Italialaiset & sisilialaiset miehet

lusikoin jo grappaa

Miten selittäisin tässä keskellä kulttuurieroshokkeja,että tykkään miehestä,vaikka hän on pelottava?Haluan jopa liimautua hänen sängynpohjaansa,nimenomaan hänen kanssaan.

10

629

  Vastaukset

  • Oma ex -vaimo ihastui samanlaiseen tummaan ja uranaamaiseen Italiaanoon...no sängyssä on hetken mukavaan, mutta tunnepuolella tuollainen suhde on usein kerttakäyttöistä ja mitään pitkäaikaista syvää suhdetta siitä tuskin saa aikaiseksi, vaikka on niitä poikkeuksiakin. Toisaalta todella harva Italialainen mies on valmis muuttamaan Suomeen naisen perässä, eli jos tunteet menee vakavaksi on edessä muutto Italiaan ja uuden kulttuurin opiskelu....ja kannattaa muistaa, että myös Italialaisilla miehillä on sellaisia arkisia juttuja, kuin työ, perhe, ystävät jne, eli alkuhuuman jälkeen koettaa kuitenkin se samankaltainen arki kuin täällä Suomessa halusi sitä tai ei. Raha tulee myös kuvioihin, varsinkin jos se loppuu...kun ilman rahaa ei ole sitä juhlaa eikä arkea kovin pitkään. Onnea kuitenkin sängynpohja juttuihin, jos pelkästään sitä haet!

  • otat niin ota pohjoisitalialainen älä hitossa sekaannu eteläitalialaisiin miehiin.
   Mä seurustelin eteläitalialaisen miehen kanssa ja se oli melko pian pummimassa multa rahaa!! En tietenkään antanut vaan annoin miehelle kenkää, ne on ihan selkärangattomia köyhiä rikollisia/mafiosoja siellä etelässä mutta pohkoisessa osaavat käytöstavat ja ovat vauraampiakin.

   • erotatko italialaisen tai albaani-italialaisen, marokko-italialaisen, jne....


   • lie..... kirjoitti:

    erotatko italialaisen tai albaani-italialaisen, marokko-italialaisen, jne....

    Aidon italiaanon tunnistaa pukeutumisesta käyttäytymisestä ja elekielestä. Albaanit ovat kuin hautajaisiin menossa. Marokkiineillä ei lompakko liikaa taskussa pullistele ja jaloissa sandaalit.


   • Santuccia kirjoitti:

    Aidon italiaanon tunnistaa pukeutumisesta käyttäytymisestä ja elekielestä. Albaanit ovat kuin hautajaisiin menossa. Marokkiineillä ei lompakko liikaa taskussa pullistele ja jaloissa sandaalit.

    Kauniisti sanottu ja täysin oikein


   • Raaka-_-Watson kirjoitti:

    Kauniisti sanottu ja täysin oikein

    Italialaisia ja heidän näköisiä on kyllä monenlaisia: karvaisia, valkonaamaisia sekä tummempaa hipiää, ei niin karvaisia, lihaksikkaita, laihanruipeloisia, normaalivartaloisia, urheilullisia mallimiehiä, ylensyöneitä, karvaturvat ällöttävät ainakin minua maassa kuin maassa. Jos on sekä kalju, pieni, tumma että karvaturpa niin oksennushan siinä tulee italiaanon lirkutellessa korvaan. Suomessa tuollaisillekin varmana kovasti kysyntää. Hyvä puoli heissä on se että ovat sentään samaa uskontoa edustavia eli eivät ole heti käännyttämässä ja pyytämässä vaihtamaan uskontoa! etelä-Italiassa on enemmän pieniä tummia miehiä ja Pohjois-Italiassa etelää enemmän vaaleita alkoholia kittaavia möhömahoja, ei siis mitään uutta suomalaisille. Italialaiset ovat kansana sekoitus kreikkaa, Pohjois-Afrikkaa kuten Tunisia, espanjaa jne.


  • Sisilia on vahan maailman maa. Lankomiehen otteita seurattuani voin sanoa, että sängynpohjaan saat kyllä liimautua (=olla patjana) mahdollisesti myös hänen donilleen(patricii). Avioliitto muuttaa kaiken, sinä joko "et ole ollut" tai sinusta tulee joko vaimo tai rakastajatar. Vaimona olet oikeutettu perintöön mutta rakastajattarena sinulla ei ole "sosiaali turvaa", vaan kaikki tulot pitää saada "lahjoituksina"(regali). Vaimo myös nauttii "kunnioitusta, jolla täällä päin on myös taloudellinen merkitys.

   Mitä pelottavuuteen tulee, niin italiassa ja sisiliassa eritysesti, miehet puhuvat paljon (siis todella paljon) enemmän kuin tekevät. Sen mitä tekevät, tekevät salaa, takaa päin, väijytyksistä.

   Mitä kysymykseesi tulee( mikä se sitten onkaan), parasta on sanoa se vasten kasvoja, ilman kompromissiä. Siten, että hän tietää ettei kovanpojan rooli tuo hänelle mitään etua... eli siis seinää vasten[jos sinusta on siihen(mitä kyllä epäilen)]. näin se kuitenkin menee. Tee mitä teet, mutta älä istu n.5 vuoden päästä tästä suomeen menevässä rekassa, ilman papereita, ilman mitään. Nisstä tapauksista on liian paljon kokemusta...

   • "Sisilia on vahan maailman maa."

    totta, eniten ihmetytti että siellä ollaan vieläkin niin vanhanaikaisia että tytöt ja naiset pitää heti kihlata (perheen takia varmaankin?) että saavat sitten perheen hyväksynnän, tiedän monia sisilialaisia nuoria miehiä jotka kihlaa naisen toisensa jälkeen, älytöntä puuhaa suomalaisesta näkökannasta katsottuna! myös sisilialaisten naisten on ollut hyvin vaikea ymmärtää tätä Suomen kulttuuria mutta he sentään ovat tajunneet sitten selittelyn jälkeen että Suomessa on asia niin että kihloihin mennään ei vaan suvun takia vaan sitten kun ollaan täysin varmoja ja vakavissaan tai ei mennä ollenkaan...

    Yksi typerin asia mitä olen italialaisista koskaan kuullut on tuo "pakko"kihlaus että seurustelu sallitaan! olisi myös tosi hauska kuulla miten ne köyhimmät miehet sitten ottavat käytetyn sormuksen pois exältä ja antavat sen aina uudelle naiselleko?
    esim. jollain pitserian palkalla on hyvin vaikea ostaa uutta sormusta koko ajan ja menisihän siihen monen kuun palkkakin ja tuskin kunnioittavat (pitävät naista/naisia) niin arvokkaina että pieni palkka moiseen (uuteen sormukseen) tuhlattaisiin, vaan mieluummin sitten on niitä rakastajia jotka ei voi vaatia mitään.

    Olen saanut siis myös hyvin saidan kuvan sisilialaisista miehistä, koska siellä on niin köyhää eikä sossua. Usein tosiaan pyrkivät hyötymään turistinaisista, ihan vuosienkin päästä ja ihan huomaamatta! pitäisi ostaa sitä ja tätä mutta kun rahaa ei ole, tai ruokaa tai vaatteita!! huh huh säälittäviä, miehiä paapovilta mammoilta kai opittu moinen että "nainen kyllä huolehtii miesraukasta"..

    näyttää tosiaan siltä että etelä-italialaiset miehet ovat niin kehittymättömiä ja ajasta jäljellä että nainen on automaattisesti joko:

    1.kihlattu(tuleva vaimo)
    2.rakastaja(salainen tai yleisetsi tunnettu "huora")

    muita vaihtoehtoja (kuten pelkkä kaveruus vaikka) ei ole olemassa, ehkä vielä jonain päivänä, toivon niin!

    jos joku täältä nyt tosiaan tätä lukiessa vielä haluaa hankkia italiaanon niin menkää pohjois italiaan tai sisiliassa edes jonnekin paikallisten sekaan älkääkä sekaantuko niihin pienten turistipaikkojen machoäijiin (rantavahdit, rantapojat, katujen aina samat puku tai ketjumiehet, kylähullut sun muut) koska ne eivät muutu, niillä on vuosikausien kokemuksia miten käsitellä skandinaavituristinaisia jopa vertailevat, antavat numeroita ja arvostelevat kuvia.


  • Vahan turhaa yleistysta vastauksissa, kylla Italiasta loytyy ihan "kelpo" miehia ihan yhta lailla kuin Suomestakin (kukaan ei varmaan ole ikina tavannut suomalaista pummia, pettajaa, aidin helmassa roikkujaa tai valehtelijaa???) - JOPA Sisiliasta tai muualta etelasta.
   Tietysti olisi hyva tutustua mieheen rauhassa ennen pysyvaa sitoutumista, mutta nain omalta kannaltani voin kylla tuumata etta oma palermitano (11 vuotta yhdessa) on upea tyyppi, ei mikaan mamman poika, kokkaa, siivoaa, hoitaa lapsia, tuo aamupalaa sankyyn, ei juo eika polta, ei kiertele kapakoissa kavereitten kanssa (omasta tahdostaan, enka kiertele minakaan). On asunut melkein 10 vuotta Italian ulkopuolella, ja yrittaa kovasti saada minut puhuttua ympari Suomeen muuttoon (itsella kun ei ole ikava lumikolaa eika huligaaniteineja jne)
   Pohjois-Italiassakin voi sitten tormata ensimmaisen tai toisen polven sicilianoihin ;)
   Ja sangynpohjassa meilla muuten menee vielakin lujaa :D:D:D:D

  • Ihan paskoja miehiä mä luulen, ainakin suurin osa. Epäluotettavia naisten naurattajia. Oma kokemus ainakin tälläinen eräästä Tampereella pyörivästä narsistista. Osaa kyllä puhua, tekstailla kauniisti mutta sanat ja teot täysin ristiriitaisia keskenään, epäluotettava. Nauttii naisten huomiosta, kaikki kelpaa. Kannattaa pysyä kaukana tästä tyypistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   190
   10374
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   1808
  3. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1348