Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Käännösapua

tarvitaan

Voisko joku saksantaitoinen kääntää tämän:

Die Versandkosten erfolgt ab 130,- Euro frei Haus, unter 130,- Euro müssen wir Ihnen einen Frachtkostenanteil von 7,70 Euro berechnen innerhalb Deutschland ohne Inseln.

Tarkoittaako tämä kenties sitä että jos tilaa tavaroita väh. 130 e:n arvosta saa toimituksen ilmaiseksi Suomeen (kyse on autonrenkaista)? Babelfishillä yritin kääntää tuota mutta täyttä varmuutta en saanut.

5

1152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanota

      mitään toimitusmaksuista ulkomaille.
      Eli pikainen käännös menee jotakuinkin näin
      "Tilauksen arvon ollessa yli 130€, toimitetaan tavara ilmaiseksi perille. Arvon jäädessä alle 130€:n, laskutetaan toimituskuluina 7,70€ Saksan sisällä, lukuunottamatta saaria."
      Eli toimitusmaksun Suomeen saat selville vain kysymällä.

      • ja...

        kumarrus ystävälliselle kääntäjälle. Tuo selvitti paljon joten ei kannata tilata renkaita tuolta kun tulee vielä kuluja päälle.


    • 'P. u. P.'

      Kyseisellä kauppahuoneella lienee sivut internetissä ja siellä varmaan olet myös ostoksesi valinnut / haluat valita. Aloitussivulla on yleensä sellainen otsikko kuin Versandkosten tai englanniksi vaikka Shipping & Handling. Klikkaamalla otsikkoa pääsee lukemaan maakohtaista toimitusmaksuhinnastoa. Siis maakohtaista. Vaikka mainosmielessä jossain sanovat, että 130 € alkaen toimittavat Versandkostenfrei (ilman rahtikuluja) ehto koskee usein Saksan lisäksi vain muutamaa lähimaata.

      Yleiset toimitusehdot (Allgemeine Geschäftsbedingungen) on luettavissa esim. AGB-nimisestä linkistä. Engl. voi otsikko olla General Terms and Conditions. Joskus tällä sivulla on myös tiedot rahtimaksuista.

      Eikä tuossa vielä kaikki, sillä lisämaksua voi koitua valitusta toimitustavasta, sekä siitä, että tavara on heidän kielellään Sperrgut (tilaa vievä, vaaraa aiheuttava, erityistoimenpiteitä vaativa, etc.). Ostoskorin käsittelyn (tai tilausvahvistuksen - voi olla muotoa e-mail) yhteydessä lisähinnat ilmoitetaan.

      Mielipiteeni
      Kun huomioiden kaikki kulut, vaivannäkö ja riski, niin nettiostokset Euroopasta ovat harvoin kannattavia. Ostamista puoltaa vain se, ettei kyseistä tavaraa saa Suomesta.

      • tiedettyä

        että juuri Saksasta nettiotosten teko on erittäin kannattavaa Suomessa. Olen tehnyt kymmeniä ostoksia paljon halvemmalla kuin Suomesta mm. autonrenkaita.


      • idiootit ostaa suomesta

        juu eipähä suomesta kannata ostaa muutakun ruokaa kaupasta, nekin muualta jos ei menis pilalle. auton osat saa 3 kertaa halvemmalla saksasta kun täältä. esim. ostin tukivarret, nivelet, koiranluut ja puslat eteen ja maksoi 139e saksasta kotiovelle. 1 viikon toimitusaika ja 2v takuulla. suomesta samat ostokset motonetistä olisi tehnyt yli 300e saati sitten jos olisin ostanut varaosaliikkeestä tai merkkiliikkeestä.yksi tukivarsi olisi maksanut merkkiliikkeestä 100e.
        tämä oli vain yksi esimerkki automaailmasta. sama pätee kaikissa tavaroissa. esim tietokoneet, kodinelektroniikka, vaatteet ymm saa huomattavasti halvemmalla euroopasta kun täältä. onhan se ihan taloustieteellisesti selitettävä ilmiö. suuret markkinat painavat hinnat alas ja pienet sisämarkkinat nostavat hinnat ylös. eli hölmöt ja pelokkaat suomalaiset ostavat suomesta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe