Näin siskoni hommissa

Isoveli93

Olen 17-vuotias poika ja pikku siskoni on 15-vuotias. Eräänä päivänä tulin koulusta ja menin kysymään pikku siskoltani että "olisiko hän illalla kotona?", No menin hänen huoneeseensa ja näin että hänellä oli kaveri kylässä ja huomasin että he olivat päätyneet 69-asentoon. No minullahan rupesi heti seisomaan, Ja pikku siskon kaveri sanoi että "tulisitsä auttamaa meitä?" ku meillä on iha vitu kova panetus.

No laitoin oven lukkoon ja riisuin itseni alasti ja menin mukaan leikkeihin. Pikku-siskoni kaveri otti minulta kyrpääni suihin, jonka jälkeen hän pisti minulle kortsun ja menin sängylle maaten ja pikku-siskoni tuli päälleni ratsastamaan kyrvälläni, Ja hänen kaverinsa kiipesi naamalleni jotta yletyin nuolemaan häntä.

Jonkun ajan päästä vedin pikku-siskoni kaveria anaaliin ja hetken päästä panin häntäkin pilluun. Lopuksi pikku-siskoni otti puoli litraa spermaa suuhunsa ja suuteli kaveriaan ja antoi oman suunsa kautta minun spermaani hänelle, Ja he nielivät lastini ja imivät kumpikin kyrpäni puhtaaksi.

Ps. perustui tositapahtumiin!, Tämä tapahtui kesällä 2010 ja olemme sen jälkeenkin aina panneet toisiamme tai minä olen pannut pikku-siskon kavereita.

20

38370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonna20

      Lisää tälläisiä novelleja :P

    • Jessssseee

      puoli litraa spermaa.... krhm... njooh mielikuvitus sallittaneen...

    • wda

      Tekstin taso häikäisevä. On aivan varmaa että isoveli93 onkin oikeasti pikkuveli2003. Ekaluokkalaiseksi ihan kivaa settiä, kyllä se siitä.

      • Isoveli93

        ja mistähän vitusta sinä sen tiiät että toi ei oo totta ehkä joo halusin vähä liiotella ton sperman kanssa mut kyl se kuule ihan totta on. Toiseks mitä vitun väliä vaikket sä sitä uskoiskaa


      • Karolina_
        Isoveli93 kirjoitti:

        ja mistähän vitusta sinä sen tiiät että toi ei oo totta ehkä joo halusin vähä liiotella ton sperman kanssa mut kyl se kuule ihan totta on. Toiseks mitä vitun väliä vaikket sä sitä uskoiskaa

        mäkin haluisin kokeilla jotain tollasta mun veljen kanssa siis toi oli oikeesti nii siisti stoori...kiihotuin kun luvin tota :P

        ps. sä nimimerkki isoveli93, älä välitä noista jotka ei usko toho :P


      • Karolina_ kirjoitti:

        mäkin haluisin kokeilla jotain tollasta mun veljen kanssa siis toi oli oikeesti nii siisti stoori...kiihotuin kun luvin tota :P

        ps. sä nimimerkki isoveli93, älä välitä noista jotka ei usko toho :P

        Ulkoasua nyt olisi voinut muokata, mutta itse tarina oli hyvä. Tälläisiä lisää. ;)


    • einoeinari

      ..on tuo pikkusiskosi kaveri, nimittäin ...

      "Jonkun ajan päästä vedin pikku-siskoni kaveria anaaliin ja hetken päästä panin häntäkin pilluun."

      Kerrot siis tuossa lauseessa ainoastaan pikkusiskosi kaverista.

      Kieliopillinen osaamisesi on hyvin ala-arvoista. Jo yhdyssanat tuottavat suuria vaikeuksia.

      • Muista luistovoide!

        Unohdit mainita, että oli heinäkuu ja olit koulussa hiihtäen kuten aina kesät talvet ;)


      • Isoveli93
        Muista luistovoide! kirjoitti:

        Unohdit mainita, että oli heinäkuu ja olit koulussa hiihtäen kuten aina kesät talvet ;)

        No täälläpäin koulu loppuu enne juhannusta ;)


      • Pervo-Pera
        Isoveli93 kirjoitti:

        No täälläpäin koulu loppuu enne juhannusta ;)

        Eipä tuossa paljon luettavaa ollut, mutta palautti mieleen oman kokemuksen. Mä näin teinipoikana isosiskoni panemassa. Kävelin sisään huoneeseen ja sisko ratsasti hurjaa kyytiä poikaystävällään, molemmat alastomina. Poistuin huoneesta ennen kuin kumpikaan huomasi mua. Jäin oven taakse kuuntelemaan vähäksi aikaa ja kovaksihan siinä pamahti. Sitten menin vessaan runkkaamaan ajatellen siskoa ja sitä mitä olin juuri nähnyt.


      • Kaimaniboys

        Painuvittuun pilkunnussija!


    • Anonyymi

      Sisko oli viisitoista ihailin sen vartaloa kun se usein käveli sisällä vain pikkuhousut ja liivit päällä itse olin melkein neljätoista. Oltiin kahdestaan kotona sisko tuli illalla huoneeseen sanoi katsotaan jotain ja otti koneen syliin, katsoi ja katsoi minua olet katsonut pornoa.
      Yritin ottaa konetta pois, Siiri kääntyi vatsalleen ja piti konetta kukana olin sen selässä kiinni yritin vetää käsistä sitten tartuin rintoihin ne oli kovat ja nännit tuntui Siiri vaan katsoi konetta hieroin tissejä kunnolla Siiri kuiskas tuntuu ihanalta painoin kalua haaroihin huokasi sinulla seisoo voi luoja noinko iso se on laskin kalun housuista ja työnsin haaroihin Siiri kuiskas on lämmin ja kova suutelin niskaa ja kuiskasin haluan nähdä.
      Sisko kääntyi seljälleen haistelin housuja Siiri kikatti se kutittaa laskin housuja pieni karvoitus tuli näkyviin vedin housut ja laskeuduin katsomaan Siiri levitti jalkoja työnnin suun pilluun Siiri kiljahti sinä nuolet pidin jaloista kiinni ja nuolin Siiri katsoi konetta ja huokaili sormetin kuten kuvissa ja nuolin Siiri nosteli pyllyä ja huokaili nousin ja suukotin vatsaa kone nousi ylemmäs kun pääsin rintoihin ja imin Siiri vikisi olin koko ajan haarojen välissä ja tunsin kuin pillu nousi ja laski kosketin taas piillua reikä oli markä ohjasin kalua ja työnnyin kone siirtyi sivuun Siiri kuiskas voi helvetti sinä nait mutta natoi panna nosti jalat ilmaan kuiskas ihanan tuntuinen ethän laske sisään nain himoittua siskoa sen huutaessa sanoin pakko vetää pois sisko hyppäsi kontalleen ja imi ja nuoli kalua nauroi tämä on ihanaa työnsin päästä sisko piti puoliaan ja silloin laukesin monta syöksyä.
      Sisko tuli viereen suukotti ja hymyili sinä olit minun ensimmäinen kiitos rakas. Katsoin kalua ja siskoa sanoin on verta mennään.
      Pesuhuoneessa pestiin toisia nuolin siskoa kontallaan kun seisoi suihkussa sanoin tule tule sisko hieroi yläosaa pillusta ja tuli vapisten ja laskeutui lattialle.
      Työnsi minut seljälleen kylmälle lattialle ja imi kalua sitten katsoi ja tuli kasvojen eteen ostetaan huommenna katumus pilleriä tule mennään.
      Juostiin sänkyyn sisko kysyi mitä tehdään sanoin ole minulle kiimapillu sellainen joka haluaa antaa kaikille, Vaikka meidän opelle, se seuraa luulee että en huomaa.
      Oletko kiusannut sitä Siiri hymyili olen minä vähän kaksi kertaa näytin pikkareita kun oli hame päällä näin että katsoo pöydän takaa, ja kerran olin niin kiimassa että otin välitunnilla housut pois kun istuin katsoi suoraan piilluun pelkäsin että hame kastuu pillu varmaan kiilti kiimasta. Sain muuten hyvän numeron sen aineista.
      Sanoin mennään keittiöön ja näytin hametta Siiri istui tuolille katsoin kauempaa pillu näkyi selvästi siirsin tuolia edestä ja menin pöydän alle katsoin kun levitteli jalkojaan sanoin näkee että olet märkä kuvittele silmät kiinni opettaja tulee pulpetin alle työnsin hametta ylöspäin suukottelin jalkaa sanoin olet open huora haluat Siiri levitti jalkoja kuiskas haluaako ope sanoin haluaa ja nuolin hame oli jo märkä pillu valui ja oli liukas Siiri vvapisi ja ulisi ope nuole nuole silloin sai orgasmin hyppi ja vapisi tuolilla nousin pöydän alta sisko tuli viereen nuoli naamaa maistut ihan pillulta kysyin oletko maistanut nauroi olen Minnan kanssa. Minnahan on nuorempi Siiri nuoli ja sanoi seo n kiimanen neiti haluaisitko naida sitä ja hieroi kalua virnisti taidat haluta Siiri käveli sohvalle, iso märkä läntti oli takana Siiri meni kontalleen nostin hametta pylly oli limainen nuolin vähän aika mein taakse sanoin opella on iso kalu kuin ponilla ja hieroin pillua terskalla työnnyi voimalla Siiri huusi voi helvetti kun on iso Siiri nousi vähän ylemmäs otin rinnoista kiinni ja hyväilin kuiskin korvaan open iso terska raiskaa sinua Siiri valitti ei ope ei kysyin antaisitko oikeasti Siiri huokaili antaisin varmasti antaisin Markku sedälläkin on iso näin kesällä kun se vahtasi minua saunan edessä ja meni saunaan vein sille olutta että näen sen kalu seisoi kovana pyysi saunaan, usein runkkasin ja ajattelin kalua.
      Nousin ja sammutin valot hapuilin Siirin taakse Markku tulee se panee saunassa Siirin pillu oli tosi liukas Siiri ulisi Markku setä panee tyttöä pylly vapisi ja Siiri sai orgasmin kuiskin nyt setä siittää Siiri ulisi syvään syvään ja sai nyt sisään spermaa Siiri melkein itki kun tuntui niin hyvältä.
      Kun makoiltiin sängyssä kuin rakastavaiset Siiri halasi monesti kuiskas olet ihana.
      Tästä alkoi meidän "suhde" pitkään Siiri hommasi pillerit opittiin molemmat paljon rakastelusta.

      Alkukesästä sanoin Siirille mennäänkö Markun luo kylään yöllä kuiskasin rakastellessa haluaisitko Markun isoa kuiskas haluan olis ihanaa. Meille tuli mahdollisuus mennä sinne kaksistaan. Markku on pokamies leski ja otti mielellään vastaan Siiri osasi pukeutua niin että näkee hyvin vartalon kurvit ja Markku huomasi sen jo toisena iltana antoi juomaa sanoin mulla menee päähän pitäskö nukahtaa, Siiri sanoi älä vielä saunakin on lämmin Markku antoi lisää juomaa Siiri iski silmää.

      • Anonyymi

        Kun meni levähtämään kuulin kun Siiri sanoi en uskalla yksin saunoa siellä on hämärää Markku sanoi heti tulen mukaan. Odottelin hetken ja menin saunalle kuulin kun antoivat löylyä, harmikseni ikkuna huurtui mutta ala reunasta näki vähän, Siiri laitteli vesiä pyllistellen Markulle näin kun Markku piilotteli kaluaan. Siiri nousi viereen sanoin ei enää löylyjä tukehtuu ja avasi ikkunaa Siiri hymyili kun näki minut ja näytti kieltään.

        Siiri nousi lauteelle ja oikoi selkää rinnat oli kiihkeästi esillä, Markku sanoi vierellä on sulla kauniit rinnat Siiri katsoi Markkua Markun käsi nousi rinnoille Siiri huokasi sulla on pehmeät kädet siitä Markku innostui ja käänsi Siiriä ja imi rintoja Siiri huokasi olethan hellä Markun käsi meni haaroihin naurahti sinähän olet oikea nainen Siiri runkkasi isoa kalua Markku ei tiennyt mitä tekee laskeutu alas ja vetäisi Siirin eteenpäin ja nuoli pillua halukkaana kuulin kun sanoi olet nuori hyvä pillu Siiri katsoi ikkunaan ja sulki silmät, katsoin kuinka kalu heilui jalkojen välissä Markku sanoi Siiri hyvä tule alemmas, Siiri piti kaksin käsin kalusta kiinni kun Markku tuli lähemmäs ja alkoi työntyä pikku pilluun Markku sanoi vedän pois Siiri huudahti käytän pillerejä silloin Markku alkoi naida nai pitkään ja veti pois käski kääntyä ja pani takaa Siirin ulvoessa kiimasena Markku kuiski olet sinä kiimanen tyttö Siiri vapisi ja ulisi Markku mörähti ja laski sisään. Markky vetäyty pois spermaa valui valkoisena pitkin jalkaa.
        Molemmat pesi toisiaan ja kuivasivat pyyhkeellä. Siiri sanoi käyn katsomassa veljeä nukkuuko.
        Siiri tuli takaisin ja siirsi verhoja vähän syrjään. Pukuhuoneessa Markku jo vähän pyyteli anteeksi ja halasi Siiriä, pyyhe putosi ja kalu kasvoi Siiri kuiskas jotain korvaan ja laskeutu, imi ja nuoli kalua kuin pornokuvissa sitten Siiri työnsi pöytää vähän pois ikkunasta ja pyllisti Markku sanoi sihän pakkaus olet olet kuin äitis.
        Siiri makasi oletko pannut äitiä siitä on aikaa- Näin alle metrin päästä kuinka pillu venyi ja huulet oli kiinni kalussa Markun pannessa kunnolla Siiri li kuin pikkutyttö ison miehen edessä Markku kuiski olet niin porno ja nai Siirin ulistessa laski taas sisään. Siiri nousi ja nauroi pääseekö täältä saunasta kskaan pois. Lähdettiin seuraavana päivänä poisSiiri hymyili on sillä iso luoja kun se pani ensi kerran luulin että halkean. Istuttiin linja-autossa käsikädessä kuiskasin suukotan pillun kuntoon Siiri nojasi ja nukahti.

        Kesällä sanoin Siirille tiedän missä opella on mökki Siiri katsoi silmät suurena et kai luule että minä sanoin en en. Kun tuli uudelleen puheeksi Siiri sanoi jos sillä on vaimo siellä seuraavana päivänä käytiin pyörällä katsomassa mökkiä ei nähty kuin Jukka ope ulkona.
        Odotettiin iltaa ja Siirin pyörästä otettiin ketju pois päältä, Siiri käveli mökin lähelle ja koputti oveen Jukka huudahti Siiri. Siiri selitti ketju lähti kädet vain sotkeutu. Jukka ohjasi sisälle pesemään käsiä.
        Kuulin ikkunan takaa kun sanoi mitä sinä silloin ajattelit Siiri oli hiljaa kuiskas en tiedä halutti vaan näyttää. Tiedätkö mitä se teki minulle olin pitkään hermona ja halutti.
        Jukka meni taakse koski rintoihin kuiskas nytkin haluttaa Jukka kuiskas sulla on jumalaiset rinnat ja työnsi kädet puseron alle Siiri nojasi taakse kuiskas tätä minä haaveilin Jukka käänsi Siirin ja suuteli veti puseron pois ja suuteli rintoja käsi meni hameen alle katsoi Siiriä panen sinua koulutyttö ja riisui hameen pois Hieroi pillua ja sanoi olet kiimanen olet kiimapillu oletko Siiri käänsi pään taakse kuiskas olen olen ja aukoi open housuja kovalla riuhtaisulla sai housut alas ja laskeutui imemään Jukka huokasi voi jumalauta kun olet porno Jukka vei Siirin sängylle ja nai Siiri oli kuin nukke sen käsissä välillä Siiri katso ikkunaan ja antoi naida Jukka tuli voimalla sisään ja pukki ja laski spermat.
        Jukka nousi ja sanoi ei olis saatu näin Siiri makasi sängyllä Jukka joi vettä kalun heikuessa, Siiri kuiskas etkö halua Jukka katsoi ja kalu nousi uudelleen Jukka nai edestä ja takka lopulla siiri nousi päälle ja näytti miten mies tyydytetään. Jukka tuli jonkin ajan päästä ulos ja laittoi ketjun paikoilleen Siiri lähti kotiinpäin.
        Sain Siirin kiinni ajettiin jonkin matkaa ja pysähdyttiin Siiri sanoi ei enää vieraita jooko annoin suukon sanoin joo. Oltiin kahden mutta harvakseltaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun meni levähtämään kuulin kun Siiri sanoi en uskalla yksin saunoa siellä on hämärää Markku sanoi heti tulen mukaan. Odottelin hetken ja menin saunalle kuulin kun antoivat löylyä, harmikseni ikkuna huurtui mutta ala reunasta näki vähän, Siiri laitteli vesiä pyllistellen Markulle näin kun Markku piilotteli kaluaan. Siiri nousi viereen sanoin ei enää löylyjä tukehtuu ja avasi ikkunaa Siiri hymyili kun näki minut ja näytti kieltään.

        Siiri nousi lauteelle ja oikoi selkää rinnat oli kiihkeästi esillä, Markku sanoi vierellä on sulla kauniit rinnat Siiri katsoi Markkua Markun käsi nousi rinnoille Siiri huokasi sulla on pehmeät kädet siitä Markku innostui ja käänsi Siiriä ja imi rintoja Siiri huokasi olethan hellä Markun käsi meni haaroihin naurahti sinähän olet oikea nainen Siiri runkkasi isoa kalua Markku ei tiennyt mitä tekee laskeutu alas ja vetäisi Siirin eteenpäin ja nuoli pillua halukkaana kuulin kun sanoi olet nuori hyvä pillu Siiri katsoi ikkunaan ja sulki silmät, katsoin kuinka kalu heilui jalkojen välissä Markku sanoi Siiri hyvä tule alemmas, Siiri piti kaksin käsin kalusta kiinni kun Markku tuli lähemmäs ja alkoi työntyä pikku pilluun Markku sanoi vedän pois Siiri huudahti käytän pillerejä silloin Markku alkoi naida nai pitkään ja veti pois käski kääntyä ja pani takaa Siirin ulvoessa kiimasena Markku kuiski olet sinä kiimanen tyttö Siiri vapisi ja ulisi Markku mörähti ja laski sisään. Markky vetäyty pois spermaa valui valkoisena pitkin jalkaa.
        Molemmat pesi toisiaan ja kuivasivat pyyhkeellä. Siiri sanoi käyn katsomassa veljeä nukkuuko.
        Siiri tuli takaisin ja siirsi verhoja vähän syrjään. Pukuhuoneessa Markku jo vähän pyyteli anteeksi ja halasi Siiriä, pyyhe putosi ja kalu kasvoi Siiri kuiskas jotain korvaan ja laskeutu, imi ja nuoli kalua kuin pornokuvissa sitten Siiri työnsi pöytää vähän pois ikkunasta ja pyllisti Markku sanoi sihän pakkaus olet olet kuin äitis.
        Siiri makasi oletko pannut äitiä siitä on aikaa- Näin alle metrin päästä kuinka pillu venyi ja huulet oli kiinni kalussa Markun pannessa kunnolla Siiri li kuin pikkutyttö ison miehen edessä Markku kuiski olet niin porno ja nai Siirin ulistessa laski taas sisään. Siiri nousi ja nauroi pääseekö täältä saunasta kskaan pois. Lähdettiin seuraavana päivänä poisSiiri hymyili on sillä iso luoja kun se pani ensi kerran luulin että halkean. Istuttiin linja-autossa käsikädessä kuiskasin suukotan pillun kuntoon Siiri nojasi ja nukahti.

        Kesällä sanoin Siirille tiedän missä opella on mökki Siiri katsoi silmät suurena et kai luule että minä sanoin en en. Kun tuli uudelleen puheeksi Siiri sanoi jos sillä on vaimo siellä seuraavana päivänä käytiin pyörällä katsomassa mökkiä ei nähty kuin Jukka ope ulkona.
        Odotettiin iltaa ja Siirin pyörästä otettiin ketju pois päältä, Siiri käveli mökin lähelle ja koputti oveen Jukka huudahti Siiri. Siiri selitti ketju lähti kädet vain sotkeutu. Jukka ohjasi sisälle pesemään käsiä.
        Kuulin ikkunan takaa kun sanoi mitä sinä silloin ajattelit Siiri oli hiljaa kuiskas en tiedä halutti vaan näyttää. Tiedätkö mitä se teki minulle olin pitkään hermona ja halutti.
        Jukka meni taakse koski rintoihin kuiskas nytkin haluttaa Jukka kuiskas sulla on jumalaiset rinnat ja työnsi kädet puseron alle Siiri nojasi taakse kuiskas tätä minä haaveilin Jukka käänsi Siirin ja suuteli veti puseron pois ja suuteli rintoja käsi meni hameen alle katsoi Siiriä panen sinua koulutyttö ja riisui hameen pois Hieroi pillua ja sanoi olet kiimanen olet kiimapillu oletko Siiri käänsi pään taakse kuiskas olen olen ja aukoi open housuja kovalla riuhtaisulla sai housut alas ja laskeutui imemään Jukka huokasi voi jumalauta kun olet porno Jukka vei Siirin sängylle ja nai Siiri oli kuin nukke sen käsissä välillä Siiri katso ikkunaan ja antoi naida Jukka tuli voimalla sisään ja pukki ja laski spermat.
        Jukka nousi ja sanoi ei olis saatu näin Siiri makasi sängyllä Jukka joi vettä kalun heikuessa, Siiri kuiskas etkö halua Jukka katsoi ja kalu nousi uudelleen Jukka nai edestä ja takka lopulla siiri nousi päälle ja näytti miten mies tyydytetään. Jukka tuli jonkin ajan päästä ulos ja laittoi ketjun paikoilleen Siiri lähti kotiinpäin.
        Sain Siirin kiinni ajettiin jonkin matkaa ja pysähdyttiin Siiri sanoi ei enää vieraita jooko annoin suukon sanoin joo. Oltiin kahden mutta harvakseltaan

        Taas vanha pötkökirjoittaja iski. Ei kannata välittää mistään välimerkeistä tai muista :D


    • Anonyymi

      Tämä tapahtui 70-luvun lopulla ,näi n kun isäpuoleni työnantaja pani isoveljeni tyttöystävää auton takapenkillä ,isoveljeni asui tyttöystävänsä kanssa vanhempiemme omakotitalon yläkerassa,oli perjantai ilta ja veljeni oli sopinut menevänsä kaveriensa kanssa naapurikaupunkiin katsomaan erästä bändiä ja tyttöystävänsä oli päättänyt jäädä sille illalle ylitöihin ,hän työskenteli isäpuolemme hänelle järjestämässä työpaikassa eräässä paikakunnan tavaratalossa kemikalio osastolla ja oli tuolloin vasta 20 v.Tavaratalon johtaja oli myös isäni työnantaja sekä hyvä kaveri joka oli meillä kotona käynyt useasti ,sattui niin että lähdin noin klo 20 pyörälläni joka oli 10 vaihteinen tunturi ajamaan kioskille ja koska asuimme hieman erilään asuntoalueen laitamilla niin pihaamme kulki n,s pihatie ja tuolta pihatieltä erkani polku jota pitkin pääsi fillarilla kätevästi oikaisemaan eräälle metsätielle joka johti lähemmäs asuinalueella olevaa kioskia ,pääsytyäni polulta .metsätielle ja ajettuani pimenevässä illassa pyörälläni jossa ei ollut kuitenkaan valoja niin tuli ajettua tavallista hiljempaa vaikka tuo metsä tie olikin minulle tuttu ,tien vieressä oli sellainen ehkä jokin muuntaja koppi tai vastaava ja lähemmäs päästyäni näin jotain kiiltävää kopin nurkalla jolloin pysähdyin n 20 m päähän ja hetken hämärässä katseltuani silmät tottuivat ja näin että se on auton takakulma ja samassa kuulin hiljaisen voihkauksen ja heti perään kiljahduksen joka kuului voimakkaamin samassa tajusin että autossahan naidaan ja vatoe lähdin pyörääni viemään piiloon kuusikkoon ja hiipimään muuntaja kopin takana olevaan matalaan mutta tiheään kuusikkoon josta oliki hyvä näkymä autolle mutta koska oli jo hämärää niin en nähnyt auton sisälle mutta huokailuista ja kiljahduksista päätellen sielä nussittiin kiihkeästi ,oli kyllä 16 v pojalle kiimainen hetki ja jonkin ajan päästä kuului voimakas kiljahdus sekä samalla kuului myös voimakas karjahdus jolloin ymmärsi että pariskunta oli saavuttanut huippunsa pienen hetken oli aivan hiljaista kunnes auton sisävalo syttyi mutta ikkunat kuitenkin huurussa joten en nähnyt siinä vaiheessa vielä auton sisälle ja hetken kuluttua kuljettajan puoleinen ovi aukesi ja näin että jotain heitettiin autosta ulos ja kuulin naisen kysyvän että olihan se ehjä en vielä ymmärtänyt että se oli kortsu ,naisen äänessä oli jotain tuttua ja kuin salama päässäni syttyi että ääni oli veljeni tyttöystävän Jennan ääni ,kaluni oli jo täydessä seisokissa ( olinhan usein runkatessani fantasioinut Jennasta mitä irstaimpia asioita) jumankauta Jenna käy nussimassa vieraitten kanssa ajattelin ja kun auto oli ollut hetken käynnissä niin huuru oli ikkinoista poistunut ja silloin näin myös miehen joka oli yllätykseni isäpuoleni ja Jennan työantaja ja huomattavasti Jennaa vanhempi ehkä lähemmäs 50 v . Vasta muutamien kuukausien kuluttua tajusin että Jenna oli tuo työnantajansa rakastajatar eli työnantaja oli Jennalle SugarDaddy ,veljeni ja Jenna erosivatkin jonkin ajan kuluttua tuosta tapahtumasta jonka itsekki näin ,meni lähemmäs 10 vuotta kun kerroin veljelkeni mitä olin nähnyt tuona elokuisena iltana johon hän sanoi että aavisti kyllä Jennan puuhat mitä hänen seläntakana tekee ,sanoi vielä että se Jenna on nykyään Hesassa jonkun johtavan kosmetiikka alan yrityksen toimitusjohtajan assistentti .

      • Anonyymi

        Minulle kävi vastavanlaisesti 90/2000 luvun taitteessa kun yllätin kylämme pankinjohtajan ja erään kylämme parturikampaajan täydessä touhussa autossa erään metsätien varrella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle kävi vastavanlaisesti 90/2000 luvun taitteessa kun yllätin kylämme pankinjohtajan ja erään kylämme parturikampaajan täydessä touhussa autossa erään metsätien varrella.

        Mies oli 60 v ja paturi oli 30 tai hieman yli


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Todella ikävää ettet pannut siskoasi anaaliin eli peräsuoleen.

    • Anonyymi

      Ja sitten heräsit.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      238
      5411
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      124
      4363
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2122
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1452
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1205
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      179
      1080
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      929
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      837
    10. 46
      813
    Aihe