Att/haso Gunilla

mibrit

Moi, onko mitään tietoa Haso Gunillan edisitymisestä eli onko kukaan käynyt paikan päällä katsomassa?
Onko tietoa tuleeko alueelle ruokakauppaa ja koska, entä liikenneyhteydet tuleeko bussilinjaa alueelle?

34

1005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pat-73

      Huippuhyviä kuvia laitoit, onko kukaan päässyt vielä tutustumaan sisätiloihin? Luulisi projektin olevan aikatualussa kun pitkä on ollut rakennusaika, kävin itse paikan päällä marraskuussa ja silloin oli hyvin suojattu sateelta pressuilla rakennukset ja tiiliverhoilua muurarit laittoivat, että melko tasokasta rakentamista kyllä.

    • hasoonko

      Hienoja taloja ja asuntoja mutta isot ikkunat tuovat valoa mutta naapuritalot liki toisiaan, palveluja ei alueella ole saa nähdä koska tulee ja miten joukkoliikenne hoidetaan kun siihen ratikkaan menee ainakin 10 vuotta.

    • ehkäsinnemuutan

      Linja 84 rupeaa Hsl:n mukaan ajamaan alueen kautta kesäkuu 2016, kunnon ruokamarkettia sinne kaivataan ja nopeasti, monta taloa nousee joten palvelut pitää saada äkkiä!!!

    • miiru87

      Gunillassa on kunnon tammiparkettilattiat ei laminaattia kuten monessa muussa ja Att.n tapana on nykyään laittaa kylppäri/sauna vesikiertoinen lattialämmitys eli asukas ei maksa omaan piikiin kallista sähköistä lattialämmitystä.
      Hiljaa hyvää tulee ja pitkään on rakennettu, onko kukaan käynyt vielä sisätiloihin kurkkaamassa?

    • jaloilleparempi

      Oikea parketti on kyllä laminaattiin verrattuna ihan parasta, laminaatti on kylmäkin jaloille ja kova tosin kulutuspinta siinä on hyvä, hyvä että Att pistää Gunillaan parketin , mutta säästösyistä useimmiten asoihin laitetaan laminaatit.

    • kaksijakaksi

      Kivan näköisiä tiilimuurattuja taloja, odotellaan varasijalla, onko kukaan päässyt vielä tutustumaan huoneistojen sisätiloihin?

      • juujuuju

        Juu, käyty on. Hyvältä näyttää :)


      • olishanse_
        juujuuju kirjoitti:

        Juu, käyty on. Hyvältä näyttää :)

        Oletko käynyt jo Gunillan sisätiloissa, oliko isot ikkunat kun joku kirjoitti että liinakin isot ikkunat, muuten kyllä hyvän näköinen talo, julkisivutkin käsin muurattu polettu punatiili.


    • mitästadi

      Tuleeko tuonne minkäänlaisia palveluja ja miten on rakentaminen edistynyt, aika monta taloa alueella ja ei palveluita!

    • valo_kuvat

      Huonolta näyttää palvelujen suhteen, kummallista kun yli kaksi vuotta jo rakennettu ja ei mitään tietoa koska valmistuu!!!!!!
      Onko kukaan saanut tietoa, koska lopputarkastus, entä muuttopäivä?

    • bygma

      Kuun vaihde kohta ja ei ole tullut ilmoitusta Gunillasta eli 3 /kk on se maksimiaika ilmoitukseen valmistumisesta, kohta on kiire tai sitten kohde myöhästyy vaikka paljon yli 2 vuotta o bygattu.

      • cökjsdökjncö

        Muuttopäivä kuulema 30.11. Ilmoitus pitäisi tulla nyt alkuviikosta, ts. keskiviikkoon mennessä.


    • jaahyväätuloo

      Miten lopputarkastus koska se on? Pitäähän kämppä tarkistaa ennen muuttoa...

    • Kotiin2016

      Eilen saapuneessa muuttopäiväilmoituksessa luvattiin, että lopputarkastuskutsu tulee syyskuun aikana. Tarkastuspäivästä itsestään ei vihjattu.

    • gunilas

      Ootteko saaneet kutsua lopputarkastukseen, nmittäin syyskuu rupeaa olemaan loppupuolell ja ei ole vielä kutsu tullut.....

    • slkölsnkd

      A,B,C,D rapun tarkastukset tietääkseni syys-lokakuussa. E, F, G raput loka-marraskuun vaihteessa. Kutsua ainakaan loppupään rappuihin ei ole vielä tullut.

      • nindir

        pompsahtelee, yök


    • gunillaa

      Bussipysäkki on talon edessä, eli 84 bussilla pääsee 10 min. suoraan metroasemalle. Eipä noi yliskylän kaupat nyt niin kaukana ole, vaikkei omaa kauppaa tuohon lähelle tulisikaan. Tiiviisti rakentavat kyllä, eli näköaloista ei ainakaan keskirappujen tai gunillantien puolen asukkaat pääse nauttimaan. Mutta jos ei tämä haittaa niin kivaa aluetta kyllä.

    • jarnakaarnavarvas

      "84 bussilla pääsee 10 min"
      Aikataulun mukaan 14min ja sanoisin, että tämäkään ei aamuruuhkissa riitä.

    • jospas2

      Joko on Gunillaan muuttaneita? Mitens menee? Hyvän näköisiä tiilitaloja ovat.

    • hertsikkaranta

      Onko Gunillaan muuttaneita palstoilla? Mikä on fiilinki ja onko vielä vapiata kämppiä?

    • Kruunuvuorenrantahitas

      Onko Hason asunnoissa lämmin vai onko patterit säädetty pienelle? Itsellä omistusasunnossa mukavan lämmin on kun saa säädettyä 23 astetta ja kylppärissä vesikiertoinen lattialämmitys ja uusi talokin on.

    • kruunuvuorenranta

      Hei!Löytyykö ketään joka Gunillantielle muuttanut? Olisin kysellyt millaista alueella on asua ja kuuluuko Santahaminasta häiritsevästi pauketta? Itse jos yrittäisi niistä seuraavista hason taloista hakea asoa.

      • Annevee

        Ei olla itse kauheasti viihdytty. Tosi huonot kulkuyhteydet, eikä palveluita kovin lähellä. Ollaan haettu nyt vaihtoa lähemmäs keskustaa. Uudet hasot näyttäisi tulevan vielä kauemmaksi Laajasalon keskustassa, joten menee Monta vuotta keskellä rakennustyömaata. Bussit Herttoniemeen on jo nyt tupaten täynnä. Toivottavasti vuoroja joskus lisätään. En ole kuullut santahaminasta mitään ääniä, mutta rakennustyömailta kuuluu myös välillä viikonloppuisin aika kova pauke ja metakka. Uskoisin, että tämä alue tulee olemaan kiva 10 vuoden päästä, mutta nyt niin kesken vielä, että ainakin itse emme ole viihtyneet.


    • GGnas

      Bussi kulkee ruuhkaikoina 5 minuutin välein ja muina aikoina 10 minuutin välein, että en sanoisi huonot yhteydet ja ensi syksynä tulee lisää bussivuoroja linja 89 tulee ajamaan Gunillan kautta ja pysäkki ihan talon vieressä.
      Hyvä on ollut kyllä asua, uusi talo hyvä äänieristys ym, talot tiiliverhoiltuja alueella valotaidetta ym ja tien toiselta puoleta pääsee kun kelit sallivat lenkille tullisaareen tosi hieno reitti merenrantaa, tietty ei oel kunnon kauppaa mutta vuonna 2018 tulee laajasaloon uusi kauppakeskus ja tänne gunillanalueelle pitäsi tulla tänä vuonna jo uusi lähikauppa.
      Ei oel santahamina äänet kuuluneet, meillä ei pihanpuolella kun ollaan ei mitään ääntä mistään.

      • Kruunuvuorenrant

        Kiitos! Noista ulkoilumahdollisuuksista olinkin juuri kysymässä lisää. Kiva kuulla että niitä on jo nyt.


      • GGnas
        Kruunuvuorenrant kirjoitti:

        Kiitos! Noista ulkoilumahdollisuuksista olinkin juuri kysymässä lisää. Kiva kuulla että niitä on jo nyt.

        Jeps, siellä Tullisaaressa on mielettömän hienot ulkoilureitit ja siellä on myös Aino Acten huvila on hieno paikka varsinkin kesällä.


    • gunilastaas

      Moi, hyvä on Gunillassa asua, ainoa puute tuo lähikaupan puuttuminen kun Siwakin loppuu, mutta bussi kulkee oven eteen tiuhaan ja ehkä tänne tulee se luvattu lähikauppa vielä.
      Tämmöisessä uudessa huomaa kyllä kehittyneen äänieristyksen onpa muuten hiljaista ei tosiaankaan kuule naapureiden suihkuja tai vessakäyntejä kuten vanhemissa, juttelinkin Skanskan rakennusmestarin kanssa ja kertoi että nykytekniikalla 30 cm Aco hormi jossa talotekniikka ja ei kuulu ja läpivedotkin kaikki on hyvin eristetty.
      Ollaan oltu tyytyväisiä, myöskin aito tammiparkettilattiakin on ei kylmä ja kova laminaatti.
      Hakemalla kun hakee niin kylppärin lattia hiukka viileä kun vesikierto niin pienellä, mutta lupasivat loppusäädöt niihin vielä tehä, kun joissakin kämpissää se taas liiankin lämmöllä.
      Tervetuloa vaan kruunuvuorenrantaan uudet asukkaat.

    • milla-86

      Moikka, me on kanssa tykätty ja asuttiin aiemmin vain 14 vuotta vanhassa Asossa eli ei kovin vanha ollut mutta muovimatot lattiassa ja niistä lähti liimamyrkkyjä ilmaan, äänieristyskään ei ollut kaksinen kun asumisen äänet kuului kun vertaa tähän uuteen Haso-gunillan asuntoon niin on täällä hiljaista ja on ollut lämmintäkin.
      Kyllä me on tykätty , kohta pitäisi tulla se biojäteputki järjestelmä, en vaan tiedä mihin kohtaan se tulee?
      Pesutupa on hyvä täällä, kolme konetta ja kuivurit ja ilmainen, Haso on paras asoista asua, erittäin tyytyväisiä ollaan ja namai odottaa kun kesä tulee ja pyysaari/tullisaari ulkoilualueet vieressä.

      • cvcncn

        Nyt kun tutkailin huoneistopohjia uudestaan, niin ne onkin aika monimuotoisia, mitä en huomannut silloin hakuvaiheessa ollenkaan. Tosin Gunillassakin on havaittavissa se ilmiö, että keittiöt sijoitetaan ulko-ovien läheisyyteen, sama mikä näissä uudemmissa muissakin, kun joskus aikoinaan oli tyylinä tehdä keittiöt tyystin omaksi tilakseen, mutta tiedä häntä, vaikka olisivat siirtymässä jossakin vaiheessa yhteisöllisen asumisen myötä kokonaan asunnon ulkopuolelle yhteistiloihin. Ekologista asumista tavoitellaan ilman muuta ja siihen tietysti se putkijätekeräyskin tähtää. Miten se systeemi mahtanee käytännössä toimia, kun täytyy sillä putkella olla jonkinverran suuaukkoa ja sitten toisaalta turvallisuus, niin ettei sinne vahingossa pääse putoamaan.


    • Kruunuvuorenranta

      Kiitos vastauksista! Kuva kuulla että olette viihtyneet. Itse mitä ilmeisimmin syksyllä 2018 muuttamassa Hason seuraavaan aso- kohteeseen Kruunuvuorenrantaan. Toivitaan että rakentaminen on sielläkin yhtä hyvälaatuista kuin Gunillassa.

    • gunillankallio

      Bioputkijärjestelmä otettu käyttöön.... ei ainakaan tänään toiminut vielä se on tuolla talojen välissä vastapäätä vanhaa jätehuonetta.
      Hyvää asumista on todella Gunillassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe