Suomen Lämpöikkuna Oy

njulkku

Etsivät ajanvaraajaa/buukkaria. Onko hyvä työpaikka?

27

9291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikkunalämpöinen

      varo, varo ehdottomasti. saatat joutua tekemään töitä.

    • njulkku

      mutta saako siitä palkkaa

    • tussuauki

      eivät maksa mitään, varo, varo. joudut itse maksamaan pohjapalkkasi. varo. stop. varo

      • njulkku

        Työntekeminen ei siis riitä vaan paikan pomot haluavat päteä, kysellä mihin rahasi käytät ja vetää mattoa alta, jos et suostu olemaan kuin kusi sukassa?


      • njulkku
        njulkku kirjoitti:

        Työntekeminen ei siis riitä vaan paikan pomot haluavat päteä, kysellä mihin rahasi käytät ja vetää mattoa alta, jos et suostu olemaan kuin kusi sukassa?

        Tuommoinen kokemus minulle tuli eräästä toisesta alan Firmasta, vaikka muuten siellä homma pelasikin. Haluaisin tietää, että jos tekee työnsä tuleeko palkka ajallaan ja oikean suuruisena? Turha vastata, jos et osaa mitään järkevää tuottaa.


      • heihoihui78
        njulkku kirjoitti:

        Tuommoinen kokemus minulle tuli eräästä toisesta alan Firmasta, vaikka muuten siellä homma pelasikin. Haluaisin tietää, että jos tekee työnsä tuleeko palkka ajallaan ja oikean suuruisena? Turha vastata, jos et osaa mitään järkevää tuottaa.

        Kyllä kannattaa töihin mennä ja palkka tulee kun manulle illallinen. .


      • heihoihui78
        njulkku kirjoitti:

        Tuommoinen kokemus minulle tuli eräästä toisesta alan Firmasta, vaikka muuten siellä homma pelasikin. Haluaisin tietää, että jos tekee työnsä tuleeko palkka ajallaan ja oikean suuruisena? Turha vastata, jos et osaa mitään järkevää tuottaa.

        Kyllä kannattaa töihin mennä ja palkka tulee kun manulle illallinen. .


    • lamppulux

      Sanotaanko näin, notta pikkaasen tyhymää kysellä suomi24 palstalta tuollaista ihmisiltä jotka ei oo suomen lämpöakkunoilla itse töissä ollenkaan. parempi kysyä niiltä jotka sitä hommaa tekevät

    • LeeviLestadius.

      Varmasti kovaa työtä, ja vaatii asennetta. Mutta jos olet motivoitunut niin varmasti pärjäät. Palkka asiat toimivat. Yrityksen omistajista minulla hyviä kokemuksia.

    • ...............

      Jostakin syystä tänään TE-Toimistolta pölähti sähköpostiini viesti, jossa Suomen Lämpöikkuna hakee vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä ympäri Suomen.

      • windows

        Samat sanat, luulis tällaisella lämmön pitävillä ikkunoilla olevan menekkiä Suomen kaltaisilla kylmän korkeuden mailla.

        Mutta onko työpaikka hyvä? Siis millainen?


      • nurkkakunta

        Älä missään nimessä. Itse olen juuri lähtenyt yhtiöstä. Suurta kusetusta, ylihintaisia tuotteita, paljon luvataan mutta jos et kuulu lestadiolaisiin et saa mitään. Suurin osa työntekijöistä vanhoja adduja jotka hesus pelasti


    • Laureline

      lienee samanlaista laarien pohjien kaapimista kuin kattofirmoilla. Että vaihda ikkunasi uusiin energiaa säästäviin...Meillä on käynyt tässä kuus eri remonttikauppiasta jotka möisivät mielellään uuden katon ja eristeet yläkattoon. Voishan sitä vaihtaa vaikka mitä autosta alkaen joo vaanku ei ole rahaa.

    • erkkju

      Monet firmat joilla buukataan omille myyjille käyntiä kusettavat buukkareitaan siten että buukkarin palkka on kiinni siitä saako myyjä kaupan koska se on muka hyvän buukin merkki. Tosi vitun siistiä tehdä oma työ hyvin ja sitten käyntipelle kusee sen kaupan. Missähän muussa työssä maksat omassa palkassa kollegan kusemasta hommasta. Kannattaa siis valita paikka jossa oma palkka muodostuu omasta työstä! Paska myyjä syyttää sitä paitsi aina buukkaria! Miksi ei sitten buukkaa itte parempia? Koska ei osaa!!!!!

    • ei kannata

      Miksi yleensä tehä mitään töitä??

    • ressi

      Lähdin pintaremonttifirmaan kokeilemaan myyntityötä. Tyssäsi alkuunsa, kun tutustuin tarkemmin hinnoitteluun. Oli aika hyvät varmuuskertoimet,työn osuudelle n. 200-300 % kohteesta riippuen. Lopetin, kun huomasin, että noilla markkinajohtajalta kopioiduilla hinnoilla ei kauppoja tule kuin pakottamalla. Ja jos kaupan saisin en kehtaisi enää katsoa peiliin.

    • todellä hämärää

      Onko muka palkka noin korkea kuin te-toimiston sivuilla väitetään 2500-6000€/kk
      ilman minkäänlaista kokemusta :D
      itse jotenkin epäilen

      • EiEdesTES

        Tule mielummin minun firmaan myymään ikkunoita. Palkka 100 000€-1milj€ kuukaudessa. Ikkunat kylläkin ovat samaa paskaa kuin muillakin, mutta saat tuon palkan jos myyt ne miljoonalla kappale.


    • varo

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12756129 Lämpölux kokemuksia keskustelu

      http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1194946266103/artikkeli/kuluttajaliitto moittii kotimyyjat kauppaavat vanhuksille remontteja pakolla.html

      Kuluttajaliitto on huolissaan remonttien kotimyyntikäytännöistä.
      – Iäkkäälle äidilleni myytiin yli 20 000 euron ikkunat vanhaan ja muutenkin vetoiseen rintamamiestaloon. Myyjä ei suostunut poistumaan ennen kuin sopimuspaperi oli allekirjoitettu. Ikkunat ovat nyt arvokkaammat kuin itse talo.

      Nämä ovat esimerkkejä erityisesti ikäihmisiin kohdistuvasta pakkokaupasta. Syksyn aikana on Kuluttajaliiton neuvontaan tullut poikkeuksellisen paljon yhteydenottoja ikkunoiden ja remonttien aggressiivisesta kotimyyjistä.
      Yleisimmin valitetaan Lämpölux-merkkisten ikkunoiden myyjistä

      Tyypillisesti myyjät ilmoittavat, että alueelle on tulossa runsaasti remontteja ja nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tilaus tehtyä pienemmillä kuljetuskustannuksilla tai muita he esittävät muita vastaavia toteen näyttämättömiä markkinointiväitteitä.
      Sopimus vaaditaan allekirjoitettavaksi heti eikä harkinta-aikaa tai -mahdollisuutta anneta.
      Aggressiivisen markkinoinnin lisääntymisen syynä on kesäkuinen kuluttajansuojalain muutos, jonka mukaan kotimyynnissä yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei aikaisemmasta poiketen ole enää lain mukaista 14 vuorokauden palautusoikeutta.
      Kotimyyntiä harjoittavat yritykset ovat tulkinneen tämän siten, että harhaanjohtavan markkinoinnin perusteella ja kuluttaja-asiakasta painostamalla saatuja sopimuksia ei voisi peruuttaa. Näin ei asia kuitenkaan ole. Kuluttajansuoja- ja oikeustoimilain nojalla on edelleen mahdollista kohtuullistaa sopimusta esimerkiksi alentamalla hintaa tai jopa purkaa koko sopimus, mikäli katsotaan, että se on saatu aikaan painostamalla asiakasta. Mitään erityistä aikarajaa ei näissä tapauksissa edes ole.

      Kuluttajaliitto varoittaa allekirjoittamasta sopimusta ilman harkinta-aikaa. Harkinta-aikana kannattaa miettiä remontin tarvetta sekä vertailla hintoja muilta tarjoajilta ja tutustua sopimusehtoihin huolella.

      Vanhukselle pakkomyytiin ikkunat: "Keitäs uudet kahvit ja keskustellaan sen jälkeen!"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101918762296_uu.shtml

      Ikkunakauppiaat painostivat iäkästä rouvaa kahvien äärellä.

      • Just SilViisii

        Työlki ellää mut kaupal rikastuu.


      • höpöhöpö.
        Just SilViisii kirjoitti:

        Työlki ellää mut kaupal rikastuu.

        Ylihintaisia ikkunoita ovelta-ovelle tyrkyttämällä ei kyllä rikastu, ainakaan myyjä.


    • kalevi...

      Onse jännä että täällä kirjottaa henkilö että varo?
      Totuus on kuiteskin tämä että kun tehdään remontteja olise putkiremppa katto ikkuna ym niin se on varma että kun noita remppoja tehdään tuhansia vuodessa niin
      palautettakin tulee ...
      Onko teistä kukaan koskaan valittanut nokian kännykästä ym
      kyllähän se on selvä että kun määrät on suuria niin aina ei välttämättä kaikki toimi oikein ,musta järetön mustamaalaaminen on naurettavaa pitäs ensin tietää ennen kuin kirjottaa täällä..
      Kalevilla on raksavirma ja hän tekee avaimet käteen periaatteella 40v ihmisille asuntoja ja kalevilla on 200 työntekijää mitä luulette tuleeko koskaan palautetta ja toimiiko kaikki ohjeiden mukaan...

      • Kusettajat

        Remppoja tehdään. Autoja myydään. Jne liikeyrityksiä...

        Jotkut harvat lestaadiolaisfirmat yrittävät vaan kusettaa kymmenkertaisia hintoja. Se tässä on ongelmana. Ei luulemasi asennustyön laatu.


    • pelargonioita

      Niin eihän vanha äiti uusia ikkunoita tarvitse, kuolee pois ja perintörahat kuuluu lapsille, aika hauska tilanne oli kun mummo asiakas mummeli käski tulemaan uudestaan kun ahneet lapset olivat poistuneet, no kaupat tehtiin siihen päälle vielä seinien maalauskeikka.

      nuoremmat eivät muista aikoja kun oli kiertäviä vihanneskauppiaita, timpureita, ym. jotenkin on aika mennyt oudon kateelliseksi, jos rehellistä myyntityötä verrataan huijaamiseen, no jotkut ajattelevat että yrittäjä kusettaa aina jotakuta? onhan näitäkin silloin vaan se kauppa ei käy.

    • Anonyymi

      Tää firma ei myy kun täyttä paskaa. Lämpölux: Kerralla uusiin puitteisiin, tai jopa kolmannella kerralla. Lipevä myyjä, suuria lupauksia. Johtoporrasta myöten kaikki suuria huijareita. Ei jatkoon. Oppirahat maksettu.

      • Anonyymi

        Minkä rempan ostit?


    • Anonyymi

      Ryöstö firma

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe