kauhajokiset naiset sekaantuneet isoon kauppaan kemiallisilla huumeilla

kauppaopistonnaiset

keitä he ovat ?

tämä oli iltalehdessä tänään

Seinäjokelainen 22-vuotias mies otettiin kiinni Kokkolassa viime vuoden marraskuussa, kun hän oli palaamassa 20- ja 21-vuotiaiden Kauhajoella asuvien naisten kanssa Torniosta huumausaineiden hakumatkalta. Seurueen autosta takavarikoitiin neljä kiloa amfetamiinia. Asian vuoksi on ollut vangittuna seitsemän henkilöä ja osa heistä on edelleen vangittuna. Lisäksi muutamia henkilöitä on ollut pidätettynä.

32

1508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljastakaahuumemafia

      Koska amfetamiini on erittäin vaarallista ja tappavaa ainetta , on hyvin tärkeää kauhajokisten lasten vanhemmille paljastaa tämä ketju. 4 kiloa on valtava määrä ! Keitä olivat nämä 2 naista ja ketkä ovat heidän tuttaviaan kauhajoella ? Koska poliisia ei ole, kansalaisten on ryhdyttävä omatoimisiksi . Suomi 24 sheriffin tulee nyt sallia tämä keskustelu.

      • Mätierän

        Puoli kauhajokee tietää ketä ne on!


      • sldkf

        paljastakaa julkisesti tällä palstalla, se on kaikkien vanhempien ja nuorten etu. Varmasti on totta että amfetamiinia jatketaan ja se vasta vaarallista onki. Pahinta on että spiidin käyttäjiltä katoaa kaikki moraalitaju, ne voi myyrä vaikka oman äiteensä. Jos puoli kauhajokea tietää miksi ne vaikenee


      • mäentierävieläkään

        vastaus nimimerkille mätierän oletpa viisas kun tierät kaikki asiat torella helevetin hyvin tairat olla oikeen kyttien juoksu poika sinun täytyy opiskella kun oot nuon viisas kaisä ole jokinkyttä mulkku ABC:n baarista tai ainakin pyöreän pyrän asiakas siis vakio asiakas siellähän kaikki asiat tiedetään minäkin astun samaan pöytään niin tiedän mitä huomenna teheräherähänniin osaan olla varautunut tulevaan.


      • paskanpuhujat

        Koomajoki on tunnettu juoruakkaan kylä.Tietävät varmasti sinunkin asiat paremmin kun sinä itte.että oroottele vain rauhas kyllä ne huhut pian sunki korviis soi !


    • käyttäjäkunta

      Kun suuret määrät amfetamiinia liikkuu etelä pohjanmaalla , on tutkittava millaiset ihmiset sitä haluavat ja ostavat. ? Suurin ryhmä ovat urheilijat. Spiidi lisää huomattavasti jääkiekkoilijoiden ja koripalloilijoiden suorituskykyä . Toinen selkeä ryhmä ovat naiset jotka haluavat laihtua. Amfetamiinin käyttö on siihen paras lääke mutta jos yliannostaa, tulee kuolema. On myös hyvä muistaa että Hitlerin salamasota käytiin spiidin ( pervitinin ) voimin ja sitä jaeltiin runsaasti myös suomalaisille sotilaille. Tänäkin päivänä amfetamiinia on jokaisen hornet hävittäjän ohjaamossa siltä varalta että lentäjä joutuu äärimmäisen vaikeaan tilanteeseen jossa tarvitaan nopeutta ja rohkeutta

      • Poppodipommac

        No nyt on kyllä oikein ryssien supertrolli menos, hei ei olla amerikas viä.


      • dlllg

        tuo huumeiden käyttö muoti tulee tosiaankin amerikasta , ja sikäli suomi amerikkalaistuu. Kovista huumeista seuraa kova väkivalta . Mitä tekemistä ryssien supertrolleilla tässä on ?


    • Silti_paska_vaikutus

      Vaarallisinta katuamfetamiinissä on sen jatke!

    • Tuppukyla

      Opistot ei jaksa pyöriä ilman kemikaaleja ja kauppa käy kuin siimaa!

      • Anonyymi

        Suomen Opistot ovat kemikalisoituja????


    • Tyhmästäpäästäkärsitään

      Jari Aarniolle taidettiin ehkä vain keksiä koko huumeliigan johtajastoori. On täysin mahdollista, että Aarnio ja muut eliittihuumepoliisit pääsivät tutkimuksissaan ennennäkemättömän pedon jäljille. Tällä pedolla oli lonkerot vaikkapa politiikan ja talouselämän huipulle. Kuvioiden paljastuessa olisi syntynyt ennennäkemätön skandaali. Koska Aarnion ja tiiminsä likvidointi (eliminointi, tappaminen) olisi ollut liian suuri riski, paras ratkaisu oli tyytyä vain vaientamaan koko porukka. Vaientaminen sujuikin varsin näppärästi, kun on tarpeeksi suuret lavastukset ja tekaistut todisteet.

      Tosiaan, opiskelijoiden ja nuorten aikuisten piirejä on pidettävä tarkasti silmällä. Tiedän kokemuksesta, että siellä liikkuu vaikka mitä. Jos joku on ollut paljastamassa tätä huumerinkiä, hänelle kuuluu ehdottomasti tuntuva rahallinen palkkio. Rohkaisen kaikkia tarkkailemaan lähipiiriään ja tarvittaessa käräyttämään, jos havaitsette mitään epäilyttävää. Kaverin käräyttäminen on välittämistä. Jos muut kääntävät sen takia selkänsä, niin ovatko he oikeasti kavereitasi? Parempi yksin kuin huonossa seurassa.

      • hdkflg

        mahtaako ilmiantohaluja estää pelko siitä että saa mafiamiehet ovelleen ? Poliisi on voimaton eikä pysty ketää suojelemahan


      • tarkkailijaa

        huumebisnes nimenomaan amfetamiinilla kokaiinilla ja ns design huumeilla on maailman isoin bisnes, aseteollisuus jää toiseksi. Ja se pyrkii koko ajan laajenemaan ja lisäämään markkina alueitaan kauhajoen kaltaisiin kyliin. Aikamme ihmiset kärsivät sisäisen tyhjyyden tunteesta. Informaatiota ja ns.. ´´viihdettä ´´ tulee joka tuutista mutta se ei tee muuta kuin ihmiset levottomiksi. Mitä enemmän tietoa lisätään, sitä tyhmemmiksi ihmiset tulevat


    • syytteensaanut

      no eiköhän tullut jo julki valtakunnan uutisissa miksi arvailla mitä olisi tapahtunut jättäkää arvailunne omanne päähän älkääkä edes puhuko tällaisia asioita eikö teillä ole omissakin asioissa tarpeeksi ajateltavaa kuin jonkun muulin asiat

      • oletko_tyytyväinen

        Kikkelis kokkelis mitäs läksit? Ihan oma syy.


    • julkinentuomio

      kyllä niistä kemiallisten huumeiden kanssa touhuamisesta julkisia kivityksiä on tullut muillekkin, esim jari sillanpää -- joka ei sentään kilojen kanssa häärännyt eikä myynyt.

    • vähä-sellaanen

      Kenestäköhän tähänkin leivotaan syyllinen

      • piipppp

        no ei kai siinä ny mitään tai ketään LEIVOTA kun kerran neljä kiloa spiidiä on löydetty . Se on valtava määrä kauhajoen kokoisessa kylässä. se markkinoidaan urheilijoille ja nuorisolle. Amfetamiini raunioittaa käyttäjänsä lyhyessä ajassa


    • Anonyymi

      Nämä myyjät ja käyttäjät on terrorismin lähi pesäkkeitä. Islam koittaa huumeiden avulla horjuttaa länsimaisia yhteiskuntia. Isis on tämänkin takana ja näin nisti luo uutta perkeleen yhteiskuntaa huumehilla.

      • Anonyymi

        Myös kasvava ulkomaalaisten määrä kaasvattaa huumeiden kysyntää.


    • Anonyymi

      salama keikkumi

    • Anonyymi

      Eiköhän nämäkin huumehörhöt ole saaneet huumeensa vaasasta. Vaasassa on ennätyspaljon huumehörhöjä. Omistan vuokra-asuntoja Vaasasta ja tuntuu että yli puolet vuokraehdokkaista on huumehörhöjä. Olen tämän vuoksi harkinnut jo kaikkien vaasan asuntojen myymistä ja keskittyvän muihin kuntiin ja kaupunkeihin.

      • Anonyymi

        Huumehörhöt voisi valtion kustannuksella lähettää huumehoitoon Balille 3 kuukaudeksi ja antaa käteistä rahaa mukaan. Indonesian lainsäädäntö hoitaa loput.


    • Anonyymi

      Onko amfe Sofia päässyt istumaan

      • Anonyymi

        Amfesofian kovettu äiti "muka" valistaa jo kannabispykoosisin riskeistä, narsisminomaisesti. tytär paras tytär, hän saa vetää mitä vain.


    • Anonyymi

      Naisille ei riittänyt Kelan toimeentulotuki ja työttömyyspäiväraha elämiseen.

    • Anonyymi

      Julle etsii E Kontaktista naista.

      • Anonyymi

        Ottais veljensä entisen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottais veljensä entisen

        Veljen ex tietää jo mikä mies Julle on.


      • Anonyymi

        Hellä rakastaja


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe