MARIN HAUKKUI TÄNÄÄN KOKOOMUKSEN POLITIIKAN

Anonyymi-ap

Vaikka itse jakaa Rikkaille Sähkörahaa ja tuplalapsillisiä. Vaalien jälkeen tehdään lehmänkauppoja eikä mikään muutu..

47

222

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin kuuluttaa menoleikkauksia. Aikamoista vedätystä kun lähes neljä vuotta kaikki on ratkaistu lisävelalla. Uskoo ken uskoo....

  • Anonyymi

   Koska Petrin sairaus on etenevä, hän on halunnut tehdä tilit selväksi tulevaisuutensa kanssa.

   – On sovittu perheen kanssa, että jos minusta tulee aggressiivinen, niin että perheen pitää pelätä minua, on minut laitettava pois kotoa heti. Se on minun tahtoni eikä siitä ruveta sitten lasten kesken riitelemään, että laitetaanko isä hoitokotiin vai ei, Petri sanoo.
   Muistisairautta sairastavan henkilön käsin kirjoitettu muistilista matkalle mukaan otettavista tavaroista.

  • Anonyymi

   Politiikko lupaa mitä vaan,että pääsisi helppoon hyväpalkaiseen duuniin jossa virkamiehet hoitavat kaiken. Kansa menee vipuun ja politiikko valituksi tullessaan unohtaa kaikki lupauksensa, kuten tämäkin hallitus teki.

   • Anonyymi

    ja aina sama uudelleen.. puhuvat päät vaan vaihtuu
    Miten ihmiset jaksaa enää luottaa näihin


  • Anonyymi

   Marin ei edes kerro mistä leikkaisi. Orpo leikkaisi köyhiltä. Persut leikkaisi kehitysavusta,ja maahanmuutosta. Toivottavasti ei ainakaan tule nykymuotoista hallitusta joka tukee rikkaita antamalla sähkörahaa , ja lahjoittaa miljardeja ulkomaille.Kyseisiin kohteisiin en ainakaan rahaa korvamerkkaisi.

  • Anonyymi

   Kumma juttu,ettei yksikään toimittaja ole kysynyt Marinilta mihin perustuu päätös jakaa sähkörahaa rikkaille. Onko arka aihe, vai mistä lienee kysymys.

  • Anonyymi

   8 vuotta sosialisteja Ruotsissa.

   -maailman eniten räjähdyksiä ei sodassa olevana maana.
   -Euroopan eniten ampumistapauksia
   -Euroopan eniten raiskauksia.

   Jännä että nyt ongelmat sosialisteja häiritsee kun 8 vuoteen ei tehty muuta kun selitetty ja veroja nosteltu.

  • Anonyymi

   Rahaa Marin on jakanut koko vaalikauden muusikoille , näyttelijöille ynm joiden tienistit olleet satojatuhansia euroja. duunarin järkeen ei millään mene,että jo valmiiksi hyvätuloisille annetaan veronmaksajien rahoja. Valtiolta kyllä löytyy verotiedot, joten täysin käsittämätöntä....

   • Anonyymi

    Vieläkin käsittämätömpää on että nynyhallitus jakaa miljardeja etelä euroopan maihin jotta niillä on ilmaiset joukkoliikenteet, halvempi polttoaine ja sähkö, tiet hyvässä kunnossa, ilmainen terveydenhoito, halvemmat elintarvikkeet jne. Täytyy olla täysin ymmärtämätön hölmö joka kannattaa tällaista ja Suomessahan näitä riittää


   • Anonyymi

    Nyt on aika leikata siten menoista .Lääkärien ja johtajien palkat kuriin ei korotuksia seuraavien 10v aikana esim.


  • Anonyymi

   Ensi vuonna jaetaan vielä miljardi. Vaalitäkynä 300 miljoonaa maatalouteen ja 700 miljoonaa hoitojonoihin. Hallitus antaa rahat ovelasti vähän ennen vaaleja. Paljon on palanut miljardeja turhiin asioihin ja vieläpä lahjoitettu miljardeja ulkomaille. Hoitojonot olisi pitänyt purkaa jo aikoja sitten..

   • Anonyymi

    Hoitojonoihin ovat syypäät hoitoyksiköt. Eivät palkanneet kuin johtoporrasta. Hoitajille vain määräaikaisia sopimuksia. Palkanmaksu miten sattuu.eläkeet maksettu miten sattuu. Nyt pitäisi olla hereillä miten palkataan henkökuntaa.Kuluissa voi säästää laitetaan paneelit katolle ja maksavat kk erissä siihen ei tarvita avustusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitojonoihin ovat syypäät hoitoyksiköt. Eivät palkanneet kuin johtoporrasta. Hoitajille vain määräaikaisia sopimuksia. Palkanmaksu miten sattuu.eläkeet maksettu miten sattuu. Nyt pitäisi olla hereillä miten palkataan henkökuntaa.Kuluissa voi säästää laitetaan paneelit katolle ja maksavat kk erissä siihen ei tarvita avustusta.

    Lääkäreistä on paljon kiinni miten hoitojonot puretaan. Ei lääkärit viiti tulla muille töihin oma firma kärsii. Pitäisi kin saa kiintiö kuinka paljon lääkärin pitää olla töissä oman firman ulkopuolella. Tällänen laki on kai pakko tehdä. Muuten tässä villilännen meininki.Lääkäreulle maksetaan ihan hirveästi tulisit nyt töihin no tulisitko jos maksetaan näin...


  • Anonyymi

   Emätin on 6–12 senttimetriä pitkä, joten varsinkin isomman peniksen kärkeen pehmeä tamponi saattaa tuntua, Närhi kertoo.

   – Kumppani saattaa tuntea pehmeän tamponin varsinkin, jos hänellä on isompi vehje. Useimmiten tunne on kuitenkin siedettävä.

  • Anonyymi

   todellisuudessa eläkeläisille tuleva 7 prosentin korotus on vedätyst' taas hallitus puhuu 100 euron korotuksesta itse saan 40 euroa siitä verot pois .

  • Anonyymi

   Kansaneläkkeellä oleva köyhtyy kaikista eniten. Tuloerot vain kasvavat eläkeläisillä.

   • Anonyymi

    Tässäkin %korotukset vääristää. Valtio säästäisi i paljon jos kaikille maksetaan e korotus ilman % Korotusta


  • Anonyymi

   Marin on jakanut veronmaksajien rahaa 50 miljardia. Siinä sivussa täystuho on lahjoittanut muutaman miljardin Italian kansalaisten talojen energiakorjauksiin...

   • Anonyymi

    Nyt Marin voisi olla taas tavallisen köyhän asialla saataisiin kaikille tasan.esim.sähkön hinnalle katto.niin,että tavallinen laskun maksaja hyötyy.


   • Anonyymi

    Kreikkasta tulee joskus maksettuja euroja ja nyt Italiasta. Mihin mekin rahat käytetään. Hyvä alkaa suunnitella hyvissä ajoin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kreikkasta tulee joskus maksettuja euroja ja nyt Italiasta. Mihin mekin rahat käytetään. Hyvä alkaa suunnitella hyvissä ajoin.

    Tuskin saadaan Kreikasta mitään, ei ainakaan kymmeniin vuosiin ja Italiasta ei ole tulossa koskaan yhtään mitään, lahjoituksiahan ne miljardit ovat. Tuhansia miljardeja yhteensä Italian mafiosoille, ei mitään järkeä, eikä Unkariin lahjoitettavassa 17 miljardissa, rikas maa ja paljon suuryrityksiä molemmissa, eivät vaan kerää veroja, korruptioon kuluu paljon.


  • Anonyymi

   Rahaa jaettu miljardea turhiin kohteisiin, ja suurin osa sovituista asioista jää käsittelemättä. Taantuman kautta lamaan on asiantuntijan mielipide tänään lehdessä, ja se on helppo uskoa. Johtaus on puuttunut täysin, ja nyt äänestetään omia asetuksia vastaan...

  • Anonyymi

   Samaa sontaa oli vallassa kuka vain, tosin kokkareet ja persut haluavat jakaa kaiken rikkaille ja vieläpä köyhien taskuista leikkausten muodossa.

   Ei näin.

  • Anonyymi

   Rikkaille jakaa tämäkin hallitus. Mitään tulorajaa ei ole asetettu. Kelan tukiakin kun haet, niin ei sieltä sentään rikkaille rahaa jaeta. Demareita piti äänestää, mutta tuet rikkaille muutti tämän homman, ei vaan mahdu meikäläisen aatemaailmaan..

  • Anonyymi

   Ei olisi uskonut, että vasemmisto alkaa hyvätuloisille rahaa jakamaan.

   • Anonyymi

    Ai vasta tässä vaiheessa tämä tulee yllätyksenä?


   • Anonyymi

    Minkä teet sen estäsi löydät.Ehkä hyvätuloiset muistaa joskus sitten auttaa tavallisia kuluttajia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä teet sen estäsi löydät.Ehkä hyvätuloiset muistaa joskus sitten auttaa tavallisia kuluttajia.

    Niinkö kuvittelet, ahneus vaan kasvaa ja tuloerot monikymmenkertaistuneet, saman aikaan kokkareet ja kepulit vaatii tukien poistoa köyhiltä.


  • Anonyymi

   Polttoaineiden verotusta ei voi keventää koska se hyödyttäisi kaikkia, vain tukijulleille ja muille rikkaille satojen miuljoonien tukia ja kiinteistöverot pois, vaikka esim viljelijät ei käytä polttoainetta tai sähköä talvella juuri ollenkaan.

   Sähkln tuoitantokulut ei ole Suomessa nusseet ollenkaan ja kaupunkien energiayhtiöt voisi myydä sähköä entisillä hinnoilla, mutta vain muutama toiminut niin. Jotkut myy edullisesti oman kaupungin asukkaille, Turku Energiakin voisi saada asiakkaita takaisin silläö tavalla, mutta ei tee edes uusia sopimuksia kuin pörssihinnoilla. Ahneudella ei ole mitään rajaa.

   "Miksi kunnat eivät tarjoa halpaa sähköä? Professori: Ahneet kunnat ovat "heikko lenkki"
   Professori Jari Stenvall: ”Kuntapäättäjissä on ahneutta”.

   Tampereen yliopiston hallintotieteen professori Jari Stenvall sanoo, että kuntapäättäjien etiikka ja kriisijohtaminen on pettänyt pahasti kuntien omistamien sähköyhtiöiden omistajaohjauksessa.

   – Ensimmäistä kertaa olen ajatellut, että kunnat ovat kriisiaikana heikko lenkki. Ylipäänsä omistajuus korostuu uusien kuntien tehtävänä, Stenvall sanoo Iltalehdelle."
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c6f35d54-bfd3-4c24-a4b6-beba107eb2cd

   Mihin Turku Energia jakaa osinkoja valtavista voitoista?

   • Anonyymi

    Ainakin toimitusjohtaja ottaa isoa palkkaa.
    Timo Honkanen Turku Energia
    Oy:n toimitusjohtaja 278 351

    Tampereella huomattavasti vähemmän.
    Jussi Laitinen Tampereen
    Sähkölaitos Oy:n toimitusjohtaja 173 620

    Huippuna miljardien laskut veronmaksajille aiheuttanut fortumin toimari
    Markus Rauramo Fortumin
    toimitusjohtaja 3 134 008
    https://www.iltalehti.fi/talous/a/43dcf7f6-7cb9-4261-85f9-ba39b3324451

    Suomi maksoi saksaan kaasusta miljardeja ja edelleen muut maksaa saksalaisten kaasun takia korkeaa hintaa sähköstä, koska sähkön hinta määräytyy pörssissä korkeimman hinnan eli kaasulla tuotetun takia. Sähköyhtiöt voisi kuitenkin myydä suoraan, mutta haluavat valtavat voitot ja palkita sitten johdon ja osakkaat.


  • Anonyymi

   MARININ JA ORPON HELPPO TEHDÄ DIILI, KUN MARIN JAKAA JO NYT SÄHKÖRAHAA RIKKAILLE, SEKÄ TUPLALAPSILLISÄT RIKKAILLE. TODELLINEN PUOLUE KÖYHÄN ASIALLA..

   • Anonyymi

    Yksin elävät suomalaiset ovat ainoat köyhät Suomessa, silti tukia lisätään koko ajan vain perheellisille, joilla ennestään maailman suurimmat tuet, yksin elävät työttömät taas elää köyhyydessä ja siitä saatu EU:stakin huomautuksia. Yksin elävät maksaa yksin kaiken, 10 pennun matuperheet ei mitään lisätukia tarvitse entisten tuhansien eurojen tukien päälle.

    Hirveä kiire tuoda lisää kuluja suomalaisille ja enemmän kuin EU vaatii, mutta niitä ei toteuteta mitkä pitäisi. Viherpiiperöt aiheuttaa pelkkää tuhoa ja koko tyttöhallitus jaellut miljardeja rikkaille. Lisää halpatyävoimaa ja elintasopakolaisia, ohivuodon mielestä 1500€/kk palkkaa riittää hyvin, yhteiskunta maksamaan lisäksi perustuloa että jää rikkaille enemmän voittoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksin elävät suomalaiset ovat ainoat köyhät Suomessa, silti tukia lisätään koko ajan vain perheellisille, joilla ennestään maailman suurimmat tuet, yksin elävät työttömät taas elää köyhyydessä ja siitä saatu EU:stakin huomautuksia. Yksin elävät maksaa yksin kaiken, 10 pennun matuperheet ei mitään lisätukia tarvitse entisten tuhansien eurojen tukien päälle.

    Hirveä kiire tuoda lisää kuluja suomalaisille ja enemmän kuin EU vaatii, mutta niitä ei toteuteta mitkä pitäisi. Viherpiiperöt aiheuttaa pelkkää tuhoa ja koko tyttöhallitus jaellut miljardeja rikkaille. Lisää halpatyävoimaa ja elintasopakolaisia, ohivuodon mielestä 1500€/kk palkkaa riittää hyvin, yhteiskunta maksamaan lisäksi perustuloa että jää rikkaille enemmän voittoa.

    Kaikkien päätökset perustuvat nykyisin vain oman kannatusluvun kasvattamiseen , ihmisestä viis , onneksi on saanu elää parempiakin aikoja tässä maassa suurimman osan elämästä , suomalaisuuden alasajo on tapahtunut ennen näkemättömän nopeasti , ehkä joissain kehitysmaissa tai vanhoissa pienissä itäeuroopan maissa ollaan käänteissä nopeampia . Täällä elää kansa joka on vain monttu auki ja katselee sivusta mitä tuleman pitää ...... taitaa olla housuissa jo.....


  • Anonyymi

   Tukirahojen piti mennä vähävaraisille. KEPU PETTÄÄ AINA JA DEMARIT JOKA KERTA..

  • Anonyymi

   Merikaupungin uusia tuulia, teräksistä osaamista ja parasta demariaatteen paloa!

   Päivä Raahessa ylitti odotukseni.

   🌱 Raahen seutu on aktiivisesti mukana vihreässä siirtymässä. Terästehdas SSAB:n tavoitteena on tuottaa fossiilivapaata terästä myyntiin vuoteen 2026 mennessä. Omistajaohjausministerinä olen tähän erityisen tyytyväinen.
   ⚓️ Raahen satamalla on tulevaisuudessa suuri potentiaali osana vihreän energian logistiikkaa ja huoltovarmuuden turvaamista. Raahessa on todella tekemisen meininki ja tämä kävi ilmi aamupäivän keskusteluissa.
   Suuret kiitokset kaupunginjohto, SSAB:n ja Sataman edustajat tapaamisesta!
   🌹Raahessa kokoontui myös Oulun sd. piirin syyskokous. Kokouksessa nimettiin piirin 17 eduskuntavaaliehdokasta. On kunnia olla mukana tässä joukossa. Lähdemme yhdessä tavoittelemaan kansalaisten valtakirjaa Marinin kakkoshallitukselle.
   ❗️Juuri nyt tarvitaan sosialidemokraattista, oikeudenmukaista politiikkaa. Olemme tällä hallituskaudella tukeneet ihmisten toimeentuloa energiakriisin keskellä. Olemme myös valmiita lisätoimiin, mikäli tarve vaatii. Ihmisten luottamus politiikkaan ja päätöksentekoon on säilytettävä. Puheenvuorossani nostin esiin ihmisten huolen toimeentulosta.
   ▫️Kokoomuksen leikkauspolitiikan sijaan meidän vaihtoehtomme on inhimillinen. Haluamme yhteiskunnan, jossa jokainen pidetään mukana.
   ♥️ Syyskokouksen tunnelma kantaa pitkälle. Olen nyt virallisesti eduskuntavaaliehdokas. Tästä on hyvä jatkaa kohti eduskuntavaaleja!

   • Anonyymi

    Vai oli demarilla hyvä päivä, luvattiinko paljonkin lahjuksia?


  • Anonyymi

   Kysymys Marinille miksi jaat tukirahoja RIKKAILLE?? Tähän ei vastausta saa,joten vastaan itse. Yrität pitää rikkaatkin tyytyväisinä, josko sieltäkin saataisiin ääniä edeuskuntavaaleissa. Ei porvarit silti demareita äänestä,joten metsään meni..

  • Anonyymi

   Pop eli Purra on paras..

   • Anonyymi

    Ei mitään tekoa 5% kitisjä Purralla!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitään tekoa 5% kitisjä Purralla!

    Korjaan, saarikon ja kepuleiden kannatus 5%.


  • Anonyymi

   Purra on ylivoimainen ykkönen. Persut on muutenkin ainut puolue jonka linja pitää,toisin kun Orpo joka pelaa tilanteen mukaan. Orpo vastusti miljardien lahjoitusta,mutta äänesti puolesta. Orpo leikkaisi toimeentulotukea,mutta äänesti tukien puolesta laittomasti maassa oleville. Hallituspuolueista turha edes mainita 50 miljardia velkaa ja Suomi lamaan suoritus sekin...

  • Anonyymi

   NO HÄTÄ. SUOMEN HALLITUS ON AJANUT MAAN SIIHEN TILAAN,ETTÄ KOHTA OLLAAN NETTOMAKSAJAN ROOLISTA NETTOSAAJIA.

  • Anonyymi
   UUSI

   Miksei Marin kerro demareiden leikkauslistaa, vai eivätkö leikkaa mistään.

  • Anonyymi
   UUSI

   Se nyt on varmaa että kokoomus ja persut vievät köyhält leivänkin suusta.
   Siksi valitsen paskoista pienimmän paskan eli demarit.

   Isommat paskat saavat haistaa omaa tuotostaan oppositiossa.

  • Anonyymi
   UUSI

   Voiko tähänkään aloitukseen kirjoittaa mielipidettään marinista??

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei ole suotavaa..

  • Anonyymi
   UUSI

   Pitäisikö Marinin kantaa xastuunsa, ja tulla laittamaan hallitus ruotuun..

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3686
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1315
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1258
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1232
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   66
   810
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   744
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   710
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   19
   702
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   162
   665
  Aihe