YHTEISHYVÄSSÄ ISO JUTTU BACKAKSEN LAVASTA!

BACKASYHTEISHYVÄSSÄ

Uusimmassa Yhteishyvä lehdessä kuuden sivun juttu Backaksen kartanon tanssilavasta. Hyvää mainosta lavatansseille. Painos 1.8 miljoonaa, suomen suurin kooltaan. Todella positiivinen ja asiallinen juttu. Kannattaa lukea. Lehti menee melkein kaikkiin koteihin suomessa.

38

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpönlöpönöööö

      Kyllä Kavrini kertoi hänellekin tulee kimppakivaa

    • tavistanssit

      Olipa hölmöjä kommentteja laukonut tämä Kiiskinen jutussa. Varmasti lähtevät naiset lavoille kilvan kun sanotaan että miehet ensin seuraavat sivusta osaako daami tanssia ennenkuin hakevat heitä tanssimaan. Aktiiveja ei pitäisi haastatella juttuihin jos taviksia tavoitellaan lavoille.

      • miehiälisää

        Naisia on liikaa lavoilla, joten ihan hyvä juttu. Yhtään enempää ei kaivata lisää.


      • kummiakommentteja

        Olihan omituinen kommentti tämäkin.
        Taitaa olla Backas sovinistinen tanssipaikka jonne ei haluta naisia lisää tanssimaan!!!!


      • pitäkäätanssimiehenne
        miehiälisää kirjoitti:

        Naisia on liikaa lavoilla, joten ihan hyvä juttu. Yhtään enempää ei kaivata lisää.

        Siinä tapauksessa näitä lavatanssimista käsitteleviä juttuja kannattaisi varmaan julkaista mieluummin miestenlehdissä eikä Yhteishyvän kaltaisissa yleislehdissä, joita naisetkin lukevat.


      • Tanssitossutnaulaanko
        pitäkäätanssimiehenne kirjoitti:

        Siinä tapauksessa näitä lavatanssimista käsitteleviä juttuja kannattaisi varmaan julkaista mieluummin miestenlehdissä eikä Yhteishyvän kaltaisissa yleislehdissä, joita naisetkin lukevat.

        Samoin ajatuksin. Perin omituisia juttuja ovat suustaan päästelleet jutussa. Eipä innosta mennä seinäruusuksi istuksimaan kun ensin kytätään tanssitaito ja sitten vasta pääset tanssimaan tai et ollenkaan :(


      • 12300

        Kiiskinen itse ajattelee niin mutta ei ehkä muut. Tosi hölmösti kommentoitu ja olen pahoillani Kiiskisen tahdittomuudesta. Juttu on niin että jokainen on ollut joskus aloittelija tanssin harrastuksessa niin myöskin Kiiskinen. Siispä antakaamme jokaiselle mahdollisuus tulla tanssimaan kukin omalla taidollaan.
        Huipputanssijaksi pääsee tanssimalla tuhansia kilometrejä mutta keskivertotanssijat pääsee vähemmällä ja se onkin mielestäni paras!


      • niimpäsemenee
        Tanssitossutnaulaanko kirjoitti:

        Samoin ajatuksin. Perin omituisia juttuja ovat suustaan päästelleet jutussa. Eipä innosta mennä seinäruusuksi istuksimaan kun ensin kytätään tanssitaito ja sitten vasta pääset tanssimaan tai et ollenkaan :(

        Totta ensin näytettävä tanssitaito Kukaan mies ei halua kompuroivaa pahnasäkkiä hinata


      • daadirlandaada

        Tuota...ilmeisesti tämä artikkeli on laitettu vain pk-seudun Yhteishyvään, koska ei ainakaan silmiin osunut Hämeenmaan alueen lehdestä. Mikä tämän mainitun Kiiskisen etunimi on...? M-alkuisen tunnistaisin, ja hän puhuu tanssitaidottomuudesta jo virkansa puolesta :)


      • Tahditonkommentti

        M:llä se alkaa. Ja tiedät ilmeisesti henkilön.


      • Pitäkäätanssinne
        niimpäsemenee kirjoitti:

        Totta ensin näytettävä tanssitaito Kukaan mies ei halua kompuroivaa pahnasäkkiä hinata

        Älä pelkää emme ole tulossa Backaksen "tavistansseihin" mokaamaan itseämme!


    • Väljältänäytti

      Olipa vähän ihmisiä tanssimassa Backaksessa. Onko siellä aina noin vähän porukkaa?

    • meneitsepaikalle

      Taas joku aloitti vähättelyn. Hieno juttu tanssista. Tällaisia pitäisi saada lisää. Väkimäärä riippuu siitä monelta kuva on otettu. Illan alussa on tietenkin vähemmän tanssijoita. Kannattaa itse mennä Backakseen tanssimaan. Sitten voi nähdä todellisen tilanteen. Tämä palsta on muuttunut omituiseksi.

      • Sovinismiako

        Kuvassa oli vähän ihmisiä tanssimassa. Ei ole kuulopuhetta vaan ihan itse voi sen kuvasta todeta. Miksei voi kysyä käykö Backaksessa vähän tanssijoita. Onko sekin kiellettyä kuten tulla sinne naisena tanssimaan.
        Jo on ihmeellistä vallan.


      • naistanssija

        Kyseinen lehtijuttu ei varmasti lisää väkeä tuo.


    • ikiootitasialla

      Kyllä on ihme sakkia tällä palstalla. Negatiivisia ihmisiä. Tanssista tarvitaan juttuja tiedoitusvälineisiin. Heti ollaan vinkumasssa jostakin. Todella idio...maista.

    • ruusutyhjä

      Onneksi ei tarvitse kysellä käykö Ruusulinnassa porukkaa. Viime lauantain vain muutama tanssija paikalla. Siinäpä tietoa.

      • Olinmolemmissa

        Baskas 10 autoa, Ruusu 150 autoa


    • Funnyfanny

      Tää on just sitä typeryyttä ! Mitä Ruusuun asiat kuuluu Baskaksen lehtijuttuun. Tänään taas menen Ruusuun !

      • Baskajuttuja

        Juuri niin. Miksi Ruusulinna vedetään aina mukaan näihin Baskasjuttuihin.
        Jos Baskaksessa ei käy väkeä se ei ole Ruusulinnan vika.


    • voirämä

      Voi helekatti näitä juttuja! Taitaa olla ruusun väki täällä eniten mukana. Kenellä muuten aina olis jotain Backaksta vastaan. Sitten nämä väitteet JOTKA EIVÄT PIDÄ PAIKKAANSA. Lauantaina oli ruusussa muutama kymmenen asiakasta. Backaksesta en tiedä.

      • naistanssija

        voi voi voi eikö teitä tanssijat saa kritisoida ihan omina itsenänsä.
        Narsistinen ajattelutapa tanssipaikallanne kertakaikkiaan.


    • seppoonpalkittavanyt

      Seppo teki sen taas! Nimittäin viime kesänä hän onnistui vangitsemaan miljoonia katselijoita televiision ääreen lavatanssia katsomaan ja tänä kesänä hän onnistui vangitsemaan miljoonia lukijoita aikakausileden ääreen lukemaa lavatansseja. SUSEL: in pakko myöntää Sepolle vaikuttajapalkinto viimeistään nyt lavatanssien eteen tehdystä ja periksiantamattomasta työstä viimeistään nyt. Viime kesänähän tätä jo ehdotettiin, mutta jostain syystä ei vielä tärpännyt.

      • helevettijäätyyennen

        SUSELi ei tule tällä vuosisadalla palkintoa sepelle ojentamaan.


      • isokaukolämpölaskuriitt
        helevettijäätyyennen kirjoitti:

        SUSELi ei tule tällä vuosisadalla palkintoa sepelle ojentamaan.

        Niin mutta jos unohdettaisiin mahdollinen henkilökemia ja mahdollisesti erilliset bisnekset ja keskityttäisiin tanssiharrastusasian edistämisen eteen tehdyn työn arvioimiseen sinänsä, niin onhan se palkinto ilmanmuuta Sepon. Lavatanssiharrastukselle sinänsä on nimittäin erittäin ominaista se, että tansseissa ja eritoten tanssikursseilla useat harrastajat kykenevät melko asiallisesti olemaan tekemisissä sellaistenkin, joiden kanssa kemiat on ihan viturallaan, kanssa. Mikä siis estäisi olemasta liittotasolla?


      • Sorivaan69

        On sille palkinnolle muitakin hyviä saajia. Kaikki bisneksensä vituralleen ajanut tanssiope ei ole oikea henkilö mielestäni. Hommassa pitää olla jatkuvuutta ei sarjayrittämistä veronmaksajien kustannuksella.


    • Ei ole helppoa näillä negatiivisillä kommentoijilla. Päivästä toiseen purkavat täällä pahaaoloaan. Tanssikaa ja ihan missä vaan ja jos ette osaa niin opetelkaa se tuo elämään positiivisuutta. Mikäli ette opi niin vaihtakaa toiseen lajiin ja unohtakaa tämä keskustelu palsta.

    • suloistasuvea

      Positiivista kesää kaikille. Ihanat kesätanssit jatkuvat kesälavoilla ympäri suomen. Lämmintä riittää ja kaikilla on hauskaa. Iloiset tanssijat kokoontuvat kaikkiin tanssipaikkohin. Ihanaa ihanaa

    • selasin

      Mikä on uusimman lehden numero? Tällä viikolla jaetussa no 4/2017 ei ainakaan ollut tanssiaiheista juttua:(

      • painoksia

        Lue nettilehdestä. Tuo tanssijuttu oli kai vain jossain E-Suomessa jaettavassa painoksessa, ei ainakaan ollut keskisessä Suomessa vaan tilalla ihan joku muu juttu.


    • pkspainos

      Yhteishyvä (HOK-Elanto) 4/2017: Olet ilma jota hen­gi­tän (s. 68–73)

    • Eilöydy

      En löytänyt minäkään. Taisi olla vain paikallisessa lehdessä.

    • Supermegaa

      Jutusta voi todeta Backkakssen supermegatanssejen olevan täyttä huijausta. Muutama pari vain lattialla ja nekin luultavasti juttua varten sinne pyydetty.

      • Shingaling

        Näin kun tuota kuvattiin. Sinä päivänä satoi ihan tolkuttomasti, minkä vuoksi itsekin meinasin jäädä kotiin. Kuvaaja oli paikalla alkuillasta, jolloin osa tanssijoista ei ollut vielä saapunut. Väkeä oli kaatosateen takia vähemmän kuin normaalisti, mutta naisilla oli vientiä, koska kerrankin oli miesenemmistö. En voi valittaa. :)


      • hipheisuntuulivei

        Seliseliseliseli, olet kai hieman yksinkertainen, kun osaat vain jokeltaa. Ymmärrätkö tätä: blaablaablaablaa, kollo pukeltaa, antisi on mitätön, kurssis sukeltaa.


    • tyhjäruusu

      Voi ihme näitä juttuja. Täysiä valheita. Kannattaa tulla Backakseen tanssimaan. Siellä ne tanssijat ovat. Ruusulinnassa ei tunnu toimivan muu kuin toisten tanssipaikkojen haukkuminen.
      Valitettavasti ruusu tainnut olla tyhjä koko kesän. Se nähdään taas tällä viikolla. Täysin epäonnistunut investointi.
      Ilmaisissakaan tanssi-illoisssa ei tanssijoita ole ollut kuin muutama kymmenen. Tannsijoita eivät edes ilmaiset tanssit ole kiinnostaneet.

      • Ruusunvakiasiakas

        On tainnut sinua kiinnostaa kun luulet olevasi noin hyvin perillä kävijämääristäkin :D
        Paikalla olleena oikeasti voin todeta, että lisää tuohon kymmeneen muutama sata lisää niin saat oikein luvun :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe