Tarina sankareista.

Anonyymi

Pimeys peitti iltamyöhään koko Irakin. Suurin osa ihmisistä oli käymässä nukkumaan, vaikka tiesivätkin etteivät saisi kunnolla nukuttua juuri vallitsevan sodan takia. Jotkut kuitenkin eivät olleet menossa lainkaan nukkumaan koska heillä oli tärkeitä hommia hoidettavina. Irakin pohjoispuolella Mosulin lähellä oli talo keskellä ei mitään, jonka ulkopuolella mieshenkilö seisoi ruumiin vieressä piirrellen talon seinään jotain. Mies piirsi seinälle pentagrammin verisellä sormellaan. Veri virtasi hitaasti seinää pitkin kohti maata. Ruumis hänen vierellään oli verinen kurdimies tapettuna.

Seisovan miehen nimi oli Saddam. Hän tunsi suurta vihaa ja katkeruutta miehittäjiä, koalitiota, pettureita ja kieroilijoita kohtaan jotka yrittivät hinnalla millä hyvänsä hävittää hänen rakkaan kotimaansa pois maailmankartalta. Sellainen ei luonnollisesti käynyt todellakaan päinsä.

Saddam alkoi kuulla ääniä kaukaisuudessa. Ne olivat auton ääniä ja joku oli tulossa talolle. Saddam käänsi katseensa tielle päin jonka vastapäätä auto oli ajamassa talolle. Auto kaartoi pihalle ja pysäköityi.

Autosta nousi Mahmoud. Saddam näki että auton takapenkillä joku heilui ja sätki. Mahmoud avasi auton takaoven ja nosti sieltä esille nuoren assyrialaisen tytön. Tyttö rimpuili kovasti mutta Mahmoud piti häntä tiukasti otteessaan. Tyttö oli sidottu ja pieni säkki päässään näkökentän estämiseksi. Tytöllä oli harmaa t-paita ja muodikkaat farkut jalassa. Saddamissa heräsi kiinnostus mutta myös viha tyttöä kohtaan. Tyttö näytti siltä kuin olisi jostain yläluokan perheestä kotoisin jolle ostetaan kaikenlaisia merkkivaatteita, käsilaukkuja, kaulakoruja ja muuta hienostoroskaa.

Mahmoud tallutti tytön talon sisälle Saddamin tullessa perässä. Talon sisällä kolmas henkilö Hassan istui pöydän äärellä joka oli täynnä aseen panoksia ja lääkepillereitä. Myös puukko oli lyöty pöytään kiinni pystyyn. Hassan joka oli vetänyt poskeensa lääkepillereitä, hymyili kun näki viehättävän tytön talon eteisessä. Hassan näytti olevan muissa maailmoissa pillereiden takia, mutta sen verran tajuissaan että ymmärsi olevansa vielä tässä todellisuudessa. Neljäs henkilö Ahmed oli kellarissa valmistelemassa uutta tienvarsipommia. Olihan heillä tehtävä kukistaa viholliset tavalla tai toisella.

Talon sisällä he pohtivat mitä tytölle pitäisi tehdä. Mahmoud ehdotti että tyttö poltettaisiin elävältä. Kaikki myöntyivät ehdotukseen ja että teko suoritettaisiin talon pihalla. Hassan ei pystynyt pilleripäissään olemaan mukana, joten hän päätti mennä hakkaamaan yläkerran huoneen kaapissa vangittuna olevaa toista kurdimiestä. Hassan söi vielä muutaman pillerin, otti puukon pöydältä ja lähti yläkertaan pitämään hauskaa. Mahmoud meni hakemaan kellarista bensiiniä. Saddam kävi hakemassa tytön valmiiksi polttamiseen. Ahmed meni jatkamaan tienvarsipommin valmistelemista.

Saddam meni noutamaan tytön talon olohuoneesta. Tyttö oli maaten sohvalla myös jalat sidottuina. Saddam nosti tytön pystyyn ja otti säkin pois tämän päästä. Tyttö katsoi hätääntyneenä ympärilleen ja meni paniikkiin. Tyttö yritti huutaa vaikka hänen suunsa oli teipattu kiinni. Saddam hermostui ja läpsäisi tyttöä poskelle niin että tuntui. Tyttö alkoi itkemään mutta Saddamia ei kiinnostanut itkupilli. Saddam heitti tytön väkisin kainalolleen ja lähti kävelemään ulos seremoniaa varten. Tyttö itki jatkuvasti ja yritti mumista kokoajan jotain.

Saddam kuuli ulos lähtiessään kuinka Hassan hakkoi kurdimiestä taukoamatta. Mies aneli armoa mutta Hassan jatkoi vain hakkaamista. Miehen naamapärstää ei kukaan enää pystynyt tunnistamaan tuollaisen käsittelyn jälkeen. Hassan tuntui nauttivan suuresti mitä teki eikä välittänyt moksiskaan miehen kitinästä.

Ulkona talon pihalla Saddam heitti tytön maahan ja sylki tämän päälle. Hän otti teipin pois tytön suulta ja ilmoitti tytölle että tämän aika on tullut. Tuo kerskaileva akka tulisi kuolemaan kohta ja maailma muuttuisi vielä paremmaksi paikaksi asua. Mahmoud saapui pihalle bensakanisterin kanssa ja alkoi valelemaan bensiiniä tytön päälle. Tyttö aneli armoa ja halusi päästä vain kotiin. Molemmat miehet nauroivat heikolle kersalle. Saddam otti sytkärin taskusta ja heitti sen tytön päälle joka syttyi välittömästi palamaan. Tyttö rääkyi kivusta niin kuin sikaa oltaisiin silvottu. Saddam ja Mahmoud eivät pystyneet pidättämään nauruaansa tytön palatessa hengiltä. Pian rääkyminen loppui kuin seinään tytön kuoltua. Vain palanut ruumiskorppu jäi makoilemaan pihalle.

Hassan palasi alakertaan verisenä. Hän oli hakkaamisen päätteeksi puukottanut kurdimiestä useita kertoja eri puolille kehoa, joka kuoli verenvuotoihin ja jäi makoilemaan yläkerran lattialle verilammikkoon. Ahmed oli saanut tienvarsipomminsa valmiiksi ja lähti lapio mukana auton kanssa pois pihalta asentamaan pommia jonnekin tielle johon miehittäjät kuolisivat.

Saddam ja Mahmoud menivät sisälle ja Saddam otti pari pilleriä kurkusta alas saadakseen nautinnollisia sivuvaikutuksia. Mahmoud istui pöydän ääreen sanomatta mitään.

Loppu.

2

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sankarien elämät

   Saddamin äiti kuoli synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin. Tästä syystä hänen isänsä oli katkera ja hyvin ankara Saddamille. Joskus jopa nöyryytti pientä poikaa joka sai Saddamin ymmärtämään jo hyvin nuorena, että maailma ei ole tehty heikkoja varten. Koulussa Saddam joutui kiusaamisen kohteeksi. Neljän henkilön kokoinen kiusaajaryhmä lälläteli ja haukkui Saddamia. Eräänä päivänä hän sai tarpeekseen ja ennen kouluunmenoa pakkasi keittiöveitsen mukaansa reppuun. Koulun jälkeen kotiinmentäessä Saddam kohtasi syrjäisellä kadulla saman kiusaajaporukan. Nämä rupesivat samantien pilkkaamaan häntä, mutta Saddam ei välittänyt koska tiesi mitä tulisi tapahtumaan. Hän kaivoi veitsen repusta ja hyökkäsi suoraa päätä yhden kiusaajan kimppuun iskien tätä veitsellä kaulan alueelle. Verta alkoi pursuamaan kuin vesiletkusta konsanaan. Saddam hyökkäsi vielä toisen kiusaajan kimppuun tällä kertaa osuen veitsellä rintaan ja puukotti tätä kymmeniä kertoja. Loput kiusaajista pakeni shokissa paikalta. Saddam ei pystynyt muutakuin hymyilemään työnsä tulosta. Kaksi kusipäätä oli kuollut. Saddam pakkasi verisen veitsen takaisin reppuun ja jatkoi matkaa rauhallisin mielin kohti kotia. Kotiin tultaessa Saddamin isä istui sohvalla katsomassa televisiota. Hän ei ollut kuulevinaankaan poikansa tuloa kunnes Saddamin yrittäessä mennä yläkertaan, hänen isänsä huusi tätä tämän luokseen. Saddam meni isänsä luokse ja isä näki verisen poikansa. Sen sijaan että hän olisi ollut huolissaan niin hän alkoi kiroamaan ja karjumaan omalle pojalleensa. Saddam päätti lopulta että hänen isänsä täytyy kuolla. Sinä yönä Saddam avasi varovaisesti isän makuuhuoneen oven ja hiipi tämän viereen veitsen kanssa. Saddam iski veitsellä isänsä kimppuun ja osui tätä alakaulaan. Isä havahtui heti ja alkoi paniikissa hötkyilemään. Saddam osui vielä pari kertaa isää rintaan jonka jälkeen hänen isänsä työnsi voimalla poikansa seinää vasten. Saddamin isä nousi sängystä ylös ja yritti lähteä pakoon pidellen kättä kaulan alueella joka vuosi kuin seula. Saddam iski uudelleen isäänsä takaapäin yläkerran käytävällä puukottaen tätä selkään. Isä lyyhistyi lattialle ja Saddam puukotti vielä muutaman kerran isäänsä selkään tämän maatessa lattialla kuolleena. Verilöylyn jälkeen Saddam oli tyytyväinen sillä hän poisti juuri tästä maailmasta kolme ihmistä, jotka olivat piinanneet häntä koko elämänsä ajan. Saddam pidätettiin epäiltynä kolmesta murhasta ja hänet tuomittiin kuolemaan. Saddam ei ehtinyt odottaa kärsimyksensä loppumista sillä jenkit liittolaisineen hyökkäsi Irakiin. Kaikki vanginvartijat pakenivat maan ollessa kaaoksessa joka antoi vangeille vapaat kädet paeta. Saddam käytti tilaisuuden hyväksi ja pakeni muiden vankien kanssa.

   Mahmoudin vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa tämän ollessa vielä pieni. Hän siirtyi tätinsä ja setänsä hoiviin, mutta hänen setänsä kuoli pian sairauskohtaukseen. Mahmoudin tädillä ei ollut varaa elättää häntä joten hän meni orpokotiin. Siellä hänelle opetettiin kuria ja järjestystä voimakeinoin. Mahmoud alkoi nauttimaan siitä kun häntä hakattiin jatkuvasti. Eräänä päivänä orpokodin pihamaalla vanhempi poika tönäisi Mahmoudin maahan saadakseen tietä itselleen. Mahmoud hermostui tällaisesta mulkusta, otti keskikokoisen kiven maasta ja hyökkäsi tätä takaapäin iskien kivellä päähän. Mahmoud hakkasi raivon vallassa useita kertoja kusipäätä päähän ja tämä hiljalleen lyyhistyi maahan samalla kun veri pursui päästä kuin jostain suihkulähteestä. Mahmoud joutui vakavaan puhutteluun orpokodin johtajan kanssa ja tämän johtajan ylimieliseltä kuulostava karjunta sai taas Mahmoudin hermot kireälle. Mahmoud hyppäsi tuolilta pöydän yli johtajan kimppuun. Hän otti pöytälampun ja alkoi hakkaamaan sillä tuota paskiaista. Johtaja oli paniikissa ja yritti työntää Mahmoudin pois hänen luotaan, mutta tämä hakkasi tätä niin että koko pää oli pahasti vaurioitunut. Lopulta johtaja kaatui toimistonsa lattialle ja kuoli pois. Mahmoud pidätettiin epäiltynä kahdesta taposta ja hänelle langetettiin kuolemantuomio. Mahmoud ei ehtinyt virumaan vankilassa pitkään sodan syttyessä ja vankilapaon tapahtuessa.

   Hassanin isä kuoli tämän ollessa pieni sodassa vihollista vastaan joka tuli idästä. Hän asui äitinsä ja sisareidensa kanssa. Koulussa Hassan kiinnostui mytologiasta jota toitotettiin hallinnon toimesta ja halusi ottaa yhteyttä muinaisjumaliin. Hän etsi tätä ratkaisua huumeista ja alkoi käyttämään aktiivisesti niitä. Eräänä päivänä Hassanin ollessa pöllyssä hän heitti kirjalla kirjastonhoitajaa päähän luullen tätä demoniksi. Hänen päähänsä tuli pieni haava josta verta valui hiuksien peitossa. Hassan pidätettiin ja tuomittiin vankilaan huumausainerikoksesta ja pahoinpitelystä. Hän pakeni kuitenkin sieltä kaaoksen aikana.

   Ahmed eli rutiköyhässä perheessä. Perheen rahat oli aina loppu ja hän päätyi ryöstelemään jääden pian kiinni. Ahmed tuomittiin moneksi vuodeksi vankeuteen ryöstöistä, mutta ei joutunut olemaan pitkään vankilassa sodan takia.

   Loppu.

  • Anonyymi

   Yön sudet

   Saddam heräsi keskellä yötä ja nousi sängystä ylös. Hänen näkökenttänsä pyöri ja sumeni, koska hän oli vetänyt ennen nukkumaanmenoa yliannostuksen stimuloivia lääkkeitä. Hän pystyi kuitenkin kävelemään vaikkakin horjuen. Saddam meni alakertaan ja näki Hassanin istuvan tuolilla pöydän ääressä polttamassa tupakkaa. Hänen vierellään oli käsiase panoksien kanssa pöydällä ja oli todennäköisesti tappanut jonkun koska hänen musta t-paitansa oli täynnä veritahroja. Hassan kertoi tappaneensa kurdipapan koska tämä oli yrittänyt sönköttää hänelle jotain ja sekös Hassania rasautti. Mahmoud oli lähtenyt lääkepöllyssä autolla tappamaan huvikseen puukolla niitä jotka vähänkin ärsytti häntä. Ahmed taasen oli rankentamassa uutta tienvarsipommia kellarissa.

   Saddam kuuli auton ajavan taloa kohti ja meni ulos. Auto pysäköityi pihalle ja sieltä nousi Mahmoud verisenä. Hänellä oli mukanaan nuori kurdityttö sidottuna jonka perheen Mahmoud tappoi murtautuessaan heidän taloonsa. Hän luuli tytön perheenjäseniä vampyyreiksi jotka aikoivat hyökätä Mahmoudin päälle saadakseen verta. Hän myös kuvitteli tytön olevan prinsessa joka kaipasi pelastusta vampyyrien keskeltä. Tyttö oli shokissa joukkosurmasta ja oli vastustellut voimakkaasti lähtemistä. Mahmoud kertoi että aikoo naida tytön palkkioksi tämän pelastamisesta. Saddam ei jaksanut kuunnella vaan lähti auton kanssa puolestaan tapporeissulle vaikka olikin itse pienessä pöllyssä. Mahmoud meni uuden leikkikalunsa kanssa taloon sisälle kun taas Saddam ajoi autolla pois pihalta.

   Saddam meni tankkaamaan auton läheiselle bensa-asemalle. Hän ei maksanut bensasta mitään ja jatkoi matkaansa länteen. Saddam saapui johonkin kaupunkiin ja hän näki vanhan papparaisen linkkaavan kadulla. Hän ajoi tämän päälle tappaen samalla kääkän. Eräs turkkilainen näki mitä tapahtui ja juoksi auttamaan pappaa. Saddam näki auton ulkopeilistä tilanteen eikä hyväksynyt sitä mitä torakka yritti tehdä. Saddam poistui autosta ja juoksi hyökäten turkkilaisen päälle. Hän löi tätä nyrkillä kunnolla naamaan niin että mies kaatui maahan ja potki kylkeen monia kertoja. Saddam potkaisi torakkaa lujaa päähän ja tämä meni tajuttomaksi. Hän talloi miehen päätä nahkakengälläänsä ja enää pää ei muistuttanut mitään muuta kuin murskattua tomaattia. Verta oli katukivetyksellä runsaasti kallonpalasten seassa. Saddam jatkoi autolla matkaansa läheisen apteekin viereen ja päätti varastaa sieltä lääkepillereitä. Hän murtautui apteekkiin sisälle ja alkoi lastaamaan pilleripurnukoita autoonsa. Hälytin rupesi soimaan herättäen lähistöllä olevat talojen asukkaat. Kun suurin osa lääkepillereistä oli lastattu talteen auton takakonttiin, Saddam kaasutti autolla nopeasti pois paikalta. Hän oli ajamassa takaisin päin talolle. Yön tehtävät oli suoritettu. Kaksi alhaista ihmisroskaa oli poistettu maailmasta.

   Aamu alkoi valjeta auringonnousulla. Saddam saapui talon pihaan ja pysäköi auton. Hän alkoi viemään lääkepurnukoita taloon sisälle. Hassan oli ottanut yliannostuksen lääkkeitä jotka olivat jo muutenkin lopussa. Lastattuaan kaikki lääkkeet taloon, Saddam otti muutaman pillerin suuhunsa saadakseen rennon olon itselleen. Hän otti vielä yhden tupakan pöydältä röökiaskista sytyttäen sen ja alkoi polttamaan. Ahmed lähti autolla asentamaan uutta pommia jollekin tielle vihollisia varten lapio mukanaan. Mahmoud nukkui yläkerrassa kidnappaamansa kurdinaisen kanssa, jota hän oli juuri äsken naittanut. Tyttö kuitenkin tulisi kuolemaan ennen pitkää.

   Loppu.

   Päätän tarinakokoelmani tähän. Olen seurannut kuinka koko maailma rappeutuu ja yhteiskunnat romahtavan. Siinä ei enää lässytykset auta kun viidakon laki astuu voimaan. Veri virtaa kaduilla ja kujilla. Vallasta taistellaan ahnaasti kuin mitkäkin eläimet. Toivon mitä syvällisempiä paskoja aikoja. Te kaikki tulette kuolemaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   3362
  2. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   3070
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2506
  4. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   401
   1914
  5. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   23
   1794
  6. 69
   1587
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   334
   1454
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   365
   1297
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   58
   1175
  10. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1164
  Aihe