Pattayan rakkaita on koulu kiusatu kouluissa

Anonyymi-ap

Nyt saavat korkojen kanssa...
meitä on n yt isompi porruka.

_____________________________________________________________________________________________

Sinua on siis kiusattu koulussa, ja olet siitä saanut valtavat traumat, pikkuiseen sieluusi, todella valtaisat, kun vielä aikuisenakin ajattelet noin, se on aiheuttanut heikon itsetunnon, kateuden ja katkeruuden elämäsi seuralaiseksi ettei sinusta ole mihinkään koskaan että on sinun omaa syytäsi ett sinua kiusattiin, olisi kannattanut hakea apua, vaikkapa terapiasta.

Minuakin kiusattiin kansakoulussa, koska olin ns. varakkaasta perheestä, tai no kukaan siihen aikaan mitään varakkaita ollut, mutta oli varaa kunnon ruokaan ja kledjuihin, toisin kuin joukolla kiusaajia, eli erotuin massasta, en tappanut kuitenkaan ketään, mutta keräsin ympärilleni hieman suuremman kaveriporukan, kiusaaminen loppui kuin seinään, vuosien tosin yhdellä baarikierroksella eräs tuttuni tuli jutuille, ja kertoi että hänen kaverinsa on kuollut, oman käden kautta, kiusaajia oli kolme, samasta kaupunginosasta, yksi oli tämä itsarin tehnyt joukon pomo, kakkonen alkoholisoitui ja on deekiskellä, kolmas kuoli johonkin syöpään... en pahemmin sattuneesta itseäni vaivannut, karma on tosi bitch.

By NumBall, HHN 63v.
Nyt tämä heppu joka kertoi kaverinsa itsarista, kuoli itse viime vuonna haimasyöpään.
Äitini oli hieman hupsu, hän vaati aina että meillä kakaroilla piti olla koulun juhlissa kunnolla puettu, minulla oli tokalla luokalla puvuntapainen, ja muutenkin olin ns. ylipukeutunut, se aiheutti muissa pennuissa närää... enpä ole sen jälkeen paljon miettinyt mitä päälleni laitan, kauhtunut t-paita sopii hyvin, eipä mene rahaa vaatteisiin, ja inhoan muutenkin niiden ostamista, ja syvästi. Tarinoita miksi minusta tuli minä,..
__________________________________________________________
minä, minääÄÄÄ ja kellohamesenssu ja alushousu föönitukka Tapsukka.

58

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vielä kun harjoittelet täällä suomi24, niin ehkä saat jonkun aloituksen otsikon onnistumaan ilman kirjoitusvirheitä.

      • Anonyymi

        Tjaah... hikibingo vai hikipinko ??


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­N­y­­­m­f­o­­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Valtaosa Pattayan rakkaista on käynyt kiertokoulua ja sitäkin vielä väärään suuntaan, eli vastapäivään. Kolmen kierroksen jälkeen heidät todettiin toivottomiksi tapauksiksi ja heitettiin koulusta ulos..

    • Anonyymi

      Koomisia nämä älyvapaat kehäpäätelmäsi ajatus- ja kirjoitusvirheineen.

      Jos kirjaimellisesti tuota humalassa kirjoitettua sekoiluasi tulkitsee, niin siinä koulu on kiusannut kouluissa "rakkaita" ja sinä jatkat sitten sitä kiusaamista "korkojen kera" koska "teitä" on isompi "porruka".

      Kerron ja muistelen näitä ihan mielelläni. Se on terapeuttista ja auttaa ymmärtämään juurikin syitä ja seurauksia.

      Lahden laitakaupungilla oli pieni rintamamiestaloista koostuva sen aikainen köyhä alue, jossa kaminalämmitteiset talot porakaivoineen ja ulkovessoineen oli varsin vaatimattomia, mutta tavallisia. Ei sen kummempia "meilläpäin" ollut kellään.

      Me asuttiin aivan kaupungin rajalla, eikä meillä ollut koskaan autoa. Fillarit ja mopot oli melkein aina rikki, joten kulkuväline oli jalat ja sukset talvisin.

      Sisko ja veli on sen verran vanhempia ettei heistä ollut minulle kaveriksi, he huitelivat omia menojaan. Käytännössä olin yksin kouluun saakka räkätapit nokassa joko mummolan maatilalla taikka kotipihan alueella.

      Kouluun kun pääsin olin innoissaan kuin ilmapallo. Kerralla 25 kaveria kun aiemmin ei ollut yhtään. Ekana päivänä jo tämän tulevan kiusaajani kanssa valkattiin toisemme kavereiksi.

      Olin koko peruskoulun ajan kaikessa urheilussa suvereeni ykkönen ja jumppamaikkojen suosikki. Pari koulukaveria harrasti painia ja yksi judoa, mutta kukaan heistä ei pärjännyt minulle vaikka en harrastanut vielä mitään.

      Tämä kiusaajakaverini oli tuosta ja yleisestä suosiostani kateellinen ja alkoi siinä kymmenen vanhana pikkuhiljaa manipuloimaan minua ja pyrki tekemään minut naurettavaksi muiden silmissä.

      Puhkoi salaa fillarini kumit jotta jouduin työntämään sen kotiin, keksi minulle pilkkanimiä ja alkoi juoksuttaa minua asioillaan, kiltti kun olin, ajattelin että tämä on marssijärjestys.

      Hän oli perheensä ainoa lapsi ja äitinsä hemmottelema hikibingo, joka mielisteli opettajia ja esitti tunneilla enkeliä. Hän arveli olevansa Elviksen reinkarnaatio ja että hänestä tulee maailmankuulu naisten himoitsema artisti.

      Välitunneilla järjesti minulle tappeluita ja toivoi että saisin turpaani, vaan en saanut.
      Pari vuotta myöhemmin inhosin koko koulua hänen vuokseen ja koulun jälkeen kuitenkin menin käskytettäväkseen koska tuo pikku psykopaatti niin määräsi.

      Isänsä oli aivan huippu tyyppi, reiluuden perikuva. Kun hän näki kerran kuinka tuo psyko poikansa alisti minua, niin hän sanoi minulle "(nimeni)... anna tuolla saatanalle selkään!" Isänsäkin tiesi että pystyn siihen.

      Näin tapahtui. Tinttasin vasen oikean ja siitä lähti kiusaajapoika itkien leuka vinossa juoksemaan jonnekin. Sillä hetkellä muuttui sen kaveruuden dynamiikka.

      Kiusaaminen alkoi hiipua ja tuo kaveri eristäytyi koulussa, eikä hänellä ollut oikeastaan yhtään kaveria. Minun suosio kasvoi ja minusta tuli sellaisen reilun ja reippaan suuren kaveriporukan nokkamies, johon monet tukeutuivat.

      Entinen kiusaaja oli nöyryytetty jo ennen sitä kun aloitimme karaten yhtäaikaa 13 vuotiaana. Kun olimme vyökokeessa, sitä valvomassa oli maailman silloin korkea-arvoisin sensei, Tatsuo Suzuki.

      Vyökokelaita oli noin sata, eri-ikäisiä ja erivärisiä vöitä tavoittelemassa. Suzukilla oli tulkki mukana. Vyökokeiden ja kumiten jälkeen oltiin jumppasalissa kolmessa rivissä.

      Suzuki sanoi että "Paljon on tehty töitä, paljon on vielä tehtävää, hyvää yrittämistä ja hyviä tekniikoita nähty, mutta tekniikoista puuttuu voima. - Vain yksi mies lyö riittävän kovaa" ja pyysi minut rivin eteen.

      Jos lasteni syntymiä ei lasketa, niin siinä oli elämäni kohokohta. Itsetunto nousi sataan prosenttiin samantien ja tiesin että voin vaikka juosta betoniseinän läpi jos vaan niin tahdon.

      Se oli kiusaajakaverilleni viimeinen pisara. Hän lopetti karaten, eristäytyi kaikesta eikä hänellä ollut enää yhtään kaveria. Hänestä tuli täysi reppana. Kirjoitti vielä lukiossa kahdeksan ällää mutta päätyi laitosmieheksi, jossa lienee tänä päivänäkin.

      Ei onnistunut koskaan vakiintumaan, jäi lapsettomaksi ja huseeraa koirien kanssa kenneltouhuissa ja epäilen että todellisuudessa hän on aina ollut ritari ruskeiden reikien.

      En koe katkeruutta, ehkä oli hyvä että hän jarrutti intoani oikeassa kohdassa, sillä olisin ehkä ollut taipuvainen ylilyönteihin loputtoman energiani vuoksi. Mutta selvää on se että tuo on yksi syy impulsiivisuuteeni, mutta ei ollenkaan ainoa syy.

      Minulla on valtava suojeluvietti ja en välitä laisinkaan seurauksista. Jos näen jonkun olevan pulassa, menen aina apuun ja väliin. Olen laittanut öykkäreitä enemmän eläkkeelle kuin kansaneläkelaitos.

      Esimerkkinä entistä sihteeriäni vainosi bodari-exänsä, todella pahasti ja siinä ei virkavallastakaan ollut mitään apua. Se olisi päättynyt todella ikävästi.

      Kun veimme sen hormoonihiiren velipojan kanssa katselemaan Sako-Valmetin piippua sorakuopalle yöllä lapion ja jätesäkin kanssa, niin hänestä tulikin kiva jätkä joka toi sihteerilleni kukkasia seuraavana päivänä ja vannoi ettei hänestä enää koskaan kuulu mitään.

      Väkivalta lopettaa v..lun.

      2010

      • Anonyymi

        Kouluun mennään 6-7 vuotiaan ja olet ollut siihen asti ilman kavereita.

        Sitä kutsutaan kotiolosuhteiksi ja kotikasvatukseksikin, joilla on seuraamuksia ja sinun kohdallasi erittäin vakavat.


      • Anonyymi

        Suzukilla minäkin aloitin, ja varmaan myös lopetan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouluun mennään 6-7 vuotiaan ja olet ollut siihen asti ilman kavereita.

        Sitä kutsutaan kotiolosuhteiksi ja kotikasvatukseksikin, joilla on seuraamuksia ja sinun kohdallasi erittäin vakavat.

        Minun kohdalla siis kotiolosuhteillani oli "erittäin vakavat seuraamukset"?

        Kertoisitko ystävällisesti mitkä ne "erittäin vakavat seuraukset" olivat? Minun näkökulmastani se mikä ei tapa se vahvistaa ja kärsimys tekee inhimilliseksi.

        Siksipä olen aina tarjonnut apua sen tarvitsijoille ja jakanut mahdollisuuksien mukaan varallisuuttani aina.

        Silloin kun minulla oli jengiä töissä, maksoin heille aina parempaa palkkaa kuin muut ja pidin huolta heidän hyvinvoinnistaan, maksoin heidän harrasteet ja he saattoivat kauttani ostaa itselleen auton pätkällä, jos eivät itse saaneet sitä osamaksulla.

        Minä olin Suomessa yrittäjänä ollessani aina se joka maksoi illanvietot ja järjesti vähävaraisemmille naapureille grilliruoat ja juomat. Minulla oli firmassa komeat sauna ja kokoustilat jossa vieteltiin kaikenlaisia iltamia ja niistä en keneltäkään rahaa pyydellyt.

        Oli hetkiä jolloin noihin ei olisi ollut varaa, mutta katsoin että viihtyvyys ja hyvä meininki tuo aina jotakin hyvää takaisinpäin tai vähintään hyvänä mielenä ja karmana. Useat kymmenet duunarini ovat kaipailleet ja sanoneet että olen paras johtaja mitä heillä koskaan on ollut.

        Monet heistä soittelee vieläkin vähintään kuukausittain. Olen aina ollut erittäin mukavan ja reilun miehen maineessa, vaikka itse sanonkin, enkä tee anteliaisuudesta enkä hyväntekeväisyydestä numeroa.

        Thaimaalaiset buddhalaiset on synnynnäisesti tällä linjalla myös. Se jolla on, se antaa ja auttaa niitä joilla ei ole. Olisi helvetin rumaa ja noloa, jos minä alkaisin täällä esim kerätä kolehtia lähtiessäni kauppaan ostamaan lihaa yhteiseen ruoanlaittoon.

        Minulla kun on fyrkkendaalenia kymmenen - kaksikymmentä kertaa enemmän kuin vaimon koko suvulla yhteensä ja lisää tulee jatkuvasti.

        Olen myös perusterve, ei ole mitään lääkitystä eikä diagnoosia mistään. Väärin luutuneet murtumat hieman kiusaa ja hermovamma käsivarressa, mutta ne ei haittaa arkea, niiden kanssa olen oppinut elämään.

        Minulla on viisi tervettä ja fiksua lasta, kaksi erittäin hyvin toimeentulevaa kaunista exää, olen väleissä kaikkien paitsi siskoni kanssa, joka on katkera juoppo ja valehteleva kuppainen horoperseinen pullukka tyhmänaama, jolle minulla ei ole mitään asiaa tässä elämässä enää koskaan.

        Ihmisiltä aina kysytään mitä he katuu elämässään. Minä en kadu mitään. Niin olen toiminut kuin niissä olosuhteissa toimisin edelleen. Pari liiallista kiivastumista jättäisin ehkä vähän vähemmälle, mutta nekin tuotti useimmiten tulosta.

        Yksi rakennusliikkeen omistajan poika oli vastaavana mestarina ja venytti ja venytti lisätuntitöiden kuittaamista sanomalla että hän kuittaa ne kaikki sitten lopuksi.

        Kun sitten lopussa laitoin hänen pöydälleen pinon tuntilappuja, olisiko ollut tuhannen tunnin verran, niin hän ylimielisesti työnsi ne takaisin pöydällä minulle ja sanoi "En ala kuittaamaan noin vanhoja tunteja enää"

        Sekuntia myöhemmin se pöytä oli palasina työmaakopin seinässä. Väri katosi mestarin päästä ja oli nurkassa kuin hiiri kädet naamansa suojana. Ojensin hänelle kynän ja hän konttasi lattialla laitellen nimiään tuntilistoihin, jotka oli pitkin lattiaa.

        Itkuisalla äänellä sanoi lähtiessäni että "sulla on ongelma noiden hermojesi kanssa". Sanoin hänelle että joo voi olla, mutta minulla on myös tuntilapuissa nimikirjoitukset.

        2010

        PS: Nyt voit kertoa että mitkä ne on ne kotiolosuhteitteni "erittäin vakavat seuraamukset"? Itse en tiedä. Sinun kannattaisi ihan vaan keskittyä miettimään sitä mikä kaikki sinulla meni pieleen, että olet tuossa jamassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun kohdalla siis kotiolosuhteillani oli "erittäin vakavat seuraamukset"?

        Kertoisitko ystävällisesti mitkä ne "erittäin vakavat seuraukset" olivat? Minun näkökulmastani se mikä ei tapa se vahvistaa ja kärsimys tekee inhimilliseksi.

        Siksipä olen aina tarjonnut apua sen tarvitsijoille ja jakanut mahdollisuuksien mukaan varallisuuttani aina.

        Silloin kun minulla oli jengiä töissä, maksoin heille aina parempaa palkkaa kuin muut ja pidin huolta heidän hyvinvoinnistaan, maksoin heidän harrasteet ja he saattoivat kauttani ostaa itselleen auton pätkällä, jos eivät itse saaneet sitä osamaksulla.

        Minä olin Suomessa yrittäjänä ollessani aina se joka maksoi illanvietot ja järjesti vähävaraisemmille naapureille grilliruoat ja juomat. Minulla oli firmassa komeat sauna ja kokoustilat jossa vieteltiin kaikenlaisia iltamia ja niistä en keneltäkään rahaa pyydellyt.

        Oli hetkiä jolloin noihin ei olisi ollut varaa, mutta katsoin että viihtyvyys ja hyvä meininki tuo aina jotakin hyvää takaisinpäin tai vähintään hyvänä mielenä ja karmana. Useat kymmenet duunarini ovat kaipailleet ja sanoneet että olen paras johtaja mitä heillä koskaan on ollut.

        Monet heistä soittelee vieläkin vähintään kuukausittain. Olen aina ollut erittäin mukavan ja reilun miehen maineessa, vaikka itse sanonkin, enkä tee anteliaisuudesta enkä hyväntekeväisyydestä numeroa.

        Thaimaalaiset buddhalaiset on synnynnäisesti tällä linjalla myös. Se jolla on, se antaa ja auttaa niitä joilla ei ole. Olisi helvetin rumaa ja noloa, jos minä alkaisin täällä esim kerätä kolehtia lähtiessäni kauppaan ostamaan lihaa yhteiseen ruoanlaittoon.

        Minulla kun on fyrkkendaalenia kymmenen - kaksikymmentä kertaa enemmän kuin vaimon koko suvulla yhteensä ja lisää tulee jatkuvasti.

        Olen myös perusterve, ei ole mitään lääkitystä eikä diagnoosia mistään. Väärin luutuneet murtumat hieman kiusaa ja hermovamma käsivarressa, mutta ne ei haittaa arkea, niiden kanssa olen oppinut elämään.

        Minulla on viisi tervettä ja fiksua lasta, kaksi erittäin hyvin toimeentulevaa kaunista exää, olen väleissä kaikkien paitsi siskoni kanssa, joka on katkera juoppo ja valehteleva kuppainen horoperseinen pullukka tyhmänaama, jolle minulla ei ole mitään asiaa tässä elämässä enää koskaan.

        Ihmisiltä aina kysytään mitä he katuu elämässään. Minä en kadu mitään. Niin olen toiminut kuin niissä olosuhteissa toimisin edelleen. Pari liiallista kiivastumista jättäisin ehkä vähän vähemmälle, mutta nekin tuotti useimmiten tulosta.

        Yksi rakennusliikkeen omistajan poika oli vastaavana mestarina ja venytti ja venytti lisätuntitöiden kuittaamista sanomalla että hän kuittaa ne kaikki sitten lopuksi.

        Kun sitten lopussa laitoin hänen pöydälleen pinon tuntilappuja, olisiko ollut tuhannen tunnin verran, niin hän ylimielisesti työnsi ne takaisin pöydällä minulle ja sanoi "En ala kuittaamaan noin vanhoja tunteja enää"

        Sekuntia myöhemmin se pöytä oli palasina työmaakopin seinässä. Väri katosi mestarin päästä ja oli nurkassa kuin hiiri kädet naamansa suojana. Ojensin hänelle kynän ja hän konttasi lattialla laitellen nimiään tuntilistoihin, jotka oli pitkin lattiaa.

        Itkuisalla äänellä sanoi lähtiessäni että "sulla on ongelma noiden hermojesi kanssa". Sanoin hänelle että joo voi olla, mutta minulla on myös tuntilapuissa nimikirjoitukset.

        2010

        PS: Nyt voit kertoa että mitkä ne on ne kotiolosuhteitteni "erittäin vakavat seuraamukset"? Itse en tiedä. Sinun kannattaisi ihan vaan keskittyä miettimään sitä mikä kaikki sinulla meni pieleen, että olet tuossa jamassa?

        Varo! Kostaja Pasanen assistentteineen tulee isolla porrukalla kimppuun ja saat kaiken korkojen kera takaisin mitä olet tilannut! KHIAI!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun kohdalla siis kotiolosuhteillani oli "erittäin vakavat seuraamukset"?

        Kertoisitko ystävällisesti mitkä ne "erittäin vakavat seuraukset" olivat? Minun näkökulmastani se mikä ei tapa se vahvistaa ja kärsimys tekee inhimilliseksi.

        Siksipä olen aina tarjonnut apua sen tarvitsijoille ja jakanut mahdollisuuksien mukaan varallisuuttani aina.

        Silloin kun minulla oli jengiä töissä, maksoin heille aina parempaa palkkaa kuin muut ja pidin huolta heidän hyvinvoinnistaan, maksoin heidän harrasteet ja he saattoivat kauttani ostaa itselleen auton pätkällä, jos eivät itse saaneet sitä osamaksulla.

        Minä olin Suomessa yrittäjänä ollessani aina se joka maksoi illanvietot ja järjesti vähävaraisemmille naapureille grilliruoat ja juomat. Minulla oli firmassa komeat sauna ja kokoustilat jossa vieteltiin kaikenlaisia iltamia ja niistä en keneltäkään rahaa pyydellyt.

        Oli hetkiä jolloin noihin ei olisi ollut varaa, mutta katsoin että viihtyvyys ja hyvä meininki tuo aina jotakin hyvää takaisinpäin tai vähintään hyvänä mielenä ja karmana. Useat kymmenet duunarini ovat kaipailleet ja sanoneet että olen paras johtaja mitä heillä koskaan on ollut.

        Monet heistä soittelee vieläkin vähintään kuukausittain. Olen aina ollut erittäin mukavan ja reilun miehen maineessa, vaikka itse sanonkin, enkä tee anteliaisuudesta enkä hyväntekeväisyydestä numeroa.

        Thaimaalaiset buddhalaiset on synnynnäisesti tällä linjalla myös. Se jolla on, se antaa ja auttaa niitä joilla ei ole. Olisi helvetin rumaa ja noloa, jos minä alkaisin täällä esim kerätä kolehtia lähtiessäni kauppaan ostamaan lihaa yhteiseen ruoanlaittoon.

        Minulla kun on fyrkkendaalenia kymmenen - kaksikymmentä kertaa enemmän kuin vaimon koko suvulla yhteensä ja lisää tulee jatkuvasti.

        Olen myös perusterve, ei ole mitään lääkitystä eikä diagnoosia mistään. Väärin luutuneet murtumat hieman kiusaa ja hermovamma käsivarressa, mutta ne ei haittaa arkea, niiden kanssa olen oppinut elämään.

        Minulla on viisi tervettä ja fiksua lasta, kaksi erittäin hyvin toimeentulevaa kaunista exää, olen väleissä kaikkien paitsi siskoni kanssa, joka on katkera juoppo ja valehteleva kuppainen horoperseinen pullukka tyhmänaama, jolle minulla ei ole mitään asiaa tässä elämässä enää koskaan.

        Ihmisiltä aina kysytään mitä he katuu elämässään. Minä en kadu mitään. Niin olen toiminut kuin niissä olosuhteissa toimisin edelleen. Pari liiallista kiivastumista jättäisin ehkä vähän vähemmälle, mutta nekin tuotti useimmiten tulosta.

        Yksi rakennusliikkeen omistajan poika oli vastaavana mestarina ja venytti ja venytti lisätuntitöiden kuittaamista sanomalla että hän kuittaa ne kaikki sitten lopuksi.

        Kun sitten lopussa laitoin hänen pöydälleen pinon tuntilappuja, olisiko ollut tuhannen tunnin verran, niin hän ylimielisesti työnsi ne takaisin pöydällä minulle ja sanoi "En ala kuittaamaan noin vanhoja tunteja enää"

        Sekuntia myöhemmin se pöytä oli palasina työmaakopin seinässä. Väri katosi mestarin päästä ja oli nurkassa kuin hiiri kädet naamansa suojana. Ojensin hänelle kynän ja hän konttasi lattialla laitellen nimiään tuntilistoihin, jotka oli pitkin lattiaa.

        Itkuisalla äänellä sanoi lähtiessäni että "sulla on ongelma noiden hermojesi kanssa". Sanoin hänelle että joo voi olla, mutta minulla on myös tuntilapuissa nimikirjoitukset.

        2010

        PS: Nyt voit kertoa että mitkä ne on ne kotiolosuhteitteni "erittäin vakavat seuraamukset"? Itse en tiedä. Sinun kannattaisi ihan vaan keskittyä miettimään sitä mikä kaikki sinulla meni pieleen, että olet tuossa jamassa?

        Viisi lasta, kaksi exää. Kuulostaa kovasti tutulta, ettei olisi vaan ruotsin- ja ranskankielisiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun kohdalla siis kotiolosuhteillani oli "erittäin vakavat seuraamukset"?

        Kertoisitko ystävällisesti mitkä ne "erittäin vakavat seuraukset" olivat? Minun näkökulmastani se mikä ei tapa se vahvistaa ja kärsimys tekee inhimilliseksi.

        Siksipä olen aina tarjonnut apua sen tarvitsijoille ja jakanut mahdollisuuksien mukaan varallisuuttani aina.

        Silloin kun minulla oli jengiä töissä, maksoin heille aina parempaa palkkaa kuin muut ja pidin huolta heidän hyvinvoinnistaan, maksoin heidän harrasteet ja he saattoivat kauttani ostaa itselleen auton pätkällä, jos eivät itse saaneet sitä osamaksulla.

        Minä olin Suomessa yrittäjänä ollessani aina se joka maksoi illanvietot ja järjesti vähävaraisemmille naapureille grilliruoat ja juomat. Minulla oli firmassa komeat sauna ja kokoustilat jossa vieteltiin kaikenlaisia iltamia ja niistä en keneltäkään rahaa pyydellyt.

        Oli hetkiä jolloin noihin ei olisi ollut varaa, mutta katsoin että viihtyvyys ja hyvä meininki tuo aina jotakin hyvää takaisinpäin tai vähintään hyvänä mielenä ja karmana. Useat kymmenet duunarini ovat kaipailleet ja sanoneet että olen paras johtaja mitä heillä koskaan on ollut.

        Monet heistä soittelee vieläkin vähintään kuukausittain. Olen aina ollut erittäin mukavan ja reilun miehen maineessa, vaikka itse sanonkin, enkä tee anteliaisuudesta enkä hyväntekeväisyydestä numeroa.

        Thaimaalaiset buddhalaiset on synnynnäisesti tällä linjalla myös. Se jolla on, se antaa ja auttaa niitä joilla ei ole. Olisi helvetin rumaa ja noloa, jos minä alkaisin täällä esim kerätä kolehtia lähtiessäni kauppaan ostamaan lihaa yhteiseen ruoanlaittoon.

        Minulla kun on fyrkkendaalenia kymmenen - kaksikymmentä kertaa enemmän kuin vaimon koko suvulla yhteensä ja lisää tulee jatkuvasti.

        Olen myös perusterve, ei ole mitään lääkitystä eikä diagnoosia mistään. Väärin luutuneet murtumat hieman kiusaa ja hermovamma käsivarressa, mutta ne ei haittaa arkea, niiden kanssa olen oppinut elämään.

        Minulla on viisi tervettä ja fiksua lasta, kaksi erittäin hyvin toimeentulevaa kaunista exää, olen väleissä kaikkien paitsi siskoni kanssa, joka on katkera juoppo ja valehteleva kuppainen horoperseinen pullukka tyhmänaama, jolle minulla ei ole mitään asiaa tässä elämässä enää koskaan.

        Ihmisiltä aina kysytään mitä he katuu elämässään. Minä en kadu mitään. Niin olen toiminut kuin niissä olosuhteissa toimisin edelleen. Pari liiallista kiivastumista jättäisin ehkä vähän vähemmälle, mutta nekin tuotti useimmiten tulosta.

        Yksi rakennusliikkeen omistajan poika oli vastaavana mestarina ja venytti ja venytti lisätuntitöiden kuittaamista sanomalla että hän kuittaa ne kaikki sitten lopuksi.

        Kun sitten lopussa laitoin hänen pöydälleen pinon tuntilappuja, olisiko ollut tuhannen tunnin verran, niin hän ylimielisesti työnsi ne takaisin pöydällä minulle ja sanoi "En ala kuittaamaan noin vanhoja tunteja enää"

        Sekuntia myöhemmin se pöytä oli palasina työmaakopin seinässä. Väri katosi mestarin päästä ja oli nurkassa kuin hiiri kädet naamansa suojana. Ojensin hänelle kynän ja hän konttasi lattialla laitellen nimiään tuntilistoihin, jotka oli pitkin lattiaa.

        Itkuisalla äänellä sanoi lähtiessäni että "sulla on ongelma noiden hermojesi kanssa". Sanoin hänelle että joo voi olla, mutta minulla on myös tuntilapuissa nimikirjoitukset.

        2010

        PS: Nyt voit kertoa että mitkä ne on ne kotiolosuhteitteni "erittäin vakavat seuraamukset"? Itse en tiedä. Sinun kannattaisi ihan vaan keskittyä miettimään sitä mikä kaikki sinulla meni pieleen, että olet tuossa jamassa?

        Taas on pientä sielua loukattu verisesti, kun tekstiä tulee kuin Reutersin kaukokirjoittimesta, se on huono merkki, olen huolissani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas on pientä sielua loukattu verisesti, kun tekstiä tulee kuin Reutersin kaukokirjoittimesta, se on huono merkki, olen huolissani.

        Yleisteemana minä minä minä minä, uskokaa olen terve ja varakas, en usko vaikka kuinka vakuutat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleisteemana minä minä minä minä, uskokaa olen terve ja varakas, en usko vaikka kuinka vakuutat.

        Uskoisit ny pyydän, olen aina ollut erittäin mukavan ja reilun miehen maineessa ja sekuntia myöhemmin se pöytä oli palasina työmaakopin seinässä, sitte se sanoi mulle, että sulla on ongelma noiden hermojesi kanssa.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suzukilla minäkin aloitin, ja varmaan myös lopetan.

        Mitä tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouluun mennään 6-7 vuotiaan ja olet ollut siihen asti ilman kavereita.

        Sitä kutsutaan kotiolosuhteiksi ja kotikasvatukseksikin, joilla on seuraamuksia ja sinun kohdallasi erittäin vakavat.

        Pallomahasaarta on lapsena laitettu hanuriin, seuraamukset näette täällä.


      • Anonyymi

        "Kun olimme vyökokeessa, sitä valvomassa oli maailman silloin korkea-arvoisin sensei, Tatsuo Suzuki."

        Millä mittapuulla oli maailman korkea-arvoisin sensei?

        Eikös Tatsuo Suzukin tyylisuunta ollut Wadō-ryū, miksi hän valvoi vyökokeita Lahdessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pallomahasaarta on lapsena laitettu hanuriin, seuraamukset näette täällä.

        Kuinka helvetin hullu sinä olet, olet saman päivän syyllistynyt kunnianloukkaukseen, yksityiselämää koskevan tiedon levittämiseen, vielä yksi kuvamuokkaus niin balettisi on tälle päivälle täysi,.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka helvetin hullu sinä olet, olet saman päivän syyllistynyt kunnianloukkaukseen, yksityiselämää koskevan tiedon levittämiseen, vielä yksi kuvamuokkaus niin balettisi on tälle päivälle täysi,.

        Minkä yksityiselämää koskevan tiedon levittämiseen?


    • Anonyymi

      Sinun arviosi meni pieleen, en ole kirjoittanut otsikkoa, mutta sisällön olen pääosin kirjoittanut paitsi avaus, rivit 1 ja 2 sekä viimeinen rivi on lahkolaisen tekeleitä, helvetti kun on kuuma, pitää mennä uimaan.

      • Anonyymi

        Hiessäkö ajattelit uida? Älä puhu paskaa.
        Täytyy vain ihmetellä mitä ihmettä köyhä sairaseläkeläinen tekee Thaimaassa, kun ei raaski käydä suihkussa ja ei ole varaa ilmastointiin? Vai onko siinä paskaisessa töllissä edes ilmastointia? Kaiken lisäksi ainoa harrastuksesi Thaimaassa on valittaa ja itkeä kun on kamala liikenne, on liian kuuma, paikalliset käyvät kimppuun ja vievät kaiken, naiset viekottelee vie rahat ja myrkyttää, valittaa kuinka suomalaiset on köyhiä, etsiä rikosuutisia Pattayalta ja koko Thaimaasta, keksiä tarinoita 50% veroista ja koettaa saada Thaimaassa asuminen kuulostamaan mahdottomalta.

        Kyllä sulta poika parka on lähtenyt loppukin järki niitten opiaattien kanssa joita kiskot selkäkipuun ja elelet sitten taas hetken mikämikä-maassa.


      • Anonyymi

        Nollatoleranssi kiusaamiselle, nollatoleranssi väkivallalle.
        Väkivalta lopettaa vi++uilun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiessäkö ajattelit uida? Älä puhu paskaa.
        Täytyy vain ihmetellä mitä ihmettä köyhä sairaseläkeläinen tekee Thaimaassa, kun ei raaski käydä suihkussa ja ei ole varaa ilmastointiin? Vai onko siinä paskaisessa töllissä edes ilmastointia? Kaiken lisäksi ainoa harrastuksesi Thaimaassa on valittaa ja itkeä kun on kamala liikenne, on liian kuuma, paikalliset käyvät kimppuun ja vievät kaiken, naiset viekottelee vie rahat ja myrkyttää, valittaa kuinka suomalaiset on köyhiä, etsiä rikosuutisia Pattayalta ja koko Thaimaasta, keksiä tarinoita 50% veroista ja koettaa saada Thaimaassa asuminen kuulostamaan mahdottomalta.

        Kyllä sulta poika parka on lähtenyt loppukin järki niitten opiaattien kanssa joita kiskot selkäkipuun ja elelet sitten taas hetken mikämikä-maassa.

        Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma, ja liikenne vitun vaarallista, apteekeista ei saa opioideja, en ole tietoinen thaikkujen myrkyttämisistä, ja jos asut thaimaassa yli 180 vrk vuodessa olet verovelvollinen thaimaahan, siis toiseen kertaan suomen verojen jälkeen, sattuuko taas pikkusielua, kun niin on päässyt köyhyys vaivaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma, ja liikenne vitun vaarallista, apteekeista ei saa opioideja, en ole tietoinen thaikkujen myrkyttämisistä, ja jos asut thaimaassa yli 180 vrk vuodessa olet verovelvollinen thaimaahan, siis toiseen kertaan suomen verojen jälkeen, sattuuko taas pikkusielua, kun niin on päässyt köyhyys vaivaamaan.

        Kuka se surkea biisinikkari oli joka lauloi haaveet kaatuu, pattayan savossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma, ja liikenne vitun vaarallista, apteekeista ei saa opioideja, en ole tietoinen thaikkujen myrkyttämisistä, ja jos asut thaimaassa yli 180 vrk vuodessa olet verovelvollinen thaimaahan, siis toiseen kertaan suomen verojen jälkeen, sattuuko taas pikkusielua, kun niin on päässyt köyhyys vaivaamaan.

        "Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma"
        -Miten niin ei voi mitään? Sinulla siis ei ole ilmastointia? Onpas köyhät olot.

        -Jokainen on varmasti kuullut jo itkuvirtesi liikenteestä, voit jo lopettaa, sillä siitä ei ole mitään hyötyä kellekään. Kaikki tietää että liikenne on vaarallista.

        -Kyllä apteekeista saa opioideja, jos on resepti. Jotkut myy ilmankin.

        -Kukas se myrkkymies täällä palstalla on, jos et sinä? Sinähän sen aloitit kertomalla Pattayalla tulleesi myrkytetyksi Songkranin aikaan.

        -Se veroluonnos jota esiteltiin, on edelleen luonnoksen asteella ja sillä tähdätään siihen ettei Thaimaasta ulkomaille tehtyjä sijoituksia jätetä verottamatta. Se ei tule koskemaan esim suomalaisia eläkkeitä, eikä Suomesta siirrettyjä talletuksia, jotka on tienattu ja ansaittu ja verotettu ennen tätä vuotta.

        Tapu tapu tan.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma"
        -Miten niin ei voi mitään? Sinulla siis ei ole ilmastointia? Onpas köyhät olot.

        -Jokainen on varmasti kuullut jo itkuvirtesi liikenteestä, voit jo lopettaa, sillä siitä ei ole mitään hyötyä kellekään. Kaikki tietää että liikenne on vaarallista.

        -Kyllä apteekeista saa opioideja, jos on resepti. Jotkut myy ilmankin.

        -Kukas se myrkkymies täällä palstalla on, jos et sinä? Sinähän sen aloitit kertomalla Pattayalla tulleesi myrkytetyksi Songkranin aikaan.

        -Se veroluonnos jota esiteltiin, on edelleen luonnoksen asteella ja sillä tähdätään siihen ettei Thaimaasta ulkomaille tehtyjä sijoituksia jätetä verottamatta. Se ei tule koskemaan esim suomalaisia eläkkeitä, eikä Suomesta siirrettyjä talletuksia, jotka on tienattu ja ansaittu ja verotettu ennen tätä vuotta.

        Tapu tapu tan.

        2010

        Totta kai on montakin ilmastointilaitetta, jopa riittävän tehokkaita mutta ei voi enkä halua olla sisällä kokoajan, nyt on helvetin kuuma, koska viikko uuteen satokauteen,

        Liikenne on kaukana itkuvirrestä, se on todella vaarallista, tiedätkö asumme vaimoni kanssa noin 100m päätieltä, katselin parin tunnin leffan netistä, arvaas montako ambulanssia ajoi tuona aikana, tuossa päätiellä.

        Tämä asia tuosta kaksinkertaisesti verotuksesta on juuri kuten olen kertonut laki astui voimaan 1.1.2024 eli siis tämän vuoden alusta, ja jokainen joka asuu thaimaassa yli 180 vrk vuodessa on tänne verovelvollinen, tämä on erittäin selvä asia, kirkas kuin vesi.

        Eli siis kun eläkeyhtiö maksaa eläkkeesi thaimaahan vaikkapa kasikornin, verottaja ottaa silloin omansa asteikko löytyy verottajan sivulta, tosin suomen verohallinto palauttaa sinulle thaimaahan maksamasi verot takaisin, kerran vuodessa veronpalautusten yhteydessä, joten minä maksan yli 50 % verokantaa,

        Hua hinistä kovia kipulääkkeitä saa vain sairaalasta, tiedän kun tarvitsen niitä toisinaan... reseptit eivät edes ole käytössä missään, vaan lääkäri vaan tilaa lääkkeet sairaala-apteekista, ja asiakas maksaa ne, ja saa mukaansa... lisäksi lähes kaikki mielialalääkkeet on sama juttu, kyllä bangkokissa on muutama apteekki josta saa mitä tahansa.

        Oletko tyhmä, ei tietenkään pitäisi maksaa veroa ennen, kuin laki on voimassa... mutta varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa...

        Lisäksi tulet saamaan samat edut, terveyden huollossa, ja sosiaaliturvassa, kuin thaikut kun olet maksanut veroja tänne kolme vuotta, siis lääkärissä käynti maksaa 35 bahtia, ja osa lääkkeitä on ilmaisia.

        Thaimaan taloustilanne ei ole kovin hyvä, verotettavia kohteita pitää saada lisää, tämä johtuu siitä, saattaa olla hyväkin asia, mutta suunnitteilla on myös tietyntyyppinen omaisuus vero, jos nimissäsi oleva omaisuus on arvoltaan yli 10 milj. bahtia, tulee solidaarisuus vero, mutta tämä taitaa olla suunittelu asteella.

        Myrkytyksistä en tiedä mitään, kerran olemme saaneet vaimoni kanssa pattayalta pilaantunutta ruokaa, sekin maccarissa, tosin thaimaassa on syytä olla tarkkana, varsinkin satokauden päättymisen juhlassa, kun vettä lentää joka suunnasta ja se ei ole puhdasta, olen saanut ainakin kolmena kertana pakin sekaisin, immodiumia naamaan...

        Luulenpa että nämä myrkytysjutut ja kaikki skeida on enemmänkin kaltaistesi pattayan lahkolaisten tekemisiä... pelkää riidan haastamista, vittu säälittävää...

        Oletko taas viestitellyt ex-vaimoni kanssa, joka kyllä olikin minun systeri, hullu olet.

        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Resu ei voi mitään täällä on oikeasti kuuma"
        -Miten niin ei voi mitään? Sinulla siis ei ole ilmastointia? Onpas köyhät olot.

        -Jokainen on varmasti kuullut jo itkuvirtesi liikenteestä, voit jo lopettaa, sillä siitä ei ole mitään hyötyä kellekään. Kaikki tietää että liikenne on vaarallista.

        -Kyllä apteekeista saa opioideja, jos on resepti. Jotkut myy ilmankin.

        -Kukas se myrkkymies täällä palstalla on, jos et sinä? Sinähän sen aloitit kertomalla Pattayalla tulleesi myrkytetyksi Songkranin aikaan.

        -Se veroluonnos jota esiteltiin, on edelleen luonnoksen asteella ja sillä tähdätään siihen ettei Thaimaasta ulkomaille tehtyjä sijoituksia jätetä verottamatta. Se ei tule koskemaan esim suomalaisia eläkkeitä, eikä Suomesta siirrettyjä talletuksia, jotka on tienattu ja ansaittu ja verotettu ennen tätä vuotta.

        Tapu tapu tan.

        2010

        Miksi 2010 olit koulukiusattu?
        Kierosilmät, isot korvat, vai vieläkin kun on jäänyt levy päälle, kaikesta kaikki tietoisuus?

        Paha on sun traumasta kun olet ollut kaveriton kouluykääsi asti bestiksen ollen mummus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai on montakin ilmastointilaitetta, jopa riittävän tehokkaita mutta ei voi enkä halua olla sisällä kokoajan, nyt on helvetin kuuma, koska viikko uuteen satokauteen,

        Liikenne on kaukana itkuvirrestä, se on todella vaarallista, tiedätkö asumme vaimoni kanssa noin 100m päätieltä, katselin parin tunnin leffan netistä, arvaas montako ambulanssia ajoi tuona aikana, tuossa päätiellä.

        Tämä asia tuosta kaksinkertaisesti verotuksesta on juuri kuten olen kertonut laki astui voimaan 1.1.2024 eli siis tämän vuoden alusta, ja jokainen joka asuu thaimaassa yli 180 vrk vuodessa on tänne verovelvollinen, tämä on erittäin selvä asia, kirkas kuin vesi.

        Eli siis kun eläkeyhtiö maksaa eläkkeesi thaimaahan vaikkapa kasikornin, verottaja ottaa silloin omansa asteikko löytyy verottajan sivulta, tosin suomen verohallinto palauttaa sinulle thaimaahan maksamasi verot takaisin, kerran vuodessa veronpalautusten yhteydessä, joten minä maksan yli 50 % verokantaa,

        Hua hinistä kovia kipulääkkeitä saa vain sairaalasta, tiedän kun tarvitsen niitä toisinaan... reseptit eivät edes ole käytössä missään, vaan lääkäri vaan tilaa lääkkeet sairaala-apteekista, ja asiakas maksaa ne, ja saa mukaansa... lisäksi lähes kaikki mielialalääkkeet on sama juttu, kyllä bangkokissa on muutama apteekki josta saa mitä tahansa.

        Oletko tyhmä, ei tietenkään pitäisi maksaa veroa ennen, kuin laki on voimassa... mutta varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa...

        Lisäksi tulet saamaan samat edut, terveyden huollossa, ja sosiaaliturvassa, kuin thaikut kun olet maksanut veroja tänne kolme vuotta, siis lääkärissä käynti maksaa 35 bahtia, ja osa lääkkeitä on ilmaisia.

        Thaimaan taloustilanne ei ole kovin hyvä, verotettavia kohteita pitää saada lisää, tämä johtuu siitä, saattaa olla hyväkin asia, mutta suunnitteilla on myös tietyntyyppinen omaisuus vero, jos nimissäsi oleva omaisuus on arvoltaan yli 10 milj. bahtia, tulee solidaarisuus vero, mutta tämä taitaa olla suunittelu asteella.

        Myrkytyksistä en tiedä mitään, kerran olemme saaneet vaimoni kanssa pattayalta pilaantunutta ruokaa, sekin maccarissa, tosin thaimaassa on syytä olla tarkkana, varsinkin satokauden päättymisen juhlassa, kun vettä lentää joka suunnasta ja se ei ole puhdasta, olen saanut ainakin kolmena kertana pakin sekaisin, immodiumia naamaan...

        Luulenpa että nämä myrkytysjutut ja kaikki skeida on enemmänkin kaltaistesi pattayan lahkolaisten tekemisiä... pelkää riidan haastamista, vittu säälittävää...

        Oletko taas viestitellyt ex-vaimoni kanssa, joka kyllä olikin minun systeri, hullu olet.

        By NumBall HHN 63v.

        Tuossa on isoja ongelmia kun tuloista lähtee yli 50 prosenttia täällä on vaikea pärjätä, me suomalaiset saamme kuitenkin veropalautuksissa takaisin puolentoista vuoden päästä, toisin on briteillä he eivät saa mitään heidän verottajalta takaisin eli joutuvat maksamaan kokonaisuutena kaksinkertaisen verotuksen.. eläkkeestään

        Oletko huomannut että pankkiautomaatteihin rakennettaan kovalla vauhdilla, id korttien lukulaitteita, nyt ne vasta on asenteilla, kun nostat visalla rahaa suomen tililtä, sinulla pitää olla se pinkkikortti jossa on lastu, niitäkin on tuloillaan, arvaa mitä tässä valmistellaan, oikein sitä että saavat tietoonsa paljonko olet nostanut, rahaa ja sekin katsotaan sinulle verotettavaksi tuloksi jos olet maassa yli 180 vrk... Silloin on ihan se ja sama nostatko rahasi firman tililtä tai omaltasi, ne voidaan katsoa joka tapauksessa sinulle verotettavaksi tuloksi tänne, voin vakuuttaa että silloin moni palaa kotimaahansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai on montakin ilmastointilaitetta, jopa riittävän tehokkaita mutta ei voi enkä halua olla sisällä kokoajan, nyt on helvetin kuuma, koska viikko uuteen satokauteen,

        Liikenne on kaukana itkuvirrestä, se on todella vaarallista, tiedätkö asumme vaimoni kanssa noin 100m päätieltä, katselin parin tunnin leffan netistä, arvaas montako ambulanssia ajoi tuona aikana, tuossa päätiellä.

        Tämä asia tuosta kaksinkertaisesti verotuksesta on juuri kuten olen kertonut laki astui voimaan 1.1.2024 eli siis tämän vuoden alusta, ja jokainen joka asuu thaimaassa yli 180 vrk vuodessa on tänne verovelvollinen, tämä on erittäin selvä asia, kirkas kuin vesi.

        Eli siis kun eläkeyhtiö maksaa eläkkeesi thaimaahan vaikkapa kasikornin, verottaja ottaa silloin omansa asteikko löytyy verottajan sivulta, tosin suomen verohallinto palauttaa sinulle thaimaahan maksamasi verot takaisin, kerran vuodessa veronpalautusten yhteydessä, joten minä maksan yli 50 % verokantaa,

        Hua hinistä kovia kipulääkkeitä saa vain sairaalasta, tiedän kun tarvitsen niitä toisinaan... reseptit eivät edes ole käytössä missään, vaan lääkäri vaan tilaa lääkkeet sairaala-apteekista, ja asiakas maksaa ne, ja saa mukaansa... lisäksi lähes kaikki mielialalääkkeet on sama juttu, kyllä bangkokissa on muutama apteekki josta saa mitä tahansa.

        Oletko tyhmä, ei tietenkään pitäisi maksaa veroa ennen, kuin laki on voimassa... mutta varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa...

        Lisäksi tulet saamaan samat edut, terveyden huollossa, ja sosiaaliturvassa, kuin thaikut kun olet maksanut veroja tänne kolme vuotta, siis lääkärissä käynti maksaa 35 bahtia, ja osa lääkkeitä on ilmaisia.

        Thaimaan taloustilanne ei ole kovin hyvä, verotettavia kohteita pitää saada lisää, tämä johtuu siitä, saattaa olla hyväkin asia, mutta suunnitteilla on myös tietyntyyppinen omaisuus vero, jos nimissäsi oleva omaisuus on arvoltaan yli 10 milj. bahtia, tulee solidaarisuus vero, mutta tämä taitaa olla suunittelu asteella.

        Myrkytyksistä en tiedä mitään, kerran olemme saaneet vaimoni kanssa pattayalta pilaantunutta ruokaa, sekin maccarissa, tosin thaimaassa on syytä olla tarkkana, varsinkin satokauden päättymisen juhlassa, kun vettä lentää joka suunnasta ja se ei ole puhdasta, olen saanut ainakin kolmena kertana pakin sekaisin, immodiumia naamaan...

        Luulenpa että nämä myrkytysjutut ja kaikki skeida on enemmänkin kaltaistesi pattayan lahkolaisten tekemisiä... pelkää riidan haastamista, vittu säälittävää...

        Oletko taas viestitellyt ex-vaimoni kanssa, joka kyllä olikin minun systeri, hullu olet.

        By NumBall HHN 63v.

        Paskanpuhuja vauhdissa rajun pämppäämisen jälkeen.

        "varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa"

        -No ei varmasti mene kaksoisverolle Suomesta tulevat eläkkeet. Ei koskaan.
        Katsos kun siihen on kaksi syytä. Se että ne eläketulot on tienattu Suomessa jo kauan aikaa sitten ja toiseksi siksi että on sopimus joka estää kaksoisverotuksen.

        Mitään förskottiveroja ei tulla Thaimaahan koskaan maksamaan eikä palauttelemaan. Täysin järjetön ja kuollut ajatus jo luonnoksenakin.

        Suomen verottaja ei tule luopumaan työeläkkeiden verottamisesta, eikä lahjoita niitä verotuloja Thaimaahan. Senkin estää sekä sopimus että se että ne eläkkeet on aiemmin tienattua ansiota jotka luovutetaan eläkeläiselle kuukausittain eläkkeinä.

        Lähes jokainen eläkkeen varassa Thaimaassa asuva farangi muuttaisi välittömästi muualle, jos tuollainen olisi tulossa. Thaimaa sen tasan tarkkaan tietää ja siksi sellaista ei koskaan tule, koska ainoa häviäjä siinä olisi Thaimaa.

        Minua tuo ei myöskään tule koskaan koskemaan. Pystyn helposti todistamaan että tuloni on ansaittu ennen vuotta 2024 ja minulla on jo Thaimaassa rahana sekä kultana 600 000 euroa. Esim auton maksoin juuri kuitenkin Suomen tililtä, ja kukaan ei tule kyselemään siihenkään summaan lisäveroja päälle. Ei koskaan.

        Teen jatkossakin suuret hankinnat Suomen tileiltä, koska haluan tyhjentää ne. Sijoitusasuntoja katselen silloin tällöin, mutta en nyt aktiivisesti. Hinnat kun eivät ole romahtaneet Thaimaassa, vaikka eräs arka paksukeijo Hua Hinista niin väitti.

        Myrkytysjutut on sinun vainoharhojasi. Ehkäpä olet kehittänyt uuden hahmon pääkoppaasi sillekin etkä tiedosta sitä itse. Missäs se "Tapsa" matkustaa tällä hetkellä bussilla?

        Jos Thaimaa haluaisi karkoittaa kaikki rikkaat ulkomaalaiset maasta, sen kannattaisi alkaa keksimään solidaarisuusveroja, jotta sinullekin saataisiin ilmastointi.

        Mutta se olisi lyhyt ilo, sillä rikkaat lähtisi maasta sijoituksineen rahoineen muutamassa viikossa ja Thaimaahan jäisi vain köyhät ja tyhmät ja nehän ne saatana sitten Thaimaan siitä ylös nostaa!? 8)
        https://www.youtube.com/watch?v=tE9KRwSx48U&ab_channel=Elisa

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi 2010 olit koulukiusattu?
        Kierosilmät, isot korvat, vai vieläkin kun on jäänyt levy päälle, kaikesta kaikki tietoisuus?

        Paha on sun traumasta kun olet ollut kaveriton kouluykääsi asti bestiksen ollen mummus.

        Yli-ikäinen koulukiusaaja siellä äänessä lällättämässä kuin vesipäinen nulikka hiekkalaatikolla.

        Meidän elämäntarinoissa on se olennaisin ero siinä että minä olen terve hyväkuntoinen miljonääri, jolla on kaunis nuori vaimo ja terveet lapset, talot autot moottoripyörät uima-altaat ja sijoitusasunnot.

        Sinä olet rutiköyhä vakavasti sairas paksukainen, joka on niin finaalissa että joudut lähtemään Suomeen leikeltäväksi kelakortilla, etkä saa edes sitä Amin Asikaisen näköistä apinaa mukaasi. Sinulla ei ole Suomessa eikä Thaimaassa mitään eikä ketään.

        Kumman elämäntilanteen ja saldon meistä valitsisit jos saisit?

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskanpuhuja vauhdissa rajun pämppäämisen jälkeen.

        "varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa"

        -No ei varmasti mene kaksoisverolle Suomesta tulevat eläkkeet. Ei koskaan.
        Katsos kun siihen on kaksi syytä. Se että ne eläketulot on tienattu Suomessa jo kauan aikaa sitten ja toiseksi siksi että on sopimus joka estää kaksoisverotuksen.

        Mitään förskottiveroja ei tulla Thaimaahan koskaan maksamaan eikä palauttelemaan. Täysin järjetön ja kuollut ajatus jo luonnoksenakin.

        Suomen verottaja ei tule luopumaan työeläkkeiden verottamisesta, eikä lahjoita niitä verotuloja Thaimaahan. Senkin estää sekä sopimus että se että ne eläkkeet on aiemmin tienattua ansiota jotka luovutetaan eläkeläiselle kuukausittain eläkkeinä.

        Lähes jokainen eläkkeen varassa Thaimaassa asuva farangi muuttaisi välittömästi muualle, jos tuollainen olisi tulossa. Thaimaa sen tasan tarkkaan tietää ja siksi sellaista ei koskaan tule, koska ainoa häviäjä siinä olisi Thaimaa.

        Minua tuo ei myöskään tule koskaan koskemaan. Pystyn helposti todistamaan että tuloni on ansaittu ennen vuotta 2024 ja minulla on jo Thaimaassa rahana sekä kultana 600 000 euroa. Esim auton maksoin juuri kuitenkin Suomen tililtä, ja kukaan ei tule kyselemään siihenkään summaan lisäveroja päälle. Ei koskaan.

        Teen jatkossakin suuret hankinnat Suomen tileiltä, koska haluan tyhjentää ne. Sijoitusasuntoja katselen silloin tällöin, mutta en nyt aktiivisesti. Hinnat kun eivät ole romahtaneet Thaimaassa, vaikka eräs arka paksukeijo Hua Hinista niin väitti.

        Myrkytysjutut on sinun vainoharhojasi. Ehkäpä olet kehittänyt uuden hahmon pääkoppaasi sillekin etkä tiedosta sitä itse. Missäs se "Tapsa" matkustaa tällä hetkellä bussilla?

        Jos Thaimaa haluaisi karkoittaa kaikki rikkaat ulkomaalaiset maasta, sen kannattaisi alkaa keksimään solidaarisuusveroja, jotta sinullekin saataisiin ilmastointi.

        Mutta se olisi lyhyt ilo, sillä rikkaat lähtisi maasta sijoituksineen rahoineen muutamassa viikossa ja Thaimaahan jäisi vain köyhät ja tyhmät ja nehän ne saatana sitten Thaimaan siitä ylös nostaa!? 8)
        https://www.youtube.com/watch?v=tE9KRwSx48U&ab_channel=Elisa

        2010

        Niin mutta otsikkoon viitaten mikä oli syy että sua koulukiusattiin, oliko sulla jo silloin virtsarakko päässä kuten nykyisellään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mutta otsikkoon viitaten mikä oli syy että sua koulukiusattiin, oliko sulla jo silloin virtsarakko päässä kuten nykyisellään?

        63 vuotias menestyjä äänessä? Aikuinen mies? Olet joko jäänyt nelivuotiaan tasolle taikka sitten taantunut sellaiseksi ja alamäki se vaan jatkuu.

        Kannattaa siellä Savossa pitää suuta soukalla terveyskeskuksessa, etteivät laita sinua sinne minne todellisuudessa kuulut.

        Kelakortti ei tee sinusta hoitajien eikä lääkärien työnantajaa, vaikka niitä tulet työllistämäänkin siihen saakka kun horsma kasvaa hanuristasi etsien valoa maan pinnalta.

        2010

        PS: Pahoitteluni nelivuotiaille, en tarkoittanut normaaleja päästään terveitä nelivuotiaita, vaan tarkoitin niitä Saarivaikun näköisiä kuutiopäitä, joista ei erota syntyykö ne perätilassa vai peräpäästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskanpuhuja vauhdissa rajun pämppäämisen jälkeen.

        "varmaa on se että eläkkeet ja suomesta tulevat tulot menevät verolle joka tapauksessa"

        -No ei varmasti mene kaksoisverolle Suomesta tulevat eläkkeet. Ei koskaan.
        Katsos kun siihen on kaksi syytä. Se että ne eläketulot on tienattu Suomessa jo kauan aikaa sitten ja toiseksi siksi että on sopimus joka estää kaksoisverotuksen.

        Mitään förskottiveroja ei tulla Thaimaahan koskaan maksamaan eikä palauttelemaan. Täysin järjetön ja kuollut ajatus jo luonnoksenakin.

        Suomen verottaja ei tule luopumaan työeläkkeiden verottamisesta, eikä lahjoita niitä verotuloja Thaimaahan. Senkin estää sekä sopimus että se että ne eläkkeet on aiemmin tienattua ansiota jotka luovutetaan eläkeläiselle kuukausittain eläkkeinä.

        Lähes jokainen eläkkeen varassa Thaimaassa asuva farangi muuttaisi välittömästi muualle, jos tuollainen olisi tulossa. Thaimaa sen tasan tarkkaan tietää ja siksi sellaista ei koskaan tule, koska ainoa häviäjä siinä olisi Thaimaa.

        Minua tuo ei myöskään tule koskaan koskemaan. Pystyn helposti todistamaan että tuloni on ansaittu ennen vuotta 2024 ja minulla on jo Thaimaassa rahana sekä kultana 600 000 euroa. Esim auton maksoin juuri kuitenkin Suomen tililtä, ja kukaan ei tule kyselemään siihenkään summaan lisäveroja päälle. Ei koskaan.

        Teen jatkossakin suuret hankinnat Suomen tileiltä, koska haluan tyhjentää ne. Sijoitusasuntoja katselen silloin tällöin, mutta en nyt aktiivisesti. Hinnat kun eivät ole romahtaneet Thaimaassa, vaikka eräs arka paksukeijo Hua Hinista niin väitti.

        Myrkytysjutut on sinun vainoharhojasi. Ehkäpä olet kehittänyt uuden hahmon pääkoppaasi sillekin etkä tiedosta sitä itse. Missäs se "Tapsa" matkustaa tällä hetkellä bussilla?

        Jos Thaimaa haluaisi karkoittaa kaikki rikkaat ulkomaalaiset maasta, sen kannattaisi alkaa keksimään solidaarisuusveroja, jotta sinullekin saataisiin ilmastointi.

        Mutta se olisi lyhyt ilo, sillä rikkaat lähtisi maasta sijoituksineen rahoineen muutamassa viikossa ja Thaimaahan jäisi vain köyhät ja tyhmät ja nehän ne saatana sitten Thaimaan siitä ylös nostaa!? 8)
        https://www.youtube.com/watch?v=tE9KRwSx48U&ab_channel=Elisa

        2010

        Oletpa sinä ahdistunut, onko menkut, sinun kannattaa lukea tuosta verolainmuutoksesta, netissä on paljon linkkejä asiasta, tuo sinun ahdistuksesi hieman häiritsee, taitaa taas pojalla asiat muutenkin finaalissa,

        ei kukaan vaivaudu jauhamaan moista jos on terve menestyjä, trolleja täällä on paljon,

        Usko vaan maksat jokaisesta pankkisiirrosta missä lähetät massia thaimaahan, tai jos nostat automaatista sama juttu veroja tänne, siksi niitä automaatteja päivitetään, niillä kortinlukijoilla, rakentavat jonkinlaisen systeemin millä valvovat paljonko nostat automaatista vuoden aikana, ja lasku siitä koittaa aikanaan, toisaalta tuo on hyväkin asia, koska täällä on näitä talousrikollisia, hyvä että pimeä raha saadaan pois markkinoilta... ja kaikille samat mahdollisuudet, sinun elintilasi kapenee...

        Minä en ole kehittänyt yhtään hahmoa mistään, enkä kenestäkään arvoisa terve menestyjä hullu trollipoika sinä vain olet, etkä todennäköisesti edes ole thaimaassa, vaan jossain laitoksessa savossa. Tyrkytät vain omia ongelmissasi toisille, hörhö...

        By NumBall, HUA HIN THAIMAA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        63 vuotias menestyjä äänessä? Aikuinen mies? Olet joko jäänyt nelivuotiaan tasolle taikka sitten taantunut sellaiseksi ja alamäki se vaan jatkuu.

        Kannattaa siellä Savossa pitää suuta soukalla terveyskeskuksessa, etteivät laita sinua sinne minne todellisuudessa kuulut.

        Kelakortti ei tee sinusta hoitajien eikä lääkärien työnantajaa, vaikka niitä tulet työllistämäänkin siihen saakka kun horsma kasvaa hanuristasi etsien valoa maan pinnalta.

        2010

        PS: Pahoitteluni nelivuotiaille, en tarkoittanut normaaleja päästään terveitä nelivuotiaita, vaan tarkoitin niitä Saarivaikun näköisiä kuutiopäitä, joista ei erota syntyykö ne perätilassa vai peräpäästä.

        Siis aivan varmasti eläkkeet thaimaassa menevät verolle, jos maksat vero suomeen maksat myös thaimaahan, eli maksat kaksinkertaista vero, tosin suomen valtio maksaa thaimaahan maksamasi verot takaisin, lisäksi menee verolle myös nostot, jota nostat

        Voi rakas reppana, se ja samaa mitä olet tienannut ennen lain voimaan tuloa, mutta kun siirrät rahaa suomesta tuo päivämäärän jälkeen ne menevät kaikki verolle, eivät siis pelkästään eläkkeet, vaan kaikki rahansiirrot, ja se on ihan ymmärrettävää, yritetään torpata vapaa matkustajia, jos asut maassa maksa verosi myös sinne..

        Sinulla on taas paniikki, päällä miksi, sinulle tämä pitäisi olla mikään ongelma olet rikas menestyjä kerrostalon omistaja, miksi asiaan ei voi esittää myös toisin päin, sinähän asut pysyvästi thaimaassa, ja käytät verovaroin kustannettua infraa... yms... miksi meidän pitäisi olla vapaa matkustajia... ettet halua maksaa tänne vero, liittyykö paniikkiin pelko mittarin toimista, vai mistä moinen härdelli... menee miljonäärin ura vituix.

        Selvitäppä nyt kuitenkin että kun saat niitä sinun vuokratuottojasi, ja siirrät rahaa tänne, tulee niistä maksaa verot thaimaahan, luulenpa että kyllä, ja tiputko samantien sosiallinen luokituksesi katu tasolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis aivan varmasti eläkkeet thaimaassa menevät verolle, jos maksat vero suomeen maksat myös thaimaahan, eli maksat kaksinkertaista vero, tosin suomen valtio maksaa thaimaahan maksamasi verot takaisin, lisäksi menee verolle myös nostot, jota nostat

        Voi rakas reppana, se ja samaa mitä olet tienannut ennen lain voimaan tuloa, mutta kun siirrät rahaa suomesta tuo päivämäärän jälkeen ne menevät kaikki verolle, eivät siis pelkästään eläkkeet, vaan kaikki rahansiirrot, ja se on ihan ymmärrettävää, yritetään torpata vapaa matkustajia, jos asut maassa maksa verosi myös sinne..

        Sinulla on taas paniikki, päällä miksi, sinulle tämä pitäisi olla mikään ongelma olet rikas menestyjä kerrostalon omistaja, miksi asiaan ei voi esittää myös toisin päin, sinähän asut pysyvästi thaimaassa, ja käytät verovaroin kustannettua infraa... yms... miksi meidän pitäisi olla vapaa matkustajia... ettet halua maksaa tänne vero, liittyykö paniikkiin pelko mittarin toimista, vai mistä moinen härdelli... menee miljonäärin ura vituix.

        Selvitäppä nyt kuitenkin että kun saat niitä sinun vuokratuottojasi, ja siirrät rahaa tänne, tulee niistä maksaa verot thaimaahan, luulenpa että kyllä, ja tiputko samantien sosiallinen luokituksesi katu tasolle.

        Just tulleet uudet veroohjeet siellä asia selviää https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/77657/kansainvalisen-kaksinkertaisen-verotuksen-poistaminen4/

        3.3 Käänteinen hyvitys
        Verosopimusten mukaan kaksinkertaisen verotuksen poistaa pääsääntöisesti asuinvaltio. Joissakin Suomen solmimissa verosopimuksissa on poikkeuksellisesti sovittu niin sanotusta käänteisestä hyvityksestä. Käänteisessä hyvityksessä lähdevaltio poistaa kaksinkertaisen verotuksen.

        Jos kyse on Suomesta maksetuista sosiaalilainsäädäntöön perustuvista eläkkeistä ja eläkkeensaajan asuinvaltio on Espanja, Italia, Sveitsi tai Thaimaa, Suomi poistaa poikkeuksellisesti lähdevaltiona kaksinkertaisen verotuksen. Myös silloin, jos eläkkeensaajan asuinvaltio on Suomi ja lähdevaltio Espanja, Italia, Sveitsi tai Thaimaa, lähdevaltio poistaa kaksinkertaisen verotuksen, kun on kyse sosiaalilainsäädäntöön perustuvasta eläkkeestä.

        Käänteistä hyvitystä sovelletaan myös Suomen ja Espanjan välisen verosopimuksen 17.2 artiklassa tarkoitettuihin eläkkeisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käänteistä hyvitystä sovelletaan julkisyhteisön maksamaa eläkettä lukuun ottamatta kaikkiin Suomesta Espanjassa asuvalle henkilölle maksettaviin eläkkeisiin. Käänteistä hyvitystä sovelletaan myös julkisyhteisön harjoittaman liiketoiminnan yhteydessä karttuneisiin eläkkeisiin. Liikennevakuutuksen perusteella maksettavaan eläkkeeseen ei sovelleta käänteistä hyvitystä, koska se verotetaan vain tulonsaajan asuinvaltiossa.

        Kun käytetään käänteistä hyvitystä, Suomesta toisessa valtiossa asuvalle henkilölle maksettava suoritus (esimerkiksi eläke, etuus tai elinkorko) verotetaan Suomessa. Veron määrää laskettaessa Suomen verotuksessa hyvitetään samasta tulosta asuinvaltioon maksettu vero. Hyvitys ei voi kuitenkaan ylittää samasta tulosta Suomessa menevän veron määrää. Kansainvälisen kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta annetun lain tarkoittamaa käyttämätöntä ulkomaisen veron hyvitystä koskevat säännökset eivät tule sovellettavaksi, koska kyseinen laki koskee vieraasta valtiosta saadun tulon kaksinkertaisen verotuksen poistamista.

        Jos henkilöllä on Suomesta saadun tulon, esimerkiksi eläkkeen, lisäksi muita veronalaisia tuloja asuinvaltiossaan, lasketaan Suomesta saadusta tulosta käänteisellä hyvityksellä hyvitettävän veron määrä puhtaiden tulojen suhteessa. Verovelvollisen on siksi selvitettävä veroilmoituksellaan, minkä verran Suomesta saadusta tulosta on maksettu veroa asuinvaltioon ottaen huomioon mahdolliset kyseisessä valtiossa tuloista tehtävät luonnolliset vähennykset (tulon hankkimisesta ja säilyttämisestä johtuneet menot).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just tulleet uudet veroohjeet siellä asia selviää https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/77657/kansainvalisen-kaksinkertaisen-verotuksen-poistaminen4/

        3.3 Käänteinen hyvitys
        Verosopimusten mukaan kaksinkertaisen verotuksen poistaa pääsääntöisesti asuinvaltio. Joissakin Suomen solmimissa verosopimuksissa on poikkeuksellisesti sovittu niin sanotusta käänteisestä hyvityksestä. Käänteisessä hyvityksessä lähdevaltio poistaa kaksinkertaisen verotuksen.

        Jos kyse on Suomesta maksetuista sosiaalilainsäädäntöön perustuvista eläkkeistä ja eläkkeensaajan asuinvaltio on Espanja, Italia, Sveitsi tai Thaimaa, Suomi poistaa poikkeuksellisesti lähdevaltiona kaksinkertaisen verotuksen. Myös silloin, jos eläkkeensaajan asuinvaltio on Suomi ja lähdevaltio Espanja, Italia, Sveitsi tai Thaimaa, lähdevaltio poistaa kaksinkertaisen verotuksen, kun on kyse sosiaalilainsäädäntöön perustuvasta eläkkeestä.

        Käänteistä hyvitystä sovelletaan myös Suomen ja Espanjan välisen verosopimuksen 17.2 artiklassa tarkoitettuihin eläkkeisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käänteistä hyvitystä sovelletaan julkisyhteisön maksamaa eläkettä lukuun ottamatta kaikkiin Suomesta Espanjassa asuvalle henkilölle maksettaviin eläkkeisiin. Käänteistä hyvitystä sovelletaan myös julkisyhteisön harjoittaman liiketoiminnan yhteydessä karttuneisiin eläkkeisiin. Liikennevakuutuksen perusteella maksettavaan eläkkeeseen ei sovelleta käänteistä hyvitystä, koska se verotetaan vain tulonsaajan asuinvaltiossa.

        Kun käytetään käänteistä hyvitystä, Suomesta toisessa valtiossa asuvalle henkilölle maksettava suoritus (esimerkiksi eläke, etuus tai elinkorko) verotetaan Suomessa. Veron määrää laskettaessa Suomen verotuksessa hyvitetään samasta tulosta asuinvaltioon maksettu vero. Hyvitys ei voi kuitenkaan ylittää samasta tulosta Suomessa menevän veron määrää. Kansainvälisen kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta annetun lain tarkoittamaa käyttämätöntä ulkomaisen veron hyvitystä koskevat säännökset eivät tule sovellettavaksi, koska kyseinen laki koskee vieraasta valtiosta saadun tulon kaksinkertaisen verotuksen poistamista.

        Jos henkilöllä on Suomesta saadun tulon, esimerkiksi eläkkeen, lisäksi muita veronalaisia tuloja asuinvaltiossaan, lasketaan Suomesta saadusta tulosta käänteisellä hyvityksellä hyvitettävän veron määrä puhtaiden tulojen suhteessa. Verovelvollisen on siksi selvitettävä veroilmoituksellaan, minkä verran Suomesta saadusta tulosta on maksettu veroa asuinvaltioon ottaen huomioon mahdolliset kyseisessä valtiossa tuloista tehtävät luonnolliset vähennykset (tulon hankkimisesta ja säilyttämisestä johtuneet menot).

        Et siis tajunnut mitä tuossa lukee? Siinä lukee että kaksinkertainen verotus estetään verosopimuksilla. Kaksinkertaista verotusta siis ei tule.

        "Verosopimusten avulla pyritään poistamaan etenkin juridista kaksinkertaista verotusta. Verosopimuksissa on sovittu verotusoikeuden jakamisesta eri tulotyyppien osalta tulonsaajan asuinvaltion ja tulon lähdevaltion kesken. Kaksinkertainen verotus poistetaan yleensä verovelvollisen asuinvaltiossa. Kaksinkertainen verotus voidaan poistaa joko vapautusmenetelmällä tai hyvitysmenetelmällä.

        Kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta sovitaan verosopimuksissa ja tarkemmat säännökset kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta Suomessa asuvien osalta ovat kansainvälisen kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta annetussa laissa (1552/1995, menetelmälaki). Jos verosopimusta ei ole, kaksinkertainen verotus poistetaan menetelmälain säännöksien mukaan"

        Nyt menee jo skitsofrenian puolelle väittää että pankkiautomaattinostoista aletaan maksaa veroa...!!! Iso HEHHEH ja jättimäinen LOL!

        Sinulla voi ja saa olla tilejä vaikka missäpäin tahansa maailmaa ja sinulla voi ja saa olla niihin tileihin käyttöoikeus ja sinä voit ja saat nostaa niillä korteilla rahaa mistä tahansa päin maailmaa tahansa automaatista, eikä sitä kukaan koskaan ole verottamassa.

        Juttusi menee sairaammaksi jokaisessa lauseessa. Ymmärrätkö paviaani että Thaimaan turismi ja ulkomaalaiset sijoittajat tuo Thaimaahan neljänneksen, välillisesti jopa kolmanneksen BKT:sta?

        Thaimaa ei missään nimessä ala keksimään keinoja heidän karkoittamiseksi, kuten sinä tunnut kuvittelevan.

        Unohdat myös sen että tuossa lakiluonnoksessa on mainittu jo se että mikäli rahat on ansaittu ennen vuotta 2024, niitä ei veroteta. Se siis koskee vain rahoja, jotka olet ansainnut Thaimaassa asuessasi vuodesta 2024.

        Esim minä pystyn yhdellä soitolla tilaamaan notaarin vahvistamat tiliotteet Suomessa ja osoittamaan että saldoni on ollut seitsennumeroinen jo yli vuosikymmenen ajan.

        Elät aivan omassa dystopiassasi orwellilaisessa yhteiskunnassasi jossa kaikki vainoaa kaikkia, riistää ja varastaa. Olet ihmiskunnan historian tyhmin mies.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis tajunnut mitä tuossa lukee? Siinä lukee että kaksinkertainen verotus estetään verosopimuksilla. Kaksinkertaista verotusta siis ei tule.

        "Verosopimusten avulla pyritään poistamaan etenkin juridista kaksinkertaista verotusta. Verosopimuksissa on sovittu verotusoikeuden jakamisesta eri tulotyyppien osalta tulonsaajan asuinvaltion ja tulon lähdevaltion kesken. Kaksinkertainen verotus poistetaan yleensä verovelvollisen asuinvaltiossa. Kaksinkertainen verotus voidaan poistaa joko vapautusmenetelmällä tai hyvitysmenetelmällä.

        Kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta sovitaan verosopimuksissa ja tarkemmat säännökset kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta Suomessa asuvien osalta ovat kansainvälisen kaksinkertaisen verotuksen poistamisesta annetussa laissa (1552/1995, menetelmälaki). Jos verosopimusta ei ole, kaksinkertainen verotus poistetaan menetelmälain säännöksien mukaan"

        Nyt menee jo skitsofrenian puolelle väittää että pankkiautomaattinostoista aletaan maksaa veroa...!!! Iso HEHHEH ja jättimäinen LOL!

        Sinulla voi ja saa olla tilejä vaikka missäpäin tahansa maailmaa ja sinulla voi ja saa olla niihin tileihin käyttöoikeus ja sinä voit ja saat nostaa niillä korteilla rahaa mistä tahansa päin maailmaa tahansa automaatista, eikä sitä kukaan koskaan ole verottamassa.

        Juttusi menee sairaammaksi jokaisessa lauseessa. Ymmärrätkö paviaani että Thaimaan turismi ja ulkomaalaiset sijoittajat tuo Thaimaahan neljänneksen, välillisesti jopa kolmanneksen BKT:sta?

        Thaimaa ei missään nimessä ala keksimään keinoja heidän karkoittamiseksi, kuten sinä tunnut kuvittelevan.

        Unohdat myös sen että tuossa lakiluonnoksessa on mainittu jo se että mikäli rahat on ansaittu ennen vuotta 2024, niitä ei veroteta. Se siis koskee vain rahoja, jotka olet ansainnut Thaimaassa asuessasi vuodesta 2024.

        Esim minä pystyn yhdellä soitolla tilaamaan notaarin vahvistamat tiliotteet Suomessa ja osoittamaan että saldoni on ollut seitsennumeroinen jo yli vuosikymmenen ajan.

        Elät aivan omassa dystopiassasi orwellilaisessa yhteiskunnassasi jossa kaikki vainoaa kaikkia, riistää ja varastaa. Olet ihmiskunnan historian tyhmin mies.

        2010

        Et ilmeisesti osaa lukea lakitekstiä, siinä nimenomaan todetaan että jos joudut maksamaan eläkkeestäsi verot thaimaahan, suomen valtio hyvittää ne tositetta vastaan täysimääräisesti, palautusten yhteydessä, otahan pari rauhoittavaa että olosi helpottaa... trollipoju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ilmeisesti osaa lukea lakitekstiä, siinä nimenomaan todetaan että jos joudut maksamaan eläkkeestäsi verot thaimaahan, suomen valtio hyvittää ne tositetta vastaan täysimääräisesti, palautusten yhteydessä, otahan pari rauhoittavaa että olosi helpottaa... trollipoju.

        https://thailandsimple.com/tax-in-thailand/ tuossa on selvitetty melko hyvin thaimaan verorakenne, sinulla on todennäköisesti muitakin ongelmia tulossa, rahaa tarvitse miljoonia vuodessa maksaaksesi edes kiinteät kulusi, olet kertonut että harrastat thaimaassa liiketoimintaa, silloin sinulla pitää olla myös kirjanpitäjä, kysyppä trolli häneltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://thailandsimple.com/tax-in-thailand/ tuossa on selvitetty melko hyvin thaimaan verorakenne, sinulla on todennäköisesti muitakin ongelmia tulossa, rahaa tarvitse miljoonia vuodessa maksaaksesi edes kiinteät kulusi, olet kertonut että harrastat thaimaassa liiketoimintaa, silloin sinulla pitää olla myös kirjanpitäjä, kysyppä trolli häneltä.

        Suomesta lähdit mittaria pakoon, sama juttu täällä muutaman vuoden kuluttua, trollipoju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomesta lähdit mittaria pakoon, sama juttu täällä muutaman vuoden kuluttua, trollipoju.

        24/7 jauhaa ja jauhaa. Kaikissa tapauksissa edelleenkin lukee että kaksinkertainen verotus poistuu. Piste. Sen takaa verosopimukset.

        Kenelläkään ei ole oikeutta kollata henkilökohtaisia tilejä, eikä automaattinostoja eikä tilisiirtoja, ellei kyseessä ole rikosepäily. Omia varoja saa siirrellä maasta toiseen laillisesti ja kulut on vain pankin tai vastaavan kulut.

        Aivottomana olet ymmärtänyt tämänkin asian kokonaan väärin. Se koskee Thaimaassa asuvan ulkomaalaisen ulkomailta saatuja tuloja, jotka on ansaittu vuoden 2024 alusta.
        Se on ihan ok.

        Ei Suomessakaan välty verotukselta varsinkaan yhtiönä, koska kirjanpito on tehtävä tiliotteineen kuukausittain ja tilintarkastaja tarkastaa ja hyväksyy kirjanpidon tilinpäätöksien yhteydessä.

        Esimerkkinä nyt kun verottaja laittoi Only fans- tuloja saavat syyniin. Osalla on asia yhtiöity ja heillä ei ole ongelmaa, mutta isolla osalla rahat on ohjattu henk koht tilille ilman kirjanpitoa, ilman verotusta.

        Verottaja ei saa tuollaista selville mitenkään muuten, kuin vaatimalla Only fansilta tiedot ketkä suomalaiset ovat saaneet korvauksia palvelusta ja paljonko. Pankilta he eivät näitä tietoja saa, koska pankkisalaisuus.

        Nyt näiden "esiintyjien" täytyy vain perustaa yhtiö ja hoitaa veroilmoitukset kuten kuuluu. Verottaja ei aio viedä ketään rosikseen veropetoksesta, koska tämä on hieman tulkinnanvarainen asia ja on ymmärrettävää ettei kaikki hoksaa verovelvollisuuttaan.

        Nuo "mittari"- höpinäsi on ihan uskomattomia. Taksia kutsutaan mittariksi, eikä verottajaa eikä ulosottoa.

        Minulla on AAA+ yhtiö Suomessa, kolme pankkitiliä Suomessa, asunto-osakeyhtiö Suomessa, kaksi autoa Suomessa ja reilusti rahaa niillä tileillä. Minulla on myös kaksi suomalaista luottokorttia.

        Kaikki omalla nimelläni. Mikään noista ei olisi mahdollinen, jos minulla olisi suuria velkoja ulosotossa. Ulosotto takavarikoisi välittömästi jotakin taikka sulkisi jonkun tileistäni ulosottoa varten ja menettäisin luottotietoni.

        Lisäksi saan suomalaiselta sijoitusyhtiöltä vapaaehtoista yrittäjäeläkettä, joka sekin olisi ulosottokelpoinen, mikäli olisin ulosotossa.

        Vuonna 2003 minulla oli vuoden ajan maksuhäiriömerkintä, kunnes asia saatiin oikaistua.
        Älä tunge omia ongelmiasi muiden ongelmiksi, kuten pallomahaasi ja köyhyyttäsi. Ne on sinun ongelmiasi, ei minun.

        Säälin sinua todella paljon, että joudut Suomeen täysin tyhjän päälle ja sinusta tulee 100% yhteiskunnan elätti. Joudut hommaamaan kaiken ja laukkaamaan virastoissa ensimmäisen viikon.

        Puhelinliittymät, nettiliittymät, vuokra-asunto, kelakortti, huonekalut, talvivaatteet, sähkösopimukset jne. Ajokorttia et tarvitse, koska sinulla ei ole autoakaan.

        Siellä on sellaiset potilasjonot ettet saa ikinä hoidettua julkisella puolella itseäsi siten kuin kuvittelet. Päädyt riitelemään paikalliseen terveyskeskukseen.

        Siellä näkyy pölhökustaan iso vesipää bussin ikkunassa pyörimässä ja tarkkailet pysäkkejä, kunnes kysyt vieressä istuvalta mummelilta että "Täti piippas jo?", ja hoiput käytävälle huomaten että jäit väärällä pysäkillä pois thaimaalaiset nahkasandaalit jalassa suoraan loskaan.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletpa sinä ahdistunut, onko menkut, sinun kannattaa lukea tuosta verolainmuutoksesta, netissä on paljon linkkejä asiasta, tuo sinun ahdistuksesi hieman häiritsee, taitaa taas pojalla asiat muutenkin finaalissa,

        ei kukaan vaivaudu jauhamaan moista jos on terve menestyjä, trolleja täällä on paljon,

        Usko vaan maksat jokaisesta pankkisiirrosta missä lähetät massia thaimaahan, tai jos nostat automaatista sama juttu veroja tänne, siksi niitä automaatteja päivitetään, niillä kortinlukijoilla, rakentavat jonkinlaisen systeemin millä valvovat paljonko nostat automaatista vuoden aikana, ja lasku siitä koittaa aikanaan, toisaalta tuo on hyväkin asia, koska täällä on näitä talousrikollisia, hyvä että pimeä raha saadaan pois markkinoilta... ja kaikille samat mahdollisuudet, sinun elintilasi kapenee...

        Minä en ole kehittänyt yhtään hahmoa mistään, enkä kenestäkään arvoisa terve menestyjä hullu trollipoika sinä vain olet, etkä todennäköisesti edes ole thaimaassa, vaan jossain laitoksessa savossa. Tyrkytät vain omia ongelmissasi toisille, hörhö...

        By NumBall, HUA HIN THAIMAA

        Saarikyrvållå taas mielikuvitus valloillaan, pakkiautomaateilla vainotaan farangeja. Heheheheee Lopeta nyt jo hyvä pöljä, teet itsestäsi aivan naurettavan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        24/7 jauhaa ja jauhaa. Kaikissa tapauksissa edelleenkin lukee että kaksinkertainen verotus poistuu. Piste. Sen takaa verosopimukset.

        Kenelläkään ei ole oikeutta kollata henkilökohtaisia tilejä, eikä automaattinostoja eikä tilisiirtoja, ellei kyseessä ole rikosepäily. Omia varoja saa siirrellä maasta toiseen laillisesti ja kulut on vain pankin tai vastaavan kulut.

        Aivottomana olet ymmärtänyt tämänkin asian kokonaan väärin. Se koskee Thaimaassa asuvan ulkomaalaisen ulkomailta saatuja tuloja, jotka on ansaittu vuoden 2024 alusta.
        Se on ihan ok.

        Ei Suomessakaan välty verotukselta varsinkaan yhtiönä, koska kirjanpito on tehtävä tiliotteineen kuukausittain ja tilintarkastaja tarkastaa ja hyväksyy kirjanpidon tilinpäätöksien yhteydessä.

        Esimerkkinä nyt kun verottaja laittoi Only fans- tuloja saavat syyniin. Osalla on asia yhtiöity ja heillä ei ole ongelmaa, mutta isolla osalla rahat on ohjattu henk koht tilille ilman kirjanpitoa, ilman verotusta.

        Verottaja ei saa tuollaista selville mitenkään muuten, kuin vaatimalla Only fansilta tiedot ketkä suomalaiset ovat saaneet korvauksia palvelusta ja paljonko. Pankilta he eivät näitä tietoja saa, koska pankkisalaisuus.

        Nyt näiden "esiintyjien" täytyy vain perustaa yhtiö ja hoitaa veroilmoitukset kuten kuuluu. Verottaja ei aio viedä ketään rosikseen veropetoksesta, koska tämä on hieman tulkinnanvarainen asia ja on ymmärrettävää ettei kaikki hoksaa verovelvollisuuttaan.

        Nuo "mittari"- höpinäsi on ihan uskomattomia. Taksia kutsutaan mittariksi, eikä verottajaa eikä ulosottoa.

        Minulla on AAA yhtiö Suomessa, kolme pankkitiliä Suomessa, asunto-osakeyhtiö Suomessa, kaksi autoa Suomessa ja reilusti rahaa niillä tileillä. Minulla on myös kaksi suomalaista luottokorttia.

        Kaikki omalla nimelläni. Mikään noista ei olisi mahdollinen, jos minulla olisi suuria velkoja ulosotossa. Ulosotto takavarikoisi välittömästi jotakin taikka sulkisi jonkun tileistäni ulosottoa varten ja menettäisin luottotietoni.

        Lisäksi saan suomalaiselta sijoitusyhtiöltä vapaaehtoista yrittäjäeläkettä, joka sekin olisi ulosottokelpoinen, mikäli olisin ulosotossa.

        Vuonna 2003 minulla oli vuoden ajan maksuhäiriömerkintä, kunnes asia saatiin oikaistua.
        Älä tunge omia ongelmiasi muiden ongelmiksi, kuten pallomahaasi ja köyhyyttäsi. Ne on sinun ongelmiasi, ei minun.

        Säälin sinua todella paljon, että joudut Suomeen täysin tyhjän päälle ja sinusta tulee 100% yhteiskunnan elätti. Joudut hommaamaan kaiken ja laukkaamaan virastoissa ensimmäisen viikon.

        Puhelinliittymät, nettiliittymät, vuokra-asunto, kelakortti, huonekalut, talvivaatteet, sähkösopimukset jne. Ajokorttia et tarvitse, koska sinulla ei ole autoakaan.

        Siellä on sellaiset potilasjonot ettet saa ikinä hoidettua julkisella puolella itseäsi siten kuin kuvittelet. Päädyt riitelemään paikalliseen terveyskeskukseen.

        Siellä näkyy pölhökustaan iso vesipää bussin ikkunassa pyörimässä ja tarkkailet pysäkkejä, kunnes kysyt vieressä istuvalta mummelilta että "Täti piippas jo?", ja hoiput käytävälle huomaten että jäit väärällä pysäkillä pois thaimaalaiset nahkasandaalit jalassa suoraan loskaan.

        2010

        Joo kyllä olet täysin oikeassa kyllä kaksinkertainen verotus poistuu se on suomalaisille eläkkeensaajille factaa, ei siitä sen enempää.

        Miten se poistuu, lukee ohjeissa thaimaan verottajalle maksamasi verot suomen valtio hyvittää veropalautuksissa.... eli siis maksat verosi ensin suomeen, sitten vielä netosta, thaimaahan, ja saat thaimaahan maksamasi verot takaisin vuodelta 2024 vuonna 2025 syys lokakuussa, tai silloin kun saat normaalisti veronpalautuksesi, edelliseltä vuodelta, korkoa ei makseta, kunhan sinulla on tosite.

        Olemmeko tästä asiasta samaa mieltä, olet kyllä armahin 2010 aika heikoilla tässä asiassa, olen ollut yhteydessä asiasta suomen ja thaimaan verottajaan, kaikki thaimaassa asuvat eläkeläiset joutuvat verolle, täällä, suomen ja thaimaan välillä on verosopimus, monen muun maan ja thaimaan välillä ei sellaista ole, joten he joutuvat kaksinkertaisen verotuksen kohteesi, näitä on esim. britit.

        Noista muista väitteistäsi, kaikki eläkkeet on ulosottokelpoisia, pois lukien takuu ja kansaneläke, ne on niin pieniä että kuuluvat ns. perusturvaan, että niitä ei voi mitata...

        Melkoinen piipityspärrä taas, sinulla on selvästi vaikeuksia ymmärtää tätä asiaa, joten usko minua tarkasta mitä tämä asia tulee vaikuttamaan sinun elämääsi, jos sitä aletaan soveltamaan täysimääräisesti... selvitä mitä se tarkoittaa, jos saat suomesta tuloja, onko ne thaimaassa verolle pantavia, jos ja kun on pysytkö saamaan niistä osan takaisin ja mistä.

        Aivan selvää on että eläkeläiset maksavat kaksinkertaista veroa, ne maat joilla on verosopimus saavat maksunsa takaisin, muut eivät, eikä se kaksinkertaisen verotuksen poistuminen koske kuin sosiaaaliperusteisia eläkkeitä, joihin työeläkkeet kuuluvat.

        Thaimaan talous on kuralla siinä missä suomenkin, ja jos asut maassa pysyvästi on perusteltua että maksat verosi tänne, voi oletko tästäkin asiasta ei mieltä kanssani...

        By NumBall HHN 63v.
        ps. on nämä lahkolaiset melko peräpäästä, hirveä hardeli taas selvästä asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo kyllä olet täysin oikeassa kyllä kaksinkertainen verotus poistuu se on suomalaisille eläkkeensaajille factaa, ei siitä sen enempää.

        Miten se poistuu, lukee ohjeissa thaimaan verottajalle maksamasi verot suomen valtio hyvittää veropalautuksissa.... eli siis maksat verosi ensin suomeen, sitten vielä netosta, thaimaahan, ja saat thaimaahan maksamasi verot takaisin vuodelta 2024 vuonna 2025 syys lokakuussa, tai silloin kun saat normaalisti veronpalautuksesi, edelliseltä vuodelta, korkoa ei makseta, kunhan sinulla on tosite.

        Olemmeko tästä asiasta samaa mieltä, olet kyllä armahin 2010 aika heikoilla tässä asiassa, olen ollut yhteydessä asiasta suomen ja thaimaan verottajaan, kaikki thaimaassa asuvat eläkeläiset joutuvat verolle, täällä, suomen ja thaimaan välillä on verosopimus, monen muun maan ja thaimaan välillä ei sellaista ole, joten he joutuvat kaksinkertaisen verotuksen kohteesi, näitä on esim. britit.

        Noista muista väitteistäsi, kaikki eläkkeet on ulosottokelpoisia, pois lukien takuu ja kansaneläke, ne on niin pieniä että kuuluvat ns. perusturvaan, että niitä ei voi mitata...

        Melkoinen piipityspärrä taas, sinulla on selvästi vaikeuksia ymmärtää tätä asiaa, joten usko minua tarkasta mitä tämä asia tulee vaikuttamaan sinun elämääsi, jos sitä aletaan soveltamaan täysimääräisesti... selvitä mitä se tarkoittaa, jos saat suomesta tuloja, onko ne thaimaassa verolle pantavia, jos ja kun on pysytkö saamaan niistä osan takaisin ja mistä.

        Aivan selvää on että eläkeläiset maksavat kaksinkertaista veroa, ne maat joilla on verosopimus saavat maksunsa takaisin, muut eivät, eikä se kaksinkertaisen verotuksen poistuminen koske kuin sosiaaaliperusteisia eläkkeitä, joihin työeläkkeet kuuluvat.

        Thaimaan talous on kuralla siinä missä suomenkin, ja jos asut maassa pysyvästi on perusteltua että maksat verosi tänne, voi oletko tästäkin asiasta ei mieltä kanssani...

        By NumBall HHN 63v.
        ps. on nämä lahkolaiset melko peräpäästä, hirveä hardeli taas selvästä asiasta.

        Vielä pieni tarkennus, mistä sait päähäsi että veroja pitäisi maksaa ennen vuotta 2024, ei tietenkään, se on selvää, mutta vuoden 2024 alusta menevät ulkomailta tulevat tulot verolle thaimaassa, ei vain eläkkeistä vaan kaikesta, ihan kaikesta.... tämä on vittumaista varsinkin meille eläkeläisille, ja varsinkin niille jotka joutuvat maksamaan verot kahteen kertaan... eikä ole voimassa olevaa verosopimusta, ei kukaan ole koskaan edes väittänyt että veroja maksettaisiin takautuvasti, ei tietenkään.

        Se on kuule varsin vakava juttu 2500 puntaa saavalle tutulleni joka toimi lontoossa taxikuskina, koko työhistoriansa, ensin hän maksaa verot britteihin sitten vielä netosta thaimaahan, ei ole enää thaimaassa ololle edellytyksiä... ja briteillä ei ole verosopimusta... thaimaan kanssa.... eli ikävä tilanne... myy juuri asuntoaan täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo kyllä olet täysin oikeassa kyllä kaksinkertainen verotus poistuu se on suomalaisille eläkkeensaajille factaa, ei siitä sen enempää.

        Miten se poistuu, lukee ohjeissa thaimaan verottajalle maksamasi verot suomen valtio hyvittää veropalautuksissa.... eli siis maksat verosi ensin suomeen, sitten vielä netosta, thaimaahan, ja saat thaimaahan maksamasi verot takaisin vuodelta 2024 vuonna 2025 syys lokakuussa, tai silloin kun saat normaalisti veronpalautuksesi, edelliseltä vuodelta, korkoa ei makseta, kunhan sinulla on tosite.

        Olemmeko tästä asiasta samaa mieltä, olet kyllä armahin 2010 aika heikoilla tässä asiassa, olen ollut yhteydessä asiasta suomen ja thaimaan verottajaan, kaikki thaimaassa asuvat eläkeläiset joutuvat verolle, täällä, suomen ja thaimaan välillä on verosopimus, monen muun maan ja thaimaan välillä ei sellaista ole, joten he joutuvat kaksinkertaisen verotuksen kohteesi, näitä on esim. britit.

        Noista muista väitteistäsi, kaikki eläkkeet on ulosottokelpoisia, pois lukien takuu ja kansaneläke, ne on niin pieniä että kuuluvat ns. perusturvaan, että niitä ei voi mitata...

        Melkoinen piipityspärrä taas, sinulla on selvästi vaikeuksia ymmärtää tätä asiaa, joten usko minua tarkasta mitä tämä asia tulee vaikuttamaan sinun elämääsi, jos sitä aletaan soveltamaan täysimääräisesti... selvitä mitä se tarkoittaa, jos saat suomesta tuloja, onko ne thaimaassa verolle pantavia, jos ja kun on pysytkö saamaan niistä osan takaisin ja mistä.

        Aivan selvää on että eläkeläiset maksavat kaksinkertaista veroa, ne maat joilla on verosopimus saavat maksunsa takaisin, muut eivät, eikä se kaksinkertaisen verotuksen poistuminen koske kuin sosiaaaliperusteisia eläkkeitä, joihin työeläkkeet kuuluvat.

        Thaimaan talous on kuralla siinä missä suomenkin, ja jos asut maassa pysyvästi on perusteltua että maksat verosi tänne, voi oletko tästäkin asiasta ei mieltä kanssani...

        By NumBall HHN 63v.
        ps. on nämä lahkolaiset melko peräpäästä, hirveä hardeli taas selvästä asiasta.

        Enpä tunne tuollaista case tuosta sexivideokaupasta, mutta jotain perussääntöjä toki tunnen, Only fan en tiedä mitään, mutta sen tiedän että yksityishenkilöä ei suojaa pankkisalaisuus, jos verohallinto haluaa saada suomalaisesta pankista tiedot paljonko only fan, on maksanut tilillesi suorituksia, lisäksi saat syytteen jos jätät tulosi ilmoittamatta...


        EI tuo yhtiö mitenkään asiaa paranna, vaikka massit menisivät yhtiöntilille... ihan samalla tavalla pankki ilmoittaa ne sieltä verottajalle, jos verottaja niitä tarvitsee...

        On paritahoa joka pääsevät tilillesi joka tapauksessa, toinen niistä on verottaja ja toinen sinulle niin tuttu ulosottomies, eli persaukisten piiritarkastaja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä pieni tarkennus, mistä sait päähäsi että veroja pitäisi maksaa ennen vuotta 2024, ei tietenkään, se on selvää, mutta vuoden 2024 alusta menevät ulkomailta tulevat tulot verolle thaimaassa, ei vain eläkkeistä vaan kaikesta, ihan kaikesta.... tämä on vittumaista varsinkin meille eläkeläisille, ja varsinkin niille jotka joutuvat maksamaan verot kahteen kertaan... eikä ole voimassa olevaa verosopimusta, ei kukaan ole koskaan edes väittänyt että veroja maksettaisiin takautuvasti, ei tietenkään.

        Se on kuule varsin vakava juttu 2500 puntaa saavalle tutulleni joka toimi lontoossa taxikuskina, koko työhistoriansa, ensin hän maksaa verot britteihin sitten vielä netosta thaimaahan, ei ole enää thaimaassa ololle edellytyksiä... ja briteillä ei ole verosopimusta... thaimaan kanssa.... eli ikävä tilanne... myy juuri asuntoaan täällä.

        Huvittavia nåmå saarikyrvånsyylån verojutut automaattinostoista, sangen hupaisaa luettavaa


    • Anonyymi

      Tyttö 2010 Neitinen 99, 9%Siipiveikko.

      Asuu ja elää maassa nauttien kaikesta maan tarjoamista palveluista ja olosuhteista joita ylistää korkeatasoisiksi, jotka on tarkoitettu maan kansalaille, mutta katsoo että veroja hänen ei tulisi maksaa samojen säännösten mukaan kuin maan kansalaiset.

      Todellinen vastuunpakoilija aivan joka asiassa.

      • Anonyymi

        Näinhän se menee edes yksi tajusi missä asian pointti on, minua vituttaa nämä saatanan osamaksu ja osakaslaina miehet, myin joskus 2000 luvun alkupuolella näille vastaaville hepuille tietokoneohjelman, jonka jättivät tietysti tapansa mukaan maksamatta, oikeuden kautta todettiin heidät kaikki varattomiksi, niin firmat kuin henkilötkin. firmat konkassa, ja ukot linnassa, näin ukot jatkoivat toimintaansa pari oli aina huilaamassa, kaltereiden takana, firmani ei konkkaa tee nimi vain se vaihtuu...

        Siksi olen helvetin allerginen näille reppanoille, eivät he tyhmiä ole. on hienot pelit ja pensselit, yleensä jopa uskovaisia, 2010 on huomattava määrä samoja oireita, kun asiat otetaan päivänvaloon alkaa paljastua kaikkea sontaa, mitä on vuosien varrella historiaansa ympännyt.. Tämän takia 2010 ei koskaan tule kuin tuomion kautta paljastamaan kuka todellisuudessa on, ja silloin hänen esittämä omakuva tulee täysin murenemaan.

        He haluavat elää joka paikassa kuin elo pellossa, eivät ota vastuuta mistään, mutta jutut ja saavutukset on mahtavia, kun he niitä itsestään kertovat, todellisuudessa heillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä toimia yrittäjinä, mutta ei heitä kukaan tuolla historialla töihinkään ota, joten he ovat tuomittuja tuohon kierteeseen loppuelämäkseen, ei ole eläketurvaa, eikä muutakaan vain suuria puheita.

        By NumBall Hua Hin, Thaimaaa 63V.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se menee edes yksi tajusi missä asian pointti on, minua vituttaa nämä saatanan osamaksu ja osakaslaina miehet, myin joskus 2000 luvun alkupuolella näille vastaaville hepuille tietokoneohjelman, jonka jättivät tietysti tapansa mukaan maksamatta, oikeuden kautta todettiin heidät kaikki varattomiksi, niin firmat kuin henkilötkin. firmat konkassa, ja ukot linnassa, näin ukot jatkoivat toimintaansa pari oli aina huilaamassa, kaltereiden takana, firmani ei konkkaa tee nimi vain se vaihtuu...

        Siksi olen helvetin allerginen näille reppanoille, eivät he tyhmiä ole. on hienot pelit ja pensselit, yleensä jopa uskovaisia, 2010 on huomattava määrä samoja oireita, kun asiat otetaan päivänvaloon alkaa paljastua kaikkea sontaa, mitä on vuosien varrella historiaansa ympännyt.. Tämän takia 2010 ei koskaan tule kuin tuomion kautta paljastamaan kuka todellisuudessa on, ja silloin hänen esittämä omakuva tulee täysin murenemaan.

        He haluavat elää joka paikassa kuin elo pellossa, eivät ota vastuuta mistään, mutta jutut ja saavutukset on mahtavia, kun he niitä itsestään kertovat, todellisuudessa heillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä toimia yrittäjinä, mutta ei heitä kukaan tuolla historialla töihinkään ota, joten he ovat tuomittuja tuohon kierteeseen loppuelämäkseen, ei ole eläketurvaa, eikä muutakaan vain suuria puheita.

        By NumBall Hua Hin, Thaimaaa 63V.

        Minun onneksi lainsäätäjä oli hieman ennen oikeuskäsittely säätänyt mahdollisuuden että firman velat menevät hallituksen jäsenille henkilökohtaiseksi, jos tietty juridinen asia toteutuu, näin oli juuri käynyt, eli voitin jutut ensin firmaa vastaan kärjillä ja hovissa, sitten vielä vaadin hallituksen jäsenet vastuuseen maksamattomista veloista joka ilmeni tuomiolauselmassa, se taskussa ulosottoon, senttiäkään ei ole koskaan tullut yhdeltäkään, rikostuomion ulosotto on voimassa 30 vuotta joten aikaa on vielä ainakin 15 vuotta ennenkuin ulosotto menee vanhaksi , verottaja ajoi sitä asiaa, heillä oli tietysti mittavat saatavat, pesästä muutenkin... Pientä jäynää olen herroille tehnyt.
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun onneksi lainsäätäjä oli hieman ennen oikeuskäsittely säätänyt mahdollisuuden että firman velat menevät hallituksen jäsenille henkilökohtaiseksi, jos tietty juridinen asia toteutuu, näin oli juuri käynyt, eli voitin jutut ensin firmaa vastaan kärjillä ja hovissa, sitten vielä vaadin hallituksen jäsenet vastuuseen maksamattomista veloista joka ilmeni tuomiolauselmassa, se taskussa ulosottoon, senttiäkään ei ole koskaan tullut yhdeltäkään, rikostuomion ulosotto on voimassa 30 vuotta joten aikaa on vielä ainakin 15 vuotta ennenkuin ulosotto menee vanhaksi , verottaja ajoi sitä asiaa, heillä oli tietysti mittavat saatavat, pesästä muutenkin... Pientä jäynää olen herroille tehnyt.
        By NumBall HHN 63v.

        Pikku sielu nostaa tästä taas paskamyrskyn, mutta se lienee tarkoitukseksesikin ärsyttää pellenaamaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikku sielu nostaa tästä taas paskamyrskyn, mutta se lienee tarkoitukseksesikin ärsyttää pellenaamaa.

        Juttusi ovat kuin vanhan muorin pieru; 95% on pelkkää paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikku sielu nostaa tästä taas paskamyrskyn, mutta se lienee tarkoitukseksesikin ärsyttää pellenaamaa.

        En jaksa lukea noita kirjoituksiasi laisinkaan. Samaa höpinää.

        Totean vaan että en tule koskaan maksamaan Thaimaahan tuloveroa tilisiirroistani, en automaattinostoistani, en hankinnoistani enkä eläkkeistäni, koska ne rahat on tienattu Suomessa ja verotettu Suomessa.

        Maksan tuloveroa vain Thaimaan tienesteistäni. Vuoden Pasanen oli väitteesi että pankkiautomaatteihin asennetaan farangien tarkkailulaitteet ja sitten tulee verolasku perässä. 8)

        Siinä ylitettiin jo kaikki järjen ja huumorinkin rajapyykit.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun onneksi lainsäätäjä oli hieman ennen oikeuskäsittely säätänyt mahdollisuuden että firman velat menevät hallituksen jäsenille henkilökohtaiseksi, jos tietty juridinen asia toteutuu, näin oli juuri käynyt, eli voitin jutut ensin firmaa vastaan kärjillä ja hovissa, sitten vielä vaadin hallituksen jäsenet vastuuseen maksamattomista veloista joka ilmeni tuomiolauselmassa, se taskussa ulosottoon, senttiäkään ei ole koskaan tullut yhdeltäkään, rikostuomion ulosotto on voimassa 30 vuotta joten aikaa on vielä ainakin 15 vuotta ennenkuin ulosotto menee vanhaksi , verottaja ajoi sitä asiaa, heillä oli tietysti mittavat saatavat, pesästä muutenkin... Pientä jäynää olen herroille tehnyt.
        By NumBall HHN 63v.

        Pientä jäynää tilannut, Tyttö 2010 Neitinen 99, 9%Siipiveikko... ollen myös, kun nimeni paljastuu.

        By NumBall HHN Thaimaa 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pientä jäynää tilannut, Tyttö 2010 Neitinen 99, 9%Siipiveikko... ollen myös, kun nimeni paljastuu.

        By NumBall HHN Thaimaa 63v.

        Eikös sinun nimesi ole jo paljastunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös sinun nimesi ole jo paljastunut?

        Numban lukihäiriöt vaan paranee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös sinun nimesi ole jo paljastunut?

        Paljastaja ei uskalla paljastaa onaansa, eli sellainen neiti tämä ollen lahkolaisten reilu johtaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljastaja ei uskalla paljastaa onaansa, eli sellainen neiti tämä ollen lahkolaisten reilu johtaja.

        Mikä on "ona"? Onko se sama kuin "myna"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on "ona"? Onko se sama kuin "myna"?

        Omatoimi tai onanointi, liekkö tuolla väliä?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      😍 K­­­u­u­­­m­­a­t­­ ­­­t­­­y­­t­­ö­t­ ­­­o­­­d­­­o­­t­­t­­­a­v­­­­a­t­­ ­­s­i­­­n­­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18348587

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe