Sidonnaisuuksista

ihmeissäänoleva

Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa...

72

8034

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • maksajan-paikalla

   Jokainen veroja maksava Suomen kansalainen on sidoksissa tuulivoimahullutukseen maksajan paikalla.
   http://tuulivahinko.fi/

   • tuulituutiilastaan

    Monet ymmärtää maksaa siitä vähän lisääkin kun ostavat tuulisähköä. Se on turvallisuutta omille lapsillemmekin.


   • NoinOn

    Niin ja mikä parasta, tuulivoimaa ostaessasi laitat naapusisi maksamaan osan sähkölaskustasi. Mikäs sen mukavampaa!


   • malka-silmässä

    Ja miten tuokin mökellyksesi liitty ketjun aiheeseen "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."?
    Itse Stuxnet on aina kyllä heti määkimässä jos joku poikkeaa ketjun aiheesta.


   • malka-silmässä

    Ja selvennykseksi: Kommenttini oli tarkoitettu nimim. Stuxnetille joka myöskin nimim. Vastaajana ennen tunnettiin.


   • se-vain-että
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ei EU ole määrännyt Suomea maksamaan järjenvastaisia tuulitukiasia.


   • Anonyymi

    Mitähän sidonnaisuuksia ylläpidolla on ydinvoimayhtiöihin, kun ydinvoimapalstalta poistetaan ydinvoiman vastaisia viestejä jotka ovat ihan sääntöjen mukaisia.


  • malka-silmässä

   Paraskin puhumaan.

   • malka-silmässä

    "Paraskin puhumaan" on tarkoitettu Vastajaja /Stuxnetille, ei ketjun aloittajalle.


   • pprölee
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Voisitko jo lopettaa tämän terrorisoinnin täällä? Se on sinun omassa päässäsi, että aloitus koskee sinua.

    Tosin näiden lukuisten "ilmarien" jälkeen kyllä naikki ymmärtävät kenellä on sidoksia.


  • Lasse322

   Sidonnaisuudet kannattaa kyllä pitää jatkuvasti mielessä. Täällä on varmasti mukana myös maksettuja mielipiteitä. Melkein voisin sormella osoittaa, mutta enpä osoitakaan...

   Esim. Suomen tuulivoimayhdistys http://www.tuulivoimayhdistys.fi/tietoa-meista/jasenet on tuulivoimayritysten edunvalvontajärjestö, jolla on palkattua henkilökuntaa enemmän kuin suurimmalla osalla maamme tuulivoimayrityksistä. Heidän ainoa tehtävänsä on lobata lisää tuulivoimaa tähän maahan.

   Kyse on isoista rahoista, joten kaikki kanavat ovat varmasti käytössä. Tähän mennessä he ovat saavuttaneet jo 3000 - 4000 miljoonan euron tuulivoimatuet yhteiskunnalta seuraavalle 12 vuodelle. Tällä hetkellä väännetään seuraavasta ainakin miljardin kustannukset yhteiskunnalle aihaeuttavasta tuulivoimatuesta.

   • Hymyilenpävaan
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Paraskin sanomaan


   • hyuhfgi
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    En ymmärrä, mikä tässä ketjussa häiritsee noin paljon. En näe tässä mitään laittomuutta tai sääntöjen vastaista.

    Kuten olemme saaneet monista lehdistä lukea, niin tuulivoimabisnes on hyvin tuottavaa voimalaitosten omistajalle. Pelkästään yhteiskunta maksaa 500 000 €/voimalaitos tukea vuodessa ja siihen vielä sähkön myynnistä saadut tulot päälle. Tämä on johtanut kaikenlaiseen lobbaamiseen ja mielikuvamainontaan, jopa korruptioon. Minusta on täysin luonnollista keskustella ja muistuttaa myös siitä, että myös täällä osa mielipiteistä voi olla kirjoitettu rahankiilto silmissä.


  • eivätTeeYlitöitä

   Taas edessä on viikonloppu. Oon pannut merkille, että nämä ammattikirjoittelijat yleensä hiljenevät viikonlopuikisi.

  • kalahtiko

   Miksi nimimerkki Stuxnet näkee tämän aloituksen sääntöjen vastaisena? Minusta aiheellista palauttaa mieliin, että täällä osa kirjoituksista voi olla kirjoitettu ihan työn puolesta.

  • FreePower

   Sidonnaisuudet ovat syöpä jota pitää tutkia ja sen jälkeen keksiä lääkkeet sen lopettamiseen.
   Sidonnaisuudet kuuluvat olennaisesti energiatuottamiseen ja ilmastonsuojeluun ja sen uskottavuuteen. Stuxnetin uskottavuus on noin nolla, huvittavia juttuja ja päättömiä päätelmiä - lukuisten linkkien lisäksi. Missä on oma ajattelusi? Stuxnetillä on oletettavasti sidonnaisuuksia joita hän en halua paljastaa. Minullakin on sidonnaisuuksia energiantuotantoon - ja sitä kautta kertynyttä tietotaitoa asiasta.

   Tuulivoiman tutkipolitiikka on syöpä joka on korjattava vastaamaan nykytilannetta, aivan liian kallis veronamaksajille joihin itsekin lukeudun.

   • järkipuhetta

    Kiitos. Asia on juuri noin.

    Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.


   • KuinKäärmettäPyssyyn
    järkipuhetta kirjoitti:

    Kiitos. Asia on juuri noin.

    Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.

    Ei kannata vastailla fanaatikkojen viesteihin. Oman asian esilletuominen on heille keskustelua tärkeämää. Provokaatioihin on turha lähteä mukaan. Se vain ruokkii provokaattoria.

    Mihinkään tuulivoimakriittiseen viestiin et saa vastausta, tai jos saatkin, niin sitten vastataan asian vierestä ja kiukutellaan. Viimeistään tämä viestien poisteluvimma pilasi mielenkiinnon tätä palstaa kohtaan lopullisesti. Tämä ei ole keskustelua. Tämä on kuin saarnaa kuuntelisi.


  • esimerkkierkki

   Tässä on hyvänä esimerkkinä sidonnaisuuksista ote yhdistyksen säännöistä:

   "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ympäristöystävällisen tuulivoiman taloudellisen hyödyntämisen yleisiä edellytyksiä energianlähteenä Suomessa.

   Päämääriensä tavoittamiseksi yhdistys:
   - tiedottaa julkista hallintoa, energia-alan yrityksiä, tiedotusvälineitä sekä tuulivoiman rakentajia ja harrastajia tuulienergian ja siihen liittyvien toiminta-alueiden kehityksestä
   - tekee tuulivoiman käyttöä edistäviä aloitteita ja esityksiä julkiselle hallinnolle sekä antaa alaa koskevia lausuntoja ja kannanottoja viranomaisille
   - järjestää kokouksia, seminaareja, juhlia ja retkiä

   Tiedonvälityksen apuvälineenä yhdistys voi julkaista lehteä ja ylläpitää jäsenilleen sähköisiä viestintäpalveluja.

   Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi kerätä varoja ja järjestää arpajaisia hankittuaan asianmukaiset luvat.
   3§ Jäsenet

   Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hallituksen päätöksellä ottaa yritystoimintaa harjoittava oikeuskelpoinen yhteisö, jota nimitetään yritysjäseneksi sekä muu oikeuskelpoinen yhteisö ja luonnollinen henkilö, jolla on kiinnostusta tuulivoima-alan kehittämiseen. Jäseneksi ottamisen yhteydessä hallitus määrittää yritysjäsenen koon. Hallituksen ehdotuksesta vuosikokous voi nimittää yhdistykselle kunniajäseniä. Lisäksi yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

   Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai hallituksen puheenjohtajalle, tai ilmoittamalla eroamisestaan yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Jäsenen on tehtäväeroilmoitus edellä kuvatulla tavalla kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä, jotta ero astuisi voimaan seuraavan kalenterivuoden alusta. Jäsen voidaan erottaa mikäli, jäsen: 1) on laiminlyönyt jäsenmaksunsa; 2) on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut; 3) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä; 4) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella vahingoittanut tuulivoima-alaa; tai 5) ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

   Varsinaisilta ja kannatusjäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen hallitus yksinkertaisella äänten enemmistöllä viimeistään edellisen vuoden syyskuussa. Jäsenmaksu voi olla erisuuruinen luonnollisille henkilöille, yhteisöjäsenille ja erikokoisille yritysjäsenille. Yritysjäsenen jäsenmaksu määräytyy konsernin henkilömäärän mukaan. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat kuitenkin yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä ja teollisen kokoluokan voimalavalmistajat suuria yrityksiä. Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta."

   Yllä oleva pätkä on kopioitu yhdistyksen kotisivuilta, joten kyseessä on julkinen tieto. Mielenkiintoisia velvotteita jäsenille. Tällaiset sidonnaisuuksia varmasti vaikuttavat myös täällä esitettyihin mielipiteisiin.

   • esimerkkierkki

   • esimerkkierkki

    Ko. Yhdistyksellä on monia jäseniä. Varmasti osa kirjoittelee myös täällä. Yhtä varmasti mukana on myös muiden sidosryhmien edustajia, mutta tuulivoimarakentaminen käy nyt kuumana ja uusista tukiaisista päätetään pian. Tämän takia heillä on suuri intressi yrittää vaikuttaa juuri nyt yleiseen mielipiteeseen.


   • etyruertu

    Vain fakta puuttuu )linkki)


   • Alleri

   • IlmaisunvapauttaPlease

    En ymmärrä, mitä loukkaavaa näet täysin asiallisessa viestissä. Jos saat tuon poistatettua, niin se on viimeinen niitti tälle saitille ja samoin tämä minun viimeinen viesti tänne.

    Ei se, että jokin viesti on vastoin omaa ideologiaasi ole mikään syy viestin mitätöimiseen.


  • p.j

   Paskan jauhantaa

  • hjaatinen

   Melkoista on meno ollut Kalajoella

   https://yle.fi/uutiset/3-9924667

   Lähes korruptiota ja törkeää lahjontaa.

   Tuulivoimaloiden laittanut maanomistajat kun lobbaamaan tuulivoiman puolesta. Tuo uutinen kannattaa lukea, jos pitää sidonnaisuuksista keskustelua paskan jauhantana..

   • hjaatinen

    Toivottavasti saatte selvää. Ennakoivan näppäimistön kanssa kirjoittelu vähän vaikeaa.


   • korruptiovapaasuomi

    Ehdoton lukusuositus.

    "Pulinat pois ja myllyt pystyyn – Näin tuulivoimayhtiöt torjuvat valituskierteitä tarjoamalla kyläläisille rahaa

    Moni asukas pitää satojen tuhansien eurojen tarjouksia lahjontana. Tuulivoimayhtiö on masinoinut myös soittelutalkoot päättäjien painostamiseksi. "

    Sama meno myös muissa kunnissa. Kalajoki ei ole mikään poikkeus.


  • vesivoimaa

   Keskustelijoiden perehtyneisyys palstan aiheeseen on kiinnostava asia. varsinkin he jotka toimivat sähköntuotantoyhtiöissä tietävät kuinka asiat oikeasti ovat. On myös eri mielipidevaikuttajien toimesta päivätyönään tsekkailla eri foorumeita ja yrittää vaikuttaa mielipiteeseen. Aloittajan kysymykseen voi vastata itse kukin laskemalla ketjusta eri nimimerkkien viestit ja niiden kellonajat. Site voi tehdä omat johtopäätöksensä.

   • rixu2

    Paskan jauhantaa


  • selväksi.tuli

   Luinpa taas kerran tuon aloituksen ja ei siinä kyllä erityisesti viitata keneenkään erityisesti. Ehkä tuo linkkitehtailuun viittaaminen saa katseet tiettyyn suuntaan, mutta en silti olisi osannut odottaa nimimerkki Stuxnetiltä tällaista reagointia. Väkisin tulee mieleen vanha sanonta, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Eikö olisi mukavampi osallistua keskusteluun omin ajatuksin, eikä aina vain spammata tänne muiden ajatuksia? Jos aloitat uuden säikeen ja joku kommentoi aloitustasi, niin olisi ystävällistä vastata ja näin osallistua keskusteluun.

  • Leiki.yksiksesi

   Alkaapi tämäkin säie olla Stuxnetin mielen mukainen. Kaikki asialliset viestit poistettu ja väki kaikkoaa täältä.

   Ole onnellinen

  • mertöök

   "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

   stuxnetilla ilmeisesti on kysyttyjä sidonnaisuuksia, ei hän muuten kirjoittelisi noin innokkaasti tähänkin ketjuun.

   • tosiasiassa
    stuxnet kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Tosiasiassa kapasiteettikerroin ei ollut tuolloin lähelläkaan sataa prosenttia.
    Valheelinen uutinen joutikin poistoon.


   • tosiasiassa
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?


   • tosiasiassa
    stuxnet kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?


   • Toteamus
    tosiasiassa kirjoitti:

    Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?

    Todeta voi mitä vaan.


   • Anonyymi
    tosiasiassa kirjoitti:

    Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?

    Kiinnostaisi tietää mihin tietoon toteamuksenne perustui.


  • sssmafia

   mertöök
   2.1.2018 12:38
   "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

   stuxnet
   2.1.2018 15:03
   "Jälleen pelkkää kuvittelua, olisit kysynyt ensin."

   Kysymys stuxnetille: Onko sinulla sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin?

  • Ilmari lähti taas.
   Tiedoksi @Aller

  • pidäTunkkis

   Yksi kirjoittaja aikoo vallata koko palstan. Tästä ketjusta on jo nyt poistettu täysin asiallisia viestejä niin paljon, ettei enää kiinnosta edes seurata tämän saitin kirjoittelua.

  • enoorobotti

   Ikävän näköistä jälkeä.

   Ihme herkkähipiäistä elämä täällä viherlandiassa. Voiko täällä enää kukaan kyseenalaistaa yhtään mitään, kun viestit poistetaan heti kun on eri mieltä Stuxnetin kanssa.

   • Anonyymi

    Todellakin! Kannattaa tehdä aloitujksesta ilmiantoja perustelulla

    (jokin muu, mikä):

    Loukkaavaa ja väärää tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

    Tiedoksi @Aller


  • Ei.poistoon

   Aloitusviesti:
   "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa..."

   Ei aloitusviestissä ole mitään sääntöjen vastaista. On vain kysely sidonnaisuuksista ja ihmettely, kuinka joillakin aikaa riittää tekemään lukuisia aloituksia.

  • Ei.poistoon

   Ketjun avausviestissä ei ei loukata ketään suoraan eikä muka-peilellysti.

   Avausviestissä ihmetellään " kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia."

   Ihmettely ei ole palstan sääntöjen vastaista. Eikä ihmettely edes kohdistu erityisesti yhteen kirjoittajaan ""kuinka JOTKUT ehtivät....).

   Ilmianto avausviestistä on täysin aiheeton.

  • vihainen.ylläpidolle

   Harmittaa todella paljon nämä aiheettomat ilmiannot täällä. Jos et kirjoita tuulivoimamyönteisesti, niin viestisi poistatetaan.

  • Ihmetteleväinen1

   Jos nimimerkki Stuxnet saa tämän viestiketjun poistatettua, niin lakkaan lopullisesti seuraamasta Suomi24 kirjoittelua. Aloituksessa ei ole mitään sääntöjen vastaista. Ei peitellysti, eikä muutenkaan.

   • valitettavasti.näin

    Sidonnaisuudet saavat ihmiset usein kirjoittamaan ns. vastoin omaatuntoaan. Jos olet töissä ydinvoimalassa, niin varmasti puolustat ydinvoimaa, koska se takaa sinulle työn ja toimeentulon. Ihan sama on uusiutuvan energian suhteen. Tällä hetkellä vain on niin, että uusiutuva energia, varsinkin tuulivoima, hyötyy eniten kaikenlaisesta lobbauksesta. Tuulivoima ei ole kilpailukykyinen ilman yhteiskunnan tukiaisia ja sen tulevaisuus on täysin kiinni siitä, että poliitikot uskovat siihen.


   • Anonyymi

    Aloittajan uhkalee :D

    No hän ei varmaankaan tunne itseään loukattavan aloitusviestissä!

    :D


  • käyttäytöstapoja.pleace

   Onhan tässä jo tullut selväksi, kenellä on sidonnaisuuksia tuulivoimaan ja kenellä ei. Aloituksesta sitä ei kyllä voi päätellä, mutta jokaisen kirjoittajan oma käytös kyllä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  • haluatkoavautua

   Minkälaisia sidonnaisuuksia sinulla on energiantuotantoon?

  • SäteilyKaunistaa

   Ydinvoima pasahtaa vielä silmille...

  • EiSidonnaisuutta

   Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

   Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

   Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

  • keweekö

   Viesti ja kysymys toistona:

   EiSidonnaisuutta
   21.1.2018 21:11

   Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

   Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

   Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

  • hyvähyvä1

   Siltä vaikuttaa, että sidonnaisuuksia on. Enpä ole aikaisemmin nähnyt näin sensuroitua viestiketjua. Hyvä kuitenkin, että vähän aremmistakin aiheista keskustellaan ja totuus tulee esiin.

   Onhan se nyt selvää, että täällä on myös maksettuja mielipiteitä. Myös rekisteröityneet käyttäjät ovat anonyymejä, koska rekisteröitymisen yhteydessä ei ole minkäänlaista tunnistautumista, jolla nimimerkki sidottaisiin johonkin henkilöön. Tämän takia mikään ei takaa täällä, että kirjoitus olisi totta.

   • Täällä oli kerran yksi rekisteröitynyt käyttäjä joka kannatti uusiutuvia energioita Häipåyi aika pian sivuston keskustelujen laadun havaittuaan.

    Tulleessaan hänellä oli sidonnaisuus puhua täällä uusiutuvien energioiden puolesta

    Tiedoksi @Aller


  • Hyvä-kysymys

   Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

  • Anonyymi

   Miks vitussa jollakin on mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista?

  • Anonyymi

   Ei oo vaikeaa päätellä, kenellä on sidonnaisuuksia. Hyvä aloitus!

  • Anonyymi

   Sidonnaisuudet löydetty:

   Aller ja ydinvoimatoimijat

   Piste.

  • Anonyymi

   Sidonnaisuuksia löytyy mm.

   Niuvanniemen, Pitkänniemen ja Harjavallan mielisairaalat, kaupunkien ja kuntien mielenterveystoimistot, psykiatrian poliklinikat, rajatieto yleensä, Ultra-lehti, skientogit...

  • Anonyymi

   Vanha kansa tietää: - Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   On aivan selvää, että osalla tännekin kirjoittajista on sidonnaisuuksia tuulivoimaa rakentaviin tai vastustaviin tahoihin. Kirjoituksiin on hyvä suhtautua kriittisesti, koska täällä selvästi myös raha puhuu.

  • Silkkaa paskanjauhantaa toisesta käyttäjästä,

   Ilmiantoj perustelulla:

   Loukkavva sisäktö

   Tiedoksi @Aller

  • Anonyymi

   Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.

   Minun viestejäni on poistettu paljon mutta esitän niistä palautuspyynnöt. Sitten viestit tulevat takaisin.


   • "Anonyymi
    08.09.2019 14:30

    Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
    ..."
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

    Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

    "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

    En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

    Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

    Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/


   • stuxnet kirjoitti:

    "Anonyymi
    08.09.2019 14:30

    Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
    ..."
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

    Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

    "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

    En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

    Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

    Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/

    Tunnetun tyhmyyteni vuoksi lauseeni "En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon" on lievästi sanoen kummallinen asiayhteydessään. Olkoon.

    Tämä on ratkaisu, jota olen usein ehdottanut:
    _____________________________________________________________________
    - ylläpidon tulis julkisesti kertoa syy jokaiseen poistamaansa viestiin
    ----------------------------------------------------------------------.-------------

    Tuo vain ei sovi @Aller'in politiikkaan, ja lisäisi sivuston toiminnan kustannuksia. Robotti-Sääntömafia on paljon halvempi ja tehokkaampi poistamaan viestejä, jotka mm. sisältää vääriä mielipiteitä, koska sellaisten tarkkailu voidaan tiettyihin käyttäjiin.

    Tuliki mieleeni: oliko se nyt eilen kun kävin ylläpidon kanssa kisaa siitä, kumpi on nopampi: minä lähettämään viestin, joka oli sääntöjen mukainen, vai ylläpito poistamaan sen :D
    Taisin lopulta voittaa sen kisan, mutta Robotti-Sääntömafialle en olisi pärjännyt :D

    Tiedoksi @Suomi24 @Aller

    @stuxnet


  • Anonyymi

   Olet ydinenergiapalstalla saanut tänään hyvät ohjeet miten toimia ongelmasi kanssa.

   On tietenkin aivan oma valintasi noudatatko toistuvasti saamiasi ohjeita, jotka siis olen itse testannut toimiviksi ilmastopalstalla.

   • Suosittelen kaikkia huomoioimaan tämän:

    "Sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole (vielä) kielletty edes Suomi24.fi .keskusteluiden säännöissä."

    Erikoisesti energiapalstoja koskeva tieto;

    Sivuston omistajien sitoutuminen ydinvoiman kannattamiseen käy ilmi viestissä https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98938262
    Linkin toiminta ja sen osoittaman vistin sisältö tarkistettu 13.9.2013


  • Takuuvarma sidonnaisuus kerrottu viestissä
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista

   Tuo löytö selittää myös sen, miten Sääntömafia on saanut poistatettua satoja tai tuhansia sääntöjen mukaista, mutta ydinvoiman vastaista viestiä ydinvoimapalstalta noin 10 vuoden ajan,

   Tiedoksi @Aller

  • Taas lähti ilmianto paskanjauhantaviestistä
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista
   perustelulla

   (muu, mikä):
   Loukkaavaa ja väärää vihjailevaa tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

   Lähetätjän sinäkin tuo ilmarin, niin olet mukana palauttamassa energiapalstoja niiden ennen Sääntömafian tuloa vallinneeseen esimerkillisen asiallisena tunnettuun tilaansa.

   Tiedoksi @Suomi24 @Aller

  Ketjusta on poistettu 164 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   328
   3125
  2. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   73
   2785
  3. Onko Stefu ja Sofia eronneet?

   Stefun instassa yksin Hangossa ja Sofia ilmeisesti Helsingissä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2496
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2377
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2212
  Aihe