Tekijä ja Duunari Oy:n asiakkaita ja yhteistyökumppaneita epäasiallisen käyttäytymisen kohteina

Anonyymi-ap

Tekijä ja Duunari Oy:n entisiä asiakkaita, tätä aliurakoitsijanaan käyttäneiden yritysten asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on joutunut epäasiallisen käyttäytymisen kohteeksi. Kyseinen yritys on häirinnyt ympäri Etelä-Karjalaa asukkaita ja perheitä työtehtäviensä yhteydessä, sekä töiden loppumisen jälkeen. Eroon pääseminen joissakin tapauksissa on osoittautunut mahdottomaksi.

15

544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oheisessa linkissä on kysymys vastaavasta tapauksesta:

      • Anonyymi

        ”Onko se laillinen peruste urakkasopimuksen irtisanomiseen, jos rakentajien käyttäytyvät epäasiallisesti ja tekevät huolimatonta työtä? Rakentajat eivät tunnusta virheitään ja aukovat päätään niin, että yhteistyö on mahdotonta. Olen häätänyt rakentajat työmaalta, mistä syystä he uhkaavat oikeudella ja vaativat korvauksia ansionmenetyksistä. Väittävät, että sopimuksen saa sanoa irti vain vakavan sopimusrikkomuksen takia.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Onko se laillinen peruste urakkasopimuksen irtisanomiseen, jos rakentajien käyttäytyvät epäasiallisesti ja tekevät huolimatonta työtä? Rakentajat eivät tunnusta virheitään ja aukovat päätään niin, että yhteistyö on mahdotonta. Olen häätänyt rakentajat työmaalta, mistä syystä he uhkaavat oikeudella ja vaativat korvauksia ansionmenetyksistä. Väittävät, että sopimuksen saa sanoa irti vain vakavan sopimusrikkomuksen takia.”

        V: ”Mikäli kyseessä on elinkeinonharjoittajan ja kuluttajan välinen sopimus, jossa elinkeinonharjoittajan suoritusvelvollisuuden sisältönä on rakennuksen rakentaminen tai korjausrakentaminen tai taloudelliselta merkitykseltään huomattava asuinhuoneiston peruskorjaus tai –parannus, sovelletaan sopimussuhteeseen kuluttajansuojalain 9 luvun säännöksiä taloelementtien kaupasta ja rakennusurakasta. Kyseisen luvun 19 §:n 3 momentin mukaan, mikäli on painavia syitä olettaa, että toimeksisaajan suorituksessa myöhemmin on olennainen virhe, tilaajalla on oikeus purkaa sopimus siltä osin kuin se on toimeksisaajan puolelta täyttämättä. Kuten säännöksen sanamuodosta käy ilmi, edellyttää purkuoikeus sekä sitä, että suorituksessa tulisi olemaan olennainen virhe, että sitä, että on painavia syitä olettaa näin tapahtuvan. Purkukynnys on siten korkea. Harkinta täytyy suorittaa jokaisessa yksittäistapauksessa erikseen kokonaisharkintana, eikä antamienne tietojen perusteella ole mahdollista ottaa kantaa siihen, ylittyisikö purkukynnys tapauksessanne. Vastaaja: Nordius/ Varatuomari Tuomo Laaninen Asianajotoimisto Surakka Oy Joensuu”


    • Anonyymi

      Anonyyminä toimiva "duunari" on äskettäin perustanut uuden ketjun maalittaakseen rehellisesti toiminutta yritystä. Vaikka suoraa viittausta ei olekaan, yhteys on asianosaisten tiedossa.

    • Anonyymi

      🤶🤶🤶

    • Anonyymi

      Jos niitä kaltoinkohdeltuja asiakkaita on suuri määrä, niin eikö ne voisi tehdä jonkinsortin koalition? Paljkaisivat Lampis Heken asianajajaksi ja nyhtäisivät yrittäjiltä miljoonakorvaukset.

      • Anonyymi

        JS olisi tuon koalition puheenjohtaja ja ansaitsisi 120% saaduista korvauksista.


    • Anonyymi

      Yhtenä duunarin teemana on lapsen moottoriurheiluharrastuksen halventaminen. Kyseinen duunari on ajanut itsetuhoisen kolarin ja ollut kuolemanpartaalla. Siitä on jäänyt pysyviä vammoja ja seurauksista kärsii nyt viattomat lapset!

      Sen enempää KTM, kuin mikään muukaan merkki ei Suomessa rajoita niiden myyntiä, eikä tarjoa niitä veloituksetta. Niillä on hinta ja maksamalla sen omistus siirtyy. Duunarin sekavassa maailmassa varmasti liian yksinkertaista ja tämän on pitänyt luoda joku sairas mielikuvamaailma itselleen.

      Kerho EI luovuta tietoja jäsenistään, eikä kuljettajistaan. Psykopaatti alkaa sellaisessa tilanteessa vainota jopa rekisteröityä yhdistystä ja perustaa siitä paskaketjun. Usuttaa siinä ihmisiä olemaan menemättä talkoisiin. Sillä ei yksittäisen rivijäsenen kannalta ole juuri mitään merkitystä, mutta halventaa satojen vapaaehtoisten työpanoksen.

      Sairasta, todella sairasta. Miettikää hyvät imatralaiset ketä käytätte ja mihin tällaisten kanssa voi joutua. Psykopaatilla ei ole omatuntoa ja se voi hetkessä vaihtaa puolelta toiselle. Silloin olette kusessa ja syvällä!

    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      😍 K­­u­u­­­m­­a­­t­ ­t­­­y­­­t­ö­­t­ ­­o­­d­o­­­t­­t­­a­v­­­a­­­t­ ­­­s­i­­­n­­­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18296390

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe