Mitä toimia Hallitus tehnyt turvallisuuden eteen ?

Hallitsematonn

Turvallisuus dramaattisestti laskenut onko Hallituksen ainoat keinot lisätä kotouttamisrahaa ja puhua asiasta. Tanskanmalli olellisestti parempi .

22

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4353535535

      Ei hallitusta kiinnosta kansalaistensa turvallisuus, tärkeäpi on hyssytellä ja vaan keskustella sekä syyllistää kantaväestöä miten kotouttaminen on epäonnistunut, siitähän se kaikki on herrojen mielestä kiinni.

      • SuuomiNouseeTaikaseinäst

        Veronmaksajien rahoilla pyörivä miljardien eurojen pakolaisbisnes omille eturyhmille.

        Ulkomaisen halpatyön rantauttaminen Suomeen ja suomalaisen TES-palkatun työn ulosliputus. Näin saadaan myös työntekijän etuja turvaava ammattiyhdistysliike alas ja työväestö hajanaiseksi, joka palvelee ihmisriistoa.

        ETA- sekä EU-alueen ulkopuolisen halpatyövoiman tarveharkinnan poisto. Asiantuntijat ja ammattilaisethan pääsevät Suomeen jo nykyään, joten tarverharkinnan poisto vaaditaan jotta maahamme saadaan aasialaista halpatyövoimaa.

        EK-Kokoomuksen idea sosialisoida yritysten palkkakulut veronmaksajille, yhteiskunnalle ja kansalle maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden 70%:n palkkatuella. Tämä on samalla myös EK-Kokoomuksen yrityksille luoma sosiaaliturvajärjestelmä, kun suurin osa palkkakuluista sosialisoidaan, mutta palkkakulusäästöistä kasvavat voitot yritykset ja niiden omistajat kyllä yksityistävät.

        Orpon Kokoomus ja Sipilän Kepu ajavat kaikille maahantulijoille myös täyttä Suomen sosiaaliturvaa heti maahan tultaessa, jopa opiskelijoille. Tämä koko maailman sosiaalitoimistona toimiminen on keino houkuttaa "osaajia" Suomeen paljon nykyistä enemmän, ja EK-Kokoomus puhuukin kymmenistä tuhansista 70% palkkatuetuista moniosaajista ensi hallituskaudella. Miksi osaajat tarvitsevat muuten 70% palkkatukea? Ja onko EK-Kokoomukselle luvattu joltain taholta jo hallituspaikka?

        Orpon EK-Kokoomuksen ja Sipilän Kepun Suomi nousuun taikaseinästä!


    • Vastuuta

      Kotouttamisrahat yms otettava tänne päästäneiden puoluetukirahoista eikä taas Veronmaksajilta he ovat puoluetukirahatkin maksaneet näin huonot päätökset edes hieman kompensoituu.

    • tilastotero

      Suomessa rikollisuus on laskenut, jos nyt tarkkoja ollaan

      • No eipäs ole laskenut eilen uutisoitiin asuntomurrot lisääntyneet paljon. Että silleen.


    • hyssyttely-pois

      ja kaikki joutoloiset mamut ulos sekä ovet kiinni, siinä kaikki.
      päättäjät nuolee eu-per-sei-tä,siinä syy kantaväen inhoon.
      nykypeli on uskomattoman typerää,vaikka sitä mistä suunnasta tutkailee. päättäjä=idiootti.

    • tositarina89

      No Penahan sen keksi et otetaan lisää ulkomailta porukkaa tukemaan edellisiä terroristeja sillä kuulemma saadaan rauha pysymään kaduilla.

    • JohtoVaihtoonNopeasti

      Hallitus, siis kokoomus Kepu ja aiemmin vas vihreät,,, ne kaikki ovat tehneet kaikkensa Suomen alas ajon eteen.
      On esim. täysin suurta naivismia tarkoittaen annettu paperittoimien tulla maahan, 2015, noin 37000 kpl, tuli kela lomille Suomeen!!! Kallista turismia, ja huono turvallisuus.
      Rosvoja on asutettu kansan pariin, tietämättä niiden taustoja.
      Ja joka vuosi tulee tuhansia lisää!!!
      Kotoutus lomat on kalliit ja pitkät.

      Isot puolueet, ja Sipilä, Orpo, Pers Niinistö välttelevät vastuuta turvattomuudesta!!
      - Mutta ne tippuvat kuin Angela Merkel, kun kansa huomaa osaamattomuuden ja syvän typeryyden maan johdossa!

      • No eikös se hallituksen työllistäminen mennyt persiilleen, jos eilisiä uutisista on mitään merkkiä ?
        Työttömien määrähän vain lisääntyi todellisuudessa tuolla tilastojen kikailuilla. Että silleen.


      • vesiastia

        Heh, unohdit mainita oman puolueesi, persut, olitte hallituksessa siunaamassa pakolaisten tulon tänne. Jatkossa olette joka helevetin äänestyksessä antaneet luottamuksen hallitukselle, tai äänestänet tyhjää, jopa Soinitakinkääntäjä tapauksessa ja nyt muka olette juuri ennen vaaleja esittämässä välikysymystä hallitukselle, jota olette joka kerta tukeneet, kaksinaamaista.


    • Rasismieliminoitava

      Lisättävä poliisin resursseja MERKITTÄVÄSTI jotta natsit saadaan pikaisesti kuriin ja rasismi eliminoitua. Itsenäisyyspäivä oli selkeä hälytysmerkki, että nyt on raja ylitetty. Fasismi on jyrkässä nousussa, on ryhdyttävä välittömästi täsmäiskuihin sen kitkemiseksi.

    • Hallitus ei kotouttamisrahoista päätä. Lisääminen olisi sinällään kyllä paikallaan ja voisi lisätä turvallisuutta.

      Hallitus on päin vastoin heikentänyt turvallisuutta. Maahanmuuttajia on suljettu leireille, eristetty valtaväestöstä, käännytetty mielivaltaisin perustein, pidetty löysässä hirressä roikkumassa kuukausitolkulla, jne. Miksi? Koska raha ja persunpelko.

      • No Suomen hallitus on nössöä porukkaa, ettei ne edes uskalla alentaa matujen tukirahoja niin pieniksi, että Suomen houkuttelevaisuus loppuu kun seinään. Miksi pitää maksaa Euroopan suurimmat tukirahat oleskelijoille ? Eiköhän noille pakoloisille riitä 1 € / päivä eihän ne isompiin tuloihin ole tottuneet omissa maissaankaan, niin loppu rahan lähettely ISIS joukoille. Että silleen.


      • Että_silleen kirjoitti:

        No Suomen hallitus on nössöä porukkaa, ettei ne edes uskalla alentaa matujen tukirahoja niin pieniksi, että Suomen houkuttelevaisuus loppuu kun seinään. Miksi pitää maksaa Euroopan suurimmat tukirahat oleskelijoille ? Eiköhän noille pakoloisille riitä 1 € / päivä eihän ne isompiin tuloihin ole tottuneet omissa maissaankaan, niin loppu rahan lähettely ISIS joukoille. Että silleen.

        Miksi ihmeessä niin pitäisi tehdä? Meillähän on ongelma pikemminkin siinä, että maahanmuuttajia on aivan liian vähän ja tukiverkostot vielä heillekin reilusti alimitoitettuja.

        Ja kun nyt melkein sivistysvaltiossa eletään, niin minusta on hienoa, että kaikilla on suurin piirtein sama tukiverkko käytettävissään. Myös sinulla.


      • oleskelut.loppuu

        haista jo paska oleskelija


      • oleskelut.loppuu kirjoitti:

        haista jo paska oleskelija

        Jos sitä ulostetta näillä palstoilla olisi hieman vähemmän, mutta minkäs sille mahtaa. Meilläpäin vieläkin on se sananvapaus, niin surullista kuin sekoilujanne onkin katsoa.


    • syyll-orpo.sipilä.press

      Onhan hallitus tehnyt jotain. Palkannut 50 poliisia vahtimaan internettiä, jottei suomalaiset kirjoitustaitoiset kansalaiset morkkaa matuja NETISSÄ.

      NETISSÄ sitä vastoin matut saavat houkutella kaikessa rauhassa SUOMALAISIA TYTTÖJÄ raiskattavakseen. Siitä ei hallitus näemmä tunne huolta.

      Poliisi kehottaa kansalaisia itseään pitämämään huolta tytöistään.

    • KiitosSipilä

      Hallitus heitti PS:n ulos riveistään, se oli hyvin tehty turvallisuuden eteen.

    • jjuuuujjoooojjuu

      Sekasorto maan sisällä kasvaa vauhdilla ja vanha turvallisuuden tunne on mennyt, velka kasvaa myös jatkuvasti ja ratkaisuna on ollut sen hidastaminen, kun oikeasti sitä olisi pitänyt nousukautena lyhentää pois. Eli asioiden hoito on arvoasteikolla ala-arvoista.

    • oikeat-kieltopäätökset

      En ihan tarkkaan tiedä, lähtikö viherlippuisten natsien totaalikielto alunperin hallituksesta, mutta joka tapauksessa käräjäoikeus ja hovioikeus (sekä pian myös korkein oikeus) tekivät tasan tarkkaan ainoan oikean päätöksen kieltäessään kyseiset natsipuuhastelut. Myös hakaristiliput olisi kiellettävä mm. Saksan ja Itävallan tapaan.
      Luulen, että nimenomaan noissa molemmissa maissa on maailman paras kokemus ja tietämys siitä, mitä muuan yksipallinen itävaltalainen töhertäjäkorpraali sai aikaan kyseisen lippunsa kanssa ja mitä ei.

      • dasfaes

        Joopa joo. Se "itävaltalainen töhertäjäkorpraali" sattumoisin pelasti Suomen komukoilta. Vähän vois yrittää miettiä asioita rationaalisesti ja lopettaa tuo lapsellinen panikointi. Jos hakaristiliput/symbolit kielletään, niin pistetääs sitten samalla kieltoon myös neukkulan lippu?


    • yksipallinen-pelastajako

      No jopa ipana esittää viisauksia!! Pelasti komukoilta?? SKDL sai vuoden 1945 eduskuntavaaleissa 49 paikkaa eli SDP:n jälkeen toiseksi eniten ja jo 1958 eduskuntaan saatiin sos-puolueiden enemmistö 101-99. SKDL sai paikoista silloin eniten eli 50.
      Moniko heilutteli sirppiä-vasaraa itsenäisyyspäivänä Suomessa tai yleensä milloinkaan??? Siis NEUVOSTOLIITON lippua.
      Sen yksipallisen mielisairaan joukot eivät ihan pelastaneet, vaan polttivat sattumoisin mm. koko Lapin. Huolimatonta tulenkäsittelyäkö vain? Hahahahahahahahahahah..
      Sen sijaan natseilla oli vaikeuksia saada sitä töhertäjän yhtäkään pallia palamaan edes säännöstelybensiinillä Berliinissä vappuaattona 1945.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe