Terve iho-vihdoinkin!

ceridalia

Olen ollut ikäni atoopikko. Olen myös kärsinyt syvistä märkäpaiseista kasvoissani tähän ikään asti. Olen siis yli nelikymppinen. Naaman iho on aina ollut niin huonossa kunnossa, että se on suorastaan tippunut pois. Suikaleet vaan on törröttänyt pintakuivasta ihostani alta puskevien mätäkraatereiden välistä.

No, jostain kummasta pälkähti päähäni kokeilla erästä öljymäistä tuotetta kasvojen iholle, vaikka se alkuunsa ajatuksena tuntuikin epäloogiselta. Öljyä akneen? Kaikkea on kokeiltu, joten otin riskin.

Kyseessä on Ceridal Lipolotion, joka on jojobaöljypohjainen tuote. Levitn sitä naamaani runsaasti yöksi. Jo ensimmäisenä aamuna iho oli pehmennnyt ja roikkuvien riekaleiden määrä vähentynyt. Jatkoin käyttöä ja parin viikon päästä alkoivat parantua paiseet ja arvet alkoivat vaalentua. Ja mikä ihaninta: uusia paiseita ei ollut tulossa.
Tuote pehmentää ihon pintaa, mutta ei tee sitä rasvaiseksi sisältäpäin. Kun ihon pinta muuttui joustavammaksi ja vastustuskykyisemmäksi, niin paiseiden muodostuminen loppui.
Aluksi kyllä tuntui ällöltä öljytä puhdasta ihoa, joka rupesi kiiltämään karseen näköisenä, mutta aine imeytyy yön aikana ja aamulla peisn kasvot Acecydillä.
Kokeilkaa!

15

9311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kio8yuty

      moi! paheniko sinulla aluksi iho kun aloit käyttää ceridalia? pukkasiko epäpuhtaudet ihon pintaan?

      • Ceridalia

        Kyllä joitain epäpuhtauksia ensin pukkasi. Luulen, että ne paiseet, jotka oli jo alulla, tulivat läpi kun ihon pinta pehmeni. Mutta hilseily ja punoitus vähenivät kyllä heti. Eikä syviä paiseita ole enää noussut, kun ihon pinta terveempi ja pehmeämpi, jolloin tali pääsee normaalisti poistumaan ihon sisältä.
        Ceridalista en enää luovu! Kiva, että muutkin on uskaltautuneet kokeilemaan.


    • ferg-_

      Itse oon nyt käyttänyt tuota vasta kahtena iltana suihkun jälkeen eli pesen pelkällä vedellä naaman, laitan lipolotionia (sitä suihkutettavaa versiota) ja annan olla yön yli. Mulla on normaalisti rasvottuva iho joka hilseilee myös paljon. Heti ekan käytön jälkeisenä aamuna iho tuntui pehmeämmältä ja tuntui päivän mittaan rasvoittuvan ja hilseilevän vähemmän mitä ennen. Finnejä tulee normaalisti aika jatkuvasti leuan alueelle etenkin ja otsalle. Katsotaan vaikuttaako tuo ceridal sitten viikkojen kuluessa, toivottavasti parempaan suuntaan :)

    • ferg-_

      Oon nyt käyttänyt ceridalia tasan viikon. Ihon pintakuivuus on hävinnyt kokonaan eikä iho hilseile enää. Epäpuhtauksia kyllä pukkaa aika jatkuvasti, leuan alueelle eniten. Pesen pelkällä vedellä kasvot aamulla ja illalla suihkussa, illalla heti suihkun jälkeen ceridalia koko kasvoille ja annan vaikuttaa yön yli. Aamulla en suihkun jälkeen laita mitään kosteusvoidetta sillä ihoa ei kiristä lainkaan. Kuinka kauan ketjun aloittajalla meni että finnien ilmaantuminen loppui? Itse odottelen vielä kärsivällisesti :)

    • jfyff

      Öljyä akneen? Itse olen huomannut kauan sitten että paras tapa vähentää aknea on pitää iho kimmoisana säännöllisellä rasvauksella. Jos unohdan rasvata illalla näkyy se ihossa seuraavana päivänä. Kaikki mikä kuivattaa ihoa on pahasta ja lisää ongelmia.

    • Manteliöljy

      Mäkin olen huomanut, että suurin apu akneen on ollut öljy. Itse käytän manteliöljyä. Hitto, jos olisi keksinyt sen jo 10 vuotta sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ärsyttää, kun kaikki vuodet tuputettiin vain ihoa kuivattavia tuotteita, vaikka kyse taisikin olla liian kuivasta ihosta.

      • manteliöljystä

        Millaista manteliöljyä käytät ja käytätkö muita ihonhoitotuotteita vai pelkästään tuota? Aamuin illoin? Millaisia vaikutuksia olet huomannut manteliöljyllä?


      • mikseimunnimikelpaa
        manteliöljystä kirjoitti:

        Millaista manteliöljyä käytät ja käytätkö muita ihonhoitotuotteita vai pelkästään tuota? Aamuin illoin? Millaisia vaikutuksia olet huomannut manteliöljyllä?

        Olen käyttänyt Valioravinnon ja Vitabalansin manteliöljyä. Vitabalansin manteliöljy on ehkä parempaa ihonhoidossa. Käytän ihon puhdistukseen Lactoline- saippuaa ja kosteutukseen vain manteliöljyä. En käytä mitään kasvovesia tai voiteita. Joskus käytän ihon kuorimiseen "suolasaippuaa". Se ei ole oikeasti saippua, vaan pala suolaa. Käytän myös D-vitamiinia ja sinkkiä.

        T:Mateliöljy

        joo, jostain syystä mun käyttämä nimimerkki ei enää kelpaa. Wonder why...


      • vitabalansista
        mikseimunnimikelpaa kirjoitti:

        Olen käyttänyt Valioravinnon ja Vitabalansin manteliöljyä. Vitabalansin manteliöljy on ehkä parempaa ihonhoidossa. Käytän ihon puhdistukseen Lactoline- saippuaa ja kosteutukseen vain manteliöljyä. En käytä mitään kasvovesia tai voiteita. Joskus käytän ihon kuorimiseen "suolasaippuaa". Se ei ole oikeasti saippua, vaan pala suolaa. Käytän myös D-vitamiinia ja sinkkiä.

        T:Mateliöljy

        joo, jostain syystä mun käyttämä nimimerkki ei enää kelpaa. Wonder why...

        http://www.vitabalans.fi/index.php?id=220&no_cache=1&sword_list[]=manteliöljy tätä manteliöljyäkö? Löytyykö tota ihan apteekista? Miten nopeasti sulla alkoi vaikuttaa noitten käyttö parantavasti akneen?


    • ceridalii

      Kolme viikkoa oon nyt ceridalia käyttäny joka ilta ja epäpuhtauksia pukkaa edelleen. En ainakaan vielä oo huomannu muuta positiivista vaikutusta kuin että iho ei hilseile. Käyttikö ketjun aloittaja jotain muita ihonhoitotuotteita ceridalin yhteydessä? Oon itse vain pessyt vedellä pari kertaa päivässä kasvot ja ceridalin levittänyt iltapesun jälkeen.

    • ewtawt

      Itse käyttänyt tätä jojobaöljyä http://iherb.com/p/900?at=0&rcode=uho277 ja finnit ovat vähentyneet ja arvetkin vaalenneet ja madaltuneet. Tilaajalle tuosta minun linkistäni 8 dollarin alennus, postikulut 4 dollaria.

    • sdff

      Mä käytin ceridalia melkeen neljä viikkoa kunnes lopetin käytön ja nyt oon aamuin illoin pessyt kasvot Lacto line pesunesteellä ja päälle laittanut Valioravinnon manteliöljyä. En tiä kumpi noista kuivattaa mutta iho hilseilee nyt paljon enemmän ja manteliöljykin jättää sellasen kiristävän tunteen naamalle. Akne ei kummallakaan keinolla ole rauhottunut mutta ceridal tuntui kyllä paremmalta vaihtoehdolta kun sillon ei iho hilseillyt yhtään eikä päivän aikana kiristänytkään vaikka vain yöksi ceridalia kasvoille pistin.

      Lisäks ostin nyt valkosipulikapseleja. Innolla ootan onko niillä mitään vaikutusta :)

    • marija1
    • drew

      Olen kärsinyt atooppisesta ihosta koko ikäni.Tässä mun lista hyvistä tuotteista,jotka minulla on toimineet.Nää ei siis ole missään paremmuusjärjestyksessä ja tässäkin on vain muutama tuote lueteltuna. Se mikä toimii minulle ei välttämättä toimi toiselle.

      Ihonpuhdistus tuotteet
      1.Dr.hauschka
      2.Weleda iris-sarja
      3.Herbina luomuruusu kasvovesi/puhdistusmaito
      4.Vichy purete thermale 3 in 1
      5.Louis Widmer kuivanihon sarja

      Rasvat mitkä toimineet minulla:

      1. Dr.hauschka ruusuvoide
      2. Abobase creme(sininen pullo)
      3.Valio ravinnon manteliöljy
      4.avokadoöljy

      Shamppoot/hoitoaineet:
      1.Frantsilan nokkos-yrittishamppoo ja yrtti hiustenhoitoaine
      2. Ole Hyvä sarjan shamppoot
      3.Tervaskanto hunaja shamppoo
      4. vartalonpesuun Dr.hauschkan mantelivartalosuihkugeeli
      5. Meinebase suola vartalonpesuun
      6.Herbinan suklaa-kaura suihkugeeli


      Tuotteet jotka minulla ei toimineet:

      1. Favora geeli: sain todella pahan allergisen reaktion!
      2.Kuusenpihkavoide:silmäluomet turposivat tästä
      3. Pantene ja L´oreal mömmöt kuivattivat ihoa
      4.Inkuto karite voi oli omalle iholleni liian rasvaista.Jopa niin rasvaista,että ihoni ei imenyt sitä.
      5. Abobasen oily creme oli ihan liian rasvaista ja sitten taas se lotion liian kevyttä.

      Olen huomannut,että jos huoneilma on huono iho alkaa oireilla.Nyt syksyllä jouduin vetämään kaksi kortisonikuuria,kun ei meinannut iho millään parantua. Opiskelen tällä hetkellä oppilaitoksessa,jossa sisäilma on todella huono ja iho kiukutteli tästä syystä.Uskon,että stressillä on vaikutusta siihen miten iho reagoi.

      Nyt jostain syystä iho on ollut rauhallinen.Aloitin uudestaan syömään pellavaöljykapseleita liekö sitten sillä vaikutusta ihon kuntoon.Olen myös tehnyt itselleni jalkakylpyjä,johon olen laittanut merisuolaa ja ainakin se on auttanut ihon kuntoon.

      Onko noissa manteliöljyissä eroja tai öljyissä ylipäätään?Kaikista muista manteliöljyistä ainoastaan valioravinnon tuotemerkki on ollut hyvä.
      Tällä hetkellä ihonpuhdistuksessa käytän Vichyn 3 in 1 tuotetta ja abobase/manteliöljy sekoitusta ihon rasvaamiseen.

      Se mitä tuotetta milloinkin käytän riippuu rahatilanteesta.Dr.Hauschka on tosi hyvä,mutta niin jumalattoman kallis, että tällä hetkellä en pysty ko.tuotesarjan tuotteita ostamaan.

      Olen pitänyt rasvaamisesta välillä muutaman päivän taukoja,jotta iho voi normaalisti hengittää.En tuki ihoani joka päivä.

    • aknekukkanen

      Yli 25 vuoden taistelu aknea vastaan on viime aikoina helpottunut gluteenittomalla ruokavaliolla. En sano, että tämä sopii kaikille, mutta itselläni se on hiljalleen reilun puolen vuoden aikana vähentänyt tosi paljon finnejä kasvoista, käsivarisista, koko selästä ja rintakehästä. Ihoni ei ole koskaan aknen alkamisen jälkeen ollut näin hyvä kuin nyt, ja mikä parasta, niin uskon akneen hellittävän tästä vielä edelleenkin, sillä ruokavalioni on nyt täysin pysyvä.

      Ihonhoidossa käytän joko kasvosaippuaa (pesee kyllä liian tehokkaasti) tai sellaista puhdistusainetta, millä saa myös meikin pois (meikkaan nykyään päivittäin) ja päivällä rasvoittumista hillitsevää päivävoidetta, yöksi joko tuhti aloeveravoide tai jojobaöljy.

      Reilun 25 vuoden aikana olen ehtinyt kokeilla ihonhoitotuotteita laidasta laitaan, lääkekuureja (paitsi roacutan) ja ruokavalioita, eikä millään ole ollut kummempaa vaikutusta ihooni. Joillain voiteilla kyllä lähti värit pussilakanasta ja tyynyliinasta, ja jollain täysrasvattomalla ruokavaliolla pinna kiristyi sietämättömäksi ja antibioottikuurin oheistuotteena sain jatkuvan närästyksen, mutta finnit loisti ja kukki yrityksistäni huolimatta. Nyt gluteenittomalla ruokavaliolla myös hiusten rasvoittuminen on vähentynyt huomattavasti. Ennen jouduin pesemään 1-2 päivässä ja jopa monen kuukauden no-poo -kokeilut eivät rasvoittumista vähentäneet. Nyt pystyn pitämään pesupäivän jälkeen jopa ponnaripäivän ilman pesua, eli olen saanut venytettyä pesuvälin jo kahteen päivään - tässäkin uskon vielä edistystä tulevan, kunhan ehdin olla kauemmin gluteenittomalla ruokavaliolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe