Maitohappobakteerit influenssaa vastaan

rainbow1964

Suoliston Ph kannattaa laskea alemmaksi eli happamampaan suuntaan, jolloin emäksisemmässä ympäristössä elävien haitallisten mikrobien, bakteerien ja virusten, lisääntyminen vaikeutuu.

Suoliston hapan ympäristö saadaan aikaan maitohappoisilla tuotteilla, kuten hapanmaitotuotteilla ja hapankaalilla.
Useita kasviksia kuten porkkanaa maitohapatetaan, jolloin siinä olevat maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä elimistölle.

Itse suosin asidofilus- ja bifidofilus-bakteereita, joita saa AB-jogurteissa. Lisäksi LGG-bakteereja sisältävät mehut ovat hyviä.

Suoliston happamuus voi vähentyä, jos syödään liikaa sokeria, valkoista vehnäjauhoa ja lihaa, mitkä ovat mädättäjäbakteerien parasta ruokaa suolistossa.

Lisäksi sekaruokaa syövillä ihmisillä ruoansulatus hidastuu ja suolistoon kulkeutuu helposti mätänevää ruokamassaa. Tämän seurauksena mädättäjäbakteerien määrä suolistossa lisääntyy ja niiden aineenvaihduntatuotteiden seurauksena suoliston ympäristö muuttuu emäksisemmäksi, mikä vähentää maitohappobakteerien määrää.

Koko ruoansulatuskanava nielusta paksusuoleen asti on yhteydessä toisiinsa siinä kasvavan mikrobiflooran koostumuksella, joten jos paksusuolessa mikrobifloora on häiriintynyt, on se sekaisin myös ylempien hengitysteiden vieressä sijaisevassa ruoansulatuskanavassa.
Tällöin erilaisten flunssaa ja influenssaa aiheuttavien mikrobien tarttuminen hengitysteiden kautta elimistöön helpottuu.

8

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haisuli.....

      Onko noita LGG-bakteereja Gefilus-mehuissa. Mulla on laktoosiallergia jo on todella vaikeaa löytää näitä tuotteita vähälaktoosisina tai laktoosittomina. Onko Yosa-valmisteissa näitä samoja bakteereja. Olen joskus ajattellut kokeilla hervalmisteita Molkosania tai Valmariinia, olisi niistä apua.

      • Valio_asiantuntija

        Valio Gefilus® mehut sisältävät LGG®´maitohappobakteereja. Myös Valio Gefilus MAX tehojuoma sisältää LGG maitohappobakteeria ja on lisäksi laktoositon.


    • Emäksinen ja terve

      Sinulla on mennyt puurot ja vellit sekaisin.
      Sekaruoka ja erityisesti liha aiheuttaa meissä happamuutta ja sen vuoksi sairastamme.
      Meidän tulisi aina olla lievästi emäksisiä, jolloin terveytemme säilyy.
      Tämä saavutetaan emäksisen ruokavalion avulla.

      OPISKELEHAN NYT UUDESTAAN, MIKÄ TUOTTAA EMÄKSISYYTTÄ JA MIKÄ HAPPAMUUTTA
      KEHOLLEMME.

      • tpi

        Nuo ruoka-aineiden aiheuttamat happamuudet on _uskontoa_. Niillä ei ole mitään, minkäänlaista tekemistä minkään oikeiden fysiologisten tai biokemiallisten toimintojen kanssa, kuten ei myöskään elimistön "happamuuden" vahingollisilla vaikutuksilla.


    • Valio_asiantuntija

      Mukava kuulla että suosit LGG® maitohappobakteereita sisältäviä mehuja. Valio Gefilus® mehut sisältävät LGG maitohappobakteeria ja ne auttavat vahvistamaan vastustuskykyä.

      • tpi

        mielenkiintosta jos Valion asiantuntija antaisi muutaman referenssin maitohappobakteerien vaikutuksesta influenssaoireisiin. Mainonta antaa ymmätää, että vaikutusta olisi, mutta enpä löytänyt Medlinestä sellaisia tutkimuksia, joilla olisi kliinisesti merkittävää vaikutusta osoitettu. En kyllä kovin tarkkaan ehtinyt kaivella, joten henkeä pidätellen odotan mielenkiintoisia tutkimustuloksia.


      • lädikd
        tpi kirjoitti:

        mielenkiintosta jos Valion asiantuntija antaisi muutaman referenssin maitohappobakteerien vaikutuksesta influenssaoireisiin. Mainonta antaa ymmätää, että vaikutusta olisi, mutta enpä löytänyt Medlinestä sellaisia tutkimuksia, joilla olisi kliinisesti merkittävää vaikutusta osoitettu. En kyllä kovin tarkkaan ehtinyt kaivella, joten henkeä pidätellen odotan mielenkiintoisia tutkimustuloksia.

        ...tottakai valio yrittää tyrkyttää omaa gefilus tuotteita, kun paremman bakteerikannan saat syömällä, marjoja, hedelmiä, juureksia, luonnonjugurttia (ei homogenoitua), ei jalostettuja ruokia, älä käytä lisäaineita, siis hyvin yksinkertaista, et tarvii mitää kalliita valion homogenoituja tuotteita.


    • terve..

      maito valkkari sekotus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1090
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      63
      930
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      702
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      701
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      363
      688
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe