Paavo Väyrynen pelastaa Keskustan identiteettikriisistä!

Se on sittenkin Väyrynen!
~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006532068.html -

"Asiantuntijat kertovat, miksi Kulmunin tuli väistyä – keskustan seuraavaksi puheen­johtajaksi vain kaksi vaihtoehtoa" -IS
..

Yllättäen ja monien harmiksi ainoa juuri nyt oikea henkilö vetämään Keskusta "suosta" - on aiempi puheenjohtaja - ja oman jaakobin painin käynyt, ikitietäjä ja monin osin ylivertainen monipuolisuus - Paavo Väyrynen - median kauhu ja sättimisen kohde.

Paavo palasi maailmalta - monien seikkailujen jälkeen - pelastamaan Keskusta, kannatusalholsta ja identiteettikriisistä takaisin alkiolaisuuteen, jolla turvataan ravinnontuottajien äänet, sillä kaupunkilainenkin tarvitsee ruokaa.

Eikä vielä kaikki - vaan Paavo haluaa yhdistää Suomen - niin maaseutuväestön kuin kaupunkilaiset - koko maan järkevästi asuttaen, pysyen erossa lännen sotakoneesta Natosta ja ylläpitäen tasapuolista ilmansuuntapolitiikkaa - niin itään kuin länteen.

Eikä tässäkään vielä kaikki - pääministerinä Väyrynen voisi paljastaa kaikki ne opit ja ohjeet, mitä hän sai aikanaan vuosikymmeniä sitten Suomen todelliselta isältä ja isännältä - presidentti Urho Kekkoselta. Paavo tulee jatkamaan Kekkosen kansallisviisasta linjaa!


...
12584

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustan toilailuja seuranneena Väyrysen valjastaminen johonkin luottamustoimeen olisi viimeinen naula arkussa.

      Toisaalta ei se paljoa haittaa, Persut ja Kokoomus keräävät uppoavan Keskustan kannatuksen kunhan Marinin hallituksesta päästään kohtapuolin eroon.

      • Anonyymi

        Tässä voi olla suurikin yllätys, sillä Paavo on rehellisesti Natoa vastaan, kuten yli 50 prosenttia suomalaisista. Pressanvaaleista Pate sai 180 000 ääntä ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä voi olla suurikin yllätys, sillä Paavo on rehellisesti Natoa vastaan, kuten yli 50 prosenttia suomalaisista. Pressanvaaleista Pate sai 180 000 ääntä ...

        Älä viitsi Luom...anteeksi anonyymi. Unohda pressanvaalit

        Eduskuntavaaleissa vuosi sitten Paavo Väyrnen sai 1235 ääntä ! Koko seiskaliike sai 11 366 ääntä koko maassa. Pate siis suututti 168 644 häntä pressan vaaleissa äänestänyttä.

        Eurovaaleissa Pate sai 11 tuhatta ääntä viime vuonna.


      • Anonyymi

        Kaveria taitaa vaivata pelko ja väykkäfobia! :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaveria taitaa vaivata pelko ja väykkäfobia! :-)

        Väyrysen äänimäärien julkaiseminenko olisi "väykkäfobiaa"?

        Seiskaliikkeen eduskuntavaalien ja Väyrysen eurovaalitulos ovat suunnilleen samat. Se kertoo mikä Väyrysen kannatus on. Kun äänioikeutettuja Suomessa on noin 4,5 miljoonaa, niin 11 tuhatta äänestäjää on KAKSI PROMILLEA.

        Revi siitä!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrysen äänimäärien julkaiseminenko olisi "väykkäfobiaa"?

        Seiskaliikkeen eduskuntavaalien ja Väyrysen eurovaalitulos ovat suunnilleen samat. Se kertoo mikä Väyrysen kannatus on. Kun äänioikeutettuja Suomessa on noin 4,5 miljoonaa, niin 11 tuhatta äänestäjää on KAKSI PROMILLEA.

        Revi siitä!!!

        Pelkoa, että Paavo räväyttää, tilanne on muuttunut oleellisesti sitten viime vaalien ... Paavo on Suomen pelastus, ainoa joka ymmärtää puolueettomuuden ja komppaa kansamme suurta enemmistöä: Ei Natoon!


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkansa. Väykkä olis paras keskustan herättelijä. Olis hyvä ministeriksi. Väykkä pystyy kahmimaan valtion kassasta rahaa omille eturyhmilleen yhtä tehokkaasti kuin vihervasemmisto. Siinäpä vihervasemmistolla olis päänraapimista, kun kaikki julkiset rahat eivät olisikaan heidän kahmittavissaan vaan Väykkä veis neljänneksen keskustan peruskannattajien eduksi. Hiki virtais Marinin ja Lin tuohtuneilla naamoilla, puhumattakaan Kiurun tai Haaviston, kun Väykkä sanois kylmästi, että jakakaa te nuo rahat, meille neljännes. Itkuun parahtais Li ja Marin, kun ei enää riitäkään rahaa kaikkeen omille "järjestöille".


      • Anonyymi

        Keskustalta on aura hukassa - Paavo etsimään se ja tarttumaan auran varteen. Kekkoselta jäi kyntö kesken!


      • Anonyymi

        Väyrynen on Keskustan pelastaja seuraavissa eduskuntavaaleissa?

        Väyrysen pääministeriys antaa Keskustalle aivan oivan paikan seuraavissa eduskuntavaaleissa, koska Väyrynen on uusi poliitikko sadoille tuhansille äänestäjille, kun mitataan osaamista vaalikamppailussa televisiokameroiden ääressä.

        Lisäksi Väyrysellä on yksi ominaisuus ylivoimaisena ja se on Kekkosen perintö, mitä hän ainoana nykypoliitikoista kantaa dementoitumattomassa muistissaan. Väyrynen muistaa kuinka Kekkonen ohjasi poliitikkoja isällisen kovalla kädellä - ja tästä suuri Suomen tavallinen kansa tykkäsi ja edelleen tykkää.

        Mikäli Keskusta voittaa seuraavat eduskuntavaalit Väyrysen johdolla, avaa se aivan uskomattoman värisuoramahdollisuuden Keskustalle. Presidentin vaalit (2012) ovat vuoden päästä eduskuntavaaleista (2011).

        Väyrynen käy presidentti taistoon ollessaan pääministerinä hallituskauden alun ja voittaessaan vihdoin presidentinvaalit (demarit hyväksyvät Väyrysen todennäköisesti herkemmin kuin Kokoomuksen Sauli Niinistön) - on Keskustalla sekä pääministerin että presidentin tuolit ja tämäkös Keskustan kenttäväkeä riemastuttaisi - paluu Kekkosen aikoihin.

        Matti Vanhanen avasi tietämättään (todellisista syistä voidaan vain arvailla) puolueellensa jokerikäden, jossa ässät ovat luonnostaan ja juuri nyt, koska ennen kansaa jakanut tohtori Väyrynen oppimisen myötä osaakin olla yhdistäjä, ... kuin Kekkonen aikoinaan.


        Juonikas professori Tatu Vanhanen?

        Keskusta on toki perinselvästi joskus niin juonikas, että saattoihan tämä suunnitelma olla sittenkin Matti Vanhasen isän professori Tatu Vanhasen käsialaa, koska hän haluaa pitää Suomen suomalaisena ja aitosuomalaisille ilman liiallista geenijalostumista.

        Tässä tapauksessa juonikkuus sallitaan, jos Keskusta uudistaa kertarysäyksellä itsensä myös sisältä ja ottaa oppimestarinsa presidentti Kekkosen teesit ja arvot käyttöön - nimenomaan työllisyydestä, poliitikkojen ja virkamiesten "valvonnasta" ja maan liittoutumattomuuspolitiikasta, unohtamatta kansan kaipausta vaikuttaja presidentistä. Suomi on tarkoitettu suomalaisille itselleen.
        ...


        Adressi Paavo Väyrysen valinnasta Keskustan puheenjohtajaksi ---
        --- http://www.adressit.com/puheenjohtajapaavo ---

        -2012


    • Anonyymi

      Keskusta valitsee parin kuukauden kuluttua uuden puheenjohtajan. Onko Paavo Väyrynen valinnan jälkeen pääministeritiellä kohti kriisiytyvän Suomen oikaisijan tehtäviä, voitettuaan seuraavat ennenaikaiset eduskuntavaalit?

      Kansa kysyy kolmea asiaa. Nuo kysymykset ovat: Kanta Natoon, kanta Euroopan unioniin ja eurokriisiin. Vain yhdellä on kaikkiin selvä vastaus. Paavo Väyrynen sanoo Natolle ainoana täyden ein - Kansa tykkää. Paavolla on myös selvä vastaus euroon ja EU:hun. Kyllä kansa kysyy ja tietää muutakin.

      Paavo kävi yksin täysillä taistelua eduskunnassa Europan yhteisöön liittymistä vastaan - jo silloin, kun Timo Soini oli peruskoulussa. Paavo punoi juonia presidentti Urho Kekkosen kanssa jo silloin, kun Sauli Niinistöä ei näkynyt politiikassa. Paavo on edelleen loistavassa kunnossa - kaikista muista ei saata voida sanoa ehkä samaa.

      ...
      Paavo on enemmän Urho Kekkosen mies, kuin Soini konsanaan. Väyrynen on enemmän EU-vastainen kuin Timo milloinkaan. Paavo Keminmaalta on enemmän suomalaisen luonteen perikuva kuin Pekka Haavisto alkuunkaan. Väyrynen kantaa Kekkosen perintöä - tapahtuiko Keskustalta suuri virhe, kun valitsivat Lahdessa Kiviniemen puheenjohtajaksi Paavon sijasta?

      ...
      [U][History] Paavo Väyrynen esiintyi YLE 1:en suorassa haastattelussa kuin valtiomies. Suomi kulkee raskaiden hallitusvirheiden jälkeen niin syvään lamaan, josta nouseminen vaatii johtajaa isolla J:llä. Kekkosen perintöä kantava Paavo Väyrynen on se mies, joka esikuntineen voi tehdä asialle jotain.
      --- Tuleeko ennenaikaisten eduskuntavaalien jälkeen Timo Soinista pääministeri? Yhdistävätkö kassakaappisopimuksella Soini ja Väyrynen Perussuomalaiset ja Keskustan?! ;)

      ...
      [ ... Tamminiemessä istui kaksi miestä vakavana, kun piti tehdä ratkaisuja Suomen hyväksi ja eduksi - vanha hapuileva presidentti Kekkonen ja terhakasti tanhuava nuorukainen Paavo Väyrynen keskustelivat kahden kesken työhuoneen pienessä neuvottelunurkkauksessa - oli kysymys Suomelle tärkeistä asioista --- näin kertoo sitkeä huhu Tamminiemestä ... ]

      Paavo Väyrynen on ylivoimaisesti kokenein, vieläkin nuorekas poliitikko seuraavaksi Keskustan uudeksi vanhaksi puheenjohtajaksi. Väyrynen tietää pelit Suomessa ja Venäjällä - olipa Paavo riittävän kauan myös Brysselin juonitteluissakin mukana - vastustettuaan EU:hun liittymistä miltei henkihieveriin saakka.

      Nyt Keskustalle on huomattava mahdollisuus päästä lautakasa-ahdingoistaan ja Kokoomuksen varjosta. Vanhanen avasi pelin mahdollisesti tietäen värisuoran odottavan jo seuraavista presidentinvaaleista.

      Pääministeri Matti Vanhanen vetäytyy puheenjohtajuudesta ja pääministeriydestä. Tänään Vanhasen vieressä valtioneuvostossa istuu kuin odottaen hetkeä - ulkomaankauppaministeri Väyrynen - politiikan ikäkausinestori, ja vain 63 -vuotiaana.

      Suomessa kansa kaipaa vahvaa presidenttiä - Kekkosta, koska hän oli karisma ja kannatti väkeviä arvoja yhteiskunnallisesti, kuten kansalaisten täystyöllisyyttä. Jos homma ei toiminut Kekkonen hajotti hallituksen ja päätti järjestää lopulta uudet eduskuntavaalitkin. Tänään se ei onnistu. Tänään onnistuu kuitenkin moni asia presidentilta - mm. Natoon liittymättömyys, lopullisesti.


      Paavo Väyrynen on kuin onkin uudistaja - koska kokemus ymmärtää uuden ajan virheet

      Paavo Väyrynen on tänään uudistaja, koska hän haluaa suomalaisten tekevän Suomessa työt. Väyrynen ymmärtää kehitysavun vastuun ja ulkomaankaupan merkityksen maallemme. Väyrynen muistaa opetuksen vaikutuksen kansakunnan osaamisen ja sivistyksen takaamiseksi. Aitosuomalainen työvoima on Väyrysen erityisessä suojeluksessa - näin uskotaan.

      Jos Keskusta valitsee Väyrysen puheenjohtajaksi, tulee hänestä automaattisesti tämän hallituksen loppuajan pääministeri - hänen arvovalta riittää operoimaan kataiset ja sinnemäet ruotuun, jolloin Keskusta ei ole takaa huutajan asemassa. Väyrysen kokemus on miltei yhtä suuri kuin muiden valtioneuvoston jäsenten yhteensä, jos Mauri Pekkarinen (Kesk.) unohdetaan.


      Väyrynen on Keskustan pelastaja seuraavissa eduskuntavaaleissa?

      Väyrysen pääministeriys antaa Keskustalle aivan oivan paikan seuraavissa eduskuntavaaleissa, koska Väyrynen on uusi poliitikko sadoille tuhansille äänestäjille, kun mitataan osaamista vaalikamppailussa televisiokameroiden ääressä.

      Lisäksi Väyrysellä on yksi ominaisuus ylivoimaisena ja se on Kekkosen perintö, mitä hän ainoana nykypoliitikoista kantaa dementoitumattomassa muistissaan. Väyrynen muistaa kuinka Kekkonen ohjasi poliitikkoja isällisen kovalla kädellä - ja tästä suuri Suomen tavallinen kansa tykkäsi ja edelleen tykkää.

      Mikäli Keskusta voittaa seuraavat eduskuntavaalit Väyrysen johdolla, avaa se aivan uskomattoman värisuoramahdollisuuden Keskustalle.

      Väyrynen käy presidentti taistoon ollessaan pääministerinä hallituskauden alun ja voittaessaan vihdoin presidentinvaalit - on Keskustalla sekä pääministerin että presidentin tuolit ja tämäkös Keskustan kenttäväkeä riemastuttaisi - paluu Kekkosen aikoihin.

      • Anonyymi

        Heh heh - kommentti on sen verran törppö, ettei kommentaattori laita edes omaa nimeään aivopieruun. Luuleeko tämä "kommentaattori" pääsevänsa 7 Tähden liikkestä Väykän mukana Keskustan toimintaan.


    • Anonyymi

      Tämä putinisti Luoma jaksaa edelleen nolata itsensä.

      • Anonyymi

        Juuri tämän kaltaiset kommentit nostavat entisestään avaajan suosiota!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tämän kaltaiset kommentit nostavat entisestään avaajan suosiota!

        Ei Kremlin suosioon pääsyn pitäisi olla mikään meriitti nyky-Suomessa. Emme elä Kekkosen aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tämän kaltaiset kommentit nostavat entisestään avaajan suosiota!

        No miten paljon se "suosio" oli viime vaaleissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miten paljon se "suosio" oli viime vaaleissa?

        Aivan - montako ääntä hän sai ?


      • Anonyymi

        Tämän kaltaiset kommentit entisestään nostavat avaajan kannatusta :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miten paljon se "suosio" oli viime vaaleissa?

        Huomioitko aikamuodot? Avaajan suosio kasvaa täällä, kun tyhjät kommentoijat kirjoittelevat - suosio ei voi vaikuttaa enää taakasepäin.

        Väyrynen on järkevästi ottaen nyt Keskustan pelastaja, sillä kaikki ne ihmiset ovat paljolti elossa, jotka ovat sadoin tuhansin häntä äänestäneet ja nyt Paavo on palannut kotiin - harharetkiltään, varsinkin viimeiseltään . Kansalaispuolue olisi vielä hyväksytty, mutta se toinen oli liikaa!


    • Anonyymi

      Paavo ponnahtaa taas kehiin!

      • Anonyymi

        Jep - Väyrynen on "ponnahdellut" monta kertaa erottuaan suutuspäissään Keskustasta vuosia sitten ja äänimäärä on laskenut koko ajan.

        Seuraavaksi Paavo pompsahtaa kuntavaaleissa esille jossain ens keväänä ja hän menettää viimeisenkin luottamustoimensa.

        Suomen kansaa naurattaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep - Väyrynen on "ponnahdellut" monta kertaa erottuaan suutuspäissään Keskustasta vuosia sitten ja äänimäärä on laskenut koko ajan.

        Seuraavaksi Paavo pompsahtaa kuntavaaleissa esille jossain ens keväänä ja hän menettää viimeisenkin luottamustoimensa.

        Suomen kansaa naurattaa.

        Väyrysellä on Suomen historian pisin ulkopoliittinen ministerikokemus.


      • Anonyymi

        Aikanaan oli Karin pilapiirros Väykästä - ampumaradalla oli tunnettujen poliitikkojen kasvoja maalitauluina - vain Väyrynen nousu aina pystyyn, vaikka siihen osui :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrysellä on Suomen historian pisin ulkopoliittinen ministerikokemus.

        Näin on - väyrystely ylitti monesti kansainvälisen uutiskynnyksen. Tässä esimerkki:

        Lasse Lehtinen ja Sanna Ukkola ovat koonneet Väyrys-kirjaansa miehestä yhä liikkuvia värikkäitä tarinoita.

        Kirjan mukaan Väyrynen käyttäytyi humalassa usein törkeästi ja saattoi joskus aiheuttaa kiusallisia hetkiä ulkomaillakin.

        Presidentti Mauno Koiviston valtiovierailulla Japanissa 1986 matkaohjelmaan kuului kohteliaisuuskäynti Japanin keisarilliseen palatsiin. Väyrynen saapui paikalle selvästi voipuneen näköisenä ja "hikoillen kuin kyntöruuna". Kun seurue istuutui tauolle, janoinen Väyrynen huomasi suihkulähteen, jonka vieressä paistatteli hieno bambuvaasi.

        - Niin ulkoministerimme nousi ja röntösti naruaidan yli pyhälle maalle, otti kannun ja veti vedet naamaan. Se oli seremoniallinen suihkulähde, jota ympäröi ikivanha sammalikko. Sitä sammalikkoa oli varmaan vaalittu Ming-dynastian ajoilta. Luulisin, että Väyrysen toiminta vastasi sitä, että joku olisi käynyt kusemassa Kekkosen haudalla, matkalla mukana ollut toimittaja kertoo kirjassa.

        - Kun poistuimme lähteen luota, ainakin kymmenen puutarhuria kerääntyi hädissään hääräämään sen ympärille, toimittaja päivittelee.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000663407.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep - Väyrynen on "ponnahdellut" monta kertaa erottuaan suutuspäissään Keskustasta vuosia sitten ja äänimäärä on laskenut koko ajan.

        Seuraavaksi Paavo pompsahtaa kuntavaaleissa esille jossain ens keväänä ja hän menettää viimeisenkin luottamustoimensa.

        Suomen kansaa naurattaa.

        Kansaa ei nyt naurata, eikä "naarata", sillä tulevat ongelmat ovat sellaista luokkaa, joissa tarvitaan tekijöiksi rautaista kokemusta. Tekee mieli kysyä mitkä Väyrysen teeseistä ovat niin vääriä, että niille naurettaisiin. Esimerkiksi voisimme ottaa Naton? Miten on Väyrysen mielipide ja suomalaisten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrysellä on Suomen historian pisin ulkopoliittinen ministerikokemus.

        Noh, Tuomiojalla on pisin ulkoministerikokemus, mutta kyllä Paavolla on pisin, kun otetaan huomioon hänen palvelukset ulkomaankauppaministerinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on - väyrystely ylitti monesti kansainvälisen uutiskynnyksen. Tässä esimerkki:

        Lasse Lehtinen ja Sanna Ukkola ovat koonneet Väyrys-kirjaansa miehestä yhä liikkuvia värikkäitä tarinoita.

        Kirjan mukaan Väyrynen käyttäytyi humalassa usein törkeästi ja saattoi joskus aiheuttaa kiusallisia hetkiä ulkomaillakin.

        Presidentti Mauno Koiviston valtiovierailulla Japanissa 1986 matkaohjelmaan kuului kohteliaisuuskäynti Japanin keisarilliseen palatsiin. Väyrynen saapui paikalle selvästi voipuneen näköisenä ja "hikoillen kuin kyntöruuna". Kun seurue istuutui tauolle, janoinen Väyrynen huomasi suihkulähteen, jonka vieressä paistatteli hieno bambuvaasi.

        - Niin ulkoministerimme nousi ja röntösti naruaidan yli pyhälle maalle, otti kannun ja veti vedet naamaan. Se oli seremoniallinen suihkulähde, jota ympäröi ikivanha sammalikko. Sitä sammalikkoa oli varmaan vaalittu Ming-dynastian ajoilta. Luulisin, että Väyrysen toiminta vastasi sitä, että joku olisi käynyt kusemassa Kekkosen haudalla, matkalla mukana ollut toimittaja kertoo kirjassa.

        - Kun poistuimme lähteen luota, ainakin kymmenen puutarhuria kerääntyi hädissään hääräämään sen ympärille, toimittaja päivittelee.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000663407.html

        Totta, Ilta-Sanomien toimittaja menettää hermonsa, kun Väyrynen astelee kehiin - toimittaja on Timo Haapala. Moni muistaa hänen falsetit, kun Paavo pyöritteli häntä presidentinvaaleissa, Sanoma-talossa - olin paikalla ;-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, Ilta-Sanomien toimittaja menettää hermonsa, kun Väyrynen astelee kehiin - toimittaja on Timo Haapala. Moni muistaa hänen falsetit, kun Paavo pyöritteli häntä presidentinvaaleissa, Sanoma-talossa - olin paikalla ;-)

        En ole Väyrysen kannattaja, mutta Paavo on pätevä; pyörittelee toimittajia ihan mielensä mukaan. Ja sekös v*tuttaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, Ilta-Sanomien toimittaja menettää hermonsa, kun Väyrynen astelee kehiin - toimittaja on Timo Haapala. Moni muistaa hänen falsetit, kun Paavo pyöritteli häntä presidentinvaaleissa, Sanoma-talossa - olin paikalla ;-)

        Tuo naivi luulottelu johtuu vain omasta tyhmyydestäsi, jossa alhaisen ÄOn olet korvannut narsismilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh, Tuomiojalla on pisin ulkoministerikokemus, mutta kyllä Paavolla on pisin, kun otetaan huomioon hänen palvelukset ulkomaankauppaministerinä.

        Siinä on kaksi Suomen huonointa ulkoministeriä.

        Juopotteleva Väyrynen oli todellinen häirikkö ja Tuomioja taas haastoi riitaa muiden maiden ulkoministerien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansaa ei nyt naurata, eikä "naarata", sillä tulevat ongelmat ovat sellaista luokkaa, joissa tarvitaan tekijöiksi rautaista kokemusta. Tekee mieli kysyä mitkä Väyrysen teeseistä ovat niin vääriä, että niille naurettaisiin. Esimerkiksi voisimme ottaa Naton? Miten on Väyrysen mielipide ja suomalaisten?

        Väyrysen sitaatteja voi aina nauraa:

        "Voiko vitutukseen kuolla?"
        Väyrynen hänen johtamansa Keskustan hävittyä Eduskuntavaalit 1987.
        "Minä koen olevani enemmänkin Kekkonen, joka pitää linjan ja on tarvittaessa valmis sateessa ja myrskyssäkin etenemään."
        Väyrynen Kansalaispuolueen perustamisen tiimoilta, kun häntä verrattiin Maalaisliiton jättäneeseen Veikko Vennamoon.[1]

        "Kyllähän talossa pitää isäntä olla - niin ja emäntä."
        Väyrynen tv-mainoksessa presidentinvaalikampanjassaan tammikuussa 2012 (Kaleva 9.6.2013 mukaan)

        "Sanovat minua vanhaksi, mutta minähän olen vasta 65-vuotias nuorukainen."
        Paavo Väyrysen presidentinvaalikampanjalause 2012.[2]

        "Vastuutani en voi väistää."
        Väyrynen ilmoittaessaan pyrkivänsä presidenttiehdokkaaksi 2011.[3]

        "Kaikilla on omat vahvuutensa. Sattuu vain olemaan niin, että minussa nämä kaikki vahvuudet yhdistyvät." [4]
        Väyrynen keskustan puheenjohtajavaalin aikana 2010.

        "Minä olen Jumalan valittu johtamaan Suomen kansaa." [5]
        Väyrynen illanistujaisissa Mikko Pesälälle, Suomen Kuvalehti 3/1999

        "En muista milloin viimeksi olisin ollut väärässä."

        "Mitäpä elämä olisi ilman minua."
        Väyrynen kuntavaaleissa 2017, joissa hänet valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon.

        "Minun ruokavalioni ei kyllä ratkaise ilmastonmuutosta".
        Väyrynen presidentinvaalitentissä 2018, toimittajan kysyessä aikooko Väyrynen vähentää punaisen lihan syöntiä kasvihuonekaasujen vähentämiseksi.

        ”Olen nuorempi kuin Donald Trump”[6]

        "Koulutus, politiikka ja minä."
        Väyrynen kertoo kolme syytä, miksi nuoren pitäisi olla optimistinen tulevaisuuden suhteen Ylen uutisluokan haastattelussa[7]

        "Pyrin silloin jo toiselle presidenttikaudelleni".
        Väyrynen, kun häneltä kysyttiin Presidentinvaalien 2018 yhteydessä aikooko hän olla ehdolla seuraavissa Presidentinvaaleissa vuonna 2024.

        "Gallupit ovat yhtä väärässä kuin kuusi vuotta sitten. Näiden gallupien tarkoituksena on varmistaa Saulin valinta ensimmäisellä kierroksella tai keplotella Pekka toiselle kierrokselle.
        Väyrynen Presidentinvaalien 2018 gallupeista, joissa hänen kannatuksensa oli 6–8 prosenttia.

        "Nythän on alettu puhua siitä kuinka kallista se olisi, jos toinen kierros tulisi. Näitä kustannuksia pitäisi verrata siihen, kuinka paljon se maksaa, jos Sauli valitaan uudelleen presidentiksi."
        Väyrynen presidentinvaalien 2018 tv-tentissä

        "Olen oppositiossa sekä hallitusta että oppositiota vastaan."
        Väyrynen palatessaan eduskuntaan 2018 ja erottuaan keskustasta.

        "Ihmettelin, miksi Pertti Salolainen jäi eläkkeelle politiikasta näin nuorena. Hänhän on vasta 78-vuotias!"
        Väyrynen Peter Nyman -keskusteluohjelmassa marraskuussa 2018.

        "Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on minulle elämäntehtävä."
        Väyrynen Peter Nyman -keskusteluohjelmassa marraskuussa 2018.

        "Tiedän, että vaatimattomalla persoonallani on suuri huomioarvo."
        Väyrynen pitämässään lehdistötilaisuudessa tammikuussa 2019.

        https://fi.wikiquote.org/wiki/Paavo_Väyrynen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep - Väyrynen on "ponnahdellut" monta kertaa erottuaan suutuspäissään Keskustasta vuosia sitten ja äänimäärä on laskenut koko ajan.

        Seuraavaksi Paavo pompsahtaa kuntavaaleissa esille jossain ens keväänä ja hän menettää viimeisenkin luottamustoimensa.

        Suomen kansaa naurattaa.

        Jää nähtäväksi. Ei median suunsoitto Väyrysestä käännä enää nykyään kansakunnan ajatusmaailmoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jää nähtäväksi. Ei median suunsoitto Väyrysestä käännä enää nykyään kansakunnan ajatusmaailmoja.

        Ei - sen sijaan Väy Väyn omat toilailut ovat syöneet sen heikonkin kannatuksen. Pressanvaaleissa Paavo sai reilut 200 tuhatta ääntä ja vuosi myöhemmin Suomen kansa päätti suurella enemmistöllä, ettei Paavo Väyrynen pääse enää MEPiksi. Ääniä vain noin 10 tuhatta ja äänestysalue sama kuin pressanvaaleissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo naivi luulottelu johtuu vain omasta tyhmyydestäsi, jossa alhaisen ÄOn olet korvannut narsismilla.

        Tuon tapauksen näkivät kymmenet tuhannet suomalaiset - se televisioitiin suorana Sanomatalosta. En ollut paikalla, mutta näin telkusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei - sen sijaan Väy Väyn omat toilailut ovat syöneet sen heikonkin kannatuksen. Pressanvaaleissa Paavo sai reilut 200 tuhatta ääntä ja vuosi myöhemmin Suomen kansa päätti suurella enemmistöllä, ettei Paavo Väyrynen pääse enää MEPiksi. Ääniä vain noin 10 tuhatta ja äänestysalue sama kuin pressanvaaleissa.

        Menneet ovat menneitä. Nyt ratkaisee kokemus ja osaaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menneet ovat menneitä. Nyt ratkaisee kokemus ja osaaminen.

        No sitten riidankylväjä Väyrysellä ei ole mitään käyttöä. Pääsisikö edes Keminmaan kunnanvaltuustoon ensi keväänä?


    • Anonyymi

      Väyrynen kokee median vastemieliseksi, koska fiksut toimittajat helposti näkevät Paavon jonninjoutavan sanahelinän läpi. Väyrynen syytti "valtamedian" olevan presidentinvaaleissa häntä vastaan ja Sauli Niinistön puolella.

      Niinpä Väyrynen teetti oman kyselynsä presidenttiehdokkaiden tiedotusvälineissä saamasta julkisuudesta ja kohtelusta. Tietoykkönen Oy:n toteuttaman kyselyn mukaan 62 prosenttia suomalaisista oli sitä mieltä, että kaikki presidenttiehdokkaat ovat saaneet tasapuoliset mahdollisuudet esittää tavoitteensa julkisissa tiedotusvälineissä.

      Väyrynen ei kuitenkaan nielly tulosta sellaisenaan, vaan väittii kansan olevan väärässä.

      • Anonyymi

        "Fiksut toimittajat"... Vihervasemmistolaisten anti-keskustalainen valeuutistehtailija Jarno Liski (Suomen kuvalehti) on varmaankin fiksu esimerkki. Aikoinaan YLE:ssä kirjoitti salaliittoteorioita Sipilästä ja Terrafamesta. Oikeuskansleri siirsi jutun pohjalta tehdyt valitukset pian "paskapuheiden"-lokeroon. Salaliittoteorioita hyvin argumentoitujen ja koeteltujen väitteiden sijaan.

        Suomen meedioitten edustajat ovat pääsääntöisesti propagandan levittäjiä. Johan nuo yliopistolla on tullut sen verran tutuksi, että tietää heidän toimintansa. Totuus on heille merkityksetön. Heille olennaisinta on päästä "vaikuttamaan asioihin". Ts. pyrkivät tarinoillaan ohjaamaan ihmisten maailmankuvan ja mielipiteiden muodostumista.

        Toista oli entisaikaan, kun hyvässä journalistisessa tavassa vaadittiin, että ihmisille pitää välittää totuudellista ja olennaista tietoa, jotta ihmiset voivat kunnolla muodostaa itse maailmankuvansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Fiksut toimittajat"... Vihervasemmistolaisten anti-keskustalainen valeuutistehtailija Jarno Liski (Suomen kuvalehti) on varmaankin fiksu esimerkki. Aikoinaan YLE:ssä kirjoitti salaliittoteorioita Sipilästä ja Terrafamesta. Oikeuskansleri siirsi jutun pohjalta tehdyt valitukset pian "paskapuheiden"-lokeroon. Salaliittoteorioita hyvin argumentoitujen ja koeteltujen väitteiden sijaan.

        Suomen meedioitten edustajat ovat pääsääntöisesti propagandan levittäjiä. Johan nuo yliopistolla on tullut sen verran tutuksi, että tietää heidän toimintansa. Totuus on heille merkityksetön. Heille olennaisinta on päästä "vaikuttamaan asioihin". Ts. pyrkivät tarinoillaan ohjaamaan ihmisten maailmankuvan ja mielipiteiden muodostumista.

        Toista oli entisaikaan, kun hyvässä journalistisessa tavassa vaadittiin, että ihmisille pitää välittää totuudellista ja olennaista tietoa, jotta ihmiset voivat kunnolla muodostaa itse maailmankuvansa.

        Väyrynen silti väitti, että Suomen kansa on väärässä. Väyrysen mielestä hänen mielipide ohittaa Suomen kansan mielipiteen.

        Tiedämme, että Paavo Väyrynen on sanonut: "Minä olen Jumalan valittu johtamaan Suomen kansaa" ja "Kerran luulin olevani väärässä, mutta erehdyin."


    • Anonyymi

      Yllattae Vayryne voi pelasta Suomen hallikriisi!

      • Anonyymi

        Väyryskiima on hirveä tauti!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyryskiima on hirveä tauti!!!

        Kujilla kuiskitaan kuningastiestä! Mitä se merkitsee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kujilla kuiskitaan kuningastiestä! Mitä se merkitsee?

        Dosetti on päässyt peräkammarissa tyhjenemään.


    • Anonyymi

      Yleensä Paavoa haukkuvat sellaiset, jotka eivät tunne häntä!

      • Anonyymi

        Vanha marokkolainen sanonta:

        ”Apinan tuntee kaikki, mutta apina ei tunne ketään”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe