Haista vittu SPR

ninni___

Ette anna mitään apua kantasuomalaisille vanhuksille tai nuorille, mutta muslimeja kuskaatte salaa Suomeen.

Hävetkää perkeleet!

45

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahmed.alakra

      Mine pitää sada suklaa..spr jakaa suklaa meille

      • tekejotain

        Sine teke työ josta saa raha, josta maksa vero, jonka jälke osta sukla jos raha on. Sine ei saa mitä suklaa, jos sine laiska lötkö.


      • nuole-pyllyä

        ahmed nuolee nyt suklaata kaverin pyllystä


      • Anonyymi

        Rotanmyrkkyä sine pitä sada SPR:ltä.


    • Tarkoitat siis varmaan Suomen Punaista Ristiä?
      Haluaisin tietää, miksi ajattelet, ettei suomalaiset vanhukset tai nuoret saa siitä mitään apua/tukea? Suomen Punaisella Ristillä on esimerkiksi ystävä-tai ryhmätoimintaa yksinäisyyttä vastaan. Nuorille on myös järjestetty toimintaa läksyjentekoon, turvataloista puhumattakaan.
      Olen itse saanut paljon apua SPR:ltä. Vaikka en olekaan suomalainen, uskon, että moni kansalainenkin hyötyy siitä. Mahtavaa työtähän siellä tehdään.

      • wallininmette

        Jotain helvetin apinakansaa kuskaavat Suomeen rötöstelemään ja tuhoamaan hyvinvointi.


      • 66666666

        " "VAIKKA EN OLEKAAN SUOMALAINEN" "


      • ljklkjll

        Ihan sama. Tästä taloudesta ei heru enää euroakaan. Sama koskee kirkon ulkomaanapua.


    • SAATANA_

      Suomi on peräreikä. Ensin ryssät raiskasi sen, sitten USA ja kaikki muutkin maat
      jotka vain kynnelle kykenivät. Saatana korjaa satoaan.

      • Kova_lypsy_päälle

        Samaa mieltä ja pahemmaksi menee, jos ilmasto lämpenee. '
        Suomessa asia ilmaistaan lievästi, eilen oli Zerohedgessä tieto, että Saksan tiedustelun mukaan on tulossa 1 miljoonan lasti sakkia lisää. "Syyrian tunkion tyhjennys" menossa?

        Eurooppaan aikovat pakolaiset: "Syyria tyhjenee"
        Tiistai 15.9.2015 klo 14.15
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015091520354885_ul.shtml

        SPR:lle toivotaan vastavuorolahjaa, onhan palkat kohtalaisen hyvät, että voi palvella tilaamiaan asiakkaita vuorokaudet ympäriinsä. SPR tekee ihmisille nyt ulkoilun mahdottomaksi ja kaikki lihovat. Maistakaa nyt itse vuorostanne Angela Merkelin lähettämään "taivaan lahjaa" ja m-kikkeliä. SPR:n naisille kovaa menoa!


    • paskaspr

      Miksei suomalaisille asunnottomille pystytetty hätämajoitustelttoja????

      Miksi ei spr auta suomalaisia???

      • 687866688

        Menkää sinne, niiden on pakko majottaa, jos on hätä. Ainakin voi testata.


    • totuusesilleSPR-stä

      Tuo on bullshittiä mirey että kantasuomalaisen puolesta Suomen punainen risti mitään tekisi ja sehän vie sen viimeisenkin leipäpalan kantasuomalisten leipäjonoista.
      SPR todellakin pyörittää yrityksenä ja bisneksenä näitä pakolaisvastaanottokeskuksiaan ja ne määräykset ja miten saadaan maksimoitua tulee Genevestä SPR:n pääpaikasta ja sinne menee tuototkin ja tämä tieto leviää suomenkansankeskuudessa ja että eivät laittasi keräyksiin ja menisi verenluovutukseenkaan.
      Muu on näennäistä toimintaa SPR:llä.
      Pelastusarmeija järjestönä on ainut joka auttaa Suomalaista.

      • 14-1

        Minä sylkäisen, kun näen SPR:n kerääjät kadulla. SPR:n rooli selvisi minulle jo 1990 luvulla kun näin, miten sen työntekijät luotsasivat Helsingin rautatieasemalla Moskovan junista saapuvia somaleja. Somaleilla oli salkut, joissa englanniksi, Suomeen projekti ja SPR:n tarroja salkkujen kyljissä.


      • Fucckk
        14-1 kirjoitti:

        Minä sylkäisen, kun näen SPR:n kerääjät kadulla. SPR:n rooli selvisi minulle jo 1990 luvulla kun näin, miten sen työntekijät luotsasivat Helsingin rautatieasemalla Moskovan junista saapuvia somaleja. Somaleilla oli salkut, joissa englanniksi, Suomeen projekti ja SPR:n tarroja salkkujen kyljissä.

        Notta näin on!


    • stadilaisetnäkivät

      Oli taannoin monia kylmiä talvia Helsingissä , moni raukka yritti koko yön kävellen pitää itsensä lämpimänä siihen saakka kun julkiset tilat avattiin .Ei silloin SPR ollut avaamassa lämpimiä tiloja. Moni palellutti jalkansa ja jouduttiin ambutoimaan .

      • rotu-realisti

        SPR mainosti aikoinaan ollevansa voittoa tavoittelematon yhdistys.

        Suomalaisille asunnottomille asuntoja etenkin nuorille sillä heissä on meidän maan tulevaisuus. He ovat niitä jotka tarvitsevat työtä, turvaa ja kaikea sitä mitä maamme voi antaa.
        Turvapaikan hakijat saisivat asua teltassa ja hakea itse ruokansa, tienata leipänsä.
        Kaikki ovat pettänet meidät jotka kuulumme alkuperäiskansaan. Kirkko, hallitus, kunnat, terveyskeskus, eduskunta ja ne saatanan villasukkien kutojat. Tuskin niitä kukaan muotivaatteissa raiskauskohdetta etsivä haluaa.
        Meidän kaunis maammme on kuralla ja juuri noiden väkisellä mania, mania hutavien tulijoiden takia. Saatan olla rasisti ja sain sanoa minua huorittelevalle mustalle miehelle " mikä ihana sana, kiitos" luulin viimeisen hetkeni koittavan. Onneksi hämmästyi niin että unohti hetkeksi minut.
        Ja lopuksi finlandia olkoon sävel joka päihitää kaikki ählämistien huudot.


    • mnncm

      Haista vittu SPR

      Ette anna mitään apua kantasuomalaisille vanhuksille tai nuorille, mutta muslimeja kuskaatte salaa Suomeen.

      • Suomeen tulee tummia tai hyvin tummia nuoria muslimimiehiä. Suomen pikkutytöt saavat nyt takuulla yllätysrakkautta oikein joukolla.


    • kkkuuuttt

      näin on!

    • Markkinat_tälle

      SPR:lle uusi markkinarako.

      Mikä koneliike alkaa maahantuojaksi tälle lypsykoneelle. Koneliike kuin koneliike ottaa ja etsii valmistajan ja alkaa tilata tänne ja palvelu oheen, joka kuljettaa ja kiinnittää vehkeen paikoilleen.

      Sillä tulee olemaan kova käyttö, SPR:n joka kaupunkiin voisi kiinnittää yhteen veskiin tällaisen ja asiakkaat kävisivät siinä tyhjentäytymässä. Huoltoasemille 2 euron käyttöhinta, muuten rahat ei riitä valtiolla. Valtio voisi hankkia yksityishuoltoasemille uuden virkistyspaikan ja lahjoittaa laitteet. Kotoutumistavoille voi opettaa rekisteröintivaiheessa, mutta miten estää taudit.

      https://www.youtube.com/watch?v=NSuGBn5S9RU

      Koneita valmistaa kiinalaiset, spermapankit säästyvät käsityöltä. Eihän sitä tiedä, jos suvakit haluavatkin jatkaa käsityötään?

      "who is producing Sperm Collector or masturbating machine"
      https://www.google.com/search?q=who is producing Sperm Collector or masturbating machine&ie=utf-8&oe=utf-8

      Sperm extractor helps patients overcome embarrassment
      Tuesday, August 05, 2014 - 01:59

      "A Chinese company says its automatic sperm extractor is helping clinics collect semen from donors reluctant to masturbate in a hospital setting. The Jiangsu Sanwe Medical Science and Technology Center says their device, which has been sold to clinics in the US, Germany, Russia and France, simulates the temperature and feel of the female sexual organ, and is the most user friendly way of collecting samples for sperm donation or for those needing fertility advice. Jim Drury reports."
      http://www.reuters.com/video/2014/08/05/sperm-extractor-helps-patients-overcome?videoId=334444465

      Chinese Hospital Offers Handsfree Sperm Extraction Device
      www.tomshardware.com › Gadgets › Gadgets News


      Auto Sperm-Collecting Robot For Hospitals/Sperm Banks
      http://geekologie.com/2014/06/sticking-your-finger-in-things-you-shoul.php

      Sperm Collecting Robots?!
      https://www.youtube.com/watch?v=QwLy8sHH5as

    • hlkjhgf

      Suomen PeräReikä.

    • sprsprsprrrr

      Lue kirjoitus SPR:n viat klo 17.26 kirjoitteu ja kommentoi sitäkin.

    • sylettää SPR perkeleet(!)OK

    • Fokjet_Jhatar
    • ujyhtgrfde

      Sinä vihdoinkin keksit sen. Itse olen lopettanut rahanantamisen näille kaikille pohköille jo 10 vuotta sitten, samoin kirkolle.

    • ertyurty

      Turvakodeissa ei enää tilaa, mutta rahoitusta ei tipu. Taitaa maahanmuuttajat kuormittaa turvakotejakin suhteettoman paljon määräänsä nähden?

    • hauskaa.työpäivää

      Tähän asti olen kiertänyt SPR-kerjääjät kaukaa. Nyt en enää kierrä, vaan kävelen suoraan kohti. Kylmä katse on ainoa, mitä on tarjolla.

      • ähvätti

        Hupsis, en ollut piruvie huomata teitä!


    • törkeet

      Sitä vaan ihmettelen, että mix ihmeessä näitä rahankeräyksiä on jo ala-asteen kouluissa??????? Lapsilta kerätään lantit pois.Tuntuu, että on vähän niinkuin pakko antaa lapsille rahanripsut mukaat, ettei tule sitten sanomista. Mun mielestä lapsilta ei saa kerätä koulussa rahaa. Piste.

      • SPRbisnes

        Näin se on kuin edellä kirjoitti että lapsia saatetaan tulla syyllistämäänkin siitä jos tälle "järjestölle" ei vanhemmat jotka ovat tietoisia SPR toimintatavasta anna rahaa kun harva lapsi on edes töissä itsetienaamassa ja eihän kouluissakkaan saa tehdä heidän omiensa lomareissujensa keräyksiä mutta miksi tähän?
        Toiseksi miten SPR edes pääsee kouluihin kun lapsia on helppo manipuloida ja muokata ja SPR antaa itsestään "puhtaan pulmusen kuvaa?!" Tämähän on kuin hitlerjugedin toimintaa aikoinaan missä lasten mieliä muokattiin omien tarpeidensa mukaan että lähtivät lapsetkin "innolla" sotaan...
        Kolmanneksi nälkäpäiväkeräyksen mainoksessakin ilmoitetaan selkeästi että osa keräyksen tuotosta käytetään maahanmuuttajapakolaisten käyttöön mutta ei kerrota kuinka paljon ja suuri osuus, se ei sekleästi ole tarkoitettu kylläkään imagollisesti ja nimenkin mukaisesti siihen.


    • väkivaltainenkerääjä

      Oliuskomattoman törkeää tänään.

    • Anonyymi

      perkeleen muslimit!!!!!!!

    • Anonyymi

      Biaudet ulvoo rasismista nyt telkussa! Voi hellanlettas taas sitä ulinaa!
      Maailman onnellisin maa ja mikään ei silti riitä!!!

      • Anonyymi

        Jos ei rasismia olisi, olisiko silti maailman onnellisin maa?
        Niin tai näin, melkoista sosiaalipornoa koko sirkus jo vuodesta 1990 lähtien. Silloin saapui se koko esityksen mahdollistanut porukka.
        Manu pohti että jotain tarttis tehdä ja Holkeri tokaisi että " Minä juon nyt kahvia"
        Silakkaakin kehotti syömään, terveellistä se.
        Sirkusesitys jatkuu vuodesta toiseen.


      • Anonyymi

        Eukko vikuu samaa typerää laulua jatkuvasti sopii viher kommari joukkoon mikään ei mutiasille riitä ja niitä on Biaudet vaatimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eukko vikuu samaa typerää laulua jatkuvasti sopii viher kommari joukkoon mikään ei mutiasille riitä ja niitä on Biaudet vaatimassa.

        Ne ovatkin kansan perttureita. Jotkut aviottomat äänestää niitä, eivätkä käsitä, etteivät ne aja suom alaisten asioita.


    • Anonyymi

      Kova palkkaista väkeä ovat SPRn johtajat ja niitä riittää.

    • Anonyymi

      Muslumaanista maksetaan tapporaha, Nyt vaan tienaamaan.

    • Anonyymi

      SPR- on tuhon kirjaimet,
      - läpi sivistyksen nämä tuhoovat kaiken normaalin

    • Anonyymi

      Ihmettelen kun ihmiset rahoittavat niitä. Minä en ole ottanut vuosikausiin enää osaa niiden keräyksiin enkä osta niiden postikortteja ym. tukikamaa.

      Otan osaa vain sellaisiin keräyksiin, joissa raha jää Suomeen. Nykyisin niitä jo on, koska ihmiset ovat viisastuneet.

      • Anonyymi

        Juuri näin.**


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe