Kysymys poliittisille vaikuttajille.

Anonyymi

Kävin aikoinaan ns. oppikoulua ylioppilaaksi. Kouluni oli niitä viimeisiä, jotka sinnittelivät uuden peruskoulun puristuksessa kunnes se lakkautettiin. Opiskelin sihteeriopistossa, sekin sitten lakkautettiin. Elämääni liittyi sittemmin läheisesti monia yksityisiä eri alojen asiantuntijayrityksiä, ne kaikki lakkautettiin. Tuli näitä miettiessäni tunne, että olen kulkenut sillalla, joka takanani hajosi kappaleiksi pala palalta. On ollut tietoinen poliittinen valinta poliitikoilta siirtää kaikki kehitys valtio holhoukseen ja niellä kaikki yksityisen innovatiivisuuden lähteet ja omatoimisen tekemisen kulttuuri. Huonot puolet saatiin sosialisoinnista, mutta kaikki hyvä menetettiin. Meinaatteko jatkaa valitsemallanne tiellä? Ps. nyt ei kannata ruveta paasaamaan koulutuksen tasa-arvosta. Poliitikkojen lapset suuntaavat ulkomaille kalliisiin yliopistoihin, muut jäävät tänne kärvistelemään.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet oikeassa siitä että työelämä muuttuu vauhdikkaasti ja on vaikea etukäteen tietää miten se muuttuu. Kuitenkin käytännön osaamisesta on eniten hyötyä. Sillä olipa opiskellut kuinka paljon hyvänsä, jos vastaavaa koulutusta tarvitse jopa pitkään opiskelu on hyödytöntä.

      • Anonyymi

        Tässä ei nyt ole kyse työelämän vaatimusten muutoksesta. Samat asiat ja taidot opetetaan nyt toisaalla ja niitä tarvitaan työelämässä. Koulutuspainotuksia on toki mahdollista muuttaa tarpeen mukaan lakkauttamisen sijaan. Tarkoituksena oli päästä eroon kyseisestä yksityiossektorista, koska se ei palvellut poliittista sosialisoinnin päämäärää. Kysyn nyt vielä kansanedustajilta, haluatteko lastenlastenne elävän sosialismissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä ei nyt ole kyse työelämän vaatimusten muutoksesta. Samat asiat ja taidot opetetaan nyt toisaalla ja niitä tarvitaan työelämässä. Koulutuspainotuksia on toki mahdollista muuttaa tarpeen mukaan lakkauttamisen sijaan. Tarkoituksena oli päästä eroon kyseisestä yksityiossektorista, koska se ei palvellut poliittista sosialisoinnin päämäärää. Kysyn nyt vielä kansanedustajilta, haluatteko lastenlastenne elävän sosialismissa.

        Harva investoi, tuskin kukaan, jos sosialistinen vire on vallalla. Ei voi luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harva investoi, tuskin kukaan, jos sosialistinen vire on vallalla. Ei voi luottaa.

        Kuka nyt investoisi kartellien luvattuun maahan. Kilpailuedellytykset ja reilu meininki on haavetta vaan, ellei pääse mukaan kartelliin. Suomesta Esko Ahon hallitus poisti kartellin rikoslaista ja poissa se myös pysyy. Mitähän muuta vielä ilmeneekään 1990-luvun kiemuroista. Rumaa ja noloa, mutta varsin sosialistista. Tulevat sukupolvetkaan eivät selvästikkään ole tiedostaneet kartellia rikolliseksi ja epäeettiseksi toiminnaksi. Mitä näille oikein on opetettu businessmaailmasta.


    • Anonyymi

      Sosialisoitu koulutusjärjestelmämme on vahvasti ylihehkutettu. Onhan meillä aiemminkin päässyt Urho Kekkonen ponnistamaan Lepikon torpasta presidentiksi asti samoin kuin rakettimaisen uraputken saavuttanut Tarja Halonen köyhän yksinhuoltajasiistijän työläisuusperheestä. Sensijaan nykysysteemissä koulutuksellinen tasa-arvo tyssää köyhällä viimeistään yliopiston portaille, kun sisäänpääsyn edesauttamiseen tarvitaan huippukalliit valmennuskurssit. Tuskin koskaan on ollut niin paljon koulupudokkaita ja syrjäytyneitä nuoria kuin nyt koulutuksen sosialisoitumisen jälkeen kun lapsen persoonan omat kehitysmahdollisuudet jäävät tasapäistämisen jalkoihin.

    • Anonyymi

      Ihmisillä on erilaisia polkuja ,opiskelujen ja työelämän ajoilta .
      Itselläni oli sama firma koko 40 vuotisen työuran ajan mutta pääsin suorittamaan lisäopintoja sekä useasti muuttamaan firman sisällä erilaisiin ja omien tavoitteiden mukaisiin ,uusiin työtehtäviin .
      Sain kehittyä jatkuvasti ja uuden opettelu piti henkisesti virkeänä .
      Suhteet ihmisten välillä olivat ihanat.
      Hyvillä mielin muistelen kivoja aikoja.

      Siksi ihmettelen kuinka on mahdollista että Suomen tilanne on painunut niin alas että terveydenhoidon vastuu henkilöt ,syyllistyvät, painostavat ,kaikin tavoin heitä jotka eivät ole ottaneet korona rokotusta .
      Suomessa tällä hetkellä 24 Tehohoidossa olevaa ja 122 sairaalahoidossa olevaa ,koronan takia .
      Jos Suomen kapasiteetti ei riitä edes näin vähäistä määrää hoitamaan henkilöitä terveiksi niin on aika uudistaa henkilöiden osalta koko terveydenhoito maassamme .
      Etteivät vain unohtaisi syyllistää rokottamattomia ,tiedotus terveyden hoidon lööppi porukoilta muistuttaa että kaikki rokottamattomia .
      Tässä on Kansanedustajien mietittävä ,keiden valitsemia he ovat tehtäviinsä.

      • Anonyymi

        Sosiaalinen syyllistäminen on tyypillinen vallankäytön välinen totalitaarisissa sosialistiyhteiskunnissa. Suomessa tähän ajaudutaan hyvin usein, meillä kun on vallalla yhden ainoan sallitun mielipiteen yhtenäiskulttuuri.


    • Anonyymi

      Jeps, joukko-oppisukupolvelle reaalimatematiikka voi tuntua vieraalta. Joukko-oppi tuli ja meni, mutta sitäkin hintaa nyt maksamme erään joukon matematiikan osaamispuutteena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe