Italialaiset & sisilialaiset miehet

lusikoin jo grappaa

Miten selittäisin tässä keskellä kulttuurieroshokkeja,että tykkään miehestä,vaikka hän on pelottava?Haluan jopa liimautua hänen sängynpohjaansa,nimenomaan hänen kanssaan.

13

2170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta on

      Oma ex -vaimo ihastui samanlaiseen tummaan ja uranaamaiseen Italiaanoon...no sängyssä on hetken mukavaan, mutta tunnepuolella tuollainen suhde on usein kerttakäyttöistä ja mitään pitkäaikaista syvää suhdetta siitä tuskin saa aikaiseksi, vaikka on niitä poikkeuksiakin. Toisaalta todella harva Italialainen mies on valmis muuttamaan Suomeen naisen perässä, eli jos tunteet menee vakavaksi on edessä muutto Italiaan ja uuden kulttuurin opiskelu....ja kannattaa muistaa, että myös Italialaisilla miehillä on sellaisia arkisia juttuja, kuin työ, perhe, ystävät jne, eli alkuhuuman jälkeen koettaa kuitenkin se samankaltainen arki kuin täällä Suomessa halusi sitä tai ei. Raha tulee myös kuvioihin, varsinkin jos se loppuu...kun ilman rahaa ei ole sitä juhlaa eikä arkea kovin pitkään. Onnea kuitenkin sängynpohja juttuihin, jos pelkästään sitä haet!

      • Anonyymi

        Huono kokemus eräästä Suomessa asuvasta sisilialaisesta miehestä. Narsistinen personallisuushäiriö hänellä. Naiset pelkkää käyttötavaraa hänelle.


    • Italialaisen

      otat niin ota pohjoisitalialainen älä hitossa sekaannu eteläitalialaisiin miehiin.
      Mä seurustelin eteläitalialaisen miehen kanssa ja se oli melko pian pummimassa multa rahaa!! En tietenkään antanut vaan annoin miehelle kenkää, ne on ihan selkärangattomia köyhiä rikollisia/mafiosoja siellä etelässä mutta pohkoisessa osaavat käytöstavat ja ovat vauraampiakin.

      • lie.....

        erotatko italialaisen tai albaani-italialaisen, marokko-italialaisen, jne....


      • Santuccia
        lie..... kirjoitti:

        erotatko italialaisen tai albaani-italialaisen, marokko-italialaisen, jne....

        Aidon italiaanon tunnistaa pukeutumisesta käyttäytymisestä ja elekielestä. Albaanit ovat kuin hautajaisiin menossa. Marokkiineillä ei lompakko liikaa taskussa pullistele ja jaloissa sandaalit.


      • Raaka-_-Watson
        Santuccia kirjoitti:

        Aidon italiaanon tunnistaa pukeutumisesta käyttäytymisestä ja elekielestä. Albaanit ovat kuin hautajaisiin menossa. Marokkiineillä ei lompakko liikaa taskussa pullistele ja jaloissa sandaalit.

        Kauniisti sanottu ja täysin oikein


      • Eiainakaankarvaturpaa
        Raaka-_-Watson kirjoitti:

        Kauniisti sanottu ja täysin oikein

        Italialaisia ja heidän näköisiä on kyllä monenlaisia: karvaisia, valkonaamaisia sekä tummempaa hipiää, ei niin karvaisia, lihaksikkaita, laihanruipeloisia, normaalivartaloisia, urheilullisia mallimiehiä, ylensyöneitä, karvaturvat ällöttävät ainakin minua maassa kuin maassa. Jos on sekä kalju, pieni, tumma että karvaturpa niin oksennushan siinä tulee italiaanon lirkutellessa korvaan. Suomessa tuollaisillekin varmana kovasti kysyntää. Hyvä puoli heissä on se että ovat sentään samaa uskontoa edustavia eli eivät ole heti käännyttämässä ja pyytämässä vaihtamaan uskontoa! etelä-Italiassa on enemmän pieniä tummia miehiä ja Pohjois-Italiassa etelää enemmän vaaleita alkoholia kittaavia möhömahoja, ei siis mitään uutta suomalaisille. Italialaiset ovat kansana sekoitus kreikkaa, Pohjois-Afrikkaa kuten Tunisia, espanjaa jne.


    • Piazza Armerinan

      Sisilia on vahan maailman maa. Lankomiehen otteita seurattuani voin sanoa, että sängynpohjaan saat kyllä liimautua (=olla patjana) mahdollisesti myös hänen donilleen(patricii). Avioliitto muuttaa kaiken, sinä joko "et ole ollut" tai sinusta tulee joko vaimo tai rakastajatar. Vaimona olet oikeutettu perintöön mutta rakastajattarena sinulla ei ole "sosiaali turvaa", vaan kaikki tulot pitää saada "lahjoituksina"(regali). Vaimo myös nauttii "kunnioitusta, jolla täällä päin on myös taloudellinen merkitys.

      Mitä pelottavuuteen tulee, niin italiassa ja sisiliassa eritysesti, miehet puhuvat paljon (siis todella paljon) enemmän kuin tekevät. Sen mitä tekevät, tekevät salaa, takaa päin, väijytyksistä.

      Mitä kysymykseesi tulee( mikä se sitten onkaan), parasta on sanoa se vasten kasvoja, ilman kompromissiä. Siten, että hän tietää ettei kovanpojan rooli tuo hänelle mitään etua... eli siis seinää vasten[jos sinusta on siihen(mitä kyllä epäilen)]. näin se kuitenkin menee. Tee mitä teet, mutta älä istu n.5 vuoden päästä tästä suomeen menevässä rekassa, ilman papereita, ilman mitään. Nisstä tapauksista on liian paljon kokemusta...

      • NoSoloSole

        "Sisilia on vahan maailman maa."

        totta, eniten ihmetytti että siellä ollaan vieläkin niin vanhanaikaisia että tytöt ja naiset pitää heti kihlata (perheen takia varmaankin?) että saavat sitten perheen hyväksynnän, tiedän monia sisilialaisia nuoria miehiä jotka kihlaa naisen toisensa jälkeen, älytöntä puuhaa suomalaisesta näkökannasta katsottuna! myös sisilialaisten naisten on ollut hyvin vaikea ymmärtää tätä Suomen kulttuuria mutta he sentään ovat tajunneet sitten selittelyn jälkeen että Suomessa on asia niin että kihloihin mennään ei vaan suvun takia vaan sitten kun ollaan täysin varmoja ja vakavissaan tai ei mennä ollenkaan...

        Yksi typerin asia mitä olen italialaisista koskaan kuullut on tuo "pakko"kihlaus että seurustelu sallitaan! olisi myös tosi hauska kuulla miten ne köyhimmät miehet sitten ottavat käytetyn sormuksen pois exältä ja antavat sen aina uudelle naiselleko?
        esim. jollain pitserian palkalla on hyvin vaikea ostaa uutta sormusta koko ajan ja menisihän siihen monen kuun palkkakin ja tuskin kunnioittavat (pitävät naista/naisia) niin arvokkaina että pieni palkka moiseen (uuteen sormukseen) tuhlattaisiin, vaan mieluummin sitten on niitä rakastajia jotka ei voi vaatia mitään.

        Olen saanut siis myös hyvin saidan kuvan sisilialaisista miehistä, koska siellä on niin köyhää eikä sossua. Usein tosiaan pyrkivät hyötymään turistinaisista, ihan vuosienkin päästä ja ihan huomaamatta! pitäisi ostaa sitä ja tätä mutta kun rahaa ei ole, tai ruokaa tai vaatteita!! huh huh säälittäviä, miehiä paapovilta mammoilta kai opittu moinen että "nainen kyllä huolehtii miesraukasta"..

        näyttää tosiaan siltä että etelä-italialaiset miehet ovat niin kehittymättömiä ja ajasta jäljellä että nainen on automaattisesti joko:

        1.kihlattu(tuleva vaimo)
        2.rakastaja(salainen tai yleisetsi tunnettu "huora")

        muita vaihtoehtoja (kuten pelkkä kaveruus vaikka) ei ole olemassa, ehkä vielä jonain päivänä, toivon niin!

        jos joku täältä nyt tosiaan tätä lukiessa vielä haluaa hankkia italiaanon niin menkää pohjois italiaan tai sisiliassa edes jonnekin paikallisten sekaan älkääkä sekaantuko niihin pienten turistipaikkojen machoäijiin (rantavahdit, rantapojat, katujen aina samat puku tai ketjumiehet, kylähullut sun muut) koska ne eivät muutu, niillä on vuosikausien kokemuksia miten käsitellä skandinaavituristinaisia jopa vertailevat, antavat numeroita ja arvostelevat kuvia.


    • jopponen

      Vahan turhaa yleistysta vastauksissa, kylla Italiasta loytyy ihan "kelpo" miehia ihan yhta lailla kuin Suomestakin (kukaan ei varmaan ole ikina tavannut suomalaista pummia, pettajaa, aidin helmassa roikkujaa tai valehtelijaa???) - JOPA Sisiliasta tai muualta etelasta.
      Tietysti olisi hyva tutustua mieheen rauhassa ennen pysyvaa sitoutumista, mutta nain omalta kannaltani voin kylla tuumata etta oma palermitano (11 vuotta yhdessa) on upea tyyppi, ei mikaan mamman poika, kokkaa, siivoaa, hoitaa lapsia, tuo aamupalaa sankyyn, ei juo eika polta, ei kiertele kapakoissa kavereitten kanssa (omasta tahdostaan, enka kiertele minakaan). On asunut melkein 10 vuotta Italian ulkopuolella, ja yrittaa kovasti saada minut puhuttua ympari Suomeen muuttoon (itsella kun ei ole ikava lumikolaa eika huligaaniteineja jne)
      Pohjois-Italiassakin voi sitten tormata ensimmaisen tai toisen polven sicilianoihin ;)
      Ja sangynpohjassa meilla muuten menee vielakin lujaa :D:D:D:D

    • Anonyymi

      Pohjois-Italiassa on hyvin koulutettuja miehiä, mutta onko luotettava sitä ei välttämättä. Kokemus yhdestä, kyllä aluksi puhui paljon sitten olikin tuppisuu jota tyttöystävä odotti toisessa maassa, no tyttöystävä ei suostunut muuttaa miehen työn perässä eli taisi valita väärän naisen. Lähetti lomakohteessa jonkun papan kehumaan minulle sitä maata johon hän muutti työn takia,varmaan kun se toinen ei hänen luo muuttanut. Tyttöystävän vei kihloihin asti ja kuitenkin asuvat eri maassa, kovasti sormusta ja ruusuja esitelty. Ihan tyytyväinen olen että minua ei valinnut, niin saan katsella muita komeita sali miehiä. Toinen tilanne voisi olla tuo että mustasukkaisen ei niin komean kanssa yhdessä. Valitti aina ettei ota oman maalaista kuulemma rahan perässä, vaikka hän itse halusi mahdollisimman hyväpalkkaisen työn jota ei pohjoismaista saanut ja muut työt ei kelvannut, jos pieni palkka.

    • Anonyymi

      Mitä etelämpään mennään sitä köyhempää on ja sivistymättömämpää ja tummempaa kaiffaria tulee. Sängyssä ei erikoinen, luuli olevansa oikein hyväkin rakastaja. Eipä ole kukaan kovin kauaa jaksanut munkaan jälkeen katsella. Tyhmä ja sivistymätön ja tietysti itse omasta mielestään aina oikeassa tyhminen uskomuksineen. Kaipa hän Hki alueella edelleen metsästää.

      • Anonyymi

        Luulen tuntevani tyypin.. lähti karkuun naisongelmiaan ja muutti Helsinkiin. Raukka parka. No siellä on taas hyvä pyöritellä niitä uusia naisia mielin määrin. Aina joku sinisilmäinen noihin narsisteihin lankee. Ovat niin hyviä manipuloimaan ja koukuttamaan toisen itseensä. Kannattaa todella olla varovainen näiden narskujen kanssa


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe