Jouluna 1944 Suomen kiihkoisänmaallisilla kypärät kallellaan?

Anonyymi-ap

Suur-Suomi haihtui kuin pieru Saharaan ja oli opittava kohtaamaan uusi todellisuus. Natsit keskittyivät seuraamaan urheilua, hakkaamaan halkoja ja silmät itkusta verenpunaisina höpöttelemään itsekseen. Osa ampui kuulan päähänsä, osa pakeni pahaa oloaan Ruotsiin.

Muistutus tämän päivän Suur-Suomi natseille.

22

121

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikä Simo Häyhä saanut koskaan naista.

   • Anonyymi

    Ropakanta väitti mutta pikkumies Simo keksi jutut omasta päästään.

    Simo taisi olla impotentti kun ei saanut naista?


   • Anonyymi

    Ukrainalainen nais-tarkkaampuja teilasi n.750 Suomipoikaa ja natsia 1940-1944


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ropakanta väitti mutta pikkumies Simo keksi jutut omasta päästään.

    Simo taisi olla impotentti kun ei saanut naista?

    Taisi nähdä unia niissä Pervotiini höyryissään...


  • Anonyymi

   Kenraali Paavo Talvela: "Kun olemme kaksi sotaa niin perusteellisesti hävinneet".

  • Anonyymi

   Olet oikeassa, Suomeen hyökänneellä porukalla ei ollut mitään, ei edes toivoa mistään, niiden systeemiä vihas kaikki myös ne itse. Mite se meni , r on r , vaikka voissa paistaa.

  • Anonyymi

   No mutta Venäjähän se tänään on tuo imperialistinen, hyökkäävä, laajentumishaluinen natsivaltio.
   Etkö typerys ole tätä vielä tajunnut? Vai onko ryzzänazismi sitten ok mielestäsi? Parempaa Putlerin toimittamana kuin Hitlerin toimittamana?

  • Anonyymi

   Karjala on meidän.

   - Viipurissa tänään asuvat

  • Anonyymi

   Nöyryytettynä, alistuneena palasi Suomen porvaristo hyökkäyssotaretkeltään. 67000 jäi sille tielleen. Useimmat tavallisia huijatuksi joutuneita nuoria miehiä.

  • Anonyymi

   Vähän naurattaa, kun "hallituksemmekin" kokoontui "säätytalolla" , missä pidettiin niitä
   sota" syyllisyys" (lue sotaRIKOS) oikeudenkäyntejä, jossa tuomittiin silloinen "pressamme" ryti (pasccoc) lusimaan naziveljeilyistään...
   Kumma, ettei valvontakomissio määrännyt niitä pahimpia nazikouhojamme teloitettaviksi..

   • Anonyymi

    Leif Wagerin esittämä Ryti "Sodan ja rauhan miehissä" oli vähän liian pedantti. Ryti oli paljon naivimpi kuin mikä kuva hänestä esitettiin.


  • Anonyymi

   Juoppo Törni soti vielä lopuksi tappiolliset sodat Natsi-Saksan ja Usan uniformussa. Elämä päättyi surkeasti Vietnamin viidakkoon. Henki pois. Vain nysäkullinatsit ihailevat enää luuserijuoppoa.

   • Anonyymi

    Pervotiinihörhö törni kävi häviämässä 3 eri sotaa 😂😂😂😂

    Kolmas kerta toden sanoi.....


  • Anonyymi

   Käyttiköhän nazi törni myös pervotiinia?

  • Anonyymi

   Jostain kumman syystä epäilen, ettei isääsikään ollut vielä olemassa tuolloin, ei edes pilkkeenä silmäkulmassa. Historiaa en pyydä lukemaan, ne oppikirjat on kirjoitettu itselle suotuisaksi. Sen sijaan suosittelen lukemaan aitoa päiväkirjaa, niitä on (olen itse lukenut), joita jotkut kirjoitteli harvalla "vapaa-ajallaan". Voin taata, että on jotain ihan muuta kuin silotelkut ja kaunistellut, "oltiin voittamattomia" kirjat. Sodassa ei ole koskaan voittajia, on vain kärsijöitä.

  • Anonyymi

   Venäjä jota kutsutaan ryssäksi on tällä Ukrainaan hyökkäyksellä saanut pintaan muistot miten vääristynyt ja valheellinen mieli Venäjällä on. Kansa uskoo kaiken mitä tuo Kremli syöttää, omaamatta mitään oma ajattelukykyä, tahtoa sitä mitä nuoremmat kertovat totuuksista. Ummistavat silmät, sulkevat korvat, palaneen kärystäkin tukkivat nenän.
   Tällainen paha maa on itä puolellamme.
   Rauhallista Joulua tänne meille ja Ukrainaan sekä USKOA TULEVAAN . 🇺🇦 ja LIPPU KORKEALLE.

   • Anonyymi

    Mites meillä?
    "gällypitkin" tekee vain yksi pulju, vuodesta toiseen.
    Myös yle teettää "tutkimuksensa" samaisella puljulla..

    Meilläkin on vain yksi (1) "totuus", joka onkin ihan täyttä valetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mites meillä?
    "gällypitkin" tekee vain yksi pulju, vuodesta toiseen.
    Myös yle teettää "tutkimuksensa" samaisella puljulla..

    Meilläkin on vain yksi (1) "totuus", joka onkin ihan täyttä valetta.

    Se läpinäkyvä propagandakin tulee vain ja ainoastaan briteiltä ja paskajenkeiltä..


  • Anonyymi

   Niin, mitäs se rutsevi sanoikaan neuvosto-venäjän saavutuksista suomea vastaan käymistään kahdesta sodasta? No sen että maata saatiin niissä sodissa vallattua juuri sen verran että kaikki niissä sodissa kuolleet sotilaat nippa nappa mahtuivat sille vallatulle alueelle haudattua.

   "Suur-Suomi ... Natsit keskittyivät seuraamaan urheilua, "

   toisaalta örkkilän eiku venäjän nyky-natseilta tuokin ilo on hiukka hakusessa, mutta toisalta onhan jotkut Omskin oblastin piirinmestaruuskisat lähes yhtä mielenkiintoiset telkkarista katsoa kuin mitä Olympialaiset tai mömmöm- tai euroopan mestaruus kisat olisivat.

  • Anonyymi

   Missä on historian
   Ymmärrys?
   'Me olemme eilispäivän
   Lapsia emmekä mitään tiedä'
   Jobista referoitua

  • Anonyymi

   Ja sitten kun Suomessa jotkut tyypit haluaa Hitlerille patsasta.

  • Anonyymi

   Putinistit ovat natseja.

   Suur-Suomi voisi olla hyväkin ajatus. Kun miettii mitä kaikkea venäläiset ovat tehneet valloittamillaan Karjalan alueilla, nämä alueethan on pitkälti ryöstetty, riistetty ja raiskattu. Siellä oleva infrastruktuuri on jätetty rapistumaan ja siellä asuvat ihmiset ovat lähes maaorjan asemassa. Moni suomalaista sukujuurta olevakin miehitetyn Karjalan asukas on lähetetty Ukrainaan sotimaan.

   Karjalan väestö ei ehkä ole ihan suomalaista, mutta sukulaiskansaa kuitenkin, eli samanlaisia ihmisiä kuin me. Minua on jo pitkään ihmettänyt miksei sukulaiskansan riisto aiheuta suomalaisissa pahoinvointia. Olemmeko yhä suomettuneita, kun katsomme riistoa sormiemme lävitse, vai olisiko meillä moraalinen velvollisuus auttaa? Karjalalaisilla olisi paljon paremmat oltavat, jos heidän alueensa kuuluisi Venäjän sijasta Suomeen. Suomi pystyisi myös tarjoamaan karjalalaisille uskottavan maanpuolustuksen ja korkeamman elintason kuin Venäjä, eli pitkälti ajaisi heidän etujaan toisin kuin Venäjä, joka vain riistää, ryöstää ja raiskaa. Suomessa on demokratia, kun Venäjällä ei. Suomessa karjalalaiset pystyisivät vaikuttamaan omiin asioihinsa toisin kuin Venäjällä.

   Suur-Suomi olisi myös Suomen strategisten etujen mukaista. Nykyään, kun Yhdysvaltojen apuun ei voi luottaa, Suomen pitäisi pystyä pärjäämään omillaan. Nato on tietysti hyvä ratkaisu, mutta Trumpilaisten voitto USA:ssa voi muuttaa Naton merkityksettömäksi. Karjalan ja Petsamon palauttaminen tukisi useita Suomelle elintärkeitä intressejä. Ensinnäkin Petsamon palauttaminen toisi yhteyden Jäämerelle, mistä olisi apua Suomen huoltovarmuudelle uusien meriyhteyksien muodossa. Se toisi myös Suomelle rikkauksia, kun arktinen alue vapautuu jäästä ilmastonmuutoksen myötä. Jään alta voi silloin etsiä rikkauksia, jos on yhteys Jäämerelle ja sen saarille.

   Karjalankin palauttaminen tukisi Suomen strategisia intressejä. Saataisiin enemmän maa-aluetta puskurivyöhykkeeksi Helsingin ja Venäjän väliin. Lisäksi Suomi voisi tuoda runsaasta tykistöä ja raketinheittimiä kantaman päähän Pietarista. Meillä olisi silloin kirjaimellisesti ase Venäjän ohimolla, eli jos Venäjä aloittaisi invaasion Suomea vastaan, Suomalaiset tykit jauhaisivat minuuteissa Pietarin maantasalle. Tämä nostaisi Venäjän kynnystä aloittaa invaasio Suomeen aivan valtavasti. Putinistit ihailevat Pietari Suurta ja Pietari on heille pyhä kaupunki, jonka he eivät soisi tuhoutuvan.

   Maa-ala on nykyisin entistä arvokkaampaa, koska sitä voi käyttää viljelymaana, mistä on hyötyä Suomen huoltovarmuudelle. Kun saadaan lisää viljelypinta-alaa, pystytään ruokkimaan Suomen nykyinen väestö globaalien kriisienkin aikana, kun globaali ruuanjakelu häiriintyy. Jos saadaan enemmän viljelypinta-alaa, pystytään kasvattamaankin väestöä, mikä tekee Suomesta voimakkaamman valtion ja nostaa invaasion kynnystä entisestään. Suomen pitää olla nykyisin täysin omavarainen ruuantuotannossa, koska ilmastonmuutos voi jo muutaman vuosikymmenen sisällä häiritä ruuantuotantoa etelässä, koska kuivuuden korventama maa ei tuota ruokaa. Silloin ruoka täytyy tuottaa pohjoisessa, eli Suomessa. Suomen nykyinen viljelypinta-ala ei kuitenkaan riitä Suomen nykyisen väkimäärän ruokkimiseen. Siksi Karjalan viljavista maista olisikin hyötyä Suomelle.

   Karjalassa on monia suomalaisille rakkaita paikkoja kuten Viipuri, jonne sotaevakot jättivät koko sukunsa menneisyyden. Olemme vain jättäneet nämä paikat rapistumaan emmekä enää juuri välitä niistä, mutta ehkä meidän pitäisi? Niillä alueilla on valtavasti suomalaista kulttuuriperintöä, joka olisi helppo kunnostaa ja palauttaa entiseen loistoonsa, vain jos nämä alueet saataisiin palautettua takaisin Suomeen, joka on niiden oikeutettu omistaja. Neuvostoliitto voin ryösti nämä alueet Suomelta samoin kun se ryöstää nyt alueita Ukrainalta. Liian usein kuulee, että rapistuneen infran korjaaminen olisi huono asia, mutta se oikeasti työllistäisi ihmisiä ja tekisi hyvää taloudelle luomalla uusia yritysmahdollisuuksia uusilla alueilla.

   Suur-Suomi voisi olla luonnollista jatkumoa Venäläisen imperiumin hajoamiselle, joka alkoi jo Lokakuun vallankumouksessa ja jatkui myöhemmin Neuvostoliiton hajoamisena. Putinin typeryys johtaa vielä nyky-Venäjänkin hajoamiseen. Silloin kun se tapahtuu, suomalaisten on oltava hereillä ja vaadittava takaisin meiltä riistetyt alueet, koska toista mahdollisuutta ei välttämättä tule satoihin vuosiin. Itse olisin valmis jopa aseellisen voiman käyttöön. Venäläinen imperiumihan on vain joukko muilta kansoilta väkivallalla ryöstettyjä alueita. Venäjä ei ole niiden oikeutettu omistaja. Sama pätee myös Suomelta ryöstettyihin alueisiin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   246
   1911
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1115
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   14
   1047
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1009
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   251
   1007
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   184
   875
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   814
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   779
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   754
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   676
  Aihe