Haluun vaan kuolla

Anonyymi-ap

Mulla on vakava masennus, ahdistaa ja stressaa koko ajan. En pysty olemaan enään edes omassa luokassa kaikkia tunteja. Luokkalaiseni kiusaavat minua. Kaikki mistä tai kenestä välitän kääntää mulle selkänsä tai hylkää. Mulla on liian vahvat tunteet joka vaikeuttaa asiaa huomattavasti. Haluaisin vain olla yksin ja kuolla. Rakas kissani josta välitin ainoana koko maailmassa menehtyi yli 2 vuotta sitten ja silloin suurinpiirtein kaikki alkoi. En enää tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Käyn kuraattorilla puhumassa ja sitä ennen missä lie. En ole hyvä puhumaan ja lähes kaikki mitä vastaan on "En mä tiiä" tai "ihan sama". Vihaan sitä miltä näytän ja millainen olen en voi sietää itseäni. Ja kun jotkut sanovat että ammu itsesi, niin mistä saan aseen jolla sen teen?

13v

12

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi kun olisikin neuvoja antaa. Voin vain toivoa että löydät keinot selvitä. Ehkä joku harrastus, uusi lemmikki, pyydät päästä psykologille.
      Voimia sinulle, olet arvokas.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍒 ­N­y­m­­f­­o­­­m­a­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Ei sinussa ole mitään vikaa. Olit ihana lapsi.katso lapsuuskuvaasi. Se sama ihana lapsi on sinun sisällä edelleen. Rakasta sitä sisäistä lastasi,älä laiminlyö. Kaikki vastoinkäymiset on valittua elämän oppikoulua. Me valitessasi olit varma että niistä selviydyt,et olisi niissä muuten itseäsi haastanut. Kyllä sinä selviät! Sinussa on niin vahvaa ja voimakasta potentiaalia että siinä vaikka vuoret siirtyy.usko itseesi. Usko henkisyyteesi. Et ole mikään sieluton elämässä piipahtaja vaan ikuinen jumalasta lähtevä kipinä. Aivan korvaamattoman arvokas juuri sellisena kuin olet. Näe itsesi arvokkuus. Sillä sitä sinä.olet.
      T kakkis.

      • Anonyymi

        Vahvimmat ja oppimishaluisimmat sielut valitsee haasteelliset tiet. Ei mene siitä mistä aita on matalin. Olet vahva ja rohkea. Arvosta sitä,sillä olet todellakin sen arvoinen. Muiden mutinoista viis. T. Kakkis


    • Anonyymi

      Voi sinua. Sinulla on varmasti raskasta juuri nyt. Mitä jos sen sijaan että mietit itsesi vahingoittamista ja luokassa kärsimistä. Mitä jos vaan jäisit kotiin. Pyydät kuraattorilta pääsyä eri luokkaan, eri ryhmään. Ei ole oikein että joudut kestään tuollaista. Ei sun oikeasti tarvitse kestää.

    • Anonyymi

      Ja älä kuuntele ketään joka sanoo että sun pitäis vahingoittaa itseäsi. Ne on viallisia, et sinä. Niillä on päässä vikaa kun ne sanoo kellekään noin, sinussa Ei ole vikaa älä usko niitä paskiaisia.

    • Anonyymi

      Hei rakas. Kaikki eivät kestä läpi tulvivaa valoa. Kyse on kuitenkin sinun valostasi, joten annathan sen loistaa kirkkaana joka hetki. Olet arvokas ja rakkautesi arvoinen. Olet kaikki etkä yhtään vähempää.
      Viha on tunteena arvokas, jos et muuta keksi, juokse se pois. Kokeile, mistä saat voimaa, takaisin sen kaiken mikä sinussa on ollut ikuisesti.
      Sinulla on tärkeä tehtävä tässä elämässä. Jos näytän sinulle tien, seuraathan itseäsi?
      Rakkaudella, sinä

    • Anonyymi

      Itselleni tuli mieleen, että millaiset välisi vanhempiisi ovat? Onko kuraattorin lisäksi olemassa aikuista, jolle voisit avautua asioistasi? Aikuisten kuuluisi sinut auttaa ahdingostasi pois. Tsemppiä, olin itse myös kiusattu ja jälkeenpäin mietin, että olisi riittänyt että olisi ollut se yksi luotettava aikuinen. Tsemppiä sinulle ❤️

    • Anonyymi

      Tuntuu ettet saa tarpeeksi tukea ja apua jota tarvitset. Ensinnäkin tuo kiusaaminen on asia mikä aikuisten kuuluisi hoitaa kuntoon. Kerro siitä vain niin se on mahdollista saada loppumaan. Sun pitäis saada myös enemmän tukea masennukseen. Nuo ajatukset ovat vakavia. Olisiko joku aikuinen joka voisi sinua auttaa? Luultavasti olisi parasta että toivut ennenkuin edes jatkat opiskelua täysipäiväisesti. Sekä peruskoulu on lyhyt aika. Ennenkuin huomaatkaan se on ohi. Tuskinpa tulet olemaan missään tekemisissä noiden kiusaajien kanssa aikuisena. Sulla on koko elämä edessä. Älä heitä sitä hukkaan muutaman vuoden tähden. ❤️ Piirrä tai kirjoita niitä tunteita ulos jos halua puhua. Sekä puhu vanhemmille uudesta lemmikistä tai olisko mahdollista aloittaa joku harrastus eläinten parissa. Toivon todella että jaksat ja saat sitä apua ja tukea mitä tarvitset. Älä ikinä unohda että olet tärkeä ja ihana sekä kaunis omana itsenäsi. Sinä riität sellaisenaan sanoi kuka mitä tahansa. ❤️

    • Anonyymi

      Uusi kissa, mieluiten samannäköinen tilalle. Sen merkitys on ilmeisesti hyvin tärkeä sinulle. Sen vertauskuvallinen merkitys on tärkeä. Lemmikki on kuin perheenjäsen, mikä antaa osaltaan syyn elää. Se hyöty on molemminpuolinen. On tutkittu että pelkkä lemmikin silittäminen alentaa stressitasoja. Karvaiset lemmikit ehkäisevät myös allergioita. Teini-iässä psyyke kohtaa myllerryksiä. Jos ympärillä on negatiivisia ihmisiä niin viranomaisten on pakko puuttua asiaan jos se haittaa elämääsi, kuten koulukiusaaminen.

    • Anonyymi

      Jokaista joskus masentaa ja ahdistaa. Se on normaalia. Sille ei pidä antaa valtaa, eikä siihen pidä jäädä vellomaan. Pahinta on kaikki "hyvää tarkoittavat" idiootit,, kutrn kuraattorit ja muut vastaavat, joilla ei ole oikeasti mitään kompetenssia auttaa sua, vaan sanovat mitä heidän on koulutuksissa käsketty sulle sanottavan.

      Se masennus ja ahdistus... Sitä kutsuttiin ennen vitutukseksi. Sen voi kääntää voimavaraksi. Se kestää aikansa ja menee pois. Selviät siitä kyllä ja olet senjälkedn ihmisenä entistä vahvempi. Vastoinkäymisiä aina ihmisillä on ja niitä tulee olemaan. Ei kaikille mielenihmeille tarvitse diagnoosia saada, että sillä verukkeella voi käyttäytä miten lystää ja aina vedota siihen, kun jättää asioita tekemättä.

      Suosittelen sinulle entistä tiukempaa sitojtumista työhödi, jota tuossaiässä koulunkäynti sinulle on ja alat harrastamaan liikuntaa sekä kuntoilua, siinä turhat vitutuksen aiheet unohtuu ja ehkä saat lisävoimiakin pistää kiusaajille takaisin.

    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tänne ja saitkin jo paljon hyviä vastauksia! On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Etenkin itsetuhoiset ajatukset kannattaisi ottaaa puheeksi. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmäkeskusteluihin ja ryhmächatteihin osallistuminen voi myös lievittää yksinäisyyttä.

      Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on MIELI Kriisichat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat nuorille on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8690
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2346
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1986
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1734
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      7
      1219
    Aihe