Me yritimme...

SatakunnanOlli

Tervehdys, enpä ole vuosiin täällä ollut, mutta nyt pakko...

-----------------------------

ME yritimme estää tämän, mutta aikaa teillä on se käsitellä vasta 15.2.2016!!?

Demokratiaako? Ja pas__t... Petoksien petos kansaa kohtaan!

Halusiko Porilaiset, Satakuntalaiset (80% kansasta) tätä? Ei! Ilman aitoa demokratiaa kaupunkimme johto ja Harjavallan kaupunki jne. salli / yhä sallii naistemme, tyttäriemme raiskaus invaasion... Pahempaa on tulossa! Teitä varoitettiin etukäteen aktiivisen islamin ideologiasta, jolla on "kahdet kasvot"! Ette ole välittäneet, mutta TE olette vastuussa! Yksi 17 vuotias on jo todennäköisemmin elävältä poltettu ja vakavat raiskausyritykset sen kuin lisääntyy... Te, johtajat pääosin, ajatte Satakunnan pelkoon ja totaaliseen kaaokseen! Ja "kiemurtelevat" puolustus puheenne on silkkaa valhetta ja petosta... Aktiivisen islamin ideologia on hyvin ja monen vuoden tutkimisella tiedossa ja se on ns. kafiirille järkyttävä, ja sitä nyt toteutuu silmienne edessä! TE olette nykyhistorian suurimpia virheitä tehneet Porissa ja Satakunnassa, sekä demokratian vastaisesti jopa vielä!
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/porin-kaupunki-vastasi-vihdoin.html

73

386

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vitunpaskamaija

   Aika helvetin myöhään teitte aloitteenne kun VOK:eja perustetaan jo täyttä häkää.Liinaharja oli vasta alkua.

   Ennenkuin kukaan edes nostaa paperipinosta aloitettanne ja lukee sen, on poriin jo perustettu mätämaija luukkosen siunauksella useampi raiskareita paapova laitos.

   Koko kaupungin johto on mätä.Punaisia kommaripaskoja jokainen.Asiat on jo sovittu muiden muuraripaskojen kanssa.
   Itse en näe muuta vaihtoehtoa kuin johdon vaihtaminen mutta se ei olekaan helppo asia.Tarvitaanko joku vallankumouksen tapainen ennenkuin tälle paskalle tulee loppu?

   Suosittelen että jokainen pistää mätämaijalle vihaista postia asian tiimoilta,mainiten myös että hänen puoleensa ei saa äänen ääntä enää koskaan jos tahti ei muutu.

   • eisyytähuoleen

    Aloittaja on nyt jossain maahanmuuttovastaisessa mielentilassa.
    Jos joku naahanmuutaja on tehnyt jotain rikollista eiko hänet pitäisi vaan palauttaa kotimaahansa. 0n hyvin yksinkertaista. Sitä varten meillä on järjestyksenvalvonta että valvoo että esiat pysyy kunnossa.
    En ymmärrä onko aloittaja huolissaan maastamuuttajista vai eri uskonnon maahan tulosta.
    En usko että on mitään syytä huoleen. Jos joku yksittäistapaus on rikkonut lakia niin ei kaikkia tarvitse siitä leimata. Eikä se ole uskonnon vika.
    Uskon itse jumalaan ja siihen että saamme olla kaikki turvallisin mielin.
    Rasisminen ilmapiiri ei ole hyväksi jos ei ole aihetta. Kunhan valvotaan että maahanmuuttajat ovat oikeasti pakolaisia eikä vaan tulleet itsekkäästi nauttimaan toisen maan etuja suomalaisten kustannuksella.
    Pelko pois. Onhan maahanmuuttajia ennenkin tullut. Itse olen sillä kannalla että ei eu saisi määrätä meitä ottamaan niin suurta määrää maahanmuuttajia. Se ei ole oikein.
    Suomeen mahtuu joitakin turvapaikanhakijoita mutta ei saa olla tarkoitus kansoittaa suomi uudelleen. Ha vielä jonkun muun kuin suomen taholta.
    Kannattaa miettiä ehkä jatkossa ketä äänestää. Tässä on vaan.selkeä tulos eu.hun liittymisestä.
    Asiasta vaan asiallista informaatiota päättäjille jos ollaan huolissaan.
    Muuttuva maailma aina huolestuttaa varsin kun muiden maiden näyttämä esimerkki maahanmuutto- ongelmista ei ole mieltä nostattavaa.
    Pitäisi vaan oikeasti ottaa selvää miten massamaahanmuutto voitaisiin estää jos kansa ei pidä siitä. Vastuussa olevia poliitikkoja nyt vastaamaan ja vaatimaan että asiasta pitää saada rehellisiä vastauksia ja selvityksiä mitä adialle voi tehdä. Ja kuka on se joka päättää asiasta.
    Pelkäänpä vain että kun mentiin ja annettiin eu.hun päätösvalta niin suomalaisilla ei ole asiassa paljonkaan sananvaltaa.
    Missä nyt ovat ne eu.n puolestapuhujat kun suomen itsemääräämisoikeus vietiin brysseliin?
    Uskon että järkevällä rehellisellä keskustelulla kuitenkin saadaan asiat järjestykseen. Poliitikoilta pitää myös vaatia. Siitä he saavat suurta palkkaa että huolehtivat maamme asioista. Ja jos eivät huolehdi tai vastaa kansalaisten kysymyksiin niin silloin pitää vaihtaa päättäjät.
    Malttia kuitenkin. Uskon että ei ole mitään syytä huoleen.


   • olettyhmäsuvakki

    "Aloittaja on nyt jossain maahanmuuttovastaisessa mielentilassa"

    Jälleen yksi vitun esinahka joka ei ymmärrä pakolaisuuden,siirtolaisuuden ja maahanmuuttajan eroja.


  • Kauhistuttaa
   • kaikenlaisia_o

    Eikö Supo hoida hommiaan, kun täällä esitetään Isiksen propagandavideota.
    Onko Tunisia osa Poria?


   • sampolassahanse
    kaikenlaisia_o kirjoitti:

    Eikö Supo hoida hommiaan, kun täällä esitetään Isiksen propagandavideota.
    Onko Tunisia osa Poria?

    Suppo ei ole hoitanut hommiaan aikoihin.Sieltä vain joku vitun charlien enkeli salonius-palsternakka satuilee ettei hänen oletustensa perusteella ole mitenkään mahdollista että isiksen sedät olisivat tulleet suomeenkin notkumaan pakoloisten mukana.

    Ps. Tunisia,on osa sampolaa.


  • Natali.walgof

   Pori hyvä paikka asua,minä tein sen virheen että menin aluksi töihin pienellä palkalla muutettuani poriin,sillä ei elänyt minä otin lopputilin nyt minä saan asumistuen toimeentulotuen ja sosiaali antaa vielä rahaa vaateisiin ja huonekaluihin,tv lupaa ei tarvitse maksaa,nyt minulla on aina rahaa eikä tarvitse lähteä aamulla töihin eikä viikonloppuisin,joskus teen pientä bisnestä tulee lisäansioita,leipäjonosta saa ruokaa jos viitsii lähteä hakemaan. Minä en valita,lääkäriin pääsen ilmaiseksi,hampaani laitettiin juuri kuntoon sosiaali maksoi ne. Pitää osata elää.

   • valehtelehomomuualla

    Ja sitten heräsit.

    Tosiasiassa lopputilin ottajalle natsahtaa natsilasta eli työvoimatoimistosta tuomio päälle.Olet ilman hyväksyttävää syytä lopettanut työsuhteen.Syyksi ei kelpaa se,että paskalla palkalla ei saa edes vuokraa hoidettua.
    Työttömyyskorvaus siis poikki kunnes aloitat uuden työn eli ikuisesti.Mahdollinen sosiaalituki leikataan -20% kostoksi kun et suostu orjuuteen.
    Onneksi olkoon.Olet alempaa kastia kuin normaalit työttömät joita potkitaan päähän jatkuvasti.


  • PorinNationalisti

   Pidetään Pori Porina ja Satakunta siistinä :) Ei tämä taistelu tähän lopu, se vain jatkuu kyllä. Hyvä SuomiDemokraatit!

  • SatakunnanOlli
   • paetkaakunvielävoitte

    Voi teitä pelokkaita porilaisia, mihin te vielä jouduttekaan? Yritän kyllä ymmärtää teitä, mutta en mitenkään keksi keinoa auttaa teitä. Ehkä teidän pitäisi paeta jonnekin? Irakiin ehkä, siellä kun on vajetta kansasta joka haluaa sotia ja taistella "isäm'maa pualest"...


  • SatakunnanOlli

   Olen yli 10 vuotta varoittanut aktiivisesta islamista, nyt kansa on pakosta valveutumasta kovaa vauhtia mm. naisten, tyttäriemme takia, sillä esivalta on oman kansan unohtanut ja hyljännyt, kuten Porissakin on käynyt, varsinkin 30-40% uusköyhällistön esivalta on hyljännyt ja rahat menevät pääosin maahan muuttajille ja eliitin maahan muutto bisnekseen... Demokratiaako? Ei. Kaiken tuhoavaa liberaali humanismia ja agnodoja jo 20-30 vuotta Suomen tuhoksi, nyt näette tämän kaiken hedelmät...
   http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/free-mason-pankkiirien-suomen-ala-ja.html
   http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/tottakai-aktiivinen-muslimi-nai.html

  • SatakunnanOlli

   HÄPEÄLLISTÄ JOULUA VARSINKIN 33 ASTEEN MAANPETTÄJÄT, RAHAN AHNEET, OLETTE SUOMEN TUHONNEET MELKO TARKKAAN JO! RIITEIN JA VALOIN SAATANAN, LUCIFERIN! SODOMAN SYNNISSÄ!

   HS: "Vastauksista ilmeni, että mitä rikkaampia vastaajat olivat, sitä enemmän he näkivät köyhyyden ihmisen omana vikana."

   Sodoman synnin seuraukset järkyttävät nyt Suomea! Pääosin "mason" eliitin 20-30 vuoden Suomen, arvojen kaikkinainen alasajo on mm. uusköyhät n. 40% luoneet, ja paljon muuta pahaa, esim. invaasion... Syyllistäen vieläpä uhrinsa, riistetyt Suomalaiset!!! http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1450576682095.html Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä, mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/2015-ns-joulun-ajalle-aitoa-sanomaa.html

  • PoruOlli

   Huh huh, luulin että olit jo päässyt lopullisesti merstolan lepositeisiin. Karkasitko? Vai varastitko osastonhoitajan läppärin?

   • NSU

    False flag joulua vaan sullekin, senkin suvaitsematon suvakki, punikkimätäpaiseinen vihervassari. Olli, miten Porin Muutoksella sujuu ja luonaa nykyisin? En ole hirveästi lukenut 2011 vuoden jälkeen?


  • Konservatiivinenasukas

   Olli ei luovuta.... Joko on lähetetty jouluterveiset Porin Kokoomukselle? Vuolanteelle, Jaloselle ja Nummelinille? :D Potut pottuina, kerro Raunelalle terkut että jättää virkansa kun on tyyppi niin korruptioitunut

  • KristillinenPorinNainen

   Mitkä ovat tavoitteesi ja suunnitelmasi ensi vuodella Olli? Jotain uutta, kenties suurta? Siunausta sinulle

  • SatakunnanOlli

   Olen muutaman aloituksen tässä tehnyt ja käyttänyt vain nimimerkkiä "SatakunnanOlli" ja sanon sen, että aika näyttää miten Suomen ja Porin käy. Lopetan jälleen tähän tällä palstalla...

  • Kerran vielä, vuonna 2015... Aloituksen kannattaa todellakin lukea tarkkaan varsinkin vihervasemmisto ja kaikki liberaali humanistit...

   Ps. Joku oli varannut sitten joulu pyhinä 2015 itselleen käyttämäni tunnuksen: SatakunnanOlli ?! No, varasin äsken sitten käyttäjä tunnuksen: Satakunnan_Olli vaikkapa sitten 2017 kunnallisvaaleja ajatellen... Toisin sanoen, ehkä joku ajatteli alkaa mustamaalaukseni jossain kohtaan...

   Porissa toki vaikuttaa vielä kateus ja "keuhkotauti", joka tosin on muuntautunut invaasioksi... Suosittelen muuten kaikille aktiivisen islamin ideologiaan kunnolla perehtymistä, sillä se on järkyttävä ns. kafiirille (kuffar). Valta mediat ei siitä juurikaan kerro ja siihenkin on syynsä...

   • muuraus

    Niin iskitte sitten ylilääkärikohun uhria kemikaalein aiheuttaen invaasion. Muurarit ja viranomaiset.


   • Nainen45v

    Olen tavannut sinut Olli ekan kerran ehkä joskus vuonna 1995 ja olit silloin jo mielenterveysongelmaisen maineessa . Eipä nämä puheet ainakaan toisin todista. Kriittinen saa olla mutta sun jutut on suorastaan sairaita...Ei sua tarvi mustamaalata, nolaat itsesi aivan ansiokkaasti itse.


  • NSU

   Hyvää uuttavuotta Pori ja sen hienot nykyiset päättäjät kaupuginhallituksessa ja muissa suurissa viroissa. Te olette vastuussa mitä on jo tapahtunut ja mitä tuleman pitää kaupungissa, kun siellä ihmisiä häiritään, raiskataan ja päälle käydään tämän mamu invaasion aikana, ihmiset ja turvallisuus aina ensin. Muistakaa että osa teidän virkakausista loppuu 2017, nauttikaa vielä kun voitte SPR firman kanssa rahabisneksestä! Persut ja monet muut solidaarisuuden perikuvat alas johon lasketaan Kokoomus,Luukkonen, Vuolanne, Raunela ja sekä ihana ja surullisen kuuluisa vihervassari naistenhakkaaja raukkis Aki Nummelin! Fuck islam, allah and koran!!!!!!

  • ValkoPyykkäri

   Helmikuu tulee pian, uudet tuulet, suunnat ja mahtavat ohjelmat

  • uskontojapolitiikkaei

   Kuka ihmeen uskovainen hihhuli tämä poru-Olli oikein on?
   En ole aiemmin kuullut hänestä kuin nyt tällä palstalla.

   • jahbulähah

    Hän on kehittänyt oman salaliitto-rasisti-uskonnon, jonka jäseniä ovat hän itse ja kymmenkunta sivupersoonaa.


  • TakarivinTaavi

   Vinkuheinät :D

  • NoJohanNytOn

   Koita nyt Olli lopettaa se turhaan kehuttu politikointi ja jeesustelu samaan aikaan. Ajatteletko olevasi enemmän uskottava? Sä oot ollut jo aika monta vuotta esillä siellä, täällä ja tuolla pitkin facea, blogia ja erillaista mediaa.... Mikä on tarpeeksi? Milloin riittää? Vai haluatko sä vain todistaa itsellesi jotain? Etköhän ole jo saanut kokemasi vääryydet käännettyä itsellesi eduksi, muuten tulet liian ahneeksi. Luin muutaman kerran jotain blogiasi ja siellä puhuit koulukiusaamisesta, eikös se nyt ole aika vanha asia jo noin 40 vuoden takaa? Ja mitä se tähän päivään liittyy ja kuuluu? Blokkaat hirveän herkästi jos joku ei ole sun kanssa samaa mieltä tai saati allekirjoita sun tekstiä. Joko A.kaikki on suvakkeja/liberaali humanisteja. B. Vapaamuurareita ja pankkiireja tai C. Natseja, äärioikeistolaisia, nahkapäitä ja pilottitakkisia miehiä. Kaikki sä vaan tuomitset samaan syssyyn ja koriin. Mikä sinusta tekee sen Porin ja Satakunnan parhaan mahdollisen Arvokonservatiivin? Vittu mikä sana, ei sitten yhtään ärsyttävä ja loppuun kulutettu. Terveisin aito ja oikea vanhan ajan konservatiivi. Ajalta jolloin kaikki oli hyvin ;)

  • Tiekkö mitä, kippaa koko suolloksesi itsellesi vaan!

   Deus Protector Noster, Porin vaakunan mukaan!

   Ja bon apetit vaan omalle suolloksellesi...

  • lääkityskohalleen

   Olli kiltti...
   hanki ittelles apua.

  • PööJaPöpiJutku

   Olli haluaa kaikki Porin pankit kiinni. Jos sulla joku ongelma Akin kanssa, niin mee sinne selvittää asia, ei se täällä auta toi huutaminen ja raivoaminen. Kyllä huomaa susta että lääketeollsuus ei ole pystynyt sua auttamaan ja terveydenhoitaminen tässä maassa on jo paljon enemmän kuin retuperällä. Tittelin kipeä äijä ja aina sanot että kuin sua on täällä väärinkohdeltu, kiusattu, laittomat potkut ja selkääpuukotusta.... Tee asioille jotain jos niillä on jotain väliä saati merkitystä. Lopeta toi turha ja vanhojen asioiden kitinä ja vikinä. Mee Winnovaan piipittämään jos sun olos vaikka sitten paranee kun totuutta niin sanot aina kertovasi!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Raukka, puskista huutaja "puuha-peteläinen" ja kumppanit...

   Hae sinä lääkkees vaikka ateenasta... Anna anteeksi heille, suvakit ja humanistit etc. Ei he tosiaan tiedä enää mitä tekevät, viestin tuojankin haluaisivat tuhota, kuteen Suomen maammekin!
   Haluatte Suomeenkin saman!!! https://www.youtube.com/watch?v=RrPZJkcVVvg

   • VittuMikäRasitePaska

    Rukoilen Paavia, Soinia, Luciferia, Saatanaa ja Pekka Siitointa sun perseeseen ja että käännyt Kari Mäkisen puoleen. Olli, sä terrorisoit täällä aina. Lopeta se heti ja mee puhumaan vaikka jollekin, kun sullä on nyt liikaa aikaa kirjoittaa tänne. Mee sinne Lähi-Itään kun mieles tekee kuitenkin. Tai mene edes kaupungintalolle huutamaan totuuksia! Mut lopeta toi turha tarinointi ja selitys. Sä et ole aito!!!!!!!!!!!!!! Itke Luvian suuntaan niin virtaa joki nopeammin. Henkisiä ongelmia liikaa?????????? Oo edes jumalauta kerrankin mies perkele....


   • ahbulbahbul

    Lopetas sinäkin se vitun naukuminen ja painu vaikka hevonsuoleen ei täällä ole pakko olla lukemassa viestejä jos ahdistaa.


  • Ai, ai kun osuu ja uppoaa... ;) Minun esille tuomat asiat pääosin kestää päivänvaloa.... SINUN/TEIDÄN "puskajussien" ei! Hymyilyttää vain sula hulluus ja tyhmyys! Lueppa puskajussi historiaa ja opi! Ei tämä Porilainen tietyn 20% hulluus mitään uutta ole, sitä on ollut ennekin, sillä historia toistaa itseää oikein kunnolla Porissakin parhaillaan. Olen Porille aitoa parasta aina halunnut, te ette, te vain kuvittelette ja luulette niin. Itseasiassa tuhoatte kaupunkiamme liberaali humanismissanne ja vielä looshilaiset ja rebekat päälle!!! Häpeisitte!

  • OlliRuosniemenPaavi

   Mee Olli nyt tonne Niuvanniemeen tai edes Pitkäänniemeen. Nämä liberaali humanismi/looshi/rebekka jutut tulee nyt korvista pihalle. Ne ei tuu lopettamaan tai tästä maasta poistumaan vaikka sä kuin jankutat tota samaa toistona joka helvetin päivä sekä teet aina uuden aloitteen koko touhusta. Sori nyt vaan mutta sanooko MTT sulle mitään? Jos ei, niin olet yhteiskunta valmis ja pysyvästi psykoosissa. Näet ja kuulet harhoja kaikkialla. Ei oo helppoo.... Poru-Ollista Pöly-Olliin.... Muuta Luviaan ja huuda metsän keskellä murmurrr ja keitä soppaa kummituskartanossasi!!!!

  • RukouksenVoimaa
  • TahkoluodonDuunari

   Ja tämä vielä lisätueksi ja tutkittavaksi sulle muka kaikkitietävälle profeetalle ja samarialaiselle :P Miksi et ole muuten perustanut mitään Islam kriitikko tietäjä tutkia piiriä kun sulle kerran tuntuu olevan tietoa kaikesta mahdollisesta????????????
   https://www.youtube.com/watch?v=gQlYVI3MZy4

  • kjhnjh

   En mä usko tommoseen olliin, mikä ihme luonnoton olio lienee.
   Mut parasta porissa on jatsit ja porilainen snakarilta.
   Nii olliihan vois painaa pataan rumpali-patsaan kupeessa.
   Ollihan on poikanen.

  • zuwacci
  • SeppoSepetius

   Fuck islam och Sieg hail! Suomi Suomalaisille! Siinä yksinkertainen resepti suvakeille, luuseri päättäjille ja jihadisteille, vedä vittu päähäs ja lähde ulos Suomesta että Euroopasta. Vasara ja sirppi voi painuu hevon helvettiin, ei kommunismille, ählyt pysykööt poissa, Suomeen ei tarvi tulla raiskaamaan eikä vittuilemaan. Eikä täällä ole mitenkään trendikästä raiskata ja polttomurhata nuoria tyttöjä elävältä. Vieläkö on kovakin unelma, Porin kaupunginhallitus ja valtuusto vai joko myönnätte hävinneene tämän taiston? Te vain pilkkaatte, syrjitte, loukkaatte ja vittuilette omillenne tässä maassa, omaa sorretaan ja halveksitaan. Minä ja ystäväni Viljo tulemme taistelemaan teitä vastaan, siinä missä tämä muukin mainittu äätioikeisto, kansallismieliset ihmiset ja joukot ketkä rakastavat omaa cityä ja elämää siellä.

  • VäinöK

   Kalevalasta voimaa, sieg hail! Olli, sä et tykännyt mun puolueen videosta sitten yhtään :( Tarjosin sitä sulle viime vuoden lokakuussa, mutta ei, aina vaan blokkasit ja poistit kun satut pitämään mua natsina. Mikä sananvapaus.... Isänmaa kutsuu!

  • kalavalesuomi

   Kalevala ei ole suomea. Se on suomenruotsalaisen eliitin suomalaisille kuvittelema fantasiahistoria. Ottakaa selvää historiasta!

  • Keppanakonstit

   No eipä näy valtuuston listalla mainintaa ollin tai muutoksen "vaatimuksista" sanallakaan.

   • RäpsööstTekemiseMeininki

    Apulaiskaupunginjohtaja Kokoomuksen Hannus alias Teknisen palvelukeskuksen toimialajohtaja Kari Hannus on"same Person"eli mikäli Tapio Vassari Furuholm on"mukamas"haukkunut niin ei ainakaan"Väärää puuta",sillä mielestäni ottamalla Jukka Kotiniemen homman haltuunsa,hänhän vain"nuuhkisi korkeintaan omia perskarvojaan"ja johtamatta"vastuuttomasti" jättämiään asioita"Thats the True,not lies, come on people and goverment and open your eays......! Teknisessä Palvelukeskuksen eräässä"yksikössä"on tasan lähes1"puhdas"Pulmunen tj:ssa,"suoritus portaassa"ovat kaikki,vaikkakin vastoin työehtosopimusta"alipalkattuja",Klisee"ylimmästä kerroksesta":En puutu"Arskan tekemisiin"niin kauan kun ne tuottavat"voittoa",nyt on aika (ellei ole jo myöhäistä) jatkaa muutakin kuin"jätkien kustannuksella"suun soittoa,tässä"pikku maistiaisia"eli muutakin kuin"Lemminkäistä konjamiinia"


  • MaanatainaKlo19Nähdään
  • HaistaVittuPaskaPerse

   Realisti resisti, pasifisti, arvokonservatiivi muka... Aika klisee ja läpinäkyvä tyyppi olet. Luuletko että kansa miettii kuka noiden hienojen sanojen takana on? Mukamas rauhaa ja jeshuaa rakastava sionisti tyyppi :P Painu sä sinne synogogaas. Oikeasti sä olet kans täys rasisti ja natsi paskiainen joka vaan piiloutuu raamatun taakse ja teeskentelet kristittyä.... Ja joka helvetin paikkaan sä aina jaksat suoltaa sun blogia, joka päivä... Taidat olla vallan kipeä ja maallinen narsisti loppujen lopuksi. Kyllä se nyt on käynyt selväksi. Et taida mielialalääkkeitäsi syödä? Ja usko se, sun Muutos on kuollut ja kuopattu, se on sun omaa syytäsi. Mee vaatii ja haastaa itsesi kans käräjille, oon kuullut että tykkään tosta yksin puhumisesta kun oot aina niin perkeleen oikeessa joka asiassa. Hoida kuule ihan itsesi ja perheesi kuntoon, kyl ne ihan oikeasti sua häpee kun oot tollainen moraalinkohottaja ja muut ei oo mitään!

  • KitisijäVikisijäOlli

   Poru-Ollista tulee eka Pulu-Olli ja sitten se taas onkin Pöly-Olli.... Onko sulla paljonkin traumoja? Vai onko liikaa henkisiä ongelmia? Onko sulla oikeasti valot päällä? Persoonallisuushäiriö tuntuu vaikuttavan....

  • Euroopassa on annettu huomiselle sunnuntaille aktiivisesta islamista varoitus... Naiset ja tytöt saa olla varuillaan!
   Onpas "puuha peteläiset" ja kumppanit puskajussit innostuneet taas morkkaamaan viestin tuojaa.... ;)

  • KalevalanJoukahainen

   Narsisti-Olli tykittää arvokonservatiivi realisti resisti paskaa... Aina haluat olla etusivulla ja päivän puheenaiheena. No, ainakin naurusta käyt kun joka päivä tahkoot kunnolla. Mut silti, haista paska ;)

  • "Puuha peteläiset" ja kumppanit... höpön, höpö.

   • PorinRiippaKivi

    Poro Poru-Olli menee nyt vaan seuraamaan ja kyttäilemään ihmisiä ja valtuutettuja sinne kaupungintalolle. Ota kuvia ja äänitteiden kera :D SK lehden toimittajat kertoi mulle keskustassa tänään että Winnovan Olli on nykyisin Israelin maksama salainen agentti joka touhuilee omiansa pitkin Poria :D Realist rezisti jakaa armokonsernihistamiini tietoa.


  • JopasNaurattaaTuo

   Mahtaa Poru-Ollia vituttaa, kun 14.2 ei sattunutkaan maailmassa mitään "superinvaasiota", vaikka hän ja vaihtoehto"mediat" näin ennustivat...

   • EiNaurataTippaakaan

    "Puuha petejä" naurattaa kaikki... Saksassa annettiin varoitus 14.2 päivästä... Ja kuvitteleeko "petet", että valtamediat Suomessa jotain kertoisi??? Kyllä sieltä tietoa tippuu monien lähteiden kautta Suomeenkin, kiihtyvästi kesää kohden. "Puuha petet" nyt vain kiltisti odottelee invaasion seuraamuksia...


   • PölyOlliHoitoon

    Entä sitten? Ja miten sä tulit itsesi kanssa toimeen ennen vaihtoehtomediaa kun itsekin olet valtamedian uhri ja nyt oot olevinas niin fiksu ja viisas. Kyl psykoosis elät ja vielä pöpilään päädyt kun tuut pettymäån. Ei susta Olli mitään tietäjää tule, saati Porin/Satakunnan moosesta, oot paremmin FDL tyyppinen sionisti.


  • KettuRepolaineMantereelt

   No nimenomaan! On se hieno ja hyvä tietää että koko Porin Muutos on vain Poru-Ollin vinkuheinä kitisijä vikisijä yhden ihmisen liike. Oo vaan riippakivenä jos saat siitä elämääsi sisältöä, mut älä odota yhtään mitään. Et kaada saati edes haasta päättäjiä Porissa. Muutos sivu pelkästään täynnä sun juttuja!!!!! Mitä helvettiä???? Onko toi sananvapautta vai onko sulla vain joku yksinoikeus siellä sanella ja kirjoittaa? Missä muut ihmiset, miehet ja naiset ovat? Kerro se meille....

  • Kiitos kaikista kohteliaisuuksista...

   Deus Protector Noster, Porin kaupunkimme vaakunan tekstin mukaisesti, liberaali humanismi globaalit okkultismi looshit mädättävät ja ovat euroopan invaasionkin takana, Porissakin.

   Kooste Porin kaupungin valtuuston kokouksesta 15.2.2016 myöhemmin...

   Ystävällisesti: -Satakunnan Olli-

   • missävarsinaisetasiat

    pelkkiä kuvia valtuuston tyhjäpäistä?


  • AsioistaTietävä

   Sanoinhan, herra Poru-Olli, että asiaasi ei käsitellä. Valtuustolla on oikeitakin asioita.

  • PuolustusVoimaa

   Vittu mitä suvakkeja täällä saatana! Antakaa persettä SPR:n piipertäjät, rajat kiinni ja Suomi Suomalaisille!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2160
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1100
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   85
   1039
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   77
   866
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   846
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   796
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   713
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   668
  9. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   210
   650
  Aihe