kauhajokiset naiset sekaantuneet isoon kauppaan kemiallisilla huumeilla

kauppaopistonnaiset

keitä he ovat ?

tämä oli iltalehdessä tänään

Seinäjokelainen 22-vuotias mies otettiin kiinni Kokkolassa viime vuoden marraskuussa, kun hän oli palaamassa 20- ja 21-vuotiaiden Kauhajoella asuvien naisten kanssa Torniosta huumausaineiden hakumatkalta. Seurueen autosta takavarikoitiin neljä kiloa amfetamiinia. Asian vuoksi on ollut vangittuna seitsemän henkilöä ja osa heistä on edelleen vangittuna. Lisäksi muutamia henkilöitä on ollut pidätettynä.

27

517

  Vastaukset

  • Koska amfetamiini on erittäin vaarallista ja tappavaa ainetta , on hyvin tärkeää kauhajokisten lasten vanhemmille paljastaa tämä ketju. 4 kiloa on valtava määrä ! Keitä olivat nämä 2 naista ja ketkä ovat heidän tuttaviaan kauhajoella ? Koska poliisia ei ole, kansalaisten on ryhdyttävä omatoimisiksi . Suomi 24 sheriffin tulee nyt sallia tämä keskustelu.

   • Puoli kauhajokee tietää ketä ne on!


   • paljastakaa julkisesti tällä palstalla, se on kaikkien vanhempien ja nuorten etu. Varmasti on totta että amfetamiinia jatketaan ja se vasta vaarallista onki. Pahinta on että spiidin käyttäjiltä katoaa kaikki moraalitaju, ne voi myyrä vaikka oman äiteensä. Jos puoli kauhajokea tietää miksi ne vaikenee


   • vastaus nimimerkille mätierän oletpa viisas kun tierät kaikki asiat torella helevetin hyvin tairat olla oikeen kyttien juoksu poika sinun täytyy opiskella kun oot nuon viisas kaisä ole jokinkyttä mulkku ABC:n baarista tai ainakin pyöreän pyrän asiakas siis vakio asiakas siellähän kaikki asiat tiedetään minäkin astun samaan pöytään niin tiedän mitä huomenna teheräherähänniin osaan olla varautunut tulevaan.


   • Koomajoki on tunnettu juoruakkaan kylä.Tietävät varmasti sinunkin asiat paremmin kun sinä itte.että oroottele vain rauhas kyllä ne huhut pian sunki korviis soi !


  • Kun suuret määrät amfetamiinia liikkuu etelä pohjanmaalla , on tutkittava millaiset ihmiset sitä haluavat ja ostavat. ? Suurin ryhmä ovat urheilijat. Spiidi lisää huomattavasti jääkiekkoilijoiden ja koripalloilijoiden suorituskykyä . Toinen selkeä ryhmä ovat naiset jotka haluavat laihtua. Amfetamiinin käyttö on siihen paras lääke mutta jos yliannostaa, tulee kuolema. On myös hyvä muistaa että Hitlerin salamasota käytiin spiidin ( pervitinin ) voimin ja sitä jaeltiin runsaasti myös suomalaisille sotilaille. Tänäkin päivänä amfetamiinia on jokaisen hornet hävittäjän ohjaamossa siltä varalta että lentäjä joutuu äärimmäisen vaikeaan tilanteeseen jossa tarvitaan nopeutta ja rohkeutta

   • No nyt on kyllä oikein ryssien supertrolli menos, hei ei olla amerikas viä.


   • tuo huumeiden käyttö muoti tulee tosiaankin amerikasta , ja sikäli suomi amerikkalaistuu. Kovista huumeista seuraa kova väkivalta . Mitä tekemistä ryssien supertrolleilla tässä on ?


  • Vaarallisinta katuamfetamiinissä on sen jatke!

  • Opistot ei jaksa pyöriä ilman kemikaaleja ja kauppa käy kuin siimaa!

   • Suomen Opistot ovat kemikalisoituja????


  • Jari Aarniolle taidettiin ehkä vain keksiä koko huumeliigan johtajastoori. On täysin mahdollista, että Aarnio ja muut eliittihuumepoliisit pääsivät tutkimuksissaan ennennäkemättömän pedon jäljille. Tällä pedolla oli lonkerot vaikkapa politiikan ja talouselämän huipulle. Kuvioiden paljastuessa olisi syntynyt ennennäkemätön skandaali. Koska Aarnion ja tiiminsä likvidointi (eliminointi, tappaminen) olisi ollut liian suuri riski, paras ratkaisu oli tyytyä vain vaientamaan koko porukka. Vaientaminen sujuikin varsin näppärästi, kun on tarpeeksi suuret lavastukset ja tekaistut todisteet.

   Tosiaan, opiskelijoiden ja nuorten aikuisten piirejä on pidettävä tarkasti silmällä. Tiedän kokemuksesta, että siellä liikkuu vaikka mitä. Jos joku on ollut paljastamassa tätä huumerinkiä, hänelle kuuluu ehdottomasti tuntuva rahallinen palkkio. Rohkaisen kaikkia tarkkailemaan lähipiiriään ja tarvittaessa käräyttämään, jos havaitsette mitään epäilyttävää. Kaverin käräyttäminen on välittämistä. Jos muut kääntävät sen takia selkänsä, niin ovatko he oikeasti kavereitasi? Parempi yksin kuin huonossa seurassa.

   • mahtaako ilmiantohaluja estää pelko siitä että saa mafiamiehet ovelleen ? Poliisi on voimaton eikä pysty ketää suojelemahan


   • huumebisnes nimenomaan amfetamiinilla kokaiinilla ja ns design huumeilla on maailman isoin bisnes, aseteollisuus jää toiseksi. Ja se pyrkii koko ajan laajenemaan ja lisäämään markkina alueitaan kauhajoen kaltaisiin kyliin. Aikamme ihmiset kärsivät sisäisen tyhjyyden tunteesta. Informaatiota ja ns.. ´´viihdettä ´´ tulee joka tuutista mutta se ei tee muuta kuin ihmiset levottomiksi. Mitä enemmän tietoa lisätään, sitä tyhmemmiksi ihmiset tulevat


  • no eiköhän tullut jo julki valtakunnan uutisissa miksi arvailla mitä olisi tapahtunut jättäkää arvailunne omanne päähän älkääkä edes puhuko tällaisia asioita eikö teillä ole omissakin asioissa tarpeeksi ajateltavaa kuin jonkun muulin asiat

   • Kikkelis kokkelis mitäs läksit? Ihan oma syy.


  • kyllä niistä kemiallisten huumeiden kanssa touhuamisesta julkisia kivityksiä on tullut muillekkin, esim jari sillanpää -- joka ei sentään kilojen kanssa häärännyt eikä myynyt.

  • Kenestäköhän tähänkin leivotaan syyllinen

   • no ei kai siinä ny mitään tai ketään LEIVOTA kun kerran neljä kiloa spiidiä on löydetty . Se on valtava määrä kauhajoen kokoisessa kylässä. se markkinoidaan urheilijoille ja nuorisolle. Amfetamiini raunioittaa käyttäjänsä lyhyessä ajassa


  • Nämä myyjät ja käyttäjät on terrorismin lähi pesäkkeitä. Islam koittaa huumeiden avulla horjuttaa länsimaisia yhteiskuntia. Isis on tämänkin takana ja näin nisti luo uutta perkeleen yhteiskuntaa huumehilla.

   • Myös kasvava ulkomaalaisten määrä kaasvattaa huumeiden kysyntää.


  • salama keikkumi

  • Perus manne settiä

  • Eiköhän nämäkin huumehörhöt ole saaneet huumeensa vaasasta. Vaasassa on ennätyspaljon huumehörhöjä. Omistan vuokra-asuntoja Vaasasta ja tuntuu että yli puolet vuokraehdokkaista on huumehörhöjä. Olen tämän vuoksi harkinnut jo kaikkien vaasan asuntojen myymistä ja keskittyvän muihin kuntiin ja kaupunkeihin.

   • Huumehörhöt voisi valtion kustannuksella lähettää huumehoitoon Balille 3 kuukaudeksi ja antaa käteistä rahaa mukaan. Indonesian lainsäädäntö hoitaa loput.


  • Onko amfe Sofia päässyt istumaan

  • Naisille ei riittänyt Kelan toimeentulotuki ja työttömyyspäiväraha elämiseen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1903
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1334
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   88
   1200
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   953