Tiktokkaaja Harmiton

Anonyymi-ap

Armiharmiton. Henkilö joka esittää hellanlettas herttaista ja sydämellistä ihmistä sosiaalisessa mediassa, tosielämässä pilaa ihmisten elämiä. Hän jakaa myös instagramissa elämäänsä.

Pidin häntä aitona ja symppiksenä kunnes totuus alkoi valjeta. En voi sietää epäoikeudenmukaisuutta. Sitä että heikompia poljetaan. Vain tarkkasilmäisimmät huomaavat tämän, koska ihmiset hyvin pitkälle uskovat lukemaansa ja kuulemaansa kyseenalaistamatta. Hän jakaa aivan järjenvastaisia stooryja instagram tilillään. Tyhmempikin näkee miten ainoa tarkoitus on syyllistää muita ja korottaa itseään. Hän hakee sympatiaa jopa väkivaltaisuudellaan.
Kyseessä on narsisti joka on kykenemätön vastaanottamaan kritiikkiä, täysin sokea oman toimintansa suhteen. Omatuntoa vailla toimiva sosiopaattikin sopii kuvaukseen.

(Sosiopaatit ovat todella itsepäisiä, turhamaisia ja itseriittoisia ihmisiä. Heillä esiintyy rinnalla muita persoonallisuuteen liittyviä häiriöitä, jotka altistavat epävakaalle, huomionhakuiselle ja narsistiselle persoonallisuudelle.
Sosiopatiaan vittaa "Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö" Puhuu paljon introverttiudestaan ja viihtyy parhaiten itsensä kanssa ✅
Häiriöön liittyy taidokas manipulointi ✅
Sekä muiden ihmisten oikeuksien loukkaaminen ✅

Narsismia hän ruokkii seuraajien julkisilla kehuilla. Hänellä on pakonomainen tarve draamaan, useimmiten ottaa uhrin roolin ja piiloutuu seuraajiensa taa hakemaan sääliä. Olen lukenut häneltä lukuisia postauksia narsismista ja toksisuudesta. Voi sitä puistatuksen määrää. Olen kuullut miten lähipiirissä jättävät lukematta manipulointiyrityksensä.

Kumppaneita hän vaihtaa tiuhaan tahtiin. On sen aikaa että saa valta-aseman näihin ja sen jälkeen työntää elämästään pois ja tekee näistä hänen kiusaajiaan, vaikka todellisuus on toisinpäin. Hän jakaa julkisesti jopa seksuaalisia mieltymyksiään väkivaltafantasioistaan. Ilmiselvästi ihminen joka ei kykene sitoutumaan. Vihalla oikeuttaa käytöksenä heivata ihmiset elämästään. Hän tuo aivan liikaa yksityiselämää sosiaaliseen mediaan. Mikä järkyttävintä toisten elämää ja tämän jälkeen mustamaalaa nämä ihmiset hirviöiksi jotka tuhosivat hänet. Puolisokeat ihmiset antavat säälipisteensä kun häntä on kiusattu eivätkä tiedä mitä hänen tuhoamansa ihmiset käyvät läpi hänen käsittelynsä jälkeen. Henkinen väkivalta on väkivaltaa pahimmillaan.

Vuosi sitten keväällä hän kävi tyttöystävänsä päälle baarin pihalla. Tyttöystävä kaatui. Tämän lisäksi hän suuteli vieraiden naisten, seuraajiensa kanssa ja päätyi illan päätteeksi vielä seuraajansa kanssa sänkyyn. Hän jätti tyttöystävänsä tätä petettyään ja alkoi kirjoittaa tämän kiusaavan häntä. Mietin tuolloin ettei kaikki ole kohdillaan. Jokainen aikuinen ihminen näkee miten feikki ihiminen on kyseessä. Hän selitti exänsä koputtelevan ikkunaansa yöllä ja levittävän hänestä valheita, koska exä toi epäsuorasti pettämisen julki.

Tänä vuonna mykistyin kun aloin nähdä jälleen kiusaaja päivityksiä jotka olivat jo seuraavasta kumppanista. Spekuloin aikani. Oman kokemukseni kautta aloin huomata hälyttäviä merkkejä jotka nostivat omia traumojani pintaan. Kiitos aiemman suhteeni jossa puolisoni teki mulle juuri samaa. Piinani kesti pitkään enkä tiennyt tuolloin mikä avuksi, yritin puhua ihmisille, käänsivät selkänsä, Lopulta pääsin terapiaan. Hän ei kiusaa vain kumppaneitaan, vaan myös ystäviään.

Meitä on useita jotka emme uskalla kohdata häntä kasvoillamme sillä pelkäämme julkista ryöpytystä ja kiusankohteeksi joutumista. Kostaminen ei kulje tavaramerkkinä, mutta varokaa tätä ihmistä. Hän käyttää seuraajia kiusanteko kappaleinaan. Ei välitä näistä oikeasti kuin saamansa hyödyn verran. Hän on taitava manipuloija. Etäältä on turvallista tykkäillä. Mutta älkää lietsoko hänen riippuvuuttaan tunkea naamaansa joka puolelle ruokkien sairasta mieltään.

Hän etsii ja on löytänyt jokaisen kumppaninsa sosiaalisesta mediasta. On todella rumaa että hän valikoi sieltä herkät ihmiset ja tämän jälkeen kostaa näille seuraajiensa avulla. Kuvittelee kaikenpäälle olevansa jokin suurikin julkimo melko alhaisilla seuraajaluvuilla.

Mennyt "vähän" tunteisiin mut hyville ihmisille ei tehdä näin! Oksettavinta on se että esittää itse tällaista.

1

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmärrän että narsistit etenkin aiheuttavat suunnatonta vihaa ja kostonhalua, mutta tuollaiset tyypit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Paras kun estää kaikkialla, katkaisee yhteydenpidon kaikkiin henkilöihin jotka liitännäisiä häneen.

      Oma näkemys, sopii tiktokkiin. Instagrami on aika luotaantyöntävä. Liikaa henk.koht elämää, enkä ole kiinnostunut draamasta. Feikki pirteä myös. Pysyn siis vain tiktokin puolella.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe