Suomi24 massiivisen mainosspämmäyksen kohteena

Yli puolet uusista aloituksista on mainosspämmiä.

Näinkö heikkoa on automaattivalvonta?
2
Ilmoita

Automaatttimode ei reagoi spämmiin millään tavalla. Vaikka ilmiannnat massapostituksen niin automaattti ei käy tarkistamassa onko viestistä identtisiä kopioita. Vasta kun ihminen lukee ilmiannot niin jotakin tapahtuu.

Samaan aikaan automaattti poistaa asiallisia viestejä. Miksiköhän Suomi24:llä on keskustelufoorumina niin huono maine, hmm? Huonosti toiminut ja mielivaltaa harrastanut sheriffiporukka korvattiin vielä huonommin toimivalla automaatilla.

Seksipalstoilla Suomi24 sallii muutamien toimijoiden kuten runkkaa.com ja suomiporno.net (ilmeisesti saman omistajan) lähetellä varsin vapaasti spämmejään lehdet ja elokuvat palstalle. Ovat ilmeisesti mainostuksesta AIIeriIIe maksaneita yhteistyökumppaneita.

Tämä koko keskustelufoorumi on pelkkä sivulause mainosmyynnissä. Palstojen sisällöillä ei ole väliä kun raha tulee mainosklikkauksista ja treffiprofiileista.
4
Ilmoita
Se on taas näköjään peli-ilta, ja Suomi24 botti polvillaan spämmibotin edessä.
1
Ilmoita
Tänä iltana jokainen aloitus mainosspämmiä.
2
Ilmoita
Kumma juttu, kuinka tismalleen sama "viesti" pääsee kymmenen minuutin aika muutamia kymmeniä kertoja läpi. Viestissä vieläpä linkki. Tuo tapahtuu aika usein yön hiljaisina hetkinä, jolloin palvelimella ei ole paljoa liikennettä.
1
Ilmoita
Mutta sanokaas miten saisin saman aloituksen oikealle palstalle samansisältöisenä kun olen sen vahingossa laittanut väärän aihepiirin alle? Osaatteko auttaa. Joskus niin vaan tapahtuu menee vaikka otsikon paikakunnat alle ja sitten sitä ei saa enää muutettua oikean kaupungin alle. Pitääkö muuttaa otsikkoa? Eikö aloituksia voi itse poistaa.
1 VASTAUS:
Voit pyytää palautesivun kautta siirtämistä tai sitten voit antaa toisessa keskustelussa linkin tuohon väärään paikkaan joutuneeseen viestiin.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suomi24 massiivisen mainosspämmäyksen kohteena

Yli puolet uusista aloituksista on mainosspämmiä.

Näinkö heikkoa on automaattivalvonta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta