Presidentinlinnan emämunaus! Tää on KORJATTAVA!

Makkonen-herää-pahvi

Itsenäisyyspäivän juhlissa presidentinlinnassa tehtiin oikein emämunaus. Tuon vanhan veteraanipariskunnan kohtelu Linnassa oli niin raivostuttaa, että täällä satojen kilometrin päässäkin selostuksen kuullessa vihastuttaa oikein niin stanasti nyt.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712092200592406_u0.shtml

"- Presidentinlinnan Katri Makkonen kertoo, että adjutantin
pahoittelukirjeen toimitti henkilökohtaisesti sama henkilö,
joka itse virheen teki.
- Hän välitti henkilökohtaiset pahoittelut samalla. Lisäksi
pariskunnalle annettiin kukkia sekä juhlavuoden lippulintu."

Siis mikä v-tun "juhlavuoden lippulintu", siis mitä ja että häh?? Näin suuren mielipahan varsinkin noille osallisille ja lähiomaisille ja myös kaikille niille muillekin jotka sikamaisesta koohtelusta lehtijutussa kuulevat.

Tällainen asia ei kuules Katri Makkonen ole nyt korjattavissa jollain adjutantin kirjeellä. Ja juhlavuoden lippulinnulla.

Nyt vaan reilusti kontallenne lattialle. Kaivatte sieltä Tasavallan Presidentin edustusrahoista sen verran tuohta ulos, että tämä emämoka saadaan kunnolla soviteltua. Tuolle veteraanipariskunnalle ja heidän lähiomaisilleen kunnollinen, kiva tapaaminen presidentinlinnassa, tai jossakin muussa valtion omistamassa muussa juhlallisessa paikassa.

Olen raivona tämän tapauksen vuoksi. Se että noiden kahden vanhan ihmisen hätää ja tuskaa ei tunnisteta edes Presdentinlinnassa. On muka niin saa-tanan kiire sielläkin kaikilla, vaikka 92-vuotiaat veteraanivanhukset asiakkaina.

Laitan sanaa kiertämään niin kauan että kuulen että tälle asialle on tehty jotakin muutakin, kuin annettu vanhuksille käteen joku kiinalainen lippulintu.

36

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No siinäse tuli nyky valtaa pitävien todellinen " Itsenäisyyden taistelleiden arvostus ja kunnioitus " kerralla selväksi eli " Vale Itsenäisyyden juhlijoiden oma kilven puhtaana pito ja esiintuominen ". Että silleen.

    • Tulilanka-käryää

      Sale mennä köröttelee junanvaunussaan kohti pohjoista. Tietämättä mitään että Makkonen kömpelyyttänsä jättänyt hirmuisen some-pommin tulilangan kytemään takanansa, 600 km etelän suuntaan.

      Kannattais Salen soittaa lehdistöpäälliköllensä, että onks Katri varmana kaikki OK ja hyvin siellä stadin puolessa nyt?

    • lopullinenratkaisu

      Veteraanipariskunta kutsutaan uudestaan sitten 200-vuotisjuhliin.

    • hhjklloiyy

      Sain myös raivokohtauksem tuon luettuani. Ei tuota millään korvaa. Liian monta sählääjää ollut välissä. Pariskunnalle kaikkea hyvää ja vielä iloa elämään.

    • Surujuhlat

      Näistä tuli tälle pariskunnalle. Varmasti tosi tyrmistyttävä kokemus. Ei anteeksipyyntö riitä.

    • jshdsjdh

      ."..pelkään äitini psyyken ja terveydentilan puolesta... hän on niin järkyttynyt." Olisiko hieman nyt liikaa draamaa pelissä, tuonikäiset mummot ei vähästä järkyty varsinkin jos on sodat koettu,

    • SotainvalidinTytär

      Jos olisi kohtelun kohteeksi joutunut somppupariskunta niin luoja- allah niitä pahoittelujen ja hyvitysten määrää.Ylen Anto olisi monta iltaa lähettänyt suoraa akuuttia ohjelmaa kohtelusta.
      Mutta, mitä nyt suomalaisesta veteraani eläkeläispariskunnasta.Ihan pääsyliput bileisiin itse kerjänneet!

      • vihrKAKKIS

        juuri näin,,,Eva B. olis itkenyt!


    • Vcdfcxcv

      Muslimien kulttuurin mukaisesti, jos joku olisi noin huonosti heitä kohdellut, eivät olisi vaan välittäneet komenteluista vaan tehneet juuri kuin heille parhaiten sopii ja kovan huudon ja metakan kera, tottakai. Kilttejä suomitaviksia on vaan niin kiva vähän pompotella ja kokeilla kuinka helposti tottelevat ja tietysti tottelevat, kun on siihen pienestä opetettu, herrannuhteeseen. Ällöttävää kyykytystä kaikilla tasoilla suomalaisia ja vieläpä veteraaneja kohtaa.

      • Paskan maku tuosta törkeästä kohtelusta jäi . Lopputili tuollaiselle tollolle pitää antaa.
        Että silleen.


    • turhatjuhlat

      Miten tuommoinen tylytys on yleensä mahdollista? Kansanedustajat joutaa jättää kutsumatta ja muut vakiovieraat, että saadaan veteraaneille tilaa.

    • olipa.tampio

      Emämoka todella!
      Sitten kehdataan vielä joku typerä lippulintu viedä.
      Tämä tapaus osoitti juuri sen että veteraaneja ei isokenkäiset kunnioita.
      Linnan juhliin pitäisi kutsua vain isänmaanpuolesta taistelleet eikä mitään roskasakkia.
      Mitä esim. Jorma Uotinen ja muut turhat julkkikset ovat tehneet?
      Kunnia heille, kelle se oikeasti kuuluu.
      Tälle veteraaniparille kunnollinen korvaus siitä, että heitä on noin kohdeltu,
      mutta eipä taida nukkevaimokaan korvaansa lotkauttaa. Irtopisteiden kerääjä ja muka arvostaa veteraaneja.
      Koko juhlat lopetettava, maksakoon herrat omat juhlansa tästä lähtien.
      Sikamaista tuhlausta, kun samalla korottavat vielä jatkuvasti palkkojaan ja toisella kädellä vievät toisilta lomarahatkin!
      Toivottavasti menee jouluhauki väärään kurkkuun.

      • Myötätuntoa

        Näin on.. Suomen Itsenäisyyden 100 vuotisjuhliin olisi Kaikki vielä "elossa olevat ja juhliin terveydentilansa puolesta " pääsevät olisi pitänyt kutsua puolisoineen kunniavieraina , kutsut olisi pitänyt lähettää jokaiselle veteraanille jo vaikka hieman aikaisemmin, kun olisi saatu selville, kuinka moni pääsee, olisi näitä turhis-julkkiksia, jotka juhlissa patsastelee vuodesta toiseen voinut sitten pyytää täutteeksi, jos mahtuu.. Kyllä käämit paloi näin kamalan kohtelun saaneille vanhuksille, HÄVETKÄÄ!!!!!! Linnan juhlat on lopetettava, ja säästyvät rahat siirrettävä lyhentämättöminä veteraanien olojen parantamiseen, kotihoitoon, kuntoutukseen, kuljetuksiin, yerveydenhuoltoon. Vois noi julkkikset tehdä vaikka joka kuukausi hyvän työn jonkun veteraanin hyväksi ja se pitäis näyttää uutisissa, miten ovat tukeneet veteraaneja.. Tärkein uutinen juhlissa oöi taas, kenellä oli erikoisin asu, ja mikä näytti eniten tissejä ja pahimmillaan sitä itseään!!!! Siinä kunnioitus veteraaneita kohtaan oikein konkretisoituu!!


    • juiiii

      Kovin oli väkinäistä pressaparin liikutukset ym. mutta toisaalta täytyy muistaa, että hehän tekevät vain duunia, josta maksetaan erittäin hyvin.

    • Linnan-sydämettömät

      >> ."..pelkään äitini psyyken ja terveydentilan puolesta... hän on niin järkyttynyt."
      Olisiko hieman nyt liikaa draamaa pelissä, tuonikäiset mummot ei vähästä
      järkyty varsinkin jos on sodat koettu, >>

      Just tuolla tavalla täysin sydämettömästi ovat ahatelleet myös Linnan adjutantit ja Tiedostuspäälliköt ym. hyvinvoinnin syöttiläs-ämmät ja aijät linnassa.
      "Kun ne sodankin kesti, niin ei ne itke, ja kyllä ne tämänkin kestää. Ei ne mitään enää lisää tartte"

      Kannattaa katsoa tämä 4 min video pätkä. Arman Alizadin haastattelee 94-vuotiasta sotaveteraani Kauko Ritaluomaa.
      https://youtu.be/_jpE5cVCZLo?t=128

      Presidentinlinnaan tiedoksi, kyllä nuo tautien vaivaamat, hengenahdistusta kokevat, sydänvaivoista, ihosairauksista, hermovaurioista ym. pysyvästi kärsivät, yli 90-vuotiaat sotaveteraanit, kyllä ne tuntevat.
      Ja kyllä ne, vanhat ihmiset itkevätkin. Se on oikeasti sydäntä särkevää kuultavaa kun tällainen viimeisillään oleva veteraani itkien pyytää, että "älkää enää kiusatko meitä, antakaa olla."

      Minä olen nii, niin vihainen Tasavallan Presidentin kanslialle, Tasavallan presidentin lähimmille avustajille, ja koko Itsenäisyyspäivän Linnan Kutsut -paskalle. Koko Linnankutsut paska joutaa sontatunkiolle, jos tällaisia, täysin törkeitä asioita ei siellä viitsitä korjata.

      Tärkeimpiä ja raskaimpia uhrin antaneita ovat vanhat rintamamiehet. Tuokin filmin sukellusvenemies, Ritaluoma, palveli 8 vuotta rintamalla, Suomea puolustamassa.
      Sitten tällainen törkeä kohtelu yritetään painaa Presidentin Kansliassa villaisella, jonkun lippuviirin antamalla.

      Hyi vit-tu mitä paskaa valuu nyt Presidentinkanslian suunnalta, ja valuu oikein isossa ja haisevassa avoviemrissä nyt. Tämä asia ON KORJATTAVA, ja sillä tavalla että se näyttää aidolta korjausyritykseltä kanssa.

      Vaihdetaan vaikka sitten Kanslian henkilökuntaa kunnolla, ellei tämä asia muka muuten millään korjaudu,. Eikä ketään siellä ihan oikeasti hävetä, lusmuillaan asian kanssa. Sydämettömiä pas-koja ei saa antaa olla töissä Presidentin Kansliassa.

      • ei_kerta_kaikkiaan

        samaten! luin sattumalta eilen tapauksesta ja niin pisti vihaksi. sen ikäiset varsinkin kun arvostavat tuollaisia juhlia ja haluavat sitten juhlia niin että maine ja kunnia säilyy niin eikö vaan, julkisesti nöyryytetään?! aivan käsittämätöntä. siinä on siiten TPKssa aivan väärät ihmiset keikalla, vielä katsoin läpi adjutanttien nimetkin, yksi on tuttu, muista en tiedä, mutta ilmeisesti ihan väärille raiteille heidän touhunsa ajautunut. eikö kukaan sitten emännöinyt niitä kutsuja? mitäs rouva haukio? eikö hän olisi voinut olla veteraanien kanssa kun ei kerran jaksanut pitkään seistä? nå, veteraanien kohtelu oli tämä (kun kerran rouva ei ollut "oikea" veteraani), mutta miksi paikalla olivat Räikköset, mitä ihmeessä siellä tekivät Kurrit ja Koivut (heidän uransa oli jo aikoija sitten ohi, oikeasti!)? jättäisi tuollaiset kutsumatta jotka ovat ennenken käyneet, ja puolet eduskunnasta, niin saisi paikalle oikeata juhlakansaa. itseäni ei harmita ettei kutsu käynyt, kuulemma booli on huonoa.


      • DianaPalmer

        "Tuokin filmin sukellusvenemies, Ritaluoma, palveli 8 vuotta rintamalla, Suomea puolustamassa."

        Voisitte itse hieman hillitä omia paskapuheitanne. Millä rintamalla Suomea muka puolustettiin 8 vuotta? Talvisota alkoi vuonna 1939 ja kesti 105 päivää. Jatkosotakin loppui jo vuonna 1944...


    • Aiheesta.arvosteleva

      Miksi niinistö ei huolehtinut että erityisesti kaikki sotaveteraanit ja heidän puolisonsa huomioidaan huolella eikä mitään jätetä sattuman varaan. Nytkin hän oli nousseesta kohusta antanut vain lyhyen tokaisun että, "palaamme mahdolisesti asiaan." Mitä ihmettä! Eikö presidentille ole mukamas tuollaisen emämunauksen jälkeen päivänselvää, että hänen presidenttinä olisi henkilökohtaisesti pitänyt jo hyvittää tapahtunut vääryys, järkytys, loukkaus ja siitä aiheutunut mielipaha sotaveteraanille ja hänen vaimolleen? Tämähän on ihan skandaali!! Niinistö vain pönöttää ja röhnöttää kullan ja marmorin keskellä mukavasti linnassa kuin porsas konsanaan -haalien sinne kaikenmailman roskaväkeä bilettämään meidän veronmaksajain rahoilla. Ei häntä isänmaamme puolesta uhrautuneet ja Suomen jälleenrakentajat kiinnosta pätkääkään! Saatikka tuon koko "eliitin" lystin kustantaneet tavan talliaiset!

      • Muistakaa tämä munaus tulevissa vaaleissa ja kertokaa vanhemmalle väelle tästä munauksesta
        Suomen 100 vuotta juhlien KUNNIAVIERAIDEN törkeästä tylytyksestä. Asiaa ei saa lakaista maton alle piiloon ! Että silleen.


    • jhgrtyuijh

      Salea ei veteraanit hetkauta,mutta jos valtsua kiusaatte niin sale -pappa saa raivarin.

      • karpelanumbra2

        vain naiset salelle


      • Julkinenanteeksipyyntö

        Salen pitää pyytää julkisesti tv:ssä anteeksi, lisäksi kaikkien veteraanien puolesta! Oliko tämä pariskunta kutsuttu sinne nöyryytettäväksi?


      • hååhhåå
        Julkinenanteeksipyyntö kirjoitti:

        Salen pitää pyytää julkisesti tv:ssä anteeksi, lisäksi kaikkien veteraanien puolesta! Oliko tämä pariskunta kutsuttu sinne nöyryytettäväksi?

        juuri sellainen olo minullekin tuli, että tarkoituksella nöyryytettiin. siis he kutsuttiin pariskuntana ja muut veteraanit ilmeiesti pelkästään sotilasarvon tms. mukaan ilman puolisoa, näin ainakin käsitin. mutta kun kutsuttu on, niin järjestlythän on tehtävä ja totta kai heidän kuului istua yhdessä! ja kun sama mies (jos se oli tämä eka adjuntantti niin kuin Makkonen sanoi) oli käynyt toitottamassa että vaimo ei saa olla samassa salissa niin varmasti se oli sitten heidän lopullinen kantansa siihen, siis TPK:n. Raivostuttaa tuollainen isottelu ja aivan posketon röyhkeys, vanhojen ihmisten pompottaminen ja tahallinen nöyryyttäminen. Siitä olen samaa mieltä että nyt kansliaa kuuluu tuulettaa; tämä oli täysin sopimatonta (ja vanhaa ihmistä vielä nöyryytettiin oikein vessaan saattamalla, luulivatko pystyttäneensä vanhainkodin yht'äkkiä?). Nämähän on juhlat! kyllä nyt vanhat ihmiset tietää miten juhlia ilman että joku heitä komentaa! Käsittämätöntä. Näin tylyä käytöstä voi olla vain Suomen maassa. Sitä kanssa ihmettelin että miksi ei sitten pidetä juhlia vaikka pelkästään veteraaneille puolisoineen! ja oikeat juhlat, ei mitään väkinäistä kahvittelua.


      • TaasNäitä

        Sinun tässä pitäisi pyytää anteeksi aivopierujasi. Mutta annetaan olla, kun järki ei tuon vertaa ymmärrä.


    • pientätarkennusta

      Eli tämä järkyttynyt mummo oli 6-vuotias kun sota alkoi ja mies oli sodassa 15-vuotias lähetti?

    • hååhhååå

      ja turha makkoskan on siinä sitten selitellä....

    • Puheääni-poistettu

      Tänään Sauli Niinistö pyysi ainakin radion uutisissa anteeksi tuota tapausta. Toistaiseksi tilanne näyttää korjaantuvan Ok, jos vielä se "palataan asiaan myöhemmin" hoidetaan kunnolla kuntoon. Kyllä ne juomatta jääneet Linnan yhteiset veteraanikaffeet pitäisi jollakin saada kunnolla paikattua.

      Kuulin autossa radiosta Niinistön sanomana noin 15.00 paikkeilla, jossa hän pyysi anteeksi. Nyt tuota Niinistön puheosuutta ei enää löydu Areenan tallenteista mistään. Pyysikö presidentin kanslia YLE:ä poistamaan Niinistön sanoman osuuden?
      https://areena.yle.fi/1-1440981

      Niinistön anteeksipyyntöä ei ole myöskään Iltalehden anteeksipyynnön asiasta kertovassa uutisessa.
      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712092200593048_pi.shtml

      Hiukan kökön tuntuisesti Niinistö tuossa töksäytti, mutta ei sellaista pitäisi YLE:n uutisista sentään poiskaan sensuroida jälkikäteen.

    • kaikkeakanssa

      Tuo oli arvattavissa että hörhöt vastavirran ihmiset ( Niinistön vastustajat) laittavat tuonkin inhimillisen virheen Niinistön syyksi, kun henkilökunta mokasi. Kaikkea sitä kuuleekin. Saisitte syyttäjät hävetä.

      • Pikkujuttu-mutta-tärkeä

        Niinistöllä on valtaa armahtaa vaikka murhamiehiä ulos vankilasta, jos niin haluaa. Siksi tällaisen kahvikutsujen tilanteen korjaaminen Niinistöälle ja presidentinlinnan henkilöställe ei pitäisi olal liian vaativa tehtävä.

        Syyllisiä ei tarvitse etsiä yhtään enempää luin Lahtisen konekivääriäkään.

        Niinistön päätä ei pyydetä vadille, eikä edes Makkosenkaan. Kunhan hoitavat asiat sellaiselle raiteelle, ettei suomalaisena tarvitse enää tuota Iltalehden kertoamaa 100 v. juhlien juttua hävetä.


    • Sairaat-selitykset

      "Eli tämä järkyttynyt mummo oli 6-vuotias kun sota alkoi ja mies oli sodassa 15-vuotias lähetti?"

      Mikäs ihmettelyn asia tuohon siten muka liittyy? Mies oli palvellut 1939-1944 eli aluksi lähettinä 15 vuotiaana ja sodan loppuvaiheessa oli 19 vuotias, ja nykyisellään 92-vuotias. Sotaan osallistuneiden keski-ikä oli juuri 21 v paikkeilla.

      Se että vaimo on miestä 10 vuotta nuorempi ja on siis vasta 82-vuotias, sen ei pitäisi oll Sauli Niinistölle mitenkään outo tilanne. Sauli on naimisissa oman kummityttönsä kanssa joka on 30 v. Saulia nuorempi.

      Jotenkin tässä yritetään vääntää juttua niin, että Presidentinlinnan henkilöstö toimi ihan oikein. Nuo pöntöt veteraait vaimoineen vaan eivät osanneet toimia juhlissa oikein, kun vanhoina ja juhlille vieraina halusivat keskenään samaan pöytään.

    • Kirjetulvaako

      Niinistö kutsunee pariskunnan uusintakahveille jahka kiertueeltaan ehtii. Sellaista tekoa ennustan.
      Jollain tapaa ollut vieraampi kuvio linnaan kutsumisellakin, kun lapsen lapset kirjoittaneet ja pyytäneet kutsua?
      Lienee harvinaista että noin saa kutsun. Omaiset vielä julkesivat paljastaa miten kutsu järjestyi. Ensi vuonna saattaa olla satoja "pyyntöjä" pinossa hyvissä ajoin samoin perustein....

    • Melkonen.osaaja

      Oikein mahasta kouraisi kun luin tuon veteraanin vaimon "juhlavasta" kohtelusta.
      Mikä jätkä sa***tana.

    • haisee.taas

      Yksi ja sama anti-Niinistö kirjottelee näitä olen järkyttynyt- juttuja.

    • HullutTaasLiikkeellä

      No niin rauhoitutaas nyt. Kaikki on hyvin.v

      • mikäpä

        No ei tuo kaltoin kohdeltu sotaveteraani tosiaan kovin vanha ole sota-aikaan ollut. Oma isäni ehti olla sodassa 3,5 vuotta ja olisi nyt 98v jos eläisi.


    • Suomikuntoon

      Mikähän mekkala olis noussu jos tarja tai persu olis mokannu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe