Suomessa laittomat lemmikit?

petspetspets

Olen pitkään ajatellut hankkia itselleni lemmikin, asun kerrostalossa joten koira ei käy -> kerrostalossa asuva koira ei saa tarpeeksi liikuntaa, vaikka tekisi 4h lenkkejä, siis ajattelin ihan koiran kokoista koiraa, ei mitään viivotin-puudelia.
Mutta asiaan, mietin exoottisia lemmikeitä ja niitähän on paljon, mutta mikä mahtaa olla suomen eksoottisin exoottisin lemmikki? Mikä on lainvastainen?
Googletin mutta suomenlain säädäntö netissä ei ole kauhean tarkka, onko joku perehtynyt asiaan?
Tiedän että kädelliset, suuret kissaeläimet, susi, uhanalaiset eläimet ja petoeläimet (joihin koirakin perjaatteessa luokitellaan) ovat suomessa lainvastaisia! (niinpä, suomi on aika nynnymaa)
Hyviä ideoita lailliseksi exoottiseksi lemmikiksi?
Kuningaspython on käynyt mielessä :)

PS. Ja lisätään vielä että olen poissa kotoa n. 6-8h/pvä, vkoloppuna en yhtään, mulla ei ole yhtään kavereita joten voin viettää koko vapaan aikani lemmikin kanssa! Hyviä ideoita kiitos!!!!

40

4042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo-o...

      "kerrostalossa asuva koira ei saa tarpeeksi liikuntaa"

      Ei se koiran asumismuoto ole se ratkaiseva vaan se liikunta ja aktiviteetti. Noista eksoottisista....sekin riippuu vähän mistä on kyse. Tiedän kyllä sen että näitä saa laillisesti jotka on kasvatettu suljetussa tilassa, kuten haisunäätiä, pesukarhuja, kettuja yms. Nämä siis mitä minä nopeasti tiedän.

      • Liikun

        Mitä isompu koira niin sitä enemmän liikuntaa. Kuinka moni koira saa tarpeeksi liikuntaa? Onneksi monissa kerrostaloissa kielletäänkin lemmikkien pito, koska eläimet eivät saa tarpeeksi liikuntaa.


    • akka vaan

      jos ei ole aikaa ja halua hoitaa koiraa, hanki hiiri. sitä ei tarvitse juoksettaa. Ne exoottiset elukat saattavat ravita runsaamminkin liikuntaa ja tilaa. Tietty, käärmeet, ni pätkä puutarhaletkua kai ajaa saman asia ja salaojaputki phythoniksi.

      • petspetspets

        Hmm, noita käärmeheitä ajattelin, juuri kuningaspythonia, pitäis olla ihan rento ja helppo, ei aggre- lemmikki.
        Niin ja näin, tänään ajattelin just että olis kiva kun olis joku koira tai pythooni.
        Tääkin päivä -> tulin koulusta kotiin 12 jälkeen ja siinä sitten oli niinkuin 7 ja puoli tuntia tyhjää aikaa, mitenköhän senkin olis voinu täyttää?!?
        Niimps, toi hiiri on kyllä semmonen että mielummin ostan käärmeen ja syötän hiiren sille... ja kuolleena tietysti hyvät peta:laiset, hiirenhän kuuluu kuolla niinkuin luonnossa, kivuttomasti ja vanhuuteen *hieman kuivaa sarkasmia*.

        Heittäkääs hyviä lemmareita, terra, 1-2 m2, ei jyrsijöitä...


    • Hmm mm mmmm

      Kettu.
      Jos saat luvat hankittua(tosi, tosi kalliit), niin on laillista hankkia turkistarhalta kettu lemmikiksi

      • joo-o

        "Jos saat luvat hankittua(tosi, tosi kalliit), niin on laillista hankkia turkistarhalta kettu lemmikiksi"

        Ei ne lupia tarvitse ollenkaan.


      • Anonyymi

        Se tarvii enemmän liikuntaa ku koira


    • foxlover<3

      tuosta ketusta haluaisin kyllä tietää enemmän että tarviiko siis siihen ne luvat, paljonko ne maksaa? ja maksaako ketun hakeminen turkistarhalta? :o

      • Kettujakettuja

        Ketun hankkimiseen - tilasit sen sitten eläinkaupan kautta tai kasvattajalta - ei tarvitse mitään lupia - niin kuin ei tarhatun/kasvatetun haisunäädän, hillerin, tai edes haukan hankkimiseen. Ai miksikö? Koska Suomen laki ei kiellä minkään eläimen pitämistä lemmikkinä mikäli se on tarhattu ja/tai kasvatettu, eli EI luonnonvarainen. Eli saat käytännössä pitää lemmikkinä vaikka alligaattoria, jos sinulla on todisteet olemassa että kyse on laillisesti kasvatetusta tai tarhatusta eläimestä.

        Kettu ei kuitenkaan ole helppo lemmikki ollenkaan, ja useimmat heittävätkin sen menemään heti kun se vähän kasvaa pentuiästä, joten suosittelen todella paljon pänttäämään lemmikkiketuista tietoa ennen edes sellaisen harkitsemista. Suomeksi ei ole kuin yksi sivu olemassa (www.ketunluola.wordpress.com) mutta englanniksikin kannattaa hakea tietoa. Kettujen ikäviä ominaisuuksia on mm. tuhoavaisuus, energisyys, aktiivisuus nimenomaan iltaisin/öisin, ja ominaishaju, joka muistuttaa haisunäädän hajua. Nämä ovat ominaisuuksia joiden vuoksi monet ketut myydään takaisin turkistarhalle tai viedään eläintarhoille tms. viimeistään niiden kasvettua sukukypsiksi.


      • Anonyymi

        jos ei voi ottaa koiraa, niin mites sitten paljon hankalammin käyttäytyvä ja vöhintään yht paljon liikuntaa tarvitseva kettu? Ei kai sit ettua olkkarin nyrkassa tarhahäkissä ole tarkoitus söilyttää, alkaa piean kakka ja pissa haista


    • Eksoottinenko?

      Miten niin uhanalaiset eläimet ovat suomessa lainvastaisia? Tai sudet?
      Monet matelija- ja papukaijaharrastajat tietävät, että Suomessa pidetään tällä kyseisellä hetkelläkin lemmikkinä uhanalaisia, miltein sukupuuttoon kuolleita eläimiä, ja ihan täysin laillisesti. Se on tietysti eri asia miten sellaisen saa Suomeen, mutta lupia vaan, melko todennäköisesti sellaisen saa kun on paperityöt jotka todistaa eläimen olevan laillisesti kasvatettu, eli vankeudessa syntynyt toisen sukupolven eläin, eikä luonnonvarainen.

      Luonnonvaraisia eläimiä ei tietystikään saa ottaa lemmikiksi, mutta jos löydät jostakin tosiaan kasvattajan, jolla on laillisia sudenpentuja, vankeudessa kasvaneilta vanhemmilta, saat laillisesti pitää sitä myös lemmikkinä Suomessa. Sama koskee esimerkiksi haukkoja, jollainen on Suomeen tuotukin pari vuotta takaperin ihan yksityishenkilölle (Artikkeli löytyi Jahdin sivuilta).

      Käärmeet ovat eksoottisia, joten suosittelen niitä. Kaikki terraariossa asuvat eläimet ovat hyviä sellaiselle henkilölle, joka haluaa jotakin eksoottista pieneen tilaan ja suht. vähäisellä vaivalla.

      • cites1

        uhanalaisia eläimiä koskevaa kauppaa varten on olemassa sellainen kuin CITES-todistus,joka täytyy olla jokaisella elukalla.
        Sillä todistetaan,että eläin on kasvanut vankeudessa eikä salakuljetettu ties mistä.Esim. kilpikonnilla,matelijoilla ja varmasti sitten myös ketuilla täytyy tällainen olla.


      • Uhanalainenko?
        cites1 kirjoitti:

        uhanalaisia eläimiä koskevaa kauppaa varten on olemassa sellainen kuin CITES-todistus,joka täytyy olla jokaisella elukalla.
        Sillä todistetaan,että eläin on kasvanut vankeudessa eikä salakuljetettu ties mistä.Esim. kilpikonnilla,matelijoilla ja varmasti sitten myös ketuilla täytyy tällainen olla.

        Et taida ollenkaan tietää mistä puhut, olet vain nähnyt jossain tämän kauniin sanan ja nyt yrität sillä päteä.. Seuraavalla kerralla pieni faktojen tarkistus olisi paikallaan.

        CITES (eng. Convention on International Trade in Endangered Species of wild flora and fauna) on kansainvälinen sopimus joka säätelee UHANALAISTEN kasvi- ja eläinlajien, niiden osien ja niistä valmistettujen tuotteiden kauppaa. Sääntely koskee paitsi luonnossa eläviä myös vankeudessa syntyneitä, tarhattuja ja keinotekoisesti lisättyjä eliöitä, mutta vain siis näitä uhanalaisia.

        Käytännössä siis uhanalainen eläin- tai kasvilaji, esimerkiksi puna-ara (joka jo kuuluu siihen), voidaan luokitella CITESin piiriin kuuluvaksi, ja sille valitaan luokka, joista esim. I / A -luokka (johon puna-ara tosiaan tällä hetkellä kuuluu) on erittäin uhanalainen, ja jotkin maat voivat kieltää tähän luokkaan kuuluvien eläinten tai eläimen osien tuonnin maahan.

        Kettu ei ole uhanalainen. Jotkin kilpikonna- ja matelijalajit kuuluvat Citesin piiriin kyllä, mutta kettu - etenkään se hopeakettu joka on villiketun ihmisen tarhaama muoto - ei missään tapauksessa kuulu Citesin piiriin.

        CITES ei ole itsessään mikään konkreettinen kauppakirja tai lupa tai mikään sellainen, vaan CITESin piiriin kuuluvilla eläinlajeilla täytyy vain olla lupanumero sekä alkuperä- ja kasvattajatodistukset, jotka todistaa eläimen alkuperän. Lisäksi erityisesti papukaijat täytyy olla mikrosirutettu tai rengastettu umpirenkaalla.


      • Anonyymi

        Susi on vaarallinen


    • Vapautta

      Osaatko ottaa käärmeen pois terraariosta ulos asuntoosi. Käärmettä ei saa pitää koko aikaa terraariossa vaan käärmen tulee päästä vapaasti luikertelemaan lattailla ja sohvalla.

      • Vapautta

        Terraarionkin täytyy olla sellainen, että käärme pääsee sieltä luikertelemaan pois milloin haluaa.


      • Enkeksinimee

        No ei todellakaan! Jos se pääsee vapaaks (ja varsinki jos se on viel poikanen) nii sitä on sit vaikee löytää. Kannattais lukee asiast ennen ku tuut pätee.


    • --------------------

      Tuo sinun viestisi on hieman... hmm.. sanoisinko suoraan että ajattelemattoman tyhmä.

      Lemmikkiä suunnitellessa pitää ottaa monen monta asiaa huomioon, eikä vain sellainen että on EXOOTTINEN. Miksi sen pitäisi olla harvinainen?

      Tiedätkö, mitä harvinainen lemmikki tuo tullessaan? No sen, ettei ell osaa hoitaa näitä ja vaivan tullessa se normisti on arvailuja ell:ltä, saatikka se että ottavatko vastaan kyseisen lemmikin koska eivät tiedä sen anatomiasta mitään.

      Paljon asioista selvää ja järki käteen taas.. Ihmiset liian tyhmiä näissä asioissa että huh!!!

    • beetle1

      Tai kovakuoriainen?

    • pehmoa hali

      Pehmoeläimiä saa vaikka minkä laisia, eivätkä häiritse luonnontasapainoa, eivätkä vaaranna lajin olemassaoloa :)

    • Huolestunut Isäntä

      Pieni varoituksen sana näistä lainantarjoajista! Minulla ei käynyt yhtä hyvä tuuri kuin Eveliinalla ja Agna Ambrosilla. Yritin lainata Mr.Tong Frediltä 5000€ lattiaremointtiin, Fred ei kuitenkaan osannut puhua suomea juuri ollenkaan, ja en tiedä onko kyse nyt kielimuurista vai onko kyseessä huijaus, mutta maksoin hänelle 100€ jonka jälkeen hän lupasi siirtää rahat tililleni, sen jälkeen kuitenkaan mitään ei ole kuulunut eikä hän vastaa yhteydenottoihini. Olen todella vihainen! Mr.Tong Fred, jos luet tämän, ole hyvä ja ota yhteyttä pikaisesti tai palauta edes maksamani rahasumma.

      Shittaaa faaaaakk!

    • dfghjk

      Do you seek funds to pay off credits and debts ? Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? ugiecash loans Company is the answer.

      We offer the following types of loans

      *Debt Consolidation Loan Up to 5 Million Rand
      *Business Loan Up to 5 Million Rand
      *Personal Loan Up to 1,000 000 Rand
      *Home Loan Up to 5,000 000 Rand
      *Car Finance Up to 750 000 Rand
      *Commercial Loans up to 5,000,000 Rand
      *Investments Loans up to 5,000.000 Rand

      NOTE:We give you loan with a low interest rate of 3% and loan duration of 1 to 20 years to pay back the loan .

      NOTE: We following client are also welcomed.

      Blacklisted client should apply
      Bad Credit Record client should apply
      This is a free Loan to all south Africa citizen.
      Contact us Today {[email protected])

    • ascend financial

      Kirjoita tähän saada lainaa erittäin alhaisella korolla tänään, tarjoamme liiketoiminnan ja henkilökohtaisia ​​lainoja, joten pidä kiirettä nyt ja saada Laina us.Contact tänään sähköpostitse:[email protected]

    • SkyGrouip

      Good Day To Everybody In this site i want to testify how i was rescue by Mr Ibrahim Abdusalam When i was Rip off I’m Mr James D Payne by name, i want to use this medium to alert all loan seekers to be very careful because there are scams everywhere.Few months ago I was financially strained, and due to my desperation I was scammed by several online lenders. I had almost lost hope until a friend of mine referred me to a very reliable lender called Mr Scott Utah who lend me a loan of $20,000 under 8hours without any stress. If you are in need of any kind of loan just contact him via [email protected] i am using this medium to alert all loan seekers because of the hell I passed through in the hands of those fraudulent lenders. And I don’t wish even my enemy to pass through such hell that I passed through in the hands of those fraudulent online lenders,i will also want you to help me pass this information to others who are also in need of a loan once you have also receive your loan from Mr Ibrahim Abdusalam,i pray that God should give him long life. God bless him forever for the good things he has done in my life. Mr James D Payne

    • Hello Sir / Ma,
      WEMA XMAS LOAN NOTIFICATION!
      Are you seeking for legitimate,fast and reliable loan? Free collateral loans / non-collateral loans, we offer loan services of different types ranging from full loans to subordinate loans best designed for you. The loans are given at a very low interest rate. We offer mortgage, company, business, personal, housing, land acquisition and many more. No social security number is required and no credit check required 100% guarantee to the nation / world. Our dignity is to respect while providing the highest quality services, We will not also forget to bring to your notice that we grant loans to sincere and serious minded customers that need to be uplifted financially with the help of loan / loans. Contact us now via our mailing address. And please i want to beg all those that are out there that are just trying to apply for loan OR loans and take it for a joke not to do that here as this is a loan firm that was founded in TRUTH and in full SINCERITY to support everybody in the world with financial help. TAKE NOTE: ANY RULES AND REGULATIONS THAT HAS BEEN LAID DOWN HERE CANNOT BE BEND TO SATISFY ANY CUSTOMER WANTS, AS EVERY CUSTOMER IS EXPECTED TO MEET WITH THE RULES / TERMS IN TRYING TO ACQUIRE A LOAN HERE. IF ANYONE COULD NOT MEET WITH IT HERE, HIS OR HER LOAN APPLICATION WILL BE CANCELLED.
      Name Of Loan Firm: Wema Sundas Loan Investment,
      Name of the CEO: Mrs Wema Sundas,
      Name Of Personal Assistant: Mr Primo Samakard
      Email: [email protected] ,, In receipt of your contact and seriousness to getting a loan here, You will surely get a call from my personal assistant or me the Chief Executive Officer of this loan firm.

    • Dear Sir/Madam,
      WEMA XMAS LOAN NOTIFICATION!
      We the Wema Loans, Provides both long and short term loan financing. We offer secure and confidential loans at a very low interest rate of 3% per year. We offer;Personal loans, Debt Consolidation Loan, Venture Capital, Business Loan, Corporate Loans, Educational Loan, Home Loan and Loans for any reason! We are the trusted alternative to bank financing, and our application process is simple and straightforward. Our loan ranges from $5,000.00 (Five Thousand dollars ) to $25,000,000.00 (Twenty Five Million dollars). Additional Info: We're fast becoming the private, discreet, and service oriented lending choice for general loans. We're the company to turn to when traditional lending sources fail. If you are interested do not hesitate to contact us with information’s below by Email: [email protected]. And please i want to beg all those that are out there that are just trying to apply for loan OR loans and take it for a joke not to do that here as this is a loan firm that was founded in TRUTH and in full SINCERITY to support everybody in the world with financial help. TAKE NOTE: ANY RULES AND REGULATIONS THAT HAS BEEN LAID DOWN HERE CANNOT BE BEND TO SATISFY ANY CUSTOMER WANTS, AS EVERY CUSTOMER IS EXPECTED TO MEET WITH THE RULES / TERMS IN TRYING TO ACQUIRE A LOAN HERE. IF ANYONE COULD NOT MEET WITH IT HERE, HIS OR HER LOAN APPLICATION WILL BE CANCELLED. 1. Your Full names: 2. Contact address: 3. Occupation: 4. Your Contact Telephone Numbers: 5. Monthly Income: 6. Contact Email Address: 7. Loan Amount:
      Name Of Loan Firm: Wema Sundas Loan Investment,
      Name of the CEO: Mrs Wema Sundas,
      Name Of Personal Assistant: Mr Primo Samakard
      Email: [email protected] ,, In receipt of your contact and seriousness to getting a loan here, You will surely get a call from my personal assistant or me the Chief Executive Officer of this loan firm.

    • WINONA MILLARAY

      BONANZA ! BONANZA !! BONANZA !!!

      THE WINONA MILLARAY XMAS XMAS GUARANTEED LOAN PACKAGE .

      Hi, I'm Mrs Winona Millaray the director of operations of the Winona Millaray Loan Foundation! Welcome to The Winona Millaray loan foundation! We'ar a naturally-minded loan organization, a reputable and an accredited loan foundation who has been putting smiles in the faces of thousands of the financially distressed persons out there and who has been calculated to be in the loan lending business/sector for 3 decades (30 Years) with over 20 branches in various countries of the world,We are a legitimate financiers as we have the entire document to show for our transparency in the carrying out of our day to day transaction.

      Dear Borrowers ,this is just a direct advert message from our online advert department desk in order to notify every one and sundry of our present and current on going give away Xmas loan package that has already taken effect from this month of November to the month of December finally and this loan program is targeted at releasing any type of loan funds that ranges from personal to general type of loan to anyone who is really and seriously in dire need of money to clear of bills and to carry out any other financial function .


      What is the loan Process?

      One can apply for a general loan any time in anticipation of a quick, hassle free and unsecured finance for any purpose. The verification / approval process is physically done within 6 hours on submission of all documents required.

      The time frame of getting an unsecured international loan funds that we are currently providing is not more than 24-48 hours as it highly depends on the total commitment and seriousness of such an esteemed borrower during the loan processing period which may take 1-2 day.

      You all are free to apply now for an unsecured legitimate and a guaranteed loan from the WINONA MILLARAY LOAN FOUNDATION as we are all ready and set to fulfill your various financial desires and dreams this season by granting you loans this Xmas season .

      You all are free to contact the company application post on this 2 various email addresses listed bellow.

      Email : [email protected]
      Email : [email protected]

      Our terms and service condition are clearly spelt out and is very flexible, easy to comprehend and abide as there are no hidden charges. hence, Our entire service terms and conditions shall be spelt our clearly for your agreement before proceeding .

      Note :That we do not have hidden fees and also note that Serious minded and scam free borrowers shall be highly welcomed.

      Hurry now and feel free to contact us for an urgent Xmas loan bonanza package for further written and oral communication .

      YOU ARE ALL BLESSED AND UPLIFTED AS YOU APPLY .

      Signed By ,

      The Company Management .

    • Susan Robinson

      Goodday Sir / Madam

      Tämä on Keski-Trust Financial Service Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity Yhdistyneen kuningaskunnan Company.Approved (UK) hallitus, olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha Lendering firm.We Ohje kannustaa ja moderaattorina, Annamme lainat vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Meidän lainat yksityishenkilöille ja AK-operaatio elin tarvitsevat taloudellista tukea niille mukavuutta kohtuullinen korko 4,9%. Oliko sinulla huono luotto-tai tarvitsevat rahaa maksaa laskut ovat liian? Odotamme teidän nopea vastaus.

      Palveluista ovat:

      * jälleenrahoituksen
      * Home Improvement
      * Keksijä Lainat
      * Auton laina
      * Velan vakauttamista
      * Line Credit
      * Toinen kiinnitys
      * Business Lainat
      * Henkilökohtaiset Lainat
      * Kansainvälinen Lainat
      * Paras vakuutena lainan
      * Cash lainat
      * Edullinen laina
      * Internet Laina
      * Taloudellinen lainan korko
      * Lifestyle Loan
      * Yhteinen Luotto
      * Equity Loan
      * Pieni laina
      * Horse Loan
      * suora
      * Talousarvio Loan
      * Rahoitus lainarahaa
      * Home Loan omistaja
      * Pankki lainaa
      * Yhtiö laina jne

      Mitä teidän taloudelliset tarpeet ovat lainan Keski luottamuksen ja rahoituksen Service taattu help.No sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100%. Olemme iloisia voimme palvella you.sincerely odotamme nopeaa response.important taloudelliset asiat tulisi ottaa meihin yhteyttä yhtiömme sähköpostitse: [email protected] tai [email protected] . Odotamme välitöntä reagoimme viesti ...

      • Susan Robinson

        Goodday Sir / Madam

        Tämä on Keski-Trust Financial Service Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity Yhdistyneen kuningaskunnan Company.Approved (UK) hallitus, olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha Lendering firm.We Ohje kannustaa ja moderaattorina, Annamme lainat vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Meidän lainat yksityishenkilöille ja AK-operaatio elin tarvitsevat taloudellista tukea niille mukavuutta kohtuullinen korko 4,9%. Oliko sinulla huono luotto-tai tarvitsevat rahaa maksaa laskut ovat liian? Odotamme teidän nopea vastaus.

        Palveluista ovat:

        * jälleenrahoituksen
        * Home Improvement
        * Keksijä Lainat
        * Auton laina
        * Velan vakauttamista
        * Line Credit
        * Toinen kiinnitys
        * Business Lainat
        * Henkilökohtaiset Lainat
        * Kansainvälinen Lainat
        * Paras vakuutena lainan
        * Cash lainat
        * Edullinen laina
        * Internet Laina
        * Taloudellinen lainan korko
        * Lifestyle Loan
        * Yhteinen Luotto
        * Equity Loan
        * Pieni laina
        * Horse Loan
        * suora
        * Talousarvio Loan
        * Rahoitus lainarahaa
        * Home Loan omistaja
        * Pankki lainaa
        * Yhtiö laina jne

        Mitä teidän taloudelliset tarpeet ovat lainan Keski luottamuksen ja rahoituksen Service taattu help.No sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100%. Olemme iloisia voimme palvella you.sincerely odotamme nopeaa response.important taloudelliset asiat tulisi ottaa meihin yhteyttä yhtiömme sähköpostitse: [email protected] tai [email protected] . Odotamme välitöntä reagoimme viesti ...


    • wema11

      Dear Sir/Madam,
      WEMA XMAS LOAN NOTIFICATION!
      We the Wema Loans, Provides both long and short term loan financing. We offer secure and confidential loans at a very low interest rate of 3% per year. We offer;Personal loans, Debt Consolidation Loan, Venture Capital, Business Loan, Corporate Loans, Educational Loan, Home Loan and Loans for any reason! We are the trusted alternative to bank financing, and our application process is simple and straightforward. Our loan ranges from $5,000.00 (Five Thousand dollars ) to $25,000,000.00 (Twenty Five Million dollars). Additional Info: We're fast becoming the private, discreet, and service oriented lending choice for general loans. We're the company to turn to when traditional lending sources fail. If you are interested do not hesitate to contact us with information’s below by Email: [email protected] OR [email protected]. And please i want to beg all those that are out there that are just trying to apply for loan OR loans and take it for a joke not to do that here as this is a loan firm that was founded in TRUTH and in full SINCERITY to support everybody in the world with financial help. TAKE NOTE: ANY RULES AND REGULATIONS THAT HAS BEEN LAID DOWN HERE CANNOT BE BEND TO SATISFY ANY CUSTOMER WANTS, AS EVERY CUSTOMER IS EXPECTED TO MEET WITH THE RULES / TERMS IN TRYING TO ACQUIRE A LOAN HERE. IF ANYONE COULD NOT MEET WITH IT HERE, HIS OR HER LOAN APPLICATION WILL BE CANCELLED. 1. Your Full names: 2. Contact address: 3. Occupation: 4. Your Contact Telephone Numbers: 5. Monthly Income: 6. Contact Email Address: 7. Loan Amount:
      Name Of Loan Firm: Wema Sundas Loan Investment,
      Name of the CEO: Mrs Wema Sundas,
      Name Of Personal Assistant: Mr Primo Samakard
      Email: [email protected] OR [email protected] ,, In receipt of your contact and seriousness to getting a loan here, You will surely get a call from my personal assistant or me the Chief Executive Officer of this loan firm.

    • Damian Drewlo

      Hyvää päivää, Oletko tarvitsevat lainaa? kuten lainan maksaa pois teidän velka, ostaa auton oman, rakentaa talon oman tai maksaa vuokraa ja ratkaista taloudellisia ongelmia, tässä on tilaisuus sinulle, niin käy osoitteessa [email protected] ja anna meille ongelma.

    • ElijahRoland

      Good day,

      We offer private, commercial and personal loans with very low annual interest rates as low as 3% in one year to 50 years repayment period and to anywhere in the world. We offer loans of any amount.

      Our loans are well insured for maximum security is our priority. Are you losing sleep at nights worrying how to get a legit loan lender? Are you biting your nails to the quick? Instead of betting your nails, contact Elijah Roland Loan Firm ([email protected]) now, the specialists who help stop loans bad credit history, to find a solution that victory is our mission.

      Those interested should contact me by email:
      Name of creditor: Elijah Roland
      Lender E-mail: [email protected]

      Best Regard,
      Mr. Elijah Roland

    • waudewou

      Se on cihu, mahtuu vaikka kassiin.Ja kivaa seuraa...ai se on koira, kaikki ihmettelee, ja niinhän se onkin XD

      • Harmis

        Tarkeneeko cihu hyvin olla talvisin ulkona kävelemässä omistajan kanssa. Eläinten lajityypilliseen käyttäytymiseen ei kuulu pukeutua vaatteisiin.
        Pitäisikö perustaa eläinten oikeuspuolue lemmikeille, koska lemmikit eivät saa lajityypillisesti käyttäytyä.


    • trustquiries

      Olemme täällä ilmoittamaan suurelle meidän maailmanlaajuisesti tunnustettu rahoituspalveluja ja pääoman vakuutuksen. Tuomme lainauspalvelut kotiovellesi askel, 100% vakuutuksen hyötyä ja edulliseen korolla 2% vain. Palvelumme avataan asiakkaille ympäri maailmaa. Saadakseen meidän kaukopalvelulainat, lähettää hakemuksia nyt lisätietoja sähköpostilla: [email protected]

    • karvamatohoukutus

      Ota karvamato lemmikiksi. Niitä löytyy vähän väliä esim tiellä kuleksimasta.

    • Anonyymi

      Aattelin hommaa apinan? nii tottakai sitteku muutan omaa kämppää onko suomessa laillista apina, sellane pieni eikä mikää paviaani tai gorilla :D

    • Anonyymi

      marsu, gerbiili, chinchilla, degu yms. niitä voi lain mukaan pitää.
      nim. exhevostelija

    • Anonyymi

      Heippa, minä olen ammatiltani eläintenhoitaja :) ja perehtynyt nimenomaan eläintarhassa työskentelyyn, ja sitä kautta tiedän paljon eläintensuojelusta ja luonnon monimuotoisuudesta sekä eläinlakiasioista. Monen eksoottisen lemmikin hankkiminen mitä täällä on lueteltu (esim. pesukarhu, kettu, haisunäätä...) on EHDOTTOMASTI kiellettyä. Näitä eläimiä mm. varastetaan luonnosta emoiltaan ja myydään ylihalvalla surkeiden hoito-ohjeiden kera. Tällaiset eläimet eivät sovellu lemmikeiksi, vaan lähes aina päätyvät joko lopetettavaksi tai eläintarhaan, kun huomataan ettei niitä pystykään esim. pitää sisäsiisteinä rauhallisesti kotona. Luonnonvaraisilla eläimillä voi myös olla zoonooseja jota ne levittävät, mistä omistajat eivät ollenkaan tiedä, koska kauppiaat/kasvattajat jättävät ne luonollisesti mainitsematta.

      Monet tällaiset eksoottiset "lemmikit" ovat myös uhanlaisia lajeja, joiden kanta vähenee luonnosta hirveällä tavalla vain sen takia, että niitä siepataan nimenomaan myytäväksi ihmisten koteihin, mihin ne eivät sovellu. Ostamalla tällaisia lemmikkejä, saatat siis tietämättä osallistua pahalla tavalla luonnon monimuotoisuuden ja kokonaisten ekosysteemien järkkymiseen. Sitten on myös tällaisia ihmisten jalostamia "lemmikkiversioita" esim. ketuista, jotka yleensä ovat pienestä geenikannasta ja omaavat siksi erilaisia terveydellisiä ongelmia. Tällaiset eksoottiset lemmikit yleensä kasvatetaan vain raha mielessä, ja esimerkiksi hopeakettuja yleensä pakotetaan lisääntymään ihmisen toiminnalla, koska ne lisääntyvät luonnollisella tavalla tosi huonosti vangittuina. Tällaisilla ketuilla on myöskin paljon häiriökäyttäytymistä (ihan kuten koirillakin), mutta kettujen kohdalla niitä on tosi vaikea saada koulutettua pois.

      Koira on ihmisen kesyttämä muoto sudesta, joten se on sopeutunut elämään ihmisen kanssa kodissa. Kettu ei ole, ja jos sellainen sinulla hypotettiisesti lemmikkinä olisi, se vaatisi ehdottomasti eläintarha-aitausta vastaavan suuren ulkotilan, missä se asuisi, eikä todellakaan mitään kerrostaloasuntoa. Luonnonvaraisen eläimen lukitseminen sisälle asuntoon on todella väärin, koska laji ei ole millään tavalla sopeunut elämään siellä, etkä siis voi omistajana tarjota "lemmikillesi" ihanteellista ympäristöä sille kodiksi. Monilla laillisia eksoottisia eläimiä pitäville omistajillakin (esim. papukaija, monet matelijat) on yleensä hyvät tilat ja harrastustietämys näistä lajeista.

      En nyt jaarittele enempää, mutta kaikille eksoottista lemmikkiä hankkiville, pitäkää nämä asiat mielessä. Eksoottisten lemmikkien kauppa on tosi pahalla mallilla nykymaailmassa, eikä siksi sellaisen omistaminen ole millään lailla hienoa. Jos haluat jotain eksoottisempaa, esimerkiksi juuri käärme voisi olla hyvä vaihtoehto, ja sitäkin varten lue paaaaaljon infoa niiden hoitamisesta. Älä kysy käärmeen hoitamisesta lemmikkieläinkaupasta, vaan lue netistä eri harrastussivuilta. Niiltä saa paljon parempaa, laajempaa ja oikeampaa tietoa. :)

      Mutta kettu? Pesukarhu? Aavikkokettu? Älä ota tällaista ikinä. Älä koskaan. Ei.

      (Koiran kanssa voi ihan hyvin asua kerrostalossa, kunhan viet paljon ulos ja käyt vapaapäivinä koirapuistossa juoksemassa. :) Hoitoloita ja koirapäiväkotejakin on.)

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe