Taivaspaikka avautuu vain LUJALUONTEISELLE ihmiselle!!

TOSITOSIUSKOVAINEN

Sellaiselle jolla on KYKY laittaa SYNTI POIS!!!!! Heikkoluonteiselle joka ei kykene heittämään syntejään kaaressa ulos elämsätään, ei taivas paikka aukea!!!! kun eteesi tulee lista synneistä jotka heitetään KAARESSA ulos elämästäsi, alkaako nurina???? HÄ???? kun Pyhitystäsi Valvova Pastorisi sanelee sinun elämässäsi olevat synnit jotka heitetään pois niin TEETKÖ SEN MUKISEMATTA!!!!??
kieltäydytkö lopettamasta tupakointia,rokin kuuntelua,alkoholia ja maallisten elokuvien katselemista ?????? silloin jos et suostu LENNÄT KAARESSA ULOS TAIVAAN OVELTA!!!!!!!

TOISET on kuon LUOTU TAIVASTA VARTEN!!! he KYKENEVÄT heittämään samantien tupakan,viinan,rokin,elokuvat jne elämsätään KAARESSA ULOS!!!!!! ne jotka taas jäävät nurisemaan että ei KYKENE HEITTÄMÄÄN NOITA ULOS!! ovat luotu HELVETTIÄ VARTEN!!!!!!!!! ja sekös noita LÄSSYJÄ sitten ottaa päähän kun toiset KYKENEE laittamaan syntinsä ULOS!!!!!!!!

TAIVASPAIKKA ON LUONNEKYSYMYS!!!! NÄIN SE VAAN ON!!!!

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "kieltäydytkö lopettamasta tupakointia,rokin kuuntelua,alkoholia ja maallisten elokuvien katselemista ?????? silloin jos et suostu LENNÄT KAARESSA ULOS TAIVAAN OVELTA!!!!!!!"

      Kerro missä kohtaa Raamattua kielletään tupakointi, rokin kuuntelu, alkoholin nauttiminen tai maallisten elokuvien katselut? Aika mielenkiintoinen on sinun syntilistasi. Nämä ovat triviaaleja ja ulkoisia asioita, joiden perusteella on helppo tuomita ihminen, toisen sydämeen kun ei kukaan näe mitä saastaa siellä on.

      • Kristitty.net

        Oletko sitä mieltä, että jos jotakin asiaa ei ole kielletty Raamatussa, niin se on luvallista ja Jumalan tahdon mukaista?

        Onko lupa käyttää huumeita?

        Polttaa tupakkaa?

        Vaihtaa sukupuolta?

        Mennä naimisiin pöydän kanssa?

        Näitä ei ole tietääkseni kielletty Toorassa, joten ovatko ne luvallisia ja Jumalan tahdon mukaisia tekoja?

        Onko muuten luvallista ja Jumalan tahdon mukaista tehdä tarpeensa vesiklosettiin?


      • Messiaaninen.net

        Aplodit👏 romutit nyt kertakaikkiaan kristitty.netin teologian.


      • ei-kirj kirjoitti:

        Kristitty.net

        Oletko sitä mieltä, että jos jotakin asiaa ei ole kielletty Raamatussa, niin se on luvallista ja Jumalan tahdon mukaista?

        Onko lupa käyttää huumeita?

        Polttaa tupakkaa?

        Vaihtaa sukupuolta?

        Mennä naimisiin pöydän kanssa?

        Näitä ei ole tietääkseni kielletty Toorassa, joten ovatko ne luvallisia ja Jumalan tahdon mukaisia tekoja?

        Onko muuten luvallista ja Jumalan tahdon mukaista tehdä tarpeensa vesiklosettiin?

        On mielenkiintoista, että helluntailaisia ei kiinnosta, mitä Raamattu sanoo synniksi, sen sijaan keksitään omasta päästä perinnäissääntöjä, kuten että ei saa kuunnella rokkia, ei saa tupakoida, ei saa nauttia alkoholia, ei saa katsella elokuvia jne. Miksi ihmeessä yksikään näistä asioista olisi syntiä? Raamattu ei niistä puhu sanaakaan, eikä minun järkeen käy, miksi ihmeessä alkoholin nauttiminen olisi syntiä, kun kerran Jeesuskin joi viiniä. '

        Sinun listaasi voi kommentoida sen verran, että huumeet ovat tietenkin syntiä, koska ne tuhoavat ihmiselämää, ja elämä on pyhä. Tupakka ei tuhoa yhtään mitään, joten se on jokaisen oma asia, polttaako vai ei. Epäterveellistä se on, joten sitä on sillä perusteella syytä välttää, mutta en lähtisi väittämään, että se on syntiä. Raamattu sanoo, että mies ei saa pukeutua naisten vaatteisiin eikä nainen miesten, joten sukupuolen vahtaminen on syntiä tietenkin. Raamatun mukaan avioliitto on vain miehen ja naisen välinen liitto, joten tällä perusteella on syntiä mennä päydän kanssa naimisiin. En väitä, että kaikki mitä ei ole kielletty Toorassa on sallittua, vaan meille on annettu maalaisjärki ja valta ratkaista asioita seurakunnan kesken. Mutta nämä helluntailaisten syntilistat rokista, tupakoinnista ja alkoholista ovat täysin naurettavia, näitä asioita kun ei kielletä missään kohtaa Raamattua, on niin mukavaa olla lakihenkinen fariseus ja laatia omia perinnäissääntöjä.


      • ei-kirj kirjoitti:

        Kristitty.net

        Oletko sitä mieltä, että jos jotakin asiaa ei ole kielletty Raamatussa, niin se on luvallista ja Jumalan tahdon mukaista?

        Onko lupa käyttää huumeita?

        Polttaa tupakkaa?

        Vaihtaa sukupuolta?

        Mennä naimisiin pöydän kanssa?

        Näitä ei ole tietääkseni kielletty Toorassa, joten ovatko ne luvallisia ja Jumalan tahdon mukaisia tekoja?

        Onko muuten luvallista ja Jumalan tahdon mukaista tehdä tarpeensa vesiklosettiin?

        "Onko muuten luvallista ja Jumalan tahdon mukaista tehdä tarpeensa vesiklosettiin?"

        Kuinka itse luet Raamatustasi?


    • aivansamaakysyn

      Aion juuri kysyä samaa, että missä Raamatussa noin sanotaan tai huudetaan.

      Se vakiokysymys sekä sillä voittaa kaikki väittelyt.

      Silloin on aina oikeassa.

      Ja jos joku löytääkin Raamatusta kohdan mitä pyydetään, niin mitä siitä. Saman voi taasen kysyä seuraavassa väittelyssä olevasta asiasta.

      Sitä vain toivottavasti ei tarvitse kysyä, että missä kohden Raamatussa meidän pyydetään ottamaan vastaan Pyhä Henki ja sen ohjaamaan uskonelämäämme. Koska silloinhan Pyhä Henki ohjaisi meitä tekemään asioita ja siltä pitäisi kysyä asioita. Kuten toisaalta Paavali teki.

    • provoiluako

      Joko tämä on provo, tai sitten todellinen omavanhurskauden ja menestys teologian ylistys ?

    • eimenestystäkyllä

      Miten tuo voi olla menestys teologiaa? Siinähän Jumala antaa ihmiselle kaikkea mitä hän pyytää. Rahaa, viisautta, omaisuutta, kivoja ystäviä sekä tietenkin taivaspaikan.

      Tuossa ei ole saatu mitään niistä. Vain tyhmyyttä on yli sallitun määrän.

      Sitä muuten ei tarvitse kenenkään kysyä missä kohden Raamattu lupaa meille viisautta. Joten siinä mielessä ei kenkään tarvitse tyhmyydessä rypeä eikä kirjoitella idioottimaisia ajatuksia. Se ei ole Jumalasta, vaan paholaisen tekosia.

      • provoiluako

        Oletko itse samassa pyydyksessä, kun et näe ongelmaa ?

        " Heikkoluonteiselle joka ei kykene heittämään syntejään kaaressa ulos elämsätään, ei taivas paikka aukea "

        " kun Pyhitystäsi Valvova Pastorisi sanelee sinun elämässäsi olevat synnit jotka heitetään pois niin TEETKÖ SEN MUKISEMATTA!!!!?? "

        " kieltäydytkö lopettamasta tupakointia,rokin kuuntelua,alkoholia ja maallisten elokuvien katselemista ?????? silloin jos et suostu LENNÄT KAARESSA ULOS TAIVAAN OVELTA "

        " ne jotka taas jäävät nurisemaan että ei KYKENE HEITTÄMÄÄN NOITA ULOS!! ovat luotu HELVETTIÄ VARTEN! "

        " sekös noita LÄSSYJÄ sitten ottaa päähän kun toiset KYKENEE laittamaan syntinsä ULOS! "

        " TAIVASPAIKKA ON LUONNEKYSYMYS! "

        Siis koko sanoma on tätä omavanhurskautta ja itse itsensä korottamista:

        " MINÄ PYHITÄN ITSE ITSENI !!! "

        Ei tuollainen "uskova" usko Jeesukseen ja siihen, että Hän on pyhityksemme ja Hän vain pyhittää !!!

        Tuollainen omavanhurskas siis luottaa OIKEASTI ITSE ITSEENSÄ, eikä Kristuksen !!!

        Koko viesti siis on omavanhurskauden pytytystä, ei mitään muuta !

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

        SIIS:

        koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

        Gal. 6:3 Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä.

        Siis koko viesti on selvää itsepetosta !!!


    • käsittämätöntäpötyä

      Joko aloittaja on HEITTÄNYT KAARESSA elämästään toisten tuomitsemisen? Surullista, että hänen Jumalansa on noin äärimmäisen julma ja vain ihmisen kokoinen. Aika pieni siis, myös ymmärrykseltään. Aloittajan olisi hyvä pohtia, että millä tuomiolla te toiset tuomitsette, sillä teidät itsennekin tullaan tuomitsemaan.
      Täysin rakkaudeton ja säälimätön uskonkäsitys, jollainen toivottavasti ei ole vallalla useimmissa seurakunnissa. Yksikään minun tuntemistani alkoholisteista, mielenterveyspotilaista, vammaisista, vanhuksista tai lapsista ei mahtuisi aloittajan taivaaseen. Eivätkä sellaiseen edes tahtoisi. Mitäpä, jos aloittaja, joka toivottavasti oli vain provo, menisi joskus kysymään Jepeltä, että miksi Jeppe juo? Onko häntä kenties piesty lapsena humalaisten vanhempien toimesta? Onko hänet kenties joskus raiskattu? Onko hän ehkä joutunut kohtaamaan kaiken vaikean elämässään täysin yksin? Ovatko kukaties hurskaat uskovaiset ja hyväosaiset kääntäneet hänen vaikeuksilleen selkänsä? Kun aloittaja on ensin opiskellut elämää, sitten hän voi tulla tänne avautumaan jumala-käsityksistään. Raamatun perimäinen viesti on Jumalan pojassaan ihmiskunnalle tuoma täysin ansaitsematon rakkaus ja koska me kaikki olemme kelvottomiksi käyneet, se koskee myös aloittajaa. Hän tarvitsee kipeästi oman syntisyytensä ja heikkoutensa kohtaamista ja Jeesuksen ristin todellista sovitustyötä elämäänsä.

    • Samaatietä

      No en, kyllä minun uskoni on muru sinapinsiementä.
      Vänkään vastaan kaikin keinoin joissakin asioissa. Änkyröin ja hermoilen mutta siittä olen iloinen ja kiitollinen, että Jumala on pitänyt kiinni eikä ole lakannut rakastamasta, eikä antamasta anteeksi.

      Pikku hiljaa olen oppinut luovuttamaan ja se tuntuu hyvältä.

      • Samaatietä

        Se tuntuu rauhalliselta ja levollisemta. Ainut paha, että on hillitön ikävä Jeesusta ja Jumalansanan nälkä vaikka pitäisi pyrkiä elämään tässä ajassa ja arjessa.

        Mutta on ihanaa, että jo täällä saamme tuntea häivähdyksen siittä Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta. Häivähdys riittää synnyttämään tahdon toimia Jumalan tahdon mukaan.


    • näillämennään

      Kyllä ihmisestä lähtee asioita pois joilal ei ole mitään todellista annettavaa ihmispoloiselle.

      esimerkkinä sellainen asia että esm radiota en edes muista olevan olemassakaan, en ole avannut ainakaan viiteentoista vuoteen, enkä voisi kuvuitellakkaan hankkivani teeveetä huusholliini, mutta tänne nettiin kirjotan kyllä jonkin verran ja sieltä katselen kaikenlaista ohjelmaa, dokumentteja ja teknisiä juttuja useimmiten.

      en niitä mihinkään pelastuveneen tulppaan laita, ne vain jää pois kun tulee parempaa tilalle.

    • 123d13213f

      väärin, pelastus tulee yksin armosta.

      • selitänytkunonaika

        niin mitä sitten, mitö se tarkoittaa, nukkuessako se tulee, vai mitä, et varmasti osaa selittää sitä mitään kunhan hoet tuota joka paikkaan!

        Kun Jeesus sanoo mm, ette ole vielä verille asti tehneet vastarintaa lihalle jne,... niin miten se armosi siihen kytkeytyy, kerro !?


    • jjjccnncxhh

      Aito Jumalanpalvelus
      Aito Jumalanpalvelus ei muistele kärsimäänsä pahaa: kannattaa luottaa omaan kotiseurakuntaan sen virheistä ja puutteista huolimatta. Raamatun antama ohjeistus voi olla kaukana ihmisistä ja heidän tekonsa saavat toinen toistaan häikäilemättömiä piirteitä. Ihmisluottamuksen puute aiheuttaa ahdistusta ja ne tukahduttavat Jumalan antamat lahjat. Seurakunta on kuitenkin Taivaallisen Isän säätämä paikka, jonne erilaiset ihmiset voivat virheinensä ja puutteinensa tulla kasvamaan. 1 Kor 13 Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

      Luuk. 6:36 – 42
      Olkaa armahtavaiset, niinkuin teidän Isänne on armahtavainen. Älkääkä tuomitko, niin ei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta. Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan. Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin." Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan? Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi; täysin oppineena jokainen on oleva niinkuin hänen opettajansa. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi? Kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Veljeni, annas, minä otan pois rikan, joka on silmässäsi', sinä, joka et näe malkaa omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä.

      Ihmistä voisi verrata kuurosokeaan, joka ei löydä tietä, Taivaallinen Isä tietää, että olet tällaiseksi syntynyt eikä vaadi sinulta juuri paljoakaan, siksi voit lähestyä Häntä sillä käsityksellä ja ymmärryksellä mikä sinulla on.

      Jeesus ymmärsi synnintekijöitä, anteeksiantamisen voima: Kuitenkin hän sanoi : "Isä, anna heille anteeksi." Samoin Stefanus, kun hänet kivitettiin : "Herra, älä lue heille syyksi tätä syntiä." sillä he eivät ymmärrä mitä tekevät. Eräs vanha pyhimys, Fransiskus Assisialainen lausui seuraavaa: " Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä asiat joita en voi muuttaa, muuttaa mitkä voin, ja viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan.

    • ihmiskäden_sormi

      "ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan" ei tarkoita jotain omia syntejä, vaan niitä lihan vallassa olevia ihmisiä, syntisiä, jos hebralaiskirjeessä on kirjoitettu ja tekivät pyhille pahaa: heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä.
      Marttyyrit tekivät vastarintaa verille asti.

      • puurot.ja.vellit

        Höpö höpö !

        Älä pätki Sanaa kuten perkele teki !

        Ihan pielessä on sinun sepustuksesi !

        4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
        5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
        6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
        7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
        8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
        9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
        10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
        11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

        Kyse ei siis ole ihmisten rääkkäämisestä, vaan Jumalan kasvatuksesta !

        1. Piet. 4:1 Koska siis Kristus on kärsinyt lihassa, niin ottakaa tekin aseeksenne sama mieli-sillä joka lihassa kärsii, se lakkaa synnistä-

        Eli Jumala sallii lapselleen kärsimyksiä, jotta me jalostuisimme eli pyhittyisimme ja sitä lakkaisimme vihdoin synneistämme, jotka meitä kietovat !

        Hepr. 12:1 Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,


    • ihmiskäden_sormi

      puurot.ja.vellit, sinähän täällä pätkin Jumalan Sanaa. Itsellesi kirjoitit kiellon "Älä pätki Sanaa kuten perkele teki!"
      Hebrealaiskirjeen kahdestoistata luku on suoraa jatkoa yhdennentoista luvun opetukselle. Niin että sinähän itse pätkit Sanaa. Kahdennentoista luvun alussa puhutaan "kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme". Yhdennessätoista luvussa on kirjoitettuna: Sillä minulta loppuisi aika, jos kertoisin Gideonista, Baarakista, Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista. Siis nämä pyhät ovat todistajien pilvi.
      Samalla tavalla "Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan" viittaa edelliseen lukuun, jossa on kirjoitettu: "heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä" Marttyyrit ovat veritodistajia.
      Synti pitää laittaa pois, mutta sinä taidat oman ihmisoppisi mukaisesti käydä veristä tasitelua omia syntejäsi vastaan.
      Niin että sinä itse pätkit Jumalan Sanaa. Taidat sinäkin olla tooranpalvojia...

      • puurot.ja.vellit

        Mitä siinä lukee ???

        4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, TAISTELLESSANNE SYNTIÄ VASTAAN,
        5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
        6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".

        Sokeako olet, vai mistä ihmeestä on kyse ?

        EI IHMINEN TAISTELE MUIDEN SYNTEJÄ VASTAAN, VAAN OMIAAN !

        Joten, mitä ihmettä sinä nyt sekoilet ja yhä jankkaat ?

        Etkö kestä olla itse väärässä, vai mistä on nyt kyse, onko liian kova kolaus sinun ylpeydellesi myöntää erehtyneesi ?



        Lue vähän enemmän Raamattuasi:

        1 Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, PANKAAMME MEKIN POIS KAIKKI, MIKÄ MEITÄ PAINAA, JA SYNTI, JOKA NIIN HELPOSTI MEIDÄT KIETOO, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,
        2 silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.
        3 Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne.
        4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,
        5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;
        6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
        7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
        8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.
        9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?
        10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.
        11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

        Joko tokenet vai jatkatko yhä jankkaamistasi ylpeydessäsi ?


    • Samaatietä

      Taivaspaikka taitaa olla niille heikoille syntisille, jotka eivät pysty omim voimin oikein mihinkään.

      Heikoissa minä olen väkevin on kirjoitettu raamatussa

    • "he KYKENEVÄT heittämään samantien tupakan,viinan,rokin,elokuvat jne elämsätään KAARESSA ULOS!!!!!!"

      Aloittaja voisi kertoa, missä kohtaa Raamattu sanotaan, että yksikään näistä asioista on syntiä?

    • Kabbalismia

      Aloittaja, Paholaisen asianajaja.

      Missä tuollaista oppia opetetaan? Helluntaikirkossa?

      Aivan itsekeksittyä omavanhurskautta, samankaltaista kuin Herätyyksen tai Saviksen.

      Ja juutalaisomisteinen google kokee iloa saadessaan vääristää kristityn kirjoitusta. Pilkkaavat oikein täysillä. Kristitty nöyryytetään kirjoittamaan kaikki kolmeen kertaan. Nauravatko ne jossain, keksien mitä hulluimpia sanoja ja sanayhdistelmiä?

      Eivät piittaa estosta, nuo yli-ihmiset. Pian he kai hallitsevat meitä hologrammeina omissa kodeissamme?

    • ensinviisaus

      Ennen kuin tavoittelee taivaspaikkaa, niin voisi pyytää Jumalalta täysjärkisyyttä. Vaikka Jeesus kielsi toisen henkisten lahjojen väheksymisen, niin ikävältä tuntuu lukea jotain missä ei ole mitään järkeä. Se olisi palvelus lähimmäisille, kun kääntyisi Jumalan puoleen ja pyytäisi sitä auliisti annettavaa viisautta.

    • VoimatonSyyttäjä

      Kol. 2:14
      ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin.

      15 Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.

      Yhdellääkään vallalla ei ole OIKEAA oikeutta eikö aseita uskovia vastaan!

      eli he ovat voimattomia, nyt ja tulevaisuudessa.

      Syyttäjä:
      Joh. 5:45
      Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Isän tykönä; teillä on syyttäjänne, Mooses, johon te panette toivonne.

      Ilm. 12:10
      10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.

      Mooses, se on LAKI, syyttää meitä nyt maanpäällä yötä päivää.
      se itse perkele, Jumalan edessä, taivaassa...

      Meillä on Puolustaja, Taivaassa ja maan päällä
      MUTTA, sitä ei oikeudessa tarvita sillä, SYYTEKIRJE on tyhjä!

      Kol. 2:14
      ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin.

      Joten, SE ON JUMALAN LAHJA.
      Pelastus on alusta loppuun asti yksin Jumalan TEKO..

    • PasiToivonen

      Teuvo Hakkarainen varmaankin samaa mieltä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe