Ylimielinen, lipevä & itserakas mies

sivustaseurannut

On naisten ihannemies. Mitä puheliaampi ja vittumaisempi, sen parempi. Ei ihme, että viettiensä viemät naiset on helposti pelimiesten vietävissä.

10

1241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lsfjrilgjtgijhjyuh

      Vanha teksti tuo näemmä ja en ole nettiseuranhakija ja trollaus luultavasti tuokin, mistä trollaajien syystä en koskaan täältä Suomi24:sta seuraa etsisikään, mutta täysin väärä luulo, että naisiin ei vetoaisi tavallinen mies eniten. Että muka lipevät miehet vetoaisivat naisiin koskaan, ei. Missä tahansa katsoo, niin miehet joiden ympärillä naiset aina pyörivät ja puhun nyt joistakin 20- 50 vuotiaista miehistä ja itse olen nainen siinä ikähaarukassa, niin olemukseltaan ja käytöstavoiltaan luotettavat ja huumorintajua omaavat tavalliset miehet ovat niitä, jotka vetoavat eniten naisiin. Miehen paras ominaisuus itselleen edes salassa vaikkakaan ei intentionaalisesti tai tarkoituksella kumppania hakevalle sinkkunaiselle olisikin ennen kaikkea, luotettavuuden lisäksi hyvä arjen tylsyyden sietokyky, jossa auttaa hyvä huumori. Parisuhteessa ainakaan ei voi olla ihmiseen, jonka kanssa huumorintaju ei mene yksiin. Lisäksi on pakko tunnustaa, että minusta naisena olisi kiehtovaa, jos mies olisi jonkin verran itseä älykkäämpi, koska on rasittavaa, jos miestä pystyy pyörittämään miten päin vain älyllisesti. Itserakkaat miehet eivät yleisestikään ottaen ole seksikkäitä, itsensä ja luonteensa vajavuuksien kanssa sinussa olevat usein ovat.


      Kun olin nuori nainen sellainen parikymppinen, minua jossakin vaiheessa viehättivät ns. pahat pojat. Minkäänlaisten rikollisten kanssa en tietenkään koskaan olisi voinut seukata, mutta silloin riitti, että miehellä oli hyvä kroppa ja vähän sellainen asenne, että "mitäs sä kana siinä, mä sanon nyt mitä tehdään". Nykyinen itsekunnioitukseni ei sallisi sellaisten miesten tapailua, kuin nuorempana ja kun näitä nimettömiä Suomi24- palstoja on lukenut, huomaa, että täällä on todella nuorta ja pinnallista porukkaa. Kakskymppiset miehet haluaa naisilta useimmiten vain seksiä, kolminelikymppiset ja sitä iäkkäämmät on usein jo kyynisiä patuja, mutta kun tulee aikuiseksi ja oli mies tai nainen, ei jaksa mitään pelleilyjä - tai edes kaipaa välttämättä parisuhdetta, koska se olisi lottovoittoon rinnastettava juttu, että kohtuullisen fiksu kaupunkilais- sinkkunainen tavis tapaisi jossakin hyvän miehen, jonka kanssa seurustella ja johon luottaa. Kokemusta löytyy täysin tärähtäneistäkin ikäisistäni - ikääni en kerro, joista vaikka luulis että esimerkiks koulutus tai raha tekee jotakin että ihminen on tasapainoinen, niin ei todellakaan. On paljon hyviä miehiä, mutta he ovat usein jo varattuja joillekin fiksuille naisille ja pelinaiset jää ilman.;)


      Meillä naisilla ei muuten ole mitään "hallitsemattomia viettejä" olemassakaan, mikäli kukaan mies sellaista luulisi, mutta tottakai jos joku hyvä sängyssä on, ei se ole ihmiselle mikään vajavaisuus. Itse yleensä olen hyväksikäyttänyt sängyssä - ja ihan molemminpuolisen ilon kautta, niitä miehiä ( aikuisia tietenkin), joiden kanssa en jaksaisi kahta lausetta enempää jutella päiväseltään, koska ovat niin tylsiä ja narsistisia naisen mielestä.:)


      Että tällainen kommentti tuohon trollausviestiin. Vielä senkin sanon, että aloittajan mainitsemat "vittumaiset" miehet on ainoastaan pelottavia, eivät kiinnostavia.:) Ja minua ei koskaan tulla tapaamaan Suomi24- ainakaan seuranhausta. Foorumi on täynnä hulluja ja feikkipersoonia.

    • 21guy

      Vanha keskustelu ihan sama. On tylsää niin vastaan näin mies-näkökulmasta.
      Ensinnäkin naiset tykkäävät ennen kaikkea terveen itsevarmoista, itseensä tyytyväisistä miehistä keiden ei tarvitse esittää mitään. Liian kiltit "tossukka"-miehet lähinnä sopivat vain kaveriksi naiselle, koska yleensä näiltä miehiltä puuttuvat tarvittavaa itsevarmuutta ja fyysistä vetovoimaa (mitä myös saa sillä itsevarmuudella).

    • Raelity

      Just joo. Vanha virsi. Keksisitkö välillä jotain uutta, kiitos!

    • dfgdfgdggdfg

      Näin on. Naiset = huoria.

    • MulkkuRules

      Älä unohda lihaksikkaita käsivarsia ja niskaa, ja silmät on tärkeet! Tässä se paketti alkaakin olla kasassa. Kuulin muuten luotettavasta lähteestä, että kaikilla kaljuksi sheivatuilla pukumiehillä on yli 17, jopa yli 21 cm varustus. Kaikilla.

    • zoopzoopzoop

      Ketju 2015 ja ei väärässä olevasta paskasta aloituksesta kehittynyt mihinkään. Ei ihme ettei me saada naisia! :D Asiaa miljoona tuntia miettineenä, kokeilleena, 4 mannerta asuneena suomalaisena ujon ja epävarman poikasen munasta kuoriutuneena sanonen että olette väärässä. Tai voitte toki olla oikeassa mutta naiset ei taida olla listalla ykkösenä. Pojat/miehet jotka tykkää naisista eikä huorittele pääsevät jo eteenpäin, huorittelu ylipäätään on teko johon jokaisin naisia arvostavan miehen tulee reagoida. Jännä ettei heitä näe kuin naiset, sneeky bastard miestutka olalla. Naisia ja seksiä saa helvetin helposti, se ei ole lihaksista, puvusta, tuloista kiinni mutta se on kiinni siitä kuka sinä olet! Pienellä muutoksella naiset tulee syliin mutta silti sällit yrittää repliikkejä :D

      [email protected]

    • Ulkonäkö

      Taidat vitsailla, en ole nähnyt kaveria, joka on naisia saanut;, esittää aasia ja kiusaajaa.

    • tunnenkosut
      • Justiinsajuujuu

        Joo :):)


    • VittumainenJätkä

      Itse olen vittumainen tarkka mies.....huomautan naisellekkin jopa kassajonossa että voisi laihduttaa....se toimii! Muija kiinnostuu heti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe