Kokemuksia Alkio-opistolta?

alkio_4ever

Onko palstalaisilla kokemusta Alkio-opistossa opiskelemisesta ja elämisestä? Itse muistelen lämmöllä tuota Korpilahdella Päijänteen ääressä sijaitsevaa kansanopistoa. Vain Alkon puuttuminen harmitti joskus.

54

6066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aettyu

      Minä elän Alkosta ja alko elää minusta aamen

    • Yäk

      Muistan, että juotiin ja naitiin. Hävettää ja yököttääkin näin jälkeenpäin, että tuli annettua sellaisillekin kundeille, joita ei voisi tänään enää edes vilkaista. Sisäoppilaitoksessa menettää helposti arvostelukykynsä ja tekee sellaista, jota ei muutoin tekisi. Yäk!

    • tisoioj

      Alkio-opistosta pääsee helposti Maalaisliiton sisäpiireihin.

    • keskiviikkobileet

      nuoret naiset olivat todella antavaisia, tultiin jyväskylästä autolla paneskelemaan. yöpaikka järjestyi aina. Pussit tyhjänä lähettiin jyväskylään. ja seuraavana keskiviikkona taas takaisin.
      oi niitä aikoja! mitähän niistä naikkosista tuli.

      • Yäk

        Muistan Jyväskylän kundit. Annettiin teille mieluummin kuin paikallisille junteille, jotka liikkuivat traktoreilla tai mopoilla ja haisivat lannalle. Te tulitte sentään autoilla (tosin usein vanhoilla jos isä mersu ei ollut käytettävissä) ja tuoksuitte dödöille. Olitte joskus suihkauttanut dödöä jopa haaroväleihinne, mikä hien- ja muihin hajuihinne sekoittuneena kylläkin enemmän yökötti kuin veti puoleensa. Kuten kerroin edellä sisäoppilaitoksessa menettää helposti kontrollinsa. Ja kun ei ole tavannut pitkään aikaan poikakaveria, niin panetti niin että kiimanesteet tulivat pikkuhousujen läpi ja valuivat reisiä pitkin. Vibraattorin käytölle ei juuri tullut mahdollisuutta kahden hengen kämpissä. Yäk!


    • Kokemustaon

      Alkuopiston muijilta saa helposti rakkautta

      • VaroAlkionNaisia

        Totta viserrät! Opiskelin vuoden ko. pöpistössä ja menetin poikuuteni, jonka viejään jopa retkahdin eli rakastuin. Kerran olin käymässä viikonloppuna kotopuolessa. Kun palasin pöpistöön, niin kämppäkaveri kertoi rakkauteni kohteen menneen Jyväskylän kundien autoon ja olleen poissa yli yön. Ko. kimuli osoittautui myöhemmin yleiseksi jakorasiaksi. Onneksi silmäni avautuivat ajoissa ja jätin eukon. En paratkoon suosittele kellekään Alkio-opiston opiskelijaa vaimoksi. Jakorasiaan ei kannata elämäänsä tuhlata. Alkion naisia kannattaa käyttää vain tilapäiseen paineen poistamiseen.


      • Ei_voi_edes

        verrata meihin Sirola-opiston käyneisiin rotunaisiin. Meillä kun anteliaisuus kuuluu suorastaan kulttuuriin eikä laadullakaan ollut väliä koska se oli aina huonoa. Se onkin syy miksi meistä on tullut kiukkuisia vänkyttäjiä. Tärkeämpää oli toisaalta oppia järjestämään sekasortoa kaikessa mikä oli vain mahdollista. Muistan myös mielenkiintoiset keskustelut jotka johtivat aina käsirysyyn. Oli Sirola-opistosta jotain haittaakin sillä minusta tuli lopulta skitsofreenikko. Epäilen kyllä että syy siihen oli kotioloissa jossa minusta tehtiin kunnon kommunisti tai ainakin yritettiin koska lopulta kävi niin että minusta tuli vain tällainen lörppö jonka pitää olla suuna päänä joka paikassa ja aamusta iltaan. Miehet ovat ympäriltäni häipyneet ja lapsetkin huostaanotettiin mutta nyt olen vapaa toteuttamaan unelmiani kulttuurimarxistina sosialistisen Suomen rakentamiseksi.
        Terveisin Pia, tuo tytär aurinkoinen


      • Marjapieni

        Hei Pia!

        Kiitos avautumisestasi! Toivottavasti löydät vielä hyvän miehen, jonka kanssa voisit vielä nauttia elämästä! Itse löysin elämäni rakkauden lukuisten epäonnistuneiden miessuhteiden jälkeen toisesta naisesta. Suosittelen sinullekin, jos miestä ei löydy.

        Kävin itsekin kansanopiston ja taisi tulla eksyttyä joskus jonkun opiston pojan sänkyyn. Se antoi vauhtia hankkia myöhemminkin kokemuksia miehistä, mutta kukaan ei sytyttänyt minua niin, että olisin saanut hekuman huipun heidän kanssaan. Kokeilin sitten naisia ja löysin todellisen rakkauden. Suosittelen!


      • Kummallinen_tyttö
        Ei_voi_edes kirjoitti:

        verrata meihin Sirola-opiston käyneisiin rotunaisiin. Meillä kun anteliaisuus kuuluu suorastaan kulttuuriin eikä laadullakaan ollut väliä koska se oli aina huonoa. Se onkin syy miksi meistä on tullut kiukkuisia vänkyttäjiä. Tärkeämpää oli toisaalta oppia järjestämään sekasortoa kaikessa mikä oli vain mahdollista. Muistan myös mielenkiintoiset keskustelut jotka johtivat aina käsirysyyn. Oli Sirola-opistosta jotain haittaakin sillä minusta tuli lopulta skitsofreenikko. Epäilen kyllä että syy siihen oli kotioloissa jossa minusta tehtiin kunnon kommunisti tai ainakin yritettiin koska lopulta kävi niin että minusta tuli vain tällainen lörppö jonka pitää olla suuna päänä joka paikassa ja aamusta iltaan. Miehet ovat ympäriltäni häipyneet ja lapsetkin huostaanotettiin mutta nyt olen vapaa toteuttamaan unelmiani kulttuurimarxistina sosialistisen Suomen rakentamiseksi.
        Terveisin Pia, tuo tytär aurinkoinen

        Pia!

        Kiitos esimerkillisestä avautumisestasi! Sinun kaltaisesi nainen saa minut syttymään. Miten voisimme tavata?


    • maiskiss

      Tuli käytyä levyjä Ohrantähkässä keskiviikkoisin soittelemassa. Joskus ajoin yöllä kotiin mutta joskus taas en.. No empä kerro enempää ;)

      • Helpotti

        Ohrantähkä tuli tutuksi mullekin. Alkio-opiston naisia mentiin iskemään eikä juuri koskaan jääty ilman naista. Veivät asuntolaansa naimaan. Joskus vähän nolotti kun naikkosen kämppäkaveri yritti nukkua punkassaan kun jyystettiin naikkosen kanssa, joka oli kaiken lisäksi kova voihkimaan ja ulisemaan. No tärkeintähän oli, että sai pussit tyhjiksi ja näin paineet helpotti ainakin joksikin aikaa.


    • Ihan_ihmetytti

      Alkio-opiston naisopiskelijoista ei todellakaan löydy montaakaan siveydensipulia. Itsekin opiskelin aikoinaan ko. paikassa ja maalaispoikana ihmettelin tulevia vaimoja ja äitejä. Vain tyhmä ottaisi vaimon ja lastensa äidin Alkiossa opiskelleista naisista.

    • Nautiskelija96

      Himot ja halut ne on meillä tytöilläkin ja meillä on oikeus naida niin paljon kuin haluamme. Miksi nuorenna ei saisi nauttia, kun tiedossa on ikävä ja harmaa elämä jonkun eukkona ja väljät paikat lasten synnytyksen jälkeen?

      • Riskitapaus

        Jos nainen nai paljon monien kanssa ennen avioliittoa, niin pakosti se jättää jäljet häneen. Avioliiton seksi ei tunnu miltään tällaisesta maailman Maijasta. Vertailee koko ajan miestään aikaisempiin panoihinsa ja purkaa tyytymättömyyttään koko perheeseensä. Yksi aikaisemmin, vaikka kerrankin, tavattu iso molo on koko ajan mielessä. Oman miehen 17-18 senttiä ei tunnu missään. Ei riitä koska aikaisemmin on saanut maistaa 22 senttistä moloa. Fyysinen puoli menee halunaisilla aina psyykkisen puolen edelle. Ko. eukonkin pitää päästä joka vuosi Kreikkaan tai Turkkiin samanlaisen tyttökaverin kanssa. Tulee fritsujen jäljet kaulassa kotiin ja äksyää heti miehelleen ja lapsilleen. On opiskellut Alkiossa! Tosin iso molo oli koettu kuulemma jollakin interrail-matkalla Alkio-opistovuoden jälkeen. Opistovuotenaan ollut kuulemma aktiivinen "harrastuksessaan", koska opistossa ei ollut mitään sääntöjä opiskelijoiden sisäoppilaitoselämälle. Saa herätä vaikka joka aamu eri kumppanin vierestä. Ko. tapauksella on todettu myös kondylooma, joka ainakin kerran aktivoitunut avioliiton aikana. Liekö vielä herpeskin?


    • porrrvari

      Alkio-opiston olisi syytä hieman tarkistaa oppilaiden käyttäytymissääntöjä. Muuten on vaara, että se ei enää saa oppilaita. Alkoi-opiston touhut eivät myöskään ole eduksi keskustapuolueelle. Ei kai sen tarkoituksena ole saada johtoportaaseensa hutsuja. Voipi silloin käydä niin, että esimerkiksi lestadiolaiset vaihtavat puoluetta.

    • VilliruusuVimpelistä

      Opiskelin aikoinaan kristillisessä opistossa Jyväskylässä. Kyllä sielläkin juotiin ja naitiin. Jyväskylän pojat tulivat meillekin tutuiksi. Kertoivat, että olemme jopa parempia kuin Alkio-opiston tytöt. Pamahdin paksuksi opistovuoden aikana ja äiti oli vihainen. Oli niin monia, että en vielä tänä päivänäkään ole varma, kuka on lapseni isä. En muista kaikkia kundeja. Saatoin joskus viikonloppuna olla kahdenkin miehen kanssa. Löysin onneksi vanhemman rikkaan miehen, joka otti pulaan joutuneen yksinhuoltajaäidin turvalliseen kainaloonsa. Se ei ole estänyt minua hankkimasta lisää kokemuksia miehistä, mutta nyt osaan olla varovaisempi kuin nuorempana.

      • Ottaa_päähän

        Kyllä ottaa päähän tuollaiset horot!


    • äääpsss

      Nuoret eivät ilmeisesti osaa käyttäytyä sisäoppilaitoksissa, jos siellä ei ole raudanlujaa valvontaa. Mahtavatko edes lestadiolaisopistot (esim Jämsän Kristillinen Kansanopisto) pystyä tähän. Ainakin he ehkä yrittävät pitää järjestystä. Kansanopistoissa opiskelu taitaa olla niin lepsua, että opilailta riittää energiaa yöopintoihinkin. Liian nuoria ei pitäisi päästää opistohin, koska heidän aivonsa eivät ole viellä tarpeeksi kehittyneet.

      • Vastuullinen

        Olen samaa mieltä kanssasi. Kansanopisto-opiskelu on aika löysää ja aikaa jää paljon yöelämään ja paikkakunnan "tarjontaan" tutustumiseen. Tytöt varsinkin villiintyvät opistovuoden aikana, kun äiti ei ole peräänkatsomassa. Opiston omat pojat kiinnostavat vähemmän, lähikaupungin sitäkin enemmän. Jämsän kristillisessä opistossa on aina ollut myös villejä tyttöjä, jotka ovat olleet hanakoita varsinkin Hallin lentoaseman univormupoikien perään. Nyt Hallin toiminnan lakattua otetaan suunta entistä useammin Jyväskylään, jossa sekoillaan välillä oikein kovastikin. Jämsän laestadiolainen opisto ei ole enää entisensä. Sinne ei ole enää turvallista päästää edes kilttejä perhetyttöjä, koska himot ne on hiirelläkin. Nuoret naiset pitäisi pitää kotona tarkan silmälläpidon alla ainakin siihen saakka kunnes avioituvat. Viimeistään rippilahjana tytöille pitäisi antaa vibraattori, jotta saavat pahimmat himonsa hallitusti tyydytettyä. Se olisi vastuullista vanhemmuutta ja tyttöjen auttamista yli pahimman nuoruusiän kiimavaiheen.


    • RaimoTaskinenHukassa

      Alkio-opisto on etääntynyt kauas alkiolaisuudesta. Nykyisin se on lähinnä preppauspaikka yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoihin. Elämän peruskysymysten pohdiskelu yhdessä on olematonta. Viina ja seksi korvaavat aatteellisen ajattelun monen nuoren päässä. Opistovuoden tuloksena on hengenelämältään ontto ihminen. Alkio-opistolla on perustehtävä hukassa.

    • Jarmo.myllylammelta

      nyt sen kerrotte, mulla meni 90 luku kotona runaktessa ja ohrantähkästä olisi saanut ehtaa kepulipimppaa

    • Maijamuori

      Oi aikoja oii tapoja!

    • Jarmo.myllyjärveltä

      Kehtaisku kukkaan vanha alkioopistolainen antaa säälistä rönttöstä ku, kyl mää sen voin myöntää, elelen runkaten edelleen

      • Muuramelaispoika

        Kantsii mennä Ohrantähkään, jos se on vielä olemassa. Sieltä minäkin muuramelaispoika sain aikoinaan mukaani anteliaan tytön, joka kuulemma opiskeli avoimen yliopiston opintoja Alkio-opistolla. Olin paikan päällä kavereiden kanssa, jotka olivat kertoneet paikan maineesta. Tapailin tyttöä vähän aikaa jopa yöpyen joskus hänen kämpässään, kunnes lähdin pääkaupunkiseudulle asustelemaan. Tyttö kinusi päästä luokseni, mutta olin löytänyt jo uuden panokumppanin Hesasta.


    • Jodex

      Voi teitä äiteen kullannuppuja, korvantaustat vieläkin mätänä ja pysyykin.

      Ensin itketään, kun on vielä neitsyys tallella ja kukaan ei anna, sitten kun yhden kerran sattuu saamaan, kun joku erehtyy antamana säälistä, juuri sinun kaltaiselle nilkille, niin jopa ollaan polleeta poikaa rehvastelemassa. Kyllä olisi ollut paras, kun säälipano olisi jäänyt tekemättä.

      Ja sinun kaltaisesta nilkistä pitäisi vielä joskus tulla, valitettavasti, ehkä isä tyttölapselle.

      Fiksut nuoret naiset kiertäkää tällaiset nilkit kaukaa, ei niistä kasva ikinä miehiä!

      Turhan nillittäjiä vaan.

      Ei nillittäjät ikinä uskalla puolustaa naistaan, saatikka perhettään ja lapsiaan.

      • Höyryääkö

        Jodex-nilkille!

        Kirjoituksesi ei liity mihinkään muuhun kirjoitukseen. Onko sinulla ollut paineita viime aikoina, kun pääsi höyryää noin paljon?


    • Näillämennäänloppuunasti

      ALKO-opistossa on tullut opiskeltua jo 40 vuotta mutta valmista ei tunnu tulevan vieläkään. Aina tahtoo mennä hieman yli. Rommi kun on minun rattoni. Kännissä on tullut laitettua alkioita valmistumaan, ihan riesaksi asti.

    • Pusseissa_painetta

      Onko tietoa, millaisia naisia tänä lukuvuonna opiskelee Alkiossa? Kannattaako kauempaakin tulla tapailemaan heitä?

      • Kantsii_poiketa_Alkiolla

        Alkio-opiston nurkille kannattaa aina tulla pyörimään naisen toivossa. Antavaisia naisia paljon. Ei aina priimatavaraa, mutta menettelee paremman puutteessa.


    • Jarmo.myllyjärveltä

      Juu tätä samaa minä pohdin täällä Myllyjärven yksiössäni, käsi housussa...miksei ovikello jo soi, tahtoisin rehevää ja verevää kepulaisemäntää

      • Muuramesta

        Minä taas pidän enemmän hoikista ja timmeistä mimmeistä. Alkiolla niitä on harvoin. Mutta kuten aikaisemmin on todettu, niin paremman puutteessa paineiden purkamiseen käy rehevä ja verevä keputyttökin.


      • Naistenpäivän_kehut

        Näin naistenpäivänä pitää vähän kehaistakin Alkio-opiston naisia. Useina vuosina joukkoon on eksynyt tosi hyvännäköisiäkin gimmoja, joita on ollut ihan mukava jyystää. Alkiolaisen aatteen muijia ei heistä ole ollut kukaan. Sitä enemmän ovat olleet iloluontoisia ja antavaisia. Joukossa on ollut muutama kihloissa ja naimisissa ollutkin, jotka ovat hakeneet vaihtelua "isosta" miehestä. Tänä vuonnakin on tullut tapailtua kahta Alkion naista, joista toinen on "hottis" - ainakin "kyydit" ovat hyvät.


      • Paheksuttaapirusti

        Minne naisten moraali on kadonnut, kun jakavat itseään? Ei heistä tule hyviä vaimoja eikä äitejä!


      • HyväVaimoHakusessa

        Ei niin! Hyvät vaimot ja äidit ovat nykyään kortilla. Jos sellaisen löytää, on ikionnellinen aviomiehenä ja lapsena.


    • Näillämennäännyt

      Paikkaan hakeutuu myös kepulaisia piilohomoja jotka janoavat edustamaansa erotiikkaa. Etenkin lessuja on ilmaantunut peppumarkkinoille yhä enenevässä määrin. Eikä siinä mitään, huonejako soveltuu siihen mainiosti.

    • Vaimoa_vailla

      Onko tiedossa, onko kukaan löytänyt hyvän vaimon Alkio-opiston tytöistä? Seurustelen paraikaa yhden Alkio-opistossa opiskelleen kanssa. Miten todennäköistä on, että hänen Alkio-opistossa viettämänsä vuosi on turmellut hänet moraalisesti? Tuleekohan olemaan uskollinen?

      • Sisäänajo

        Lienee jo testattu ja sisäänajettu, mutta onko hyväksihavaittu? Kannattaa kysellä, josko joku tietäisi, joka on jo ajanut.


      • Siikalat

        Kävin alkio-opiston 33 vuotta sitten. Opistolaisista tuli monia aviopareja. Kaikki liitot on päättyneet eroon. Tuohon aikaan opiston tytöt olivat pihtareita sanan varsinaisessa merkityksessä.


    • Asiantuntijalausunto

      Nainen rakastaa miehessä vain paksua lompakkoa ja kookasta kalua - olipa opiskellut Alkiossa tai ei!

      • KopKopKop

        Tosi on!


    • Reikä_on_ylivoimainen

      Luonto on tehnyt naisen antavaiseksi. Tämä miestä fyysisesti heikompi olento on seksuaalisesti ylivertainen mieheen nähden. Reikä on väsymätön miehen kaluun verrattuna, joka pystyy vain rajoitettuun määrään yhdyntöjä vuorokaudessa. Parhaat naiset gang bang -panoissa antaneet reikää jopa yli 500 miehelle vuorokaudessa. Reikä on reikä!

      • Eitasavertaisia

        Ei ole reiän voittanutta! Luonto on suonut naiselle ylivertaisen valttikortin, jota tämä käyttää häikäilemättömästi vallan välineenä yhteiskunnassa ja ihmissuhteissaan.


      • Katkera

        Tasan ei käy onnen lahjat!


    • yfmkig

      Elämän A ja O, välissä L ja K

    • jarmo.Myllyjärveltä

      ku joskus pääsis vielä koettaa..ees sormella

      • ToivossaHyväElää

        Älä muuta sano! Kunpa pääsisikin edes kerran edes vilaisemaan kauniin naisen pöksyihin.


    • Kokemusta_on

      Kannattaa mennä Alkio-opiston nurkille pyörimään autolla, niin pian on tyttöjä tyrkyllä kyytiin. Haluavat kyydin Jyväskylään ja ovat usein valmiita viettämään iltaa kanssasi. Jos pelaat korttisi oikein, niin tyttöjen pöksyihin on varma pääsy. Eikä juttu jää pelkän pusuttelun ja sormella lipsuttelun asteelle. Autossakin onnistuu, mutta jos sinulla on oma kämppä, niin saat varmasti. Ainoastaan kerran jouduin tapailemaan tyttöä useamman kerran ennenkuin pääsin panemaan.

      • UseinOhiajava

        Ei tarvitse mennä edes pyörimään Alkio-opiston nurkille. Riittää kun ajaa nelostietä Korpilahden kautta, niin tyttöä kuin pipoa seisoo Alkio-opiston tienhaarassa peukalo pystyssä. Siitä poimit vain kauneimmat.


      • UseinOhiajava

        Ovat tuttu näky! Muutama on tullut poimittua kyytiin. Eläväisiä ja estottomia nuoria naisia, kun pääsee heihin tutustumaan.


      • Ajattele_omaisia
        UseinOhiajava kirjoitti:

        Ovat tuttu näky! Muutama on tullut poimittua kyytiin. Eläväisiä ja estottomia nuoria naisia, kun pääsee heihin tutustumaan.

        Etkö ajattele, että useimmilla heillä on kotipaikkakunnallaan poikakaveri, avopuoliso tai aviomies? Jollakin saattaa olla jo lapsia? Ajattele heidän omaisiaan. Miltä luulet heistä tuntuvan, jos saavat tietää?


      • Jorkki_Korkki

        Nykytytöt viis veisaavat läheistensä tunteista. Hakevat kokemuksia ja hetken tyydytystä. Eivät pysty hillitsemään himojaan ja halujaan.


    • Rentut_suosittuja

      Mitä rentumpi mies, sitä tavoitellumpi Alkion naisten keskuudessa.

      • Mikä_kiinnostaa

        Tosi on! Mikä rentuissa kiinnostaa nin paljon naisia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe