Sähköpelle: SÄPINÄÄ NYT!!!

lämpöä lämpöä ;)

Eikös näin pe iltana taas sinulta olisi paikallaan jokin hupaisa keskustelunavaus jossa yrittäisit saada varsinkin maalämpötalojen hintoja alas haukkumalla maalämpöä mitä hupaisimmilla satuiluillasi? ;)

Kaikkihan tietävät taktiikkasi sähköpelle: Haukut niitä hirvittävästi kadehtimiasi maalämpötaloja jotta pääsisit sellaisen omistajaksi jos hinnat laskisivat vaikka tiedät siellä sähköpatterien naksumisen keskellä totuuden että kämppäsi arvo laskee koko ajan kääntäen verrannollisesti sähkön hinnan kohoamisen kanssa ja samassa suhteessa taasen maalämpötalon arvo senkuin vain nousee käsi kädessä sähkön ja öljyn kanssa ;)

Nyt pe illan kunniaksi olisi oikein suotavaa että heittäisit kehiin jonkun niistä sinun ääliömäisistä ääliömäisimmän "perustelusi" maalämmön haukkumiseksi sillä vaikka meillä maalämmöllä lämmittävillä on hyvä mieli muutenkin niin olisihan se mukava saada nauraakkin taas vahingon iloisen naurua kun sinä söösäät täällä kateuksissasi niitä höpötyksiäsi ;)

Kaikkihan muistamme sen vanhan viisauden että: "vahingon ilo se aidoin ilo" joten pleace, voisitko piristää iltaamme jollakin sinun höpötykselläsi josta me muut saamme olla vahingon iloisia sinulle???

12

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkkeet loppu?

      Hajosko kompura vai mikä nyt puristaa?

    • 3todesanoo

      taitaa olla jo kolmas kunbura tänä talvena, ikäväähän se on...

      • lämpöä lämpöä ;)

        Ei ei ei sähköpelle!
        En minä tuota tarkoittanut että otat nimenomaan TÄSSÄ keskustelussa käyttöösi noita sinun eri nimimerkkejäsi joilla haukut meitä fiksuja ja psyykkisesti terveitä ihmisiä vaan pyysin sinulta jotain UUTTA kyhäelmää jossa hamuat maalämpötalojen hintoja alas niillä pelle -jutuillasi jotta saamme nauraa niille! ;)

        Tokihan minä ymmärrän että tuollaisella "järjenjuoksulla" varustetulla sähköpellellä ei tahdo mennä jakeluun se mitä pyysin mutta jos vaikka kävisit sen kysäisemässä siltä vahingon iloisesti nauravalta naapuriltasi että mitähän tuo lämpöfoorumilla kadehtimani maalämpöMIES halusi sillä keskustelun aloituksellaan.

        Kokeile sitä! (et voi enää enempää kuitenkaan tulla naurun alaiseksi naapurustossasi sillä kyllähän he tietävät sinun ahdinkosi ;/ )


    • 3todesanoo

      "meitä fiksuja ja psyykkisesti terveitä ihmisiä " just näin!!!

    • voi reppanaa

      Mutta mikä on sinun motiivisi? Akka karkasi vauraan sähkölämmittjän mukaan?

    • realisti.

      Aloittaja on selvästi joku suorasähköluuseri. Yritti kierosti herättää maalämpömollausta.

      Ei mennyt provo läpi. Maalämpö on ja pysyy. Investointi joka maksaa itsensä. Ainoa kiusa asiassa on, että hinnoittelu on vielä pielessä. Tarvitaan lisää volyymia. Ei paljon, mutta tarvitaan kuitenkin.

      Ei monikaan juttu toimi maailmassa näin selkeästi. Suorasähköön nähden saadaan kaksi kolmannesta pois. Vaikka virallisesti lämpökerroin ei olekaan 3 vaan 2,5. Tuo ottaa huomioon huonot pumput.

      • UGH, olen puhunut

        Eikä monikaan juttu ole niin yksinkertainen että eristysten kasvaessa ja energiankulutuksen vähentyessä maalämpöjärjestelmä muuttuu täysin järjettömäksi valinnaksi. Nuo ovat hyviä laitteita vanhoihin, suuriin ja huonosti eristettyihin rakennuksiin.

        Miksi investoida kalliisiin maalämpöjärjestelmiin, kun huoltovapaan, varmatoimisen ja edullisen sähkölämmityksen saa nopeasti ja helposti uuteen hyvin eristettyyn taloon. Luonnollisesti pitää olla myös tehokas LTO ( ehkä takka & ILP).

        Toki noilla uusilla primäärienergiakertoimilla voidaan yrittää ohjata (kusettaa) kuluttajia noihin maalämpöjärjestelmiin, mutta jos katsotaan asioita siltä kannalta mikä on edullisinta (euroilla laskettuna eikä ABC-luokkina), niin kyllä tuo suora sähkö on vaan edellleen järkevä valinta.


      • > ... hinnoittelu on vielä pielessä. Tarvitaan lisää volyymia.

        EI !

        tarvitaan investointitukien alentamista, jotteivät markkinat ylikuumenisi näin pahasti


    • lämpöä lämpöä;)

      Hei haloo taas! Kävin halaamassa maalämpöpumppuani ja olen taas täynnä intoa haukkumaan muut, jotka ovat valinneet itselleen toisenlaisen (elikä väärän) lämmitysjärjestelmän kuin minä.
      Amen!

      • OH YEAH

        Määräskö lääkäri sulle maalämpöpumpattavan barbaran samalla kun naapurin sähkärit on köyrimässä teidän makkarissa..


    • Hetero-nro1

      Naapurissa tosiaan kävi taasen sähkärit kun oli lattialämmityskaapeli mennyt poikki. Ei ole paljoa noihin sähkölämmityskaapeleihin luottamista.

      Onneksi ei meidän makkarissa nämä sähkömiehet köyrineet, naapurissa olivat kuulemma ottaneet isännänkin mukaan. Itse en noista homohommista välitä, mutta sähkömiehille se suotakoon.

    • tyhgdf12

      Lahjoitin tuon pumpattavan barbaran naapurin miehelle, sillä kun näyttäis olevan sille käyttöä. Vaimo oli kuulemma lähtenyt karkuun suurta sähkölaskua, nyt itse asuttaa puolivalmista taloa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      97
      1837
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      234
      1494
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      254
      1018
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      915
    5. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      805
    6. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      64
      751
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      745
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      27
      717
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      704
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      699
    Aihe