Miksi Kokoomus ei halunnut neuvotella SDP:n kanssa?

Anonyymi-ap

Siksi, että Orpo on Hjalliksen (eli todennäköisesti Venäjän) rahoilla valtaannostetu ja lähimmän miehen Mykkäsen tausta on mikä on.

Venäjä halusi maahan mieleisensä hallituksen ja sitä varten se kävi hirvittävän trollikampanjan nostaakseen kannatuksen kärkeen läpisoluttamansa puolueet: Kokoomuksen ja Persut. Se onnistui siinä juuri ja juuri, marginaali demareihin jäi kuitenkin aika pieneksi ja edellisessä hallituksessa olleet puolueet saivat yhteensä enemmän ääniä kuin nyt hallituksessa istuvat (eli tarkkaan ottaen kansan tahto ei toteutunut hallitusta muodostettaessa). Kuitenkin trollit palstoilla ja mediassa huusivat suoraa huutoa, kuinka "kansa oli kyllästynyt sosialismiin".

Perinteinen Kokoomus olisi ilman muuta valinnut hallituskumppanikseen SDP:n. Vaalikampanjan aikana lähes ainoat erot puolueiden välillä oli talouspolitiikassa ja perinteisessä maailmassa niistä olisi sovittu kompromissi. Mutta nyt... näin kertoo Sanna Marin:

"– Meillä oli joitain yksittäisiä tapaamisia, mutta nämä tapaamiset olivat turhanpäiväisiä. Niissä ei oikeasti haluttu käydä asioita kunnolla läpi. Oli aivan selvää, että kokoomus ei halunnut lähteä Sdp:n kanssa neuvottelemaan."

Oikeistosta sanotaan tuon tuostakin, että oikeisto-vasemmisto-vastakkainasettelu on kuulema vanhanaikaista. Niin on sanonut Jussi Halla-aho, niin on sanonut Riikka Purra. Niin on sanonut myös moni kokoomuslainen. Kuitenkin palstat huusivat punaisena Marinin hallituksen olleen vasemmistolaisin ja "punaisin" miesmuistiin ja Marinia itseään tituleerattiin jatkuvasti "punaistakin punaisemmaksi" eli "vasemmistodemariksi". MIKSI?

Palstoilla käydyssä kampanjoinnissa ´"Suomen kansa" huusi kitarisat ammollaan, että pääministeri on liian nuori, liian nainen ja tietenkin liian vasemmalla ja liian EU-myönteinen ja liian... Kuitenkin hän sai vaaleissa valtavasti ääniä ja oli suhteellisesti laskien koko vaalien suurin voittaja. Purra sai enemmän ääniä, mutta paljon suuremmalta äänestysalueelta, joten hänkin jäi suhteellisesti jälkeen.

Palstojen perusteella Suomen luulisi olevan täynnä uskonnollisia, äärimmäisen oikeistolaisia, dementoituvia hulluja, jotka vihaavat itseään nuorempia ihmisiä ja joille on tärkeintä se, miltä asiat näyttävät kuin se mitä tehdään. Kuulostaako tutulle?

Missäs muualla on tuollaista menoa? Vladimir Putin on vihaa kommunisteja siksi, että he tuhosivat Venäjän suurvalta-aseman. Siitä hän syyttää myös muita sosialisteja, joita onkin syytä syyttää, sillä he vastustivat kommunisteja ja estivät Neuvostoliiton vaikutusvallan kasvun. Nykyinen Venäjä rakentuu uskonnollisuudelle, joka jälleen kerran on kovertumassa sisältä ontoksi teennäisyydeksi, joka näkyy hyin siinä, ettei se ole onnistunut luomaan maahan toimivaa moraalia. Kristinuskoa ei juuri voi käyttää vain pelkkänä työkaluna, ja sen tajusi jo Hitler, joka siitä asiasta jotain sanoikin. Suurista uskonnoista vain Islamia voi käyttää poliittisena työkaluna täysimittaisesti koska sharia-laki. Ja käytetään, Lähes puolitoistatuhatta vuotta vanha uskonto pystyy edelleen voittamaan siellä sun täällä kaikki modernit sotavoimat ja yhteiskuntajärjestelmät. Jos joku väittää, ettei Allah ole suuri, niin se johtuu vain siitä, että hänellä itsellään on liian pieni, milloin mikäkin.

Ei ole siis epäilystäkään, mistä suunnalta vyörytys tuli. Venäjän hyökkäyksen alettua moni ihmetteli, miksi massiivinen koronarokotusten vastainen viestitulva yhdessä yössä vaihtui Zelenskin haukkumiseksi ja ukrainalaisten parjaamiseksi. Miten ihmeessä "Suomen kansa" ajattelisi kuten Kreml?

Eihän se ajattelekaan. Mutta ehkä nyt vähän avautuu se, miten vaikutuksen läpitunkema koko yhteiskuntamme on. Kiinnostaisiko Jari Tervoa tehdä ohjelmaa siitä? Miksi mediamme ei jahtaa NYT vallassa olevien poliitikkojen yhteyksiä itään? Pelkkien kosketuspintojen luulisi kiinnostavan, mutta Timo Haapala ei kirjoita mitään. Vain Jarno Liski on pari juttua kirjoittanut, mutta ilmeisesti sitten tuli käskyä penkoa jotain muuta. Pekka Virkki on niitä harvoja, joka on uskaltanut kysyä oikeita kysymyksiä juuri tässä ajassa. Ja niihin kysymyksiin Kai Mykkänen oli vastannut uhkailemalla oikeudella. Kun Virkki totesi, että Mykkänen voisi avata toimintaansa venäläisen rahan kanssa työssään Venäjän pankkimaailmassa, Kai Mykkänen syytti häntä kunnianloukkauksesta. Mykkänen siis PELKÄÄ, ja tuskin turhaan. Virkki kertoo äänestävänsä Kokoomusta. Onkohan hän koskaan miettinyt, miksi. Tarvitsee vain vetää ne viivat joita hän on piirrellyt, hieman pidemmälle, eli tähän päivään. Jos vielä sen jälkeen kokee olevan syytä äänestää Kokoomusta, on ehkä parempi hankkia viisumi Venäjälle, mahdollisimman pitkään voimassa oleva.

13

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna Marin on ensimmäinen korkean tason poliitikko, jolla ei ole kytköksiä eikä epäilyttäviä kosketuspintoja Venäjään. Venäjän johto vihaa Sanna Marinia, jonka se avoimesti kertoi trolliensa välityksellä. He varovat avoimesti kertomasta sitä, koska se lisäisi Marinin kannatusta juuri niissä piireissä, joita he pyrkivät Kokoomuksen avulla ohjaamaan ja hajottamaan.

    • Anonyymi

      Kaappinatsi Elina sai orpon pehmeäksi ja ottaan natsit hallitukseen .

      • Voiko tuosta enää tulla tyhmemmäksi?
        No, ainakin aito putleristi voi!


    • Anonyymi

      Avaus on niin paksua soopaa, että se nousee kärkeen jopa tällä palstalla.
      Kokoomus voitti demokraattiset vaalit ja muodosti hallituksen sellaisten puolueiden kanssa, jotka olivat valmiita yhteistoimintaan.
      Ei tuollaiset valeet tilannetta miksikään muuta.

      • Anonyymi

        Vaalit olivat ihan yhtä demokraattiset kuin Trumpin valinta presidentiksi. Silloinkin kovin trollaus kohdennettiin alueille, joissa äänestysaktiivisuus oli matala ja katso, Trumpista tuli presidentti, vaikka hän sai vähemmän ääniä kuin Hilary.

        Samalla tavoin Orpon hallituksessa olevat puolueet saivat yhteensä ääniä vähemmän kuin Marinin hallituksessa istuneet puolueet.

        Sama taktiikka, sama tekijä. Idästä tuulee. Trolliarmeijoiden olemassa olo tiedetään, lue Jessikka Aron kirja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaalit olivat ihan yhtä demokraattiset kuin Trumpin valinta presidentiksi. Silloinkin kovin trollaus kohdennettiin alueille, joissa äänestysaktiivisuus oli matala ja katso, Trumpista tuli presidentti, vaikka hän sai vähemmän ääniä kuin Hilary.

        Samalla tavoin Orpon hallituksessa olevat puolueet saivat yhteensä ääniä vähemmän kuin Marinin hallituksessa istuneet puolueet.

        Sama taktiikka, sama tekijä. Idästä tuulee. Trolliarmeijoiden olemassa olo tiedetään, lue Jessikka Aron kirja.

        Hölynpölyä.

        Trump valittiin presidentiksi, vaikka hävisi 2 miljoonalla äänellä, koska sai valitsijamiesten enemmistön.

        Suomen eduskuntavaalit ovat aivan eriasia.

        Hallitus taas tarvitsee taakseen eduskunnan enemmistön, ei äänestäjien.


    • Anonyymi

      Neuvotella demareiden kanssa????
      Ei ihmiset neuvottele apinoiden kanssa.

      • Anonyymi

        Sellainen kommentti venäjämieliseltä. Kyllähän se siellä risoo, että demarit pysäytti Venäjän ensin sodissa 1939-45 rintamilla ja sen jälkeen yhteiskunnassa, erityisesti ammattiliitoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellainen kommentti venäjämieliseltä. Kyllähän se siellä risoo, että demarit pysäytti Venäjän ensin sodissa 1939-45 rintamilla ja sen jälkeen yhteiskunnassa, erityisesti ammattiliitoissa.

        Ei demarit mitään pysäyttänyt missään, nehän kunnostautuivat ainoastaan käpykaartin puoliryssinä.
        Niin että revi siitä sitten venäjämielisyyttä......


    • Anonyymi

      Natsi on nyt orpon lemppari , on mukava natsahdella ..

    • Anonyymi

      Tuli vain mieleenä, että jenkeissä miljardöörit teki kaveristaan pressan. Venäjällä pressa teki kavereistaan miljardöörejä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On oikea, juuri täällä pitää keskustella Venäjän vaikuttamisesta maamma politiikkaan, koska se on turvallisuuskysymys ja määrää myös sen, miten Natossa toimimme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe