mindcontrol revised

gap.gap.gap

Erilaisia vaikutustyrityksiä puuhastelevat valtioiden ns. salaiset organisaatiot ottavat kohteikseen tavallisia ihmisiä tai ns. toisinajattelijoita, mitään poliittista perustetta ei ole.
Tekevät niin, koska vain voivat. Sillä on työllistävä vaikutus.

Ensin tunkeutuminen kotiin, siten, että kohde tietää sen.
Sitten 24/7 säteilytys - niin, että kohde ymmärtää senkin.

Jostain luotettavalta taholta pari uhkausta:
1. kuinka on terveytesi laita
2. haluatko elää

Ajan kanssa lähimpien ystävien ja naapurien avustuksella, lapset onneksi voidaan lukea pois, ihminen saadaan näyttämään henkisesti epävakaalta tai jos psyyke ja talous kestävät, säteilyttämällä ja implanteilla tuntemaan itsensä niin vakavasti sairaaksi, että joutuu kohtaamaan mielessään kuoleman. Kuin taianomaisesti: oireita ei ole, kun käy lääkärissä.
Tutkimuksissa ei löydy mitään, koska kaikki edelliset ovat keinotekoisesti luotuja kipu- ja mielentiloja.

Siinä mind control kuvio pähkinänkuoressa.

91

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedonjanoinen

      Olet osin oikeassa mutta minulle tehty tätä vasemman jalan säteilytystä jo vuodesta 2013 ja tässä alapuolella olevassa diagnoosissa tulos, eli näkyvää jälkeä tulee kun tarpeeksi kauan kiduttavat... Nyt vain pitäisi jostain saada todisteet että ei normaalilla 49 vuotiaalla ole näin huonossa kunnossa ja osittain revenneet jänteet ellei niihin olisi ulkopuolelta vaikutettu..


      Molemmin puolin symmetrisesti on proksimaalisen hamstringjänteiden kasta tendinoosia, jänteet ovat yhtenäiset mutta etenkin semimembranosus jänteiden origossa molemmin puolin on istuinkyhmyn footprintia vasten nesteistä partiellia repeämää. Lievempää nesteilyä on myös conjoined tendon alueella. Vasemmalla on hieman oikeata puolta runsaampi pehmytosaödeemaa proksimaaliset hamstringjänteitä vasten.
      Lonkissa ei selkeää nesteilyä tai synoviittia. Oikeassa lonkassa on acetabulumin katon rustovauriota ja subkondraalisesti kystia sekä ödeemaa. Vasemmalla lantion kuvien puitteissa arvioituna paremmin säilyneet rustopinnat. Kirj. Marjut Kivimäki

      • N51

        Minulla oikeassa jalassa on vaivaisenluu, varpaiden välissä syyliä ja neljännen varpaan hermoissa iskiashermon oireita ilman geneettistä taipumusta, siis MK-ULTRAlla aiheutettua.

        Olemme samasta lapsuuden kylästä (-80-luvulla), mutta en paljasta nimeäni.


      • oirejukka
        N51 kirjoitti:

        Minulla oikeassa jalassa on vaivaisenluu, varpaiden välissä syyliä ja neljännen varpaan hermoissa iskiashermon oireita ilman geneettistä taipumusta, siis MK-ULTRAlla aiheutettua.

        Olemme samasta lapsuuden kylästä (-80-luvulla), mutta en paljasta nimeäni.

        Vaurioita ja jälkitiloja hermoradoissa ja lihaksissa ympäri kroppaa. Arpikudosta. Veriarvot vituillaan. Paljon paljon muuta. Kaikki tutkittu niin ettei oireita ole ollut enää vuorokausiin.


      • oirejukka
        oirejukka kirjoitti:

        Vaurioita ja jälkitiloja hermoradoissa ja lihaksissa ympäri kroppaa. Arpikudosta. Veriarvot vituillaan. Paljon paljon muuta. Kaikki tutkittu niin ettei oireita ole ollut enää vuorokausiin.

        Kaikessa mitä on tutkittu on ollut jonkinlaista häikkää. Joko pienempää tai hyvinkin pahasti pielessä. Ennen Jukan tekemää kidutusta olin täysin terve. En käyttänyt lääkäreitä vuosikymmeniin. Nyt on ollut pakko useita kertoja vuodessa. Sairaalatkin tullut tutuiksi.


    • HolyProphet00007

      Kiitos, tämä oli ihan hyvä kirjoitus.

      "Erilaisia vaikutustyrityksiä puuhastelevat valtioiden ns. salaiset organisaatiot ottavat kohteikseen tavallisia ihmisiä tai ns. toisinajattelijoita, mitään poliittista perustetta ei ole.
      Tekevät niin, koska vain voivat. Sillä on työllistävä vaikutus."


      Voi olla, että nekin harjoittavat tällaista toimintaa, ja varmasti tietyille ihmisille näin on käynytkin.

      "Ensin tunkeutuminen kotiin, siten, että kohde tietää sen.
      Sitten 24/7 säteilytys - niin, että kohde ymmärtää senkin."


      Kerran yllätin kotiin tunkeutujan, oli mukamas tekemässä jotain pistorasiahommia. Mitään ilmoitusta kyseisistä toimenpiteistä en ollut ikinä saanut ja sitä paitsi pistorasia hommat oli tehty talossamme aikoja sitten. Muistaakseni tyypillä oli sellainen nenä, joka oli joskus murtunut ja näytti olevan ihan kondiksessa, mustat hiukset ja puhui hyvää suomea.


      Säteilytystä en ole paljon kokenut, mutta silloin kun sitä koin, oli se rankkaa.



      "Jostain luotettavalta taholta pari uhkausta:
      1. kuinka on terveytesi laita
      2. haluatko elää"


      Itselläni tuli jokin aika sitten myöskin uhkaus, kerroin siitä jo aiemmin palstalla. Siinä mamu piti käsissään hiton moista astaloa ja tuijotti minua. En itse katsonut takaisin, tuijotin vain astaloa. Mamu totesi 'mitä sä mulkkaat'. Jatkoin matkaa, en jäänyt jutustelemaan. Yleisesti ottaen uhkaukset kohdallani ovat olleet hyvin paljon rankempia kuin kuvailet. Mutta kuitenkin osa niistä on siis yritetty jo toteuttaa.


      "Tutkimuksissa ei löydy mitään, koska kaikki edelliset ovat keinotekoisesti luotuja kipu- ja mielentiloja."


      Niin myrkky poistuu elimistöstä suhteellisen pian, puhutaan ihan päivistä. Kun minut vietiin ambulanssilla sairaalaan myrkyttämällä tehdyn murhayritykseni johdosta, aikaa oli jo kulunut sen verran, että myrkky oli haihtunut elimistöstäni. Kaikki vaikutti täysin keinotekoiselta ja järjestetyltä, henkeni pelastui nippa nappa. Diagnoosi oli voi olla bakteeri, vaikka sellaista ei löytynyt. Kysyin, mitenkä myrkky ja sain vastaukseksi - ei löytynyt. Ei tietenkään löytynyt, koska myrkytyksestä oli kulunut jo sen verran aikaa!

      • arvokyssäri

        "Niin myrkky poistuu elimistöstä suhteellisen pian, puhutaan ihan päivistä."

        MK Ultra ja sen johdannaisten klassinen tehtävä oli juurikin löytää sopivia kemikaaleja, joita voidaan käyttää niin pienissä määrissä, että niiden havaitseminen suhteessa niiden vaikutukseen on käytännössä mahdotonta normaaleilla terveydenhuollon indikaattoreilla.
        Sotilastason muuntohuumeet.

        Ohikulkijan ruiskuttama tippa iholle, auton sisätuulettimen ilmanottoaukkoon tai höyry rappukäytävässä riittää. Sivulliset uhrit? Eiväthän he tiedä ... hetken epämukava olo voi johtua mistä tahansa.


      • HolyProphet00007

        "MK Ultra ja sen johdannaisten klassinen tehtävä oli juurikin löytää sopivia kemikaaleja, joita voidaan käyttää niin pienissä määrissä, että niiden havaitseminen suhteessa niiden vaikutukseen on käytännössä mahdotonta normaaleilla terveydenhuollon indikaattoreilla.
        Sotilastason muuntohuumeet. "

        Olet ainakin oikeilla jäljillä ja selvästi perehtynyt asiaan.

        Myrkyn todentaminen on mahdotonta, jos ei ole juuri sitä myrkkyä paljastavia testejä. Sama pätee bakteereihin, jos suomessa tuntematon bakteeri aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen, ei sitä välttämättä suomessa kyetä todentamaan.


        Useimmat tunnetutkin myrkyt haihtuvat oksennuksen ym. mukana jo parissa kolmessa päivässä ja niitä ei pystytä sen takia todentamaan. Eli täydellinen murha on helppo toteuttaa, ellei joku sitten kerää oksennusjäämiä ja vie niitä jälkikäteen laboratorioon. Myrkytyskuolema ei välittömästi tappavalla myrkyllä onkin sangen v-mäinen tapa tappaa ihminen ja päästä todennäköisesti kuin koira veräjästä.

        Huumeissa on myöskin sama juttu, jos sinut huumataan ja kyseessä on tuntematon muuntohuume, ei sitä kyetä testeillä toteamaan.


      • ryssät.vtuun

        sadistille on paljon mieluisampaa pitkäkestoinen kidutus, kuin vain suoraviivainen teloitus, varsinkin jos se kohdistuu vieraan valtion kansalaiseen ... mielihyväperiaatteen lisäksi lavastettu sairaus on poliittisesti helpompi selittää, kuin suoraviivainen salamurha


    • Mindcontrol

      is mindless uncontrolness.

      • gap.is.a.gap

        :D
        a good idea, but closer to the truth could be:
        're-evaluated',
        'from another point of view',
        're-assested',
        'with amendments'


    • arvokyssäri

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Projekti_MK-Ultra
      muutama valinta sivustolta ... jotta oltaisiin oikeasti kartalla:
      "Tavoitteet
      Erään vuodelle 1955 päivätyn dokumentin mukaan[7] ohjelman tavoitteina oli löytää aineita, jotka
      vaikeuttavat järkevää ajattelua ja aiheuttavat impulsiivisuutta, jolloin huumattu menettää uskottavuutensa julkisuudessa
      aiheuttavat tunnettuihin sairauksiin liitettyjä väliaikaisia oireita
      parantavat kykyä sietää deprivaatiota, kidutusta, aivopesua ja manipulointia
      aiheuttavat muistihäiriöitä
      muokkaavat henkilön persoonallisuutta
      vaikeuttavat valehtelemista kuulusteltaessa
      haittaavat näkö- tai kuuloaistin toimintaa väliaikaisesti
      "
      Hämmentävää, että tämä jo -50 luvulla. Mihin projekti on edennyt vajaat 70 vuotta myöhemmin?
      Ei varmasti ole haudattu juttu. Massamedian manipuloiva vaikutus. Sosiaalisen median manipuloiva vaikutus. Mitä muuta?

      Kävelet kauppakeskukseen, astut liukuhihnaan, jossa on sumuverhoon heijastettu mainoksia. Mitä sumussa on? Vainoharhainen? Vai todellisuutta? Kävelet isoon kauppakeskukseen, jonka alimmassa kerroksessa on hajuvesiosasto ... minkä vuoksi juuri alimmassa kerroksessa?

      • nwotänään

        Eliitin kivijalkakaupat, vaikkapa Korkeavuorenkadulla: radio on hiljaisella tai ei ollenkaan, saattaa olla jopa koira kaupassa, hinnat hieman korkeammat jne...


    • liisaihmemaasta

      Ihan noin perinteiesesti mind controlliin luetellaan seuraavat jutut:

      remotely induced mind control

      - dream manipulation

      - mood alteration

      - urge indunction

      - memory fogging

      • unia

        Tein dream manipulationista rikosilmoituksen Helsingin poliisille pari vuotta sitten. Sieltä tuli bumerangina takaisin vastaus, että ei tutkita.


      • korvamerkitty
        unia kirjoitti:

        Tein dream manipulationista rikosilmoituksen Helsingin poliisille pari vuotta sitten. Sieltä tuli bumerangina takaisin vastaus, että ei tutkita.

        Eivät tutki mikroaaltopyssyillä tehtyjä rikoksia. Tutkivatkohan, jos joku löytää sirut mri-kuvasta? Pienellä logiikalla niiden paikkoja voi päätellä. Tietenkin voivat niiden näkemisen kuvasta estää. Tai laittavat uskomaan niiden olevan luomissa jalassa tms.


    • oirejukka

      Joo ei tosiaan oo hävinny oireiden aiheuttamat vauriot vaikkei lääkärissä oireita ole ollutkaan.

    • hakkeroitu

      Lisäksi kuuluu hermoston etämanipulointi (remote neural monitoring )monissa muodoissa. Eli ihmisiä voidaan hakkeroida kuin tietokoneita konsanaan. Kuka kehittelisi palomuurin, jolla estää se.


      • temppuilija kirjoitti:

        ELF 7.8 Hz
        Emme ole aseettomia.
        https://www.youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY
        apu on matkalla

        Vai oliko sen tasan 9 tai 8 ...

        erään pseudotieteellisen teorian mukaan edelllisten piäisi toimia tasapainottavina tekijöinä



    • tässä.tuore.kuva

      Kuvassa on reilu tunti sitten tapahtuneen melko voimakkaan etähyökkäyksen jättämä ruhje tai palovamma: https://tinyurl.com/y9tkvvqf

      Vatsassa tuntui äkillinen vihlaisu, joka jatkui kehon lävitse pyrstöön ja pyrstön aukon tienoille. Samalla hetkellä korvissa kuului voimakas risahdus tai räsähdys, joka tulee ikäänkuin sisältäkäsin. Tällä kerralla sain todisteen tapahtuneesta purkkiin eli kuvaan.

      Kerran aikaisemmin on jäänyt isompi palovamma nenänvarteen kun silmään alkoi yllättäen koskea kovasti ja näkökenttä vääristyi hetkellisesti kunnes pomppasin koneen äärestä pois ja näkö palautui heti normaaliksi.

      Tätä on jatkunut kesäkuusta 2014 lähtien taukoamatta mutta ilmeisesti jo paljon sitä ennenkin on ollut vastaavaa.

      Tarkoitus on yrittää löytää sopiva pieni mikrofoni, jonka voi laittaa korvaan ja yrittää tallentaa räsähdyksen ääni todisteeksi, mikäli se tallentuu eli on lopulta äänisignaali eikä jokin hermoa indusoiva muu taajuus.

      • tärykalvo

        Ei taida mikrofoni kuulla ääntä joka on vain "mielikuva". Brain to brain äänen näkee eeg:llä tms.


      • tärykalvo
        tärykalvo kirjoitti:

        Ei taida mikrofoni kuulla ääntä joka on vain "mielikuva". Brain to brain äänen näkee eeg:llä tms.

        Tosin verkossa oleva tallennin "kuulee" minkä tahansa halutun äänen.


    • aikaisempi.kuva

      Tässä on 11. helmikuuta edesmenneen isäni tekemä muistiinpano: https://tinyurl.com/yba4m25b

      Hän kertoi, että sohvalla loikollessaan hänen oikea kätensä oli tirvaissut häntä itseään kasvoihin salamannopeasti ikäänkuin kouristuksenomaisena refleksinä.

    • eilenn

      Eilen näin neljännen kerran, kun Securitas logo väläytetään ilmaan ja ihmisten alitajuntaan. On kyllä hulluksi mennyt maailma. Tämän jälkeen erittäin huono olo, joten kohditivat myös jonkinlaista elektronista häirintää samalla.

    • sirujukka
    • vanhempimalli
    • gdrgdrgddrdrdr

      Heti kun olisi tuoretta ja ihan kunnon materiaalia esittää siitä mitä tapahtuu ja kenen toimesta, "jukka" ilmestyy ketjuun sotkemaan.

      • vastaustakin

        Olen keskutellut sähköpostitse parin Jukan kiduttaman ihmisen kanssa. Nämä kidutukset eivät ole mitään hyökkäyksiä, vaan vuosia kestäneitä taukoamattomia kidutuksia kohti kuolemaa. Ovat todistettavasti erittäin huonossa kunnossa.


      • narsistijukka

        Hyvä pitää mielessä että Jukka itse kirjoittaa osan näistä jukkaviesteistä.


    • kertyy.materiaalia

      > Ei taida mikrofoni kuulla ääntä joka on vain "mielikuva". Brain to brain äänen näkee eeg:llä tms.

      Ainakin kuuluu selkeä kopina ja ropina suojaimissa yön hiljaisuudessa.

      Ensin räsähtää korvissa ja sitten heti perään muutaman millisekunnin viiveellä kolahtaa suojus ikäänkuin pieni kivi tiputettaisiin. Hyvin herkällä mikrofonilla ainakin suojaimen kolahdukset saisi tallennettua. Mikrofoni osoittamaan pään kohtaa suojaimessa. Toinen pikku mikki korvaan ja se on siinä.

      Myös pään alapuolella oleva suojus kopsahtaa eli tehoa riittää värkeissä vaikka on tullut ensin yhden yläpuolella olevan suojakerroksen läpi ja sitten pään lävitse.

      • dgdrgdrd

        Ja suojukset siis vaimentaa räsähdyksen siedettävälle tasolle. Ilman suojaimia räsähdys on kuin räjähdys pään sisällä. Ja se tulee juuri nukahtamisen hetkellä.

        Myös jos alkaa nuokkua jossain istuimessa, tulee rddäsähdys.


      • analogitallentaja

        Mikrofoni ei voi olla verkossa olevassa laitteessa jos näitä siruilla tehtyjä ääniä haluaa tallentaa. Muuten tallenteessa kuuluu sitä mitä halutaan.


      • juurikin
        dgdrgdrd kirjoitti:

        Ja suojukset siis vaimentaa räsähdyksen siedettävälle tasolle. Ilman suojaimia räsähdys on kuin räjähdys pään sisällä. Ja se tulee juuri nukahtamisen hetkellä.

        Myös jos alkaa nuokkua jossain istuimessa, tulee rddäsähdys.

        ju... juurikin nukahtamishetkellä häirintä on intensivisintä .... lienee tarkoitus estää nukahtaminen... loogista sinänsä, koska unen aikana psyyke korjaa itseään, selfcare mechanism


    • asdff

      Ne pystyy laittaa ihmisen painamaan omia silmiään.

    • dfvdvdfvddvd

      > Hyvä pitää mielessä että Jukka itse kirjoittaa osan näistä jukkaviesteistä.

      Jukkaviestithän ovat sitä tasoa, että jos niitä joku muu kuin salaisen myyräpuolueen edustaja kirjoittelisi, niin haettaisiin äkkiä kotoa.

      Siinä kirjoittaja pyrkii kriminalisoimaan keskustelun ilmiöstä, joka on olemassaoleva asia ja jota on ryhdytty pohtimaan keinoja todentamiseen ja todisteiden hankkimiseen oikeusjuttuja varten. Tämähän ei lopu muulla kuin oikeuden päätöksellä - ja se oikeus joutuu päättämään asian siten kuin se on mutta vain mikäli pitävä näyttö voidaan hankkia.

      Pitävä käsitys koko asiasta on jo olemassa, mutta ennenkuin on muitakin ihmisiä joilla on edellytyksiä kehittää näkemystään ja tietoisuuttaan ei kannata keskustella muusta kuin ilmiöstä ja sitä vastaan suojautumisesta.

      Ei tässä asiassa ole kyse sairaudesta tai yksilön omasta ongelmasta. Vaan muusta. Ja sitä muuta ei kukaan täällä ole missään tapauksessa ole ollut halukas ymmärtämään.

      Kyse ei enää ole teoriasta vaan kyse on siitä, miten oikeutta varten hankitaan pitävä näyttö ja miten häirintää vastaan voi suojautua. Lopultahan asia koskettaa jokaista - myös niitä jotka juuri nyt kokevat olevansa "voittajien puolella".

      • narsistijukka

        En ole huomannut pyrkimystä keskustelun kriminalisoinnista. Hyvä kuitenkin pitää mielessä että Jukkaviestien takana on ihan aitoja tilanteita. Silti Jukka kirjoittaa näiden muiden henkilöiden lisäksi itsekin näitä Jukkaviestejä, aloittaa itestään ketjuja ja sekoittaa näitä myös muiden päiden ja tekstien kautta. Jukan motivaatiota näille voi vain arvailla.


      • m.i.a.again

        Olisiko Jukka myyrä?
        niitä todellisuudessa on - erään sellaisen kautta olen päätynyt koko teatterin kohteeksi, uskaltaisinko väittää... jopa sijaiskärsijäksi

        M.I.A. - Paper Planes (Official Music Video)


    • gråstenraiskaalapsia
    • vastaustakin

      "Jukkaviestithän ovat sitä tasoa, että jos niitä joku muu kuin salaisen myyräpuolueen edustaja kirjoittelisi, niin haettaisiin äkkiä kotoa."

      Miksi?
      Viestien taustalla on kyllä ihan oikeaa ja pahaa kidutusta ja tappamista. Jukka on jatkanut toimintaansa jo kauan. Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

    • lkjlkj

      ...psychotronic weapon can “cause the blocking of the freedom of will of a human being on a subliminal level” ...

      Siinä se, mikä oli vaikea laittaa sanoiksi..

      (tältä sivulta löysin sen https://humanrightswatch3blog.wordpress.com/)

      • liisaihmemaasta

        Hyvä, kansantajuinenn linkki. Panin sen toiseenkin ketjuun.


      • psykhopatic.attack

        psyk sublimaatio on psyykisen energian sitomista erilaisiin symboleihin, korkeimman tason psyykkistä toimintaa, joka on kaikkien lapsenomaisten defenssien ulkopuolella ie kieltäminen, heijastaminen, lohkominen, hajottaminen (skitsofrenia) jne... vain harvat kykenevät sublimoimaan ja sitä kautta jäsentelemään itseensä kohdistuvaa joukkovainoa.

        Edellinen edellyttää täydellisesti integroitunutta mieltä, jolla on käytettävissään kaikki - kaikki - alemman tason psyykettä ylläpitävät voimat ja kyky pitää ne kaikki tasapainossa.

        Täyslaidallisen ottaneet, jotka ovat vielä hengissä, ovat ylivoimaisesti kovimpia mieliä mitä maa päällään kantaa. Persoonallisuushäiriöiset tai muuten kehittymättömät mielet eivät kykene käsittelemään irrationaalista psyykistä hyökkäystä ja yksinkertaisesti päätyvät itsemurhaan.


    • myyrät.ja.torjujat

      > En ole huomannut pyrkimystä keskustelun kriminalisoinnista.

      Ai et vai. Ja lienet riihimäellä päin aravaanko oikein?

      Aina kun tällä palstalla yrittää esittää kunnollista materiaalia ja kunnollisia toimenpiteitä vakavan poliittisen kriisin hallintaan, alkaa jukkaviestien kriminaalisisältö tulvimaan heti poikkeuksetta millä herätetään tiettyjen tahojen mielenkiinto ja estetään asiallinen keskustelu asiasta. Se on myyrän työtä.

      Jos ei pysty olemaan avuksi todisteiden hankinnassa oikeutta varten, olemaan valmis käynnistämään oikeusjuttuja ja toimimaan todistajana oikeudessa, paikantamaan tekijöitä (useita jo tiedossa monilla paikkakunnilla), sekä keskustelemaan suojautumisesta ja palautumisesta häirintää vastaan, ei ole asiassa avuksi ja on syytä olettaa olevan siellä myyrien joukossa.

      Tämän enempää vatvomista asiassa ei tarvita. Joko haluaa tehdä asialle jotakin taikka ei halua.

      • liisaihmemaasta

        Onko Jukka Riihimäeltä päin ? Apua. Minä asun itse Riihimäeltä, mutta vaino niin rankkaa, että hengissä selviytyminen vie voimat. Kun pystyn, pientä tiedon levittämistä yritän
        . - Kun kerron selvällä suomenkielellä omista kokemuksista, ilmaantuu Jukkaviestejä.


      • HolyProphet00007

        "Jos ei pysty olemaan avuksi todisteiden hankinnassa oikeutta varten, olemaan valmis käynnistämään oikeusjuttuja ja toimimaan todistajana oikeudessa"

        Voi voi, elätkö fantasia maailmassa. Jotkut voisivat sanoa, että poliisi on perseestä, mutta itse olen sitä mieltä, että ei haukku haavaa tee ja poliisin solvaaminen on järjetöntä. Poliisi on pelkkä GS-murhaaja, joka tutkii asiat kääntäen, tekee päivästä yön ja yöstä päivän. Sateinen keli muuttuu kauniiksi ilmaksi ja päinvastoin, niin kuin myös käsitys sitä, kuka on syyllinen ja kuka syytön.. GS-vainon uhri tuomitaan aina, vaikka tämä olisi uhri ja syyllisistä tehdään väkisin uhreja.

        Kun joku GS-vainon uhri menee todistamaan jotakin poliisille, niin hän huomaa hyvin pian olevansa itse syyllinen ja syyllisten olevan uhreja.


      • mitäs.järjetön
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        "Jos ei pysty olemaan avuksi todisteiden hankinnassa oikeutta varten, olemaan valmis käynnistämään oikeusjuttuja ja toimimaan todistajana oikeudessa"

        Voi voi, elätkö fantasia maailmassa. Jotkut voisivat sanoa, että poliisi on perseestä, mutta itse olen sitä mieltä, että ei haukku haavaa tee ja poliisin solvaaminen on järjetöntä. Poliisi on pelkkä GS-murhaaja, joka tutkii asiat kääntäen, tekee päivästä yön ja yöstä päivän. Sateinen keli muuttuu kauniiksi ilmaksi ja päinvastoin, niin kuin myös käsitys sitä, kuka on syyllinen ja kuka syytön.. GS-vainon uhri tuomitaan aina, vaikka tämä olisi uhri ja syyllisistä tehdään väkisin uhreja.

        Kun joku GS-vainon uhri menee todistamaan jotakin poliisille, niin hän huomaa hyvin pian olevansa itse syyllinen ja syyllisten olevan uhreja.

        Onneksi olet ainakin rehellinen:

        "poliisin solvaaminen on järjetöntä"

        "Poliisi on pelkkä GS-murhaaja"

        Syyllisyydessä on sellainen taipumus että ajan kanssa se tulee ilmi. Johtuuko tästä että olet kysellyt niin paljon mitenkä vankila-maailmassa eletään?


    • giljajuakalia

      Joo mutta joku Marco on puhunut jossain jotakin ja siitä täytyy teidän kaikkien tietää.
      Marco, Marco...., oletko meidät hyljännyt ; onks Teostomaksut maksettu?

    • mikkotietäväinen

      Marco on leikannut jostain videostaan melkein minuutin; ajatelkaa!

    • myyrien.torjuja

      > Minä asun itse Riihimäeltä, mutta vaino niin rankkaa

      Riihimäkeläisenä esiintyvä taho on sitkeä ja piinaava harhaanjohtaja ja on itse taannoin tehnyt pikkutarkkoja huomautuksia, jotka linkittävät hänet suoraan häirintämyyriin.

      Hän ei missään tapauksessa aio sallia myyristä keskustelemista tai heidän paljastamistaan siten kuin tarpeen olisi, saatikka että olisi vetämässä heitä oikeuteen. Hänen sitkeytensä keskustelun häiriköinnissä on aivan yhtä korkealla tasolla kuin häirintämyyrienkin, jotka ovat kaikki käytännössä päätoimisia asiassa.

      Minä olen kaksi myyrää vetänyt oikeuteen, enkä epäröi tehdä samaa uudelleen kun todisteet sen mahdollistavat. Käytännössä' myyrille haetaan lähestymiskielto, jonka jälkeen häirinnän yhä jatkuessa viranomaiset voivat ryhtyä seuraamaan heidän toimintaansa ja yhteyksiään.

      • myyrien.torjuja

        > - Kun kerron selvällä suomenkielellä omista kokemuksista, ilmaantuu Jukkaviestejä

        Olen huomannut saman.

        Pahan akseli asiassa on välillä Riihimäki - Valkeakoski. Ja siihen välille jää ikävän kaupungin maineessa oleva vankila ja entinen varuskunta, jossa mielisairaala on aloittanut toiminnan noin vuonna 1930. Samassa kaupungissa on myös toiminut merkillinen salainen sisäoppilaitos, jossa vasemmistolaismyyriä koulutettiin oikeistoporvareiden rahoittamana. Eräänlainen hybridi siis jo tuolloin.

        Myyrien sisäoppilaitos ei koskaan loppunut vaan se laajeni hiljalleen kaupungin kokoiseksi. Ja tänään meno on sitä mitä sen nyt on todettu olevan.

        Hyvää asiassa on se, että täällä kuvio pyörii mikrokoossa - kaikki asiaanliittyvät tahot on paikannettavissa. Käytännössä kaikki täällä linkittyy asiaan poislukien ainoastaan ne, jotka sanalla ja teolla ovat itsensä asiasta etäännyttäneet.

        Myyrät seuraavat herpaantumatta ja ohjaavat taustalla ammattiliittojen ja puolueiden tai muiden järjestöjen jokaista jäsentä ja antavat heille virheellisiä ja harhaanjohtavia tietoja, joiden avulla "roolitetaan" jokin saaliiksi aiottu taho sopivasti ja luodaan hänelle roolihahmo. Kynnystä puuttua henkilön vapauksiin madalletaan systemaattisella ja organisoidulla toiminnalla.

        Hämmästyttävällä tavalla miltei kaikki osallistuvat innokkaasti roolihahmon "kehittämiseen" muun tekemisen puutteessa - arvaatte varmaan mikä on lopputulos.


      • liisaihmemaasta

        Nyt kyllä joku muu esiintyy riihimäkeläisenä. Minä olen huonokuntoinen mummo. En käy muuta kuin hissukseen kävelemässä ja kaupassa. Joutuvat keskittämään kodin ulkopuolella tapahtuvan vainon niihin. On stalkkereita piisannut.

        Enpä juuri kirjoittelua voi häritä, kun en kirjoita kuin riksun palstalle ja peacepinkiin.

        Viranomaiset tietävät kaiken


        Kotini on kidu.tuskammio

        Että jostakin toisesta on kyse, olisin utelias tietämään kenestä.


      • minua.et.hämää

        > Viranomaiset tietävät kaiken

        Kas kun ei "suojelijat". Et hämää minua.


      • pelko.ei.ole.aseemme
        liisaihmemaasta kirjoitti:

        Nyt kyllä joku muu esiintyy riihimäkeläisenä. Minä olen huonokuntoinen mummo. En käy muuta kuin hissukseen kävelemässä ja kaupassa. Joutuvat keskittämään kodin ulkopuolella tapahtuvan vainon niihin. On stalkkereita piisannut.

        Enpä juuri kirjoittelua voi häritä, kun en kirjoita kuin riksun palstalle ja peacepinkiin.

        Viranomaiset tietävät kaiken


        Kotini on kidu.tuskammio

        Että jostakin toisesta on kyse, olisin utelias tietämään kenestä.

        Viranomaiset ovat jotenkin vajaa-älyisiä. Lakaisevat ongelman junan alle, sen sijaan, että puuttuisivat itse sairauteen ja purkaisivat yksilöihin vaikuttavan infran.

        Jos heiltä puuttuu tieto ja taito purkaa infra - olisi aika kysyä ystäviltä, kuinka se tehdään.
        Jos puuttuu tahto - ovat sitten seuraavia.
        Surullisin ajatus on - ovat mukana jutussa niin syvällä, että eivät yksinkertaisesti uskalla puuttua asiaan.
        Pelkoihin perustuvat toimintamallit.


      • HolyProphet00007
        myyrien.torjuja kirjoitti:

        > - Kun kerron selvällä suomenkielellä omista kokemuksista, ilmaantuu Jukkaviestejä

        Olen huomannut saman.

        Pahan akseli asiassa on välillä Riihimäki - Valkeakoski. Ja siihen välille jää ikävän kaupungin maineessa oleva vankila ja entinen varuskunta, jossa mielisairaala on aloittanut toiminnan noin vuonna 1930. Samassa kaupungissa on myös toiminut merkillinen salainen sisäoppilaitos, jossa vasemmistolaismyyriä koulutettiin oikeistoporvareiden rahoittamana. Eräänlainen hybridi siis jo tuolloin.

        Myyrien sisäoppilaitos ei koskaan loppunut vaan se laajeni hiljalleen kaupungin kokoiseksi. Ja tänään meno on sitä mitä sen nyt on todettu olevan.

        Hyvää asiassa on se, että täällä kuvio pyörii mikrokoossa - kaikki asiaanliittyvät tahot on paikannettavissa. Käytännössä kaikki täällä linkittyy asiaan poislukien ainoastaan ne, jotka sanalla ja teolla ovat itsensä asiasta etäännyttäneet.

        Myyrät seuraavat herpaantumatta ja ohjaavat taustalla ammattiliittojen ja puolueiden tai muiden järjestöjen jokaista jäsentä ja antavat heille virheellisiä ja harhaanjohtavia tietoja, joiden avulla "roolitetaan" jokin saaliiksi aiottu taho sopivasti ja luodaan hänelle roolihahmo. Kynnystä puuttua henkilön vapauksiin madalletaan systemaattisella ja organisoidulla toiminnalla.

        Hämmästyttävällä tavalla miltei kaikki osallistuvat innokkaasti roolihahmon "kehittämiseen" muun tekemisen puutteessa - arvaatte varmaan mikä on lopputulos.

        " Kun kerron selvällä suomenkielellä omista kokemuksista, ilmaantuu Jukkaviestejä

        Olen huomannut saman."

        Oletteko huomanneet rahastonhoitaja-viestejä? Ilmestyykö niitä myös keskusteluihin, joissa te kerrotte kokemuksistanne?


      • pisteleekö.sormissa
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        " Kun kerron selvällä suomenkielellä omista kokemuksista, ilmaantuu Jukkaviestejä

        Olen huomannut saman."

        Oletteko huomanneet rahastonhoitaja-viestejä? Ilmestyykö niitä myös keskusteluihin, joissa te kerrotte kokemuksistanne?

        Etsin palstan läpi eikä täällä ole yhtään rahastonhoitaja viestiä.

        Mistä sä oikein puhut?

        Onks kaikki ok?


    • täälläjatkuu

      Eilen ja tänään, aamulla herätessä, kovat tärinät aiheutettiin vartaloon. Vapaapäivinä, aatto ja joulupäivä. Tekevät voimattomaksi. Millä oikeudella... ne tyypit ja heidän järjestelmät, he ovat jotain niin painajaismaisen kauheeta. Dream manipulation lisäksi voivat laittaa kuvia mieleen myös maatessa silmät kiinni. Esim. valvontakameran kuvan ja aiheuttaa samalla ihan hirveetä olotilaa. Vahvat epäilyt, että Securitaksella käytössä nämä mind controll kidutussysteemit tavallisia kansalaisia kohtaan. Siis kun ihmiset ovat kotonansa!! Joulupäivän aamu pilalla. Valvottivat myös koko yön. Eilen aattona kävin vielä ruokakaupassa. 5 min sain olla normaalisti, sen jälkeen laitettiin häirintä systeemi päälle ja hirveät olotilat. Pahin olo kesti 4 tuntia, sitten hieman helpotti, mutta vaikutus oli koko päivän.

      • VähemmänViinaa

        Vapinat vähenee kun edellisenä iltana et juo viinaa kovinkaan montaa pullollista.

        Deliriumhan tuollaisesta juopottelusta seuraa.


      • HolyProphet00007

        "Deliriumhan tuollaisesta juopottelusta seuraa. "

        Mikä delirium?

        Voitko olla hiukan täsmällisempi, koska vaihtoehtoja on todella paljon.


      • Tiedonjanoinen

        Vahvat epäilyt, että Securitaksella käytössä nämä mind controll kidutussysteemit tavallisia kansalaisia kohtaan. Siis kun ihmiset ovat kotonansa!!

        Olen samaa mieltä koska täälläkin kotona on asennettu samanlaiset laitteet, ne pitäisi vaan oppia tunnistamaan, ainakin laserin tunnistaa kun nukkuu valkoisen ilman pussilakanaa olevan täkin alla niin pimeässä nuo saumalangat loistavat punaisena. Kokemusta siitäkin on... Nämä siat kun tekevät tätä varsinaista kovaa kidutustyötä juurikin yöllä etteivät vain jäisi kiinni, päivälläkin tekevät ainakin autossani mutta eihän vauhdissa kerkeä mitään laserin värejä alkaa tutkimaan...


      • etsi.ja.löydä
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        "Deliriumhan tuollaisesta juopottelusta seuraa. "

        Mikä delirium?

        Voitko olla hiukan täsmällisempi, koska vaihtoehtoja on todella paljon.

        Koska keskusteltiin alkoholin käytöstä ei pitäisi olla vaikeaa ymmärtää mistä keskusteltiin; ellei sitten kenties kyseessä ole henkilö joka jo on kyseisen tilan vaikutuksessa.

        "Delirium tremens eli juoppohulluus tarkoittaa tilaa, joka saattaa syntyä lopetettaessa alkoholin käyttö (äkillisesti) pitkäaikaisen käytön jälkeen."

        Onko tuttua?


      • HolyProphet00007

        Ja höpsistä pomppas sanon minä. Viittaat ilmeisesti juoppohulluuteen, jonka puhkeaminen on äärimmäisen harvinaista ja täytyy sanoa, että se on epätodennäköisin vaihtoehto.

        Todennäköisempiä vaihtoehtoja on, voisin sanoa, että melkein mikä muu vain delirium on todennäköisempi.


    • kidutusjatkuu

      Estävät nukahtamasta elekronisella häirinnällä. Ne oikeasti pystyy näkemään milloin on nukahtamaisillaan. Tehkää ihmiset kaikkenne, että elektroninen häirintä paljastetaan. Se on kidutusta. Salakuuntelevat myös ja tietävät mitkä ajatukset saavat ahdistumaan ja rupeavat laittaa näitä, eli voivat muuttaa mielialoja.

    • kidutusjatkuu

      Täytyy tehdä suunnitelma miten saadaan kaikki ihmiset ymmärtämään että tällaista on olemassa. Voivat aiheuttaa erittäin pahoja ahdistustiloja.

    • kidutusjatkuu

      Ne usein estää ihmistä tuntemasta hyvää olotilaa. Kun on nukahtamisillaan on hyvä olotila. Silloin ne säikäyttää elimistön hereille. Kolme kertaa tehtiin tämä tunnin aikana, jolloin makasin sängyssä. Sen jälkeen laitettiin niin sanottu nauha päälle, eli oli keksitty ihan järkkyttävän ahdistava juttu. Sitä pitivät mielessä noin 10 minuuttia jonka jälkeen krampit ja raivoaminen (en siis näkyvästi raivonnut, mutta voin kuvitella että joku joka ei pysty hallitsemaan itseään tekee sen). Sen jälkeen järkyttynyttä olotilaa.

      • ukraina.mielessä

        meitsiä ne on viimeaikoina uhkailleet sydänpysähdyksellä - haluavat tappaa mut - mulle se on aivan sama, mutta kipua rinnassa . mulle se on aivan sama ... olen vain jäävuoren huippu

        Oman näkemykseni mukaan, koska venäläiset eivät voi hyökätä suoraan Suomeen, tappavat meidät yksi kerrallaan. Sen vuoiksi olen vain jäävuoren huippu.

        Olemme jo sodassa.


      • kidutusjatkuu

        Yö jatkui näin: 1:32 kirjoitukseni jälkeen menin takaisin sänkyyn. Makasin valveilla pitkään, koska he häiritsivät koko ajan. Kello 3:17 laittoivat päälle täryytykset kehoon ja samalla korvien soiminen voimistui. Noin 3:30 nukahdin ja heräsin 4:05. Sinä aikana olin ihan syvänukuksissa eli näin heti selkeetä unta, joita normaalisti näkee vasta yli 5 tunnin nukkumisen jälkeen. Uni oli työhön liittyvä painajainen, unessa oli vartijat. Tämän lyhyen syvänukutuksen tekevät muutaman viikon välein. Nukuin klo 6-8, eli 2 tuntia! Tiesivät, että tänään on eka arkipäivä joulunpyhien jälkeen, joten sen takia antoivat nukkua vain 2 tuntia! Vaikka normaalisti olisi nukkunut luonnollista unta varmasti ihanat 8 tuntia.

        Nyt todella hirveä ja heikko olotila, kova järkytys siitä, että jotkut voivat tehdä tällaista ihmisiä kohtaan..


    • GoneIn60Hours

      Kyllä ne vaan salaa teidät MYRKYTTÄÄ, normi tapa HANKKIUTUA EROON IHMISISTÄ.

      Ihan samalla tavaralla mikä Hitlerinkin tappoi Argentiinassa, onhan tuota tullut nautittua, et kiitos vaan siitä punaviinistä.

      Onhan tuota itselläkin 1992-2008 valtiollinen polizeit huumannut vintin pimeeksi ravintoloissa, ainakin 30 kertaa Venäjä/Italia 1993-2008, joo sillä vittuperkelesaatana paskalla, n. 15 kertaa homot ekstaasilla, onneksi ei niin montaa kertaa.

      Ei tosiaankaan ihme, ettei lainvoima enää yllä tänne. It has been a wild ride, mein Blondit...

      Nauru pidentää ikää. Ho-ho-ho.

      • säälittävää.toimintaa

        Täytyy sanoa että potkut koko sakille.

        Ovat siis 30 kertaa koittaneet myrkyttää sut hengiltä ja joka kerta menee vituiksi?

        Ei kai salamurhaajat oikeasti ole noin toistaitoista väkeä? Amatööritkin yleensä onnistuu jo toisella tai viimeistää kolmannella kerralla.


    • GoneIn60Hours

      Ideahan on siinä, että VALTIO ja RAVINTOLOITSIJAT lypsää nämä huumatut rahoista kuiviin, koska viunahan siinä virtaa ja meno on kovaa kun pamahtaa lasiin tavaraa että ABYSS-olioita vaan kättelee... ja samalla pimpittää porukkaa.

      Lopulta tulee sitten sellaista tavaraa, että oksat pois... tappoi mm. Hitlerin. Ja käsittääkseni mm. Halmeen ja monet muut.

      Nice to know you, mein Blondit ... lets see who kills who.

      Kannattaa muuten katsoa IRON SKY ... paljon totuutta asiassa, vaikka ne OLIOT onkin vain huumeiden vaikutuksesta aiheutuvia aistiharhoja. Sinäänsä ihan mielenkiintoisia.

    • liisaihmemaasta

      VAROITUS JA NEUVO unihäirinnän kohteena oleville.

      Kun menet patjalle ja panet pään tyynyyn, pane heti silmät kiinni. Muuten pääsevät tekemään sellaisen ehdollistuksen, että jos nukahtamisen hetkellä suljet silmät ja heti herättävät, silmien sulkemiseen ehdollistuu herääminen. Eli heti kun suljet simät, heräät.

      Minä onneksi tiesin tämän etukäteen. Kun menin patjalle ja suljin silmät, heti tuli herätys. Siinä vaiheessa näkivät vain onko silmät vai kiinni. Nykyään näkevät aivotominnan ja siitä nukahtamisen.

      Nykyään on tehty sitä, että annetaan nukkua 10 min ja sitten hereille. Sekottaa unisysteemiä pahemmin.

      • liisa.ihmemaasta

        Puolesta öin tekevät sitä, että lopettavat "yleishäirinnän". Rentoudun het ja nukahdan, syväänkin uneen. Sitä reilu puoli tuntia ja sitten raju e-hyökkäys. Tälainen raju herätys kesken syvän unen sotkee varmaan aivojen luonnollisia unisysteemejä.


      • liisaihmemaasta

        Päiväunet eivät onnistu. Suuren osan vuorokaudesta pannaan korviin sihinää, sirinää ja välillä sietämätön metallinen sirklausääni.

        Jos muuten olisi rauhallista ja yritän ottaa päiväunet, se loppuu 10 minuutin kuluttua atomaattisen seurannan pannessa päälle äkkinäisen herätyksen.Syke hyppää 50 - 60 pykälän piikin, pari kole peräkkäin ja saatanan sihinät korviin.


      • vaaraton.tila
        liisaihmemaasta kirjoitti:

        Päiväunet eivät onnistu. Suuren osan vuorokaudesta pannaan korviin sihinää, sirinää ja välillä sietämätön metallinen sirklausääni.

        Jos muuten olisi rauhallista ja yritän ottaa päiväunet, se loppuu 10 minuutin kuluttua atomaattisen seurannan pannessa päälle äkkinäisen herätyksen.Syke hyppää 50 - 60 pykälän piikin, pari kole peräkkäin ja saatanan sihinät korviin.

        Itse kävisin tuollaisilla oireilla lääkärissä, toki mainitsematta säteilytyksestä mitään.

        Mutta kukin tyylillään.

        Tuskin tuo mitään vaarallista on kun täällä kirjoittelet...


      • liisaihmemaasta

        Ei muuten vaarallista kuin että TI:n tuhoaminen fyysisesti ja psyykisesti käynnissä.

        Sirinää korviin, on tavallinen häirinnän muoto.

        Unihäirinrintä GS:ssä on vakiokamaa.

        Kun ottaa huomioon, että minut on jo lapsena otettu kohteeksi eli olen yli 70 vuotta ollut vainon kohde, niin ei voi kuin ihmetellä, miten voin vielä olla hengissä.
        -olen koe-eläin, ei niitä tapeta vaan kerätään tietoa


      • gssirut

        Onhan toikin mahdollista mutta ei näitä siruja ole ollut kuin 90-luvulta asti. Mielikuviin itelläkin lapsuudesta sopivia muistoja. Ei sirut kuitenkaan ennen verkkoja ole toimineet gang stalkingin edellyttämällä tavalla.


      • liisaihmemaasta

        käypä lukemassa Alice in Wonderland brainwash - esimerkiksi,

        tai MK Ultra

        muitakin ohjelmia on ollut käytössä


        lastenkotilapsile on tehty vaikka mitä, korvauksia ovat myöhemmin saaneet koekaneiksi joutumisestaan, siis Suomessakin


      • ohjelmaanjoutunut

        Korean sodan aivopesuleirille joutuneille vangeille tehtiin niin voimakkaita ehdollistuksia, etteivät häviä koko elämän aikana. Niille ei voi tehdä mitään.

        TI:t jotuvat edelleen ehdollistusten kohteeksi, vaikka sirujen aikaa eletäänkin.















        Haluttiin, ettei minun kauttani eräs suku jatku. Jo leikki-ikäisenä minulle tehtiin ehdollistus uskomukseen. Heti, jos mieleeni tulee oma lapsi, mieleen läjähtää uskomus: jos synnytän lapsen, se on pahasti vammainen ja sen hoito tulee viemään kaiken aikani loppuiän. Muuta en ehdi tehdä. - Mitkään järkevät vastaväitteet eivät tehonneet tähän. -Vielä nyt yli 70-vuotiaana tämä uskomus tulee mieleen, jos omaa lasta ajattelen. Tosin nykyään imperfektissä.- Muita lapsettomuusvarmistuksia tehtiin myös.

        Ei tarvittu siruja.


    • kauankidutettu

      ihan vaan kokeilen

      • tmps.off

        nätistihän se viesti tuli läpi ja vielä säilykin
        itse vuodesta 2012 itse tiedostaen, sitä ennen jostain 1990 saakka


      • ihanjokuvaan

        Jos olisi kilpailu, häviaisit reilusri.Minun vainoni on alkanut 73 vuotta sitten

        Rupeaa jo vähän kyllästyttämään

        Olisi varmaan vainottujen asialle hyödyllisempi ruumiina. Mutta mistä voisi etukäteen varmistaa patologin, joka tutkisi, mit aikkea minuun on asennettu ja mitä vaurioita aiheutettu myrkyillä ja e-häirinnällä.

        Kun patologit väittävät näkevänsä ihmisen elintavat eli niiden seuraukset niin kai sitten kidutuksenkin.


    • jukkafan

      Jos maailmassa olisi 10000 Jukkaa, millaista täällä olisi?

      • oirejukka

        Minut Jukka on laittanut erilaisiin leikkauksiin, aiheuttanut invaliditeettia ja yrittänyt tappaa, onneksi ohikulkija auttoi. Tuhonnut kodin ja terveyden pysyvästi. On aiheuttanut tilanteita vartijoiden, poliisien , ambulanssien, lääkäreiden ja oikeastaan kaikkien mahdollisten viranomaisten kanssa. Ja ei, nämä eivät ole olleet tietoisia mistään gs:stä tms. enkä ole tehnyt mitään laittomuuksia, vaan Jukka yksinkertaisesti tuhonnut elämääni niin että näitä kohtaamisia on lukuisia, esimerkiksi ambulanssia vaatineita "sairauskohtauksia" julkisilla paikoilla tai sivullisena tuntemattomien ihmisten siruilla tehtyjä "flippaamisia" jne.. Näistä sitten hätäleikkauksiin, pyörätuoliin jne. Kotona ollut paljon pahempiakin kohtauksia, mitkä vain siruilla tehtyjä joten mennyt ohi. Julkisilla paikoilla tajuttomuutta jne, joista herännyt sairaalassa. Selvinpäin, terveenä, yhtäkkisiä kohtauksia.
        Jukka näyttää ja kertoo kuinka raiskaa pikkulapsia. Kaikenlaista mitä en edes viitsi kertoa. Semmosia hippijuttuja.


    • todellisuudentaju

      > Voi voi, elätkö fantasia maailmassa.

      Olen selvittänyt asian omalta osaltani riittävässä laajuudessa ja hankkinut oikeuteen kelpaavat todisteet, jossa yhteydessä olen saanut asianosaisilta itseltään lisää todisteita - asialle ei voi yksilötasolla tehdä muuta kuin pyrkiä suojautumaan ja hankkimaan todisteita. Se on mahdollista.

      On vain niin, että järkevää keskustelua konseptitasolla ei tahdo voida saada aikaiseksi. Jukkaviestit ovat nimenomaan konseptitason keskustelun sabotointia ja kriminalisointia, eikä minulle ole epäselvää keneltä ne ovat peräisin.

      Muutamia huomioita yritän sitkeästi tuoda julki,

      Poliisi ei tutki poliittista rikollisuutta vaan rikollisuutta.Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

      Se tarkoittaa sitä, että kyseessä voi olla vaikea poliittinen kriisi, johon voi liittyä rikollista toimintaa. On kyettävä osoittamaan rikollinen toiminta ja hankkimaan todisteita - tämä on valveutuneiden kansalaisten tehtävä. Sitä ei tee kukaan muu kuin vaikkapa yksityisetsivä.

      Kun todisteet rikollisesta toiminnasta riittävät, silloin viranomaiset ja oikeuslaitos joutuvat suhtautumaan niihin kuten rikolliseen toimintaan yleensä riippumatta siitä, että rikolliset ovatkin heidän yläpuolellaan olevia poliitikkoja tai poliitikkojen salaisia myyräavustajia.

      Kun todisteita ryhtyy hankkimaan, voi joutua vastakkain poliittisten kovan luokan rikollisten kanssa. Silloin olisi hyvä olla olemassa jokin poliittinen järjestö, joka ei kavahda puolueena esiintyviä rikollisia vaan pyrkii syrjäyttämään rikollisuuteen siirtyneet puolueet ja muut poliittiset järjestöt kuten ammattiliitot. Joku mainitsi vartiointiliikkeen - entä järjestö, johon kaikki vartijat kuuluvat? Se järjestö uhkaili juuri taannoin jyrkin sanakääntein maan vaaleilla valittua hallitusta. MIksi he kokevat voivansa uhkailla hallitusta ja eduskuntaa?

      Jos tällaista toimintaa voidaan osoittaa olevan, silloin siitä joku kantaa poliittisen vastuun. Jos suojelupoliisi ei tiedä tällaisesta toiminnasta mutta te tiedätte, mitä se silloin kertoo suojelupoliisin kyvyistä hoitaa tehtäviään? Senhän pitäisi olla Sisäministeriön alaista toimintaa ja siellä on joku poliittinen vastuunkantaja. Miksi asia ei kiinnosta tätä vastuunkantajaa?

      Jos asia ei kiinnosta sitä vastuunkantajaa, eikö poliittisen vastuun kantaja olisi syytä tällöin vaihtaa ja asettaa toimeen turvallisuuselin, joka haluaa ja kykenee tämän asian selvittämään.

      Joku vihjaisi tällaista toimintaa voitavan harjoittaa myös ulkomailta käsin - silloinkin asialla on poliittinen vastuunkantaja. Se on Puolustusministeriössä oleva poliittinen vastuunkantaja.

      Tässä on siis kaksi eri asiaa - toisaalta rikollisen toiminnan osoittaminen oikeusviranomaisia varten ja toisaalta poliittinen ongelma laittaa poliittiset vastuunkantajat kantamaan vastuunsa asiassa. Jos näitä kahta asiaa ei kykene ajamaan, silloin asialle ei voi mitään.

      Kukaan yksilö ei mahda mitään poliittiseksi toiminnaksi naamioidulle vieraan vallan kanssa yhteistyössä harjoitetulle salaiselle erittäin hyvin varustetulle maanalaiselle hybridipartisaanitoiminnalle.

      Mikä on jäsenmäärältään maan suurin salainen puolue, jota ei tarvitse äänestää?

      • "Kukaan yksilö ei mahda mitään poliittiseksi toiminnaksi naamioidulle vieraan vallan kanssa yhteistyössä harjoitetulle salaiselle erittäin hyvin varustetulle maanalaiselle hybridipartisaanitoiminnalle."

        Edelliselle on olemassa vastavoima. PV.
        Sen vuoksi erikoispalvelumme on jaettu kahteen osaan.


      • temppuilija kirjoitti:

        "Kukaan yksilö ei mahda mitään poliittiseksi toiminnaksi naamioidulle vieraan vallan kanssa yhteistyössä harjoitetulle salaiselle erittäin hyvin varustetulle maanalaiselle hybridipartisaanitoiminnalle."

        Edelliselle on olemassa vastavoima. PV.
        Sen vuoksi erikoispalvelumme on jaettu kahteen osaan.

        On ne antennit meilläkin.
        Itse olen oman kiusaamiseni osalta alistunut kiusaamiselle vain ja ainoastaan sen vuoksi, että antaisin mahdollisuuden PV:lle ja heidän antenniosastolleen kuulla ja nähdä.

        https://www.youtube.com/watch?v=e8GifZ0g2MQ

        Polpo voi painua v*ttuun minun puolestani. En ole poliittinen aktivisti.


      • salaliittojensalaliitto
        temppuilija kirjoitti:

        On ne antennit meilläkin.
        Itse olen oman kiusaamiseni osalta alistunut kiusaamiselle vain ja ainoastaan sen vuoksi, että antaisin mahdollisuuden PV:lle ja heidän antenniosastolleen kuulla ja nähdä.

        https://www.youtube.com/watch?v=e8GifZ0g2MQ

        Polpo voi painua v*ttuun minun puolestani. En ole poliittinen aktivisti.

        Venäläisten vahvuus on ihan muualla, kuin sotilasteknologiassa.
        Siihen suuntaan suomalaisena voi mennä vain amerikkalaisella tuella.
        Sain jopa paluulipun amerikkalaisilta.
        https://www.youtube.com/watch?v=3U72hzeBLOw
        ainoa artisti, jota ryssät eivät ole kyenneet tappaman
        USA:n mafia


    • Titityytityy

      Oikeusministeriö ja presidentti eivät ainakaan ota kantaa stalkkauksen.
      Yhdenvertaisuuslaki vie kaikilta heikoimmilta oikeudet. Se muistuttaa satanisti La Veyn filosofiaa: "Autuaita ovat voimakkaat, sillä he saavat periä maan. Kirottuja ovat heikot sillä he saavat periä ikeen. Autuaita ovat voimakkaat sillä heitä arvostetaan ihmisten keskuudessa. Kirottuja ovat heikot sillä heidät hävitetään." Suomen valtio ja laki ovat siis muuttuneet kristillisistä satanistiseksi. Vapaamuurareiden filosofiaa, johon johtajat kuuluvat.

      Olen pelastunut (säteilytyksen, haarpin, infraäänen) tuholta magneeteilla. Eka hyökkäyksessä riitti kun pidin käsissä magneetteja, se tärinä tuntui, mutta en menettänyt tajuntaa, ja sydän ei pysähtynyt. Oli lähellä. Sitten niitä on pitänyt hankkia enemmänkin, koska säteilytys on jokapäiväistä ja voimakasta. Puoli vuotta on nyt kaikkiaan kestänyt. Tärkeää on suojata sydän ja pää ja satunnaiset kohteet. Pidän neodyymimagneetteja ohimoilla teipillä. Ompelin kuminauhoihin rengas magneetteja avausklipsien kanssa. He saivat aikaan silmien säteilytyksellä voimakasta stressiä ja myös päinvastaista tunnetta. Kun laitoin silmille ferriittirengas magneetit, olo parani sillä sekuntilla. Sen pystyin toistamaan. Päälaen ja takaraivoon suojaksi olen tekemässä myssyä johon ompelen pieniä magneetteja. Tosin kaikkein isoimmat magneetit on parhaita, niitä joutuu aina pitämään käsillä.

      En tiedä miten on, että voiko kaukohoitona lähettää heille heidän oman taajuuden energiaa ja saada heidät voimaan pahoin, suorastaan kiemurtelemaan...

    • Joonmarkkinat

      Jatkoa edelliseen viestiin. Silmien suojana käytän tarvittaessa kuuden sentin ferriitti rengasmagneetteja, joissa on kahden sentin reijät. Ne pysyvät yhdessä kiinni toisistaan, tarvitsee vain
      ohutta kuminauhaa että ne pysyvät päässä ja superlonia että terävä reuna ei painu ihoon. Niiden läpi näkee lukea ihan hyvin. Kävellessä voi kompuroida kun ei näe jalkojaan. Sitä pitää varoa.

      Saa vain miettiä aina että eikö ne koskaan lopeta. Häiriköivät sen minkä kerkiävät. Jospa joku poliisi ottaisi ne vaan kiinni.. aiheuttavat yleištä vaaraa kansalle.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe