Boikotoikaa Palestiinalais terroristeja

Anonyymi

Kuluttavat kaiken Israelista saamansa betonin raketinheittimien laukaisualustojen, laittomien tunnelien ym. rakentamiseen.

Lähetetään jokainen Israelin suurlähetystöön viesti että kaikki apu Palestiinan "valtion" miehittämille alueille on katkaistava ja vain humanitaarinen apu, ruoka, lääkkeet, ym kuljetus sallitaan kunnes pommien lentäminen Israelin puolelle loppuu.

Uskon että Palestiinalaismilitanttien toiminta on saatavissa loppumaan taloudellista saarto ruuvvia kiristämällä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Israelin tulisi boikotoida palestiinalais "valtion" tai siis palestiinalaisten miehittämien alueiden toimintaa säätämällä alueille esimerkiksi vientitullit. Aina jos palestiinalais vyöhykkeeltä tulee ohjus Israeliin niin vero nousisi esim. 1% lisää.

      Vientitulli alenisi aina 1% kuukaudessa joten palestiinalais terroristit voisivat itse vaikuttaa veronsa suuruuteen, ohjusten ampumisen välitön lopettaminen poistaisi teoreettisen veron portaittain kokonaan pois. terroristisen toiminnan jatkaminen nykyisellään, (noin 300 ohjusta kuukaudessa Israeliin) nostaisi vientitullit 300% suuruisiksi jo yhden kuukauden aikana. Se kuitenkin laskisi takaisin nollaan 300-kuukauden aikana jos uusia ohjuksia ei enää ammuttaisi.

      Vientitullien tuotto käytettäisiin Israelin ohjuspuolustus järjestelmän rahoittamiseen johon nyt hupenee huomattava osa puolustusbudjetista eivätkä palestiinalais terroristit joudu mihinkään vastuuseen tekemisistään.

    • Anonyymi

      Gazan arabien (palestiinalaisten eli arabien) hyökkäykset Israelia vastaan, kun ovat ampuneet raketteja Israeliin siviilikohteista, ovat sotarikoksia. Siviilikohteita ei saa käyttää suojakilpenä sodankäyntiin.

      Samalla tavalla Myanmarissa rohingjat hyökkäsivät tunnuksettomina taistelijoina armeijaa vastaan. On myös sotarikos käydä sotaa ilman tunnuksia/univormuja.

      Yhteistä on se, että ensin muhamettilainen on itse tehnyt sotarikoksen. Sitten kun sotarikoksen uhri puolustautuu, niin muhamettilainen pakenee naisten hameiden helmoihin ja alkaa ulista, että toinen hyökkää. Säälittävää pelkuruutta.

      • Gazan terroristit käyttävät kylläkin ihan kehittyneitä ohjuksia, ei mitään raketteja. Niitä salakuljetetaan lähinnä egyptistä gazan terroristi alueille sekä israelista maanalaisia tunneleita pitkin.

        Israelilla on onneksi kehittynyt ohjuspuolustusjärjestelmä joka kykenee tuhoamaan yli 95% palestiinalais alueilta ammutuista ohjuksista, mutta jokaisen palestiinalais alueelta tulevan ohjuksen tuhoaminen torjuntaohjuksella maksaa noin 200-tuhatta euroa.
        Lisäksi ohjusten laukaisualueet gazassa pitää pommittaa säännöllisin väliajoin muusiksi mikä nostaa kuluja edelleen, hävittäjien polttoainekulut, miehistön palkka, sekä itse gazan terroristivyöhykkelle pudotettavan pommin arvo, reilu 100-tuhatta euroa/kpl.


      • Anonyymi
        Delphin kirjoitti:

        Gazan terroristit käyttävät kylläkin ihan kehittyneitä ohjuksia, ei mitään raketteja. Niitä salakuljetetaan lähinnä egyptistä gazan terroristi alueille sekä israelista maanalaisia tunneleita pitkin.

        Israelilla on onneksi kehittynyt ohjuspuolustusjärjestelmä joka kykenee tuhoamaan yli 95% palestiinalais alueilta ammutuista ohjuksista, mutta jokaisen palestiinalais alueelta tulevan ohjuksen tuhoaminen torjuntaohjuksella maksaa noin 200-tuhatta euroa.
        Lisäksi ohjusten laukaisualueet gazassa pitää pommittaa säännöllisin väliajoin muusiksi mikä nostaa kuluja edelleen, hävittäjien polttoainekulut, miehistön palkka, sekä itse gazan terroristivyöhykkelle pudotettavan pommin arvo, reilu 100-tuhatta euroa/kpl.

        Iron Dome on siitä edistyksellinen, että kun perinteinen torjuntaohjuslaukaisu maksaa satojatuhansia tai miljoonia, niin Iron Dome:lla hintaa tulee muutama tuhat per laaki.


    • Anonyymi

      zionistien perustamat terroristijärjestöt,
      heitteli pommeja ihmisten sekaan,
      turuille, toreille ja busseihin...

    • Anonyymi

      zionistit tunkeutui maahan,
      ja perusti valtion terrorilla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe