Jokaisen maan velvollisuus on se,

Anonyymi-ap

että omia rajojaan puolustaa tunkeilijoilta. Ei vuosikymmeniä sitten tehdyt lait voi sitä estää!
Siihen on varauduttava, että Suomeen ei vain rajojen yli tule kaikenlaiset rikolliset, jotka tulevat pahassa mielessä.

Ihmettelen joidenkin "oppineiden" puheita, kun muistaa noin 80 vuotta sitten monia uhreja vaatineen sodan ja lopuksi vielä sotakorvaukset!
Sotakorvaukset olisi saanut vastapuoli maksaa, se olisi ollut oikein.

Ei pidä lepsuilla näissä vanhoissa laeissa, ei ne oikeuta Suomeen väkisin tunkeutumista.

61

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtion tehtävä on huolehtia oman kansan ja maan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

      • Anonyymi

        Juuri niin on, siksipä meillä onkin puolustusvoimat, joka viime kädessä maata puolustaa. Tähän maahan on hyökätty ennenkin, eikä se uhka ole hävinnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri niin on, siksipä meillä onkin puolustusvoimat, joka viime kädessä maata puolustaa. Tähän maahan on hyökätty ennenkin, eikä se uhka ole hävinnyt.

        On myös muitakin uhkia, kuin sotilaalliset uhat. Niitäkin vastaan pitää puolustautua.


    • Anonyymi

      Yle oli kammennut aamutv'n lähetykseen Amnestyn Frank Johanssonin ja kootut ihmisoikeus-ja kansainväliset sopimukset noudattamiset.

      Muistan hänen höpinät jo 2016, vaatineen päästämään kaikki tulijat Suomeen Sallassa ja Rajajoosepissa, kun Venäjä lykkäsi porukkaa rajalle.

      • Anonyymi

        Omassa kirjassani oman maan turvallisuus menee ihan kaiken muun edelle.


    • Anonyymi

      No onhan olemassa rajavartiostot sun muuta , tullit pitävät silmällä rajoja myös poliisit kutsutaan jos on jotain epäilyjä vääristä rajan ylityksistä ei kai niitä ole pois otettu mitenkään.merellä on rannikkovartiosto vahtaamassa koko ajan , joten ei kai niitä pois oteta , lenkentillä kovat kontrollit . Ainahan maata on puolustettu monilla eri tavoilla .
      Joten onko joku ottamassa niitä asioita pois .

    • Anonyymi

      Se ei ole suvaitsemattomuutta, jos ei halua maahan muualta satoja, jopa tuhansia ihmisiä yhtäkkiä. Se on itsesuojeluvaistoa ja oikeaa isänmaallisuutta.

    • Anonyymi

      Ylen Merja Ylä-Anttilan johtama rasismilla ratsastava toimitus on päästänyt juutalaisvastaisen rääväsuun mainostamaan
      aamutelevisioon


      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomalainen-blogi-raivostuttaa-ulkomailla-juutalaisvastaista/7f4ff9b8-f2a1-350f-a922-ce0e8f758971

      Amnestyn Suomen johtajan Frank Johanssonin Israel-kriittinen blogikirjoitus kuohuttaa tunteita Israelia myöten. Kansainvälisestikin luetun maltillisen Jerusalem Post -lehden tiistaisessa laajassa artikkelissa israelilaisen NGO Monitor -järjestön johtaja vaatii jopa Johanssonin eroa.

      • Anonyymi

        Ei ole ensimmäinen kerta, kun Amnesty mokaa ja sekoilee. Muistamme kun ymmärsivät Venäjän hyökkäystä Ukrainaan...ja joutuivat pyytelemään anteeksi sitten kommenttiaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi ei ole hakenut EUn rahoitusta kunnollisen aidan rakentamiseen itärajalle? Sehän on EU raja, tottakai EUn pitää auttaa sen rakentamisessa.

    • Anonyymi

      Alotus ON aivan oikeassa,

      kaiken maailman muka asiantuntijat lain vastustajat
      LÄSYTTÄJÄT lässyttää paskaa,

      ovat valtion pettureita tai vihollisia,
      eivät tajua oman maan suojelemisesta hölökkysen pöläystä,

      ja venäjän OLISI pitäny suomelle maksaa korvauksia, eikä yhtää toisinpäin, niin kuin tehtiin,

    • Anonyymi

      Olen lukenut lehdistä, että varsinkin suomenvenäläinen väestönosa on hyvin suivaantunut, etteivät rajat ole heille auki.

      On ihan oikein hallitukselta, että vapaisiin rajanylityksiin on puututtu.

    • Anonyymi

      Kummasti noita vanhoja kommareita tungeksii Ylen lähetyksiin.

    • Anonyymi

      Entä miten tässä aloittajan mielestä tulisi menetellä? Ymmärtääkseni tulijoita ei ihan tuosta vaan haluttaisi ryhtyä ampumaan mutta sekä olisi aloittajan keino?

      • Anonyymi

        Kunnon aita ja vesitykit, se keino on esim. puolalaisilla ollut käytössä, kun Lukashenko aloitti pakolaisten marssituksen rajalle.


      • Anonyymi

        Suomen pitäisi ottaa käyttöön tulijoiden suhteen samanlaiset kuulustelumenetelmät kuin Venäjälläkin on käytössä.
        Saataisiin totuus rajanylittäjien oikeasta tilanteesta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen pitäisi ottaa käyttöön tulijoiden suhteen samanlaiset kuulustelumenetelmät kuin Venäjälläkin on käytössä.
        Saataisiin totuus rajanylittäjien oikeasta tilanteesta...

        Ehkä ei sentään, mutta totta on et liika kiltteys on huono asia.


    • Anonyymi

      Suurten massojen mielenliikkeitä ovat hallinneet tämän vuosikymmennen alusta lähtien koronavirus, Ukrainan sota ja Gazan kostonkierre. Kriisit ovat olleet kieltämättä edullisia poliittis-taloudellisille eliiteille niin idässä kuin lännessä, koska niiden ansiosta kansalaiset ovat alkaneet tukemaan itsekkäiden eliittien ajamaa politiikkaa. Kriisitietoisuuteen kiihotetut kansalaiset keskittyvät korkeintaan kahteen suureen mieltä kuohuttavaan kysymykseen kerrallaan, jonka vuoksi ne eivät mediavyörytyksen keskellä kykene näkemään taustalla olevaa suurtaa kuvaa. Tämä näkyy ennen kaikkea vallitsevan politiikan vähäisessä vastustamisessa, koska eliitit niin lännessä, Venäjällä kuin Kiinassakin ovat eri hätätilojen varjolla onnistuneet istuttamaan massoihin näkemyksen, jossa "kriisien ratkaisu" vain hallitsevan luokan haluamalla tavalla on saatu näyttämään kaikkien yhteiseltä asialta.

      Tällaisessa tilanteessa kansakuntia repivät sosiaalis-demografiset kysymykset kuten maahanmuutosta seuraava rasismi ovat jääneet hetkittäisiä moraalipaniikkeja lukuunottamatta huomattavasti vähemmälle mediahuomioille kuin viime vuosikymmenellä. Median lentotilaan ei kerta kaikkiaan mahdu yhdellä kertaa liikaa tavaraa, varsinkin kun länsimaissa kaikki on haluttu saada mukaan yhteiseen rintamaan puolustamaan globaalin valtakerroksen manageroimaa "demokratiaa" itäisiä mörköjä vastaan.

      On silti turha kuvitella, että esimerkiksi suomalaisten rasisteiksi syyttely olisi kadonnut minnekään, vaikka se ei näykään yhtä kroonisena ilmiönä mediassa kuin aiemmin. Koska rasismin todellinen juurisyy eli kansalta kysymättä tuotettu ulkoeurooppalaisten massainvaasio on jatkunut kriisien aikana entistä kiivaampana ja röyhkeämpänä, poliittis-taloudellinen johtomme on alkanut ymmärrettävästi pelätä siitä seuraavaa vastareaktiota. Manageriaalisen luokan silmäätekevien näkökulmasta 2020-luvun kriisit ovat medianäkyvyydellään peittäneet onnistuneesti peruuttamattoman väestömuutoksen, mutta sisimmissään hekin tietävät, että ennen pitkää kasvavat ongelmat eivät jää huomaamatta kenenkään arjessa.

      Siksi kansainvälisiä tahoja mielistelevät lakeijamme ovat aloittaneet uuden hyökkäysoperaation kansalaisiaan vastaan, viimeisimpänä iskuna pääministeri Petteri Orpon tällä viikolla (18.3.2024) isännöimä pyöreän pöydän keskustelu yhdenvertaisuudesta ja syrjimättömyydestä. Kun katsoo Ylen uutisjutussa Orpo järjesti keskustelun viime kesän rasismikeskustelun jälkimainingeissa – heidät kutsuttiin mukaan esitettyä osallistujalistaa, siinä mainitut tahot ovat pelkästään niitä, jotka näkevät rasismin ainoastaan suomalaisten ongelmana. Toisin sanoen poliittiis-taloudellisen eliitiin masinoiman valtavan muukalaisinvaasion vastuuttomat seuraukset käännetäänkin kansalaisten syyksi, koska valtaosa heistä ei suostu hyväksymään eliitin ja sitä lypsävien "kansalaisjärjestöjen" valtiopetosta!

      Pyöreän pöydän keskustelun teemaksi oli otettu kokoomuslaisen sopivasti työelämän kysymykset, ennen kaikkea nuorten ulkomaalaisnaisten asema työmarkkinoilla. Uutisjuttuun haastateltu valtioneuvoston kanslian johtava asiantuntija Katriina Nousiainen sanoo, ettei osallistujalistalla ole seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustusta:

      – Se johtuu siitä, että meillä on painotuksena enemmänkin rasismi, ja nimenomaan ulkomaalaistaustaisten ja etnisten vähemmistöjen kokema syrjintä ja rasismi työelämässä, Nousiainen sanoo.
      Hallituksen asiantuntijoiden lähtökohtana ei ole pohtia valtaenemmistönä olevien suomalaisten kurjistuvaa asemaa, mikä johtuu pitkälti työmarkkinoille tuodusta kilpailevasta vieraasta halpatyövoimasta, vaan etsiä uusia keinoja joilla parannetaan entisestään tulijoiden asemaa. Väestöllisessä nollasummapelissä häviäjäpuolella ovat suomalaiset, koska poliittis-taloudellinen eliitti ei ole nähnyt vuosikausiin suomalaisilla mitään itseisarvoa kansakunnan perustana.

      Orpon lastenkutsujen ajankohta ei ollut sattumaa, sillä viime maanantaina alkoi sopivasti Suomen Punaisen Ristin vetämä perinteinen Rasismin vastainen viikko. Suomalaisten säilymiseen piittaamattomasti suhtautuvan SPR:n kampanja ei aikaisempien vuosien tapaan keskity arkipäivän rasismiin, vaan nyt sen huomio on "rakenteellisessa rasismissa". Linjan muutoksen ymmärtää, sillä käytännössä arkipäivän brutaali rasismi näyttäytyy kansalaisille enimmäkseen ulkomaalaisnuorten tekeminä ryöstöinä ja väkivallantekoina kantaväestöä kohtaan. Sen sijaan tärkeäksi puheenaiheeksi nostetulla "rakenteellisella rasismilla" valmistellaan suomalaisten alamaisten sopeutumista kolmannen maailman väestötsunamiin, jota globalistipoliitikot ja ennen kaikkea keskuspankkiirit ovat ajaneet läpi väkisin viime vuosikymmeninä.

      • Anonyymi

        Globaalin eliitin yhtenä tiedottajana toimiva New York Timesin kolumnisti ja taloustieteilijä Paul Krugman sanoo vuoden 2019 haastattelussaan kiertelemättä, ettei yhtenäisillä valkoisilla kansakunnilla saa ja voi olla tulevaisuutta. Maamme poliitikot ja talousjohtajat ovat nähtävästi kuunnelleet tarkkaan tätä hevoskuiskaajaa, koska juuri 2020-luvulla maahanmuutto Suomeen on edennyt mittaluokkaan, jota voisi kutsua väestönvaihdoksi.

        Tällä hetkellä maassamme asustelee jo puoli miljoonaa ulkomaalaistaustaista henkilöä eli 8 %:ia kokoa väestöstä. Vastaväitteistä huolimatta väestön vaihtuminen on toisiasia silloin kun kantaväestön syntyvyys laskee, väestö ikääntyy ja kuolee samalla kun maahan päästettyjen määrä kasvaa ilman takarajaa. Kantaväestön elintilan valtaaminen näkyy ennen kaikkea suurissa kaupungeissa: Vantaan asukkaista joka neljäs on ulkomaalaistaustainen ja Espoossa joka viides. Aivan lähitulevaisuudessa, kahdenkymmenen vuoden päästä, joka toinen espoolainen on ulkomaalaistaustainen. Ei ihme, valtiojohtomme ja talouselämän vaikuttajamme haluavat kansalaisia harhauttaakseen toistaa valtamedian megafonin kautta SPR:n suomalaisia syyllistävää rasismi-mantraa.

        Tuotetaanpa ulkomaalaisia maahan sitten millä verukkeella tahansa, yhteiskunnan pelikortteja käsissään pitelevien tavoitteet ovat tämän asian osalta jo pitkälti toteutuneet. Kansakunta on saatu riitelemään keskenään, koska enemmistö näkee muukalaisinvaasion kansakunnan säilymisen kohtalonkysymyksenä kun taas abstrakteja ihmisoikeuksia puolustava vähemmistö on asettautunut eliitin puolelle. Tällä tuotetulla ongelmalla riitautettua massaa on valitettavan helppo hallita.

        Ainoa toivo kansakunnan eheytymiselle on äänekkään vähemmistön herääminen todellisuuteen joko kantapään kautta tai poliittisen johdon petoksen paljastumisen seurauksena. Miten tämä toteutuu vai toteutuuko ollenkaan on tulevaisuuden käsissä. Varmaa on vain nykytilanteen väliaikaisuus, jossa ratkaiseva muutos on väistämättä edessä: joko suomalaiset häviävät merkityksettömäksi kansansirpaleeksi tai se nousee uuteen eloon aallonpohjastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Globaalin eliitin yhtenä tiedottajana toimiva New York Timesin kolumnisti ja taloustieteilijä Paul Krugman sanoo vuoden 2019 haastattelussaan kiertelemättä, ettei yhtenäisillä valkoisilla kansakunnilla saa ja voi olla tulevaisuutta. Maamme poliitikot ja talousjohtajat ovat nähtävästi kuunnelleet tarkkaan tätä hevoskuiskaajaa, koska juuri 2020-luvulla maahanmuutto Suomeen on edennyt mittaluokkaan, jota voisi kutsua väestönvaihdoksi.

        Tällä hetkellä maassamme asustelee jo puoli miljoonaa ulkomaalaistaustaista henkilöä eli 8 %:ia kokoa väestöstä. Vastaväitteistä huolimatta väestön vaihtuminen on toisiasia silloin kun kantaväestön syntyvyys laskee, väestö ikääntyy ja kuolee samalla kun maahan päästettyjen määrä kasvaa ilman takarajaa. Kantaväestön elintilan valtaaminen näkyy ennen kaikkea suurissa kaupungeissa: Vantaan asukkaista joka neljäs on ulkomaalaistaustainen ja Espoossa joka viides. Aivan lähitulevaisuudessa, kahdenkymmenen vuoden päästä, joka toinen espoolainen on ulkomaalaistaustainen. Ei ihme, valtiojohtomme ja talouselämän vaikuttajamme haluavat kansalaisia harhauttaakseen toistaa valtamedian megafonin kautta SPR:n suomalaisia syyllistävää rasismi-mantraa.

        Tuotetaanpa ulkomaalaisia maahan sitten millä verukkeella tahansa, yhteiskunnan pelikortteja käsissään pitelevien tavoitteet ovat tämän asian osalta jo pitkälti toteutuneet. Kansakunta on saatu riitelemään keskenään, koska enemmistö näkee muukalaisinvaasion kansakunnan säilymisen kohtalonkysymyksenä kun taas abstrakteja ihmisoikeuksia puolustava vähemmistö on asettautunut eliitin puolelle. Tällä tuotetulla ongelmalla riitautettua massaa on valitettavan helppo hallita.

        Ainoa toivo kansakunnan eheytymiselle on äänekkään vähemmistön herääminen todellisuuteen joko kantapään kautta tai poliittisen johdon petoksen paljastumisen seurauksena. Miten tämä toteutuu vai toteutuuko ollenkaan on tulevaisuuden käsissä. Varmaa on vain nykytilanteen väliaikaisuus, jossa ratkaiseva muutos on väistämättä edessä: joko suomalaiset häviävät merkityksettömäksi kansansirpaleeksi tai se nousee uuteen eloon aallonpohjastaan.

        Kukaan ei jaksa lukea tälläistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei jaksa lukea tälläistä.

        Joo onhan se helpompaa hokea vaan "rasisti,rasisti" ilman ainoatakaan ajatusta asiasta.
        lue,,voisit jopa jotakin ymmärtääkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo onhan se helpompaa hokea vaan "rasisti,rasisti" ilman ainoatakaan ajatusta asiasta.
        lue,,voisit jopa jotakin ymmärtääkin.

        En ole hokenut mitään, totesin vain asian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole hokenut mitään, totesin vain asian.

        Kyllä minä jaksoin lukea,,helposti sujuu lukeminen.


    • Nyt Suomen kirkotkin alkavat määräilemään hallituksen lainsäädäntöä.
      Alkaakohan papitkin lakkoon, jos ei hallitus peruuta aikeitaan uuden maahanmuuttoa rajoittavan lainsäädännön suhteen.
      Siinä sitä tulee kilpailua, ketkä Suomea oikeasti hallitsevat; demokraattisesti valittu parlamentti, ay-liike vai kirkot.
      Mikähän on seuraava ulkoparlamentaarinen taho, joka työntyy bossaamaan hallituksen yli, olisiko eläkeläisten kerho/ompeluseura?

      https://www.youtube.com/watch?v=oG4KcjjasOE

      • Anonyymi

        Maahanmuutosta määrää kuitenkin EU.
        EU on jo käsitellyt ja vahvistanut päätöksen joka jatkossa velvoittaa jäsenmaat vastaanottamaan väestönsä kokoon suhteutettua pakolaisten vastaanottomäärää. EU:n määräys toki sallisi vaikka Suomen hoitaa asia rahalla, eli maksaa vaikka korvausta niin ja niin paljon per vastaanottamatta jäänyt pakolainen jollekin toiselle valtiolle joka sitten ottaa ko. pakolaisryhmän "omansa" lisäksi tietysti. Mutta kun Suomella näyttäisi olevan pikkuisen rahasta tiukkaa jo nyt...
        EU:n vaatimus vaikuttaa järkevältä, ei ole oikein että etelä- Euroopan maat yhteisessä valtioryppäässä ovat liki kokonaan niitä taakankantajia.
        Kun EU- alueelle on tullut ja todennäköisesti jatkossakin tulee, varsinkin kunnon ilmastopakolaisuudenkin päästyä vauhtiin, luokkaa kaksi miljoona tulijaa per vuosi, Suomen osuus heistä tulee olemaan noin 33000 per vuosi.
        Itse asiassa, EU- alueelle on jo tullut noita määriä pakolaisia mutta Suomi on toistaiseksi luistanut ja lusmuillut velvoitteistaan, se ei voi jatkua eikä tule jatkumaan ja asiassa on ihan se ja sama mitä hallituksemme/eduskuntamme säätää ja suhertaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maahanmuutosta määrää kuitenkin EU.
        EU on jo käsitellyt ja vahvistanut päätöksen joka jatkossa velvoittaa jäsenmaat vastaanottamaan väestönsä kokoon suhteutettua pakolaisten vastaanottomäärää. EU:n määräys toki sallisi vaikka Suomen hoitaa asia rahalla, eli maksaa vaikka korvausta niin ja niin paljon per vastaanottamatta jäänyt pakolainen jollekin toiselle valtiolle joka sitten ottaa ko. pakolaisryhmän "omansa" lisäksi tietysti. Mutta kun Suomella näyttäisi olevan pikkuisen rahasta tiukkaa jo nyt...
        EU:n vaatimus vaikuttaa järkevältä, ei ole oikein että etelä- Euroopan maat yhteisessä valtioryppäässä ovat liki kokonaan niitä taakankantajia.
        Kun EU- alueelle on tullut ja todennäköisesti jatkossakin tulee, varsinkin kunnon ilmastopakolaisuudenkin päästyä vauhtiin, luokkaa kaksi miljoona tulijaa per vuosi, Suomen osuus heistä tulee olemaan noin 33000 per vuosi.
        Itse asiassa, EU- alueelle on jo tullut noita määriä pakolaisia mutta Suomi on toistaiseksi luistanut ja lusmuillut velvoitteistaan, se ei voi jatkua eikä tule jatkumaan ja asiassa on ihan se ja sama mitä hallituksemme/eduskuntamme säätää ja suhertaa...

        Kiintiöpakolaisten ottamisen pitäisi kyllä riittää, sitä määrää voisi lisätä hieman, mutta tämä nykyinen turvapaikkapelleily ei saa jatkua. Jopa pres. Niinistö ihmetteli eräässä puheessaan sitä, et maamme rajoille voi kuka tahansa tulla sanomaan yhden sanan, 'asyl', ja sitten kaikki ovat aukeavat.


    • Anonyymi

      Palstalla muka viisaampia, väestön vaihtoa ei tarvita eikä epämieluisia tulijoita, maahanmuuttoa tarvitaan suomen suku on sammumassa.

      • Anonyymi

        Ei ole sammumassa, vaikka vähän väheneekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole sammumassa, vaikka vähän väheneekin.

        Jo 1000 vuodenkin kuluttua voipi olla että useimpien Suomen alueella asuvan perimässä ei ole merkkejä nykyisistä ns. kantasuomalaisista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo 1000 vuodenkin kuluttua voipi olla että useimpien Suomen alueella asuvan perimässä ei ole merkkejä nykyisistä ns. kantasuomalaisista.

        Mihinkä ne geenit muka katoisi? Siellä seassa ne on mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihinkä ne geenit muka katoisi? Siellä seassa ne on mukana.

        Natsismi häviää kun euroopan valkoiset häviävät se on hyvä asia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsismi häviää kun euroopan valkoiset häviävät se on hyvä asia

        Kenties et tiedä afrikkalaisista diktaattoreista? Idi Amin, Bokassa, Robert Mugabe jne. eivät eroa natseista tekosissaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jo 1000 vuodenkin kuluttua voipi olla että useimpien Suomen alueella asuvan perimässä ei ole merkkejä nykyisistä ns. kantasuomalaisista.

        Onkohan silloin ihmistä enää olemassakaan.
        Ihmissuvun geneettinen rappeutuminen etenee sellaista vauhtia, että siihen mennessä ihmisen uskotaan kuolleen jo sukupuuttoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihinkä ne geenit muka katoisi? Siellä seassa ne on mukana.

        Jos Suomeen tulee mies ja nainen Suomen ulkopuolelta, saa Suomen kansalaisuuden ja lisääntyy keskenään, miten heidän suomalaisilla lapsillaan on ns. kantasuomalaisten geeniperimää?
        Ei, heillä ei ole perimässään mitään jälkiä ns. kantasuomalaisuudesta!
        Ja kun em. parin lapset tekevät hekin lapsia mutta ei- kantasuomalaisten kanssa hekin, ei lastenlastenkaan perimässä voi olla ns. kantasuomalaisuudesta mitään jälkeä.
        Jos luit kirjoitukseni, tajusit kai että käytin sanaa "useimpien", siis tarkoitin että pienellä osalla voi edelleen olla myös ns. kantasuomalaisperimää.?
        Etkö tajua että tuohon mennään koska ns. kantasuomalaisten syntyvyys on laskenut jo ainakin 30 vuotta, meikäläisten kuolleisuus on paljon suurempi kuin syntyvyys, tällä menolla ei 1000 vuoden kuluttua voi montaa ns. kantasuomalaista olla olemassa, Suomi kuihtuu ja kuolee kokonaan ennen vuotta noin 3024 ellei tänne tule väkeä muualta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Suomeen tulee mies ja nainen Suomen ulkopuolelta, saa Suomen kansalaisuuden ja lisääntyy keskenään, miten heidän suomalaisilla lapsillaan on ns. kantasuomalaisten geeniperimää?
        Ei, heillä ei ole perimässään mitään jälkiä ns. kantasuomalaisuudesta!
        Ja kun em. parin lapset tekevät hekin lapsia mutta ei- kantasuomalaisten kanssa hekin, ei lastenlastenkaan perimässä voi olla ns. kantasuomalaisuudesta mitään jälkeä.
        Jos luit kirjoitukseni, tajusit kai että käytin sanaa "useimpien", siis tarkoitin että pienellä osalla voi edelleen olla myös ns. kantasuomalaisperimää.?
        Etkö tajua että tuohon mennään koska ns. kantasuomalaisten syntyvyys on laskenut jo ainakin 30 vuotta, meikäläisten kuolleisuus on paljon suurempi kuin syntyvyys, tällä menolla ei 1000 vuoden kuluttua voi montaa ns. kantasuomalaista olla olemassa, Suomi kuihtuu ja kuolee kokonaan ennen vuotta noin 3024 ellei tänne tule väkeä muualta...

        En pidä mahdollisena et muualta tulee Suomeen NIIN paljon väkeä, jotka sitten VAIN keskenään lisääntyisivät, joka sitten aiheuttaisi sen et USEIMPIEN, perimässä ei olisi mitään suomalaista enää. Epätodennäisyyttä tuo ennuste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En pidä mahdollisena et muualta tulee Suomeen NIIN paljon väkeä, jotka sitten VAIN keskenään lisääntyisivät, joka sitten aiheuttaisi sen et USEIMPIEN, perimässä ei olisi mitään suomalaista enää. Epätodennäisyyttä tuo ennuste.

        Jos Suomeen ei tule mielestäsi "niin paljon" väkeä, niin paljonko sitä sitten tulee..?
        Onko sinulla matematiikka hallussa, laskepa sitten että jos ns. kantasuomalaisten syntyvyys vähenee keskimäärin nyt noin 30 vuotta jatkunutta vauhtia, mikä on syntyvyys sanokaamme 300 vuoden kuluttua?
        Kun olet tuon selvittänyt, pyydän selvittämään mikä on tilanne 600 vuoden kuluttua, jatketaan siitä sitten...mutta ensin tuo tilanne vuonna 2324?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Suomeen ei tule mielestäsi "niin paljon" väkeä, niin paljonko sitä sitten tulee..?
        Onko sinulla matematiikka hallussa, laskepa sitten että jos ns. kantasuomalaisten syntyvyys vähenee keskimäärin nyt noin 30 vuotta jatkunutta vauhtia, mikä on syntyvyys sanokaamme 300 vuoden kuluttua?
        Kun olet tuon selvittänyt, pyydän selvittämään mikä on tilanne 600 vuoden kuluttua, jatketaan siitä sitten...mutta ensin tuo tilanne vuonna 2324?

        Ota huomioon ettei se ole mikään kiveen hakattu tosiasia, et me kantasuomalaiset vähenemme jatkuvasti tästä eteenkinpäin, asia voi hyvinkin muuttua, jopa todennäisenä pidän, et muuttuu. Spekulaatioitahan nämä kaikki tietysti vain on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota huomioon ettei se ole mikään kiveen hakattu tosiasia, et me kantasuomalaiset vähenemme jatkuvasti tästä eteenkinpäin, asia voi hyvinkin muuttua, jopa todennäisenä pidän, et muuttuu. Spekulaatioitahan nämä kaikki tietysti vain on.

        Suomi painuu syvään lamaan. taantumassa oltiin jo valmiiksi ja lakkoilu pitää huolen siitä että taantuma muuttuu lamaksi. Eivät ihmiset halua tehdä lapsia taloudellisesti kovin epävarmoina aikoina ja epävarman talouden ajat eivät tällä kertaa ole enää ohimeneviä. Eli lähivuosikymmeninä ns. kantasuomalaisten alhainen syntyvyys on kirkossa kuulutettu ja mitä ihmeitä joku kuvittelee tapahtuvaksi jotta tilanne siitä joskus tulevaisuudessa olennaisesti muuttuisi, etpä osaa yhtään sellaista tekijää kertoa, luulottelu, kuvittelu ja unelmointikaan siinä ei auta...
        Niin, mikä se olikaan se nykymenon mukaisesti laskennallisesti arvioitu tilanne esim. 300 vuoden kuluttua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi painuu syvään lamaan. taantumassa oltiin jo valmiiksi ja lakkoilu pitää huolen siitä että taantuma muuttuu lamaksi. Eivät ihmiset halua tehdä lapsia taloudellisesti kovin epävarmoina aikoina ja epävarman talouden ajat eivät tällä kertaa ole enää ohimeneviä. Eli lähivuosikymmeninä ns. kantasuomalaisten alhainen syntyvyys on kirkossa kuulutettu ja mitä ihmeitä joku kuvittelee tapahtuvaksi jotta tilanne siitä joskus tulevaisuudessa olennaisesti muuttuisi, etpä osaa yhtään sellaista tekijää kertoa, luulottelu, kuvittelu ja unelmointikaan siinä ei auta...
        Niin, mikä se olikaan se nykymenon mukaisesti laskennallisesti arvioitu tilanne esim. 300 vuoden kuluttua?

        Jo seuraava hallitus voi aivan hyvin lapsimyönteisellä politiikalla muuttaa asiat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jo seuraava hallitus voi aivan hyvin lapsimyönteisellä politiikalla muuttaa asiat.

        Mikähän hallitus se suraavana.
        Jos on samankaltainen kuin tätä edellinen hallitus, niin eihän se saanut syntyvyyttä nousuun.
        Aborttien kieltäminen lisäisi syntyvyyttä.


    • Anonyymi

      Oli mukavia aikoja , koululuokassa oli vain pellavapäisiä poikia ja lettipäisiä tyttöjä.

      Käkkäräpäät ilmestyivät, herjuuven vääntöön myöhemmin.

    • Anonyymi

      Tummaihoiset ovat esteettisesti ja fyysisesti ylivertaisia

      • Anonyymi

        Geneettisesti myös ja sekös pellavapellejä ja maitopoikia kismittää.


    • Anonyymi

      Maahanmuuttoon vaikuttaa työvoiman kysyntä, yritykset avaiasemassa, mikä tilanne silloin kun suuri ikäluokka poistunut kuvioista. Seuraavien sukupolvien aikana yhteiskunta toimii eritavalla kehityksen myötä.

      • Anonyymi

        Tälläkin hetkellä on valtavasti työttömiä. Niin kauan kuin on paljon työttömiä, niin työvoimaa ei muualta tarvita.


    • Anonyymi

      Hallittu maahanmuutto on hyvä asia pienessä muodossa, silloin tutkitaan muuttajat tarkkaan, otetaan koulujakäyneitä ja työtä pelkäämättömiä muuttajia.
      Kiintiö pakolaiseia ehkä. Jotka pääsee heti töihin.

      Se on väärin, että tänne tunkeudutaan puoliväkisin vain hyvän elintason ja terveydenhoidon houkuttelemina.
      Jos osaa sanoa yhden sanan asyl, ei se ole mikään avain, että sen jälkeen aukeaa kaikki, sataa mannaa taivaalta.
      Rajaturvallisuus on tärkeä, vanha laki saa laittaa pois ja ajanmukaistaa uusi laki,
      sellaiseksi, että tänne ei kannata yrittää ollenkaan.
      Jotkut vanhat oik.oppineet koettaa muistella sitä vanhaa, mutta eivätkö ymmärrä nykytilannetta!!

      • Anonyymi

        Totta, olemme pieni kansakunta, jo nyt on suuria vaikeuksia hoitaa asioita muuten kuin jatkuvalla valtionlisävelalla, eikä sekään juuri auta.


    • Anonyymi

      Jokaisen länsimaan velvollisuus on sekoittua afrikkalaisten ja arabien kanssa, terv. Suurpääoma ja uuskommunistit

    • Anonyymi

      Kaikki on yhtä rotua, mutta sekoittaminen on hyvä asia. Melkein yhtä hyvä kuin se, että maahanmuutto lisää suomalaisten määrää, mutta muualla se on kolonisaatiota. Monimuotoisuus on rikkaus, mutta kehitysmaissa jostain syystä ei.

    • Anonyymi

      Mikael Jungner
      ·
      "Kantasuomalaisten lukumäärä on jonninjoutava ongelma sekä vuonna 2024 että vuonna 2113."

    • Anonyymi

      Suomeen tulee väkeä väkisin itärajan yli, muualta viranomaisten valvonnassa.

      • Anonyymi

        Ja suurin osa miehiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja suurin osa miehiä

        Suomessa kehitysvamman vaikeustaso määritetään psykologisten älykkyystutkimusten avulla joko lieväksi (ÄO = 50-70), keskivaikeaksi (ÄO = 35-49), vaikeaksi (ÄO = 20-34) tai syväksi (ÄO < 20).

        Somalian keskiverto ÄO on 63-70.


    • Anonyymi

      Kapitalistivaltioiden juoni.
      Sopimus turvapaikan hakemisesta.
      Tarkoitettu alkuaan helpottamaan kommariblokista pakeneven vastaa ottamista länsidemokratioihin.
      Nykyinen tilanne taitaa olla hieman toinen mutta oikeusoppineet eivät tunnu ymmärtävän.
      Jos rajalle tulee kookas, parhaassa iässä oleva hyväkuntoinen mies maastopuvussa ja rinkka selässä pyytämään turvapaikkaa niin siitä vaan hakijaa hyysäämään ja anomusta käsittelemään. Jos tulee hylky niin hakemus uusiksi jos ko. heppu ei ole jo jatkanut matkaa johonkin schengen maahan.
      Voi pyhä pulivari tätä tyhmyyttä!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Myös pres. Stubb kommentoi raja-asiaa; 'emme voi olla vain tumput suorina'.

    • Anonyymi

      Ei ole itsenäisyyttä ilman rajoja. Tottakai pitää rajat olla kontrollissa, ei Suomi saa olla mikään hollitupa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Juuri niin, kauheaa jos jokainen on vain otettava vastaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      459
      3369
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      451
      3277
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      135
      2918
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2242
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2110
    6. 187
      1460
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1367
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1232
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1060
    Aihe