Uskooko joku vieläkin selittelyihin

Anonyymi

Meille kerrotaan että maahanmuuttoa pitää lisätä ja kotouttamista tehostaa, jos olisi hyvä keino se olisi jo käytetty. Vähän sama jos kotouttaisi eskimoa päiväntaasaajalle tai saharaan. Sanotaan että miehet odottaessaan turvispäätöstä turhautuu ja siitä johtuu raiskauksetkin, ei hän kantis miehetkään turhautuessaan saalista pikkutyttöjä ja raiskaa kyllä se lähtee kasvatuksesta ja kulttuurisesta perimästä ja suhtautumisista nuoriin tyttöihin ja naisiin, ovat pelkkää riistaa tietyille kansallisuuksille. Ja tää järjettömyys jatkuu niin kauan kunnes joku saa järkeä päähän kuten perussuomalaiset. Persuja sanotaan rasisteiksi, onko tullut mieleen että ps edustajissa on niin lakimiehiä, komisarioita yleensä virkavaltaa, sairaanhoitajia, päiväkodin hoitajia jne. tällä perusteella ne suomalaiset on sitten rasisteja jotka tahtoo turvata suomalaisten aseman omassa maassamme. Minä ole tavallinen perheellinen mies ja perussuomalisten jäsen ja jatkossakin tulen tekemään kaiken mahdollisen haittamaahanmuuton estämiseksi, kaikki työtätekevät ja tienaavat tervetuloa ja maksamaan veroja yhteiskunnan kehittämiseski, loisille ja surffareille ei ole sijaa suomessa.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuo ovat kaksi toisistaan riippumatonta asiaa.

      Maahanmuuttoa pitää lisätä, koska suomalaiset eivät yksinkertaisesti kohta riitä pyörittämään tätä maata. Maahanmuutto on nopein, helpoin ja varmin keino taata ihmisarvoinen vanhuus myös meille alle 70-vuotiaille. 2015 valittu hallitus toteutti persujen maahanmuuttopolitiikkaa lähes kyselemättä, ja seurauksena olemme menettäneet todella paljon varsinkin koulutettua väkeä.

      Kotouttamisen lisääminen taas on suotavaa, jos haluamme varsinkin heikommin koulutetun ja ei-työperäisen maahanmuuttoporukan mukaan suomenrakennustalkoisiin. Kielen ja tapojen opettaminen ja ihmisten integroiminen suomalaiseen kulttuuriin olisi estänyt paljon nytkin uutisissa olleita ikäviä tapahtumia. Toki ymmärrettävää, että persut ja muut rajakit moista vastustavat. Heidän kannatuksensahan on riippuvainen siitä, että meillä on mahdollisimman huonosti hoidettu maahanmuutto.

      • Anonyymi

        Nykyiset PerusSuomalaiset eivät ole sama puolue, joka se oli 2015. Sinäkin tämän tiedät, mutta paskaa sen kun jauhat.


      • Anonyymi

        Kehitysmaamuslimit eivät meille kotoudu kuin aniharvoissa yksittäistapauksissa. Niiden sietämätön naisia alistava ja halveksiva pyllistelyuskonto estää tehokkaasti sivistyksen ja kotoutumisen Suomeen ja kaikkialle muuallekin Eurooppaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kehitysmaamuslimit eivät meille kotoudu kuin aniharvoissa yksittäistapauksissa. Niiden sietämätön naisia alistava ja halveksiva pyllistelyuskonto estää tehokkaasti sivistyksen ja kotoutumisen Suomeen ja kaikkialle muuallekin Eurooppaan.

        Joo, Sellaiset 90% on niitä aniharvoja yksittäistapauksia jo nykyisellä kotouttamismallilla.

        Mitäköhän se olisi, jos siihen parnostettaisiin?


      • Anonyymi

        Panostettaisiin? Ei se ole rahasta kiinni, kehitysmaamuslimit eivät kotoudu Suomeen. Mikä helvatan 90%? Taidat olla punavihersuvakki ja pahimmasta päästä vielä sieltäkin?


      • Anonyymi

        Ei muuten pidä paikansa, perussuomalaiset laati ohjelman, ei Halla aho, tarkistappas asia.


      • Anonyymi

        Kehitys maista haalittavat siirtolaiset eivät tätä yhteiskuntaa pidä käynnissä ja siinä taantuisi koko maa, kyllähän tänne nyt jo pääsee kuka vaan töihin jos on ns. tieto taitoa muslimeilta sitä turha odottaa ja ne somalit joita tullut jo 90 luvun alussa on viläkin kielitaidottomia ja notkuvat kauppakeskuksissa eikä työstä tietookaan.


      • Anonyymi

        Meilä on 500.000 nuorta ilman työtä ja niile ensiksi työtä ,ja sen jälkeen jos tarvetta on niin määrä aikaseksi maahan ensi sijaisesti euroopasta ja sen jälkeen kauko idästä ahkeria thaimaalaisia ja filipiiniä ,vietnamilaisia ,ei somaleita eikä muslimeita tulee aina vaikeuksia .


    • Anonyymi

      Ilmeisesti kaikille täällä näköjään sopii että lopetetaan kehitysmaamuslimeiden Suomeen päästäminen ja pyritään pääsemään jo tulleistakin eroon..... Tämä käy varmasti kaikille persujen kansanedustajille..........

    • Anonyymi

      Ihan vaan uteliaisuuttani kysyn : miksi Suomeen ei ole ryntäämässä ammattitaitoista opiskellutta väkeä vaikkapa pakolaisstatuksella ja miksi meidän kantasuomalaisetkin pyrkivät LÄNTEEN töihin heti valmistuttuaan . Erityisesti toivon vastauksia VASEMMISTOSTA !

      Vanhuusväestökin tulisi paljon paremmin hoidetuksi sivistyneillä maahantulijoilla .

      Nimimerkki : Vanha ope .

      • Anonyymi

        Espoo on hyvä esimerkki. Kaupungista muuttaa vuosittain yli 2000 korkeasti koulutettua espoolaista ulkomaille. Samaan aikaan kaupunkiin muuttaa tuplasti enemmän luku- ja kirjoitustaidottomia pakolaisia.
        Silloin, kun vanha ope oli opettajana, niin kaikki aikuiset espoolaiset osasivat lukea ja kirjoittaa. Nyt kaupungissa asuu yli 10.000 luku- ja kirjoitustaidotonta aikuista pakolaista.


    • Anonyymi

      Suomessa on niin kova työttömyys ja "työvoimapula"

    • Anonyymi

      Suomi on siis "firma" joka pitää pysyä pystyssä ja toiminnassa. Entä se näkökulma että jos nämä vanhukset hoidetaan koko kansa häviää?

    • Anonyymi

      "suomalaiset ei riitä pyörittämään suomea" MIKÄ ongelma se on? sittenku suomalaiset kuolee täältlä pois nii viimene pistää lapun luukulle.

    • Anonyymi

      Tuo on sellaista hätäapupuhetta kun nämä vapaaehtoispakolaiset yllätti. Kelpaa siellä nyt sotia kun hallituksen vastustajat lähtevät sinne missä länsimaat on ystävällisesti luvannut heistä huolehtia. Ja ihmiskuljettajat menevät ja keräävät mitä irtoaa. Ei tässä mitään muuta järkeä eikä suunnitelmaa ole. Sitten seuraavaksi ääntenkalastelu suvakismilla.

    • Anonyymi

      Voidaan sanoa että ”turvaan” tulleista lähes 100% on ikuisesti elätettäviä holtittomasti lisääntyviä haittamaahanmuuttajia, joiden halu ja kyky integroiutua yhteiskuntaan Suomessa on nolla......

      • Anonyymi

        Niimpä, on kansalaisuuksia joilla halua sopeutua yhteiskuntaamme ja niitä joilla ei ole pienintäkään halua ja ne ovat yleensä somaleita ja Lähi-idästä tulleita. Turun varissuo hyvä esimerkki, paljon "pakolaisia" somaliasta ja Lähi-idästä ja mitä tapahtui, kantikset alkoi muuttaa pois kun alueesta tuli rauhaton samoin itäkeskus Hesassa, suurin osa muita kun kantiksia ja suuntaus jatkuu, tulee gettoutumista kuten ruotsissa mistä perussuomaliset varoittaneet, pieniä yhteisöjä jotka suurenee erillään muista ja ongelmat alkaa ja jatkuu. Jos tällä pyöritetään suomea en halua nähdä mihin päätyy.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe