15e parturimaksua ja 5e pitsaa ei voi olla?

entinenverotarkastaja

Piti käydä parturissa Helsingintiellä halvassa jossa maahanmuutajatkin käyvät, ajattelin että 15 euron leikkaus on halpa, mutta kun sanoivat ettei PANKKIKORTTI käy maksuvälineenä lainkaan?

Nythän syntyi heti epäilys VERONKIERROSTA , käteisellä kun maksaa, ei siinä ainakaan alveja maksella.

Ehdottaisin Verotoimistoa ratsamaan kaikki maahanmuuttajien liikkeet joissa ei maksuvälineen käy kun käteinem.

15 euron hiustemleikkautta ei tosiaan voi olla jos maksaa alvit siitä sun muut kulut - jäisi siitä käteen yrittäjälle vain 3e - heh, HERÄTKÄ SIELLÄ VEROTOIMISTOSSANE.
Vai, kohdellaanko mamuyrittäjiä eritavalla kun kantasuomalaisia?

Mahanmuuttajat voivat olla yrityksissäinkin kuin TORIKAUPPIAAT jossa käteinen ei käy maksuvälineenä.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaamieltähän

      Joo, olen ja samaa mieltä ja kuinka helppoa on tarkkailla yksittäistä kohdetta kuten parturiliikettä - vain huomaamaton kamera joka tallentoi joka asiakkaan mennentullen ja sitä dataa kun vertaa kasatapahtmaan - helppoa vetää johtopäätökset.

      Minä ja uskon ettei tosiaan ole 5e pitzaa eikä 15e hiustenleikkuuta ilman että jotain vilunkipelejä olisi, mutta veroittaja suosii näitä edelleen.

      Onko niillä jopa kaksi kassaa ja millaisen kuitin sieltä saa?

    • Yrittäjäyrjänä

      Onhan tulossa tuohon tulevaisuudessa korjaus, jossa joka ikinen kassatapahtuma menee suoraan sekunnissa veroittajalle, ruotsissa näitä kassoja on jo ollut ja verotulot ovat lisääntynetkin 40% - miksiköhän?

      Helvetin hieno homma, kun maahanmuuttaja välttelee veroja ja lyö tapahtuman toiseen kassaan - se ei enää onnistu, käry käy jos verotarkastaja ei saa tapahtmasta heti tietoa etäisesti paluuna.

    • Yrittäjäaktivisti

      Maksupääte ja kuukausimaksu maksaa tolkuttoman paljon. Puuttuminen ei osoita ohimyyntiä.

      Ovatkohan yläpuoliset kirjoittajat kilpailijoita?

    • verotarkastaja

      Aina on tyhjänä nämä 5 euron paikat ainakin arkisin, miten ne voivat maksaa kallista vuokraa jos 5 e pitzasta jää käteen vain korkrintaan 1,4 euroa --JOS MAKSAA KAIKKI VEROT SUN MUUT MAKSUT.

      Vitut, ne eivt maksa kun ovat niin vitun ovelia ja parasta on siinä kun VEROITTAJA tosiaan suosii niitä ja ikäänkuin suosii maahanmuuttajayrityksiä

    • Potkukelkankorjaaja

      Jos liikkessä sanotaan ettei pankkikortti käy maksuvälinneeksi on se erittäin huolestuttavaa, koska silloinhan heti herää epäillys veronkierrosta.

      Kuittejan on monenlaisiaa, tarkistakaa niistä onko se alvi numero ja meneekö siitä se alvi,,, ei tosiaan riitä pelkkä kassakuitti nykyisin kuten 1960 luvulla.

    • Mambola

      Meill tehdä ainaki ni , että viedä kokon käteiskassakoti ja siellä site jaamme verottajall koko sumasta ja eihä sine verottajal mitä tule.
      Ei me ederes osata maksa niitä, mihi e maksaisi koska emmo osaamaksa.
      Aina me afrikas enne käteiskauppa, ei ollu pankortte.

    • soppamies

      Tuota noin, tuo käytäntö on ilmiselvää, mutta näköjään näille se on jotenkin suotavaa?? Pitäisi tehdä testi, josko meidän pojat/tytöt voisivat hankkia pimeää rahaa samalla tavalla? Arvata voisin, että noin kuukauden päästä olisi joku viranomainen kyselemässä,??? Voisin mennä esim. Parturiin, jos tietäisin että meitin, just valmistuneet ko. Ammattilaiset tekisivät samaa työtä, samoilla ehdoilla! Näin tämä yhteiskunta toimii...ihmetellään vielä, kun ei lapsemme työllisty? Viekää rahanne vaan pimeeseen kassaan!

      • Soppamies

        Kävin, mutta aina oli pankkikorttilaite "jotenkin" rikki taikka jumissa....puusilmät maksaa tän pimeän rahan!!!!


    • Soppamies

      Maksa AINA kortilla!!!!! Ja vasta kun olet saanut palvelua/leikkuuta ym.....mites sitten suu pannaan??? Voi voi, sano entinen..............

      • entinenNimismies

        - Tosiaan, jos me muutkin vähän suuremmat kauneusalan liikkeet alkaisimme jopa näyteikkunasa mainostamaa ettei meillä käy kun käteinen, heti olisi veroherrat tulossa tarkastamaan kassaa ja siinä olevaa toista kassanauhaa johon joka ikinen kassatapahtuma pitää tallentua.
        - Meille ei ole se uusi kassajärjestelmä jossa tapahtuma menee suoraan veroittajan tietokoneelle ole mitenkään ongelma, kun ei voi olla ohimyyntiä.
        - Vuoden alusta tuli uusi määräys verottajalta, jossa palkat pitää ilmoittaa verottajalle sähköisesti viimeistään viiden päivän jälkeen, mitenkä tämä mahtaa onnistua jos käteisellä nekin maksetaan??????


      • Tarttirahatkourasjo

        Mina ja meina perusta uude kaupan salo keskustaa ja tarttirahakin jo tullu tilille ja yks kysymys mu askarrutta?
        En aio pankkikortti hyväksu ja, mut mitenkä maksan VEROTTAJALLE verot sun mu ALVIT, voiko ne maksa ja käteisel verotoimistosa?
        OTTAAKO SALON VEROTOIMISTO VASTAAN KÄTEISTÄ, neuvoka mu?


      • TorstiTorikauppias

        Emme me torikauppiaatkaan hyväksy pankkikorttia, siis emme myöskään maksa veroja - vai oletteko saaneet kuitin kun hehtolitran perunoita ostaneet olette.

        On suomi ihmeellinen maa, marjanpoimintakin on verotonta, torikauppa ja nyt myös maahanmuuttajien perustamat liikkeetkin.

        "Emma tieda, mitä sina tarkoitta" - sain vastauksen kun lättykauppiaalta kuittia pyysin josta selviää myös MAKSETTU ALVI.


      • entinenNimismies

        Veronkiertoa, eikö nä vanhat lehmät näe edes eteensä, siellä verotoimistossanne.

        Tuohan on suoraa veronkiertoa jos vain käteinen käy - missä saatan ajassa te siellä verotoimistossanne olette?

        Otan välitömästi yhteyttä salon verotoimiston johtoonne.

        Vai, onko se tosiaan mahdollista, että maahanmuuttajilla eri säännöt ovat?


      • Ählämsähl

        Minä maksa käteisel, ettei suomi verotomito pääse jywille.

        Meille mamuille on aivan eri eroanto, käteinennon kuin huumerahaa, vai oletko koskaa kuullut että huumerahasta aksetaan eroa ------siis käteinen ja ei kassaa.


    • Ellipekkaliisa

      Joo-o. Onkohan tämä yhden ja saman kirjoittama ketju, kun aloittajasta alkaen kirjoitukset virheitä täynnä. Taitaa olla vain jonkun suvaitsevaisen oma provo, jotta joku voi kritisoida mamukriittisiä: " Kuinka alkeellisia ne ovat, kun eivät osaa kirjoittaakaan. "
      - Sillä selväähän on, että pankkikortin käyttö ei ole mikään laillisuuden tai laittomuuden kriteeri.
      - Ja 5 euron pitsa perustunee starttirahojen ym väärinkäyttöön ja pyörittämiseen, firma lienee aina vaihtuvasti eri perheenjäsenen nimillä.

      - Sensijaan 15 euron hiustenleikkuuta o turha pitää halpana. Muuttuvien kulujen jälkeen ehkä 14€, edelleen alvin jälkeen 11,3€, yrittäjän kulujen, eläkemaksujen (jos maksaa) ym ym ym jälkeen ehkä sitten 7,3€. Neljä leikkuuta tunnissa = tunti"palkka" ilman kiinteitä kuluja n. 29€, kk tasolla 4700€.

      - No missä klikkaa, no tietty siinä ettei toki asikkaita riitä koko ajan. ( paitsi monella kalliimmalla parturilla, koska kysyessäni ei koskaan ole vapaata kyseisenä päivänä = täystyöllisyys?)

      - Lisäksi sitten ne kiinteät kulut mitä en lähde arvioimaan. Vuokra jo suurelta osin kiinni siitä onko niemisen kiinteistössö vai jonkun muun omistaman.
      - Mutta sanotaan nyt että ehkä puolet tuosta kiinteisiin, jos ei ole kiskurivuokralla eikä muut kulut hirmu suuret. Jää sitten verotettavaa omaa tuloa EHKÄ 2300€/kk, (JOS siis asiakkaita koko ajan.) Kyllä sillä moni muukin joutuu elämään ja pärjäämään täysin.

      • tonttutarkkamarkka

        Olin Salon Verotoimistossa asioimassa, kun sinne tuli maahanmuuttaja yrittäjä reppu selässä joka oli 5e seteleitä täynnä ja kumosi ne virkailijan tiskille sanoen: "Mina maksa puolenvuode alvit käteselä", heh.

        Virkailija siihen: "Voi pikku kullannuppu, ettekö tunne lainkaan suomen veronmaksun lakia, ei käteinen tänne kelpaa vaan se pitää maksaa pankin kautta ja ottakaa nyt ensimmäiseksi kirjanpitäjäänne yhteyttä, se kyllä neuvoo".

        "Mika tarkoitta kirjunpitaja, onko se suotävaa?


      • VeijoVeronmaksaja

        On siis keksitty parturiinkin työhön robotti joka leikkaa kaikki päät saman muotin mukaan, neljä päätä tunnissa?


      • VeijoVeronmaksaja kirjoitti:

        On siis keksitty parturiinkin työhön robotti joka leikkaa kaikki päät saman muotin mukaan, neljä päätä tunnissa?

        Muistaakseni kun meillä ajettiin armeijassa tukkia, ei siinä kulunut aikaa varttituntia päätä kohden. Tosin koneen ja koneenkäyttäjän piti antaa lämmetä vähän, mutta sitten alkoivat laineikkaat latvat leikkautua. Kovin yksilöllistä jälki ei luonnollisestikaan ollut, mutta ei siitä ilosta sentään euroa/minuutti maksaa tarvinnut. Sotkussa tarjottu kahvi riitti palkkioksi.


      • Verotoimistonjohtjanveli

        Kovin on aina VEROITTAJA jälkijunassa, kun luin aamuista salkkaria Anttilan huonekaluliikkeen konkasta.
        Eikö veroittajalla tosiaan ole suoraa tietoa edes pienyritysten kassatapahtumista, on pirun outoa että jotkut maahanmuuttajat ja virolaisetkin saavat touhuta ilman seuraamuksia vuositolkulla?

        Tosiaan: Jos kaikki maksetaan käteisellä ja varmaankin puolet vedetään pimeest farkkujen taskuun - on Verotoimiston aika herätä.


      • NämäMustatAlvinkiertäjät

        Farkkujen taskuun, heh - hyvin kuvainnoillisesisti sanottu, ei tule veroittaja kaivelemaan yrittäjän taskuja, varsinkin kun kaikki aina käteisellä maksetaan.


      • HerätkääVerotoimistossa

        Olen aina ihmetellyt, miksi maahanmuuttajataustaisille on aivan eri säännöt kuin tavallisille pienyrittäjille suomessa.
        JOS, me suomalaiset kivijalkaliikkeissämme vain käteismaksun hyväksymään alamme, olisi veroittaja heti kimpussamme.

        Tosiaan, ei 5e lättyä ja 15e hiustenleikkuuta voi olla - jos kaikki pakolliset verot sun muut maksut suorittaa!

        Mitä saamattomia vanhoillisia lehmiä on nykyisin siellä verotoimistossa, kun eivät edes yksinkertaiseen veronkiertoon ole osaamista.

        Kyllä mweiltä suomalaisilta joka saatanan sentti kinutaan, miksi kantasuomalaiset ovat eriarvoisia.

        MILLAINEN KASSA PITÄÄ OLLA jonne vain käteistä pannaan ja kuittikin on mitä sattuu?


    • totuusontoinen

      Parturoinnin nopeudella on iso merkitys. Leipooko sitä tukkaa 1/2 tuntia vai sitten 15 minuuttia. Miespuoliset maahanmuuttajataustaiset parturit osaavat nopeat leikkuuhommat. Ammattitaitoa löytyy. Itse käyn nykyänsä vain miespuolisella maahanmuuttajaparturilla. Hän tekee pitkääkin päivää ja myös sunnuntaisin on parturiliike auki. Korkea ammattimoraali. Asiakkaat otetaan vastaan ilman turhia ajanvarauksia. Kombinaatio "Ilman ajanvarausta nopea parturointi sunnuntaina auki" varmistaa toiminnan hyvän kannattavuuden. Miespuolisilla maahanmuuttajapartureilla ja kantasuomalaisilla miespuolisilla partureilla on selkeä ero. Arvatkaapas mikä. No tietysti. Heh-heh. Se suuntautuminen. Kun tällainen hetero suomi-poika istahtaa kantasuomalaisen miesparturin tuoliin tulee niin todella perusteellisen vaivautunut olo.

      • Luistimenteroittaja

        Eihän ole koskaan ollut täällä kuinka nopeasti leikkaa maahanmuuttajaparturi, vaan kuinka KÄTEINEN LIUKKAASTI vilahtaa asiakaan mentyä . vaikka ISIS joukoille kotimaahan tueksi.

        HERÄTKÄÄ SIELLÄ VEROVIRASTOSSA

        _ Werovirastossa; Voi, kuule kun nämä maahanmuuttajataustaiset käyvä jopa saunassakin meillä, emme puutu yksittäiseen tapahtumaan.


      • Potkukelkankorjaaja

        MUTTA, miksi aina käteisellämaksetaan?

        Koska, on pirun vaikea muutoin pästä veroittajaa karkuun.


    • Potkukelkankorjaaja

      Näin se homma etenee........ja me maksamme, veroittaja on aina jälkijunassa.

      • Potkukelkankorjaaja

        Mitenkä on mahdollista tämmöinen verojenmaksamisen kierätys, ei voi maksaa kun käteisellä, heh,

        Sehän on kuin hyvääpäivää verottjalta mamuille, ei näin voi olla?


      • Käteinenpoistuu

        Koska se kassasystemi uusi tulee, jossa kassatapahtumat on aina VEROITAJAN realiajassa ja josta joka tapahtumasta lähtee tieto verottajale, silloin ei veroilla enää kikkailla.

        Jos siis maksaa käteisellä, pitää kassatapahtuma joka mene verottajalle aina,

        Jos siis paskakuitila maksaatulevaisuuessa, käryy.


      • entinenverotarkastaja

        Millainen kassa tämä ns: farkkukassa oikein on,,,,siis pannaanko se käteismaksu farkkujen oikeanpuoleiseen takataskuunja vaihtorahat etutaskuihin?

        No ei ole ihme jos ei VEROTTAJA pääse edes alvia sun muita pakollisia maksuja ottamaan.
        Maahanmuuttajat ovat tuoneen kotimaistaan aivan uuden kassajärjestelmän suomen, ikäänkuintorilla touhutaan.

        Ja veroittaja sallii tämän käytännön, kun on kyseessä ulkosuomalainen, miksi näin?


    • Anonyymi

      Saa paljon pizzaa myydä

      • Anonyymi

        Maahanmuuttajien ns:farkkukassa on Salon Verotoimiston hyväksymä kassamalli, kunhan farkut ovat James merkkiset, muita farkkukassoja ei ole vielä tyyppihyväksytty kassakäyttöön.
        Farkkukassa toimii siten että oikeaan taskuun pannaan se 15 euroa ja sen jälkeen sieltä otetaan 10 euroa vasempaan taskuun jota kutsutaan pimeäksi taskuksi.
        Sitten siitä 5:destä eurosta otetaan 4 euroa kuluihin ja 1e lähetetään kotimaahan taistelukentille ja se pannaan oikeaan takataskuun jemmaan.
        Mutta joskus asiakas maksaa kolikoilla ja silloin toimitaan ihan samalla tavalla, mutta jos maahan sattuu putoamaan vaikka 20 senttii, pannaan se vasempaan farkkutaskuun verottajalle, mutta eihän sekään siellä kauaa pysy, kun usein juuri siinä taskussa on reikä.
        Näin se homma etenee ja SALON VEROTOIMISTOKIN kiittää ja niiaa ja pokkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maahanmuuttajien ns:farkkukassa on Salon Verotoimiston hyväksymä kassamalli, kunhan farkut ovat James merkkiset, muita farkkukassoja ei ole vielä tyyppihyväksytty kassakäyttöön.
        Farkkukassa toimii siten että oikeaan taskuun pannaan se 15 euroa ja sen jälkeen sieltä otetaan 10 euroa vasempaan taskuun jota kutsutaan pimeäksi taskuksi.
        Sitten siitä 5:destä eurosta otetaan 4 euroa kuluihin ja 1e lähetetään kotimaahan taistelukentille ja se pannaan oikeaan takataskuun jemmaan.
        Mutta joskus asiakas maksaa kolikoilla ja silloin toimitaan ihan samalla tavalla, mutta jos maahan sattuu putoamaan vaikka 20 senttii, pannaan se vasempaan farkkutaskuun verottajalle, mutta eihän sekään siellä kauaa pysy, kun usein juuri siinä taskussa on reikä.
        Näin se homma etenee ja SALON VEROTOIMISTOKIN kiittää ja niiaa ja pokkaa.

        Hyväksyykä Verotoimisto kesällä pitkälahkeiset sortsit, jossa lisänä kunnon reisitaskut - meinaan näin mahtuisi sitä pimeetä rahaa kassaan paljon enämpi eikä tarvitse niin usein käydä siellä takahuoneessa tyhjentämässä "kassaa", heh, heh.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe