USA vaatii kriisissä Suomen alueita käyttöönsä

Anonyymi-ap

DCA: ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/10/usa-haluaa-suomen-alueita-kayttoonsa.html -
"USA haluaa Suomen alueita käyttöönsä kriisissä*"

PROLOGI - Vielä on hengissä paljon suomalaisia ihmisiä, jotka muistavat vuoden 1941 |1 - niin Jatkosodan rintamilta kuin kotijoukoista, jolloin Adolf Hitlerin johtama Saksan kolmas valtakunta sotakoneineen marssi Suomeen, jopa niin, että luovutimme koko Pohjois-Suomen Saksan Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n haltuun -sotilaallisesti.

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/verranto-vuoteen-1941-on-huomattavasti.html -
"Verranto vuoteen 1941 on huomattavasti osuvampi"

__
Saksa oli tuolloin valmistautumassa suurhyökkäykseen -Neuvostoliittoon, aseveljiensä kanssa

- tuolloin talvella ja keväällä 1941 puhuttiin salaisesti Suomen armeijan johdossa Operaatio Barbarossasta |2, jonka historiaa emme tässä valota enempää -

.. kaikki muistavat miten meille kävi vuonna 1944 ja senkin, kun jouduimme "ohjattuina" suuntaamaan aseemme entistä aseveljeämme Saksaa kohtaan - Lapin sodassa |3, jonka päätteeksi Suomi menetti vielä "oikean kätensä" ja ainoan jäättömän satamansa - Liinahamarin.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/lapin-sota-1944-45-ja-poltettu-maa.html -
"Lapin sota 1944-45 ja poltettu maa"

__ __ __
Tänään armon vuonna 2023!

Nyt käydään jo DCA-sopimusneuvotteluja Yhdysvaltojen kanssa loppusuoralla, miten US Army, USAF ja US Navy sijoittuvat maahamme, jopa jatkuva luonteisesti - tuoden taisteluaseensa varastoitaviksi, ehkä tuoden - rakentaen US-sotilastukikohdat maahamme (Lappiin?) ja jopa ydinaseistakin on saatettu neuvotella? |E

"HS ja Yle: Suomi avaamassa useita sotilasalueita Yhdysvaltojen käyttöön
Puolustusyhteistyösopimus voi valmistua jo ensi viikolla."
~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009958003.html -
-IS-toimittajana Nina Törnudd ja STT

|E ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009890304.html -
"Amerikkalainen asiantuntija: Yhdys­valtojen ydin­aseiden sijoittamisesta Suomeen tulisi keskustella"

__ __ __
Tässä kohdin herää ajatuksia syvästä huolesta

.. ja kansakunnan kaiho sellaiseen viisauteen, jossa tosiasiat osattiin - osattaisiin asettaa etusijalle kuin arkiviisaan ymmärryksen, mitä merkitsee olo maailmallisesti sen toisen ydinasesuurvallan vieressä - Venäjän vieressä |4.

Onko näin että vanhan viisaan sanonnan muokkauksesta syntyy uusnormaali:



"Tyhmästä valtiojohdosta kärsii koko kansakuntaruumis?"

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -
"Venäjän ydinaseiden voima - kumpuaa veden alta"

__ __ __
Nyt pelataan "rikasta ja rutiköyhää" -

valtiojohto kokoomusvärisuorana (presidentti, pääministeri ja ulkoministeri) ei ymmärtäne kiihkoansa alta tosiasioita, joita valaistuu lukevalla kansallekin avautuen hyvin tässä mediapoolin russofobiaa tihkuvassa purskahduksesta:

~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009590895.html -
"IS-Kommentti: Tervetuloa amerikkalais­joukot – Suomi tarvitsee tukea, jos pahin tapahtuu
Venäjälle ei pidä antaa enää yhtäkään neliökilometriä rajanaapurin aluetta,
-kirjoittaa IS-erikoistoimittaja Jouko Juonala"

__ __
DCA ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009956459.html -
"HS:n tietojen mukaan yhdysvaltalaisten käyttöön tulevat sotilasalueet määriteltäisiin sopimuksessa joustavammin kuin esimerkiksi Norjassa."

.. ..
Ylen tietojen mukaan Suomi sallisi Yhdysvaltojen joukkojen käyttää useita Suomen varuskuntia tai sotilastukikohtia. Niihin kuuluisi niin maa-, meri- kuin ilmavoimien alueita.
~ https://yle.fi/a/74-20057741 -
"Ylen tiedot: Suomi on avaamassa useita sotilasalueita Yhdysvaltojen käyttöön
Suomen ja Yhdysvaltojen puolustusyhteistyösopimus voidaan saada neuvoteltua tällä viikolla ja viedä valtiojohdon päätettäväksi jo ensi viikolla."
-Yle-toimittajana Maria Stenroos

__

18

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      USAn hullui ei kyl Suomeen haluta . Paitsi nyt ne vois tulla hoittaan tuon itärajan tilanteen . Ihhan vain pikavisiitille ..

      • Anonyymi

        Miten?


      • Anonyymi

        Olisimmeko USA: n taistelualusta itään - Venäjälle, kuten olimme vuonna 1941 Saksan kolmannelle valtakunnalle heidän operaatio Barbarossan taistelu- ja hyökkäysalusta itään - Neuvostoliittoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten?

        Aloittamalla us-hyökkäyksellisen ydinsodan pohjoisessa?


    • Anonyymi

      Sopimus on OK.
      Senhän todistaa jo Luoman vastustus.

      • Anonyymi

        Todellinen asiantuntija äänessä?


    • Anonyymi

      Lähestyykö Suomi kuuluisaa uhon vuotta 1941?

      • Anonyymi

        Ei, mutta kuuluisaa vuotta 1939 saatetaan lähestyä. Venäjä voi yrittää uudestaan talvisotaa, ja sehän tiedetään miten Venäjälle jälleen käy. 105 päivän talvisodassa Venäjä menetti 179.000 miestä kaatuneina. Se on maailmanennätys noin lyhyessä ajassa.

        Stalinin oli pakko lopettaa sota, kun puna-armeija vuoti kuiviin. Stalin sanoi,ettei puna-armeijasta ollut mihinkään. Putin sanoo samaa Venäjän armeijasta Ukrainassa.


    • Anonyymi

      Lähestyypä hyvinkin!

    • Anonyymi

      Mielelään otetaan USAn apu vastaan täysin vastuutonta ja järjetöntä venäjää vastaan. Ei koskaan enää yksin.

      • Anonyymi

        Mihin USA hyökkäisi Lapista - Ruotsiin? Ei, vaan Venäjän Kuolaan.


    • Anonyymi

      Yöpakkasista juhannuspommiin? "Hyvää Päivää!"

      Euroopan unionin ja maakohtaisesti kaikkien on tehtävä heti seuraavat päätökset kansallisen turvallisuuden nimissä ja vuoksi.

      1. Määriteltävä kullekin maalle taloudellinen raja-arvo suhteutettuna maan taloudelliseen tilaan, jossa turvapaikanhakijoiden määrä on sidottu kantaväestön määrään, varalliuuteen ja julkisen sektorin velkaantumisasteeseen. Esimerkiksi yksi turvapaikanhakija 1000-5000 kantaväestön asukasta kohden kolmen vuoden periodilla. Kun tuo raja ylitetään, rajan yli ei päästetä, ellei siitä ole EU:ssa yhteisesti sovittu velvoitteiden, vastuiden ja resurssien riittävyyden varmistamiseksi.
      2. Kaikille turvapaikanhakijoille panta jalkaan ja seuranta ensimmäisten kolmen-viiden vuoden ajaksi tai kunnes he ovat oppineet paikallisen kielen tai kielet ja läpäisevät kansalaisuustestin, sekä ovat käyneet vähintään ammattikoulun tai työllistävän kurssin ja löytäneet työpaikan. Ja ovat osoittaneet puheillaan ja toimillaan hyväksyä ja jopa kannattaa ja iloita paikallisesta kulttuurista, ihmisistä ja valtiosta. Ja ovat osoittaneet lainkuuliaisuutta.
      3. Häätö maasta, jos eivät noudata maan lakeja tietoisesti. Jos tuottamuksellisesti tai tietämättään eivät noudata lakeja, velvoitetaan opiskelemaan ja tentataan, jonka jälkeen valvotaan panta jalassa kolmen vuoden ajan.
      4. Velvoitetaan osallistumaan yhteiskunnan hyvinvoinnin rakentamiseen ja politiikkaan sekä sosiaalityöhön. Velvoitetaan opettamaan lapsilleen lainkuuliaisuutta ja sopeutumista paikallisiin arvoihin ja solidaarisuuteen kanssaihmisiä kohtaan.
      5. Osallistuttava kursseille, joissa opetetaan hyvät käytöstavat ja niiden merkitys maahan etabloitumisen ja turvallisuuden sekä viihtyvyyden varmistamiseksi.
      6. Kenellekään turvapaikan saaneelle ei makseta sosiaalitukia ainakaan enempää kuin kantaväestölle. ”Sukulaisten” muiluttaminen ja moniin maihin rekisteröityminen estetään.

      Miksi noita rajoituksia? Eikö humanitäärinen velvoite ole universaali velvoite? Kyllä kyllä on, mutta kuten nyt Venäjän muiluttaessa kuudesta arabimaasta ja muslimimaasta tänne leveämmän leivän hakijoita, tapauksissa on välttämätöntä luoda pelisäännöt tahallista kiusantekoa ja jopa ”Wagner joukkojen uhkaa” vastaan. Esim. Krimin valloittivat ”pienet vihreät miehet”, jotka tulivat turisteina. Jos pahan akseli sattuu olemaan yhteistuumainen, ei esimerkiksi Suomen 5.5 miljoonan asukkaan hyväntahtoinenkaan kantokyky riitä turvaamaan leipää kahdeksanmiljardisen väestön huono-osaisille, jotka tulevat tänne leveämmän leivän vaatimusten kanssa. Velvoite huolehdittavien määristä on kerta kaikkiaan pakko asettaa.

      Sanotaan, että Saatana on tuhanten juonten konstimestari synnin houkutuksissa ja pahuuden kohdistamisessa kanssaihmisiä, kilpailevia tahoja ja valtioitakin vastaan. Venäjän häikäilemättömyys on realisoitunut Ukrainassa. Jollei sitä pahuutta voida estää, olemme pian kaikki sen pahuuden orjia. Venäläisten sotilaiden, jotka murhasivat, tappoivat, raiskasivat, ryöstivät jne. ukrainalaisia, kerrottiin sanoneen, että heille on opetettu, että muunmaalaiset on alistettava tai tapettava. Että ukrainalaiset voivat toimia palvelijoina Venäläisille herroilleen erikoisoperaation / sodan päätyttyä.

      Niin kauan kun Venäjälle ei pommeja tule ja heidän julkisesti ilmoittamallaan menetelmällä, että he sotivat, tappavat ja valloittavat maita missä haluavat, muiden maaperällä, eivätkä Venäjällä omassa maassa, he pitävät brutaalia toimintaansa kansanhupina ja etuoikeutenaan. Siksi doktriinia Lännessäkin on muutettava lähemms ns. Hammurabin lakien menetelmiä. Ja on alettava pommi pommilta jne. raketoimaan hyökkääjän omiin kotipesiinkin. Vaikka toki kolmannen maailmansodan ja ydinsodan riski on jo nyt kohonnut kuin Islannin maaperä ja Pozzuolin katarakti, joka nostaa Napolinlahden kohdalta merenphjan maata ollen jo varsin korkean räjähdysriskin aluetta. Maa tärähtelee, ihmisten mielet valmistautuvat kostonkierteisiin, jollaisia ei ole ennen maapallolla nähty. Kaaokselta välttyminen on taitolaji ja valtapeli, jossa pahan voimat ovat kanavoineet kaikki kykynsä, katkeruutensa ja tuhon voimat pyrkimyksissään tuhota vallitseva maailmanjärjestys ja Länsimaat.

      No niin, ehtiikö vielä keittää pullakahvit ennen lopullista rysäystä. Kyllä ehtii kun heti alkaa keittämään. Ja onhan mahdollista, että maailmanlopun lanseeraajat tulevat lopulta järkiinsä ja rauha ja rajat palaavat myös Ukrainaan. Vai onko?

      • Anonyymi

        Olisiko niillä EU-jäsenmailla suuremmat pakolaiskiintiöt, jotka aikanaan olivat siirtomaaisäntiä eli kolonialisteja?


    • Anonyymi

      Ennemmin kuin Talvisotaa, kannattaa ajatella ja rinnastaa tilannetta vaikka suureen Pohjansotaan.
      Kun ei jatkosodankaan kohtalo Saksan vasallina avaa silmiä, niin ajatellaan sitten että ollaan suuressa liitossa taas sotaan Venäjää vastaan ja käydään taisteluun joka varmuudella päättää hyökkääjän (silloin Ruotsi) kestämättömän suurvaltakauden.
      Nyt oltaisiin käymässä uuteen "suureen Pohjansotaan" Yhdysvaltojen alaisuudessa. Pultavan taistelu on ollut jo käynnissä liki kaksi vuotta.
      Voittoa Venäjästä ei tule mutta hävinneitä ja tuhoa ennennäkemättömästi.
      Näin varsinkin jos häviäjän eskalaatio ja epätoivo ylittää viimeisenkin rajan ja ydinaseet tulevat käyttöön.
      Vaikka Yhdysvallat pystyisi vetäytymään Ukrainasta ja Euroopasta, Suomi jää sen pysyväksi tukikohdaksi ja sellaisena ei sen asema ole hyvä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan Sven Tuuvat alkavat olla jo montussa, nyt viedään heidän Lottiansa.

        Ja jenkki menettää maailmanpoliisiroolinsa!


    • Anonyymi

      Jenkki haluaa pitää asein globaalia vaikutevaltaansa - suhteettomana kokoonsa nähden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe