Miksi Venäjä räjäyttäisi

Anonyymi-ap

kaasuputken paljon helpompi tapa on vaan sulkea se putki Great Reset valmistautukaa 😂🤣

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuolla tavalla voi tuottaa muutakin haittaa. Haittojen maksimointia.

    • Anonyymi

      Kuules, kun nasut on jo ennalta päättänyt, että mitä tahansa tapahtuu missä tahansa, on syyllinen Venäjä. Täytyy vaan uskoa nyt siihen, että somen tietäjät tietää mistä puhuu. Venäjä ON syyllinen. Vaikkei edes olisi, mutta on silti.

      • Jo pelkästään käyttämäsi sana 'nasu' paljataa sinut!

        Sori Ivan, olet vain naurettava!


      • Venäjä on itse todistanut, että se ei häikäile mitään. Olisi kannattanut jättää todistamatta sitten.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä on jo hävinnyt ja venäjän alikehittynyt kansa tietää sen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tiedossa on jo, miksi ja miten venäjä teki sen. Hämmästystä herättää, eivätkö he ymmärtäneet sen lisäävän lännen vihaa venäjää kohtaan.

      • Anonyymi

      • Mitä väliä sillä on heille? Ovat jo maalanneet itsensä niin pahasti nurkkaan, ettei siitä ole mitään ulospääsyä.

        Pitää ymmärtää, että kaikki mikä tapahtuu Venäjän intressien mukaisesti, ei ole Kremlin aikaansaannosta. Sieltä löytyy tukuttain toimijoita, jotka parhaansa mukaan yrittä todistaa uskollisuuttaan Führerilleen.

        Mutta olkoon subtoimija kuka tahansa, on luu vaan työnnettävä äärettömän syvälle Führerin kurkkuun!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo tiedossa oli en vaan jaksanu estää mitään 😂🤣

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5061fee2-a1d2-49fe-ba23-4a029831eb7b

        Ilmankos Saksa on ollut niin läyryävän imelä Venäjälle. Saksa osti kaasua, vaikka Venäjän kaasusta piti luopua. Saksa makso Venäjälle kaasun ruplilla, vaikka sopimuksessa oli euroa/US-dollari. Saksa pelasi entiijaa, että auttaako Ukrainaa, vaiko eikö auta. Aina lupas auttaa ja hetken päästä taas pyörsi lupauksensa. Ottaako Saksa vastaan käskyjä Putinilta? Ainakin melkoinen hännystelijä se on.

        Saksa on kiero kaveri ja siihen ei pidä luottaa. Saksahan sanelee EU:ssa lähes kaiken ja muiden on vaan tehtävä, mitä Saksa käskee.


    • Anonyymi

      On kyllä mahtava seurata tätä maailman sirkusta ihmiset ei tiedä mitään mitä tapahtuu kulissien takana enkä pysty niitä teille paljastamaan 😂🤣

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      siitä syystä ehkä voisivat kun eihän he tarvitse mitään toisten valtioiden tukia koska on niin suuri valtio, kaikkea on omasta takaa, on sotakoneistoakin paljonkin jotta on rahaa sotiakin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nato päälikkö sen jo sanoi ja varmasti tietää Euroopan valtioiden päättäjätkin syylliset..
      Ongelma on se että nämä nukkehallitusten päättäjät eivät voi paljastaa että oma isäntä on tähän syyllinen.....
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/67faf052-c61e-4b71-aa5d-8632abf8c64d

      Usa taistelee suurvalta asemastaan taloudellisesti sekä sotilaallisesti ja päättää uhrata jopa " ystävänsä," eli 🇪🇺 maat oman itressien tähden...
      Odotan oikein innolla kun 🇪🇺 kansalaiset alkavat tajuamaan kuka on todellinen syyllinen tähän kaikkeen paskaan ja antaa kyytiä näille 🇺🇸 kätyreile...

      • Anonyymi

        Totuus on se, etteivät ihmiset tahdo sotaa. Noissa ihme kansanäänestyksissäkin esmes.. siksihän he äänestävät liittymisen PUOLESTA, koska mieltävät äänestävänsä tuossa kohtaa rintama-alueiden rauhan PUOLESTA.

        "f**k the EU" han tuossa puhelinsoitossa sanotaan ja samaa mieltä on toinenkin (ja moni muukin, valit.). Tuossa se nettosolidaarisuus kuultuna suoraan reaaliasenteistaan jo ENNEN sotahelvetin alkamista. Tuo on se, mitä todellisuudessa valitettavasti vaa ovat. Ja niin mm. EUstakin tehtiin ulkoasanellusti heikko, koska heikko on helppo tuhota; vallat ja ruoatti tulevat irtautumaan meistä sodan täs alkaes. Ihan täysin. joka on todella huono homma, mutta, jossemme ala pitämään itse itseämme aivan debiileinä ja jos luotamme toinen toiseemme ja alamme VIHDOIN taitavasti esiintuoda sitä, mikä on jkikisessä (ja kokonaisuus on enemmän kuin osiena summa -konseptin) sitä omaa parhautta sekä hyödyntää tuota potentiaalia, voimme (tai ehkä jo niin, että olisimme voineet) vielä sodan tapahtuessakin kanavoittaa ven norjan rajalle.

        Minua hiukan harmitti meidän rooli esitaistelijana sodan eka-aallossa yksykkösessä venäjää vastaan, mutta olen oppinut hyväksymään sen, että tuo lienee sitten se kohtalomme, koska ulkoasaneltu meinataan sietää kansamme täysperikatoon asti - ja sen pituinen tarina se.

        Sinäpä sen sanoitkin:

        "Ongelma on se, että nämä nukkehallitusten päättäjät eivät voi paljastaa (faktaa), että oma isäntä on tähän syyllinen".....

        Toisaalta, jos sen tekevätkin, edes muutama, ni pelastavat ne tuolla siirrolla itsensä ja selvityvät. Kuten bulgaria tulee tekemään romanian neutronipommituksen jälkeen. Ja niin venäläiset tulevat marssimaan suoraan kreikkaan ja sieltä raamatun mainitsemaan konstantinopolin suurtaisteluun. Jossa oliko, että 200m tulee muuttumaan mössöksi vaan, niin et hevosen kuolaimiin asti tulee siellä veri tässä pian vielä virtaamaan. Tapahtumassa juurikin tästä eteenpäin.

        Nuo putinit kavereineen ovat KGBtä; eikä sellaisilla yhtään mitään rajaa ole. Ja kun tuohon ynnätään kyky ja tahto, niin sitten mennäänkin jo, ja kiihtyvää tahtia vieläpä kaiken lisäksi, täyden potentiaalinsa manifestaation alaisuudessa. Länsi tulee tämän kaiken alkuunpanemaan ja brics tulevat tuon finalisoimaan. Kiina on ilmestyskirjan punainen (aate) hevonen.

        Tässä tullaan näkemään vielä matemaattinen malli, jossa valtatasapaino syntyykin, ja koska venäjä mielsi jo koko lännen ongelmaksi (johon kinuskit vahvasti yhtyvät, salaa), seuraavat kevyesti myös puolat, romaniat, baltiat sekä norjakin - norjasta tullaan vielä yrittämään puskemaan Suomen läpi kohti venäjää valtalaisten joukkojen toimesta (heidän koittaen samalla saada Suomenkin PV täyskontaktiin venäläisiä vastaan), jk tullaan sittemmin torjumaan.

        Meidän tämänhetkinen tilanne on vähän kiikun kaakun, koska meidän otteemme oli sivistynyt suomenvenäläisiä kohtaan, ja sotilasliittoutuneita emme ole, joten emme ole varsinaisesti uhka, mutta koska lähetimme aseita ukrainaan, valtiojohtoamme pidetään noitten mielissä petoksellisina ja tuon vuoksi täysin epäluotettavana. Jos tuon asenteen saisivat käännettyä pois itsestään, valtiojohto siis, olisi tilanne jo heille itselleenkin huomattavasti paljon parempi. sauli osaisi tuon huumorila & nostalgialla valkopestä, halutessaan, kyllä. sannasta en sitten tiedäkään, et saisiko tuota enää flipattua itseäänsuosivalla tavalla, tai no, saisi varmaan, mutta pitäisi kuunnella smithiä ja puheloista (erikseen, kahdenkesken) ja varsinkin nahkalaukunkantajaansa, että kuinka se, prosessinhallinnallisesti siis, tehdään.

        Jokatapauksessa tilanne on surkea. Tän kaiken ois voinu hoitaa elegantistikin. Ilman stressiä, ilman uhkia ja ilman ulkoasaneltujen täysperikatojen sietämistä.

        saulisannat oisivat tehneet tästä maasta nr. ykkösen koko maailmassa, jos provo-asenne olisi jäänyt ja mediaattori-asenne tullut tilalle. sauli tuota terävästi yrittääkin jo vähän epäsuoraan lämmitellä; että "jos zeleä ei haittaa, ja jos rauha sittenkin, niin soittaaki voisi" ja jos siitä sitten vaikkapa saulille nobeli napsahtaisi, jne. Joka on otollista, erittäin, erittäin otollista.

        Mutta siinä pitää ottaa dominoivampi ote, kuin epäsuorat vihjailut. Siinä pitää inspiroida omalla esimerkillä. Joka on tässä keississä se, että toimimme sivistyneesti siinä kohtaa kun moni, moni taikka jopa KAIKKI muu(t) valuvat alkukantaisiksi - taikka kuten tulette pian baltiassa näkemään, villeiksi. Ja kun muut näkevät että meidän sivistyksemme johtikin sodan välttämiseen, tulevat muut seuraamaan perässä, jos heistä siinä kohtaa paljoa mitään on edes ylipäätään jäljelläkään edes. :(

        Tuossa yksi toimiva strateginen avain menestymiseen, ja selvitymiseen.

        Koska venäläiset analysoivat teoista sekä reaaliasenteista; eivätkä suinkaan mistään pintapuheista.

        Mutta sitten seuraa kinuskit. Ja will smithin 1996 leffa IRL:nä. Ekaa varten tarvitsen sannukan supereheänä ja ultratuunattuna. Ja toista varten.. sen samanaikaisen kansallistason yhteisrukouksen. Joka rus ja chi:kin auttaisi kyl..


    • Anonyymi

      Tietyillä tahoilla on kiire saada sota syttymään kun alkaa oma maa jalkojen alla pettämään...
      Talouskriisi ja kuplan puhkeaminen on syypää tähän kaikkeen että saadaan nollattua koko talous järjetelmän...Sota on oikein hyvä ase siihen..
      Nyt kun alkaa pikkuhiljaa selviämään tämä koronakusetuskin niin eliitti on peloissaan koska suurempi yleisö alkaa tajuamaan tämän....tai saati sen että mitä paskaa heidän kehoonsa on ruiskutettu..

      • Anonyymi

        taasko se hymiö siellä pelastamassa maailmaa, siltä itseltään?

        ...enpä ois koskaan arvannu, että hymiö alkaa rakastaan totuutta.. Jeesus rakastaa siis hymiömiestä. Minulla on itselläni painavampi tuo syntivuori repussani, varmasti tämän maan painavin; ehkä jopa tämän koko maailmankin........ mutta itsekin yritin kyllä pelastaa maailmaa itseltään, vaikkakin hyvin vähäisin tuloksin, näemmä.

        Ei voi ottaa vastuuta isoista asioista jos on meidän kahden tavoin, hymiö, pieniä miehiä. Olimme arvottomia piipittäjiä, jtk lauloimme dust(ina) in the windissä.

        huoh


    • Anonyymi

      Rintamaidossa on mRNA:ta rokotteista
      https://www.youtube.com/watch?v=BuiL9FBW8fI

      *

      "Tarvitsemme harkittuja arviointejanne näistä kysymyksistä. Rukoilemme teidän ja muiden lääkäreiden, keskitason palveluntarjoajien ja tiedemiesten puolesta, jotka ovat valmiita kertomaan totuuden, vaikka se olisi epämukavaa. Kiitos työstänne."

      • Anonyymi

        Jeesus näistä lopunajoista joita elimme, kertoi kyllä, nyanssitasolla..

        Markus 13:17

        https://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattu/?tila=pikahaku&kaannos=fi-biblia&kokoluku=1&hakuehto=mar 13:17

        surullista. äärimmäisen surullista..

        etenkin se, että lähes 5.6m suomalaista ovat nyt motarin ohituskaistalla menossa kohti kuolemanjälkeistä helvettiä.. :((((((((

        :(

        äärimmäisen valitettavaa.

        :((

        Ei ollut samanaikaista kansallistason yhteisrukousta. jk eheyttäs KAIKEN; sitä pidetään halpana spedeilynä. Enkä voi edesauttaa tuon toteutumista tuetta, mitenkään. Paitsi rukoillen tuonKIN puolesta. Vähän ois vie energiaa ehkä jäljellä.. ..voisin painella vähän puuliiteriini poraamaan hiukan lisää, kun en olekaan taas päivään itkenykkä. Onhan se vähän noloa, äijänä, polvillaan porata yksinään puuliiteris, mut hyvä puolikin tossa on se, että jssk kohtaa sit aina.. ..kuitenkin yksinäisyyteni viedään pois ja elämys taas alkaa.

        Onhan tää nyt vähän eriskummallista, mutta noin tuo vaan nyt oli mennäksee. Jos porukka uskoisi ja tietäisi mitä puuliiterissäni tapahtuu, olisi se Suomen ja ehkä koko maailmankin ykköstunkukohde. Vähän kuten Jeesuksen hautakin on, kun siellä sitä pyhää valoa jk ei polta tulee pääsiäisinäkö vaiko jouluina.

        On omituista, kuinka kosketus tekee ylivoimaisesti väkevimmistäkin tämän:

        Lapsen kanssa

        Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark. 10:13–16)

        Jeesus on elämänsysteemin Luoja. Ja kaikkeuden korkein auktoriteetti. Ainoo juttu mitä ihminen voipi tehä, on koputtaa testatakseen, josko vilpittömyytensä kuultaisiin sittenkin ja ovi Yläkerran elämyksiin avautuis - sittenkin.

        Ja sitten kun se avautuu, yrittää esittää coolia, ilman, että jalat pettää onnesta viikkokausia äärimmäisen kiitollisuudentuntemuksen tunneaallon alta.

        isoja asioita, ketään evvk... menee yli, on kaikille liikaa jne. perussettii.


    • Anonyymi

      Koska venäläisen äo on pienempi kuin saappaan.

      • Anonyymi

        heillä voi olla pienempi kuin 46, mutta minulla on tuo miinus n. parisataa 92.


      • Anonyymi

        Älysaappaan äo on 150. Se - 1 tekee 149. 🤣


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        juurikin noin. biohyökkäys, kemiallinenkin dirtywarratkaisuna valkoisena hevosena, nyt non-konventionaaliseen ynnäytyvät ydiniskutkin .. huoh .. tämän maailman väestö runnotaan alas 100-400m. Joista jäljellejääneistä kukaan ei saa olla tietoinen evankeliumista. YKSIKÄÄN.

        95% ihmiskunnan tuho, josta seuraa sittemmin niiden loppujen viidenkin sielujen helvetiinviennit. perussettii pre 2027. Tämä ihmiskunta ei näe vuotta 2030, valitettavasti, tai onneksi. Riippuen siitä, kuka tarkastelevana osapuolena on.

        Melko häröä. Mutta nyt oli tän ilmestyskirjan aika, ollakseen.

        sit alkaaki jo kunkin sielun se ikuisuus, helvetissä taikka Taivaassa.


    • Anonyymi

      Putistanin viimeisiä kouristuksia. Varmistaa että venäjää vihataan myös seuraavat sata vuotta ja ihan aiheesta.

      Puttepossu halusi osoittaa olevansa valmis katkomaan kaikki kaasuputket Eurooppaan, myös Norjasta. Häikäilemätön omahyväinen roisto kun on. Ei piittaa ympäristöasioista vähääkään. Psykopaatti narsisti.

      • Anonyymi

        puttepossu ei ole päässy vielä edes alun alkuun. puttepossulla on takanaan paljon aseita vahvempaa; nimittäin aivoläskitöntä prosessointitehoa. KYLLÄ, puttehirmulla on taustavoimissaan joukko yleisneroutta, joiden ajattelua ei häiritse sisäinen keskivertoahjakkuus tyrkyttämäs omaa narsistista pseudointelektuaalisuuttaan.

        Se näyttää vähän siltä kuten tää mm-alafoorumi, mutta ilman räpiköivii häiriköitä ja pienemmäs ryhmäs. Tämä foorumi, on maailman ykkönen, TOISTAN: ykkönen, luovas laaduntuotannossa. Sitä ei vain kukaan täälläkirjoittavista voi koskaan oivaltaa, koska he eivät ole itse istuneet taikka asioineet niiden ryhmien sisällä, jotka tätä maailmaa pyörittävät vertaillakseen tätä niihin taikka varsinkaan siihen ydinvaltakeskittymään.

        Onhan tää vähä omituista, ettei tätä potentiaalia osattu hyödyntää tekemällä näistä ihmisistä reealielämän puolella neuvoa-antava elin valtionjohdolle, kuten suosittelin näiden parin vuoden aikana, toistuvastikin.. ..mut meni niinkuin oli kirjoitettu mennäkseen.

        puttepossu aloittakoot sen, minkä piti sitten tulla ja olla; minä olen valmis menemään sinne, minne ansaitsen, eli kuolemanjälkeiseen helvettiin, syntieni tähden.

        ei mtn ongelmaa.


    • Anonyymi

      Käviköhän Amerikan sukeltajat paukauttamassa reikiä Putinin putkeen?

      • Anonyymi

        Ja suoraan ehdolle vuoden hauskimmaksi.


    • Anonyymi

      Miksi pitäisi räjäyttää kun voisi sulkea. Ei mene järkeen.

      • Anonyymi

        Räjäyttämällä saa sen merialueen vaaralliseksi. Siksi.


      • Anonyymi

        Jos ei mahdu, niin mitä siitä voi päätellä.... ?.:D Teko on tyypillistä hybridivaikuttamista. Sen viesti on: katsokaa, mitä voi tapahtua meren pohjassa kulkeville tietoliikennekaapeleillenne tai länsimaisille kaasuputkille.

        Kaasuputket on valittu tässä vaiheessa viestin välineeksi, koska ne eivät sijaitse minkään valtion aluevesillä. Venäjä käyttää putkien huollossa mm. niiden sisällä kulkevia robotteja. Robotti voi helposti viedä räjähteen paikalle.

        Huippuvuorilla kaapelit katkeilivat takavuosina mystisesti venäläisten sotaharjoitusten aikana. Siitä voi päätellä mitä arsenaalista löytyy.


    • Anonyymi

      Juu - olisi helpompi laittaa vain hana kiinni, mutta eihän se ole näyttävyydessä verrattavissa sabotaasiin. Sabotoinnilla on muitakin tavoitteita kaasun kulku. Tilanne on tosin sellainen, että putkien rikkojaa ei tiedetä. Venäjän Kalingradin sotilaita mä epäilen. Mutta kuka tietää??

      • Anonyymi

        Nord Stream 1:n putkissa ei ole virrannut kaasua enää kuukauteen ja uutta nro kakkosta ei koskaan otettu käyttöön.
        Kaasun kulku on siis ollut poikki jo kuukauden, onko vaikea ymmärtää, ei sen takia olisi tarvinnut putkia räjäytellä.
        Nyt on joka tapauksessa varmistettu ettei niissä putkissa virranne kaasua enää koskaan, merivesi kun pääsee putkiin sisään niin se on huono isäntä teräspinnoille...


    • Anonyymi

      Mikä maa räjäyttelee? Mikä maa harjoittaa terrorismia? Mikä maa tekee asioita, joita on vaikea järjellä ymmärtää? Kuka inhoaa demokratiaa sydämensä pohjasta? Mikä maa ei piittaa vaikka kaikki sen yhteydet demokraattisiin maihin menisivät poikki? Kuka vielä jaksaa yllättyä siitä, mitä Venäjä tekee?

    • Anonyymi

      Suomen media syyttää yksioikoisesti Venäjää. No, olemme sotapropagandan tilassa, joten vihollisemme on itsestään selvä.

      • Anonyymi

        olemme sotaprop tilassa koska aselähetykset


    • Anonyymi

      Koulupudokkaan tasoinen kysymys.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe