Sidonnaisuuksista

ihmeissäänoleva

Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa...

76 kommenttia

Vastaukset

 • Jokainen veroja maksava Suomen kansalainen on sidoksissa tuulivoimahullutukseen maksajan paikalla.
  http://tuulivahinko.fi/

  • Monet ymmärtää maksaa siitä vähän lisääkin kun ostavat tuulisähköä. Se on turvallisuutta omille lapsillemmekin.


  • Niin ja mikä parasta, tuulivoimaa ostaessasi laitat naapusisi maksamaan osan sähkölaskustasi. Mikäs sen mukavampaa!


  • Ja miten tuokin mökellyksesi liitty ketjun aiheeseen "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."?
   Itse Stuxnet on aina kyllä heti määkimässä jos joku poikkeaa ketjun aiheesta.


  • Ja selvennykseksi: Kommenttini oli tarkoitettu nimim. Stuxnetille joka myöskin nimim. Vastaajana ennen tunnettiin.


  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Ei EU ole määrännyt Suomea maksamaan järjenvastaisia tuulitukiasia.


  • Mitähän sidonnaisuuksia ylläpidolla on ydinvoimayhtiöihin, kun ydinvoimapalstalta poistetaan ydinvoiman vastaisia viestejä jotka ovat ihan sääntöjen mukaisia.


 • Paraskin puhumaan.

  • "Paraskin puhumaan" on tarkoitettu Vastajaja /Stuxnetille, ei ketjun aloittajalle.


  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Voisitko jo lopettaa tämän terrorisoinnin täällä? Se on sinun omassa päässäsi, että aloitus koskee sinua.

   Tosin näiden lukuisten "ilmarien" jälkeen kyllä naikki ymmärtävät kenellä on sidoksia.


 • Sidonnaisuudet kannattaa kyllä pitää jatkuvasti mielessä. Täällä on varmasti mukana myös maksettuja mielipiteitä. Melkein voisin sormella osoittaa, mutta enpä osoitakaan...

  Esim. Suomen tuulivoimayhdistys http://www.tuulivoimayhdistys.fi/tietoa-meista/jasenet on tuulivoimayritysten edunvalvontajärjestö, jolla on palkattua henkilökuntaa enemmän kuin suurimmalla osalla maamme tuulivoimayrityksistä. Heidän ainoa tehtävänsä on lobata lisää tuulivoimaa tähän maahan.

  Kyse on isoista rahoista, joten kaikki kanavat ovat varmasti käytössä. Tähän mennessä he ovat saavuttaneet jo 3000 - 4000 miljoonan euron tuulivoimatuet yhteiskunnalta seuraavalle 12 vuodelle. Tällä hetkellä väännetään seuraavasta ainakin miljardin kustannukset yhteiskunnalle aihaeuttavasta tuulivoimatuesta.

  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Paraskin sanomaan


  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   En ymmärrä, mikä tässä ketjussa häiritsee noin paljon. En näe tässä mitään laittomuutta tai sääntöjen vastaista.

   Kuten olemme saaneet monista lehdistä lukea, niin tuulivoimabisnes on hyvin tuottavaa voimalaitosten omistajalle. Pelkästään yhteiskunta maksaa 500 000 €/voimalaitos tukea vuodessa ja siihen vielä sähkön myynnistä saadut tulot päälle. Tämä on johtanut kaikenlaiseen lobbaamiseen ja mielikuvamainontaan, jopa korruptioon. Minusta on täysin luonnollista keskustella ja muistuttaa myös siitä, että myös täällä osa mielipiteistä voi olla kirjoitettu rahankiilto silmissä.


 • Taas edessä on viikonloppu. Oon pannut merkille, että nämä ammattikirjoittelijat yleensä hiljenevät viikonlopuikisi.

 • Miksi nimimerkki Stuxnet näkee tämän aloituksen sääntöjen vastaisena? Minusta aiheellista palauttaa mieliin, että täällä osa kirjoituksista voi olla kirjoitettu ihan työn puolesta.

 • Sidonnaisuudet ovat syöpä jota pitää tutkia ja sen jälkeen keksiä lääkkeet sen lopettamiseen.
  Sidonnaisuudet kuuluvat olennaisesti energiatuottamiseen ja ilmastonsuojeluun ja sen uskottavuuteen. Stuxnetin uskottavuus on noin nolla, huvittavia juttuja ja päättömiä päätelmiä - lukuisten linkkien lisäksi. Missä on oma ajattelusi? Stuxnetillä on oletettavasti sidonnaisuuksia joita hän en halua paljastaa. Minullakin on sidonnaisuuksia energiantuotantoon - ja sitä kautta kertynyttä tietotaitoa asiasta.

  Tuulivoiman tutkipolitiikka on syöpä joka on korjattava vastaamaan nykytilannetta, aivan liian kallis veronamaksajille joihin itsekin lukeudun.

  • Kiitos. Asia on juuri noin.

   Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.


  • järkipuhetta kirjoitti:

   Kiitos. Asia on juuri noin.

   Olisi mukava seurata asiallista ja tiukkaakin keskustelua, mutta valitettavasti täällä esiintyy tuputtamista ja oman uskonnon vastaisten mielipiteiden sivuuttamista. - Uskovaisten kanssa keskustelu on raskasta, mutta onneksi heidän kanssaan ei ole pakko keskustella. Usko on niin vahva, ettei siinä järkipuhe auta. Se tulee täälläkin hyvin esiin.

   Ei kannata vastailla fanaatikkojen viesteihin. Oman asian esilletuominen on heille keskustelua tärkeämää. Provokaatioihin on turha lähteä mukaan. Se vain ruokkii provokaattoria.

   Mihinkään tuulivoimakriittiseen viestiin et saa vastausta, tai jos saatkin, niin sitten vastataan asian vierestä ja kiukutellaan. Viimeistään tämä viestien poisteluvimma pilasi mielenkiinnon tätä palstaa kohtaan lopullisesti. Tämä ei ole keskustelua. Tämä on kuin saarnaa kuuntelisi.


 • Tässä on hyvänä esimerkkinä sidonnaisuuksista ote yhdistyksen säännöistä:

  "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ympäristöystävällisen tuulivoiman taloudellisen hyödyntämisen yleisiä edellytyksiä energianlähteenä Suomessa.

  Päämääriensä tavoittamiseksi yhdistys:
  - tiedottaa julkista hallintoa, energia-alan yrityksiä, tiedotusvälineitä sekä tuulivoiman rakentajia ja harrastajia tuulienergian ja siihen liittyvien toiminta-alueiden kehityksestä
  - tekee tuulivoiman käyttöä edistäviä aloitteita ja esityksiä julkiselle hallinnolle sekä antaa alaa koskevia lausuntoja ja kannanottoja viranomaisille
  - järjestää kokouksia, seminaareja, juhlia ja retkiä

  Tiedonvälityksen apuvälineenä yhdistys voi julkaista lehteä ja ylläpitää jäsenilleen sähköisiä viestintäpalveluja.

  Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi kerätä varoja ja järjestää arpajaisia hankittuaan asianmukaiset luvat.
  3§ Jäsenet

  Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hallituksen päätöksellä ottaa yritystoimintaa harjoittava oikeuskelpoinen yhteisö, jota nimitetään yritysjäseneksi sekä muu oikeuskelpoinen yhteisö ja luonnollinen henkilö, jolla on kiinnostusta tuulivoima-alan kehittämiseen. Jäseneksi ottamisen yhteydessä hallitus määrittää yritysjäsenen koon. Hallituksen ehdotuksesta vuosikokous voi nimittää yhdistykselle kunniajäseniä. Lisäksi yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

  Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai hallituksen puheenjohtajalle, tai ilmoittamalla eroamisestaan yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Jäsenen on tehtäväeroilmoitus edellä kuvatulla tavalla kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä, jotta ero astuisi voimaan seuraavan kalenterivuoden alusta. Jäsen voidaan erottaa mikäli, jäsen: 1) on laiminlyönyt jäsenmaksunsa; 2) on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut; 3) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä; 4) on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella vahingoittanut tuulivoima-alaa; tai 5) ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

  Varsinaisilta ja kannatusjäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen hallitus yksinkertaisella äänten enemmistöllä viimeistään edellisen vuoden syyskuussa. Jäsenmaksu voi olla erisuuruinen luonnollisille henkilöille, yhteisöjäsenille ja erikokoisille yritysjäsenille. Yritysjäsenen jäsenmaksu määräytyy konsernin henkilömäärän mukaan. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat kuitenkin yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä ja teollisen kokoluokan voimalavalmistajat suuria yrityksiä. Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta."

  Yllä oleva pätkä on kopioitu yhdistyksen kotisivuilta, joten kyseessä on julkinen tieto. Mielenkiintoisia velvotteita jäsenille. Tällaiset sidonnaisuuksia varmasti vaikuttavat myös täällä esitettyihin mielipiteisiin.


  • Ko. Yhdistyksellä on monia jäseniä. Varmasti osa kirjoittelee myös täällä. Yhtä varmasti mukana on myös muiden sidosryhmien edustajia, mutta tuulivoimarakentaminen käy nyt kuumana ja uusista tukiaisista päätetään pian. Tämän takia heillä on suuri intressi yrittää vaikuttaa juuri nyt yleiseen mielipiteeseen.


  • Vain fakta puuttuu )linkki)  • En ymmärrä, mitä loukkaavaa näet täysin asiallisessa viestissä. Jos saat tuon poistatettua, niin se on viimeinen niitti tälle saitille ja samoin tämä minun viimeinen viesti tänne.

   Ei se, että jokin viesti on vastoin omaa ideologiaasi ole mikään syy viestin mitätöimiseen.


 • Paskan jauhantaa

 • Melkoista on meno ollut Kalajoella

  https://yle.fi/uutiset/3-9924667

  Lähes korruptiota ja törkeää lahjontaa.

  Tuulivoimaloiden laittanut maanomistajat kun lobbaamaan tuulivoiman puolesta. Tuo uutinen kannattaa lukea, jos pitää sidonnaisuuksista keskustelua paskan jauhantana..

  • Toivottavasti saatte selvää. Ennakoivan näppäimistön kanssa kirjoittelu vähän vaikeaa.


  • Ehdoton lukusuositus.

   "Pulinat pois ja myllyt pystyyn – Näin tuulivoimayhtiöt torjuvat valituskierteitä tarjoamalla kyläläisille rahaa

   Moni asukas pitää satojen tuhansien eurojen tarjouksia lahjontana. Tuulivoimayhtiö on masinoinut myös soittelutalkoot päättäjien painostamiseksi. "

   Sama meno myös muissa kunnissa. Kalajoki ei ole mikään poikkeus.


 • Keskustelijoiden perehtyneisyys palstan aiheeseen on kiinnostava asia. varsinkin he jotka toimivat sähköntuotantoyhtiöissä tietävät kuinka asiat oikeasti ovat. On myös eri mielipidevaikuttajien toimesta päivätyönään tsekkailla eri foorumeita ja yrittää vaikuttaa mielipiteeseen. Aloittajan kysymykseen voi vastata itse kukin laskemalla ketjusta eri nimimerkkien viestit ja niiden kellonajat. Site voi tehdä omat johtopäätöksensä.

  • Paskan jauhantaa


 • Luinpa taas kerran tuon aloituksen ja ei siinä kyllä erityisesti viitata keneenkään erityisesti. Ehkä tuo linkkitehtailuun viittaaminen saa katseet tiettyyn suuntaan, mutta en silti olisi osannut odottaa nimimerkki Stuxnetiltä tällaista reagointia. Väkisin tulee mieleen vanha sanonta, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

  Eikö olisi mukavampi osallistua keskusteluun omin ajatuksin, eikä aina vain spammata tänne muiden ajatuksia? Jos aloitat uuden säikeen ja joku kommentoi aloitustasi, niin olisi ystävällistä vastata ja näin osallistua keskusteluun.

 • Alkaapi tämäkin säie olla Stuxnetin mielen mukainen. Kaikki asialliset viestit poistettu ja väki kaikkoaa täältä.

  Ole onnellinen

 • "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

  stuxnetilla ilmeisesti on kysyttyjä sidonnaisuuksia, ei hän muuten kirjoittelisi noin innokkaasti tähänkin ketjuun.

  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by Utopia.

   Tosiasiassa kapasiteettikerroin ei ollut tuolloin lähelläkaan sataa prosenttia.
   Valheelinen uutinen joutikin poistoon.


  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?


  • stuxnet kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?


  • tosiasiassa kirjoitti:

   Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan liiottelemalla ja valheita sepittämällä?

   Todeta voi mitä vaan.


  • tosiasiassa kirjoitti:

   Juttusi tuulivoiman 101 prosentin käyttökertoimesta on todettu valheelliseksi moneen kertaan. Yhä vaan jaksat jankata valeuutisiasi. Luuletko tuulivoiman uskottavuuden paranevan valheita sepittämällä?

   Kiinnostaisi tietää mihin tietoon toteamuksenne perustui.


 • mertöök
  2.1.2018 12:38
  "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

  stuxnet
  2.1.2018 15:03
  "Jälleen pelkkää kuvittelua, olisit kysynyt ensin."

  Kysymys stuxnetille: Onko sinulla sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin?

 • Ilmari lähti taas.
  Tiedoksi @Aller

 • Yksi kirjoittaja aikoo vallata koko palstan. Tästä ketjusta on jo nyt poistettu täysin asiallisia viestejä niin paljon, ettei enää kiinnosta edes seurata tämän saitin kirjoittelua.

 • Ikävän näköistä jälkeä.

  Ihme herkkähipiäistä elämä täällä viherlandiassa. Voiko täällä enää kukaan kyseenalaistaa yhtään mitään, kun viestit poistetaan heti kun on eri mieltä Stuxnetin kanssa.

  • Todellakin! Kannattaa tehdä aloitujksesta ilmiantoja perustelulla

   (jokin muu, mikä):

   Loukkaavaa ja väärää tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

   Tiedoksi @Aller


 • Aloitusviesti:
  "Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin. Olen ihmetellyt, että kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia. Ei tavalliselle työssäkäyvällä riittäisi moiseen aikaa, ellei sitten tästä linkkitehtailusta saisi palkkaa..."

  Ei aloitusviestissä ole mitään sääntöjen vastaista. On vain kysely sidonnaisuuksista ja ihmettely, kuinka joillakin aikaa riittää tekemään lukuisia aloituksia.

 • Ketjun avausviestissä ei ei loukata ketään suoraan eikä muka-peilellysti.

  Avausviestissä ihmetellään " kuinka jotkut ehtivät lähes joka arkipäivä tekemään lukuisia tuulivoimamyönteisiä aloituksia."

  Ihmettely ei ole palstan sääntöjen vastaista. Eikä ihmettely edes kohdistu erityisesti yhteen kirjoittajaan ""kuinka JOTKUT ehtivät....).

  Ilmianto avausviestistä on täysin aiheeton.

 • Harmittaa todella paljon nämä aiheettomat ilmiannot täällä. Jos et kirjoita tuulivoimamyönteisesti, niin viestisi poistatetaan.

 • Jos nimimerkki Stuxnet saa tämän viestiketjun poistatettua, niin lakkaan lopullisesti seuraamasta Suomi24 kirjoittelua. Aloituksessa ei ole mitään sääntöjen vastaista. Ei peitellysti, eikä muutenkaan.

  • Sidonnaisuudet saavat ihmiset usein kirjoittamaan ns. vastoin omaatuntoaan. Jos olet töissä ydinvoimalassa, niin varmasti puolustat ydinvoimaa, koska se takaa sinulle työn ja toimeentulon. Ihan sama on uusiutuvan energian suhteen. Tällä hetkellä vain on niin, että uusiutuva energia, varsinkin tuulivoima, hyötyy eniten kaikenlaisesta lobbauksesta. Tuulivoima ei ole kilpailukykyinen ilman yhteiskunnan tukiaisia ja sen tulevaisuus on täysin kiinni siitä, että poliitikot uskovat siihen.


  • Aloittajan uhkalee :D

   No hän ei varmaankaan tunne itseään loukattavan aloitusviestissä!

   :D


 • Onhan tässä jo tullut selväksi, kenellä on sidonnaisuuksia tuulivoimaan ja kenellä ei. Aloituksesta sitä ei kyllä voi päätellä, mutta jokaisen kirjoittajan oma käytös kyllä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

 • Minkälaisia sidonnaisuuksia sinulla on energiantuotantoon?

 • Ydinvoima pasahtaa vielä silmille...

 • Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

  Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

  Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

 • Viesti ja kysymys toistona:

  EiSidonnaisuutta
  21.1.2018 21:11

  Avausviesti: " Olisi mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista esim. tuulivoiman tuottajiin."

  Palstan aiheeseen liittyvä, hyvä kysymys.

  Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

 • Siltä vaikuttaa, että sidonnaisuuksia on. Enpä ole aikaisemmin nähnyt näin sensuroitua viestiketjua. Hyvä kuitenkin, että vähän aremmistakin aiheista keskustellaan ja totuus tulee esiin.

  Onhan se nyt selvää, että täällä on myös maksettuja mielipiteitä. Myös rekisteröityneet käyttäjät ovat anonyymejä, koska rekisteröitymisen yhteydessä ei ole minkäänlaista tunnistautumista, jolla nimimerkki sidottaisiin johonkin henkilöön. Tämän takia mikään ei takaa täällä, että kirjoitus olisi totta.

  • Täällä oli kerran yksi rekisteröitynyt käyttäjä joka kannatti uusiutuvia energioita Häipåyi aika pian sivuston keskustelujen laadun havaittuaan.

   Tulleessaan hänellä oli sidonnaisuus puhua täällä uusiutuvien energioiden puolesta

   Tiedoksi @Aller


 • Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia tuulivoiman tuottajiin, entäs onko sinulla ?

 • Miks vitussa jollakin on mukava tietää tänne kirjoittavien henkilöiden sidonnaisuuksista?

 • Ei oo vaikeaa päätellä, kenellä on sidonnaisuuksia. Hyvä aloitus!

 • Sidonnaisuudet löydetty:

  Aller ja ydinvoimatoimijat

  Piste.

 • Sidonnaisuuksia löytyy mm.

  Niuvanniemen, Pitkänniemen ja Harjavallan mielisairaalat, kaupunkien ja kuntien mielenterveystoimistot, psykiatrian poliklinikat, rajatieto yleensä, Ultra-lehti, skientogit...

 • Vanha kansa tietää: - Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

  On aivan selvää, että osalla tännekin kirjoittajista on sidonnaisuuksia tuulivoimaa rakentaviin tai vastustaviin tahoihin. Kirjoituksiin on hyvä suhtautua kriittisesti, koska täällä selvästi myös raha puhuu.

 • Silkkaa paskanjauhantaa toisesta käyttäjästä,

  Ilmiantoj perustelulla:

  Loukkavva sisäktö

  Tiedoksi @Aller

 • Allerin sidonnaisuus ydinvoimaan voi hyvinkin selittää ylläpidon harjoittaman ydinvoimastaisten viestien terrorismia muistuttavat poisot 10 vuoden ajan?

  Allerin toimitusjohtaja 2019:

  "Kun Helsinki sulkee hiilivoimaloita, voidaan korvaavaa energiaa tuottaa ydinvoimalla."

  "En vastusta ydinvoimaa"

  Jarno Alastalo, eduskuntavaalit 2019

  https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/1/ehdokkaat/2283?lang=fi-FI

  - luopuu Aller Median toimitusjohtajuudesta:
  https://www.aller.fi/

  • Sinun kohdallasi todennäköisempi selitys on tämä: Kun viestisi on perusteetta poistettu niin olet spämmännyt siitä uusia kopioita sen sijaan että olisit käynyt palautesivun kautta hoitamassa perusteetta poistetun viestin takaisin palstalle. Minultakin on poistettu viestejä mutta kertaakaan en ole aloittanut sen vuoksi spämmäämistä. Sinä sen sijaan katsoit olevasi spämmäykseen oikeutettu.

   Kun olet jatkanut spämmäystä tarpeeksi kauan niin olet profiloitunut paatuneeksi häiriköksi etkä enää tarvittaessa voi eskaloida palautuspyyntöasiaa omalla nimelläsi annetuksi palautteeksi. Se on tasan tarkkaan omien valintojesi seurausta. Mitäs spämmäsit.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sinun kohdallasi todennäköisempi selitys on tämä: Kun viestisi on perusteetta poistettu niin olet spämmännyt siitä uusia kopioita sen sijaan että olisit käynyt palautesivun kautta hoitamassa perusteetta poistetun viestin takaisin palstalle. Minultakin on poistettu viestejä mutta kertaakaan en ole aloittanut sen vuoksi spämmäämistä. Sinä sen sijaan katsoit olevasi spämmäykseen oikeutettu.

   Kun olet jatkanut spämmäystä tarpeeksi kauan niin olet profiloitunut paatuneeksi häiriköksi etkä enää tarvittaessa voi eskaloida palautuspyyntöasiaa omalla nimelläsi annetuksi palautteeksi. Se on tasan tarkkaan omien valintojesi seurausta. Mitäs spämmäsit.

   Edes Suomi24-sivustolla ei vielä ole kielletty kirjoittamasta sääntöjen mukaisia viestejä. Jos ylläpito niin tekee, se on ylläpidon asia. Sääntöjen mukaisen viestin saa kuitenkin kirjoittaa .

   Tiedoksi @Suomi24.fi @Aller


 • Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.

  Minun viestejäni on poistettu paljon mutta esitän niistä palautuspyynnöt. Sitten viestit tulevat takaisin.


  • "Anonyymi
   08.09.2019 14:30

   Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
   ..."
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

   Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

   "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

   En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

   Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

   Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/


  • stuxnet kirjoitti:

   "Anonyymi
   08.09.2019 14:30

   Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen.
   ..."
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98940409

   Hyvin esitetty melipide kirjoittajalta, joka ei tiedä eikä halua ymmärtää asiasta satoja kertoja toistamistani viesteistä yhtään mitään, mutta saa paskanjauhannan lisäksi kehuttua omaa toimintaansa poistettujen viestiensä kanssa.

   "Stuxin viestit poistuvat siksi, että hän ei esitä poistetuista viesteistä palautuspyyntöä vaan spämmää sen kopioita palstan täyteen. "

   En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon, mutta olen ilmeisesti sitten tyhmä, koska mielestäni siihenkin pätee se, että poistetunkin sääntöjen mukaisen viestin saa AINA kirjoittaa uudelleem-. Miksi ihmeessä tuhlata aikaa pyyntöihin palauttaa poistettu sääntöjen mukainen viesti, kun voi kirjoittaa sen tekstikopiosta? Mutta hyväksyn sen, että pidät minua tuon vuoksi tyhmänä.

   Spämmääjä on muuten ylläpito, joka on poistanut sääntlejen mukaisen viestin. Hekin ymmärtävät erittäin hyvin sen, että sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole kielletty..

   Asiaan liittyen kirjoitin vähän aikaa sitten uusiksi vanhan poistetun viestim. Saattoi siihen tulla jokim lisäyskin, merkitty päiväyksellä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16072818/

   Tunnetun tyhmyyteni vuoksi lauseeni "En millään saa tuota mahtumaan sääntöjen mukaisen viestini ensimmäiseen poistoon" on lievästi sanoen kummallinen asiayhteydessään. Olkoon.

   Tämä on ratkaisu, jota olen usein ehdottanut:
   _____________________________________________________________________
   - ylläpidon tulis julkisesti kertoa syy jokaiseen poistamaansa viestiin
   ----------------------------------------------------------------------.-------------

   Tuo vain ei sovi @Aller'in politiikkaan, ja lisäisi sivuston toiminnan kustannuksia. Robotti-Sääntömafia on paljon halvempi ja tehokkaampi poistamaan viestejä, jotka mm. sisältää vääriä mielipiteitä, koska sellaisten tarkkailu voidaan tiettyihin käyttäjiin.

   Tuliki mieleeni: oliko se nyt eilen kun kävin ylläpidon kanssa kisaa siitä, kumpi on nopampi: minä lähettämään viestin, joka oli sääntöjen mukainen, vai ylläpito poistamaan sen :D
   Taisin lopulta voittaa sen kisan, mutta Robotti-Sääntömafialle en olisi pärjännyt :D

   Tiedoksi @Suomi24 @Aller

   @stuxnet


 • Olet ydinenergiapalstalla saanut tänään hyvät ohjeet miten toimia ongelmasi kanssa.

  On tietenkin aivan oma valintasi noudatatko toistuvasti saamiasi ohjeita, jotka siis olen itse testannut toimiviksi ilmastopalstalla.

  • Suosittelen kaikkia huomoioimaan tämän:

   "Sääntöjen mukaisen viestin kirjoittaminen ei ole (vielä) kielletty edes Suomi24.fi .keskusteluiden säännöissä."

   Erikoisesti energiapalstoja koskeva tieto;

   Sivuston omistajien sitoutuminen ydinvoiman kannattamiseen käy ilmi viestissä https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista#comment-98938262
   Linkin toiminta ja sen osoittaman vistin sisältö tarkistettu 13.9.2013


 • Takuuvarma sidonnaisuus kerrottu viestissä
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista

  Tuo löytö selittää myös sen, miten Sääntömafia on saanut poistatettua satoja tai tuhansia sääntöjen mukaista, mutta ydinvoiman vastaista viestiä ydinvoimapalstalta noin 10 vuoden ajan,

  Tiedoksi @Aller

 • Taas lähti ilmianto paskanjauhantaviestistä
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista
  perustelulla

  (muu, mikä):
  Loukkaavaa ja väärää vihjailevaa tietoa sisältävää paskan jauhantaa toisesta käyttäjästä, mukapeitellysti, nimimerkistä @stuxnet

  Lähetätjän sinäkin tuo ilmarin, niin olet mukana palauttamassa energiapalstoja niiden ennen Sääntömafian tuloa vallinneeseen esimerkillisen asiallisena tunnettuun tilaansa.

  Tiedoksi @Suomi24 @Aller

Ketjusta on poistettu 160 sääntöjenvastaista viestiä.