Rekisteröidyttyäni sivut

pirremiinapa

häviää ykskaks vaan, ssmoin käy jos olen kirjautunut pankkisivuilleni, hups vaan. Sivua johon ole kirjautunut ei löydy mistään, vaan vaan joudun aina uudelleen siihen kirjautumaan, - samoin ihmetyttää kun sijaintihistoriassa näkyy kaksi samanlaista laitrtta, mutta toisen sijainti on tuntematon, olisiko asiavtutkitutettava jollain teitoliikenteestä ymmärtävällä, vai mitä teen? :(

58

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pirremiinapa

      Hitsi kun tulee kirjoitus virheitä, on niin pientä piperrystä nämä puustaavit.

    • Koneesi on vain kaapattu. Joku toinen lainaa sitä samaan aikaan.

      • Ihan varmasti on, sillä nytkin ei meinaa onnistua tän puhelimen kanssa mikään, teksti hyppii jo kirjoitetun tekstin sekaan, ja edellinen yritykseni kirjoittaa hävisi tyiavaruuavatun välilehden mukana bitti avaruuteen, tai niihin muihin sijainteihin (oletus).

        Olis tolokun tekniikka gurulle selvitettävää, tai sitten, niinkuin olen arvaillut tietokoneeni on liitetty jotenkin (ja minut, ehkä facebook -tileihini murtautumalla,) johonkin rikolliseen toimintaan , van polliisit ei ymmärrä mittää kehittyneemmästä tietoliikenteen ja -koneiden avulla tehtäviin rikoksiin.
        .


    • Sinuna en kaiken varalta menisi nyt pankkisivuille ollenkaan omalla koneella, vaan hoitelisin sellaiset pankkihommat pankin omalla koneella.

      • Mitäs minun pitäisi tehdä, että saisin pitää koneeni itselläni, ja puhelimenikin, polliisinko luo vai tyydynkö vain kohtalooni, ei huvittas ...

        Onko Sinulla tiedossa instanssia mikä hoitaisi näitä kaappaus juttuja, minulle vain sanotaan esim.Elisassa (operaattori) ettei ole mahdollista kaappaaus, ainakin HARVINAISTA se on, kun ryhdyn kinaamaan enkö voi olla juuri se tapaus "harvinainen"..


      • ..jäi kesken, niin kun kinaan, he vain haikailee että ei ole mahdollista, hittu!


    • Joskus tuli vähän samanlainen tilanne.
      Olin maksamassa laskuja.
      Ehdin maksaa veron ja sähkölaskun, sitten sivu hävisi. en ehtinyt hyväksyä.
      Kirjauduin uudestaan, maksoin samat laskut, ja muitakin.
      Päivien päästä oli taas laskuja.
      Pankin sivu ilmoitti, että on hyväksymättömiä laskuja, ja minä hyväksyin.
      Jälkeenpäin katsoin, tuli vero ja sähkölasku maksettua kahteen kertaan.
      Verottaja maksoi kyselemätä takaisin, sen tiesin.
      Sähköyhtiöstä soittivat, että sopiiko, jos lyhennetään seuraavaa laskua.
      Hyvin meni. Oli ne yhteensä tuhannenviissataa.

    • hmpff

      Ei nyt välttämättä kaapattunakaan... tai en minä varma ole. Jos sulla on kaksi laitetta käytössä (puhelin ja tietsikka, tabletti?) niin ne voi käsittääkseni näkyä sijaintihistoriassa erilailla?

      Yhtä hyvin voi olla että joku ohjelmapäivitys puuttuu. Osaatko hakea päivityksiä? Skannata konetta virusten varalta? Selaintakin voi kokeilla vaihtaa.

      Vie se huoltoon jos et osaa itse tutkia.

      • Olen käyttänyt huollossakin , vaan ne mitään löydä, täällä pitäisi kotona käydä paikanpäällä, ja toinen keino olisi että huoltä jättäisi oman koneensa tänne joksikin aikaa, vaikka lataukseen.


      • hmpff
        pirremiina kirjoitti:

        Olen käyttänyt huollossakin , vaan ne mitään löydä, täällä pitäisi kotona käydä paikanpäällä, ja toinen keino olisi että huoltä jättäisi oman koneensa tänne joksikin aikaa, vaikka lataukseen.

        Pirremiina, sitten tulee mieleen että sulla on heikko nettiyhteys. Se ailahtelee.


    • Millaista laitetta käytät (PC, tabletti, älypuhelin)? Entä mikä käyttöjärjestelmä (Windows, Android ja mikä nettiselain (MicrosoftFirefox, Google Chrome...)?

      • Anteeksi
        ja mikä nettiselain (Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome...)?


      • Microsoft Edge, jampäivitykset ovat ajantasalla. Puhelin on Anroid käyttöjärjestelmällä, ja sekin päivitetty.

        Minullan on ollut tietokoneiden puhelimien kanssa ongelmia siitä lähtien kun muutin kerrostaloon, jossa oli laajakaista yhteys tai ainakin maksu siitä meni.vaikkei olisi ollut tietokonettakaan, janjos halusit yhteyden seinästä, oli ostettava Soneran viihde paketti, ihan tyhjästä maksoimme erään ryhmittymän tietoliikenteestä.


      • Sua-on-kusetettu

        """jossa oli laajakaista yhteys tai ainakin maksu siitä meni.vaikkei olisi ollut tietokonettakaan"""

        Miten tuo on mahdollista? Samanlaista pakko-orjuuttako kuin Yle-vero?

        "Jos halusit yhteyden seinästä, oli ostettava Sonera viihdepaketti"

        EI PIDÄ paikkaansa.

        Jos on joko vuokraan, asuntoon, yhtiöön kuuluva joko ADSL laajakaista tai VDSL kaapeli verkko (toki niistä voi joutua maksamaan muodollisesti 9.90 kuukaudessa), Niin ei mikään operaattori ei edes Sonera pysty pakottamaan, että sinun on ostettava heidän viihdepaketti.

        Jos Elisa, DNA tai Sonera hallitsee talon verkkoyhteyttä, he ovat velvollisia avaamaan sen sinulle joko vuokraan tai yhtiövastikkeeseen kuuluvana tai ehkä ottavat sen kympin verran.

        Sinun homma on mennä Giganttiin, Verkkokauppaan, Kaljun koneeseen tai mistä nyt onnistut saamaan esim hintaan 29.90 - 99.90 verkkoosi sopivan modeemin, mielellään wlan, veikkaan että VDSL, jonka tärkkäät siihen seinään ja nettiyhteys on auki.


      • Niin kai sitten, mutta niin se vaan meni Kitteellä Opistontiellä, nyt ei ole enää kiinteitä kaistojakaan enää kun muutin siitä talosta, ja myin osakkeen pois.

        Mutta ongelmat näköjään seuraa perässä.


      • matkoilla.kokenut

        Ota saunalahti.eliisa 4G mokkula sim. Toimii p.karjalassa paremmin kuin Dee äN aA tai Soneran hikka verkot.


      • matkoilla.kokenut

        Ai mutta unohtui. Jos asutkin rajojen läheisyyksillä, venäjän singaalit haittaa oikeastikin kaikkia ilmateitse olevia tietoliikenne yhteyksiä. Senkin kokenut olen.


      • pirremiinapa

        Rajan lähellä puuttui yhteys kokonaan, mutta nyt ei ole sitä mökkiä enää meillä, joten pitäisi toimia kaikki operaattorit, mutta esim. Microsoft Lumia 650 llä en saa minkäänlaista yhteyttä, enkä millään liittymällä, vaihdoin saman kortin tähän anroidiin ja het pelas, muita ongelmia lukuunottamatta.

        Tällä samalla kylällä muutaman kilsan päässä on tukiasema joten kyllä pitäisi pelittää, ja Kerimäki ihan järven selän vastakkaisella puolella.


      • pirremiinapa
        pirremiinapa kirjoitti:

        Rajan lähellä puuttui yhteys kokonaan, mutta nyt ei ole sitä mökkiä enää meillä, joten pitäisi toimia kaikki operaattorit, mutta esim. Microsoft Lumia 650 llä en saa minkäänlaista yhteyttä, enkä millään liittymällä, vaihdoin saman kortin tähän anroidiin ja het pelas, muita ongelmia lukuunottamatta.

        Tällä samalla kylällä muutaman kilsan päässä on tukiasema joten kyllä pitäisi pelittää, ja Kerimäki ihan järven selän vastakkaisella puolella.

        ja lisään, että muutaman ntkerran on käynyt niin etten muka voi tehdä tiettyjä asetuksia kun olen muka virtuaali yhteydessä, ja kerran tuli teksti että vain organisaation omistaja voi tehdä muutoksia, perhena, mie ole minkään organisaation osa, vaan yksityishenkilö.


      • matkoilla.kokenut kirjoitti:

        Ota saunalahti.eliisa 4G mokkula sim. Toimii p.karjalassa paremmin kuin Dee äN aA tai Soneran hikka verkot.

        Aivan saman huomion tein, Saunalahti toimii täällä parhaiten,, siis jos muuten nämä laitteet ja ohjelmat toimivat.


    • Näkemättä ja kokematta osaa auttaa mutta valitit myös, että on niin pientä piperrystä nämä puustaavit. Tekstin kokoa tietokoneessa saat muutettua painamalla Ctrl-näppäintä ja samanaikaisesti tai - näppäintä. Android puhelimessa riippuu vähän versiosta ja valmistajasta mutta ainakin joissain tapauksissa Asetukset/Esteettömyys/Kirjasinten koko löytyy säätö.

    • eret

      Kerro nyt ensin, millä laitteella nämä katoamiset sattuu, älypuhelimessa vaiko kannettavalla tietsikalla kun en ymmärtänyt tuota selostustasi pankkisivun katoamisesta, että mistä olet sitä hakenut, kun yleensä istunto avataan tietokoneella selaimessa jossakin ikkunassa ja hoidetaan homma loppun, sen jälkeen kirjaudutaan ulos ja suljetaan selainikkuna, jonka jälkeen ei sinne istuntoon enää pääse muutoin kuin kirjautumalla uudessa ikkunassa.
      Ja mikä sijaintihistoria, paikannusko?

      • pirremiinapa

        Minulla on välillä tarkka sijainti päällä, ja historian voi käydä tarkistamassa, ihan uteliaisuuttani haluan tarkistaa missä olen:)), mutta sattui niinkin että olin muka yhtäaikaa kahdessa paikassa, muutaman kilometrin päässä tällä samalla rannalla, olisipa hauska tavata, leikitä tämä ottaa pattiin.


      • pirremiinapa

        Kyselen vielä sellaista, oletko millainen IT -guru, sillä minulla olisi asiaa kovan luokan internet ja tieyoliikenne osaajalle, täällä en viitsi kaikkea jjulkistaa.


      • eret
        pirremiinapa kirjoitti:

        Kyselen vielä sellaista, oletko millainen IT -guru, sillä minulla olisi asiaa kovan luokan internet ja tieyoliikenne osaajalle, täällä en viitsi kaikkea jjulkistaa.

        Pidän lukua jeesaamisen ja jonkun tarpeiden tyydyttämisen välillä ja sitä mukaa en ole käytettävissä.


    • vfimimsf

      -samoin täällä kuten sähköpostikin joskus levällään kuin jokisen eväät - joku muukin ilmeisesti tsekkaa mit yksityisyyteen kuuluu - posti esm ei tänä vuonns lähettänyt kiinteistöverolmoitusta - pari päivää sitten tuli leimaton epämäääräinen lappu, jonka tietojen mukaan tään vuoden maksut rästissä - vaihtoehtoisten pankkvalintojen tilinumerot aivan erilaiset kin aiemipinavuosina - aattelin että taas lie viherrpiipertäjienviljlykorvauksien ja urheilupiirien varainhanknta varmaan käynnissä ynnä muitten velkaaantuneiden - pieneläkeläisten varoissa kyllänkin toimnnat ilmenee jokseenki ikävällä tavalla - muuta selitystä ei keksi epätäsmällisyydelle.

      • pirremiinapa

        Sähköpostinikin on vapaata riistaa, gmail.
        Aina auki jossain muussa sijainnissa, ja kun vaihdan salasanan ja avaan postin hetken päästä uudelleen, taas se.on muka auki toisessa sijainnissa, ja kerran ainakin siellä oli kirjautuneena joku nimimerkillä Kasakka, kertookait missä on ongelmien syyt..


      • eret
        pirremiinapa kirjoitti:

        Sähköpostinikin on vapaata riistaa, gmail.
        Aina auki jossain muussa sijainnissa, ja kun vaihdan salasanan ja avaan postin hetken päästä uudelleen, taas se.on muka auki toisessa sijainnissa, ja kerran ainakin siellä oli kirjautuneena joku nimimerkillä Kasakka, kertookait missä on ongelmien syyt..

        Kuulostaa vähän siltä, että käyt lukemassa gmailia sekä applikaatiolla että selaimella, jos kohta täysin vieras alias viittaisi muuhun, mutta gmail-tilin asetukset kantsii tarkistaa ja poistaa ylimääräiset tunnukset sekä vaihtaa salasanat.


    • IhanEkana

      poista blue tooth käytöstä

      • pirremiinapa

        Poistan aina ja aina uudestaan, mutta poan se on taas päällä, ja minä en laita sitä koskaan päälle kun ei ole oheislaitteita, mutta Googlen historiassa näkyy aina kaksi sijaintia ja samanlainen laite, mutta sijainti tuntematon :(.

        Epäilen että Facebook -tiliini on murtauduttu, koska olen niihinkin kirjautunut tällä puhelinnumerollani, yhdessäkin tilissä olin muka Thaimaasta, sen sain suljettua, mutku niitä avautuu aina uusia, ja ilm.miljoonia "kavereita" sitä mukaa. Tässä olisi tietotekniikan as.tuntijalle töitä, ja kieltä taitavalle sellaiselle.


      • pirremiinapa kirjoitti:

        Poistan aina ja aina uudestaan, mutta poan se on taas päällä, ja minä en laita sitä koskaan päälle kun ei ole oheislaitteita, mutta Googlen historiassa näkyy aina kaksi sijaintia ja samanlainen laite, mutta sijainti tuntematon :(.

        Epäilen että Facebook -tiliini on murtauduttu, koska olen niihinkin kirjautunut tällä puhelinnumerollani, yhdessäkin tilissä olin muka Thaimaasta, sen sain suljettua, mutku niitä avautuu aina uusia, ja ilm.miljoonia "kavereita" sitä mukaa. Tässä olisi tietotekniikan as.tuntijalle töitä, ja kieltä taitavalle sellaiselle.

        Faceen oli iso murto nyt alkusyksystä joskus.
        Siitä oli jossain, en muista kuinka monta tiliä oli kaapattu ympäri maapallon. Paljon niitä oli.

        Monet ovat joutuneet lopettamaan tilinsä (niissäkin ryhmissä, joissa olen mukana) ja avaamaan kokonaan uuden, kun tiliä on alettu käyttämään väärin joittenkin toisten toimesta jossain ... Joittenkin nimellä alkoi työntymään kaikenlaisia mainoksia, niinkuin näytti siltä, että he itse olisivat jakaneet niitä eteenpäin. Joittenkin nimellä on levitetty virusta joka paikkaan, minne he ovat kommentoineet ja jos heidän kommenttiaan "tykkää", niin saa itse viruksen.
        Ja kaikenlaista sellaista piruutta ...


      • Äsken puhelimeni ilmoitti virushälytyksen, mutta eihän anroidiin pitänyt päästä viiruksia???

        Tuo facebook on kohdallani ongelma, joka kerta se pyytää uuden salasanan ja sitten avaa kuin uuden tilin, ja joka kerta pitää pyytää uudelleen kaverit hyväksymään kaverikutsut..olen laittanut pyyntöjä että poistaisivat kaikki nimelläni avatut profiilit, mutta mikään ei tapahdu, ajattele montako miljonaa "kaveria" tusinassakin profiilissani voi olla.

        Ja sitten "joku" on kai tehnyt jonkun tosi inhottavan filminpätkän minusta, ilmeisesti kuvaten salaa minua jossain, muuten ei ole mahdollista saada paljaan perseensä kuvaa kuvakaappauksena puhelimeeni, niinkuin tässä sain, ai että mistäkö perseen tunnistaa omakseen...alaselässäni olevasta leikkausarvesta sen tunnistin.. Harmi vaan kun poistin sen kauhuissani, olisi pitänyt viedä het poliisille, jos nekään nyt mitään näistä neteistä ymmärtäävät. Kuvassa luki että kuvakaappaus :((


      • pirremiina kirjoitti:

        Äsken puhelimeni ilmoitti virushälytyksen, mutta eihän anroidiin pitänyt päästä viiruksia???

        Tuo facebook on kohdallani ongelma, joka kerta se pyytää uuden salasanan ja sitten avaa kuin uuden tilin, ja joka kerta pitää pyytää uudelleen kaverit hyväksymään kaverikutsut..olen laittanut pyyntöjä että poistaisivat kaikki nimelläni avatut profiilit, mutta mikään ei tapahdu, ajattele montako miljonaa "kaveria" tusinassakin profiilissani voi olla.

        Ja sitten "joku" on kai tehnyt jonkun tosi inhottavan filminpätkän minusta, ilmeisesti kuvaten salaa minua jossain, muuten ei ole mahdollista saada paljaan perseensä kuvaa kuvakaappauksena puhelimeeni, niinkuin tässä sain, ai että mistäkö perseen tunnistaa omakseen...alaselässäni olevasta leikkausarvesta sen tunnistin.. Harmi vaan kun poistin sen kauhuissani, olisi pitänyt viedä het poliisille, jos nekään nyt mitään näistä neteistä ymmärtäävät. Kuvassa luki että kuvakaappaus :((

        Noita kuvakaappauksiahan ne tekee poikaset. Eikä se harvinaista ollenkaan.
        Kannattaa pitää huoli, ettei ole läppärin tai kännykän kameran linssi sinnepäin, missä pyllistelee.


      • hmpff
        pirremiina kirjoitti:

        Äsken puhelimeni ilmoitti virushälytyksen, mutta eihän anroidiin pitänyt päästä viiruksia???

        Tuo facebook on kohdallani ongelma, joka kerta se pyytää uuden salasanan ja sitten avaa kuin uuden tilin, ja joka kerta pitää pyytää uudelleen kaverit hyväksymään kaverikutsut..olen laittanut pyyntöjä että poistaisivat kaikki nimelläni avatut profiilit, mutta mikään ei tapahdu, ajattele montako miljonaa "kaveria" tusinassakin profiilissani voi olla.

        Ja sitten "joku" on kai tehnyt jonkun tosi inhottavan filminpätkän minusta, ilmeisesti kuvaten salaa minua jossain, muuten ei ole mahdollista saada paljaan perseensä kuvaa kuvakaappauksena puhelimeeni, niinkuin tässä sain, ai että mistäkö perseen tunnistaa omakseen...alaselässäni olevasta leikkausarvesta sen tunnistin.. Harmi vaan kun poistin sen kauhuissani, olisi pitänyt viedä het poliisille, jos nekään nyt mitään näistä neteistä ymmärtäävät. Kuvassa luki että kuvakaappaus :((

        No jopas...

        Kyllä kännykätkin ovat nykyisin alttiita viruksille. Pitää oikeasti olla varovainen mitä linkkejä avaa.

        Yksi tärkeä juttu, jos sulla on läppärissä kamera, niin peitä se linssi. Löytyy ohjelmia joilla on helppoa kaapata toisen kameraa ja tarkkailla toista sitä kautta kun istuu koneella. Yleensähän tulee pieni merkkivalo kun käyttää linssiä, mutta tämä ohjelma tekee että se ei syty.


    • RealistiN

      Osallistumalla kilpailuihin jotka kuullostavat aivan liian hyvälle ollakseen totta joutuu aika herkästi liriin.
      Jos luvataan ilmaisia tankkauksia, satojen eurojen lahjakortteja, kylpytynnyreitä, puhelimia ym. niin EI KOSKAAN kannata laittaa kyseisiin kilpailuihin omia tietojaan.

    • pirremiinapa

      Paljonko tarvitaan live -kuvan siirtoon?

    • pirremiinapa

      Ai niin, vielä ihmettelen ja kysyn mistä mahtoi johtua kun kertostalossa asuessa en saanut vaihdettua salasanoja, mutta kun pistin sähköt poikki pääkatkaisijasta salasanojen vaihto onnistui!?

      Mutta..sen virran katkaisun jälkeen talon jotkut asukkaat läksivät jonkin laitteen kanssa "kylille", ihan kuin joittenkin, en tiedä mikä, olisi katkennut, eli oliko tietokoneeni jotenkin kytköksissä huoneistomme sähköön tai jotain, minusta se oli merkillistä kun ajattelin ettei minun tai meidän sähköllä ja tietokoneillamma olisi ollut mitään yhteyttä, vai vaikuttiko päävirran katkaisuni johonkin laajakaista yhteyksiin koko talossa?

      Vastaisitteko te jotka ymmärfätte jotain kys.asioista , kiitos.

      • henrjii

        onko yhteys salattu, modeemin salaus, katso vaikka kännykästä
        tietokoneen wifi yhteys.
        Sitten vielä jos olet syksyn aikana ladannut CC Gliinedin sen mukana on tullut haittaohjelmia


      • henrjii

        siis tämä https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiskuTD9uDWAhUqJJoKHbGZD2kQFggqMAA&url=http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2017/09/18/ccleaner-haittaohjelma&usg=AOvVaw248FIimEZWZOZLVyagwMyQ


      • henrjii

        niin ja kyllä varmaan tämäkin hallitset.
        Lisäksi avastia ilmoittelee niitä näitä, ei kannata ottaa tosisaan


        Langattomat verkot ja yhteysasetukset

        Mobiiliyhteyden jakaminen yhteyden jakamisella tai hotspotilla

        Voit yhdistää toisen puhelimen, tabletin tai tietokoneen internetiin puhelimesi mobiilidatan avulla. Yhteyden jakamista tällä tavalla kutsutaan yhteyden jakamiseksi tai kannettavan hotspotin käyttämiseksi.

        Useimmat Android-puhelimet voivat jakaa mobiiliyhteyden Wi-Fin, Bluetoothin tai USB:n kautta Asetukset-sovelluksen avulla.
        Kaikki Pixel- ja jotkin Nexus-puhelimet voivat jakaa mobiiliyhteyden myös Wi-Fin ja ilmoitusten kautta.

        Tärkeää: Jotkin mobiilioperaattorit rajoittavat yhteyden jakamista tai perivät siitä erillisen maksun. Suosittelemme tarkistamaan asian operaattoriltasi.
        Huom. Android ei ole samanlainen kaikilla laitteilla. Nämä ohjeet koskevat laitteita, joiden käyttöjärjestelmä on Android 8.0 tai uudempi. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.
        Yhteyden jakaminen Wi-Fi-hotspotin kautta
        Asetukset-sovelluksen kautta
        Vaihe 1: Ota puhelimen Wi-Fi-hotspot käyttöön

        Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
        Valitse Verkko ja internet ja sitten Hotspot ja yhteyden jako.
        Ota Kannettava Wi-Fi-hotspot käyttöön.

        Vaihe 2: Muokkaa puhelimen Wi-Fi-hotspotin asetuksia

        Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
        Valitse Verkko ja internet ja sitten Hotspot ja yhteyden jako.
        Valitse Luo Wi-Fi-hotspot.
        Valitse asetus, jota haluat muuttaa. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
        Valitse Tallenna.

        Vinkki: Jos et halua hotspotin pyytävän salasanaa, valitse Tietosuoja-kohdassa Ei mitään.


      • pirremiinapa

        Kiitos henri, taidatkin olla nörtti :).
        Miinkuin kerroin aiemmin, n.5 vuotta sitten miulla ei ollut mitään ongelmia tietokoneiden kui älykännykänkään kanssa, nyt "joku" piru hyppäs mukaan :(.


    • vfihimsf

      - yleisin syy lienee kaikenmaailman kaappauksin taloudellisen tai rahallisen hyldyn tavoittelu ja saaminen - osaa ihmisistä joutuu aina ivan ja vihankin kohteiksi
      jos ei omaa riittävää persoonaa ja näyttävyyttä samalla tavoin kuin kuuluisat etukeno-elviirat maassa.

    • pirremiinapa

      Kysympä vielä, että olen huomannut sellaisen asian, kun laitan kyselyn jostain puhelin numerosta tai rek.numerosta tai nimestä numeropalvelulta, niin vastaus tulee aina guplana, eli onko minulla puhelin numero, tai puhelin joka on kloonattu?
      Ja mitä teen että asian saisi tutkittua?

    • EnJaksaLukea

      Onko kukaan sanonut, että palauttaisit puhelimen tehdasasetuksille eli alkuperäiseen tilaan?

      • pirremiinapa

        Olen palauttanut sata kertaa ainakin, luulen että tileilleni on murtauduttu, ja en jaksa enää yrittää poistaa paskaa rattaista.

        Minua seuraillaan vaikka menisin minne, tunnistan autot ja osan "syyllisistä" , esim. Face tilejäni on sijain tietojeni mukaan Thaimaasa, Espanjassa ja ties missä ja joku runkku on joko kuvannut salaa ja tai käyttää sitä kuvakaapattua peetä ja sitten levittää sitä pitkin maailmaa, olisi gyber turvallisuus ihmisille tutkittavaa :(


      • hmpff
        pirremiinapa kirjoitti:

        Olen palauttanut sata kertaa ainakin, luulen että tileilleni on murtauduttu, ja en jaksa enää yrittää poistaa paskaa rattaista.

        Minua seuraillaan vaikka menisin minne, tunnistan autot ja osan "syyllisistä" , esim. Face tilejäni on sijain tietojeni mukaan Thaimaasa, Espanjassa ja ties missä ja joku runkku on joko kuvannut salaa ja tai käyttää sitä kuvakaapattua peetä ja sitten levittää sitä pitkin maailmaa, olisi gyber turvallisuus ihmisille tutkittavaa :(

        Jäitä hattuun... ymmärrän että sulla on loukattu olo, ja että pelottaa, mihin voi luottaa ja mihin ei. Mä ehdotan että tekisit seuraavat jutut.

        Lataat kännykkääsi virussuojan ja skannaat sen. Syväskannaa myös tietokoneesi. Mikäli siellä on joku epäilyttävä tracking jollain päällä, niin ainakin ostetut virussuojat löytää ne. Ellei sulla ole sellainen, osta. Olen itse käyttänyt myös ilmaisversioita, en täysin luota niihin. Nykyisillä virusten torjujilla on sellaiset paketit millä pystyy suojaamaan monta laitetta. Meillä on sellainen millä saa 10 laitetta hoidettua.

        Sen jälkeen vaihdat salasanat kaikkiin sun tileihin, ihan kaikkiin. Mutta vasta sen jälkeen kun olet puhdistanut tietokoneet ja kännykät.

        Ja pientä rauhoittavaa... mitä sitten jos sun pyllysi on jossain netissä? Ellei siihen liity myös sun naamaa, kukaan ei pysty ikinä sua tunnistamaan siitä. Jos siitä näkyy myös muita tietoja, niin mars poliisille. Se että joku seuraisi sua autosta käsin, sitä en helpolla usko. Voisiko siinä olla sun turvattomuudesta kyse? Koeta pysyä järkevänä ja miettiä että mitä joku sillä voittaisi että seuraa sua. Jos sä et sellaista löydä, niin sitä tuskin tapahtuu.

        Jos sulla on joku läheinen, lapsi tai sukulainen, niin pyydä häntä auttamaan. Auttaisin sua itse, mutta luulen että meillä on pikkasen liikaa välimatkaa. Jos asuisit pääkaupunkiseudulla, niin ehdottomasti. Luottaisitko tässä vaiheessa minuun, se on sitten toinen asia... sukulainen on ehkä sittenkin paras vaihtoehto.

        Älä stressaa, pirremiinapa ♥ järki käteen ja suursiivous. Yleensä pelko stressaa vähän liika ja sekoittaa asioita.


    • touhuttit

      Google ja suomi.24, luulen. Itselläni on täysi suoja mutta ei täällä.

      • touhuttit

        rekisteri tuskin on syy......


    • Tähän juttuun lisään vielä yhden kymmallisuuden, viime kesänä huomasin että makuuhuoneesta ei katkennut virta kun katkaisin sen pääkatkaisijasta, ja se tapahtui siellä maalla olleessa ok talossamme. Pyysin sitten tutun sähkärin asiaa tarkistamaan ja mittarista löytyi ihme viritys, sieltä oli jotenkin ohitettu tyrystelemällä ja eristämällä yksi kai sulakepaikka. Laitatin sähköfirmalla sen sitten kuntoon.

      No NYT taas...huomasin ettei lämminvesisäiliöstä katkea virta, kun katkaisen sen pää katkaisijasta, viime viikolla se toimi, käykö joku perk... porukka säätelemässä näitä sähkösysteemejäkin etänä, eli onko Suomen sähkökin jo naapurin valtaama?

      Yksi kumma juttu lisää, aina kun asuinpaikkaa, alkaa hirveä autoralli asuntoni ohi, ja samat autot ja ilm.henkilöt.
      Lisäksi samaan ryhmittymään ilm.kuuluvat, ylläty yllätys muuttavat naapuriin, joko kerrostalossa yläpuolelleni, ja nyt on ilm.saatu vuokrattua tuolta rajanaapurilta kesämökin toinen mökki, ilm. pienempi saunamökki, ja sitten alkoi taas ikäänkuin saisin sähköiskuja jalkoihin kun kävelen pistorasioiden ohi, ja illalla kun meen nukkumaan ja huone on jääkylmä, niin aamuyöstä siellä on jo kuuma, yritetäänkö minut krillata sähköllä vai liittyykö tämä jotenkin tiedonsiirtoon tai salakuvaamiseen, tai laittomien mobiililinkkien ylläpitämiseen jonkun rikollisryhmän toimesta..

      Ja jos meen esim.yökylään toiseen kaupynkiin, jo on perskärpäset jälessä, jonkun täytyy kuunella puhelujani, tai sitten on joku muu systeemi jolla minua seurataan.

      Voiko telkun kautta pitää DVD telkun kautta jotenkin jotain linkkiyhteyttä maalimalle , kertokaa viisaammat, JA kertomani ei ole mitään luulottelua, voin todistaa nämä seurailut tosiksi..

      • Minulle tuosta nousee mieleen joitakin kysymyksiä.

        Tapahtuuko tuollaisia sielläpäin toisillekin, oletko kysellyt?
        Oletko sinä, kun en tunne, joku merkkihenkilö tai muuten jossain suhteessa avainhenkilö, että tuollaiset kohdistuvat juuri sinuun? Vai mikä olisi sen valinnan motiivina?

        Kyllä noitten kaukosäädettävien sähkölaitteitten kanssa muuten tapahtuu yhtä ja toista mystistä.

        Kerranhan oli joku sellainen juttu, että parkkipaikalla ei kukaan saanut älyavaimillaan autojaan auki, eikä käynnistymään. En muista minkälainen homma siinä oli takana, mutta muistelen, niinkuin kaikkien viereisen talon asukkaitten piti sammuttaa kaikki sähkölaitteensa, että avaimet alkoivat toimimaan.


      • kadoksissakin

        Tosi surullista, äidilläni tapahtui samanlaisia asioita.


      • pirremiinapa
        Tellukka kirjoitti:

        Minulle tuosta nousee mieleen joitakin kysymyksiä.

        Tapahtuuko tuollaisia sielläpäin toisillekin, oletko kysellyt?
        Oletko sinä, kun en tunne, joku merkkihenkilö tai muuten jossain suhteessa avainhenkilö, että tuollaiset kohdistuvat juuri sinuun? Vai mikä olisi sen valinnan motiivina?

        Kyllä noitten kaukosäädettävien sähkölaitteitten kanssa muuten tapahtuu yhtä ja toista mystistä.

        Kerranhan oli joku sellainen juttu, että parkkipaikalla ei kukaan saanut älyavaimillaan autojaan auki, eikä käynnistymään. En muista minkälainen homma siinä oli takana, mutta muistelen, niinkuin kaikkien viereisen talon asukkaitten piti sammuttaa kaikki sähkölaitteensa, että avaimet alkoivat toimimaan.

        tellukka, sattui sellainen juttu toissa kesänä, kun kävin hakemassa perjantaina kukat valmiiksi rippilapselle, ja.vein ne kerrostalossa olleeseen kylmiöön yöksi, kylmiöön käy sama avain kuin asuntoonkin. No aamulla läksin hakemaan kukat, ja se lukko ei auennut vaikka olisin tehnyt mitä (avaimissani on myös auton avain jolla saa auton ovet lukittua ja avattua). Kylmiön lukko oli ihan tavallinen riippulukko, mutta ei auennut silloin vaikka oisin tehnyt mitä, ja satoja kertoja olin aukaissut sen lukon ihan samalla huoneistomme avaimella. Ei auttanut kuin lähteä ostamaan kiireessä uudet kukat. Samoihin aikoihin toisaalla yhdestä kerrostalosta oli sähköisesti lukittava ulko oven lukko rikki, ja ei mennyn lukkoon ollenkaan, ajattelen että kun näissä taloissa asuu "muutamia," itänaapureita että onko heillä osuutta näihin mystisiin tapahtumiin, en tiedä, mutta autoonikin oli joku tyrystellyt ihme sähköjohto viritelmän, jonka.sitten laitatin ja poistatin autokorjaamolla.

        Talossa jossa osakkeemme oli oli vaikea saada tietsikan salasanoja kestämään, niissä oli aina virhe, paitsi jos latasin koneeni akulla, mistä kertonee.

        En tiedä motiiveja, muuta kuin ehkä se että epäilin ääneen ruskien mahdollisista laittomista mobiili linkki asemista.

        Yhelle ruski muijalle kyllä sanoin, asui yläpuolellamme, että koskaan en muuta taloon jossa on teikäläisiä, lie riittävä syy..

        Mutta tunnen luissani että jotain on tekeillä, he joko kierrättää rahoja ihmisten tilien kautta tai ovat nollaamassa Suomen infastruktuurin.

        Olen kysellyt julkisesti että millä konstilla he pääsee Suomeen, eihän heillä pitäisi olla mitään hätää, miehiäkin muuttaa tänne, ei pelkästään naisia joita suomalaiset miehet roudaa puolisoikseen.
        Muka opiskelemaan kansanopistoon, halivilihoo, ykski esityäytyi opiskelijana, mut ei kpskaan mihinkään lähtenyt talosta, päivysti jotain keskusta vain.

        Sittwn ok -talolla, siellä itärajalla kerran kuulin naapurin (venäläinen) isännän kieltävän poikaa laittamasta agregaattia tai jotain hiton kova äänistä myllyä käyntiin, mutta poika huusi melun läpi että "daatta, daatta"/ei papa vaan daatta, sikuinen poika oli, olin nimittäin katkaissut virran etäluettavasta talomme mittarista, lie ollut taas yhteinen sähkö meillä.
        Sitten, kerran niinikään katkaisin virrat talostamme, ja mutta makuuhuoneeni virtapa ei katkennutkaan ollenkaan. Soitin tutulle sähkärille ja hän aukaisi kotelon ja kas sielläpä oli ohitus, no tän taisin jo kertoakin :)/aiemmin..
        Mutta varmaa on että missä ruski siellä ongelmat on minun vakaa mielipide. Kaikki vain kottiisa.


    • pirremiinapa

      Jaha, kannattipa kirjoittaa lämminvesi varaajan virran katkaisusta , "joku" kai luki ja kas vaan , sehän toimii sittenkin, eli sähköni on etäkäyttö ohjauksessa, kuka on syyllinen ja ketkä, kantsisko PKS: än tutkia henkilökuntansa moraali, tai selvä rikoshan tämä jo on..kuka on rikollinen?

      • henrjii

        jotenkin tulee ontto olo, että nyt et ole täysissä ruumin ja sielun voimissa.
        Oletko omasta mielestäsi ihan OK, vai onko joku maniavaihe meneillään.
        Olen vähän huolissani voinnistasi


      • Nytkö vasta.


      • pirremiinapa
        henrjii kirjoitti:

        jotenkin tulee ontto olo, että nyt et ole täysissä ruumin ja sielun voimissa.
        Oletko omasta mielestäsi ihan OK, vai onko joku maniavaihe meneillään.
        Olen vähän huolissani voinnistasi

        Jospa teen Hukzi, minäki
        Noo..pidän tahallani tätä jankatson miten montab"tuttua" pirpieruttelee, tämä on yksi juttu joka ei ehkä muille aukee.


      • pirremiinapa
        henrjii kirjoitti:

        jotenkin tulee ontto olo, että nyt et ole täysissä ruumin ja sielun voimissa.
        Oletko omasta mielestäsi ihan OK, vai onko joku maniavaihe meneillään.
        Olen vähän huolissani voinnistasi

        Hö kerään vain hiiliä päitten pääle, ei liity kehenkään palstalaiseen, vain ,"pieruttelijoihin,".:)


    • pirremiinapa

      Mikä on live-näytönsäätäjä, onko tridän puhelimissa sellaisa asetusta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe