Aihe

Korona ja USA'n vaalikapina iso autuus pörsseille

Anonyymi

Pörsit ovat hurmioituneessa nousukiimassa koronan toisen aallon ja Trumpin vaalikapinan ansiosta. Eilisen US-Caoitol-kukkulan kon gressitaloon tunkeutumisen seurauksena, kun samaan aikaan Covid-tartunnat ja kuolemat USA'ssa ja monissa Euroopan maissa ovat uusissa ennätyslukemissa, pössit nousivat uuteen riemulliseen nousuun. No, senhän ymmärtää, kun 07-hoitajamitoituksen saavuttaminen kaikkialla helpottuu.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pörssit käyttäytyvät erittäin loogisesti, varsinkin USA pörssit. Niin kauan kun koronatartunnat ja kuolemat ovat kasvussa, kuten nyt ovat, pörssit riemuitsevat ja lihovat. Ajatelkaa esim Tesla, jonka kurssi 2,5v sitten oli 38, niin nyt kurssi on 810, eli kasvanut 23 kertaiseksi. Kyllä Toyota ja VW kalpenevat tuon kasvun rinnalla. ja markkina-arvo nyt 710 MrdUSD, käsittämärönrä. Entä sitten, kun pääosa väestöistä on rokotettu ja koronatartunnat laskussa, mitää silloin tapahtuu. Tietenkin pörssit masentuvat ja tekevät sen 15...20% "korjausliikkeen" eli putoavat. Ihan loogistahan se, koska kun riskiryhmäläisten koronapoistuma tästä elämästä vähenee, verotustarve huoltosuhteen heikentyesssä alkaa jälleen kasvaa, mikä heikentää ostovoimaa ja sijoitusmahdollisuutta pörssiin. Kiitos koronan vuoden 2020 toinen puolisko ja 2021 alku jäävät taloushistoriaan pörssien ennätysmäisen kukoistuksen jaksona.

  • Anonyymi

   Anti mennä vaan. Puolessa vuodessa on painettu enemmän dollareita kuin koko 2008 kriisin jälkeen yhteensä.

   Vieläkin on ainakin 1500 miljardia ilmaista rahaa siirtymässä osakkeisiin. Kun homma kosahtaa niin tällä kertaa on ainakin täysin selvää että jokainen rahansa hävittänyt voi syyttää ainoastaan itseään. Jokainen ottaa tällä hetkellä tietoisen kaikki tai ei mitään riskin.

  • Anonyymi

   Eilen USA'ssa alla olevat koronaluvut

   279,154 new cases and 4,207 new deaths in the United States

   ja samana päivänä Nasdaq paljon yli 2% nousussa ja Tesla eilen ja tänään 7% nousussa. Teslan markkina-arvo on nyt 626 Mrd€, mikä on noin 8 kertaa niin arvokas kuin esim VW-konsernin markkian-arvo 80 Mrd€. Todellakin eilinen jupakka ja mellakka Capitol kukkulalla sai pörssit uuteen nousukiitoon, sama siunauksellinen vaikutus kuin koronan toisella aallolla.

  • Anonyymi

   Kyllä Amerikan Nasdaq on ihanan tuottoisa pörssi. Noussut viimeisen 1v aikana 42% ja nousu jatkuu loputtomiin. Ei Koronasta huolimatta, vaan Koronan ansiosta!!!

   Ja onhan OMX Helsinkikin jo paljon yli 11000 pisteen, sekä Saksan DAX paljon yli 13000. On tämä loistoaikaa, uraa,uraa!

  • Anonyymi

   Oletteko samaa mieslrä, että Korona on parasta, mikä pörssejä on kohdannut koskaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984