Evoluutiosta pari sanaa

Anonyymi-ap

Joillakin näyttää nuo tieteen saavutukset ja arkeologiset löydökset tutkimuksineen olevan hukassa, mutta ei se mitään, paljon on vielä selittämätöntäkin.

Itse asiassa kaikki suurimmat kysymykset ovat vielä auki. Mistä kaikki alkoi, miten kaikki alkoi, miksi kaikki alkoi, miten toimii painovoima, miksi olemme olemassa, miksi meillä on tietoisuus?

Onko meillä jokin tarkoitus vai olemmeko vain useiden sattumien oikku? Monet kuuluisat tiedemiehet arvioivat että sille on 50% mahdollisuus että emme olekaan olemassa. Saatamme olla myös tietokonesimulaatio.

Universumin muoto ja koko on tuntematon, atomin rakenteesta puuttuu osia, materiaa ja antimateriaa pitäisi olla yhtä paljon, mutta silloin ei olisi mitään.

Universumin massasta on hukassa noin 96%, pimeä aine ja pimeä energia ovat vieläkin tuntemattomia. Näemme niiden vaikutuksen mutta emme tiedä mitä ne on.

Kaikki materia koostuu alkuaineiden atomeista ja kaikki materia on tähtipölystä tullutta räjähdejäämää joka on painovoiman ansiosta kertynyt yksiköihin ja monimutkaisten tuntemattomien prosessien kautta myös elämäksi.

Rautakangessa ja kivessä on samoja ainesosasia kuin ihmisessä, mutta rajoitetummin ja eri suhteessa. Ne eivät ole monimutkaisen prosessin tulosta.

Tiede todistaa että kaikki on energiaa. Meidän jokaikisessä atomissa on valtavasti energiaa. Jos ihminen kykenisi valjastamaan yhden prosentin omasta atomienergiastaan niin voisit heittää kuorma-auton kiertoradalle teoreettisesti.

Energia on lämpöä ja lämpö on valoa. Olemme siis sitä kautta valo-olentoja.

Mielellä on myös energiansa. Elävien olentojen mieli / henki ohjaa toimiamme ja fyysistä olemustamme. Ne ovat yhtä. Mieli reagoi kehoon ja keho reagoi mieleen vuorovaikutuksessa.

Jos mieli on rikki, se ei ohjaa kehoa oikein ja viisaasti, jolloin keho alkaa voimaan huonosti ja lähettää siitä reklamaation samaan tapaan mielelle kuin auton vika-anturit ajotietokoneelle.

Silloin se mieli saa kehosta itselleen ongelman, eikä voi enää toimia samalla tavoin kuin ollessaan terveessä kehossa.

Tiede puhuu luonnonvalinnasta, mutta jos virallisesti tiedettä lähdetään tulkitsemaan, niin ollaan ongelmissa, sillä tiedehän ei tunnusta sitä että triljoonista soluista ja atomeista koostuvalla keholla voisi olla muisti, joka siirtyy sukupolvesta toiseen.

Länsimainen lääketiede ei myöskään tunnusta esimerkiksi akupunktiota tieteellisesti toimivaksi metodiksi, vaan luokittelee sen puoskaroinniksi, vaikka miljardit ihmiset ovat siitä saaneet apua.

Kiinalaiset on ymmärtäneet ihmisen olevan energiaolento ja että sitä omaa energiaa voi kehittää ja hallita, jolloin se vaikuttaa mieleenkin tasapainottavasti ja positiivisesti.

Puhutaan Qi tai Chi- energiasta, joka on ihmisen sisäinen energia eli voima. Se asustelee tuossa keskellä rintakehää kehon keskeisimmällä paikalla. Harjaantunut osaa ladata sitä energiaa sinne aluksi metodeilla ja sitten luonnostaan.

Jos energiavirrat on tukossa, koko ihminen voi huonosti ja altistuu kaikenlaisille sairauksille ja vaivoille. Länsimainen lääketiede hoitaa seurauksia eikä syitä, asiaan on kyllä tullut pientä parannusta, kun on alettu ymmärtää kehon ja mielen yhteispeliä.

Urheilutieteessä se on ollut tiedossa jo muinaisista olympialaisista lähtien ja varmaan ennen sitäkin.

Mistä erillään kasvanut kananpoika osaa luonnostaan varoa kanahaukan varjoa? Mistä pieni vauva tietää mikä on pahanmakuista ja mikä hyvänmakuista?

Kuinka tämä kaikki informaatio voi siirtyä niin isästä kuin äidistä jälkikasvulle ja vielä ulkoiset piirteet siihen päälle? Tähtipölykö on saavuttanut tietoisuuden?

Evoluutio on hyvä osoitus siitä kuinka ihmismieli ohjaa lajin kehitystä. Kirjoitustaidon myötä suurelle osalle ihmisistä on kehittynyt ylimääräinen valtimo joka auttaa kättä jaksamaan olemaan pitkään koholla.

Tuo on tapahtunut vain noin 150 vuodessa.

Entäpä vaikka se jos ihminen vaihtaa sukunsa ammatin sotilaasta maanviljelijäksi? Hyvin nopeasti ne salskeat sotilaat kutistuu muutamassa sukupolvessa pieniksi ja soveltuviksi maanviljelykseen, jos koneita ei olisi käytössä.

Mistä ne solut saavat sen informaation siihen muutokseen / evoluutioon?
Se tulee mielestä. Mieli huomaa että tämä muutos on hyväksi, parantaa elämänlaatua, ravinnonsaantia ja hyvinvointia.

Se sama informaatio siirtyy siis soluihin ja myös jälkeläisille. Jälkeläisiin on siis jo valmiiksi sisäänrakennettu ominaisuuksia jotka auttaa heitä selviytymään.

Jos perimä sisältää ikäviä ominaisuuksia tai sellaisia jotka ei ole sinun juttusi, silloin on rikottava kaava ja laitettava kuviot uusiksi. Jos syntymäkylälläsi kaikki on laiskoja tampioita, sinun ei ole pakko olla samanlainen.

Lähdet sieltä veks ja rakennat itse omat kaavasi ja kuviosi, nostat rimaa.

Huipulle pyrkineet ja päässeet vastaavat kun heiltä kysytään miten minustakin tulisi huippu, että 99% ihmisistä ei ole valmis tekemään sitä mitä se vaatii.

On onnenonkijoita ja haaveilijoita, lyhytpinnaisia työnvieroksujia tai ensimmäiseen takapakkiin lopettaneita,

24

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerro hieman lisää Pattayan pojan evoluutiosta. Samalla valotat myös omaasi kehitystä Pattayan pojaksi.

    • Anonyymi

      ..jotka ei usko itseensä ja mahdollisuuksiinsa. He eivät halua sitä tarpeeksi tai vetoavat tekosyihin koska eivät halua tehdä sitä työmäärää joka vaaditaan.

      Harva selfmade- menestyjä on syntynyt kultalusikka suussa geneettisesti täydellisenä ja motivoituneena mestarina. Sellaista ei ole, se oppi tulee niistä vastoinkäymisistä ja haasteista siinä matkan varrella ja niiden voittamisesta.

      Näin rikotaan kaava. Katsokaa Isoa Arskaa, Stallonea tai Eastwoodia, joille naureskeltiin ensimmäinen vuosikymmen että mitä tuo pelle kuvittelee itsestään.
      He ei välittäneet vaan jatkoi kohti päämääräänsä tulla staraksi.

      Samaa arvostusta ei voi antaa niille joiden elämä on ennalta määrätty suvun miljardien turvin, vaan tästäkin on esimerkkejä että kaavan voi rikkoa toiseenkin suuntaan, kun katsoo Niklas Herlinin tarinaa. Hän piut paut välitti suvun miljardeista ja eli tavallisen jätkän elämää.

      Nyt sitten en tarkoittanut että huipulle pitäisi kaikkien pyrkiäkään, vaan sitä että jos jotakin haluaa, se ei tule itsestään vaan sen eteen pitää tehdä ne vaadittavat asiat.
      Halusit sitten uuden fillarin tai kuumatkan.

      Evoluution voi siis rikkoa yksilötasolla ja löytää itsensä eikä vain perimäänsä. Lapsilleen pitää suoda sama mahdollisuus, eikä pakottaa heitä kaavaan. Se on hirviöimäistä toimintaa määrätä ja hallita lapsiensa elämää.

      Heidät pitää päästää pesästään omaan lentoon pikku eväät pussissaan.

      2010

    • Anonyymi

      Bakteerit ovat meidän kaukaisia pikkuserkkuja.

    • Anonyymi

      Miksi aloittaja / kommentoija ei kirjoita sinisillään Herra Helläkoukku tai Hellakoukku?

      • Anonyymi

        Kyrvånsyylå, miksi et kommentoi siniselläsi?


    • Anonyymi

      No hei.

      Täällä kyrvånsyyläsi.

      Minun ihmetystä suuresti aiheuttaa minkälainen ihminen tämä 2010 todellisuudessa on, koska hänen kirjoituksensa heittää niin kertakaikkisesti kärrynpyörää.

      Vaivautuu kirjoittamaan tuollaisia kirjoituksia edustaessaan ryhmää johon kuuluu hänen johdollaan ja alaisenaan tuollaisia henkilöitä kuten sinä joka alati lataat syylånåkemyksiåsi ja sitten muutama muu omalla tavallaan fanittaen, mutta jotka ei koskaan yhdy hänen näkemyksiensä analysointiin ja kommentointiin, eli keskustelua ei koskaan synny hänen tahtomistaan ns. asiallisista aiheista.

      Ei ihminen voi olla henkisesti tasapainossa ja hyvinvoiva, kun kun on vahva tarve tuollaiseen mitä puheena oleva henkilö harjoittaa tällä foorumilla.

      Sama pätee ellei ole sama, näihin sairaspohkeisiin silkkisiin ja yhteen joka aiemmin oli Lerpan Laiffi, ym. Krunikan Viliä jne.

      • Anonyymi

        Voiko ihminen olla henkisesti tasapainossa ja hyvinvoiva jos viettää suomi24 palstalla aikansa 24/7, vuodesta toiseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko ihminen olla henkisesti tasapainossa ja hyvinvoiva jos viettää suomi24 palstalla aikansa 24/7, vuodesta toiseen?

        Vastaus: Ei voi olla.

        Olenkin huomannut usean ihmisen olleen tällä palstalla kommentteineen erittäin lukuisia vuosia ja näinäkin päivinä nostattaa keskusteluja monien vuosien takaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastaus: Ei voi olla.

        Olenkin huomannut usean ihmisen olleen tällä palstalla kommentteineen erittäin lukuisia vuosia ja näinäkin päivinä nostattaa keskusteluja monien vuosien takaa.

        Viettäkö ne aikansa täällä 24/7?


    • Anonyymi

      Jotkut käsittävät äärettömän jotkut eivät. Ääretön ei ala mistään eikä pääty mihinkään se on aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan. Ihminen ajattelee vain alun ja lopun kautta asioita "syntymä ja kuolema". Itselläni ei ole eses tarvetta pohtia miljardien vuosien takaisia tapahtumia johtuivat ne sitten mistä tahansa oli niillä joku tarkoitus tai ei riittää kun elämästä tietää sen oleellisen mihin itse voi vaikuttaa ja ihminen antaa omalle elämälle tarkoituksen tai elää ilman mitään sen kummempaa tarkoitusta elämänsä syntymästä kuolemaan asti. Tavoitteita ihmiset voivat elämässään asettaa tai olla asettamatta olivat ne sitten realistisia tai ei.

      • Anonyymi

        Ääretön on hieman vaikeasti hahmotettava asia, evoluutioteoria ei perustu siihen, maailman kaikkeus kylläkin tosin se on vain tavallista pidempi ajanjakso, pimeä aine ja energia eivät myöskään perustu evoluutioon, millään muotoa, vaan ne perustuvat tähtitieteeseen, evoluutio ja tähtitiede on vain teorioita, ja tieteessä on siitä hyvä ominaisuus, että se korjaa itse itseään, kun havaintoja tulee lisää, myös teoriaa korjataan, raamattu perustuu tuhansia vuosia vanhaan mystiikkaan, eikä ihminen ainakaan sen takia ole pysynyt muuttumaan mihinkään, ihan samalla tavalla käydään pyhiä sotia, kun käytiin tuhansia vuosia sittenkin, sanoo raamattu sitä tai tätä sillä ei ole merkitystä muutakin tuhansia vuosia vanhaan kulttuurievoluutioon, hei silloin vielä kuviteltiin että aurinko kiertää maapalloa, eikä oikein uskottu edes että maapallo olisi pyöreä, tosin kaikissa piireissä ei uskota vieläkään.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ääretön on hieman vaikeasti hahmotettava asia, evoluutioteoria ei perustu siihen, maailman kaikkeus kylläkin tosin se on vain tavallista pidempi ajanjakso, pimeä aine ja energia eivät myöskään perustu evoluutioon, millään muotoa, vaan ne perustuvat tähtitieteeseen, evoluutio ja tähtitiede on vain teorioita, ja tieteessä on siitä hyvä ominaisuus, että se korjaa itse itseään, kun havaintoja tulee lisää, myös teoriaa korjataan, raamattu perustuu tuhansia vuosia vanhaan mystiikkaan, eikä ihminen ainakaan sen takia ole pysynyt muuttumaan mihinkään, ihan samalla tavalla käydään pyhiä sotia, kun käytiin tuhansia vuosia sittenkin, sanoo raamattu sitä tai tätä sillä ei ole merkitystä muutakin tuhansia vuosia vanhaan kulttuurievoluutioon, hei silloin vielä kuviteltiin että aurinko kiertää maapalloa, eikä oikein uskottu edes että maapallo olisi pyöreä, tosin kaikissa piireissä ei uskota vieläkään.
        By NumBall HHN 63v.

        Ääretön on varsin vaikea sisäistää ilman matemaattista koulutusta, ihminen ei pysty ymmärtämään mikä on ääretön, mutta eihän tämä edes ole vaikeaa kun aletaan puhumaan ajasta ja sen suunnasta, tai edes mitä aika on, ollaan korvia myöten kusessa... enkä puhu nyt ajasta filosofisena käsitteenä, vaan puhtaasti fysikaalisena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ääretön on varsin vaikea sisäistää ilman matemaattista koulutusta, ihminen ei pysty ymmärtämään mikä on ääretön, mutta eihän tämä edes ole vaikeaa kun aletaan puhumaan ajasta ja sen suunnasta, tai edes mitä aika on, ollaan korvia myöten kusessa... enkä puhu nyt ajasta filosofisena käsitteenä, vaan puhtaasti fysikaalisena.

        Aikakin on ihmisen määrittelemä suure jonka perusyksikkönä pidetään sekuntia, mutta vaikuttaisi, että kaikki yksiköt on rakennettu planetaaristen ilmiöiden pohjalta, jossa maa kiertää auringon ympäri kerran vuodessa, kuu kiertää maan kerran kuukaudessa eli 12 kertaa vuodessa ja maa pyörähtää akselinsa ympäri kerran vuorokaudessa eli noin 24 tunnissa.

        Määritelmä ei ole 100% tarkka jaottelun suhteen siksi kuukaudet ovat eripituisia ja täytyy huomioida karkausvuosi joka neljäs vuosi. Filosofia pyrkii vain antamaan merkityksiä ja selityksiä näille ilmiöille. Käytännössä ajan suunta on vain yhteen suuntaan eli menneestä tulevaan vaikka ajatusten avulla voi menneitä muistellakin.

        Filosofisesti avaruuden laajenemisen pysähtymistä voisi pitää ajan suunnan muuttumisena, mutta fysikaalisena ilmiönä kyse olisi lähinnä samasta asiasta kuin pullataikinan laajeneminen ja laskeminen ajassa mikä ei ajankulumisen suuntaa muuta yhtään mihinkään, vaikka lähtökohtaan palattaisiinkin.

        Mitä äärettömään tulee niin sen rajaaminen ei ole mahdollista, koska silloin ei olisi kyse enää äärettömyydestä vaan ääreellisestä asiasta. Avaruus ei voisi jatkuvasti laajeta, jos tilaa laajenemiselle ei olisi äärettömästi. Jonkun rajanvetämisen suhteen voi aina esittää kysymyksen mitä sen rajan takana sitten on tai mitä on ei mitään kun mitään absoluuttisen tyhjää ei tunneta edes.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikakin on ihmisen määrittelemä suure jonka perusyksikkönä pidetään sekuntia, mutta vaikuttaisi, että kaikki yksiköt on rakennettu planetaaristen ilmiöiden pohjalta, jossa maa kiertää auringon ympäri kerran vuodessa, kuu kiertää maan kerran kuukaudessa eli 12 kertaa vuodessa ja maa pyörähtää akselinsa ympäri kerran vuorokaudessa eli noin 24 tunnissa.

        Määritelmä ei ole 100% tarkka jaottelun suhteen siksi kuukaudet ovat eripituisia ja täytyy huomioida karkausvuosi joka neljäs vuosi. Filosofia pyrkii vain antamaan merkityksiä ja selityksiä näille ilmiöille. Käytännössä ajan suunta on vain yhteen suuntaan eli menneestä tulevaan vaikka ajatusten avulla voi menneitä muistellakin.

        Filosofisesti avaruuden laajenemisen pysähtymistä voisi pitää ajan suunnan muuttumisena, mutta fysikaalisena ilmiönä kyse olisi lähinnä samasta asiasta kuin pullataikinan laajeneminen ja laskeminen ajassa mikä ei ajankulumisen suuntaa muuta yhtään mihinkään, vaikka lähtökohtaan palattaisiinkin.

        Mitä äärettömään tulee niin sen rajaaminen ei ole mahdollista, koska silloin ei olisi kyse enää äärettömyydestä vaan ääreellisestä asiasta. Avaruus ei voisi jatkuvasti laajeta, jos tilaa laajenemiselle ei olisi äärettömästi. Jonkun rajanvetämisen suhteen voi aina esittää kysymyksen mitä sen rajan takana sitten on tai mitä on ei mitään kun mitään absoluuttisen tyhjää ei tunneta edes.

        No kun ei ole aika näyttää olevan avaruuden kaarevuuden määrittämä, siis kuluva aika ja sen suunta, mittayksikkö on tietysti ihmisen keksimä, mutta se ole ole kiinteä vaan ajankäsitteen määrää
        liikkuvan kappalleen nopeus ja massa, emme siis tiedä mitä se on. Ettei Asia ole kovin helppo, painovoimaa ei ole, vaan sekin on avaruuden kaarevuus, eli aika on suhteellista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kun ei ole aika näyttää olevan avaruuden kaarevuuden määrittämä, siis kuluva aika ja sen suunta, mittayksikkö on tietysti ihmisen keksimä, mutta se ole ole kiinteä vaan ajankäsitteen määrää
        liikkuvan kappalleen nopeus ja massa, emme siis tiedä mitä se on. Ettei Asia ole kovin helppo, painovoimaa ei ole, vaan sekin on avaruuden kaarevuus, eli aika on suhteellista.

        Tuo suhteellisuus on todennettu jo monenmonta kertaa, kokeella kaksi atomikelloa, toinen maassa toinen raketissa kellot eivät mene samaan tahtiin, vaan nopeuden ja massan noustessa aika hidastuu, mutta eihän se kellojen ero ole kovinkaan suuri, kuten suhteellisuus teoria ennusti.


    • Anonyymi

      Täytyy minunkin todeta, että minunkaan järki ei riitä analysoimaan 2010 evoluutiota. Mukana oli pimeää ainetta 96 % mistä kukaan ei tiedä mitään. 1 % omasta atomi energiasta ja jätkä olisi voimalaitos?

      Mielestään jätkä on siis ollut apina ja mielellä sitten muuttunut ihmiseksi? Mitä jos nyt kuitenkin pysytään siinä apinassa vain ?

      Pakko nyt on kuitenkin kysyä ihan varmuuden vuoksi, että oletko tehnyt Mensan kotitestin.

      • Anonyymi

        Kotitestit on yhtä tyhjän kanssa. Ei ole todistusarvoa kuin omalle itselleen.

        Me mensalaiset emme kehuskele tuloksillamme, koska se korreloi hyvin vähän elämässä onnen ja menestyksen kanssa se älykkyys.

        Päinvastoin älykkäillä on taipumus tuntea surua menneisyyden murheista, koska he käyvät sitä läpi hyvän muistinsa avulla uudestaan ja uudestaan.

        Älykkäät tuntee yksinäisyyttä, koska ovat eri tasolla ja eivät jaksaisi alkaa kaikkea aina selittämään ja perustelemaan. Älykäs arvaa etukäteen mitä tyhmä aikoo sanoa ja siksi sen sanomiset on turhia.

        Parhaita johtajia ovat vain hieman keskivertoa älykkäämmät, mutta parhaat insinöörit ovat kaikki selkeästi älykkäämpiä.

        Sellainen fakta vielä että joku voi olla huippu jollain alalla siksi, että hän on keskittynyt siihen ja antanut sille kaikkensa, mutta se ei tee hänestä huippuälykästä.

        Korkea ÄO näkyy kaikessa nokkeluutena, nopeutena ja etenkin matemaattisena lahjakkuutena joka näkyy kaikessa. Aivan kaikessa. Matematiikka on logiikkaa ja hahmotuskykyä, havaintokykyä. Aivot käy automaattisesti läpi kaavaa ja tekee nopeat johtopäätökset.

        Älykäs ymmärtää huumoria, sarkasmia ja satiiria. Tyhmä ei ymmärrä mitään niistä. Tyhmä ei hoksaa myöskään sananlaskujen sisältöä eikä sanamuunnoksia eikä munasaannoksia.

        Lisäksi on sellainen asia että älykkyyttäkin voi kehittää harjoittamalla aivoja. Einstein käytti elämänsä ajatteluun. Hänen aivonsa on säilötty tieteellisistä syistä.

        Niissä ei ollut muuta poikkeavaa kuin se että hänen aivonsa olivat rihmottuneet poikkeuksellisen paljon joka johtui siitä että niitä aivoja käytettiin paljon.

        Treenaamalla voi normaali ihminen kehittyä todella hyväks vaikka shakissa. llman treenaamista ei voi. Myös motoriset harjoitukset kehittää aivoja.

        Ihminen joka sanoo näin:
        "evoluutio ja tähtitiede on vain teorioita" -Ei tiedä mitään evoluutiosta, tieteestä eikä tähtitieteestä.

        Vahvat tieteelliset teoriat ovat 100% vahvistettuja, kuten evoluutio. Se että sinne tulee peliin palasia lisää väliin löytöjen myötä, ei muuta lineaarista kaavaa evoluutiosta.

        On myös vahvoja valtateorioita, joita kukaan ei ole kyennyt kiistämään. Ne tarkentuu ajan mittaan mutta eipä ole taidettu mitään vahvaa valtateoriaa voit kumota, vaan ainoastaan täsmentää https://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteellinen_teoria

        Tieteellinen teoria ei koskaan lähde väittämään yleisesti hyväksytyksi mitään, mitä ei ole yleisesti tiedemaailmassa hyväksytty ja vertaisarvioitu luotettavasti. Tiede ei toimi satusetien ehdoilla eikä säännöillä.

        Olen oma-aloitteisesti lukenut ja sitäkautta opiskellut tieteitä, historiaa ja pänttään tiedeuutisia ja tykkään visailuista ja tietokilpailuista, joissa testataan muistia ja oppimiskykyä.

        Olen aika hyvä niissä. Ne missä tieto ei riitä, korvaan logiikalla. Armeijassa oli yksi kaveri, pioneeri Törmänen. Älykkäin kaveri mihin olen törmännyt. Teki armeijan palikkatestit 40 minuutissa kun meiltä muilta loppui kahdessa tunnissakin aika kesken.

        Heität Saarisuoltaja niin kamalaa paskaa tuon Tapsasi kanssa tällä palstalla, että ihan siksi minun on pakko oikoa teidän juttujanne, jotka ovat kuin paviaanilauma olisi päästetty kirjastoon lukemaan sana sieltä toinen täältä.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotitestit on yhtä tyhjän kanssa. Ei ole todistusarvoa kuin omalle itselleen.

        Me mensalaiset emme kehuskele tuloksillamme, koska se korreloi hyvin vähän elämässä onnen ja menestyksen kanssa se älykkyys.

        Päinvastoin älykkäillä on taipumus tuntea surua menneisyyden murheista, koska he käyvät sitä läpi hyvän muistinsa avulla uudestaan ja uudestaan.

        Älykkäät tuntee yksinäisyyttä, koska ovat eri tasolla ja eivät jaksaisi alkaa kaikkea aina selittämään ja perustelemaan. Älykäs arvaa etukäteen mitä tyhmä aikoo sanoa ja siksi sen sanomiset on turhia.

        Parhaita johtajia ovat vain hieman keskivertoa älykkäämmät, mutta parhaat insinöörit ovat kaikki selkeästi älykkäämpiä.

        Sellainen fakta vielä että joku voi olla huippu jollain alalla siksi, että hän on keskittynyt siihen ja antanut sille kaikkensa, mutta se ei tee hänestä huippuälykästä.

        Korkea ÄO näkyy kaikessa nokkeluutena, nopeutena ja etenkin matemaattisena lahjakkuutena joka näkyy kaikessa. Aivan kaikessa. Matematiikka on logiikkaa ja hahmotuskykyä, havaintokykyä. Aivot käy automaattisesti läpi kaavaa ja tekee nopeat johtopäätökset.

        Älykäs ymmärtää huumoria, sarkasmia ja satiiria. Tyhmä ei ymmärrä mitään niistä. Tyhmä ei hoksaa myöskään sananlaskujen sisältöä eikä sanamuunnoksia eikä munasaannoksia.

        Lisäksi on sellainen asia että älykkyyttäkin voi kehittää harjoittamalla aivoja. Einstein käytti elämänsä ajatteluun. Hänen aivonsa on säilötty tieteellisistä syistä.

        Niissä ei ollut muuta poikkeavaa kuin se että hänen aivonsa olivat rihmottuneet poikkeuksellisen paljon joka johtui siitä että niitä aivoja käytettiin paljon.

        Treenaamalla voi normaali ihminen kehittyä todella hyväks vaikka shakissa. llman treenaamista ei voi. Myös motoriset harjoitukset kehittää aivoja.

        Ihminen joka sanoo näin:
        "evoluutio ja tähtitiede on vain teorioita" -Ei tiedä mitään evoluutiosta, tieteestä eikä tähtitieteestä.

        Vahvat tieteelliset teoriat ovat 100% vahvistettuja, kuten evoluutio. Se että sinne tulee peliin palasia lisää väliin löytöjen myötä, ei muuta lineaarista kaavaa evoluutiosta.

        On myös vahvoja valtateorioita, joita kukaan ei ole kyennyt kiistämään. Ne tarkentuu ajan mittaan mutta eipä ole taidettu mitään vahvaa valtateoriaa voit kumota, vaan ainoastaan täsmentää https://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteellinen_teoria

        Tieteellinen teoria ei koskaan lähde väittämään yleisesti hyväksytyksi mitään, mitä ei ole yleisesti tiedemaailmassa hyväksytty ja vertaisarvioitu luotettavasti. Tiede ei toimi satusetien ehdoilla eikä säännöillä.

        Olen oma-aloitteisesti lukenut ja sitäkautta opiskellut tieteitä, historiaa ja pänttään tiedeuutisia ja tykkään visailuista ja tietokilpailuista, joissa testataan muistia ja oppimiskykyä.

        Olen aika hyvä niissä. Ne missä tieto ei riitä, korvaan logiikalla. Armeijassa oli yksi kaveri, pioneeri Törmänen. Älykkäin kaveri mihin olen törmännyt. Teki armeijan palikkatestit 40 minuutissa kun meiltä muilta loppui kahdessa tunnissakin aika kesken.

        Heität Saarisuoltaja niin kamalaa paskaa tuon Tapsasi kanssa tällä palstalla, että ihan siksi minun on pakko oikoa teidän juttujanne, jotka ovat kuin paviaanilauma olisi päästetty kirjastoon lukemaan sana sieltä toinen täältä.

        2010

        Jatkan vielä että kaikki evoluutio tähtää selviytymiseen ja kehittymiseen vastaamaan muuttuviin olosuhteisiin ja näin se on mennyt kaikkien lajien osalta.

        Juteltiin farmi-illallisella niitä näitä ja tuli puheeksi kun jotkut väittää ihmisten olevan luonnostaan pahoja, tuhoavat luonnon ja tappavat eläimet sekä toisensa.

        Seniori kylänmies sanoi hampaattomalla suullaan että "ihminen ei ole luonnostaan paha, vaan haluaa vain selviytyä"

        Hän sanoi että "Mene viidakkoon, kaikki eläimet jotka kohtaat siellä haluaa tappaa sinut, syödä sinut tai molempia, jotkut vain siksi että häiritset heidän elämää ja selviytymismahdollisuuksia"

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkan vielä että kaikki evoluutio tähtää selviytymiseen ja kehittymiseen vastaamaan muuttuviin olosuhteisiin ja näin se on mennyt kaikkien lajien osalta.

        Juteltiin farmi-illallisella niitä näitä ja tuli puheeksi kun jotkut väittää ihmisten olevan luonnostaan pahoja, tuhoavat luonnon ja tappavat eläimet sekä toisensa.

        Seniori kylänmies sanoi hampaattomalla suullaan että "ihminen ei ole luonnostaan paha, vaan haluaa vain selviytyä"

        Hän sanoi että "Mene viidakkoon, kaikki eläimet jotka kohtaat siellä haluaa tappaa sinut, syödä sinut tai molempia, jotkut vain siksi että häiritset heidän elämää ja selviytymismahdollisuuksia"

        2010

        Farmi-illallisella, voi hyvänen aika että sulla on sairas pää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Farmi-illallisella, voi hyvänen aika että sulla on sairas pää.

        Kyllähän tiede perustuu teorioihin jotka on joko varmennettu kokeilla tai sitten ei, kuten sanoin tiede korjaa itse itseään kun uusia havaintoja tehdään, raamatussa kaikki on toisin eikä sillä ole mitään muuta merkitystä kuin aikansa kulttuurihistoria, jolloin maailman kuva kokonaisuutena oli hyvin vajavainen... se on sitten toinen kysymys kuinka oikeassa tieteelliset teoriat ovat, oli sitten kyseessä mikä tahansa teoria, on vaikea ottaa kantaa..

        Eräällä tavalla raamattukin on tieteellinen teoria, kun huomioidaan kirjoittamisen ajan kulttuurihistoria, tai ainakin filosofinen maailmankuva, silloin ei tiedetty sen enempää...

        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi

        Evoluutioteoria ei väitä apinan muuttuneen ihmiseksi vaan, että meillä on yhteinen kantaisä josta molemmat ovat kehittyneet mutaation seurauksena. Mutaatioita syntyy jatkuvasti ja vain hyvin pieni osa näistä on ns. elinkelpoisia muutoksia joilla on mahdollisuuksia selviytyä hengissä.

        Atomista saadaan energiaa fissio- tai fuusioreaktorilla joissa energia vapautetaan halkaisemalla atomi tai törmäyttämällä ne toisiinsa ja prosesissa käytetään uraania tai plutoniumia polttoaineena. Olkiluodossa tätä uraaniaoksidia tarvitaan 32 tonnia vuodessa eli sinun atomeista ei kovin kummoista voimalaitosta saisi.

        Mensan testit ei anna pätevyyttä mihinkään ja älykkyyttä kuvaa hyvin sanonta älykäs selviää tilanteesta johon viisas ei koskaan edes joudu, koska tietää siitä seuraavan ongelmia.


    • Anonyymi

      Evoluutio on muovannut dinosaurusten jälkeläisistä monenlaista olentoa, kanoista liskoihin ja lintuihin, jotka taitaa perimältään olla lähimpänä hirmuliskoja.

      Vesimittari lienee Thaimaan yleisin lisko ja voi kasvaa aina kolmimetriseksi saakka.
      Suurin itse näkemäni oli Etelä-Thaimaassa, kaksi metriä ja rapiat. Siinä oli harmaasta poiketen myös vihreän sävyjä.

      Tämä yksilö on saanut kanalan kupeesta lähdöt niin monta kertaa, että miettii nyt kuumeisesti miten päästä apajille https://aijaa.com/UqkVB3

      Älykkäitä olentoja, ymmärtävät oman parhaansa. Kaikki eivät ymmärrä.

      2010

      • Anonyymi

        Mitä taas tulee tähän sinun lahkolaisuuteesi olethan sinä sen ylipappi, joka tapauksessa, sinä olet kehitellyt päässäsi joka ei ole aivan terve, teorian josta muodostat kuvan millainen paikka tämä thaimaa mielestäsi on, se miten oikea se kuvat on on täysin toinen asia, ja vaikka kuinka yritän vakuutella factoilla se on turha, vaikkapa liikenne, laittomat kaatopaikat yms. Vaikka kuinka laitan tilastoa esille kantasi on ja pysyy, tällä on nimikin kognitiivinen dissonanssi, eli sinä ja Tapsukka olette varsin pitkälle samanlaista, hän uskoo vedenpaisumukseen ja sinä siihen että Pattaya on paratiisi, minä en usko kumpaakaan...
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä taas tulee tähän sinun lahkolaisuuteesi olethan sinä sen ylipappi, joka tapauksessa, sinä olet kehitellyt päässäsi joka ei ole aivan terve, teorian josta muodostat kuvan millainen paikka tämä thaimaa mielestäsi on, se miten oikea se kuvat on on täysin toinen asia, ja vaikka kuinka yritän vakuutella factoilla se on turha, vaikkapa liikenne, laittomat kaatopaikat yms. Vaikka kuinka laitan tilastoa esille kantasi on ja pysyy, tällä on nimikin kognitiivinen dissonanssi, eli sinä ja Tapsukka olette varsin pitkälle samanlaista, hän uskoo vedenpaisumukseen ja sinä siihen että Pattaya on paratiisi, minä en usko kumpaakaan...
        By NumBall HHN 63v.

        Tuo dissonanssi on hauska ilmiö, mitä enemmän sinulle yrittää perustella että Pattaya ei ole paratiisi, sen kovemmin uskot siihen että on, jotkut hihhulit kertoivat että maailmanloppu on tulossa, ei tullut mutta edelleenkin tämä lahko luulee että maailman loppu on tulossa... Minusta terve ihminen ei kielellä factaa, vaan muuttaa omaa maailman kuvaansa sen mukaan... Sinä et ole ihan terve, sitten aloitit minua vastaan helvetinmoisen mustamaalaus kampanjan, julkaisit nimeni täällä, joka on ihan perinteistä trollaamista, eikä trollipoju ole koskaan terve.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe