Eihän olla lampaita ja unohdeta miten Yhdysvallat tuki Neuvostoliittoa sen hyökätessä suomeen?Eihän?

Anonyymi-ap

1941-1945 välisenä aikana Jenkkien toimittamat sota-avustukset Neuvostoliittoon:
376 000 kuorma-autoa näitten joukossa studebackereita.
52 000 jeeppiä
35 000 moottoripyörää
8000 traktoria
7000 erilaista panssarivaunua
15 000 erilaista lentokonetta
2000 veturia
10 000 rautatievaunua
4.5 miljoonaa tonnia ruoka-aineita
2.7miljoonaa tonnia öljytuotteita
185 000 puhelinta+miljoona kilometriä kaapelia
2miljoonaa tonnia terästä
230 000 tonnia alumiinia.

Sodasta ei ole sataa vuotta ja sinisilmäiset aivopestyt heikon aineksen jälkeläiset kättelee ja riemuitsee yhteistyöstä.

Maailmassa ei ole konfliktia johon jenkeillä/Israelilla ei olisi osuutta.
Maailmassa on konflikteja joihin venäjällä ei ole intressejä puuttua.

Ihan vain hyvän ja pahan matematiikkaa sille yksinkertaiselle massalle.
Muistakaa olla suomalaisia eikä puolueellisia vajukkeja.

30

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä hullujas horise, lopeta.

    • Anonyymi

      Juu muistan historian tunnilla kun Markkulan Vilho kertoi näistä, kyllähän sinne lähetettiin miehiäkin, vakoilemaan saksalaisten touhuja suomessa,
      Amerikka on ollut kyllä miltei joka pahassa mukana, joko aiheuttamassa sitä tai hiljaisena vaikuttajana niinkuin Ukrainassa.

      Tuossa vähän lähdettä Amerikan ja Venäjän yhteistyöstä.https://history.state.gov/milestones/1937-1945/us-soviet#:~:text=the full notice.-,U.S.-Soviet Alliance, 1941–1945,the defeat of Nazi Germany.

    • Anonyymi

      Mulla on vielä tallessa pienen tytön leninki, jonka siskoni sai Amerikkalaisten Suomeen lähettämistä avustuspaketeista.

    • Anonyymi

      Natsi- Saksa ei ollut reilu ja oikeudenmukainen maa silloin toisessa maailmansodassa. Enemmänkin riski ja haitta vapaudelle ja sille sivistykselle, jossa nyt elämme. Natsi- Saksa on aika lähellä nykyistä Venäjää, jossa ihmisarvolle ei anneta juuri mitään arvoa.

      Propaganda ja valheet olivat myös silloisen Saksan vaikutus keinoja. Luin eilen Suomen kuvalehteä, jossa toimittaja oli ottanut selvää Venäjän kouluissa opetettavista uusista valheista, joilla aivopestään 11. luokan oppilaita eli lukiolaisia. Alla vain yksi poiminta uusista opeista oppilaille.

      Venäjän kouluissa tuli syksyllä ensimmäistä kertaa voimaan yhtenäinen opetussuunnitelma. Historian oppikirjat menivät uusiksi. Kuin suoraan Putinin puheista. Te olette jo aikuisia rakkaat lukiolaiset! Vetäkää omat johtopäätöksenne näistä " Ukrainan uusista sotatekniikoista".

      Maininta, meidän armeijallamme on ehdoton käsky olla missään olosuhteissa tulittamatta asuinalueita, mutta Ukrainan armeija otti omia kansalaisiaan panttivangeiksi, ihmiskilviksi. Näin raakalaismaisia taktiikoita ei ole käytetty koskaan aiemmin.

      Siis huom. tällaista opetetaan lukiolaisille Venäjällä (oppikirjat, muunneltu totuus). Tämä todistaa vain sitä, että läpinäkyvyyttä kaivataan vähän kaikessa toiminnassa, jos haluamme tulevaisuudessa elää paremmassa maailmassa, jossa on enemmän järkeä ja vähemmän keinottelua.

    • Anonyymi

      Ei Yhdysvallat sinne mitään toimittanut, Euroopassa oli Venäjällä Stalin ja Hitler Saksassa, Churchill Briteissä, joka viime mainittu became an ally with USA and president Roosevelt, president Truman, after Roosevelt's dead.
      Hitlerin Sotaretki Barbarossa ( Punainen Parta) Venäjälle kuivui pysähdyksiin paljon ennen Moskovaa molemmin puolin paksuihin lumihankiin ja paukkuviin pakkasiin, sää teki tepposwt , Hitlerin mahtava sotaretki kuivui kokoon ja paljon miehiä kuoli maastoon, huoltokaan ei päässyt etenemään. Se oli liittoutuneet kun tuli ja Saksa lyötiin, ja Hitler nieli kapselin 30.4.1945. Tosin on myös kerrottu että ampui itsensä. Ruumis poltettiin samantien, myös Evan, ja mitä jäi kaavittiin kasaan johonkin siinä ulkopuhalka. Näin kertoo eräs Worsworth Military Library n historian kirja. Muuten, se oli
      presidentti Truman joka antoi määräyksen pydottaa se Hiroshiman ja myös Nagasakin atomipommit, se oli toukokuuta 1945 kun hän sen luvan antoi, mutta ei ajankohtaa, päivää eikä kellonaikaa, hän ei etukäteen siis tiennyt milloin. Ajankohdan päätti sodan armeijan kenraali , USA kävi sotaa tuolloin Tyynellä valtamerellä, Japanin ym kanssa, silloin tuhoutui myös Pearl Harbor.

      • Anonyymi

        Aika moni väitteistäsi tosin jo teorisoitu, ne eivät ole historiaa vaan teorioita siitä mitä tapahtui.
        Hitler, niinkuin moni muukin natsi saksan upseeri eli ja osa elää tänä päivänä etelä amerikassa.


    • Anonyymi

      Mistä aloittaja on "pieraissut" nuo luvut. Ihan kuin USA olisi ollut silloisen NL:n kanssa oiken lämpöisissä väleissä. En nyt ihan niele tuota. Minun historian tiedoissani on iso hole, jos olisi totta. Tarua se on.

    • Anonyymi

      Noina vuosina 41-45 oli toinen maailmansota käynnissä. USA soti kauko idässä, ei Euroopassa kuin vasta osin v. 44-45 ,jolloin liittoutuneet usan joukot
      nousivat Normandiassa maihin, tavoitteena lyöda Hitlerin joukot perääntymään pois Ranskasta, Belgiasta ja Hollannista, he tekivät sen ja Saksa perääntyi ja oli lyöty . Aloittaja tahallaan keksi tuota. Ei tiedä tosiasioita.

      • Anonyymi

        Kauhea historian vääristelyyritys, et ole tainnut avata historian kirjaasi vuosikymmeniin jos olet jollain tavalla amerikan puolella.
        Pelkästään vietnamissa polttivat vauvoja sen jälkeen kun olivat raiskanneet näitä, nyt nää vitun tunarit paskat housussa pelkää venäjää(kuinka säälittävä ilmiö se pelkääminenkin on) ja järjestää noi lastenraiskaajajenkit tänne perustamaan sotilastukikohtia, Aika erota armeijasta.


    • Anonyymi

      Lammas siellä määkii.....

    • Anonyymi

      Aloittaja yrittää kirjoittaa historiaa uusiksi. Ihan pihalla aiheesta. Onneksi joku osaa ihan faktaa laittaa. Vaikka tuohon sotahistoriaan olen perehtynyt, kiva, että joku laittaa tietoa. Itsekkin välillä unohtaa noita tapahtumien järjestystä.

    • Anonyymi

      Todella hämmentävää että joku ei usko näitä vaikka 10sekunnin googletuksella saat totuuden selville.

    • Anonyymi

      Amerikan viholliset ovat vaarassa ja liittolaiset kuoleman vaarassa

      • Anonyymi

        Sepä se, kiitos pelkäävien "miesten" jotka täällä paniikissa halusivat naton kainaloon.Pohtinut oon kovasti onko se länsimaalainen propaganda vai huonot vanhemmat mikä kasvattaa tollasta flunssaa ja rajanaapureita pelkääviä vellihousuja.


    • Anonyymi

      Yhdysvallat raiskas lapsia vietnamissa enemmän kuin mikään tai mitkään armeijat on raiskannut viimeisen 200vuoden aikana yhteensä.
      Yhdysvaltoja kannustaa alkoholisoituneet ja ruskeasilmäiset.

      • Anonyymi

        Miksi olet kiinnostunut lasten raiskauksista ?


    • Anonyymi

      Suomi tulee aina olemaan etulinjassa ja tuhoutumaan täysin jäi voitolle ihan kumpi puoli vaan katso Tukholman profetia

    • Anonyymi

      en unohda

    • Anonyymi

      Lampaat unohtaa kaiken ja aina, siihen eliitti nojaa.

    • Anonyymi

      Ei historiaa kuulu unohtaa.Historia muuttuu muuten koko ajan, eikä ole faktista tietoa, sen kirjoittaa sen ajan valtapolitiikka, patriarkaatti ja sensuuri.
      Nyt 40vuodessa on muutettu tuhansien laulujen lyriikoita näiden homojen ja lesbojen ja transsujen takia.Ikävää että prosentilla on noin kova voima.Kohta on röpöttimen nuolija presidenttinä, sitten lasketaan poikalasten suojaikäraja 10vuoteen jotta Pekalle riittää teiniprinssejä.
      Toivon ihmiskunnan absoluuttista tuhoa, linkolan pentin kaltaiset saa jäädä.

    • Anonyymi

      Suurinosa tällä palstalla kirjoittavista on autuaan rokotelampaita.Mitä odotat tapahtuvan?

    • Anonyymi

      kutokaa niitä villasukkia prkl lampaat

    • Anonyymi

      Sinähän olet pelottava....

      • Anonyymi

        Mua pelottaa ihan aidosti sysmäläisessä liikenteessä.Eikö geriatrian lääkäri valvo rokotteissa ajelevia vanhuksia, aamusta iltaan kadut täynnä alle nopeusrajoitusta ajavia dinosauruksia.Sama kauppojen kassoilla, r kiskalla heikoimmat tapaukset parkkeeraa autonsa pikaparkkiin ja näpyttää pelikonetta puol tuntia.


    • Anonyymi

      Dca sopimus tekee suomesta ensi iskun paikan kun jenkit huumeineen jsaapuvat ja herrakansn otteineen saa sysmäkin sen huomata jumala meitä varjelkoon ei muuta kun peitto korviin vai vielä kuntoa pitäis kohotttaa että pitemmälle ja nopeasti hyökätään voi v mitä soopaa syöttää palsternakka

    • Anonyymi

      Dinosaurukset ovat sentään autoja verraten esim teslan ym merkien viritelmiin muotoilukin bruno saccoa ei ylitä kukaan koskaan

    • Anonyymi

      ...olet pelottava, pysy kotonas...

    • Anonyymi

      Eihän ne muista enää ottaneensa edes lammaspiikkejä

    • Anonyymi

      Ollaan lampaita ja unohdetaan the pits of this one , ollaan jo melkista perillä uusilla vihreillä niityillä missä valmistamme meille yhteisen ihanan perinteisen joulun ☆

    • Anonyymi

      jA NYT ne miehittää meitä sippolan kaltaisten pelkurien takia mitkä haluaa meidät juutalaisjohtoiseen natoon hinnalla millä hyvänsä, ruskeasilmiin ei ole luottaminen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe