Mitä voin tehdä kun olen ihastunut??

Ihastunut10

Moi! Oon nuori tyttö ja oon ihastunut luokallani olevaan poikaan, ja hän ehkä minuun. meillä menee hyvin ollaan hyviä kavereita ja olen hänen kanssaan monesti koulussa kaveriporukassa. Ongelma onkin se että se on koko viikon koittanut jankata että kuinka paljon tykkään hänestä rakkaudella. Itse hän sanoi 95%, mutta en uskalla sanoa hänelle sitä kuinka paljon hänestä tykkään, koska minua pelottaa että hän kertoo toisilla luokilla oleville kavereilleen ja sitten mua aletaan kiusaamaan siitä tai koko ajan tullaan mainitsemaan siitä ja lopulta siitä tietää myös kotiväki ja sukulaiset :(. olen sanonut siitä hänelle ja hän on kertonut että ei kerro kenellekkään jos kerron, mutta en vaan uskalla ja en voi oikein olla hänen kanssa kahdestaankaan kun sitten kaikki muut meidän luokkalaiset seuraa:/. Laitoin perjantaina koulun jälkeen hänen pulpetin kanteen sinitarralla paperin palan johon olin piirtänyt sydämen, eikä hän toistaiseksi ole sitä huomannut. Hän esittää sellaisia merkkejä että tykkäisi minusta mutta en vain voi jostakin syystä vain uskoa häntä:´(. Olen sanonut hänelle että kerron kuinka paljon tykkään hänestä heti, kun uskon että se on 95%. Olisin todella kiitollinen jos kertoisitte mitä voin tehdä.

4

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PysyRohkeana

      Tekstisi oli hieman sekava, mutta ymmärtääkseni yrität peitellä tunteitasi mainitsemaasi poikaa kohtaan, sillä pelkäät hänen kavereittensa suhtautuvan asiaan huonosti. Muista, että ihastumisen tunteita ei kannata hävetä, sillä ne ovat osa nuoren elämää. Saatat elämäsi aikana ihastua lukuisiin poikiin, ja se on hyvin normaalia aivoissa tapahtuvaa toimintaa. Mutta pidemmittä puheitta mennään asiaan.

      Mainitsit tekstissäsi, että poika uskoo sinun olevan ihastunut häneen, mutta et joka tapauksessa halua paljastaa hänelle ihastuksen kohdettasi. Sinulla olisi kuitenkin nyt hyvä tilaisuus sanoa hänelle suoraan tunteistasi, sillä saatat myöhemmin joutua pettymykseen. Jos et anna pojalle yhtään vihjeitä siitä, mitä päässäsi oikeasti liikkuu, hän menettää kiinnostuksensa sinuun kokonaan ja siirtyy eteenpäin elämässään. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä hänen kaverinsa tai muut ajattelevat sinusta jälkeenpäin. Jos haluat kuitenkin varmistaa, ettei sinua kiusata paljastamisen jälkeen, kannattaa keskustella asiasta vanhemmille tai opettajalle ennen kuin menet pojan eteen kertomaan. Uskon, että vanhempasi ovat tarpeeksi kypsiä ymmärtämään tällaisia asioita, joten älä suotta pelkää seurauksia. Pysy rohkeana, ja jos poika ei ollutkaan se oikea, löydät aina paremman sitten tulevaisuudessa.

    • Kärtty

      Opettele kirjoittaan ja sit vaan kysyt

    • Huolesi on aivan ymmärrettävä, mutta suurta vahinkoa tuskin tulee kummallekaan, jos sanot pitäväsi hänestä melko paljon. Toisaalta tuollaiset kysymykset ja keskustelut eivät ole mitään porukkakeskusteluja, vaan ne tulee tehdä kahden kesken.

      Kun kerran poika on vakuuttanut sinulle pitäväsi sinusta tietyllä prosenttimäärällä, ovat ne vain pelkkiä sanoja. Mitä hän on tehnyt osoittaakseen tätä jokseenkin korkeaa rakkauden astetta? Onko hän pyytänyt sinua teffeille, siis olemaan kahden jossain, vaikkapa elokuviin tai jotain sellaista? Onko hän antanut sinulle jotain lahjoja? Pelkkä vastauksen kärttäminen ei ole kovin hyvä osoitus lemmen tunteista.

      Mikäli hän sinulta vastausta edelleen pyytää ja odottaa, voisit vihjata hänelle, että yleensä käydään treffeillä edes kerran, ennen kuin rakkaudesta edes aletaan puhua.

    • Hahhahhaa.........öööö

      Joo että yyyyyyäääääääkkkkkkkk?????? XDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe