Pohjolan unioni

Pohjolan unioni

Olen viime päivinä tuonut esiin erään uskovan miehen näkyjä, joiden mukaan Suomesta tulee tulevaisuudessa hurskaan ja Jumalaa pelkäävän miehen johtama osavaltioista muodostuva laaja liittovaltio, johon liitetään menetetyt Petsamon, Sallan ja Karjalan alueet ja johon Kuola, Itä-Karjala, Inkerinmaa ja Viro pyytävät saada liittyä mukaan.

Tänään sain häneltä uutta ilmestystietoa, että sen jälkeen kun Suomen liittovaltio on muodostunut, tulevat Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti tekemään Suomen kanssa unionisopimuksen vähän samaan tapaan kun Pohjolassa oli Kalmarin unioni vuosina 1397-1523.

Tähän Pohjolan unioniin liittyvät myöhemmin myös Latvia ja Liettua, kun tietyt ulkopoliittiset seikat on selvitetty kaupunkivaltio Pietarin johtajan, ilmeisesti tsaari Putinin, ja Suomen liittovaltion johdon välillä.

Pohjolan unionin ja Pietarin vapaakaupungin välille tulee muodostumaan toverillinen ja ystävällismielinen yhteistyöalue.

Tämä uskova mies ei seuraavaa kirjoittanut minulle, mutta uskon itse, että Suomella ja Pohjolan unionilla tulee olemaan hyvät suhteet myös Kolmannen maailmansodan jälkeen huomattavasti pienentyneen Venäjän kanssa, koska Moskovassa on vallassa uskova ja Jumalaa pelkäävä tsaari.

6

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • merssu

      Pohjolan unioni tulee olemaan uusi kalifaatti, joka hallitsee oikeaskuisia.

    • Jarmo__EiKirj

      Omavoimaista maallista puhetta. Saanen epäillä, koska tämä ei voi kuulua Jumalan suunnitelmiin, koska se ei tue Raamatun lopunaikojen ilmoitusta. Vaikkapa näin selitettynä:
      Jaakobin kirje 5:1-5 Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin. Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä.
      Ilm. 11:7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
      Ilm. 9:20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
      Kuka odottaa Taivastenvaltakuntaa? Vain harva edes puhuu siitä, saati odottaa sitä. Maallinen valta kyllä kiinnostaa. Ei ihme jos saan sylkeä niskaan koska puhun ihan erilaisesta onnesta mitä Suomi ja sen naapurimaat voivat tarjota ihmiselle.
      Tule Herra Jeesus ja näytä mikä meininki alkaa, jolle ei loppu tule ennen kuin sinä itse tulet sen lopettamaan.

    • Jarmo__EiKirj

      Katsokaas historiaa miten maallisten tavoitteiden aina kävi:
      Rooman kirkko perustettiin hyvällä fiiliksellä ja Jumalan Hengessä alkuseurakunnan taimitarhaan mutta kuinkas kävikään? Paavi korotti itsensä ohi kaiken.
      Luterilainen protestanttisuus perustettiin myös jopa suurella sydämellä pieleen menneen edellisen maallisen kirkon pohjalle, josta kantautui suurta hedelmää synnyttäen nykykristillisyydet. Mutta kuinkas kävikään? ...kun homoja ja lesboja siunaillaan ja tehdään ekumeenisia lähestymisliikkeitä kaikkien kanssa, jotka vain huutavat kreationismin suuntaan.
      Voittehan te kuka tahansa fiilistellä kuinka suuri Jumalamme siunaa teitä suurine johtajuuksineen ja vie taas seurakuntaa seuraavat 500 vuotta ja nimenne jää historiaan suurena kristinuskon palvelijana. Mutta te edelleen rakennatte maailmaa maailman ehdoilla.
      Lopunajat ovat käsillä... ei maailman kristillyyttä enää johdeta rakennettavaksi kolmatta kertaa, vaan sen tekee Kristus itse tullessaan maan päälle.
      Onhan se toki ymmärrettävä että joka ei Jeesusta odota, se myös maailmaan tulevaisuutensa perustaa.

      • Herätyys

        Niin; kuka ja ketkä ei Kritsuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelstukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen yhdy, ja siinä yhtä olevasti ja kaikessa yhtäpitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti yhteistyöhön ryhdy.

        Niillä, niin välinpitämättömästi, Jumalan Sanan vastaisesti elävillä on edessään sama kohtalo kuin niillä jumalattomillakin! Elävät ja toimivat / vaikuttavat saata naa palvelevina tuomiokseen.

        Jeesuksen nimessä... krist. uskoville ja muillekin HERÄTYKSEKSI muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


      • Herätyys

        Niin; myöskin aloituksen asialliset / rakentavat arvostelut, ja myös ne lisäkommetit. Jotka saattaa olla paljon tärkeämpiä luettaviksi.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen.


      • Jarmo__EiKirj

        Toi on taas sellanen yleispätevä provokaatio jonka on helppo heittää kun haluaa potkia toiselta uskottavuutta pois. Voisitteko joskus kommentoida jotain muutakin, esimerkiksi rakentavassa mielessä, jos olette uskovia vielä. Niinku tämä ystävämme "kauttaviivamies" jonka tekstiä on joskus vaikea ymmärtää mutta hän ei lähde ketään mollaamaan ja panettelemaan. Sen näkee heti siitä kuka on Jumalan oma ja Jeesus sydämessä. Silloin ei vilpilliset keinot ole sopivia välineitä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe