Olisi pari kysymystä.

Anonyymi

Minkä takia Jumala haluaa ihmisten seuraavan häntä?
Minkä takia Saatana haluaa ihmisten seuraavan häntä?

Kumpikin siis haluavat samaa asiaa, mutta minkä takia?

Toimintakin on heillä hyvin samanlaista, eli luvataan ja annetaan lahjoja palkkioksi.

Saatana antaa palkkionsa jo maan päällä.
Jumala on luvannut antaa palkkionsa sitten taivaassa.

Kuin työnantajat, joista toinen maksaa palkan kuun puolivälissä rli rlämän aikana, toinen vasta kun kuukausi päättyy eli elämä päättyy.

Onko elämä joidenkin ylimaallisten olentojen keksimä peli jota pelaavat ihmisten kanssa kuten shakki jossa ihmiset ovat nappuloina?

Mihin Jumala tarvitsee ihmistä?
Mikä on yleensäkin Saatanan ja Jumalan tämän toiminnan motiivi, kun haluavat houkutella ihmisiä puolelleen?

Tuollaisesta toiminnasta tulee lähinnä mieleen asevarustelukilpailu, kuten esim. 80-luvulla Neuvostoliitto vs. Yhdysvallat.



Vuorisaarnassa Jeesus puhuu mammonasta eli varallisuudesta, eli ei pitäisi arvostaa omaisuutta Jumalan tahtoa korkeammalle.

Kuitenkin taivaassa luvataan olevan paljon rikkauksia ja kultaa.

Kun mammonaa ei saisi arvostaa muutenkaan, miksi sitä pitäisi sitten arvostaa taivaassa?

Mitä niillä rikkauksia taivaassa sitten tekee jos siellä on kaikkea muutenkin?

Eikö sillä kullalla olisi enemmän käyttöä maan päällä eläessä enemmän kuin taivaassa?


Onko jokaisella ihmisellä siis oma taivas, joka on sellainen mistä hän pitää?

Entä jos inhoaa kultaa ja mammonaa, silloin taivaassa ei ole mitään tarjottavaa ihmiselle?

Jos pitää esim. seksistä enemmän kuin mammonasta, niin silloin hänen taivaansa on täynnä seksiä?

Jos pitää suklaasta enemmän kuin kullasta ja mammonasta, silloin hänen taivaansa on täynnä suklaata tai karkkitaivas?


Toisen taivas voi olla toisen helvetti ja päinvastoin.


Haluan tietää myös kuka loi Jumalan?

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sielunvihollinen tietää olevansa tuomittu, se tietää mitä sille tapahtuu lopussa, ymmärtääkseni sen pyrkimys on viivyttää omaa tuomiotaan, se siis haluaa eksyttää sinutkin kadotukseen jotta saisi itselleen pienen hetken lisäaikaa, koska lopun ajan tapahtumat eivät voi alkaa ennen kuin muista kansoista pelastuvien määrä on tullut täyteen.

      Roomalaiskirje 11:25
      Sillä minä en tahdo, veljet — ettette olisi oman viisautenne varassa — pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus — hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,
      KR38

      #Mihin Jumala tarvitsee ihmistä?#

      Tuokin kysymys on väärin päin, mihin ihminen tarvitsee Jumalaa, ihminen ei koskaan voi olla täysin ehjä ja kokonainen ilman Jumalaa, voit juoda maailman haljenneilla kaivoilla valomerkkiin saakka ja koskaan et saa janoasi sammumaan.

      #Haluan tietää myös kuka loi Jumalan?#

      Tämäkin kysymys on väärä ei Jumala ole luotu, vaan aika on luotu, aika on osa tätä luomakuntaa, Jumala on sen ulkopuolella.

      2. Pietarin kirje 3:8
      Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".
      KR38

      • Anonyymi

        Aika oli siis ennen Jumalaa, kuka siis loi ajan?

        Entä jos ei pysty kuvittelemaan mitään mitä haluaisi?
        Jos mielikuvitus ei riitä kuvittelemaan sellaista asiaa jota haluaisi, on myös täysin immuuni kateudelle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aika oli siis ennen Jumalaa, kuka siis loi ajan?

        Entä jos ei pysty kuvittelemaan mitään mitä haluaisi?
        Jos mielikuvitus ei riitä kuvittelemaan sellaista asiaa jota haluaisi, on myös täysin immuuni kateudelle.

        Ei vaan aika on osa meidän luomakuntaamme, Se on siis luotu asia.


    • Anonyymi

      Ehkä aika sitten "teki" Jumalan, mutta ihmisellä on eri aika kuin Jumalalla, niin ihminen teki ajan, eli Jumalan, ihmisen ajan Jumalan.

      Ihminen loi "AJan Jumalan", oman aikansa Jumalan, ja Jumalan loi Aika eli Jumalan aika on ajan Jumalan aikaa, vai miten se menee sitten?

    • Anonyymi

      Yksi hullu pystyy kysymään enemmän kuin mitä kymmenen viisasta ehtii vastaamaan.

    • Anonyymi

      Luomiskertomus: Jumalan henki liikkui vetten päällä....

      Silloin oli aika, mutta olivatko ne päivät silloin Jumalan ajan päiviä vai ihmisen ajan päiviä tuo aikajakso jona maailma luotiin?

      Jos Jumalan aika on huomattavasti pidempi, niin silloin yksi Jumalan päivä saattaa olla sama kuin ihmisen ajan 1000 vuotta esim.

      Vai onko Jumalan aika sitten ääretön, Saatanan aika on kai jotenkin määritelty sitten Jumalan ajalla eli se on äärellinen?

      • Anonyymi

        Eiköhän tuossa tuonpuoleista ajatellen, niin ajalla ei ole mitään sen näköistä merkitystä, kuin meillä täällä.
        Pyhyys ja kaikkivoipaisuus on jatkuvasti läsnäolevaa.

        Tämänpuoleisuuden ajassa tavallaan on arjen ja levon jaotus, aivan meidän tähden. Puurtamista ihminen tekee - tavallaan velimiestäni katsoen, hän on puurtanut koko elämänsä, eikä hän sistä lepopäivää ole "harrastanut".
        Yrittäjänä ikäänkuin pitää mielestään elämää yllä, eikä siihen kukaan toinen kuulu, eikä aikaa jaeta, edes itsensä tähden. Hän on nyt jo yli 70- vuotias.
        Hänelle elämä on arki ja tehtävä, sekä luo vain omaansa.

        Itselleni arki - on arkea, omalle elämälle. Sitten on sisäisen leponi tähden, se pattereiden ts. sydämen rakentamisen aikaa, jossaLuoja saa palvella minun luotunsa sydäntä. Eli opetuslapseus, joka on Jumalan levon tuomaa aikakautta.
        ts. saan elämälleni mielekkään siunauksen.
        Sen ääretön rikkaus 6 pv. linjaukseen ja jaksamiseen, on tämä -sapatti-.
        Jumalantyö - Hän luo uutta ja tämän näen tämänpuoleisuuden ajan tärkeyden.
        Siinä se on tämä riemuvuosi kerran olevainen. Kun aikani päättyy, menen kotiin, sinne, joka on minuuteni on pukenut samanmielisyyteen Hänen kanssaan, sekä valtakunnan sen tulevan olen sisäistänyt Hänessä elämääni sen rakkauden kautta, joka on Hänenlaistaan Hänessä.

        Iankaikkinen elämä- on armolahja. Hänellä on elämä itsessään jota sielunvihollisella ei ole antaa.

        Rienaajan aika omiensa kanssa jää rajalliseksi. Tavallaan tuomio on sen kaaren päätepiste. Rienaaja jää yksin, katoavaisuuden jälkeen, kun syntiä tekevä sielu on kuollut. Jumalalla on oikeus tappaa sielu.
        Rienaajalla ei enää ole hallintaa - eli kylvää siementään. Jää iankaikkiseen eroon Jumalasta. Ei ole taivaasta ulosheitetyn tilansa jälkeen, missä eläisi valtasuunnitelmansa mukaista elämää. Siksipä se on sitä helvettiä. ts. saa osansa mittaisen muotoelämän muodon.
        Siinä ovat nämä langenneet enkelit ja tuo, mikä nyt piti olla valtaistuinta suojaava ylienkeli. He jakavat osaansa, hedelmäänsä, mitä saivat aikaiseksi.
        ts. tyhjän hedelmän.

        No, eiköhän tässä riittänyt näkemään, että tuonpuoleisuudessa ei ole ajanmäärettä josta voisimme ottaa kiinni. Emme edes käsitä tätä 1000 vuotta.
        Tämänpuoleisuus sitten voi tuoda elämän ja elämänsisältö on Jumalallisen ajan mitassa elämistä.
        Siis meidän arki, jossa teemme työtä tarpeittemme täyttämiseksi. Maahan on edessä, kylvetään ja leikataan, mutta muistetaan, ettei eletä ainovastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.
        Siksi pannaan kuokka syrjään, levätään ja saadaan sapatti, kun Jumala palvelee Luojana meitä, eli pukee, varjelee ja opettaa, siksi olemme opetuslapsia.
        Ja tuon äärellä aika tämänpuoleisuudessa on siunaus. Se tuo Elämän.


    • Anonyymi

      En pysty kiistämään Jumalan olemassaoloa.

      Koska itselläni on sellainen henkilökohtainen kokemus.

      Mutta olen kuullut helluntailaisten puhuvan "uskoon kasvamisesta", eli voiko uskovaiseksi kasvaa, toisin sanoen voiko toinen ihminen opettaa toisen ihmisen uskovaiseksi?

      Vai onko tuollainen ihmisen opettama uskovaisuus pelkästään uskovaisena käyttäytymistä?

      Tai sellaista että luulee olevansa uskossa, koska toiset ihmiset ovat niin kertoneet?

      • Varmasti molempia on olemassa, on niitä jotka kasvavat uskoon pikku hiljaa, on niitä joille se uskoon tulo on tietty hetki, kaikki eivät ehkä tarkkaa hetkeä pysty sanomaan. Saattaa olla ihmisiä jotka eivät koskaan uskoon ole tulleet, mutta heillä on opittuja uskonnollisia tapoja. Oleellista ehkä olisi että jossain vaiheessa olisi sanonut Jumalan "kosintaan" kyllä, tahdon elää yhdessä sinun kanssasi ja seurata sinua minne tie sitten viekin.


    • Anonyymi

      Ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Se ja muut mielikuvitushahmot kisailevat keskenään kuin muinaisen Kreikan mytologiassa. Taivas ja helvetti on myös uskovaisen korvien välissä, ei missään muualla. Raamattu kertoo yhden mytologian jonka totuusarvoa ei sitten mikään muu vahvista. Raamattu ei siis ylittäisi yhdenkään asiantuntevan journalistin uutiskynnystä.

    • Kristuksessa pitäytyminen ja hänen sanojensa noudattaminen merkitsee Jumalan rakastamista. Rakastava ihminen puolestaan on parempi orja kuin se, joka ei rakasta. Rakkaus saa aikaan uskollisuutta, kuuliaisuutta ja tottelemista enemmän kuin se jos ei rakastaisi. Rakkaus Jumalaa tekee ihmisestä hyvän orjan. Mutta ei se takaa silti mitään muuta.

      Jumalan luomisen laita voi olla jotenkin näin: Luomme parhaillaan paljon sanaa ja tuo sana kootaan vähitellen yhdeksi tuhansien vuosien kuluessa. Alku on vuodessa 3333 jKr ja siellä on sana Jumalana. Se sana jonka olemme luoneet ja kooneet. Siellä vuodessa 3333 jKr tuo samainen sana sitten luo meidät täällä olemaan olemassa ja tekemään ja kokoamaan sanaa. Eli meidän Luojamme elää tulevaisuudessa ja sieltä käsin vaikuttaa menneisyyteen luoden Sanan avulla meidät, jonka sanan me itse olemme kooneet ja tehneet. Se on jotenkin paradoksaalista ja vaikeaa ymmärtää.

      Toinen vaihtoehto on, että täällä noin sadan vuoden kuluessa saapuu tähän maailmaan Profeetta Isa (Jeesus) hän menee naimisiin ja perustaa dynastian ollen Uusi Aadami. Häneen syntyvät kaikki tulevat jumaluudet ja maan asukkaat. Hän on esikoinen kaikessa ja luomakunnan alku. Hänestä syntyy Vyasadeva ja jopa Krishna, Korkein persoonallinen Jumala. Tuohon Uuden Aatamin dynastiaan syntyy siis myös kaikki enkelit ja Jumalat salatulla tavalla. Jumala syntyy ehkä noin tuhannen vuoden kuluttua ja hänen nimensä on Brahma. Hän joutuu synnyttyään eli tulevaisuudesta käsin luomaan menneisyyden eli meidät tänne maailman luomista edeltävään maailmaan. Elämme halokannella ja eräänlaisessa braanissa nykyisin ennen maailman luomista, joka tapahtunee vuoden 3333 jKr tienoilla.

      Asia on vaikea ymmärtää ilman Krishna tietoisuuden kirjoja, ja selitykseni on vähän heikko ja puuttellinen. Kuitenkin kun sanotaan: Alussa Jumala loi taivaat ja maan..... Niin tuo luomisajankohta on tulevaisuudessa oleva hetki ja sieltä käsin luodaan menneisyys , nykyisyys ja tulevaisuus. Me elämme tuossa menneisyydessä.

      • Anonyymi

        Minä pystyn ennustamaan tuhannen vuoden päähän vaikka sään, eikä kukaan pysty sanomaan ettenkö olisi oikeassa.
        Uskonnoissa on sama helppoheikin logiikka.


    • Anonyymi

      Jumala haluaa ihmisten seuraavan häntä, koska Jumalan käskyjen noudattaminen tuo onnen elämään, synti eli Jumalan käskyjen rikkominen tuhoaa ihmisen. Näin Jumalaa seuraava saa kokea onnea jo täällä maan päällä enemmän kuin jumalaton. Tärkein asia on kuitenkin sielun pelastus, Jumala tekee uudestaan kaiken hyväksi ja uskovaiset pelastuvat iänkaikkiseen elämään. Jumalattomat joutuvat kauheaan paikkaan, missä on itku ja hammasten kiristys, kun olivat niin tyhmiä, että ei kelvannut Jumalan ilmaiseksi antama armo.

    • Anonyymi

      Ihmisen täytyy uudesti syntyä, jotta hänestä voi tulla Jeesuksen seuraaja, ns tulla uskoon. "mikä Hengestä on syntynyt, on henki. Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä". Uudesti syntyminen, uskoon tulo tapahtuu: Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Jeesuksen vastaan ottamisesta
      on kirjoitettu: taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö,
      Uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri. Siis Jeesus, Jeesuksen veri ei puhu kostoa, vaan armoa ja anteeksiantoa.
      Sen jälkeen kun ihminen on tullut totisella sydämellä Jeesuksen tykö, hän voi alkaa kasvaa uskossa:
      "veljet, niinkuin oikein onkin, koska teidän uskonne runsaasti kasvaa"

      • Anonyymi

        Mikä on jumalan instatili niin voisi seurata?


    • Anonyymi

      "Minä olen" on minun nimeni, vastasi Jumala eräälle itsepintaiselle kyselijälle VT:ssä, en muista kenelle.

    • Anonyymi

      Sananl.11:31 Katso, vanhurskas saa palkkansa maan päällä, saati sitten jumalaton ja syntinen. Ps.110:6 Hän tuomitsee pakanat: ruumiita viruu kaikkialla; hän murskaa päitä laajalti maan päällä. Ps.68:22.

    • Käytännössä se "Jumalan seuraaminen" tarkoittaa sitä, että joku IHMINEN käyttää valtaa Jumalan nimissä ja sanoo, miten mistäkin asiasta on ajateltava.

      • Anonyymi

        Siinä taas yksi Jumalaa viisaampi typerys kertoo miten asiat ovat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siinä taas yksi Jumalaa viisaampi typerys kertoo miten asiat ovat.

        Minä kerron asiat juuri kuten ne ovat. Jumalaa ei ole liiemmälti näkynyt viime aikoina.


    • Anonyymi

      2Moos.3:14 Jumala vastasi Moosekselle: Minä olen se, joka minä olen. Ja hän sanoi vielä: Sano israelilaisille näin: Minä olen lähetti minut teidän luoksenne. Alaviite: Ilm.1:4,8

      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta.


      • Anonyymi

        Ei paljoa kannata luottaa sellaisen miehen puheisiin joka piti kansaansa eksyksissä 40 pitkää vuotta eto matkalla. Ilmiselvä uskovainen tai huijari muuten vaan.


    • Anonyymi

      Luuk.14:27 Biblia (1776) Ja joka ei kanna ristiänsä ja seuraa minua, ei se taida olla minun opetuslapseni. Ei jaksanut Jeesus kantaa omaa ristiänsä. Joh.19:17. Matt.27:32. Mark.15:21

    • Anonyymi

      Etsivä löytää, myös Jumalan. Älä käänny ihmisten puoleen, käänny Jumalan puoleen.Hän ei ahdistele, ei pakota, ei vastaa kilometrin mittaisella luettelolla, mitä vaatii, vaan sanoo "kiva ku tulit, ollaan yhessä".

    • Anonyymi

      Job.33:13 Miksi olet riidellyt häntä vastaan, jos hän ei vastaa kaikkiin ihmisten sanoihin? Jes.46:7. Miik.3:4

    • Anonyymi

      Ps.18:42 He huutavat, mutta pelastajaa ei ole, huutavat Herraa, mutta hän ei heille vastaa. Jes.65:24 Ennekuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen.

      • Anonyymi

        toorapastori hellareilla on omat Raamatut, eivätkä hellarit tarvitse jumalattoman ja pahan ihmisen ja eksyttäjän ohjeita.


    • Anonyymi

      Minkä takia Jumala haluaa ihmisten seuraavan häntä? - Tahtoo tehdä heistä yksityisetsiviä.
      Minkä takia Saatana haluaa ihmisten seuraavan häntä? - Tahtoo tehdä heistä ryöstäjiä ja murhaajia.

      Kumpikin siis haluavat samaa asiaa, mutta minkä takia? - Eivät tahdo samaa asiaa.

      Toimintakin on heillä hyvin samanlaista, eli luvataan ja annetaan lahjoja palkkioksi. - Yksityisetsivä saa harvoin lahjoja palkkioksi ja varkaan/murhaajan täytyy ansaita oma leipänsä rikoksillaan.

      Saatana antaa palkkionsa jo maan päällä. - Missäpä muualla?
      Jumala on luvannut antaa palkkionsa sitten taivaassa. - Niinku missä?

      Kuin työnantajat, joista toinen maksaa palkan kuun puolivälissä rli rlämän aikana, toinen vasta kun kuukausi päättyy eli elämä päättyy. - ?

      Onko elämä joidenkin ylimaallisten olentojen keksimä peli jota pelaavat ihmisten kanssa kuten shakki jossa ihmiset ovat nappuloina? - Ei kait sentään?

      Mihin Jumala tarvitsee ihmistä? - Ei varmaan mihinkään.
      Mikä on yleensäkin Saatanan ja Jumalan tämän toiminnan motiivi, kun haluavat houkutella ihmisiä puolelleen? - Ehkäpä ihmiset ovat keksineet hyvän ja pahan henkivaltojen välisen taistelun, vaikka se käydään vain ihmisen omassa päässä?

      Tuollaisesta toiminnasta tulee lähinnä mieleen asevarustelukilpailu, kuten esim. 80-luvulla Neuvostoliitto vs. Yhdysvallat. - Sinulla on vilkas mielikuvitus.

      Vuorisaarnassa Jeesus puhuu mammonasta eli varallisuudesta, eli ei pitäisi arvostaa omaisuutta Jumalan tahtoa korkeammalle. - Mammona ei ole varma tie onneen eikä rahalla voi ostaa rakkautta: seksiä kylläkin ja rikkaan on mukavampaa olla onneton kuin köyhän.

      Kuitenkin taivaassa luvataan olevan paljon rikkauksia ja kultaa. - Jospa ne ovat vertauskuvia jostakin hengellisestä, mitä sinä et vain ymmärrä?

      Kun mammonaa ei saisi arvostaa muutenkaan, miksi sitä pitäisi sitten arvostaa taivaassa? - Ks. edellä.

      Mitä niillä rikkauksia taivaassa sitten tekee jos siellä on kaikkea muutenkin? - Kait samaa kuin täällä alhaalla maan päällä?

      Eikö sillä kullalla olisi enemmän käyttöä maan päällä eläessä enemmän kuin taivaassa? - Sanopas muuta. Ehkä juuri tästä syystä juutalaiset eivät pääsääntöisesti enemmistönä odota mitään "tulevaa maailmaa" vaan pyrkivät elämään vanhurskaasti tässä elämässä odottamatta mitään palkintoa kiitokseksi Herralta.

      Onko jokaisella ihmisellä siis oma taivas, joka on sellainen mistä hän pitää? - Ihmisen mielikuvituksessa liikkuu ihmeellisiä asioita.

      Entä jos inhoaa kultaa ja mammonaa, silloin taivaassa ei ole mitään tarjottavaa ihmiselle? - Sontaa?

      Jos pitää esim. seksistä enemmän kuin mammonasta, niin silloin hänen taivaansa on täynnä seksiä? - Saahan sitä niin toivoa.

      Jos pitää suklaasta enemmän kuin kullasta ja mammonasta, silloin hänen taivaansa on täynnä suklaata tai karkkitaivas? - Jokainen saa syödä jäätelöä niin paljon kuin jaksaa ja sellaista makua, josta pitää eniten.

      Toisen taivas voi olla toisen helvetti ja päinvastoin. - Totta viserrät. En edes kaikkea maan kultaa hyväksyisi maksuna siitä, että joutuisin elämään ikuisuuden homojen taivaassa!

      Haluan tietää myös kuka loi Jumalan? - Älä kysele hölmöjä, ellet ole hölmö itsekin!

    • Anonyymi

      Niin, jos tutkimalla tutkit tämän ilmoituksen sanojen sisällöön ja havainnoit siten miten se ohjaa ihmisen ymmärryksen;

      32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.
      33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka..... tutkimattomat..... ovat hänen tuomionsa ja...... käsittämättömät .....hänen tiensä!
      34 Sillä... k-u-k-a ...on..... tuntenut .....Herran mielen? Tai... k-u-k-a ...on ...ollut hänen neuvonantajansa?
      35 Tai ...k-u-k-a... on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava?
      36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen.

      Tulet näkemään, miten mahdottomuus ihmiselle on tietää ja tuntea JUMALAN teitä ja tuomioita. Puhuattakaan mistä ja miten JUMALA on syntyyt ja mitä on ollut ennen JUMALAA jne.....

      Toki ihminen voi kuvitella ja luulla tietävänsä, mutta todellisesti ihminen ei tiedä mitään.

      >>Minkä takia Jumala haluaa ihmisten seuraavan häntä?<<

      Monasti ihminen ajattelee noin, mutta todellisuus on juuri päinvastainen. JUMALA ohjaa ihmistä. Kaikkivaltiaalla JUMALALLA on kyky ohjata ihmisen askeleita ja ajatuksia ja tahtotilaa ja silti - ihminen kokee silti itse toimivan ja ajattelevan itsenäisesti.

      Parhaiten tämä ilmiö näkyy JUMALAN johdatuksissa. Ihmisen arkeen ja mieleen tulee yks kaks ajatus, jota hän alkaa toteuttamaan ja jälkeen päin vasta ymmärtää miten ihmistä ohjattiin.

      Itse omana ajatuksena näen, miten ihminen - koko laijinsa / luomakunta on kaikkivaltiaan JUMALAN eräänlainen toiminta eli puuhastelee luomistyönsä parissa. Tietoisesti tiesi ihmisen lankeemuksen - lajinsa ja tietoisesti saattoi tottelemattomuuden tilaan ja lopussa armahtaa. Näyttää ja opettaa ihmisselle / lajilleen kaikkivaltiuuttaan.
      Kaikkivaltiuus, joka ihmiselle on oikein myrkkyä niellä ja ajatella.

      m.l

    • Anonyymi

      Jumalan ilmoitus on äärimmäisen selkeä ja selväjärkinen, samoin Jeesuksen opetus. Ihmiset voivat punoa mitä vain. Kannattaa siis etupäässä lukea itse Raamattua ja mietiskellä sitä itse. Ja mennä hattua nostaen sen ohi, mitä ei ymmärrä . Lopullisia vastauksia ei löydy, mutta kristinusko armon ja sovituksen uskontona antaa ihmiselle rauhan.Se ei ole ihan vähän.

    • Anonyymi

      Näin on näppylät, finnit ja näppylähanskatkin.

      Kysymyksestä syntyy vastaus, vastauksesta syntyy uusia kysymyksiä, jolloin asia suurenee kokonaiseksi satojen kysymyksien monivalinta tehtäväksikin melkein, jos olisi valittavana vain vaihtoehtoja.

      Kysymys aiheuttaa kysymyksiä.

    • Anonyymi

      Kolmipyörä. Syntyy tuollainen kolmivaihteinen pyörä, jossa kysymysten ja vastausten määrä kasvaa eksponentiaalisesti:

      Ajatuksesta syntyy kysymys, kysymystä seuraa vastaus, vastauksesta syntyy uusi ajatus, uudesta ajatuksesta pongahtaa taas uusi kysymys, sitten on vastauksen vuoro, taas ajatus... ja jne.

      Jatkaa pyörimistään kunnes on riittävä määrä vastauksia kaikkiin kysymyksiin, jotta siihen alkuperäiseen kysymykseenkin joka pyörän aloitti on löytynyt tyydyttävä vastaus, eikö niin?

      Mielestäni tuo on vain hyvä asia sitten, on paljon kysymyksia ja erilaisia vastauksia.

    • Anonyymi

      Tottaksi keskustelu on hyvä asia.

    • Anonyymi

      Aloittaja voisi miettiä minkä tähden lammaspaimen haluaa että lampaat seuraavat häntä, koitas mietiskellä asiaa.

      • Anonyymi

        Vie ne teuraaksi, tietenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vie ne teuraaksi, tietenkin.

        ahaa eli paimen menee ensin, niinkö päättelit!?


    • Anonyymi

      Mark.16:15 Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Niin hän sanoi heille, mutta ei meille. Siis kaikille luoduille, siis myös eläimille.

    • Anonyymi

      Valhehebrealainen näin sinä siis opetat?
      Niin, Raamatun mukaan aviorikoksessa sekä mies että nainen on surmattava. Problem?
      Sinäkö olet siis sitä mieltä että tämä lakipykälä tulee ottaa käyttöön nykyaikana Suomessa? Suora vastaus: Kyllä vai Ei?
      Kyllä. Ehdottomasti. Se on Tooran suora käsky, ja Jeesus sanoi, että hän ei tullut kumoamaan Tooraa ja että Toorasta ei katoa pieninkään piirto.
      Kuuluhan kirjoittaja sinun rakkilaumaasi.

    • Anonyymi

      Kol.1:23 Biblia (1776) Jos te muutoin uskossa pysytte perustettuna ja vahvana ja horjumattomana evankeliumin toivossa, jonka te kuulitte, joka on saarnattu kaikkein luotokappalten edessä, jotka taivaan alla ovat; jonka palveliaksi minä Paavali tullut olen. Kirjoitetaan: palvelijaksi. Room.10:18

    • Anonyymi

      Luuk.24:21 Biblia Mutta me luulimme hänet siksi, joka Israelin piti lunastaman. Ja paitsi kaikkia näitä on jo kolmas päivä tänäpänä, kuin nämät tapahtuivat. Luuk.1:68. 2:38.

      • Anonyymi

        Et pystynyt vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen opistasi.
        Raamtunlauserimpsut ovat sinun raukkamainen tapa kätkeä oppisi todellinen päämäärä. Tämä on siis se mitä todellisuudessa opetat?
        Tooraa, joten Jeesuksen mukaan ainuttakaan Tooran käskyä kivittää vakavista rikoksista ei ole kumottu Uudessa testamentissa.

        Sanassaan, pyhässä Raamatussa, Jumala käskee tappamaan eräistä hyvin vakivista synneistä. Tämä on Jumalan sana. Pitäisikö nämä jakeet hylätä ja unohtaa, että synnin seuraus todellakin on kuolema? 
        Onko niin, että näin sinä opetat?


    • Anonyymi

      Luuk.16:17 Biblia Pikemmin taivas ja maa hukkuu, kuin rahtukaan laista putoo. Saarn.1:4. Ps.104:5. 119:90

      • Anonyymi

        KOita nyt uskalta ainakin tunti pari nukkua, ei se rahtu putoo laista silläaikaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe