Maalausliike V. Lääperi & Tekijä ja Duunari

Anonyymi-ap

Nämä firmat tekivät mittavat virheet ja alkoivat itse riitelemään käräjäoikeudessa asian selvittämisen tai virheiden korjausten sijaan. Firmat toimivat pääosin Imatralla ja sen lähikunnissa. Maalausliike on myyty nimineen, eikä nimessä oleva yksityishenkilö ole osallinen tapahtumiin.

Tekijä ja Duunarin piti korjata puuttuneita tiivistyksiä lattian ja seinän liitoksessa. Tämä purki rakenteita toukokuusta 2021 alkaen ja aloitteli tiivistyksiä. Niiden piti olla valmiit tammi-helmikuussa 2022. Tämä ei kuitenkaan tehnyt töitä aktiivisesti, eikä suostunut tekemään edes selviä kohtia valmiiksi. Keskeytti työn 22.3.2022 ja tuli edellisenä iltana annetusta kiellosta huolimatta luvatta sisälle. Poliisi totesi kotirauhan rikkomisen. Tämä ei selvittänyt asioitaan ja poistui kohteesta. Asianajaja pyysi keväällä 2022 tätä toimittamaan kaikki laskut, mutta tämä kieltäytyi antamasta niitä.

Maalausliike Lääperi teki pienurakkasopimuksenarvoltaan 13800 euroa. Tämä aloitti 4.4.2022 tiivistysten teon ja sai rakenteet tiiviiksi. Merkkiainetutkimuksen jälkeen eristi ja maalasi kellarin pinnat. Maalausliike Lääperi ei tuntenut entuudestaan Tekijä ja Duunaria. Jälkimmäinen oli kuitenkin soittanut ja yrittänyt udella tälle enää kuulumattomia asioita. Työt jatkuivat tässä vaiheessa normaalisti.

Kellarikerroksen työt olivat kesken, mutta maalausliike aloitti lisätöitä. Useista pyynnöistä huolimatta tämä ei suostunut tekemään sopimusta uusista lisätöistä, eikä 5.5.2022 mennessä maksettujen 10100 euron laskujen jälkeen halunnut katselmoida lisä-, eikä muitakaan töitä läpi.

Toukokuussa 2022 valetun autotallin luiskan korot ja valutyöt eivät olleet hyväksyttävissä. Heinäkuussa eteisen eristeiden vaihto ei onnistunut. Molemmista tehtiin kirjallinen reklamaatio ja ne luvattiin suullisesti korjata. Maalausliike Lääperi laittoi korjausten sijaan lisätyölaskun yli 11300 euroa. Laskusta ei oltu sovittu pienurakkasopimuksessa. Sopimuksen mukaiset laskut oli maksettu.

Maalausliike Lääperi keskeytti sopimuksen vastaisesti työt 7.7.2023. Vaati sopimuksen vastaisen, sekä hyväksymättömien töiden lisätyölaskun maksamista ehtona työn jatkamiselle. Tämän vastaava työnjohtaja kertoi kuulleensa huhuja maksamattomista laskuista. Niitä oli paikallisessa rautakaupassa levitetty.

Oltiin kauppiaaseen yhteydessä, joka selvitti asiaa. Myyjät eivät kauppiaan mukaan olleet tietoisia. Yrityspuolella on tila, jossa urakoitsijat istuvat ja niissä liikkuviin huhuihin ei kaupan henkilökunta voi vaikuttaa. Pyydettiin maalausliikettä selvittämään huhupuheiden sijaan luottotiedot tai yleensä mitä huhut koskevat. Vastausta ei saatu. Yhtään laskua ei ollut maksamatta mihinkään.

Maalausliike Lääperille esitettiin tavarantarkastajan käyttöä, joka normaali toimintatapa tilanteessa, jossa tarvitaan puolueeton tarkastus. Tämä ei siihen suostunut, vaan laskutti lisää. Yli 7200 euroa Facebookissa levinneiden eteisen ja vessan kuvien mukaisista töistä. Samasta kotoa kuvatusta ja omalla sivulla olleesta kuvasta tämä oli tehnyt rikosilmoituksen!

Elokuussa 2022 tehtiin nimetön lastensuojeluilmoitus liittyen remonttiin ja omalla sivulla olleisiin kuviin. Piti hankkia asunto, koska Maalausliike Lääperi oli katkaissut sähköt, lämmöt ja purkanut vessan, eikä vastannut enää yhteydenottoihin remontin loppuunsaattamiseksi. Kerrottiin tilanne remontissa ja asunnon hankinta lastensuojeluilmoituksen käsittelyssä. Asia oli siellä kunnossa. Tuotiin samalla huoli näiden kahden yrityksen toimintatavoista. Siihen ei Eksotella ollut toimivaltaa ja kehottivat olemaan poliisiin yhteydessä, sekä hakemaan toiselle näistä lähestymiskieltoa.

Asiakkaan tilaama ja maksama tavarantarkastajan tilaisuus pidettiin 26.9.2022 ja virheet todettiin. Varsinaisten virheiden tarkastamisen yhteydessä vain todettiin suullisesti, ettei nurmikon siemeniä oltu kylvetty multauksen yhteydessä ja pihan olevan puoli vuotta myöhemmin edelleen mullalla. Tekijä ja Duunari kertoi, ettei nurmikko ollut saanut vettä koko kesänä. Seuraavalla viikolla oli vesiposti avattu ja letkuun pistetty reikä! Nurmikon lisäksi seinä oli märkä. Muutaman viikon kuluttua mökkinaapurin toimesta kerrottiin tapahtuneen ilkivaltaa kesämökillä. Maalausliikkeen haaste tuli käräjäoikeudesta ennen tavarantarkastuskertomuksen valmistumista!

Poliisi oli laittanut helmikuussa 2023 remonttiin liittyviä tutkintailmoituksia postissa. Saman viikon sunnuntaiaamuna oli räjäytetty metallinen postilaatikko paikassa, joka oli ostettu toiselta puolelta kaupunkia ja myyjälle ilmoitettu, ettei osoitetta saa kertoa pitkään jatkuneen häirinnän takia.

Huhtikuussa 2023 tehtiin taas lastensuojeluilmoitus liittyen remonttiin ja sen selvittelyihin. Se käytiin selvittämässä ja tässäkin kerrotut tapahtumat liittyen remontin tekijöiden toimintatapoihin.

Poliisi kertoi asiakkaan tekemästä reklamaatiosta kirjatun rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta! Reklamaatiossa oli vastaavan työnjohtajan nimi. Ristiriitaisesti tämä väittää työn laadun olevan hyvää.

6

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asioitaan nämä firmat eivät ole noin vuoteen selvittäneet normaalisti. Sen sijaan tähän ketjuun voi saapua anonyymi jankuttamaan perättömiä tai tähän kuulumattomia asioita, kuten jo lukituissa aiheen Imatra alla olevissa Tekijä ja Duunari, sekä Maalausliike Lääperi -ketjuissa.

      Asiat normaalissa yritystoiminnassa selvitetään kuluttajansuojalain mukaisesti. Nämä eivät sitä tehneet ja tapaus tuskin on ainoa. Arvioikoon jokainen itse totuudenmukaisuuden. Varmaan löytyy myös asiakkaan yhteystiedot ja sieltä voi kysellä normaaleja viestintävälineitä käyttäen lisää.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17905943L

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Lokki oli käynyt ulostamassa laiturille, luulen, että sen on joku tahallaan opettanut siihen, keneltä voin hakea korvauksia?

    • Anonyymi

      Milloinhan alkaa saman kuran spämmääminen Facebookiin?

    • Anonyymi

      Juttu ja ensimmäinen kommentti ovat totta. Sitten saapui samainen anonyymi, joka häiriköi kommentointia Imatra-aiheen alla.

    • Anonyymi

      Up!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe