Kokkolan Työttömät ry:n toiminnanjohtaja Johanna Laakso

Anonyymi-ap

Paskanjauhannan mestari.
Kyseinen yhdistys on itse aiheuttanut ongelmansa ja taloudellisen tilanteensa osaamattomuudellaan organisoida toimintansa tehokkaaksi ja taloudellisesti toimivaksi.
Ei voi olla niin,että julkisesti "itkemällä ja valittamalla" eri medioissa tyydytään odottamaan että joku tulee ja "pelastaa" kusesta taas kerran.Vanha sanonta on,ettei itku auta markkinoilla ja tätähän sieltä vain tulee,sen sijaan tarvittaisiin uusia alotteita,ideoita,visioita ja näkemyksiä,mihin ollaan menossa ja mitä tulevaisuudessa yhdistykseltä odotetaan ja mihin kannattaa panostaa,mihinkä ei.

Kyllä menestyksekkän yhdistystoiminnan pyörittäminen on täysin korreloiva yritystoimintaan ja jos tuota osaamista ei ole,ei ole myöskään tuloksia.

Naurettavat pelleilyt mm;tuon keittiötoiminnan kanssa voisi lopettaa saman tien.
Pelkkä kuluerä yhdistykselle joka ei tuota mitään,vaikka lahjoituselintarvikkeilla sitäkin yritetään pyörittää,jotka ovat pois sitten tuosta ruoka-avusta,"josta niin suuri puute on jaossa".
Kokkolan kaupunki on tilanteen tasalla ja raha-hanat näyttää olevan tulevaisuudessa kiinni vaikka henkilövaihdoksilla yritettiinkin saada sinne suuntaan putsattua pöytää mennä vuonna.

Tämä yhdistys on suuri harrastelijateatteri,tosin yxpihlajasta löytyy parempi!

11

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruokala meni kiinni joulukuun alussa 2021 koska se ei tuottanut, ja siksi se ei tuottanut koska raaka-aineet maksaa paljon, ja maksavia asiakkaita ei käynyt syömässä tarpeeksi.
      Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi että ruokaa tehtäisiin hävikkiruuasta? Se on ehdottomasti kielletty silloin kun sitä ei jaeta ilmaiseksi.
      Kaupunki auttoi yli 20 vuotta ja maksoi yhdistyksen tilojen vuokran, ja yhtäkkiä kesken koronavuoden ilmoitti ettei enää puolen vuoden päästä maksakaan. Mistä yhdistyksen jossa ei ollut enää koronavuoden jäljiltä kuin yksi työntekijä, joka ei osannut mitään paperitöitä, olisi keksinyt puolessa vuodesa miten palkata 1700 euron vaje joka kuukausi?
      Hankerahoja voi hakea, mutta niissä kestää vuoden ennenkuin rahaa saa tilille, ja sitä on vaikea saada, korona vähensi hankerahoituksen määrärahoja radikaalisti.

    • Anonyymi

      Mitenhän kokkolan juopot on saatu hoidettua niin paskasti kuin ne on hoidettu? Voisiko joku hv alueelta vastata?? Mihin lääke- tai hoitotieteelliseen tietoon ja osaamiseen on toiminta pohjautunut. Missään muussa työpaikassa en ole nähnyt henkilökunnassa näin paljon vakavia ja pitkälle edenneitä päihderiippuvuuksia, joille henkilökunta vain kaiken lisäksi nauraa.

      • Anonyymi

        he on omissa päissään järkeilleet judoa harrastavan juopon judo-opoksi mutta sitten karaten kanssa karatessa on tullut tenkkapoo .....


    • Anonyymi

      Yhdistys joka ei toiminnallaan kata kulujaan on autettavassa asemassa eli yhteiskunnan tai hyväntekijöiden avun varassa.
      Avustuksilla pyöritettvän yhdistyksen kulurakenne pitäisi olla läpinäkyvää, ettei ky niin että työttömien nimellä "ratsastetaan". Jos toiminnan suurin kulu on yhdistyksen perustajan oma palkka ja kaikki muu jää vielä maksamatta niin alkaa olla kyllä todella kyseenalaista toimintaa. Jos yhdistys ei edes yritä omalla toiminnallaan kattaa kulujaan vaan kerjää avustuksia ja lahjoituksia työttömien nimen turvin ja varat menee yhden henkilön palkkaan on kyse jopa petoksesta.
      Tällaisen epäterveeseen toimintaan ei saa kyllä kaupungin tukirahoja antaa. Jos joku haluaa tukea jonkun palkkaa niin se on hänen asia. Harmittaa kun joku rehellinen yrittäjä joutuu kärsimään vuokratappioita isoja summia.

      • Anonyymi

        Tämä sopii sinänsä hyvin työttömien yhdistykselle. Olla meinaan perässä vedettävä ja avustettava.


    • Anonyymi

      "Mistä yhdistyksen jossa ei ollut enää koronavuoden jäljiltä kuin yksi työntekijä, joka ei osannut mitään paperitöitä, olisi keksinyt puolessa vuodesa miten palkata 1700 euron vaje joka kuukausi?" Kysyi joku edellä, tuossahan oikeastaan oli vastaus samassa lauseessa.. Miksi yhdistyksen hallitus piti yhtä työntekijää (toiminnanjohtaja) töissä, jonka palkkakulut on noin 3400 e / kk kuluineen ? Sillä summallahan olisi maksanut vajeen sekä tulevan vuokran joka kuukausi.

    • Anonyymi

      Tilannehan pitää selvittää ennen kuin annetaan mitään avustuksia

    • Anonyymi

      Taas uusi juutu lehessä, häätö vuokrarästien vuoksi hävytetty hienosti. Uuteen paikaan vaan jatkamaan

    • Anonyymi

      Hyvää vkl lukemista

    • Anonyymi

      Onko lähtenyt velkoja pakoon vai missä luuhaa?

    • Anonyymi

      Missä pietään paskannan ja jauhan mestaruus kisat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe