NIINISTÖ OLI LIPPOSEN KANSSA VIEMÄSSÄ EMUUN !!!!!!

KKSFKSKSKS

50

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.ne.tajua

      Ikävä totuus on vaan se minkä olen itsekin lähipiirissäni nähny että nämä veri kokkareet jne niin vaikka ne ois johtanut suomen helvettiin niin silti ne sitä samaa äänestää ne on sukupolvesta toiseen aivopesty.

    • Huumemummo

      Koko kansan sekoilija Sauli Niinistö (KOK) ja Paavo "pöö" Lipponen (SDP)keksivät ja runnoivat läpi taitetun indeksin meidän eläkeläisten riesaksi.

    • Sale_Seniilistö
    • TurhaSyyttää

      Euroon liittymistä kannatti enemmistö suomalaisista joten turha valittaa vaikka tuli tehtyä väärä valinta. Jos Kreikka ja muut eteläisen Euroopan maat olisivat hoitaneet hommansa niin ei olisi tullut eurokriisiä. Sitä paitsi ei se markka-aika niin hohdokasta ollut 1990-luvun alussa kuten moni muistaa. EU:hun liityttäessä sovittiin käytännössä euroon liittymisestä ja se on vielä edessä Ruotsilla ja Tanskalla.

      • näinkävisi

        No ei se niin varmaa ole , että Ruotsi lähtisi euroon. Italia on puuhaamassa eroa eurosta joten siihen pysähtyy silloin Ruotsinkin tie.


      • No kannattaa katsoa noita ulkomaalaisia eri uutisia netistä tai kaapeli TV:stä on aika erilailla kerrottu noista asioista, kun Suomen mediat ja TV uutiset kertoo. Nyt ei enää nuo päättäjät puhu mitään netin ja tietoyhteyksien puutteesta Suomessa, kun huomasivat kansan saavan sellaista tietoa mikä on päättäjille epämieluisaa. Että silleen.


      • konklaaviketku

        Koiviston hallitus aloitti lamaan sopeutumisen ja talouden elvytystoimet aivan liian myöhään. Kaiken lisäksi toimet olivat vääriä ja tuhoisia. Etenkin velallisen perustyöläisen sekä pien- ja keskisuurien yrittäjien kohdalla. Tätä tuhoa jatkoivat myöhemmin Lipponen ja Sauli Niinistö. Myös Esko Aholla oli näppinsä pelissä pääministerikaudellaan.

        https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi&ved=2ahUKEwirlrre0IzYAhVJYpoKHZ9sBcEQFjAAegQICRAB&usg=AOvVaw3FcGSoBvZEhH2aSbFZoGFm


      • TurhaSyyttää

        Pitääpä vähän oikaista viestiäni Tanskan ja Ruotsin euroon liittymisen osalta. Ruotsilla on sitoumus liittyä euroon Tanskalla ei ole pakkoa liittyä euroon mutta se on sitonut valuuttansa euroon eli niillä on kiinteä vaihtosuhde.


      • Ninpännintass
        konklaaviketku kirjoitti:

        Koiviston hallitus aloitti lamaan sopeutumisen ja talouden elvytystoimet aivan liian myöhään. Kaiken lisäksi toimet olivat vääriä ja tuhoisia. Etenkin velallisen perustyöläisen sekä pien- ja keskisuurien yrittäjien kohdalla. Tätä tuhoa jatkoivat myöhemmin Lipponen ja Sauli Niinistö. Myös Esko Aholla oli näppinsä pelissä pääministerikaudellaan.

        https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi&ved=2ahUKEwirlrre0IzYAhVJYpoKHZ9sBcEQFjAAegQICRAB&usg=AOvVaw3FcGSoBvZEhH2aSbFZoGFm

        En tiedä mitä tarkoitat Koiviston hallituksella mutta se on totta että 1990-luvun lama oli osin itse aiheutettua ja se hoidettiin huonosti. Rahamarkkinoiden vapauttaminen ja nousukausi ajoivat lainanottoon hurjalla korkotasolla. Kun sitten Neuvostoliiton/Venäjän markkinat romahtivat ja markan kurssia pidettiin edelleen korkealla niin katastrofi oli valmis.

        Vienti sakkasi kun tavaraa ei mennet kaupaksi millään ja firmoja meni nurin tuhatmäärin. Pankit kyllä pelastettiin pakon edessä mutta firmojen konkurssien myötä työttömyys nousi taivaisiin. Kun sitten markka devalvoitiin ja lopulta laitettiin kellumaan niin vienti lähtin vetämään ja talous vähitellen kasvuun. Työttömyys laski vähitellen mutta seuraavaan lamaan mennessä oltiin vielä reilusti korkeammalla tasolla.


    • nytriittääniinistöä

      HYVÄ JUTTU KAIVAA NYT ESILLE ...... VIIME KERRALLA MEDIA PUOLSI NIIN NIINISTÖÄ , ETTEI ANTANUT MITÄÄN HUONO A ESILLE !

      NYT TOTUUDET VAIN KEHIIN ......... SAAMME UUDEN JOHTAJAN MAAHAMME !!

    • Hännä_Särkkinen
    • korruptiopressa

      Väykky ja Laura oli oikeassa.

    • SaatananTunarit

      Kokoomus ja Niinistö perseraiskanneet suomen Koivisto ja Holkeri sen aloitti! Sipilä lopettaa täystuhoon!

    • diktaattorien.elkeet

      "mooses ja sapeli", sai tehdä mielestään mitä halusi , ja päähän pälkähti, ilman pöljän kansan äänestys mölinöitäkin.

    • tirunaatti

      Poliittinen vallankumous tarvitaan tässä maassa. Joojoo-puolueet ja kansan mädättäjät syrjään.

    • Sauli_Seniilistö

      Näinhän se meni.

    • fafaaa

      ONKO NIINISTÖ ETELÄ-MEDIAN SUOSIKKI, JOSTA EI LAUSUTA YHTÄÄN NEGATIIVSITA ?????

      NYT SUOMI NOUSUUN JA KAIKKI KIVET TULEE KÄÄNTÄÄ , JOTTA SAAMME SUOMEEN KUNNON PRESIDENTIN,,,, JOKO VÄYRYSESTÄ TAI HUHTASAARESTA !

    • souvvat

      Lipponenhan kertoi juuri että kansanäänestyksiä ei voi järjestää, kansahan voi äänestää mitä tahansa. Se onkin erona demokratian ja sosialidemokratian välillä.

      • emuun.että.nuppi.tutisee

        sehän oli selviö että maan viisaampina miehinä. niinistö ja lipponen tiesivät mikä on parasta suomen kansalle, ilman kansalaisten äänestystäkin.


    • piltaa

      ressa ja eduskunta vaalit on viihdettä jossa hajetaan lähinnä politiikan mannekiinia kun silältö puuttuu sienenestä.

    • fsfsffs

      LIPPONEN SUURUUDEN HULLUUDESSAAN VÄITTI KOKO AJAN ...... VAHVASTA EUROOPASTA, JOSSA SUOMI ON MUKANA ! nIINISTÖKIN LIENEE SAMASSA JUNASSA !

      KOKOOMUS JA SDP ...... SIINÄ SUOMEN TUHOAJAT !!

    • Koko_kansan_kauppaaja

      Seko Salen Ale jatkuu!

      Suomi myyntiin !

      Nyt hintaan 99999999999 !

      • Paavo.PÖÖÖÖÖÖÖÖ

        Paavo täällä PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ nahkurin orsilla tavataan


      • linnasta_linnaan

        Lipposen menestynyttä tv-mainosta niinistö voisi yrittää. Lipponen avasi suunsa ja kertoi olohuoneeseemme: "Pööö." Siinä kaikki. Mitään muutakaan viisasta näiden suusta ole koskaan tullut. Tai kertokaa.


    • MitäIhmettäTapahtuu

      Kukaan muu ei ole uskaltanut iskeä näin istuvaa tasavallan kokoomuspresidenttiä kuin Väyrynen ja Huhtasaari. Onko kulisseissa tapahtunut jotain kun maan tapaa uskalletaan rikkoa?

    • arvojohtajatkin

      Jos sanot poikittaisen sanan maahanmuutosta poliisit kyllä tutkii viharikoksia.

    • Isänmaanpetturitvapaana

      Kaikkien muistin virkistämiseksi löytyy kyllä you tubesta Paavo Pööööööö Lipposen pimeää pelottelua video!
      Ihmeellistä kun heitä ei ole 20vuodenaikana vieläkään tuomittu Valtiopetoksesta, onkohan syynä pimeä pelottelu?

      • salonturha

        Kaikki se minkä Lipponen tyrmäsi pimeänä pelotteluna toteutui, ja pahempaakin tuli.
        Mutta kyselivätkö toimittajat ja tiedotusvälineet perään että millaisia kuvia seinillä nähtiin ja kenen ne sieltä pitäisi pyyhkiä?
        Se mitä tehtiin ja nähtiin oli täyttä mielivaltaa mutta kun Niinistö oli hiukan taka-alalla niin hän ei leimautunut tekemisiinsä vaan nauttii käsittämätöntä kansansuosiota.
        Harkitsevaisena maanisänä - "koko kansan Salena" - esiintyvällä äijällä kun ei ole mitään katetta presidenttinä, eikä taida olla juristinakaan.


    • Mahti.pisnis

      Mutta onhan euro ollut suomelle menestys tarina. Velkaa on jo yli 100 miljardia ja lisää tulee koko ajan.
      Merkillinen menestys täytyy sanoa. Kuin kotitalous joka ottaa joka vuosi 20.000e lainan eikä maksa entisiäänkään pois. Ottaa 2 alivuokralaista asumaan omaan taloonsa mutta maksaa itse viulut. Ei huolehdi isovanhemmistaan.

    • fafafffffas

      LISÄKSI NIINISTÖN JA LIPPOSEN TAKIA ....... EUROSTA TULI MARKKA ..... ja useimmiten RAHAN ARVO JOPA 6 - KERTAISTUI !!!!

      TÄMÄN SAIMME SIITÄ MITÄ LIPPOSEN PORUKKA TEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiitos sdp ja kokoomus

    • Punnittua.puhetta
      • AukotonPuolustus

        Paavo Väyrynen on vastenmielinen. Hän haluaisi ylläpitää vielä ryssän.
        Me kaikki muut jo lopetamme ryssän. Putin on vain julma keskitysleiri.


      • niinistöjalipponentuohon

        pööööööööööööööööööööö!


    • SaleHoitaaHomman

      Ruotsin ja Suomen perusvarallisuus on aivan eri tasolla, ei kannata verrata. Ruotissa on ns vanhaa rahaa paljon paljon enemmän kuin meillä. Onneksi olemme EUssa ja EMUssa, mm. korot ovat olleet aivan eri tasolla kuin ennen EMUA. Itse maksoin "vanhoina hyvinä" aikoina asuntolainan korkoa joka oli pahimillaan 15% ei paljon naurattanut, Nyt maksa uudesta asunnosta murto-osa korkoa.

      Suomessa nautitaan Pohjoismaiden matalimmista asuntolainojen marginaaleista. Viime lokakuussa keskimääräinen marginaali oli Suomessa 1,24 %, Ruotsissa 1,59 % ja Tanskassa sekä Norjassa yli 2 %. Tästä Ruotisi saa kiittää myös EU:ta vaikka ei EMUuun kuulukkaan. Norja ei kuulu kumpaankaan ja hintataso on aivan eri luokkaa kuin meillä tai Ruotsissa.

      Ääni Niinistölle - ehdottomasti.

      • kerro.muutakin

        Hyvää Niinistöstä tuo ei riitä vielä äänenantoon tuolle tyypille?


      • osaatte-sitten-vääristää

        Siihen hyvät asiat loppuvatkin. Tai jos tarkemmin ajattelemme alhaisilla koroilla on saaru nuoret velkaantumaan kaulaa myöten eikä koronnousulle ole prosentinkaan varaa. Se siitä-kin.


    • tuhontiellä

      Kokoomuksen valta on saatava pois ...... muuten Suomi tuhoutuu lopullisesti .... ne nilkit veivät euroon ja euhunkin ...... mitä vielä nämä tekevät ....... ANTAVAT SUOMEN MENNÄ LIITTOVALTIOON ......... JA SILLOIN EI SUOMI SITÄ PÄÄTÄ YKSIN VAAN EUROOPPA !!!

      Pirulle on annettu etusormi ... joka vie koko Suomen ... kiitos kokoomus .. sdp !!

    • pahatvoimatliitossa

      "Ruotsin ja Suomen perusvarallisuus on aivan eri tasolla, ei kannata verrata".
      Kyllä Suomellakin olisi varaa itsenäiseen elämään jos maan kansallisomaisuutta olisi alettu hävittää kokoomuspoliitikkojen toimesta toinen toistaan typerämmillä kaupoilla ja toimilla joiden selityksenä taitaa olla pahimman laatuinen korruptio mitkä kunnon sosialistit aina siunasivat
      Lisäksi maata on velkaannutettu edesvatuuttomasti, jälleen kokoomuksen ja sosialistien yhteisponnistuksin.
      Tarkoituksena kai onkin ajaa sellaiseen jamaan että väitteet että maamme ei yksin selviydy tulevat todeksi.

    • Törttöpilit

      Niinistölle ja PÖÖÖÖ Lipposelle pitäisi varata yksiöt linnan kellarista loppuiäksi, varsinaiset törttöveljekset molemmat!
      Aiheuttaneet korvaamatonta vahinkoa Suomalaisille!

    • eu-diktatuuri

      http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta. Lukekaa minkälainen mies meillä on presidenttinä. Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994)
      Väyrynen on ainut ehdokas joka kykenee haastamaan Niinistön. Seppo Hauta- Aho toimii tällä hetkellä Väyrysen avustajana. Hän on julkaissut myös kasetin Laki ja oikeus, jota ei varmaankaan saa enää mistään. Siinä kasetilla kerrotaan totuus eu:sta, selvällä suomenkielellä. Väyrynen tietää totuuden, miten kansaa harhautettiin ja hän tietää myös keinot, miten tästä kurimuksesta päästään eroon. Ihmetellä sopii, miten mies, joka on syyllistynyt tekoon, jota voidaan pitää maanpetoksena, kehtaa edes asettua ehdolle. Vai onko Niinistö niin varma, ettei asia tule koskaan esille. Kaikki tämä on historiaa, mutta totuus ei vanhene koskaan, totuus tulee esille aina, se voi tulla esiin myös yllättävissä tilanteissa. Tieto Niinistön petoksesta voi tulla jopa ulkomailta. En ihmettelisi lainkaan, jos lähiaikoina julkaistaisiin ulkomaanlehdistössä kyseinen artikkeli, tai osa siitä. Niinistö ei ole lainkaan niin suosittu, kuin kotimaan lehdistö antaa ymmärtää.

    • NIINISTÖULOS

      KAPITALISTI-KOKOOMUSLAISET OVAT SUOMEEN AIHEUTTANEET TULOEROT !!

      Nyt on aika saada toisenlainen suunta ..... SE LÄHTEE UUDESTA PRESIDENTISTÄ !!!

    • lkjklkj

      Mikä on noitten vastuu seurauksista!

    • ukkoulos

      Kokoomus sai Suomesta eurooppalaisen jäsenen eu:hun ...... ja siinä mukana nykyinen presidentti Niinistö ........... SIITÄ MAKSAMME KOVAN HINNAN !!!

    • Emunmetsästäjä

      Niinistön ja Lipposen suosikki lintu on Emu, tyhmä lintu brysselistä, sulkasato lähellä, juoksee kuin päätön kana!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe