Maitohappopakteerit

Terveenä

Moi. Jos syö päivittäin näitä Gefilus tai vastaavia tuotteita niin yhdessä purkissa on vain pieni määrä näitä näitä vaikuttavia pakteereja ja tulee kalliiksi verrattuna terveyskaupasta saatavalla Bioteekin PROBIOOTTI plus kapseleita jotka sisältävät moninkertaisen määrän samaa ainetta ja hinta on 21e 125 kpl eli yksi päivässä.

10

1550

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Geyfilus

      Kyllä kansa on hyväuskoista.

    • Valio_asiantuntija

      Maitohappobakteereissa sekä maitohappobakteereita sisältävissä tuotteissa on eroja. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät LGG® maitohappobakteeria, joka vahvistaa vastustuskykyä.

      Valio Gefilus® tuotteissa LGG® maitohappobakteerien määrä on määritelty riittäväksi vahvistamaan vastustuskykyä. Esimerkiksi yksi lasillinen maitoa tai tehojuomapullo päivässä sisältää riittävän määrän LGG maitohappobakteeria, joka auttaa pysymään terveenä. Nämä tuotteet ovat helppo lisätä osaksi terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Lisäksi maitotuotteista saa runsaasti myös tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka auttavat luustoasi voimaan hyvin.

    • D3

      Valitse tarkkaan tuote, jota syöt.

      Parhaimmat maitohappobakteerit, joten muut kannattaa jättää kaupan hyllylle:

      Asidophilus Plus
      Replete
      DDS
      Bioteekin Probioottiplus
      Lepicol

      Lisäksi paljon mainostetaan ja myydään ns. terveysvaikutteisia jogurtteja, joissa on 5 palaa sokeria per desilitra taikka järjetön määrä makeutus- ja lisäaineita sekä D-vitamiinia on homeopatian verran. Eli se niiden "terveysvaikutuksista".

      • prian

        lidlissa on erinomainen itävaltalais hapankaali,,,,,se sisältä eniten maitohapppobaktereita,,,,,,se on erittäin vähän suolasta,,,,ja hapatuksessa on osansa punaviinillä,,,hienosti rapea,,,,
        PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,haslvinta ja,,,THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • säilyvyysaika
        prian kirjoitti:

        lidlissa on erinomainen itävaltalais hapankaali,,,,,se sisältä eniten maitohapppobaktereita,,,,,,se on erittäin vähän suolasta,,,,ja hapatuksessa on osansa punaviinillä,,,hienosti rapea,,,,
        PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,haslvinta ja,,,THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Onko Gefilus basic kapselit samaa sarjaa muiden tuotteiden kanssa? Jos lähtee matkoille eikä hotellissa ole jääkaappia säilyvätkö kapselit avattuina huoneenlämmössä? Miksi jotain valmisteita tulee säilyttää kylmässä ja jotain taas ei? Tuota hapankaalia pitäisi myös muistaa ostaa. Maku on ok mutta haju ei. :)


      • mhniueld

        jenkeistä saa tuplasti enemmän vähintään samaan hintaa tai jopa puoleen ja saat 8-12 bakteerikantaa myös siihen hintaan. Et sitä pelkällä gefiluksella vastustuskykyä paranneta. Paljon marjoja, hedelmiä, vihanneksia ja juureksia, luonnonjugurttia...pelkästään näillä parannat enemmän vastustuskykyä kuin joillan yksinkertaisella maitohappovalmisteilla.


      • arvaajarvaaja

        Jostain luin, että jogurtti oli yksi suurimmista naisten puhtaan sokerin lähteistä..

        Terveysvaikutukset, hmm..


      • Valio_asiantuntija
        säilyvyysaika kirjoitti:

        Onko Gefilus basic kapselit samaa sarjaa muiden tuotteiden kanssa? Jos lähtee matkoille eikä hotellissa ole jääkaappia säilyvätkö kapselit avattuina huoneenlämmössä? Miksi jotain valmisteita tulee säilyttää kylmässä ja jotain taas ei? Tuota hapankaalia pitäisi myös muistaa ostaa. Maku on ok mutta haju ei. :)

        Gefilus BASIC kapselit sisältävät samaa tutkittua Lactobacillus GG maitohappobakteeria kuin muutkin Gefilus-tuotteet. Gefilus-kapselit voivat antaa lisäsuojaa, sillä tutkimuksen mukaan LGG-kapseleiden päivittäinen nauttiminen vähensi turistiripulin riskiä 47 %.Paras suoja turistiripulia vastaan on toki käsihygieniasta huolehtiminen, pullotettujen juomien käyttö ilman jääpalojoa sekä keitettyjen, kuumien ruokien nauttiminen.

        Gefilus kapseleiden annostusohje on aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia enintään 2 kertaa päivässä. Kapseli voidaan niellä sellaisenaan tai kapselin voi aukaista ja jauheen sekoittaa nesteeseen. Kapselit säilyvät avattuna huoneenlämmössä kaksi viikkoa ja avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen. Joten lyhyen matkan ajaksi ei välttämättä tarvita jääkaappisäilytystä.


    • Gefilus ja Rela

      Ei aina kannata ostaa halvimpia mitä kaupasta löytää! Parhaiten toimii Gefilus ja Rela-tabletit. Helposti tilattavissa nettiapteekista www.pedersorenapteekki.fi josta saa myös paljon muuta mielenkiintoista. Kannattaa käydä katsomassa! Olen itse käyttänyt Rela-tabletteja usean kuukauden ajan (annos: 1 tabl/päivä) ja vatsan toiminta on huomattavasti rauhoittunut kaikin puolin. Suosittelen lämpimästi!

    • huomioitava

      Eri valmisteissa on eroja... (ei perustu niinkään tietoon siitä että mitä paketit sisältävät vaan siihen miten olotilaan ovat vaikuttaneet).

      Olen Gefilustuotteita (mehuja) juonut pitemmän aikaa, mutta suoranaista vaikutusta en niistä osaa sanoa... Kuitenkin käytän niitä vaikka "lumevaikutuksen vuoksi" jos ei muun takia.

      Parhaimmiksi tuotteiksi olen kokenut Ratiopharm ja Idoform nimiset maitohappobakteerit (saatavilla apteekista). Muitakin valmisteita kuten tuota Probiootti , DDS sekä Lacto7 olen kokeillut, mutta en ole huomannut että niiden vaikutukset olisivat yhtä hyviä.

      Kyse voi olla tosin hyvin yksilöllisistä tekijöistä ja joillekin sopivat toiset valmisteet paremmin kuin toiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1500
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1217
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1156
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1014
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      755
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      377
      731
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe