Jouluna 1944 Suomen kiihkoisänmaallisilla kypärät kallellaan?

Anonyymi-ap

Suur-Suomi haihtui kuin pieru Saharaan ja oli opittava kohtaamaan uusi todellisuus. Natsit keskittyivät seuraamaan urheilua, hakkaamaan halkoja ja silmät itkusta verenpunaisina höpöttelemään itsekseen. Osa ampui kuulan päähänsä, osa pakeni pahaa oloaan Ruotsiin.

Muistutus tämän päivän Suur-Suomi natseille.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikä Simo Häyhä saanut koskaan naista.

      • Anonyymi

        Ropakanta väitti mutta pikkumies Simo keksi jutut omasta päästään.

        Simo taisi olla impotentti kun ei saanut naista?


      • Anonyymi

        Ukrainalainen nais-tarkkaampuja teilasi n.750 Suomipoikaa ja natsia 1940-1944


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ropakanta väitti mutta pikkumies Simo keksi jutut omasta päästään.

        Simo taisi olla impotentti kun ei saanut naista?

        Taisi nähdä unia niissä Pervotiini höyryissään...


    • Anonyymi

      Kenraali Paavo Talvela: "Kun olemme kaksi sotaa niin perusteellisesti hävinneet".

    • Anonyymi

      Olet oikeassa, Suomeen hyökänneellä porukalla ei ollut mitään, ei edes toivoa mistään, niiden systeemiä vihas kaikki myös ne itse. Mite se meni , r on r , vaikka voissa paistaa.

    • Anonyymi

      No mutta Venäjähän se tänään on tuo imperialistinen, hyökkäävä, laajentumishaluinen natsivaltio.
      Etkö typerys ole tätä vielä tajunnut? Vai onko ryzzänazismi sitten ok mielestäsi? Parempaa Putlerin toimittamana kuin Hitlerin toimittamana?

    • Anonyymi

      Karjala on meidän.

      - Viipurissa tänään asuvat

    • Anonyymi

      Nöyryytettynä, alistuneena palasi Suomen porvaristo hyökkäyssotaretkeltään. 67000 jäi sille tielleen. Useimmat tavallisia huijatuksi joutuneita nuoria miehiä.

    • Anonyymi

      Vähän naurattaa, kun "hallituksemmekin" kokoontui "säätytalolla" , missä pidettiin niitä
      sota" syyllisyys" (lue sotaRIKOS) oikeudenkäyntejä, jossa tuomittiin silloinen "pressamme" ryti (pasccoc) lusimaan naziveljeilyistään...
      Kumma, ettei valvontakomissio määrännyt niitä pahimpia nazikouhojamme teloitettaviksi..

      • Anonyymi

        Leif Wagerin esittämä Ryti "Sodan ja rauhan miehissä" oli vähän liian pedantti. Ryti oli paljon naivimpi kuin mikä kuva hänestä esitettiin.


    • Anonyymi

      Juoppo Törni soti vielä lopuksi tappiolliset sodat Natsi-Saksan ja Usan uniformussa. Elämä päättyi surkeasti Vietnamin viidakkoon. Henki pois. Vain nysäkullinatsit ihailevat enää luuserijuoppoa.

      • Anonyymi

        Pervotiinihörhö törni kävi häviämässä 3 eri sotaa 😂😂😂😂

        Kolmas kerta toden sanoi.....


    • Anonyymi

      Käyttiköhän nazi törni myös pervotiinia?

    • Anonyymi

      Jostain kumman syystä epäilen, ettei isääsikään ollut vielä olemassa tuolloin, ei edes pilkkeenä silmäkulmassa. Historiaa en pyydä lukemaan, ne oppikirjat on kirjoitettu itselle suotuisaksi. Sen sijaan suosittelen lukemaan aitoa päiväkirjaa, niitä on (olen itse lukenut), joita jotkut kirjoitteli harvalla "vapaa-ajallaan". Voin taata, että on jotain ihan muuta kuin silotelkut ja kaunistellut, "oltiin voittamattomia" kirjat. Sodassa ei ole koskaan voittajia, on vain kärsijöitä.

    • Anonyymi

      Venäjä jota kutsutaan ryssäksi on tällä Ukrainaan hyökkäyksellä saanut pintaan muistot miten vääristynyt ja valheellinen mieli Venäjällä on. Kansa uskoo kaiken mitä tuo Kremli syöttää, omaamatta mitään oma ajattelukykyä, tahtoa sitä mitä nuoremmat kertovat totuuksista. Ummistavat silmät, sulkevat korvat, palaneen kärystäkin tukkivat nenän.
      Tällainen paha maa on itä puolellamme.
      Rauhallista Joulua tänne meille ja Ukrainaan sekä USKOA TULEVAAN . 🇺🇦 ja LIPPU KORKEALLE.

      • Anonyymi

        Mites meillä?
        "gällypitkin" tekee vain yksi pulju, vuodesta toiseen.
        Myös yle teettää "tutkimuksensa" samaisella puljulla..

        Meilläkin on vain yksi (1) "totuus", joka onkin ihan täyttä valetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites meillä?
        "gällypitkin" tekee vain yksi pulju, vuodesta toiseen.
        Myös yle teettää "tutkimuksensa" samaisella puljulla..

        Meilläkin on vain yksi (1) "totuus", joka onkin ihan täyttä valetta.

        Se läpinäkyvä propagandakin tulee vain ja ainoastaan briteiltä ja paskajenkeiltä..


    • Anonyymi

      Niin, mitäs se rutsevi sanoikaan neuvosto-venäjän saavutuksista suomea vastaan käymistään kahdesta sodasta? No sen että maata saatiin niissä sodissa vallattua juuri sen verran että kaikki niissä sodissa kuolleet sotilaat nippa nappa mahtuivat sille vallatulle alueelle haudattua.

      "Suur-Suomi ... Natsit keskittyivät seuraamaan urheilua, "

      toisaalta örkkilän eiku venäjän nyky-natseilta tuokin ilo on hiukka hakusessa, mutta toisalta onhan jotkut Omskin oblastin piirinmestaruuskisat lähes yhtä mielenkiintoiset telkkarista katsoa kuin mitä Olympialaiset tai mömmöm- tai euroopan mestaruus kisat olisivat.

    • Anonyymi

      Missä on historian
      Ymmärrys?
      'Me olemme eilispäivän
      Lapsia emmekä mitään tiedä'
      Jobista referoitua

    • Anonyymi

      Ja sitten kun Suomessa jotkut tyypit haluaa Hitlerille patsasta.

    • Anonyymi

      Putinistit ovat natseja.

      Suur-Suomi voisi olla hyväkin ajatus. Kun miettii mitä kaikkea venäläiset ovat tehneet valloittamillaan Karjalan alueilla, nämä alueethan on pitkälti ryöstetty, riistetty ja raiskattu. Siellä oleva infrastruktuuri on jätetty rapistumaan ja siellä asuvat ihmiset ovat lähes maaorjan asemassa. Moni suomalaista sukujuurta olevakin miehitetyn Karjalan asukas on lähetetty Ukrainaan sotimaan.

      Karjalan väestö ei ehkä ole ihan suomalaista, mutta sukulaiskansaa kuitenkin, eli samanlaisia ihmisiä kuin me. Minua on jo pitkään ihmettänyt miksei sukulaiskansan riisto aiheuta suomalaisissa pahoinvointia. Olemmeko yhä suomettuneita, kun katsomme riistoa sormiemme lävitse, vai olisiko meillä moraalinen velvollisuus auttaa? Karjalalaisilla olisi paljon paremmat oltavat, jos heidän alueensa kuuluisi Venäjän sijasta Suomeen. Suomi pystyisi myös tarjoamaan karjalalaisille uskottavan maanpuolustuksen ja korkeamman elintason kuin Venäjä, eli pitkälti ajaisi heidän etujaan toisin kuin Venäjä, joka vain riistää, ryöstää ja raiskaa. Suomessa on demokratia, kun Venäjällä ei. Suomessa karjalalaiset pystyisivät vaikuttamaan omiin asioihinsa toisin kuin Venäjällä.

      Suur-Suomi olisi myös Suomen strategisten etujen mukaista. Nykyään, kun Yhdysvaltojen apuun ei voi luottaa, Suomen pitäisi pystyä pärjäämään omillaan. Nato on tietysti hyvä ratkaisu, mutta Trumpilaisten voitto USA:ssa voi muuttaa Naton merkityksettömäksi. Karjalan ja Petsamon palauttaminen tukisi useita Suomelle elintärkeitä intressejä. Ensinnäkin Petsamon palauttaminen toisi yhteyden Jäämerelle, mistä olisi apua Suomen huoltovarmuudelle uusien meriyhteyksien muodossa. Se toisi myös Suomelle rikkauksia, kun arktinen alue vapautuu jäästä ilmastonmuutoksen myötä. Jään alta voi silloin etsiä rikkauksia, jos on yhteys Jäämerelle ja sen saarille.

      Karjalankin palauttaminen tukisi Suomen strategisia intressejä. Saataisiin enemmän maa-aluetta puskurivyöhykkeeksi Helsingin ja Venäjän väliin. Lisäksi Suomi voisi tuoda runsaasta tykistöä ja raketinheittimiä kantaman päähän Pietarista. Meillä olisi silloin kirjaimellisesti ase Venäjän ohimolla, eli jos Venäjä aloittaisi invaasion Suomea vastaan, Suomalaiset tykit jauhaisivat minuuteissa Pietarin maantasalle. Tämä nostaisi Venäjän kynnystä aloittaa invaasio Suomeen aivan valtavasti. Putinistit ihailevat Pietari Suurta ja Pietari on heille pyhä kaupunki, jonka he eivät soisi tuhoutuvan.

      Maa-ala on nykyisin entistä arvokkaampaa, koska sitä voi käyttää viljelymaana, mistä on hyötyä Suomen huoltovarmuudelle. Kun saadaan lisää viljelypinta-alaa, pystytään ruokkimaan Suomen nykyinen väestö globaalien kriisienkin aikana, kun globaali ruuanjakelu häiriintyy. Jos saadaan enemmän viljelypinta-alaa, pystytään kasvattamaankin väestöä, mikä tekee Suomesta voimakkaamman valtion ja nostaa invaasion kynnystä entisestään. Suomen pitää olla nykyisin täysin omavarainen ruuantuotannossa, koska ilmastonmuutos voi jo muutaman vuosikymmenen sisällä häiritä ruuantuotantoa etelässä, koska kuivuuden korventama maa ei tuota ruokaa. Silloin ruoka täytyy tuottaa pohjoisessa, eli Suomessa. Suomen nykyinen viljelypinta-ala ei kuitenkaan riitä Suomen nykyisen väkimäärän ruokkimiseen. Siksi Karjalan viljavista maista olisikin hyötyä Suomelle.

      Karjalassa on monia suomalaisille rakkaita paikkoja kuten Viipuri, jonne sotaevakot jättivät koko sukunsa menneisyyden. Olemme vain jättäneet nämä paikat rapistumaan emmekä enää juuri välitä niistä, mutta ehkä meidän pitäisi? Niillä alueilla on valtavasti suomalaista kulttuuriperintöä, joka olisi helppo kunnostaa ja palauttaa entiseen loistoonsa, vain jos nämä alueet saataisiin palautettua takaisin Suomeen, joka on niiden oikeutettu omistaja. Neuvostoliitto voin ryösti nämä alueet Suomelta samoin kun se ryöstää nyt alueita Ukrainalta. Liian usein kuulee, että rapistuneen infran korjaaminen olisi huono asia, mutta se oikeasti työllistäisi ihmisiä ja tekisi hyvää taloudelle luomalla uusia yritysmahdollisuuksia uusilla alueilla.

      Suur-Suomi voisi olla luonnollista jatkumoa Venäläisen imperiumin hajoamiselle, joka alkoi jo Lokakuun vallankumouksessa ja jatkui myöhemmin Neuvostoliiton hajoamisena. Putinin typeryys johtaa vielä nyky-Venäjänkin hajoamiseen. Silloin kun se tapahtuu, suomalaisten on oltava hereillä ja vaadittava takaisin meiltä riistetyt alueet, koska toista mahdollisuutta ei välttämättä tule satoihin vuosiin. Itse olisin valmis jopa aseellisen voiman käyttöön. Venäläinen imperiumihan on vain joukko muilta kansoilta väkivallalla ryöstettyjä alueita. Venäjä ei ole niiden oikeutettu omistaja. Sama pätee myös Suomelta ryöstettyihin alueisiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe