Kävin aikoinaan ns. oppikoulua ylioppilaaksi. Kouluni oli niitä viimeisiä, jotka sinnittelivät uuden peruskoulun puristuksessa kunnes se lakkautettiin. Opiskelin sihteeriopistossa, sekin sitten lakkautettiin. Elämääni liittyi sittemmin läheisesti monia yksityisiä eri alojen asiantuntijayrityksiä, ne kaikki lakkautettiin. Tuli näitä miettiessäni tunne, että olen kulkenut sillalla, joka takanani hajosi kappaleiksi pala palalta. On ollut tietoinen poliittinen valinta poliitikoilta siirtää kaikki kehitys valtio holhoukseen ja niellä kaikki yksityisen innovatiivisuuden lähteet ja omatoimisen tekemisen kulttuuri. Huonot puolet saatiin sosialisoinnista, mutta kaikki hyvä menetettiin. Meinaatteko jatkaa valitsemallanne tiellä? Ps. nyt ei kannata ruveta paasaamaan koulutuksen tasa-arvosta. Poliitikkojen lapset suuntaavat ulkomaille kalliisiin yliopistoihin, muut jäävät tänne kärvistelemään.
Kysymys poliittisille vaikuttajille.
8
69
Vastaukset
- Anonyymi
Olet oikeassa siitä että työelämä muuttuu vauhdikkaasti ja on vaikea etukäteen tietää miten se muuttuu. Kuitenkin käytännön osaamisesta on eniten hyötyä. Sillä olipa opiskellut kuinka paljon hyvänsä, jos vastaavaa koulutusta tarvitse jopa pitkään opiskelu on hyödytöntä.
- Anonyymi
Tässä ei nyt ole kyse työelämän vaatimusten muutoksesta. Samat asiat ja taidot opetetaan nyt toisaalla ja niitä tarvitaan työelämässä. Koulutuspainotuksia on toki mahdollista muuttaa tarpeen mukaan lakkauttamisen sijaan. Tarkoituksena oli päästä eroon kyseisestä yksityiossektorista, koska se ei palvellut poliittista sosialisoinnin päämäärää. Kysyn nyt vielä kansanedustajilta, haluatteko lastenlastenne elävän sosialismissa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tässä ei nyt ole kyse työelämän vaatimusten muutoksesta. Samat asiat ja taidot opetetaan nyt toisaalla ja niitä tarvitaan työelämässä. Koulutuspainotuksia on toki mahdollista muuttaa tarpeen mukaan lakkauttamisen sijaan. Tarkoituksena oli päästä eroon kyseisestä yksityiossektorista, koska se ei palvellut poliittista sosialisoinnin päämäärää. Kysyn nyt vielä kansanedustajilta, haluatteko lastenlastenne elävän sosialismissa.
Harva investoi, tuskin kukaan, jos sosialistinen vire on vallalla. Ei voi luottaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Harva investoi, tuskin kukaan, jos sosialistinen vire on vallalla. Ei voi luottaa.
Kuka nyt investoisi kartellien luvattuun maahan. Kilpailuedellytykset ja reilu meininki on haavetta vaan, ellei pääse mukaan kartelliin. Suomesta Esko Ahon hallitus poisti kartellin rikoslaista ja poissa se myös pysyy. Mitähän muuta vielä ilmeneekään 1990-luvun kiemuroista. Rumaa ja noloa, mutta varsin sosialistista. Tulevat sukupolvetkaan eivät selvästikkään ole tiedostaneet kartellia rikolliseksi ja epäeettiseksi toiminnaksi. Mitä näille oikein on opetettu businessmaailmasta.
- Anonyymi
Sosialisoitu koulutusjärjestelmämme on vahvasti ylihehkutettu. Onhan meillä aiemminkin päässyt Urho Kekkonen ponnistamaan Lepikon torpasta presidentiksi asti samoin kuin rakettimaisen uraputken saavuttanut Tarja Halonen köyhän yksinhuoltajasiistijän työläisuusperheestä. Sensijaan nykysysteemissä koulutuksellinen tasa-arvo tyssää köyhällä viimeistään yliopiston portaille, kun sisäänpääsyn edesauttamiseen tarvitaan huippukalliit valmennuskurssit. Tuskin koskaan on ollut niin paljon koulupudokkaita ja syrjäytyneitä nuoria kuin nyt koulutuksen sosialisoitumisen jälkeen kun lapsen persoonan omat kehitysmahdollisuudet jäävät tasapäistämisen jalkoihin.
- Anonyymi
Ihmisillä on erilaisia polkuja ,opiskelujen ja työelämän ajoilta .
Itselläni oli sama firma koko 40 vuotisen työuran ajan mutta pääsin suorittamaan lisäopintoja sekä useasti muuttamaan firman sisällä erilaisiin ja omien tavoitteiden mukaisiin ,uusiin työtehtäviin .
Sain kehittyä jatkuvasti ja uuden opettelu piti henkisesti virkeänä .
Suhteet ihmisten välillä olivat ihanat.
Hyvillä mielin muistelen kivoja aikoja.
Siksi ihmettelen kuinka on mahdollista että Suomen tilanne on painunut niin alas että terveydenhoidon vastuu henkilöt ,syyllistyvät, painostavat ,kaikin tavoin heitä jotka eivät ole ottaneet korona rokotusta .
Suomessa tällä hetkellä 24 Tehohoidossa olevaa ja 122 sairaalahoidossa olevaa ,koronan takia .
Jos Suomen kapasiteetti ei riitä edes näin vähäistä määrää hoitamaan henkilöitä terveiksi niin on aika uudistaa henkilöiden osalta koko terveydenhoito maassamme .
Etteivät vain unohtaisi syyllistää rokottamattomia ,tiedotus terveyden hoidon lööppi porukoilta muistuttaa että kaikki rokottamattomia .
Tässä on Kansanedustajien mietittävä ,keiden valitsemia he ovat tehtäviinsä.- Anonyymi
Sosiaalinen syyllistäminen on tyypillinen vallankäytön välinen totalitaarisissa sosialistiyhteiskunnissa. Suomessa tähän ajaudutaan hyvin usein, meillä kun on vallalla yhden ainoan sallitun mielipiteen yhtenäiskulttuuri.
- Anonyymi
Jeps, joukko-oppisukupolvelle reaalimatematiikka voi tuntua vieraalta. Joukko-oppi tuli ja meni, mutta sitäkin hintaa nyt maksamme erään joukon matematiikan osaamispuutteena.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Rukoilimme Länsimuurilla 2000 vuoden jälkeen, Jumalamme oli antanut meille kaiken takaisin
Western Wall, In our Hands. 55th Para. https://www.youtube.com/watch?v=u4BJAppyCSo https://en.wikipedia.org/wiki/55th_252538Kerro kaivattusi
Jokin tapa/piirre mikä sinua viehättää ja mistä hän voisi myös tunnistaa itsensä.581913Saako kantaa asetta
Voiko olla koskaan kotelossa lonkalla ase.. Siis ei mikään luvaton ase. Johon on luvat. Esim luottamustoimessa, tai kaup211654Mitä laitatte karjalanpiirakan päälle?
Voita tietenkin, mutta mitä muuta? Itse yleensä juustoa, jotain leikkelemakkaraa ja tuorekurkkua161208Vakkuri puhuu että Suomi joutuu sotaan.
Hänen mukaansa asiantuntijat ovat yhtä mieltä että Suomi joutuu sotaan Venäjän kanssa. En tiedä kuinka lähellä se on, mu3021170- 2581013
- 60993
- 52915
- 146913
Mies mitä ajattelet naisista?
Kerro mitä ajatuksia nousee. Mitä naiset sinulle merkitsee? Sana on vapaa.108860