Haluun vaan kuolla

Anonyymi-ap

Mulla on vakava masennus, ahdistaa ja stressaa koko ajan. En pysty olemaan enään edes omassa luokassa kaikkia tunteja. Luokkalaiseni kiusaavat minua. Kaikki mistä tai kenestä välitän kääntää mulle selkänsä tai hylkää. Mulla on liian vahvat tunteet joka vaikeuttaa asiaa huomattavasti. Haluaisin vain olla yksin ja kuolla. Rakas kissani josta välitin ainoana koko maailmassa menehtyi yli 2 vuotta sitten ja silloin suurinpiirtein kaikki alkoi. En enää tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Käyn kuraattorilla puhumassa ja sitä ennen missä lie. En ole hyvä puhumaan ja lähes kaikki mitä vastaan on "En mä tiiä" tai "ihan sama". Vihaan sitä miltä näytän ja millainen olen en voi sietää itseäni. Ja kun jotkut sanovat että ammu itsesi, niin mistä saan aseen jolla sen teen?

13v

12

397

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi kun olisikin neuvoja antaa. Voin vain toivoa että löydät keinot selvitä. Ehkä joku harrastus, uusi lemmikki, pyydät päästä psykologille.
   Voimia sinulle, olet arvokas.

   • Anonyymi

    😋😍😋😍😋😍😋😍😋

    🍒 ­N­y­m­­f­­o­­­m­a­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Ei sinussa ole mitään vikaa. Olit ihana lapsi.katso lapsuuskuvaasi. Se sama ihana lapsi on sinun sisällä edelleen. Rakasta sitä sisäistä lastasi,älä laiminlyö. Kaikki vastoinkäymiset on valittua elämän oppikoulua. Me valitessasi olit varma että niistä selviydyt,et olisi niissä muuten itseäsi haastanut. Kyllä sinä selviät! Sinussa on niin vahvaa ja voimakasta potentiaalia että siinä vaikka vuoret siirtyy.usko itseesi. Usko henkisyyteesi. Et ole mikään sieluton elämässä piipahtaja vaan ikuinen jumalasta lähtevä kipinä. Aivan korvaamattoman arvokas juuri sellisena kuin olet. Näe itsesi arvokkuus. Sillä sitä sinä.olet.
   T kakkis.

   • Anonyymi

    Vahvimmat ja oppimishaluisimmat sielut valitsee haasteelliset tiet. Ei mene siitä mistä aita on matalin. Olet vahva ja rohkea. Arvosta sitä,sillä olet todellakin sen arvoinen. Muiden mutinoista viis. T. Kakkis


  • Anonyymi

   Voi sinua. Sinulla on varmasti raskasta juuri nyt. Mitä jos sen sijaan että mietit itsesi vahingoittamista ja luokassa kärsimistä. Mitä jos vaan jäisit kotiin. Pyydät kuraattorilta pääsyä eri luokkaan, eri ryhmään. Ei ole oikein että joudut kestään tuollaista. Ei sun oikeasti tarvitse kestää.

  • Anonyymi

   Ja älä kuuntele ketään joka sanoo että sun pitäis vahingoittaa itseäsi. Ne on viallisia, et sinä. Niillä on päässä vikaa kun ne sanoo kellekään noin, sinussa Ei ole vikaa älä usko niitä paskiaisia.

  • Anonyymi

   Hei rakas. Kaikki eivät kestä läpi tulvivaa valoa. Kyse on kuitenkin sinun valostasi, joten annathan sen loistaa kirkkaana joka hetki. Olet arvokas ja rakkautesi arvoinen. Olet kaikki etkä yhtään vähempää.
   Viha on tunteena arvokas, jos et muuta keksi, juokse se pois. Kokeile, mistä saat voimaa, takaisin sen kaiken mikä sinussa on ollut ikuisesti.
   Sinulla on tärkeä tehtävä tässä elämässä. Jos näytän sinulle tien, seuraathan itseäsi?
   Rakkaudella, sinä

  • Anonyymi

   Itselleni tuli mieleen, että millaiset välisi vanhempiisi ovat? Onko kuraattorin lisäksi olemassa aikuista, jolle voisit avautua asioistasi? Aikuisten kuuluisi sinut auttaa ahdingostasi pois. Tsemppiä, olin itse myös kiusattu ja jälkeenpäin mietin, että olisi riittänyt että olisi ollut se yksi luotettava aikuinen. Tsemppiä sinulle ❤️

  • Anonyymi

   Tuntuu ettet saa tarpeeksi tukea ja apua jota tarvitset. Ensinnäkin tuo kiusaaminen on asia mikä aikuisten kuuluisi hoitaa kuntoon. Kerro siitä vain niin se on mahdollista saada loppumaan. Sun pitäis saada myös enemmän tukea masennukseen. Nuo ajatukset ovat vakavia. Olisiko joku aikuinen joka voisi sinua auttaa? Luultavasti olisi parasta että toivut ennenkuin edes jatkat opiskelua täysipäiväisesti. Sekä peruskoulu on lyhyt aika. Ennenkuin huomaatkaan se on ohi. Tuskinpa tulet olemaan missään tekemisissä noiden kiusaajien kanssa aikuisena. Sulla on koko elämä edessä. Älä heitä sitä hukkaan muutaman vuoden tähden. ❤️ Piirrä tai kirjoita niitä tunteita ulos jos halua puhua. Sekä puhu vanhemmille uudesta lemmikistä tai olisko mahdollista aloittaa joku harrastus eläinten parissa. Toivon todella että jaksat ja saat sitä apua ja tukea mitä tarvitset. Älä ikinä unohda että olet tärkeä ja ihana sekä kaunis omana itsenäsi. Sinä riität sellaisenaan sanoi kuka mitä tahansa. ❤️

  • Anonyymi

   Uusi kissa, mieluiten samannäköinen tilalle. Sen merkitys on ilmeisesti hyvin tärkeä sinulle. Sen vertauskuvallinen merkitys on tärkeä. Lemmikki on kuin perheenjäsen, mikä antaa osaltaan syyn elää. Se hyöty on molemminpuolinen. On tutkittu että pelkkä lemmikin silittäminen alentaa stressitasoja. Karvaiset lemmikit ehkäisevät myös allergioita. Teini-iässä psyyke kohtaa myllerryksiä. Jos ympärillä on negatiivisia ihmisiä niin viranomaisten on pakko puuttua asiaan jos se haittaa elämääsi, kuten koulukiusaaminen.

  • Anonyymi

   Jokaista joskus masentaa ja ahdistaa. Se on normaalia. Sille ei pidä antaa valtaa, eikä siihen pidä jäädä vellomaan. Pahinta on kaikki "hyvää tarkoittavat" idiootit,, kutrn kuraattorit ja muut vastaavat, joilla ei ole oikeasti mitään kompetenssia auttaa sua, vaan sanovat mitä heidän on koulutuksissa käsketty sulle sanottavan.

   Se masennus ja ahdistus... Sitä kutsuttiin ennen vitutukseksi. Sen voi kääntää voimavaraksi. Se kestää aikansa ja menee pois. Selviät siitä kyllä ja olet senjälkedn ihmisenä entistä vahvempi. Vastoinkäymisiä aina ihmisillä on ja niitä tulee olemaan. Ei kaikille mielenihmeille tarvitse diagnoosia saada, että sillä verukkeella voi käyttäytä miten lystää ja aina vedota siihen, kun jättää asioita tekemättä.

   Suosittelen sinulle entistä tiukempaa sitojtumista työhödi, jota tuossaiässä koulunkäynti sinulle on ja alat harrastamaan liikuntaa sekä kuntoilua, siinä turhat vitutuksen aiheet unohtuu ja ehkä saat lisävoimiakin pistää kiusaajille takaisin.

  • Hei,

   Hyvä, että kirjoitit tänne ja saitkin jo paljon hyviä vastauksia! On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Etenkin itsetuhoiset ajatukset kannattaisi ottaaa puheeksi. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

   - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

   Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmäkeskusteluihin ja ryhmächatteihin osallistuminen voi myös lievittää yksinäisyyttä.

   Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on MIELI Kriisichat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

   https://sekasin247.fi/

   Sekasin-chat nuorille on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

   Ystävällisin terveisin
   MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

   Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
   Maailman menoa
   176
   1329
  2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

   Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
   Maailman menoa
   311
   1050
  3. Jokohan se viimein myöntäisi

   Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
   Ikävä
   144
   1004
  4. RIP Lauri Paavola

   Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
   Maailman menoa
   23
   987
  5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

   Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
   Ikävä
   96
   872
  6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

   Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   848
  7. Tiedätkö näen

   sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
   Ikävä
   59
   835
  8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

   Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
   Maailman menoa
   84
   808
  9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

   Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
   Ikävä
   51
   768
  10. Ehdin aamulla

   ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
   Ikävä
   122
   752
  Aihe