Sidonnaisuuksista

ihmeissäänoleva

Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa...

105

9088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksajan-paikalla

      Jokainen veroja maksava Suomen kansalainen on sidoksissa tuulivoimahullutukseen maksajan paikalla.
      http://tuulivahinko.fi/

      • tuulituutiilastaan

        Monet ymmärtää maksaa siitä vähän lisääkin kun ostavat tuulisähköä. Se on turvallisuutta omille lapsillemmekin.


      • NoinOn

        Niin ja mikä parasta, tuulivoimaa ostaessasi laitat naapusisi maksamaan osan sähkölaskustasi. Mikäs sen mukavampaa!


      • malka-silmässä

        Ja miten tuokin mökellyksesi liitty ketjun aiheeseen "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."?
        Itse Stuxnet on aina kyllä heti määkimässä jos joku poikkeaa ketjun aiheesta.


      • malka-silmässä

        Ja selvennykseksi: Kommenttini oli tarkoitettu nimim. Stuxnetille joka myöskin nimim. Vastaajana ennen tunnettiin.


      • se-vain-että

        Ei EU ole määrännyt Suomea maksamaan järjenvastaisia tuulitukiasia.


      • Anonyymi

        Mitähän sidonnaisuuksia ylläpidolla on ydinvoimayhtiöihin, kun ydinvoimapalstalta poistetaan ydinvoiman vastaisia viestejä jotka ovat ihan sääntöjen mukaisia.


      • Anonyymi

        Suomalaisia on opetettu jo maamme kirjassa tottelemaan kiltisti johtajia vaikka niiden puheista puuttui järki.Suomessa on sama tottelemisen demokratia kuin venäjällä. Suomihan on aina ollut osa venäjää tavalla jos toisella.Suomessa eletään kahden sotilasdiktatuurin välissä ja jopa monesti samaan aikaan. Vallassa on se joka valehtelee eniten ja ryöstää pahiten.


      • Anonyymi
        se-vain-että kirjoitti:

        Ei EU ole määrännyt Suomea maksamaan järjenvastaisia tuulitukiasia.

        Kyllä on ja siitähän me nyt kärsimme ja maksamme. Tuolle vahingonteolle emme voi mitään kuten 1994 sanoimmekin.Kaikki ei usko järkipuhetta eikä kai käsitäkään. Tekniika ja talous yhdessä muodostavat kerän joka on ntäysin sekaisin.


    • malka-silmässä

      Paraskin puhumaan.

      • malka-silmässä

        "Paraskin puhumaan" on tarkoitettu Vastajaja /Stuxnetille, ei ketjun aloittajalle.


      • pprölee

        Voisitko jo lopettaa tämän terrorisoinnin täällä? Se on sinun omassa päässäsi, että aloitus koskee sinua.

        Tosin näiden lukuisten "ilmarien" jälkeen kyllä naikki ymmärtävät kenellä on sidoksia.


    • Lasse322

      Sidonnaisuudet kannattaa kyllä pitää jatkuvasti mielessä. Täällä on varmasti mukana myös maksettuja mielipiteitä. Melkein voisin sormella osoittaa, mutta enpä osoitakaan...

      Esim. Suomen tuulivoimayhdistys http://www.tuulivoimayhdistys.fi/tietoa-meista/jasenet on tuulivoimayritysten edunvalvontajärjestö, jolla on palkattua henkilökuntaa enemmän kuin suurimmalla osalla maamme tuulivoimayrityksistä. Heidän ainoa tehtävänsä on lobata lisää tuulivoimaa tähän maahan.

      Kyse on isoista rahoista, joten kaikki kanavat ovat varmasti käytössä. Tähän mennessä he ovat saavuttaneet jo 3000 - 4000 miljoonan euron tuulivoimatuet yhteiskunnalta seuraavalle 12 vuodelle. Tällä hetkellä väännetään seuraavasta ainakin miljardin kustannukset yhteiskunnalle aihaeuttavasta tuulivoimatuesta.

      • Hymyilenpävaan

        Paraskin sanomaan


      • hyuhfgi

        En ymmärrä, mikä tässä ketjussa häiritsee noin paljon. En näe tässä mitään laittomuutta tai sääntöjen vastaista.

        Kuten olemme saaneet monista lehdistä lukea, niin tuulivoimabisnes on hyvin tuottavaa voimalaitosten omistajalle. Pelkästään yhteiskunta maksaa 500 000 €/voimalaitos tukea vuodessa ja siihen vielä sähkön myynnistä saadut tulot päälle. Tämä on johtanut kaikenlaiseen lobbaamiseen ja mielikuvamainontaan, jopa korruptioon. Minusta on täysin luonnollista keskustella ja muistuttaa myös siitä, että myös täällä osa mielipiteistä voi olla kirjoitettu rahankiilto silmissä.


    • eivätTeeYlitöitä

      Taas edessä on viikonloppu. Oon pannut merkille, että nämä ammattikirjoittelijat yleensä hiljenevät viikonlopuikisi.

    • kalahtiko

      Miksi nimimerkki Stuxnet näkee tämän aloituksen sääntöjen vastaisena? Minusta aiheellista palauttaa mieliin, että täällä osa kirjoituksista voi olla kirjoitettu ihan työn puolesta.

    • FreePower

      Sidonnaisuudet ovat syöpä jota pitää tutkia ja sen jälkeen keksiä lääkkeet sen lopettamiseen.
      Sidonnaisuudet kuuluvat olennaisesti energiatuottamiseen ja ilmastonsuojeluun ja sen uskottavuuteen. Stuxnetin uskottavuus on noin nolla, huvittavia juttuja ja päättömiä päätelmiä - lukuisten linkkien lisäksi. Missä on oma ajattelusi? Stuxnetillä on oletettavasti sidonnaisuuksia joita hän en halua paljastaa. Minullakin on sidonnaisuuksia energiantuotantoon - ja sitä kautta kertynyttä tietotaitoa asiasta.

      Tuulivoiman tutkipolitiikka on syöpä joka on korjattava vastaamaan nykytilannetta, aivan liian kallis veronamaksajille joihin itsekin lukeudun.

      • järkipuhetta

        Kiitos. Asia on juuri noin.

        Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.


      • KuinKäärmettäPyssyyn
        järkipuhetta kirjoitti:

        Kiitos. Asia on juuri noin.

        Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.

        Ei kannata vastailla fanaatikkojen viesteihin. Oman asian esilletuominen on heille keskustelua tärkeämää. Provokaatioihin on turha lähteä mukaan. Se vain ruokkii provokaattoria.

        Mihinkään tuulivoimakriittiseen viestiin et saa vastausta, tai jos saatkin, niin sitten vastataan asian vierestä ja kiukutellaan. Viimeistään tämä viestien poisteluvimma pilasi mielenkiinnon tätä palstaa kohtaan lopullisesti. Tämä ei ole keskustelua. Tämä on kuin saarnaa kuuntelisi.


    • esimerkkierkki

      Tässä on hyvänä esimerkkinä sidonnaisuuksista ote yhdistyksen säännöistä:

      "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ympäristöystävällisen tuulivoiman taloudellisen hyödyntämisen yleisiä edellytyksiä energianlähteenä Suomessa.

      Päämääriensä tavoittamiseksi yhdistys:
      - tiedottaa julkista hallintoa, energia-alan yrityksiä, tiedotusvälineitä sekä tuulivoiman rakentajia ja harrastajia tuulienergian ja siihen liittyvien toiminta-alueiden kehityksestä
      - tekee tuulivoiman käyttöä edistäviä aloitteita ja esityksiä julkiselle hallinnolle sekä antaa alaa koskevia lausuntoja ja kannanottoja viranomaisille
      - järjestää kokouksia, seminaareja, juhlia ja retkiä

      Tiedonvälityksen apuvälineenä yhdistys voi julkaista lehteä ja ylläpitää jäsenilleen sähköisiä viestintäpalveluja.

      Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi kerätä varoja ja järjestää arpajaisia hankittuaan asianmukaiset luvat.
      3§ Jäsenet

      Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hallituksen päätöksellä ottaa yritystoimintaa harjoittava oikeuskelpoinen yhteisö, jota nimitetään yritysjäseneksi sekä muu oikeuskelpoinen yhteisö ja luonnollinen henkilö, jolla on kiinnostusta tuulivoima-alan kehittämiseen. Jäseneksi ottamisen yhteydessä hallitus määrittää yritysjäsenen koon. Hallituksen ehdotuksesta vuosikokous voi nimittää yhdistykselle kunniajäseniä. Lisäksi yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

      Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai hallituksen puheenjohtajalle, tai ilmoittamalla eroamisestaan yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Jäsenen on tehtäväeroilmoitus edellä kuvatulla tavalla kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä, jotta ero astuisi voimaan seuraavan kalenterivuoden alusta. Jäsen voidaan erottaa mikäli, jäsen: 1) on laiminlyönyt jäsenmaksunsa; 2) on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut; 3) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä; 4) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella vahingoittanut tuulivoima-alaa; tai 5) ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

      Varsinaisilta ja kannatusjäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen hallitus yksinkertaisella äänten enemmistöllä viimeistään edellisen vuoden syyskuussa. Jäsenmaksu voi olla erisuuruinen luonnollisille henkilöille, yhteisöjäsenille ja erikokoisille yritysjäsenille. Yritysjäsenen jäsenmaksu määräytyy konsernin henkilömäärän mukaan. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat kuitenkin yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä ja teollisen kokoluokan voimalavalmistajat suuria yrityksiä. Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta."

      Yllä oleva pätkä on kopioitu yhdistyksen kotisivuilta, joten kyseessä on julkinen tieto. Mielenkiintoisia velvotteita jäsenille. Tällaiset sidonnaisuuksia varmasti vaikuttavat myös täällä esitettyihin mielipiteisiin.

      • esimerkkierkki

      • esimerkkierkki

        Ko. Yhdistyksellä on monia jäseniä. Varmasti osa kirjoittelee myös täällä. Yhtä varmasti mukana on myös muiden sidosryhmien edustajia, mutta tuulivoimarakentaminen käy nyt kuumana ja uusista tukiaisista päätetään pian. Tämän takia heillä on suuri intressi yrittää vaikuttaa juuri nyt yleiseen mielipiteeseen.


      • etyruertu

        Vain fakta puuttuu )linkki)


      • Alleri

      • IlmaisunvapauttaPlease

        En ymmärrä, mitä loukkaavaa näet täysin asiallisessa viestissä. Jos saat tuon poistatettua, niin se on viimeinen niitti tälle saitille ja samoin tämä minun viimeinen viesti tänne.

        Ei se, että jokin viesti on vastoin omaa ideologiaasi ole mikään syy viestin mitätöimiseen.


    • p.j

      Paskan jauhantaa

    • hjaatinen

      Melkoista on meno ollut Kalajoella

      https://yle.fi/uutiset/3-9924667

      Lähes korruptiota ja törkeää lahjontaa.

      Tuulivoimaloiden laittanut maanomistajat kun lobbaamaan tuulivoiman puolesta. Tuo uutinen kannattaa lukea, jos pitää sidonnaisuuksista keskustelua paskan jauhantana..

      • hjaatinen

        Toivottavasti saatte selvää. Ennakoivan näppäimistön kanssa kirjoittelu vähän vaikeaa.


      • korruptiovapaasuomi

        Ehdoton lukusuositus.

        "Pulinat pois ja myllyt pystyyn – Näin tuulivoimayhtiöt torjuvat valituskierteitä tarjoamalla kyläläisille rahaa

        Moni asukas pitää satojen tuhansien eurojen tarjouksia lahjontana. Tuulivoimayhtiö on masinoinut myös soittelutalkoot päättäjien painostamiseksi. "

        Sama meno myös muissa kunnissa. Kalajoki ei ole mikään poikkeus.


    • vesivoimaa

      Keskustelijoiden perehtyneisyys palstan aiheeseen on kiinnostava asia. varsinkin he jotka toimivat sähköntuotantoyhtiöissä tietävät kuinka asiat oikeasti ovat. On myös eri mielipidevaikuttajien toimesta päivätyönään tsekkailla eri foorumeita ja yrittää vaikuttaa mielipiteeseen. Aloittajan kysymykseen voi vastata itse kukin laskemalla ketjusta eri nimimerkkien viestit ja niiden kellonajat. Site voi tehdä omat johtopäätöksensä.

      • rixu2

        Paskan jauhantaa


    • selväksi.tuli

      Luinpa taas kerran tuon aloituksen ja ei siinä kyllä erityisesti viitata keneenkään erityisesti. Ehkä tuo linkkitehtailuun viittaaminen saa katseet tiettyyn suuntaan, mutta en silti olisi osannut odottaa nimimerkki Stuxnetiltä tällaista reagointia. Väkisin tulee mieleen vanha sanonta, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

      Eikö olisi mukavampi osallistua keskusteluun omin ajatuksin, eikä aina vain spammata tänne muiden ajatuksia? Jos aloitat uuden säikeen ja joku kommentoi aloitustasi, niin olisi ystävällistä vastata ja näin osallistua keskusteluun.

    • Leiki.yksiksesi

      Alkaapi tämäkin säie olla Stuxnetin mielen mukainen. Kaikki asialliset viestit poistettu ja väki kaikkoaa täältä.

      Ole onnellinen

    • mertöök

      "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

      stuxnetilla ilmeisesti on kysyttyjä sidonnaisuuksia, ei hän muuten kirjoittelisi noin innokkaasti tähänkin ketjuun.

      • tosiasiassa

        Tosiasiassa kapasiteettikerroin ei ollut tuolloin lähelläkaan sataa prosenttia.
        Valheelinen uutinen joutikin poistoon.


      • tosiasiassa

        Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?


      • tosiasiassa

        Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?


      • Toteamus
        tosiasiassa kirjoitti:

        Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?

        Todeta voi mitä vaan.


      • Anonyymi
        tosiasiassa kirjoitti:

        Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?

        Kiinnostaisi tietää mihin tietoon toteamuksenne perustui.


    • sssmafia

      mertöök
      2.1.2018 12:38
      "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

      stuxnet
      2.1.2018 15:03
      "Jälleen pelkkää kuvittelua, olisit kysynyt ensin."

      Kysymys stuxnetille: Onko sinulla sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin?

    • Ilmari lähti taas.
      Tiedoksi @Aller

    • pidäTunkkis

      Yksi kirjoittaja aikoo vallata koko palstan. Tästä ketjusta on jo nyt poistettu täysin asiallisia viestejä niin paljon, ettei enää kiinnosta edes seurata tämän saitin kirjoittelua.

    • enoorobotti

      Ikävän näköistä jälkeä.

      Ihme herkkähipiäistä elämä täällä viherlandiassa. Voiko täällä enää kukaan kyseenalaistaa yhtään mitään, kun viestit poistetaan heti kun on eri mieltä Stuxnetin kanssa.

      • Anonyymi

        Todellakin! Kannattaa tehdä aloitujksesta ilmiantoja perustelulla

        (jokin muu, mikä):

        Loukkaavaa ja väärää tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

        Tiedoksi @Aller


    • Ei.poistoon

      Aloitusviesti:
      "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa..."

      Ei aloitusviestissä ole mitään sääntöjen vastaista. On vain kysely sidonnaisuuksista ja ihmettely, kuinka joillakin aikaa riittää tekemään lukuisia aloituksia.

    • Ei.poistoon

      Ketjun avausviestissä ei ei loukata ketään suoraan eikä muka-peilellysti.

      Avausviestissä ihmetellään " kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia."

      Ihmettely ei ole palstan sääntöjen vastaista. Eikä ihmettely edes kohdistu erityisesti yhteen kirjoittajaan ""kuinka JOTKUT ehtivät....).

      Ilmianto avausviestistä on täysin aiheeton.

    • vihainen.ylläpidolle

      Harmittaa todella paljon nämä aiheettomat ilmiannot täällä. Jos et kirjoita tuulivoimamyönteisesti, niin viestisi poistatetaan.

    • Ihmetteleväinen1

      Jos nimimerkki Stuxnet saa tämän viestiketjun poistatettua, niin lakkaan lopullisesti seuraamasta Suomi24 kirjoittelua. Aloituksessa ei ole mitään sääntöjen vastaista. Ei peitellysti, eikä muutenkaan.

      • valitettavasti.näin

        Sidonnaisuudet saavat ihmiset usein kirjoittamaan ns. vastoin omaatuntoaan. Jos olet töissä ydinvoimalassa, niin varmasti puolustat ydinvoimaa, koska se takaa sinulle työn ja toimeentulon. Ihan sama on uusiutuvan energian suhteen. Tällä hetkellä vain on niin, että uusiutuva energia, varsinkin tuulivoima, hyötyy eniten kaikenlaisesta lobbauksesta. Tuulivoima ei ole kilpailukykyinen ilman yhteiskunnan tukiaisia ja sen tulevaisuus on täysin kiinni siitä, että poliitikot uskovat siihen.


      • Anonyymi

        Aloittajan uhkalee :D

        No hän ei varmaankaan tunne itseään loukattavan aloitusviestissä!

        :D


    • käyttäytöstapoja.pleace

      Onhan tässä jo tullut selväksi, kenellä on sidonnaisuuksia tuulivoimaan ja kenellä ei. Aloituksesta sitä ei kyllä voi päätellä, mutta jokaisen kirjoittajan oma käytös kyllä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

    • haluatkoavautua

      Minkälaisia sidonnaisuuksia sinulla on energiantuotantoon?

    • SäteilyKaunistaa

      Ydinvoima pasahtaa vielä silmille...

    • EiSidonnaisuutta

      Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

      Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

      Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

    • keweekö

      Viesti ja kysymys toistona:

      EiSidonnaisuutta
      21.1.2018 21:11

      Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

      Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

      Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

    • hyvähyvä1

      Siltä vaikuttaa, että sidonnaisuuksia on. Enpä ole aikaisemmin nähnyt näin sensuroitua viestiketjua. Hyvä kuitenkin, että vähän aremmistakin aiheista keskustellaan ja totuus tulee esiin.

      Onhan se nyt selvää, että täällä on myös maksettuja mielipiteitä. Myös rekisteröityneet käyttäjät ovat anonyymejä, koska rekisteröitymisen yhteydessä ei ole minkäänlaista tunnistautumista, jolla nimimerkki sidottaisiin johonkin henkilöön. Tämän takia mikään ei takaa täällä, että kirjoitus olisi totta.

      • Täällä oli kerran yksi rekisteröitynyt käyttäjä joka kannatti uusiutuvia energioita Häipåyi aika pian sivuston keskustelujen laadun havaittuaan.

        Tulleessaan hänellä oli sidonnaisuus puhua täällä uusiutuvien energioiden puolesta

        Tiedoksi @Aller


    • Hyvä-kysymys

      Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

    • Anonyymi

      Miks vitussa jollakin on mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista?

    • Anonyymi

      Ei oo vaikeaa päätellä, kenellä on sidonnaisuuksia. Hyvä aloitus!

    • Anonyymi

      Sidonnaisuudet löydetty:

      Aller ja ydinvoimatoimijat

      Piste.

    • Anonyymi

      Sidonnaisuuksia löytyy mm.

      Niuvanniemen, Pitkänniemen ja Harjavallan mielisairaalat, kaupunkien ja kuntien mielenterveystoimistot, psykiatrian poliklinikat, rajatieto yleensä, Ultra-lehti, skientogit...

    • Anonyymi

      Vanha kansa tietää: - Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

      On aivan selvää, että osalla tännekin kirjoittajista on sidonnaisuuksia tuulivoimaa rakentaviin tai vastustaviin tahoihin. Kirjoituksiin on hyvä suhtautua kriittisesti, koska täällä selvästi myös raha puhuu.

    • Silkkaa paskanjauhantaa toisesta käyttäjästä,

      Ilmiantoj perustelulla:

      Loukkavva sisäktö

      Tiedoksi @Aller

    • Anonyymi

      Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.

      Minun viestejäni on poistettu paljon mutta esitän niistä palautuspyynnöt. Sitten viestit tulevat takaisin.


      • "Anonyymi
        08.09.2019 14:30

        Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
        ..."
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

        Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

        "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

        En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

        Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

        Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/


      • stuxnet kirjoitti:

        "Anonyymi
        08.09.2019 14:30

        Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
        ..."
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

        Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

        "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

        En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

        Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

        Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/

        Tunnetun tyhmyyteni vuoksi lauseeni "En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon" on lievästi sanoen kummallinen asiayhteydessään. Olkoon.

        Tämä on ratkaisu, jota olen usein ehdottanut:
        _____________________________________________________________________
        - ylläpidon tulis julkisesti kertoa syy jokaiseen poistamaansa viestiin
        ----------------------------------------------------------------------.-------------

        Tuo vain ei sovi @Aller'in politiikkaan, ja lisäisi sivuston toiminnan kustannuksia. Robotti-Sääntömafia on paljon halvempi ja tehokkaampi poistamaan viestejä, jotka mm. sisältää vääriä mielipiteitä, koska sellaisten tarkkailu voidaan tiettyihin käyttäjiin.

        Tuliki mieleeni: oliko se nyt eilen kun kävin ylläpidon kanssa kisaa siitä, kumpi on nopampi: minä lähettämään viestin, joka oli sääntöjen mukainen, vai ylläpito poistamaan sen :D
        Taisin lopulta voittaa sen kisan, mutta Robotti-Sääntömafialle en olisi pärjännyt :D

        Tiedoksi @Suomi24 @Aller

        @stuxnet


    • Anonyymi

      Olet ydinenergiapalstalla saanut tänään hyvät ohjeet miten toimia ongelmasi kanssa.

      On tietenkin aivan oma valintasi noudatatko toistuvasti saamiasi ohjeita, jotka siis olen itse testannut toimiviksi ilmastopalstalla.

      • Suosittelen kaikkia huomoioimaan tämän:

        "Sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole (vielä) kielletty edes Suomi24.fi .keskusteluiden säännöissä."

        Erikoisesti energiapalstoja koskeva tieto;

        Sivuston omistajien sitoutuminen ydinvoiman kannattamiseen käy ilmi viestissä https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98938262
        Linkin toiminta ja sen osoittaman vistin sisältö tarkistettu 13.9.2013


    • Takuuvarma sidonnaisuus kerrottu viestissä
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista

      Tuo löytö selittää myös sen, miten Sääntömafia on saanut poistatettua satoja tai tuhansia sääntöjen mukaista, mutta ydinvoiman vastaista viestiä ydinvoimapalstalta noin 10 vuoden ajan,

      Tiedoksi @Aller

    • Taas lähti ilmianto paskanjauhantaviestistä
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista
      perustelulla

      (muu, mikä):
      Loukkaavaa ja väärää vihjailevaa tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

      Lähetätjän sinäkin tuo ilmarin, niin olet mukana palauttamassa energiapalstoja niiden ennen Sääntömafian tuloa vallinneeseen esimerkillisen asiallisena tunnettuun tilaansa.

      Tiedoksi @Suomi24 @Aller

    • Anonyymi

      Kiihkeää on jutustelu joskus ollut kun ketjusta on poistettu 164 viestiä. Nähtävästi tukiaisiin liittyvää on ollut. Saako tuulivoimat enää tukiaisia?

      • Anonyymi

        Nämä sidonnaisuudet olivat taannoin täälläkin ns. kuuma peruna. Ovatko nykytiedon mukaan nyt kuntapäättäjät näitä epäilyttäviä kun antavat rakentaa tuulivoimaloita liian lähelle asutusta? Myös voimaloilta lähtevien siirtoverkkojen väylä maastossa tuhoaa puuston kasvua ja korvaukset maaston pakkoluovuttajille tökkivät. Imago ei ole täysin puhdasta.


    • Anonyymi

      Sidonnaisuuksista puheen ollen miten valtiolliset sidonnaisuudet sopii tähän kuvioon. Fortumin kautta Saksan kuvio jossa sidotaan ns. uusiutuvaksi kymmenen vuotta sitten väitetty maakaasu nyt tuottaa ongelman koko Euroopalle. Eipä olisi silloin uskonut että kuvio on nyt toinen.

      • Anonyymi

        Tämä "uusiutuvuusperiaate" vaatisi jonkun muun kuin polittisen päätksenteon oikeutukselleen.
        Onko sekään mahdollista täysin yksikäsitteisesti ilman sidonnaisuuksia ?

        Maakaasu, kivihiili, öljy eivät nyt oikein uusiutuvilta vaikuta, sen verran pitkä on se tarvittava aikajänne, nykyisen alle 200v hyödyntämisajan sisältä nähtynä.
        Öljynä voi nähdä kasviöljytkin, mutta voiko verrata esim. maaöljyn syntyyn, joka pääosin on
        syvällä orgaanisista aineista kovan paineen puristuksesssa syntynyttä.
        Jokseenkin vastaava on sen kivihiilenkin synty.

        Mukaan voisi lisätä sen turpeenkin, jonka uusiutuminen tai muodostuminen on joskus nähtävääkin, järven tai lampien umpeenkasvamisena ja sen suuntaisena kehityksenä.
        Tämänkin uusiutuvuus on länsinaapurissa luokiteltu uusiutuvaksi ja kotimaassa se ei ole
        perustuen lähinnä luonnonmukaisen ympäristön säilyttämiseen.

        Ongelmat taisivat syntyä kun asutus siirtyi kaupunkikeskuksiin ja perinteinen omavaraistalous alkoi vaihtua laajasti ostettaviin välttämättömyyksiin.
        Myös lämmityksessä ja vastaavissa, nykyaika on tietenkin tähän nähden suuresti helpompaa ja vaivattomampaa.
        Tuskinpa paluu askeettisempaan ja ankarimpiin elinoloihin on enemmistölle houkuttava vaihtoehto tai edes nykyisin mahdollinenkaan.

        Edelleenkin etäisyys tästä todellisuudesta on sähkökatkoksen, vesiputken katkeamisen, tai muun yhteyden tai riippuvuuden katkon päässä.
        Mitenkään etäällä askeettisuus ei tosiaan ole kaikesta kehityksestä ja edistyksestä huolimattta.
        Mikähän olisi määritelmä myös tälle "edistykselle ja kehitykselle" ?
        Onko se vastustuskykyä ja etäisyyttä askeettisuuteen putoamisesta vai askeettisuuden olemassaolon unohtamista ?
        Vai onko se kulunut ja merkityksetön lausahdus ?
        Hmmm


    • Anonyymi

      Kun eduskunta palaa istuntotauolta kesän jälkeen niin punnittavaksi tulee edustajien mahdolliset sidonnaisuudet eri tuotantoihin. Energiapula talvella hyvin mahdollista, mikä taho kuorii kermat päältä?

      • Anonyymi

        Johan alkusyksystä nähtiin alkua energiapulasta kun oli ensimmäin en tuuleton jakso Suomen ja lähialueiden säätilassa. Onneksi juuri silloin OL 3 toimi moitteettomasti. Kaikilla on sidonnaisuuksia johonkin kuten taannoin eduskunnan kyselytunnilla nähtiin. Eikä kukaan normaalisti ajatteleva sitäkään kiistänyt. Ketjun alkuajoista on monenkin kelkka kääntynyt suhteessa Suomen energiatuotantoon ja hyvä niin. Annetaan ammattilaisten hoitaa tuotantopuoli ja keskitytään vain kuluttajan osaan jos rahat riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan alkusyksystä nähtiin alkua energiapulasta kun oli ensimmäin en tuuleton jakso Suomen ja lähialueiden säätilassa. Onneksi juuri silloin OL 3 toimi moitteettomasti. Kaikilla on sidonnaisuuksia johonkin kuten taannoin eduskunnan kyselytunnilla nähtiin. Eikä kukaan normaalisti ajatteleva sitäkään kiistänyt. Ketjun alkuajoista on monenkin kelkka kääntynyt suhteessa Suomen energiatuotantoon ja hyvä niin. Annetaan ammattilaisten hoitaa tuotantopuoli ja keskitytään vain kuluttajan osaan jos rahat riittää.

        Tuo on totta, mutta kaikki eivät sitä halua kuulla. Ketju on herkullinen, vaikka siitä on poistettu yli 150 viestiä, tosin jo vuosia sitten.


    • Anonyymi

      Hyvin tärkeä kysymys tälläkin hetkellä. Mikä on ministerien ja kansanedustajien sidonnaisuudet energiayhtiöihin ? Kaikki energiatuotantoon liittyvät merkittävät päätökset tehdään heidän toimestaan, niin sidonnaisuudet tulisi olla äänestäjien tiedossa.

      • Anonyymi

        Totta. Hyvin monilla on sijoituksia tuulivoimaan, varmasti myös kansanedustajilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Hyvin monilla on sijoituksia tuulivoimaan, varmasti myös kansanedustajilla.

        Silloin heillä on sidonnaisuus ja he ovat jäävejä päättämään energia-asioista.


    • Anonyymi

      Onneksi nyt on järkihallitus ja ydinvoimaa rakennetaan lisää.

    • Anonyymi

      Kuntien palkollisilla on aikaa lässyttää ja kansa maksaa mukisematta.

    Ketjusta on poistettu 184 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe