18 - vakooja kiinni Imatran raja-alueelka ?

Anonyymi-ap

Miksi RAJAVARTIJA ei käännytä vakoilijoita Syyriasta suoraan " pers-niska-otteella " takaisin ? RAJAVARTIJA . EI OLE TEHTÄVIENSÄ TASALLA . ! Luvaton rajanylitys , ilman laillisia MATKUSTUSASIAKIRJOJA on rikos ! Yksiselitteinen laki , jota Rajamies- rikkoo mitä törkeimmin . - rikos edellyttää välitöntä viraltapanoa - ja syytettä maanpetoksesta . Rajamies- on myötävaikuttanut kolmansien maiden kansalaisia ( lue =vakoilijoita ). pääsemään laittomasti maahamme !

72

805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He sanovat "tunnussanan" rajavartija muuttuu sen jälkeen ystävällisesti ja tarjoaa menua.

      • Anonyymi

        Tyhmiä kun ollaan mekin voidaan mennä turvapaikkaa hakemaan mistä tahansa kuin hekin ja täs venäjä on tyhmä itsekin päästää iranilaisia maahan. Sitten päästää ne tänne. Ne pitää palauttaa Iraniin.


      • Anonyymi

        Asylum


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmiä kun ollaan mekin voidaan mennä turvapaikkaa hakemaan mistä tahansa kuin hekin ja täs venäjä on tyhmä itsekin päästää iranilaisia maahan. Sitten päästää ne tänne. Ne pitää palauttaa Iraniin.

        Vuonna 2015 tuli 32 476 turvapaikanhakijaa.

        Suurin osa turvapaikanhakijoista tuli Ruotsista Haaparannan-Tornion rajanylityspaikan kautta.

        MAAHANMUUTTOVIRASTO

        Vireille tulleet turvapaikkahakemukset

        1.1.2015- 20.12.2015

        TOP-5 kansalaisuudet %-osuus

        Irak 20 403 63%
        Afganistan 5 139 16%
        Somalia 1 968 6%
        Syyria 859 3%
        Albania 760 2%

        Kaikki hakijat yhteensä 32 192


      • Anonyymi

        SUOMELLE JA UKRAINALLE RAUHA

        "Our Country Our Choice", Macgregor.

        USA-NATO:n / NIINISTÖN EUROOPAN SOTAA VASTAAN EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa. Tekstitys suomeksi.

        S. NIINISTÖN KOKOOMUKSEN JA PRESIDENTINVAALIN EHDOKKAIDEN MAANPETOS

        20 miljoonaa ukrainalaista lähtivät pakolaisina moniin maihin. Seuraavaksi suomalaiset. Siltä näyttää.


        USA:n ja S. Niinistön NATO-provokaatioiden seurauksena syttyi laajebeva sota Euroopassa:

        Ukrainan, Ruotsin ja Suomen vieminen vihollisuuteen ja sotaan Venäjää vastaan.


        YLE, MTV, koko media ei kerro totuutta, että USA teki laittomat vallankaappaukset Ukrainassa ja Suomessa vuonna 2014; Ukrainassa syttyi sisällissota Kiovan natsihallinnon ja Itä-Ukrainan välillä, koska Itä-Ukrainan asukkaira sorrettiin ja tulitettiin. YK:ssa sovittuja Minskin rauhansopimuksia ei USA eikä edes Suomen S. Niinistö ja puolueet, presidentinvaalin ehdokkaat eivät noudattaneet, vaan alkoivat toimittaa aseita, joilla ammuttiin Itä-Ukrainalaisia. - Suomen perustuslain vastaisesti S. Niinistö ja USA halusivat sodan, sota syttyi.

        S. Niinistö ja presidentinvaalin ehdokkat, eduskuntapuolueet ja media valehtelevat kaikesta tähän liittyvästä, mikä on perustuslain vastaista, rikos ja maanpetos.

        Venäjän seitsemän vuoden rauhanneuvottelut USA ja Britannia, EU ja Niinistön taustaryhmä, Suomen Puolustusvoimat estivät.


        Syy Kokoomuksen imperialistisen Niinistön rikoksiin vuodesta 2011 lähtien:

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        Venäjän oli pakko mennä puolustamaan Itä-Ukrainan asukkaita, joita tulitettiin USA:n ja mm. Niinistön toimittamilla raskailla aseilla. Vuoden 2014 vallankaappausten ja 2021 joulukuun välillä 14000 Itä-Ukrainan asukasta tuli USA:n johtaman liittouman tappamiksi ennenkuin Venäjä päätti tulla paikalle.

        DIKTATUURIMAA SUOMI

        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa kaikissa vaaleissa ääntenlaskun täyttä virhettä:

        SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA.

        Valehtelevan USA:n vallan alla S. Niinistö ja koko media valehteli Venäjästä eduskuntapuolueille.

        Kansanäänestys on mahdoton

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Euroopan laajenevaan sotaan pääsyyllinen on USA/S. Niinistö, mikä on maanpetos ja rikos ihmisyyttä kohtaan. Näistä tuomiot ovat kovia.


        EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be

        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla myös S. Niinistön petoksesta.

        Macgregorin näkemystä Suomesta ja Ruotsista NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat; tarkoittaa, että S. Niinistö ja esikunta ovat vuosien ajan valehdelleet, kuten Washington käskee.

        Puolueettoman Suomen kannalla Macgregor ja rehelliset analyytikot mm. Maanpuolustuskorkeakoulun entinen rehtori, kenraali Aarno Vehviläinen.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        Neutraali Suomi turvasi Euroopan rauhan.

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) Voidaan todeta totuus. USA:n sotia haluavat neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014 Kokoomuksen tuella, kun S. Niinistö valmisteli sallaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Helmikuussa 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan järjestelevä alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikollisen vallan vaihdoksen Kiovassa nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Tätä samaa Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö ja hänen totalitaristisesti hallitsema YLE ja lehdistö, kuten Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Alma Media, Iltalehti - koko Suomen sanomalehdet.

        Maanpetoksellisen S. Niinistön Kokoomuksen aloittaman harhaisen hairahduksen jälkeen Suomen on palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Puolueettomuudella turvattiin rauha Euroopassa 80 vuotta ennenkuin S. Niinistö liittoutui valheellisesti aloitetuista sodista tunnetun USA:n kanssa jo vuoden 2014 vallankaappauksella.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen.


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🔞 ­­N­­­y­m­­f­o­m­­a­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­N­y­m­­­f­­o­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18231971

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kato hei.!täytyy vaan tehdä niinku palkanmaksaja määrää. Ja kato hei eiks oo sillai vähä niinku joka firmas mitä häh? Ja rajavartioitten liksat maksaa sisämisteri oy.

      • Anonyymi

        Vaihtasivat ammattiaan.tyhjän päivästä touhua.antaisivat suomen punaisenristin hoitaa rajavartionin.


      • Anonyymi

        Lisää apujoukkoja ulkomailta, muu ei auta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää apujoukkoja ulkomailta, muu ei auta.

        Telamiinat ja äkkiä !sisäpiiri tietoa Moskovasta 15vuoden takaa😓Tarkoitus on miehittää Suomi☺️reittä pitkin saa kuulla vaikka mitä☺️Suomen muumimammat aivan lapasia😓😓


      • Anonyymi

        Miksi eivät ole laittaneet ukrainalaisia naisia ja lapsia istumaan panssarivaunun ulkopuolelle katolle taakse telineisiin jossa kääntyvät tykkitornin mukaan,"mukaviin" tuoleihin turvavöihin? Korviin tulpat (joillekki ehkä stereokuulokkeet ) ja polkupyöräilijän kypärät päähän, vaatetusta tietysti ettei palele eikä kastu kun vettäsataa, raparoiskuu, veriroiskuu, hyvät jalkineet myös ja silmien suojaksi laskettelijoiden oikein näkyvät suojalasit ettei sitten joku väitä ettei huomannut niitä.
        Siinäpä sitä kansainvälisesti toimittajat näkisivit miten tankkiin osuminen "roiskaisi" ukrainalaiset siviilit päälimmäisenä.
        Sota on julmaa, eikä käytänmössä sodassa ole menetelmä esteitä vaikka aina joidenki mielestä on.
        Muistatte varmasti miten ennen sotaa kävivät! Tekivät lasten leluja joita pudottivat kaduille jolloin epäonnekas lapsi innostuneena löysi vaikkapa ihanan nuken, joka sitten räjäytti löytäjän taivaan tuuliin. Ukrainan sodassa ilmeisesti ei vielä ole ollut räjähtäviä leluja? Tai rajähtävä hernekeittopurkki tai muu ruoka, tavara, esine joka kaasuuntuu, räjähtää?
        Sota on pahimmillaan silloin kun ei enää mikään ole totta, eli mihin tahansa mihin koskee voi käydä huonosti. Ennen jopa suunittelivat sikoihin 40kg räjähteitä, luopuivat siitä kun eivät saaneet sikoja kulkemaan tiettyyn suuntaan.


    • Anonyymi

      Kuuma tullimies ei raaskinut käännyttää rajalta kun rajanyli yli oli tulossa kumma tullimies

      • Anonyymi

        Kunnonlinen Tullimies.


    • Anonyymi

      Ei ole Suomen rajalla mitään merkitystä, aivan sama tulos oli puomit ylhäällä tai alhaalla.
      Tänne vaan marssitaan ja täyttä ylöspitoa vaaditaan ja saadaan.
      Kyllä hävettää rajaruopeloitten puolesta.🐒🐒🐒

    • Anonyymi

      Suomeen pääsee kuka vaan kunhan marssii rajan yli ja sanoo taikasanan ”turvapaikka” sen jälkeen tullimiehet levittävät punaisen maton eteen ja fanfaarit soitetaan.paikalle kutsutaan muutama kukkahattu jotka kyynelsilmin kuuntelevat miten irakilainen Somaliassa syntynyt egyptiläinen 17-vuotias mies(joukko) on tehnyt vaarallisen reissun monen turvallisen maan läpi ja tavoite saavutettu eli suomen kela-gold jäsenyys.paperit tottakai tippui Välimereen mutta uudet puhelimet ja diskovaatteet tarjotaan välittömästi suomalaisen veronmaksajan kustantamana ettei mieli pahoitu.sitten alkaa loppuperheen 60-70 kpl järjestäminen Suomeen yksityislennolla ja eikun Itäkeskukseen notkumaan ja suunnittelemaan aamu ja iltaraiskauksia vääräuskoisille alaikäisille tytöille.näin se menee ja esim haavisto ja urpilainen vaativat näitä LISÄÄ TÄNNE!!!

    • Anonyymi

      Sak:lta seisokki rajalle niin alkaa hommat hoitua!!

      • Anonyymi

        No eiks stubbi tilanu naisia ja lapsia.sitä saa mitä tilaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eiks stubbi tilanu naisia ja lapsia.sitä saa mitä tilaa.

        Moni Suomen kansalainen kokee tulleensa kusetetuksi eikä pressaa oo viel ees valittu🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eiks stubbi tilanu naisia ja lapsia.sitä saa mitä tilaa.

        Nyt Suomen kansa punnitaa, näyttääpi ennakkoarvion mukaan suomalaisten haluavan olevan venäläisten puolella kun tuon presidentin haluavat? Aatelkaapi kun olisi tullut viisumivapaus naapuri venäläisille, Suomen omistainsi nyt venäläiset kun porvarit olisi heille myyneet ehkä jopa anopin maat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt Suomen kansa punnitaa, näyttääpi ennakkoarvion mukaan suomalaisten haluavan olevan venäläisten puolella kun tuon presidentin haluavat? Aatelkaapi kun olisi tullut viisumivapaus naapuri venäläisille, Suomen omistainsi nyt venäläiset kun porvarit olisi heille myyneet ehkä jopa anopin maat.

        😄😁😆😅🤣😂😜🤪🤕🤮😭😢😥👀👀


    • Anonyymi

      Munaton ta rajavalvontaa - MENI LUOTTAMUS RAJAMIEHIIN - BRONTEXS- HOITAMAAN RAJAA AUTOMAATTIASEIN - ⛔🛃🚧 JAMES BOND - lupa tappaa - tänää. BIO-VUOKSESSA - (. yksityisnäytäs . vain immolan sisseille )

    • Anonyymi

      Ne ovat jo kaupungilla puhelin kädessä.spr on kuulustellut heidät ja todennut kelpo suomalaisiksi.taustat on tutkittu 2 sukupolveaa taaksepäin.huomenna ovat jo töissä.autokoulun opettajana,tietenkin Helsingissä,koulu avustajina ala-asteela,jne.ketään ei jätetä ja suomi nousuun.

      • Anonyymi

        Ja bussikuskeina.


      • Anonyymi

        Taxi kuskina🇷🇺


    • Anonyymi

      No kun sielä oli joukossa lapsia,iltapaskan mukaan.yleensä ne lapset on paljastunut neuvola käynnin yhteydessä aikuisiksi miehiksi.ei rajapuppelit olis muute päästäneet heitä Suomeen mutta lasten takia päästivät.

    • Anonyymi

      Tyhjänpäiväistä porukkaa työaikana käydään ABC :llä kahvilla pistoolit vyöllä elvistellään, mitään kunnon töitäei tehdä, mistä vitusta näille tyhjäntoimittajille palkka maksetaan.

      • Anonyymi

        Mitä ne vapaa-ajalla siellä tekisikään?


    • Anonyymi

      Pointti on se että jos hakee kansainvälistä suojelua, niin hakemus on otettava vastaan siitäkin huolimatta että rajan ylitys on laiton.

      En tiedä auttaisiko se jos hakemusten käsittely olisi vain yhdessä paikassa ja raja-asemalla. Hakemus voitaisiin käsitellä heti ja tehdä käännytys jos hakemus on perusteeton. Rajamenettelylakiin kaavaillaan jotain tuon suuntaista muutosta.

      • Anonyymi

        Lumihankeen ja pakkaseen käännyttäisit? Itse olen oikeistolainen fasisti silti täytyy jotain rajaa olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lumihankeen ja pakkaseen käännyttäisit? Itse olen oikeistolainen fasisti silti täytyy jotain rajaa olla.

        Sieltä ne on pakkasesta tänne tullutkin. Ihan oma valinta on tulla tänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lumihankeen ja pakkaseen käännyttäisit? Itse olen oikeistolainen fasisti silti täytyy jotain rajaa olla.

        Kyllä se keli on tasan sama molemmin puolin rajaa. Eli käännytys ympäri samantien.


      • Anonyymi

        Mitä sielä rajavartioita tarvii,jos pontti on tuomoinen.kaikki pääsee Suomeen.vittuun sieltä koiria taluttamasta.on tämä naurettava yhteiskunta,vedotaan kansainvälisiin lakeihin.virossa ja Puolassa pusketaan takaisin ja kaasua naamalle.samanlaisia eu maita ja samat lait.


    • Anonyymi

      Ei muuta kuin tervetuloa Suomeen Meillä otetaan vastaan kyllä täällä rajan lähellä ilomielin noin reippaita ulkoilijoita ! Että ihan Syyriasta asti ja valmiina töitä tekemään ! Hienoa ja rahaakin löytyy omasta takaa , on älykännykät ym . läppärit mukana . Eikä edes sosiaalihuoltoa tarvita kustantamaan asumista ym .. Onkohan meillä oikeilla Suomalaisillakaan kaikilla tarjolla ” lepoa , lämpöä ja ruokaa ??

    • Anonyymi

      Ei huolet paina ei rasitu polla......

      • Anonyymi

        Juodaan Viinaa Tullaan Viisaammiksi Näin.


    • Anonyymi

      Mistä näille rajamiehille palkkaa maksetaan.ei ainakaan rajavalvonnasta.

      • Anonyymi

        Kuinka niin? Hehän ne ylittäjät havaitsivatkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka niin? Hehän ne ylittäjät havaitsivatkin.

        Siihen nyt ei rajavartioita tarvi että havaitsee maahantunkeutujat.se olis sama kuin poliisit saisivat valvoa liikennettä mutta ei saa sakottaa.jätkä ajaa tutkan mukaan 200km/h poliisit vaan havaitsee.ja havanoinista iltalehti kirjoittaa.


    • Anonyymi

      Ja höpön höpö eiköhän ne ole paikalliset asukkaat hälytyksen tehneet !

      • Anonyymi

        "Kaakkois-Suomen rajavartiosto on ottanut kiinni 18 epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla. Henkilöt tavoitettiin rajanylityspaikan pohjoispuolelta torstaina. He ylittivät valtakunnan rajan maastoa pitkin. "Tapahtuma paljastui rajavartioston suorittaman valvonnan tuloksena. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kertoo jatkavansa tapauksen selvittämistä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kaakkois-Suomen rajavartiosto on ottanut kiinni 18 epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla. Henkilöt tavoitettiin rajanylityspaikan pohjoispuolelta torstaina. He ylittivät valtakunnan rajan maastoa pitkin. "Tapahtuma paljastui rajavartioston suorittaman valvonnan tuloksena. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kertoo jatkavansa tapauksen selvittämistä"

        Juu täytyy olla vähän tyhmä jos syyttää tästä rajamiestä. Tokko niistä yksikään näitä tännw tahtoo. Meidän laki on se mikä määrää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu täytyy olla vähän tyhmä jos syyttää tästä rajamiestä. Tokko niistä yksikään näitä tännw tahtoo. Meidän laki on se mikä määrää.

        Täytyy olla TOSI-TOSI-tyhmä jos noudattaa noin tyhmää lakia 🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu täytyy olla vähän tyhmä jos syyttää tästä rajamiestä. Tokko niistä yksikään näitä tännw tahtoo. Meidän laki on se mikä määrää.

        Nykäse pää pois perceestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykäse pää pois perceestä.

        Siunko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siunko?

        Omastasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kaakkois-Suomen rajavartiosto on ottanut kiinni 18 epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla. Henkilöt tavoitettiin rajanylityspaikan pohjoispuolelta torstaina. He ylittivät valtakunnan rajan maastoa pitkin. "Tapahtuma paljastui rajavartioston suorittaman valvonnan tuloksena. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kertoo jatkavansa tapauksen selvittämistä"

        Vitut.paikalliset asukkaat ilmoittivat.iltalehtikin tietää ennen kuin nämä"rajavartijat"


    • Anonyymi

      SPR kantturat saa mustaa kaapelia. Tätä on odotettu.

    • Anonyymi

      Näistä tulee Imatralaisia tulevaisuuden veronmaksajia. Kuulemma muutama lapsikin itäsuomen kouluun. Perhoset liitelee ja linnut visertää.

      • Anonyymi

        Ja Nurmikot Kasvaa Niittyinä Pörriäisten Lisääntymispaikkoina.


    • Anonyymi

      VPK: n pojat ruikuttamaan vettä rajaloukkaajien päälle . Luomu -keino , mutta tehokas talviaikaan 🤣. Hygienia ei ole lähi-idän sandaali-veikkojen ydinosaamista , siksi pesu ja harjaus kuten Teboilin autopesussa 🤣

    • Anonyymi

      Eikö venäläiset tiedä, ei enää tarvitse viisumia? Menee vain raja-aseman jostain sivusta ylitte? Toverit Suomen puolella ottaa teidät avosylin vastaan, kun sanotte vain hakevasanne turvapaikkaa.
      Pitkä raja on jostain reikänen kuin Suomalainen homejuusto.

    • Anonyymi

      Minkä takia nää kotimaiset uliskot, mm se adressinkerääjä, ei puottele samaa polkua itäänpäin??
      Siellähän oltais onnellisia kun saataisiin lisää vapaaehtoisia Ukrainan hyökkäyssotaan.
      Täyshoitoa sekin olisi!!

      • Anonyymi

        Sinne rajan taa vaan ihmeelliseen ja ihanaan Venäjän maahan siellä on kaikki hienosti ja hyvin , ei rehota korruptio ei rikollisuus eivätkä mitkään vääryydet kun vaan muistaa olla samaa mieltä Putskinin kanssa !


    • Anonyymi

      Kuulaa nahkaan jokaiselle rajanylittäjälle. Se on suljettu ja jokainen ylittäjä on eliminoitava.
      On aika vätyksiä nämä rajan vartijat kun porukkaa tulee yli ihan miten haluaa ja nämä kaivelevat vaan neniään eikä tee palkkansa eteen mitään.

      • Anonyymi

        Varmaan ihan hyvä idea jossain villissä lännessä, mut ei toimi oikeusvaltiossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan ihan hyvä idea jossain villissä lännessä, mut ei toimi oikeusvaltiossa.

        Oikeudet koskee kaikkia muita paitsi suomalaisia, meillä on vai velvollisuudet.
        Turvallisessa OMASSA maassa asuminen ei ole ilmeisesti suomalaisten oikeus, tänne voi desantit kävellä vapaasti vaikka "raja on suljettu".

        Pellemaailma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeudet koskee kaikkia muita paitsi suomalaisia, meillä on vai velvollisuudet.
        Turvallisessa OMASSA maassa asuminen ei ole ilmeisesti suomalaisten oikeus, tänne voi desantit kävellä vapaasti vaikka "raja on suljettu".

        Pellemaailma.

        On eri asia tulla tänne rajan yli muuten vaan kuin tulla ja ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa. ”Turvapaikka” on se ratkaiseva sana joka muuttaa kaiken.

        https://migri.fi/turvapaikka-suomesta


    • Anonyymi

      Niin se tässä kovasti ihmetyttää mitä varten he siellä ovat ? Eikö heidän tehtäviin kuulu rajan yli laittomasti tunkeutuvien estäminen ja takaisin käännyttäminen ? On se vaan metkaa että jos Suomesta menisi Venäjälle luvatta niin tuskin olis Lämpöä , Lepoa ja Ruokaa luvassa ? Uskoisin karun vankilan tai lyijymyrkytyksen kohtaavan rajan ylittäjän ! Mutta meillä lämmintä nuudelia ja mehua ? Ei Helvetti !

      • Anonyymi

        Anonyymi
        2024-01-26 21:31:32
        Niin se tässä kovasti ihmetyttää mitä varten he siellä ovat ? Eikö heidän tehtäviin kuulu rajan yli laittomasti tunkeutuvien estäminen ja takaisin käännyttäminen
        -----------------
        Mikäli rajan ylittäjä hakee turvapaikkaa sitä ei saa valitettavasti suorilta käännyttää.
        https://migri.fi/turvapaikka-suomesta
        Rajavartia oli tehtäviensä tasalla ja toimi niinkuin on määrätty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi
        2024-01-26 21:31:32
        Niin se tässä kovasti ihmetyttää mitä varten he siellä ovat ? Eikö heidän tehtäviin kuulu rajan yli laittomasti tunkeutuvien estäminen ja takaisin käännyttäminen
        -----------------
        Mikäli rajan ylittäjä hakee turvapaikkaa sitä ei saa valitettavasti suorilta käännyttää.
        https://migri.fi/turvapaikka-suomesta
        Rajavartia oli tehtäviensä tasalla ja toimi niinkuin on määrätty.

        Miten muualla eu maissa käännytetään takaisin.viro ja Puola esim.mutta ei täälä homomaassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten muualla eu maissa käännytetään takaisin.viro ja Puola esim.mutta ei täälä homomaassa.

        Viro ja Puola rikkovat kansainvälistä lainsäädäntöä. Siinä se ero Suomeen verrattuna.


    • Anonyymi

      Tarkoittaako tää nyt sitä että kun Putskin laittaa joukon miehiä ” sotilaita” tulemaan rajan yli niin heitä ei saa käännyttää ? Ei helvetissä ei muuta kuin osaat sanoa TURVAPAIKKA niin raja ja ovet ovat avoinna ? Ei kai ! Kyllä Myö vaan ollaan hölmöjä !!

    • Anonyymi

      Eikös se pitäisi tehdä niin että se luvaton rajanylittäjä ensin ammutaan niin se ei kerkeä sanoa sitä TURVASANAA turvapaikka niin pääsisimme tästäkin ongelmasta helposti eroon ja loppuisi tuo Suomen kiusaaminen !

      • Anonyymi

        Ai samalla tavalla ammuttaisi kun Berliinin muuri ylittäjät. Suomi ei liene niin raakalaismainen valtio kuin Saksa.


    • Anonyymi

      Rajamenettelylaki on valmisteluvaiheessa vielä mutta, rajamenettelyllä pyritään siihen, että todennäköisesti kielteisen turvapaikkapäätöksen saavat hakijat eivät päätöstä odottaessaan voisi liikkua vapaasti Suomen alueella tai jatkaa matkaa muualle Eurooppaan.

      Jos esimerkiksi Venäjän vastaisella rajalla tai lentokentällä arvioitaisiin, että turvapaikkahakemukselle ei todennäköisesti ole perusteita, se käsiteltäisiin nopeutetusti. Rajamenettelyyn joutuva hakija odottaisi tämän ajan majoituksessa rajan läheisyydessä.

    • Anonyymi

      Eiköhän meidän pitäisi unohtaa tuollaiset Rajalait ei se näytä paljon lakeja noudattavan tuo naapurikaan ! Vai sittenkö meillä vasta herätään kun miehittäjä tallaa katuja pitkin ? Ei helvetissä !

    • Anonyymi

      Ei tää Suomen rajapolitiikka ihan uskottavaa ole. Tänne vaan tallustelee kuka tahansa ilman asiakirjoja. Ja Suomen kansalaisen on nakkikioskillakin todistettava henkilöllisyys. Orpo ottaa näitä tulijoita ja Orpo saa maksaa

    • Anonyymi

      Siksi koska ohisalo ja kukkahatut nostaisivat asiasta kauheen metelin mikäli yksikään juhlapaikanhakija ei pääsisi sisälle lihapatojen ääreen diskorahaa nauttimaan

      • Anonyymi

        Turha Rajamiehiä on syyttää, kyllä ne suurimmat tollot löytyy tuolta eduskunnasta joita me itse sinne äänestämme joitain jopa ilman minkäänlaisia poliittisia näyttöjä kaudesta kauteen.

        Kyllä Rajamiehet tekee jos tnämä eduskuntollot antaa niin sanotusti työkalut käteen.


    • Anonyymi

      Mäentauksessa tänään pidätys?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe